Massageapparat Test 2024 → Se De 8 Bedste Massageapparater

det-bedste-massageapparat

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Strækker og afspænder nakken
Sikrer dyb afslapning i hele kroppen
Tilpas behandlingen netop dine behov
Udvidet behandling med medfølgende elektroder
Brugervenlig og gennemtestet for sikkerhed
det-bedste-massageapparat

Oplever du tit at vågne op med en øm nakke, smerter i skuldrene eller i ryggen? Eller har du generelt bare mange spændinger? Det er ikke noget værd at have ondt i kroppen, når det er så enkelt at komme til livs. Men alligevel er der mange af os, der bare bider det i os og tænker, at det nok går over. Sådan skal det ikke være, da du med noget så simpelt som et massageapparat kan komme alle spændingerne og smerterne til livs – eller i hvert fald at dulme dem. 

Med et massageapparat behøver du således ikke bruge en masse penge på at gå til den lokale massør. Apparatet kan nemlig sagtens bruges i stedet for, når det handler om en øm skulder eller spændinger i læggen. Men et massageapparat kan også benyttes til bare at komme helt ned i gear og stresse af. For uanset hvordan man vender eller drejer det, er det rart at blive trykket lidt her og der efter en lang arbejdsdag.

Men hvilket massageapparat skal du så vælge? For der er jo så mange at vælge mellem? Det har vi heldigvis gjort relativt nemt for dig, da vi har fundet frem til de absolut bedste massageapparater, der er på markedet lige nu. For det er en udfordring at vælge den bedste blandt de mange. Vi håber derfor, at du med vores massageapparat test bliver bedre i stand til at træffe den helt rette beslutning.

Vi har fundet modellerne ud fra anbefalinger, anmeldelser og testvindere fra uafhængige tests, så vi har kunne vælge de bedste af de absolut bedste ud.

Comforth Cervicare – Bedste massageapparat til nakken

COMFORTH CERVICARE

Comforth CerviCare™ er ikke bare et almindeligt massageapparat; det er en revolution inden for håndtering af nakkesmerter og spændinger. Dette avancerede produkt er udviklet til at give øjeblikkelig lindring og dyb afslapning ved at kombinere flere terapeutiske teknikker. Det er særligt effektivt for personer, der oplever konstante nakkesmerter, spændingshovedpine, eller dem, der simpelthen ønsker en dybere form for afslapning efter en lang arbejdsdag.

Teknologisk Avanceret og Brugervenligt

Comforth CerviCare™ skiller sig ud med sine unikke funktioner og brugervenlige design. Det anvender en kombination af dynamisk udstrækning, behagelig varmeterapi og effektiv EMS-teknologi (elektrisk muskelstimulation) for at sikre en omfattende behandling. Disse teknologier arbejder sammen om at lindre trykket på nakkehvirvlerne, forbedre blodcirkulationen og afslappe muskulaturen, hvilket resulterer i en mærkbar reduktion af smerte og ubehag.

Fleksibel og Tilpasningsdygtig Behandling

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved Comforth CerviCare™ er dets tilpasningsdygtighed. Udover nakkebehandlingen tillader de medfølgende EMS-elektroder brugerne at målrette og lindre smerter i andre dele af kroppen, såsom skuldre, arme eller ben. Dette gør det muligt for brugerne at få en mere personlig og omfattende tilgang til smertelindring og afslapning.

Smart Design med Maksimal Effektivitet

Produktet er også designet med henblik på æstetik og funktionalitet. Dets kompakte og elegante udseende gør det til et passende tilbehør i ethvert hjem. Let at bruge og endnu lettere at opbevare eller tage med på farten, Comforth CerviCare™ er den ideelle løsning for dem, der søger en effektiv, hjemmebaseret behandling for nakkesmerter og spændinger.

Beurer massageapparat MG100 (bedst i test)

Beurer massageapparat MG100

Beurer massageapparat MG100 ender som vores bedst i test massageapparat, fordi det af rigtig mange brugere får gode anmeldelser og fordi, den er blevet kåret som testvinder flere steder på grund af dens kvalitet og ydelse.

Det er også et rigtig godt massageapparat, som har infrarødt lys og varme samt hele 4 forskellige massageprogrammer. Med denne kan man derfor få en let bankende og dybdevirkende massage med en afspændende effekt – hvor dybt det skal være, og hvor hurtigt det skal gå kan du selv bestemme, da apparatet har hele 5 hastigheder. Derudover kan du vælge mellem 4 massagehoveder.

Kan bruges til hele kroppen

Med Beurer massageapparat er der ingen begrænsninger, da den kan bruges til at give massage på hele kroppen. Ømme ben, ømme lægge eller en øm lænd er derfor ingen hindring, kan den sagtens kan bruges til at give massage i disse områder. Det er dog svært selv at bruge den på ryggen, hvis du gerne vil have, det skal være dybdegående. Derfor kan det i dette område være en fordel at få hjælp fra en anden.

Husk også ikke at køre hen over knogler ligesom ved normal massage, da dette kommer til at gøre ondt på grund af massagehovederne. Ellers er det alt i alt meget rart at bruge denne model, da den virkelig lindrer de ømme muskler.

Zenkuru fodmassageapparat

zenkuru Fodmassageapparat

Zenkuru er et meget populært mærke, så derfor har vi også taget deres fodmassageapparat med i vores massageapparat test, da mange døjer med ømme fødder. For med Zenkuru fodmassageapparat, er dine fødders bønner hørt. Apparatet giver massage med Shiatsu, og når du stikker fødderne ned i apparatet, går maskinen med det samme i gang med at løsne op for ømhederne. Faktisk vil det føles som at blive omsvøbt af et dejligt tæppe.

Massageapparatet fra Zenkuru har tre forskellige, dybdegående massageprogrammer at vælge imellem, ligesom det også kan indstilles til forskellige hastigheder. Er du derfor mest i humør til en stille og rolig oplevelse, kan du indstille den til det, ligesom du kan få en ret dybdegående massage, hvis du virkelig har brug for det efter en lang dag i sko eller støvler.

Som en bonusinfo skal du ikke tænke over, om dine fødder lugter en anelse dårligt, da apparatet har indbygget anion-funktion, som neutraliserer dårlige lugte. Kan du derfor ikke overskue et bad, før fødderne har det bedre, er det ikke noget, du skal have det dårligt over!

Beurer MG 70 massageapparat

Beurer massageapparat MG070

Beurer er meget dominerende på markedet for massageapparater, da de har specialiseret sig i dette. Derfor er der mange apparater hos producenten at vælge mellem, ligesom der også er mange at vælge mellem i vores massageapparat test. Beurer MG70 har fået en plads i vores test, da det er et massageapparat, der vejer mindre end de fleste og deraf også koster det mindre. Det er derfor et apparat, der er til at komme i nærheden af rent prismæssigt, og som mange vil synes er et billigt massageapparat.

Men selvom den er billig, betyder det ikke, at den giver en ringere massage end de øvrige massageapparater. For MG70 har 2 massagehoveder, der sammen med en infrarød funktion afgiver varme til huden. Den er meget velegnet til hele kroppen og til alle steder, hvor der er bøvl med ømme og stive muskler.

Den har dog kun 1 program men kan justeres i hastighed. Ønsker man det, kan man også tage håndtaget af, så det både fylder mindre til opbevaring, men så man også kan massere bedre.

Det er en meget fin og effektiv model for dem, der ikke behøver noget avanceret, men bare gerne vil kunne give massage til de ømme skuldre, når man kommer hjem.

Beurer MG40 infrarød og billigt massageapparat

Beurer MG 40 Massageapparat

 

Endnu engang må vi nævne Beurer, da de med MG40 har gjort det muligt for alle at eje et massageapparat. Det er nemlig et af de billigste massageapparater, der kan fås. Men, selvom det er ret billigt, har det stadig nogle funktioner, som andre massageapparater ikke kan bryste sig med.

MG40 er udover at være et infrarødt massageapparat også en vinkelmodel, som kan knækkes. Det betyder, at det er nemmere at komme til med massageapparatet ved ryggen. Normalt er det ret besværligt, men det har de fundet en løsning på med denne model. Dermed er der virkelig mulighed for at komme til at arbejde i dybden med smerterne og ømhederne.

Som en ekstra fordel har modellen også en længere længde, hvilket gør det nemmere at ramme ømhederne midt på ryggen eller at undgå at skulle læne sig for meget fremad ved massage på læggen. Alt i alt giver denne model en behagelig infrarød varme og ikke mindst massage, som kan justeres i hastighed.

Zenkuru massageapparat nakke bedst i test

zenkuru Nakkemassage

Leder du blot efter et massageapparat til nakken, bør du tage et kig på modellen fra Zenkuru, da den både ifølge brugeranmeldelser og vores egen massageapparat test er den bedste, når det kommer til nakkemassage. Det er en noget anderledes model, da du lægger den hen over nakken og skuldrene som en krave. Men, selvom den er lidt anderledes i brug, er den fantastisk til at løsne op for spændinger. Apparatet gør nemlig brug af shiatsumassage, som er god til at lindre ømhed og smerter.

3 programmer

Der er næsten garanti for, at du får løsnet op for spændingerne, da apparatet har 3 forskellige massageprogrammer og 2 hastigheder. Massagen bliver givet ved hjælp af fire roterende massagekugler, som kan dreje begge veje. Det er derfor meget behageligt at læne sig tilbage i sofaen og bare nyde, hvordan kuglerne løsner op for myoserne.

Den er meget nem at bruge og lægger sig også meget behageligt rundt om nakken. For at kunne tænde den, skal den tilsluttes en stikkontakt. Ledningen er dog lang, så du ikke behøver sidde helt op i væggen, når du skal bruge den.

Hvis du vil, kan du dog også bruge den til lænden eller andre steder på kroppen, hvor det er muligt at lægge den hen over dig.

Infrarød massageapparat test – Beurer MG80

Beurer MG 80 Massageapparat

 

Beurer kan det der med massageapparater, så derfor fortjener deres MG80 også en plads i vores massageapparat test. Ligesom vores massageapparat bedst i test er denne model også anerkendt for sin effektivitet og holdbarhed, ligesom det får stor ros for at være nemt at håndtere og betjene – for det er sådan, det skal være med et massageapparat.

Som altid er der ikke en finger at sætte på noget, når det kommer til tyske produkter, og denne er da ingen undtagelse, da den arbejder i dybden og med sin infrarøde varme både lindrer smerter og ømheder i skuldre, nakken, på lænden og hvor, du ellers oplever at have ondt.

Massagehoveder løsner op

Med til massageapparatet følger der to massagehoveder, som i brug føles som en let trommen, der masserer og løsner op for de spændinger, man nu engang har. Derudover har det flere forskellige indstillingsmuligheder, som man selv tilpasser alt efter, hvordan man ønsker behandlingen. Det gælder både for hastighed og styrke.

Den er ret nem at bruge og vejer heller ikke særlig meget, hvilket også gør det behageligt at bruge den på skuldrene eller på ryggen, hvor det er nødvendigt at løfte armene. Alt i alt derfor et rigtig godt massageapparat.

Beurer fodmassageapparat FM90

Beurer fodmassageapparat - FM 90

 

Sidst på listen kommer endnu et apparat fra den tyske producent, Beurer. Udover almindelige massageapparater til hele kroppen, udvikler de også massageapparater til fødderne. Denne model har vi valgt at tage med i vores massageapparat test, da den udfører shiatsumassage og kompressionsmassage med massagehoveder og varme. Det er meget behageligt og også, hvad mange andre brugere synes om produktet.

Den er ret nem at bruge, da det bare er at sætte sig hen i sofaen eller lænestolen, sætte fødderne op på den og tænde for den. Så går den i gang med dybdegående massage, så du bagefter igen er klar til at være aktiv eller tage på arbejde.

Den har flere massagehoveder, som er opvarmede og dermed lettere løsner op for de spændinger, du har i fødderne. Samtidig stimulerer det din blodcirkulation. Apparatet er meget let at betjene og har også meget rengøringsvenlige overflader, så det bare er at køre en klud over, når du er færdig med at bruge den. Foret kan også tages ud.

Hvorfor have et massageapparat?

Det er meget almindeligt at føle sig anspændt og stresset, fordi arbejdet presser os eller fordi, vi render til alle mulige ting i hverdagen. Men, det betyder ikke, at det er behageligt at føle sig anspændt – og det gør da heller ikke noget godt, da det fører til ømheder og smerter, som kan gøre det svært at holde koncentrationen eller udføre ens arbejde.

Derudover bruger rigtig mange af os mange timer bag en skærm, enten fordi vi bruger det til vores arbejde, eller fordi vi kigger ned i den i vores fritid for at blive underholdt. Uanset hvordan du lever dit liv, er det vigtigt, at du passer på din krop og sørger for at få den løsnet op. Her kan et massageapparat virkelig være behjælpeligt, da det sikrer, at du kommer ned i gear, får stresset af og får løsnet op for alt det, der er helt spændt op. Det er næsten lige så effektivt som massage, så hvis du ikke har tiden til at gå til en massør, eller ikke har lyst til at ligge på en briks hos en, du ikke kender, kan massageapparatet være det, der hjælper dig gennem hverdagen.

For et massageapparat kan ikke alene hjælpe dig af med ledsmerter, muskelsmerter og stress. Det kan også hjælpe til at forebygge permanente skader, fordi det påvirker blodcirkulationen positivt og øger oxygenforsyningen i muskelcellerne.

Der er derfor rigtig mange gode grunde til at investere i et massageapparat. Og ønsker du ikke at købe den for at løsne spændingerne, kan du gøre det for at forkæle dig selv!

Sådan bruger du et massageappara

Det er ret simpelt at bruge et massageapparat og er derfor ret svært at gøre forkert. Et massageapparat er udstyret med elektroder, som sender impulser gennem din krop for at afspænde dine muskler. For at de bedst muligt kan sende impulser gennem din krop, er det vigtigt at massageapparatet er rengjort, og at det ikke skal køre over smykker eller spænder.

For at bruge det respektive massageapparat helt korrekt bør du altid følge de anvisninger, der er til apparatet. Læs derfor gerne brugsanvisningen godt igennem, inden du går i gang med at bruge den. Som udgangspunkt er det ganske simpelt at bruge et enkelt massageapparat.

De fleste maskiner er udstyret med elektroder, som sender impulser gennem din krop for at kunne afspænde dine muskler. Derfor bør du altid sørge for, at elektroderne er rengjorte og ikke har nogle folder. Disse elektroder skal desuden heller ikke røre ved andet metal, når du bruger dem, såsom smykker eller bæltespænder. Du bør dog altid læse de anvisninger, der er i brugsanvisningen, inden du går i gang med at bruge apparatet, da der kan være nogle forhold, som du bør være opmærksom på. Det er måske ikke så spændende at læse, men det er ret vigtigt at gøre, hvis du gerne vil have den bedst mulige oplevelse ud af at bruge den. Ofte tager det ikke meget mere end nogle ganske få minutter at læse igennem. Det er derfor tid, der er godt givet ud!

Husk

Husk også, at du ikke bør falde i søvn, da det gør det svært at kontrollere dit apparat. Det kan være fristende at gøre, men du får den bedste behandling ud af at være vågen. Derudover bør du heller ikke have andre elektriske apparater i gang, imens du bruger maskinen, da de kan interferere med hinanden – det sker sjældent, men kan dog i nogle tilfælde ske.

Sørg blot for at bruge dit massageapparat i rolige omgivelser, hvor du har mulighed for at have fuld kontrol over det. Kør det herefter over de ømme områder i rolige og cirkulære bevægelser. Du får det bedste resultat ved at gøre det op mod hjertet. Husk også ikke at køre hen over knogler, da det ikke er særlig behageligt.

Hvad er et infrarødt massageapparat?

Som du måske har opdaget, er der nogle massageapparater med infrarød i vores massageapparat test. Det er noget forholdsvist nyt, men er så populært, at det efterhånden er med i samtlige massageapparater, der udvikles i dag. Massageapparater med infrarød er en smule anderledes end dem uden, da funktionen gør det muligt at tilføre musklerne varme. Varmen gør det nemmere at løsne op for spændinger, ligesom det også har en helende funktion på væv og muskler.

Har du derfor mod på at købe et massageapparat, giver det rigtig god mening at købe et med infrarød, da det giver dig ekstra velvære. Det er ikke noget, der er farligt – tværtimod er det ret behageligt og ikke til at holde op med igen, når man først har prøvet det.

Vi har valgt at tage flere massageapparater med i vores test, som har infrarød. Har du derfor mod på det, eller vil du gerne vide noget mere om det, kan du klikke dig videre til den respektive forhandler for at få flere detaljer om det. En ting er dog sikkert: du bliver mere end glad for et massageapparat med infrarød!

Køb et massageapparat i dag og få løsnet op for spændingerne

Er du træt af at være øm i kroppen i tide og utide? Så er det bare med at få købt et massageapparat her fra siden. Vi garanterer, at det er de bedste, som du finder på markedet lige nu, og som også gennem en årrække har været populære hos brugerne. Du kan derfor trygt stole på og regne med, at du får et apparat, der er i stand til at arbejde igennem i dine muskler og løsner så meget op, at du er klar til at tage hverdagen med storm igen.

De fleste af massageapparaterne i testen her er til at komme til for penge, hvilket er noget, vi har lagt et særligt fokus på, da mange i dag døjer med smerter og ømheder – derfor skal det også være muligt for enhver, der gerne vil købe et massageapparat, at have råd til det. Når der er forskel på prisen på massageapparaterne, er det fordi, der er en forskel i funktionerne. Nogle af dem har mulighed for flere hastigheder og styrker, mens andre også er med infrarød.

Når du derfor skal finde ud af, hvilket massageapparat der er bedst for dig, bør du gøre op med dig selv, hvor mange forskellige funktioner du har brug for. Er du ofte så spændt, at det er rart med noget varme? Eller skal du bare have en maskine, der kan hjælpe dig med at trykke? Der er utrolig stor forskel på de behov, som folk har. Brug derfor god tid på at læse de enkelte beskrivelser igennem og klik dig gerne videre til forhandleren, så du også får et indblik i de yderligere specifikationer, som produkterne har.

Vi er dog sikre på, at du finder et massageapparat blandt dem, vi har udvalgt i testen her, da de er gode, nemme at have med at gøre og kan tages med på ferien eller den forlængede weekend, hvis du har brug for det, eller gerne vil forkæle dig selv lidt ekstra.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Expain Relax Lægmassage

Ømme lægge og trætte fødder er der så mange, der kender til. Men med Explain Relax lægmassage apparat er det slut med at have ondt i ben og fødder. Vi har fundet en plads til den i vores massageapparat test, fordi den simpelthen er så effektiv. Den benytter sig af shiatsu-massage og giver fødderne en rullende massage med indstillelig varme og forskellige massageprogrammer. Det føles helt fantastisk både under massagen og efterfølgende, da kuglerne er i stand til at løsne op for alle spændinger.

Men, det er ikke kun fødderne, der bliver forkælet, da apparatet også giver shiatsu-massage til læggene. Der er derfor nærmest ikke noget mere afslappende end bare at læne sig tilbage og lukke øjnene og nyde, at den løsner op for det hele.

Apparatet har hele 12 roterende massagehoveder, så både ben og lægge kan blive arbejdet godt igennem. Der er desuden også en såkaldt TENS-funktion, som kan forbedre blodcirkulationen ved hjælp af elektrisk nervestimulering. Det er derfor næsten lige så effektivt som at gå til massøren.

Når massageapparatet ikke længere er i brug, kan det foldes sammen, så det ikke fylder.