Bedste Lydbog App maj 2024 → Prøv Gratis Lydbog Apps

bedste lydbog app

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Lav pris
Over 400.000 e- og lydbøger
Stream eller lyt offline
Prøv gratis i 60 dage

Bedste Lydbog App: Der er i dag mange om buddet i forhold til lydbøger. Vi har nedenfor gennemgået 4 af de mest populære og bedst lydbog apps.
Du finder nedenfor ud af styrker og svagheder ved hver udbyder, samt deres priser og om de tilbyder en gratis prøveperiode.

Først vil du finde en oversigt over de forskellige udbydere, hvorefter vi vil gå i dybden med hver enkel app til lydbøger, og nederst vil vi give nogle bud på nogle af de bedste lydbøger til folk i alle aldre.

Vi håber guide kan hjælpe dig med og finde den bedste lydbogs app.

Bookbeat
60 DAGE

GRATIS PRØVEPERIODE

59 kr

PRIS PR MDR

+800.000

BØGER

VIRKER PÅ

VIRKER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

90 DAGE

Pris pr mdr

59 kr

BEDØMMELSE

BØGER

+800.000

STØRSTE UDVALG
Mofibo Boghandel
30 DAGE

GRATIS PRØVEPERIODE

129 kr

PRIS PR MDR

+400.000

BØGER

VIRKER PÅ

VIRKER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

30 DAGE

Pris pr mdr

129 kr

BEDØMMELSE

BØGER

+400.000

Bog & ide
14 DAGE

GRATIS PRØVEPERIODE

89 kr

PRIS PR MDR

40.000+

BØGER

VIRKER PÅ

VIRKER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

14 DAGE

Pris pr mdr

89 kr

BEDØMMELSE

BØGER

40.000+

+300 EKSKLUSIVE PODCASTS
Podimo
90 DAGE

GRATIS PRØVEPERIODE

59 kr

PRIS PR MDR

+1000

BØGER

VIRKER PÅ

VIRKER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

45 DAGE

Pris pr mdr

59 kr

BEDØMMELSE

BØGER

+1000

PODCASTS

+300

Mofibo Lydbøger – Danmarks bedste lydbog app

STØRSTE UDVALG
Mofibo Boghandel

VIRKER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

30 DAGE

Pris pr mdr

129 kr

BEDØMMELSE

BØGER

+400.000

Mofibo er en af de allerbedste lydbog apps, som du kan finde på markedet. Ikke nok med de har en af markedets skarpeste priser når det kommer til ubegrænset adgang, får du også adgang til ebøger.
Men den smarteste feature de har er, at du kan både lytte og læse til den samme bog.
Lad os sige du skal ud og gå en tur, så kan du lytte til den bog du er igang med, og når du så kommer hjem igen og sidder i lænestolen, kan du let slå op på den side du nåede til, og læse videre.

Samtidig kan du på deres hjemmeside søge i deres kartotek inden du tilmelder dig, for og se om de bøger du leder efter er der.

Pris: Hvad koster Mofibo

Mofibo har en helt gennemsigtig prisstruktur, hvor du kun betaler 129 kr pr måned og så har du adgang til en voksen og et barn, som kan lytte af gangen. Der er ingen begrænsninger på, hvor meget du vil lytte eller andet. Derudover kan du tilkøbe familiemedlemmer, ønsker du og have flere brugere på samme konto, kan du tilføje op til 5 ekstra familiemedlemmer (6 brugere i alt).
Priserne på familiepakken starter fra 169 kr. pr mdr.

Er du studerende kan du få 50% rabat hos Mofibo (det vil sige 64.5 kr pr måned). For og opnå din rabat skal du gå ind på Mofibo.com og under Log in, kan du verificere dit studie-ID.
Mofibo kører uden bindingsperiode, så du kan opsige dit abonnement til hver en tid.

Mofibo på Trustpilot

Mofibo er den lydbogs app der er flest der har bedømt og samtidig den bedste score, hvorfor vi helt klart anbefaler Mofibo, da de er blevet bedømt til 4.5 på 1.320 anmeldelser (i skrivende stund) og samtidig har de markedets største udvalg.

Mofibo rabatkode

Mofibo har ikke nogen gældende rabatkoder pt, men vær opmærksom på, at Mofibo kun giver 14 dages prøve medlemskab, hvis du går direkte ind på deres hjemmeside.
Mens vi her på BedstTest.dk har muligheden for, at tilbyde dig 30 dages gratis prøve, ved og benytte nedenstående knap:

BookBeat Lydbøger

Bookbeat

VIRKER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

60 DAGE

Pris pr mdr

79 kr

BEDØMMELSE

BØGER

+800.000

BookBeat er et svensk firma, som efterhånden har taget hele Europa med storm. Du kan let finde en oversigt over de mest lyttede bøger pt er og samtidig kan du søge på hvilke bøger de har i deres kartotek, inden du tilmelder dig.

Pris: Hvad koster BookBeat

BookBeat har 3 typer af medlemskab.

Basic: Med BookBeat Basic får du 20 timers lyttetid pr måned for kun 79 kr pr måned.

Standard: Med BookBeat Standard får du 100 timers lytte tid per måned for kun 109 kr pr måned.

Premium: Ønsker du og have ubegrænset adgang til lydbøger og ebøger, er Premium abonnementet det bedste valg for dig, som kun koster 149 kr pr måned.

BookBeat kører uden bindingsperiode, så du kan afmelde dig til hver en tid.

BookBeat på Trustpilot

Bookbeat har ikke gjort det store ud af og skaffe sig TrustPilot anmeldelser, hvorfor de med 10 anmeldelser ser ud til, det kun er dem der vil brokke sig, som har fundet vej til deres Trustpilot side og givet dem en score på 2.9, i Sverige har brugerne været lidt gladere og vurderet dem til 3.4.
Med så få anmeldelser vil vi ikke sige det er evidens for, at deres app ikke er god, da de har forlængst passeret de 400.000 betalende brugere.

BookBeat rabatkode

Vi har ikke kunnet finde nogle aktive rabatkoder til bookbeat lige pt.

Chapter Lydbøger

Chapter er et godt alternativ til en lydbog app, som tilbyder dig hele 40 dages gratis prøve periode.
Deres priser er fair og deres udvalg er godt, samtidig kan du søge efter de bøger du er interesseret i allerede inden du tilmelder dig, for og se, hvilke bøger de har i deres kartotek.

Pris: Hvad koster Chapter

Chapter har 4 pakker man kan vælge mellem. Du kan vælge den, der hedder Chapter Flex for kun 69 kr pr måned, hvor du har 12 timers lyttetid, hver måned (bruger du ikke al din tid i den ene måned, føres de med over i næste måned). Med Chapter Flex kan du kun lytte online.

Vil du have ubegrænset forbrug af lydbøger, skal du vælge det medlemskab, som hedder Chapter One, der koster 99 kr pr måned, dette giver dig også mulighed for og downloade dine lydbøger, så du kan lytte til dem alle steder internet eller ej.

Chapter Flex og Chapter One er kun for 1 bruger. Vil du gerne have hele familien til og have adgang er der mulighed for deres familiepakker, som giver fri afbenyttelse for flere personer.
Chapter Two giver ubegrænset forbrug for 2 brugere, for kun 149 kr pr måned
Chapter Family giver ligeledes ubegrænset forbrug for 4 personer for kun 189 kr pr måned

Alle deres abonnementer kommer uden binding, så du kan opsige til hver en tid. 

Chapter på Trustpilot

Chapter A/S har ikke fået den bedste start og med en Trustpilot score på kun 3.5, på 54 bedømmelser.
Det som oftest trækker deres score ned, er folk der har haft problemer med det tekniske, inden de overhovedet er kommet igang. Vi hæfter os dog ved at over halvdelen har vurderet dem til Fremragende.

Chapter rabatkode

Vi har ikke kunnet finde en gyldig rabatkode til Chapter, men vi har lavet en aftale med Chapter, hvis du tilmelder dig gennem nedenstående link, får du 40 dages gratis prøvemedlemskab (mod deres normale 30 dage).

Podimo Lydbøger & Podcasts – Billigste lydbog app

+300 EKSKLUSIVE PODCASTS
Podimo

VIRKER PÅ

GRATIS PRØVEPERIODE

90 DAGE

Pris pr mdr

59 kr

BEDØMMELSE

BØGER

+1000

PODCASTS

+300

Podimo er Danmarks billigste app til lydbøger. Deres udvalg af bøger er desværre ikke så stor sammenlignet med Mofibo, tilgengæld kommer der friske podcast ud i appen hver dag, så du altid har noget højaktuelt og lytte til, ved siden af dine bøger.

Vi synes bestemt at Podimo har en god kombination, og samtidig er det Danmarks billigste medlemskab med ubegrænset adgang.

Hvad er Podimo

Podimo startede som en eksklusiv podcast app, men nu har de udviklet appen til også og indeholde de normalle podcast, som du normalt vil finde på Spotify og iTunes.
Derudover har de i 2021 begyndt og tilføje lydbøger, så de i dag har flere tusinde lydbøger i deres kartotek.

Nogle af de bøger, som du kan finde på Podimo er af forfattere som:

 • Jo Nesbø
 • Lars Kepler
 • Hella Joof
 • Ditte Okman
 • Sofie Linde

Podimo Podcasts

Podimo står bag nogle af de mest kendte podcasts i Danmark, og pt. Kan du på Podimo lytte til mere end 300 eksklusive podcasts. Det er ikke alle podcastne der er lige kendte, men du har allerede hørt om

 • Mads & A-holdet
 • Dårlig Dommerne
 • Poul & Fritz i virkeligheden
 • Brian Mørk show
 • Bubber på bodega
 • Radio Sovs (med Umut Sakarya)

Pris: Hvad koster Podimo

Podimo har gjort det simpelt og her betaler du kun 59 kr pr måned, og så har du fri adgang til de bedste podcasts og flere tusinde lydbøger.

Derudover er der ingen binding hos Podimo, så du kan opsige når du vil, så længe det er inden næste betaling.
Har du lige fornyet og opsiger nu, har du stadig adgang så længe som du har betalt for.

Podimo på Trustpilot

Med 191 anmeldelser på Trustpilot og en score på 3.3, tør vi godt anbefale Podimo. De dårligere anmeldelser har oftest noget med tekniske detaljer og gøre, og hvorvidt det er en fejl i appen eller brugerens egen kunen, der ikke er tilstrækkelig, skal vi ikke kunne vurdere. Men de havde trods alt ikke opnået over 100.000 medlemmer, såfremt appen ikke var god.

Podimo Rabatkode

Vær opmærksom på, at Podimo kun giver 14 dages prøve medlemskab. Men vi har her på BedstTest muligheden for, at tilbyde dig 30 dages gratis prøve, hvis du benytter dig af nedenstående link:

Lydbøger online

Lydbøger er noget man finder online, nogle apps tilbyder du kan downloade dine lydbøger, så du kan læse det ligegyldigt, hvor du befinder dig. Hvor andre kræver, at du er online, for at kunne lytte.
Find de bedste lydbøger online hos vores listede udbydere ovenfor.

For og få det bedste ud af dine online lydbøger, kræver det også gode høretelefoner, du kan se vores test af de bedste trådløse høretelefoner her

Gratis lydbøger – Hvilken er den bedste gratis lydbog app?

Alle lydbog apps er Gratis i den første periode, hvorfor du let kan prøve nogle forskellige og finde en vinder derefter.

Vores liste ovenfor viser, hvordan du let kan få mindst 30 dages gratis medlemskab både hos Mofibo, Podimo, BookBeat samt Chapter.

Billigste lydbog app

Den billigste lydbogs app er Podimo, som kun koster 59 kr om måneden, og de første 30 dage er gratis. Udvalget af lydbøger er ikke det største på markedet, men tilgengæld har du også populære og eksklusive podcasts i deres lydbog app.

Gode lydbøger

Nogle af  de bedst sælgende bøger findes i dag også som lydbøger. Hvad end du er til Ringenes Herre eller Harry Potter, Afdeling Q eller Jo Nesbø, så fåes de alle som lydbog.

Gode lydbøger til unge

Nogle af de bedste lydbøger til unge, er stadig Harry Potter bøgerne og mange af Bjarne Reuters bøger som Krummerne eller Drengene Fra Sankt Petri, til Dennis Jürgensens Kærlighed ved første hik eller Sidste Time.
Det kan også være nogle af de kendte filmatiserede bøger som Twilight eller Hunger Games.

Lydbog til børn – Hvilken er app er bedst til Lydbøger til børn

Leder du efter de perfekte lydbøger til børn, er det let at finde i de forskellige lydbogs apps som Mofibo & BookBeat, det er blot og søge efter de rette titler, som vi kan give lidt inspiration til nedenfor, hvilken der er oplagte til børn i forskellige aldre.
Du vil finde 5 gode bud på lydbøger til børn i de forskellige aldersgrupper som er 2+, 3-6, 6-9, samt 9-12 år.

Lydbøger til de mindste børn

Det tidligste stadie, hvor børnene rigtig kan få glæde af lydbøgerne, er først når de bliver ca. 2 år gamle, det er stadig tidligt, da børn i denne alder ikke helt har udviklet fokus og koncentrationen, og de vil få mere gavn af og rode med bøgerne fysisk. Men ideer til de første bøger kunne være

 • Cirkelines Museskole
 • Peter Pedal
 • Godnat alle mine drager
 • Mimbo Jimbo
 • Dino på nye eventyr

3-6 år

Dit barn er nu begyndt i børnehave og har udviklet sig yderligere, hvorfor der er andre lydbøger, som bliver relevante for dem. Dermed ikke sagt, at dit barn ikke stadig vil få glæde af og læse Peter Pedal eller nogle af de andre lydbøger der blev nævnt ovenfor.

 • Vitello bøgerne
 • Bamse – Slut, Prut, godnat
 • Villads fra Valby
 • Karius & Baktus
 • Prop & Berta

6-9 år

Når børnene begynder i skole, vil der igen være et udvidet interesse i nye bøger. Det er oftest i starten af skolealderen, hvor børnene begynder og stifte bekendtskab med de første bøger fra Ole Lund Kirkegaard og Astrid Lindgren.

 • Frode – og alle de andre rødder
 • Otto er et næsehorn
 • Orla Frøsnapper
 • Alle vi børn i Bulderby
 • Sigurd fortæller danmarkshistorie

9-12 år

Når dit barn bliver 9/10 år er de fleste modnet op til og vil høre ungdomsbøger. Det kan være alt fra Ole Lund Kirkegaard til Bjarne Reuter, som de vil lytte til eller læse. Det kan også være nogle af de lidt mere internationale bøger som f.eks.

 • Harry Potter bøgerne
 • Gummi-Tarzan
 • Ternet Ninja
 • Percy Jackson bøgerne
 • Narnia bøgerne

Hvad er forskellen på ebøger og lydbøger

Forskellen på en ebog og en lydbog er, at ebogen kan du læse på skærmen af din mobil eller tablet. Hvorimod lydbøgerne høres enten på mobil, tablet, pc eller hvor man nu foretrækker.

Det kan blandt andet nævnes at Mofibo tilbyder både ebøger og lydbøger, og du kan ovenikøbet markere, hvor du har hørt til, og når du vil fortsætte kan du skifte over og læse de næste sider, inden du igen let kan skifte til at lytte, fra hvor du slap med og læse.
Det er en super feature, der gør, at du kan komme videre i dine bøger ligegyldigt, hvor du måtte være.

Er du mere til fysiske bøger, kan du se en liste over boghandlere her, som du kan handle i direkte fra din sofa.

Du kan også læse mere om de bedste streamingtjeneste her.