Trådløse Høretelefoner Test 2024 → Se De 6 Bedste Trådløse Høretelefoner

trådløse høretelefoner test

At vælge de bedste trådløse høretelefoner til dit budget og dit behov, kan synes vanskelig med så mange valgmuligheder. Uanset om du bruger trådløse høretelefoner, mens du kører, spiller, taler i telefon, bruger indhold eller opretter indhold, forklare denne købsvejledning til trådløse høretelefoner de vilkår og specifikationer, du har brug for, og identificerer, hvordan du køber de bedste trådløse høretelefoner til ethvert budget.

Apple AirPods Pro – De bedste trådløse høretelefoner til sport

Apples trådløse høretelefoner - airpod pro

Hvis du er en iPhone-bruger på udkig efter nogle veltilpasende trådløse høretelefoner med stærk lydkvalitet, kan du ikke gøre det meget bedre end de nye AirPods. Redesignet betyder, at de er langt mindre tilbøjelige til at falde ud, og de ekstra mikrofoner giver stærke støjreduktion (især ved pendling) samt en nyttig gennemsigtigheds tilstand, som virkelig lader omverdenen komme ind.

Mens pasformen er bedre end de originale AirPods, skal du vænne dig til at kontrollere dem med den kapacitive, berøringsfølsomme højderyg på hver side – det tager lidt at vænne sig til, men det er en pæn måde at aktivere støjreduktion og springe spor over.

Der er så meget ‘Apple-ness’, der løber gennem AirPods Pro, fra den indledende opsætning, hvor de ægte trådløse ørepropper scanner dine ører for at kontrollere, om de passer, til det faktum, at der er en lille udluftning, der gør det muligt at sætte dem i eller fjerne dem en mere behagelig oplevelse. Kort sagt, fans af Apple-etos vil være meget glade for deres køb her.

Lydkvaliteten på AirPods Pro er helt sikkert forbedret siden den forrige iteration. Der er en bemærkelsesværdig vægt på vokal og bas, hvilket betyder, at disse ørepropper er bedre for popfans end dem, der nyder en mere naturlig præsentation, der egner sig til klassisk musik eller flere orkesterlyde.

Batteriets levetid er stærk (for Apple-ørepropper – ikke sammenlignet med de 8-9 timer, som andre ægte trådløse ørepropper tilbyder), og vi fandt ud af, at de annoncerede 4-5 timer fra en enkelt opladning var nøjagtige, selvom vi anbefaler at oplade dem regelmæssigt (en trådløs opladningsæske er en praktisk og cool måde at gøre dette på), da du kan blive fanget, når de pludselig er løbet tør for batteri.

Kvalitet

Hvis du vil have nogle af de bedste trådløse høretelefoner, Apple har lavet, er AirPods Pro kulminationen på mange års arbejde med et stærkt lydprodukt. Der er bedre ægte trådløse høretelefoner derude, men for Apple-fans og iPhone-brugere, er de et godt valg.

Fordele:

 • Integreret med Apple iPhones
 • Lydkvalitet
 • Batterilevetid

Jabra Evolve 65 MS Stereo headset – De bedste trådløse høretelefoner til arbejde

Jabra Evolve 65 MS Stereo

 

Mange Bluetooth-headsets er designet med komfort og mikrofonklarhed i tankerne, men for få modeller fokuserer også på lydydelse. Den nye Evolve2 65 fra Jabra er et kraftfuldt, veldesignet headset til folk, der har brug for alvorlig opkaldsklarhed, men det giver også fremragende stereolyd for at lytte til musik. Ud over en fremragende mikrofon, en usædvanlig behagelig pasform og solid batterilevetid har headsettet MS- eller UC-optimering, leveres med et opladningsstativ og har dedikerede kontroller til Microsoft Teams. Det leverer også den bedste lydydelse, vi har hørt for nylig i denne kategori, hvilket tjener vores redaktørers valg til avancerede Bluetooth-headsets.

Design

Fås i sort, grå eller hvid, hvis det ikke var for mikrofonen i bommen, ville Evolve2 65 ligne et par on-ear høretelefoner. Ørepuderne er foret med et perforeret læderlignende materiale, bag hvilke 40 mm drivere leverer et frekvensområde på 20Hz til 20kHz. Den overordnede pasform er let og sikker med plys, silikonebelagt skumdæmpning på indersiden af ​​hovedbåndet for ekstra komfort.

Ved at dreje mikrofonenen opad dæmpes den fuldt ud, mens du svinger mikrofonen ned, slår den fra og besvarer et indgående opkald. Den højre øreprop huser tre knapper på sidepanelet, hvor den midterste knap styrer afspilning (pause sætter automatisk headsettet i den omgivende lyttefunktion, så du nemt kan tale personligt), og de ydre knapper styrer lydstyrken op/ned og sporer navigation. Den midterste knap kan også bruges til at besvare/afslutte opkald eller åbne en Microsoft Teams-underretning og starte Microsoft Teams-appen.

På den nederste del af panelet er tænd/sluk-kontakten placeret i nærheden af ​​opladningsforbindelserne til docking af headsettet. En ydre ring på højre øre huser et statuslys, der lyser rødt, når du er i opkald, så kolleger ved at de ikke skal afbryde.

Fordele:

 • Kvalitet
 • Komfort
 • Microsoft Teams-integration

Samsung Galaxy Buds Plus – Bedste trådløse høretelefoner med hurtig opladning

Samsung Galaxy Buds Plus true wireless in-ear høretelefoner

 

I 2020 er Samsung tilbage med Galaxy Buds Plus. De ser stort set identiske ud med originalerne, men de indeholder flere vigtige forbedringer. Batteriets levetid er blevet forlænget til 11 timers førende klasse; lydkvaliteten er steget op takket være et nyt design med dobbelt driver; og de er endelig en god mulighed for at foretage opkald. Samsung har steget prisen med, men de nye Galaxy Buds Plus er mere afrundede end deres forgængere på stort set alle måder.

Ikke meget har ændret sig udefra. De er blankere end før med hævede indikatorer til venstre og højre ørepropper, og Samsung har tilføjet en anden ydre mikrofon til ørepropperne. Det er virkelig den eneste subtile ændring, du har at gøre med i de nyere Galaxy Buds. Galaxy Buds Plus kommer i sort, hvid og blå, og som med den tidligere model giver de hvide knopper en dejlig perlemoreffekt.

Som andre virksomheder tilbyder Samsung i tre størrelser ørepropper og giver dig også et valg af silikone ørekroger, der hjælper Galaxy Buds Plus med at låse sikkert ind i dit øre. Komfort var aldrig et problem for de gamle Galaxy Buds, og disse bevarer den samme fremragende pasform – forudsat at de medfølgende tips fungerer for dig. De er lette til det punkt, at de ikke kan mærkes, og det subtile design gør sig ikke opmærksom på dine ører. Hvis du er en person, der ikke kan lide fornemmelsen af ​​ørepropper i øret og den forseglingen, de skaber, vil disse ikke gøre noget for at skifte din mening. De mangler udluftningssystemet fra Apples AirPods Pro, der kan hjælpe med at lindre øretryk.

Jeg nævner det, fordi det vigtigste, du ofrer i forhold til dyrere muligheder, er aktiv støjreduktion. Galaxy Buds Plus kan opnå tilfredsstillende passiv støjisolering – bestemt bedre end AirPods med åbent design – men de er ikke i stand til at dæmpe dine omgivelser helt på niveau med Sonys 1000XM3 høretelefoner eller AirPods Pro. Selv Amazons Echo Buds pakke i Boses støjreduktionsteknologi, som hjælper med at tavse omverdenen. Alligevel befandt jeg mig i stand til at bære Galaxy Buds Plus i timevis på kaffebaren eller kontoret, uden at blive distraheret eller irriteret af støj udefra.

Fordele:

 • Kvalitet
 • Komfort

Ulemper:

 • Ingen støjreducktion

Logitech G Pro X Lightspeed – De bedste trådløse høretelefoner til gaming

Logitech G Pro X gamingheadset

 

Disse trådløse høretelefoner er primært lavet af metal med stålhængsler og fleksibelt bånd dækket af en læderindpakket pude. Høretelefonerne har det samme rene sorte med reflekterende metaludseende som før. Det er lidt på den tunge side i betragtning af tilføjelsen af et batteri, men Logitech G Pro X Wireless føles meget robust og der er ingen knirk i hængslerne eller raslende og knirkende lyde i hovedbøjlen.

G Pro X Wireless er også et meget behageligt headset. Det klemmer sig lige tæt nok til at føle sig sikker uden at forårsage spænding. Ligesom sin forgænger er dette også et smukt brillevenligt headset ud af kassen med inkluderet ekstra velour ørepuder. Det betyder, at det ikke kun er let at få en anstændig forsegling for spillere uden briller, men velour har ikke den samme isoleringsværdi som kunstlæder, men de med briller kan stadig føle en forbedring.

Logitech G Pro X Wireless bytter ud sin forgængers 3,5 mm aftagelige ledning (og port) til en 2,4 GHz USB RF-dongle til forsinkelsesfri trådløs lyd. Tilslut den bare til din pc, PlayStation 4 eller dockede Nintendo Switch, tænd headsettet, så er du klar.

Det er ligeledes ligetil at bruge headsettet. De indbyggede kontroller på venstre høretelefon dækker de typiske funktioner, du forventer af et gamingheadset. Der er en tænd/sluk-knap, lydstyrkeknap og mikrofon lydløs-knap. De føler sig alle anderledes, så de er lette at finde, når de bærer headsettet, noget som mange gaming headset stadig kæmper med af en eller anden grund.

Men hvis du spiller på PC, er der endnu et trin, der er værd at gøre. Logitech G Pro X Wireless giver yderligere funktioner ved hjælp af G Hub-appen. Ligesom den kablede G Pro X og Logitechs nyere G733 inkluderer Blue Vo! Ce. Denne pakke med mikrofonindstillinger er lavet af Blue, det Logitech-ejede firma, der udsender gode podcasting-mikrofoner som Yeti og Ember. Blue Vo! Ce bringer vigtige softwarefunktioner, og endda bare tænder dem, uden at justere nogen indstillinger forbedrer mikrofonens kvalitet dramatisk.

Fordele:

 • Komfort
 • Mange funktioner

JBL Jr310BT – Bedste trådløse høretelefoner til børn

JBL JR310BT

 

De sikre (on-ear) JR300BT-høretelefoner fås i vand/orange/lilla, blå/orange eller lyserød, uanset hvilken model du vælger. Ørepuderne og hovedbåndet er godt polstret for en behagelig pasform. Ørekopperne er store nok til, at de på mindre børn måske passer mere som over-ear, men for de fleste børn passer de som on-ears. Et tilbageholdt hovedbånd giver mulighed for nøjagtige justeringer mellem ørene, hvilket sikrer en sikker, afbalanceret pasform.

Den højre ørekops ydre panel indeholder en tænd/sluk-knap og en Bluetooth-parringsknap. Måske i enkelhedens navn indlæste JBL tænd/sluk-knappen med alle de ekstra funktioner, ved at trykke på den forskellige gange eller holde den på plads styrer afspilning og opkaldsstyring, så pas på den tydelige mulighed for at forsøge at besvare eller afslutte et opkald eller afspille eller pause musik, kan et barn muligvis slukke høretelefoner ved et uheld. Der er ingen spornavigationskontroller og mærkeligt nok ingen lydstyrkekontrol, der skal styres på den tilsluttede telefon (eller anden lydenhed). Den højre ørekop indeholder også en mikro-USB-port til det medfølgende orange opladningskabel.

Høretelefonen topper ud ved 85 dB for at bevare hørelsen – en figur, der er lidt mere pålidelig i Bluetooth-verdenen end den er i det kablede område, hvor høretelefon udgangen vil være mere afhængig af den parrede enheds interne forstærker. Selvom det kan virke som et tilsyn, at JBL ikke inkluderer en lydkabelindstilling til kablet lytning, er det faktisk i navnet for at sikre, at lydstyrken på 85 dB er nøjagtig. (JBL tilbyder også den kablede JBL JR300, som vi ikke testede.)

Med hensyn til lydstyrke skal du huske, at du normalt kan indstille grænser i indstillingsmenuen på dit barns lydenhed (og endda have den adgangskodebeskyttet). Den indbyggede begrænsning her er en ekstra foranstaltning for at sikre, at der ikke er grænser, der sniger sig forbi 85dB-grænsen, da du formodentlig ikke vil måle og overvåge niveauerne.

Den indbyggede mikrofon giver svag forståelighed. Ved hjælp af Voice Memos-appen på en iPhone 6s kunne vi forstå hvert ord, vi optagede, men mikrofonen lyder langt væk og lyden er uklar. Dette er dog par med kurset med Bluetooth-høretelefon mikrofoner – også dem til voksne høretelefoner.

Ud over det ovennævnte opladningskabel, kommer høretelefonerne med to sider med farverige klistermærker, så børn kan personalisere designet. Der er flere fulde alfabeter og nummersæt samt nogle emoji-lignende design.

JBL estimerer batteriets levetid til cirka 12 timer, men selv med den begrænsede lydstyrke vil lytteniveauer stadig påvirke den samlede afspilningstid.

Fordele:

 • Brugervenlig
 • Lang batterilevetid

Ulemper:

 • Dårlig opkaldskvalitet

JBL Tune 120 TWS – De bedste trådløse in ear høretelefoner

JBL TUNE 120TWS in ear trådløse høretelefoner

 

Fås i sort, blå, grøn/sort, hvid, hvid/lyserød eller gul modeller. Tune 120TWS høretelefoner har et blankt ydre, der omgiver JBL-logoet/kontrolpanelet. Ørestykkerne klikker magnetisk ind i holderne i den lidt større end normalt opladningsetui. Den har et flip-top låg, status-lysdioder på det ydre panel og en overdækket mikro-USB-port til det medfølgende mikro-USB-opladerkabel.

Kontrolpanelerne deler opgaver mellem venstre og højre ørestykker. Begge kan bruges til at tænde/slukke (når de holdes i to sekunder til og fem sekunder til fra). Et enkelt tryk på venstre øreprop springer et spor frem, og et dobbelt tryk springer baglæns, mens det højre øreprop håndterer afspilning/pause med et enkelt tryk eller besvarer et indgående opkald. Hvis du trykker to gange på højre øreknap, tilkaldes telefonens stemmeassistent og holder den nede i tre sekunder for at slå mikrofonen fra (eller deaktivere den).

In-ear-pasformen er sikker, men høretelefonerne leveres kun med i alt tre par silikoneørestykker, og ørestykkerne bruger ikke finner for ekstra stabilitet. Uanset om det er en usædvanlig sikker forsegling at placere dem i øret og vride. Det faktum, at der ikke er nogen offentliggjort IP-vurdering, betyder, at vi ville være forsigtige med at bruge øretelefonerne til motion. Chancerne er, at ørestykkerne kan håndtere et let stænk sved, men vi stoler ikke på at få dem våde ud over det.

JBL estimerer, at høretelefonerne får ca. fire timers batterilevetid pr. fuld opladning med 16 ekstra timer i opladningsæsken. Disse er noget helt specielle for den ægte trådløse kategori, men læner sig mod den svage ende af spektret. Uanset hvad vil dine resultater variere med dine lydstyrkeniveauer.

Fordele:

 • Lang batterilevetid
 • Kvalitet

Ulemper:

 • Ikke IP-godkendt

Hvordan skal du vælge trådløse høretelefoner?

Hvordan vil du have, at dine høretelefoner skal passe til dit hoved? Trådløse høretelefoner findes i tre typer formfaktorer: In-ear, on-ear og over-ear. Hver har fordele og ulemper for bærbarhed, komfort og ydeevne. Høretelefoner i hver formfaktor kører i forskellige budgetintervaller og lydkvalitet.

In-ear

In-ear høretelefoner passer ind i din øregang. Producenter kalder dem ægte trådløse høretelefoner, fordi de venstre og højre høretelefoner ikke har ledninger, der forbinder dem. Kompakte og lette in-ear-høretelefoner er ideelle til at tage på farten og gode til at lytte til musik eller podcasts, mens du træner. De oplades normalt via USB inde i deres æske. Øregeler dækker højttaleren og tilbyder en tæt pasform, der isolerer støj udefra. In-ear-høretelefoner kan fastgøres til nakkebånd for en mere sikker pasform, når de ikke er i brug, og disse kan omfatte en mikrofon og taktile kontroller, så brugerne kan springe over sange, tage opkald og tale med deres digitale assistent uden at skulle tage deres telefon ud.

Over-ear

Over-øretelefoner indkapsler lytterens ører helt. På grund af deres større størrelse og bedre lydisolering, har over-ear-høretelefoner tendens til at være bedre egnet til brug derhjemme snarere end på farten, men mange tilbyder foldbare designs, der udfordrer denne idé. Over-ear høretelefoner giver maksimal lydstyrke og basniveauer. Ørepropperne skaber et stort lydbillede for lytteren, ved effektivt at forsegle lyden ind og holde støj udefra. Dette forbedrer brugeroplevelsen for lyd med lav lydstyrke – som at se tv eller foretage et telefonopkald. Open-back designs tilbyder et mere naturligt lydbillede for lytteren og bruges typisk til spil eller ved sporing af vokal eller musikinstrumenter.

On-ear

On-ear-høretelefoner hviler oven på de ydre ører, så niveauet af støjisolering varierer meget. Disse er populære i kontorer og callcentre, hvor lyttere stadig vil høre nogle lyde fra omverdenen. On-ear tilbyder et lykkeligt medium mellem bærbarheden af ​​in-ear-modeller og lydkvaliteten i modeller i fuld størrelse. Mange modeller har foldbare designs for nem opbevaring. Dem med lukket design tilbyder en løsning, når brugerne ikke ønsker, at deres høretelefoner lækker lyde til naboer. On-ear mikrofoner med tættere ørepudemateriale skaber en bedre tætning for lydisolering.

Mikrofoner

Vi lytter ikke kun til høretelefoner længere. Vi vil gerne have, at vores høretelefoner også hører os. Vi bruger trådløse høretelefoner til spil online, foretage telefonopkald og give kommandoer til virtuelle assistenter, hvilket gør mikrofonen til en vigtig del af designet. Standardheadset, der bruges til spil eller telefonopkald, har en arm, der strækker sig rundt om mundområdet for maksimal klarhed. High-end høretelefoner har typisk fire eller flere mikrofoner indbygget i dem, for at sikre maksimal stemmeklarhed samt for at give input, der driver aktive støjreduceringsfunktioner.

ANC – Aktiv (adaptiv) støjreduktion

Støjreducerende funktioner er gode, hvis du vil blokere verden og fokusere på din lyd. Kvalitets- og funktionssættet med støjreducerings mekanismer bestemmer nøje prisen på et godt sæt Bluetooth-høretelefoner.

Passiv støjreduktion er en fin sætning for, hvad ørepropper gør. Ethvert sæt høretelefoner har passiv støjreduktion, hvis de passer godt og dækker dine ører. Brug af monterede øregeler med in-ear-høretelefoner forbedrer passiv støjreduktion, og høretelefoner med tæt polstring forbedrer passive støjreduceringsfunktioner til on-ear og over-ear typer.

Aktiv (adaptiv) støjreduktion (ANC) er mere teknisk involveret. Ved hjælp af små mikrofoner inde i høretelefoner registrerer ANC uønsket støj og afspiller derefter det omvendte signal fra den støj tilbage til lytteren. Dette skaber en virkning, der blokerer for uønsket støj. ANC har en tendens til at arbejde bedst imod ensartet, uforanderlig støj, som en rumlen eller en menneskemængde, der taler.

Høretelefon producenter bygger indbyggede CPU’er i høretelefoner for at levere ANC-funktioner, der tilpasser sig dit lydmiljø i deres flagskibslinjer med on-ear- og over-ear- høretelefoner. Fra høretelefoner, der registrerer nogen, der taler med dig, til høretelefoner, der automatisk justerer for flyvninger, bygger hvert mærke i sine egne klokker og fløjter i deres automatiserede ANC-funktioner.

Momentum True Wireless 2

Over-ear-høretelefoner er normalt bedst til støjreduktion. Sony WH-1000XM-serien og Bose-støjreducerende høretelefoner 700 er ensartede favoritter blandt tekniske forfattere. ANC-teknologi er også indbygget i in-ear-høretelefoner, og populære eksempler inkluderer Sony WF1000XM3B og Sennheiser Momentum True Wireless 2.

Lydkvalitet og drivere

Vi vil skimme overfladen om, hvordan chauffører forholder sig til lydkvalitet uden at blive for besværet med videnskaben. En driverenhed består af en magnet, stemmespoler og en membran, der vibrerer for at skabe lyd. Driverstørrelse varierer fra 8 mm – 15 mm til in-ear-høretelefoner 20mm – 50mm i over- og on-ear-høretelefoner Større drivere har tendens til at producere bedre bas og højere output. Det betyder ikke, at små drivere har dårlig lyd; andre faktorer påvirker lydkvaliteten mere end driverstørrelse.

De fleste forbruger høretelefoner i mellemklassen bruger dynamiske drivere med større membraner, der giver tyk, kraftig bas til DJs og elektronisk musikentusiaster.

Planare magnetiske drivere er det, du finder på high-end høretelefoner, der bruges af audiofiler eller professionelle i studieproduktion eller Monoprice Monolith M1060. Disse drivere anvender en mere kompleks konstruktion, der klemmer membranen mellem to magneter for at producere et meget højt niveau af lydnøjagtighed.

Premium in-ear høretelefoner har afbalancerede ankerdrivere, en konfiguration af flere små drivere indbygget i ørestykket, der er i stand til et bredt frekvensområde med minimal forvrængning.

Bygningskvalitet

Holdbarhed er en vigtig overvejelse for høretelefoner. Vi håndterer dem konstant, og hvis du tager dem fra sted til sted med dig, sparer du typisk penge på lang sigt ved at købe noget lidt dyrere. Vi vil også anbefale at få en bæretaske til høretelefoner, hvis du er en ivrig rejsende.

Dyrere høretelefoner har generelt bedre teknik med udskiftelige metaldele ved almindelige brud- og slidpunkter, som ørepuder, bånd og ledninger. Funktioner som drejelige ørepuder gør det nemt at pakke høretelefoner sikkert i en taske. Andre har æstetiske træk for et moderigtigt udseende, som attraktive usynlige hængsler, der er karakteristiske for Bose trådløse høretelefoner og læderhovedbøjlen og metalbeslagene fra Sennheiser Momentum.

Mobil app-kontrol og adgang til stemmeassistent

De fleste førende mærker har mobil-apps til indtastning af afspilningslister og lydforudindstillinger til lytning til forskellige typer medier – såsom podcasts, forskellige musikgenrer eller videoindhold. For en håndfri brugeroplevelse, tilbyder høretelefoner med mobil-app kontroller, praktisk adgang til virtuelle assistenter som Google Assistant, Alexa og Siri. Producenter inkorporerer specialiserede chips om bord i høretelefoner, for at øge funktionaliteten for stemmeassistenter; Apple H1-chip indbygget i Apple AirPods Pro er et godt eksempel på denne retning. Høretelefoner, der har flere mikrofoner, giver virtuel assistenter øget klarhed og stemmens nøjagtighed.

3D-lyd eller 360-lydfunktioner

Headsetproducenter bygger fordybende lydfunktioner i alle typer høretelefoner, men over-ear-høretelefoner har tendens til at tilbyde den bedste fordybende lydoplevelse. Immersiv lyd kaldes mange ting, men det hele hænger sammen med begrebet binaural lydoptagelse og afspilning, hvilket giver indtryk af, at lyde sker overalt omkring dig i stedet for fra to højttalere. Effekten er beregnet til at genskabe lyd på en mere naturlig måde. Dolby Atmos og DTX: X-systemer er populære inden for film og VR-spil; Sony Reality Audio er på forkant med denne teknologi inden for musikproduktion. Flere musikstreamingtjenester er begyndt at kode indhold i MPEG-H codec, hvilket gør fordybende lydfunktioner tilgængelige når som helst og hvor som helst for musikelskere.

Modstand mod sved

Ægte trådløse høretelefoner er ofte svedtætte, fordi de er designet til brug under en træning. Mange trådløse in-ear på budgetniveau har IPX4-klassificeringer, hvilket betyder, at høretelefoner kan modstå vedvarende lavtryks vandstrålespray. Hvis du bruger tid i vandet og vil have helt vandtætte høretelefoner, skal du kigge efter en IPX7-klassificering, som du finder på Jabra Elite Active 75t.

Bluetooth-codecs og forbindelser

Bluetooth 5.0 er den aktuelle version af den trådløse kommunikations standard. Enheder er bagudkompatible med hinanden. Bluetooth 5.0 oplevede en enorm rækkevidde; enheder kan kommunikere over afstande på op til 800 fod, hvilket er fire gange det tilladte interval, som Bluetooth 4.2 tillader. Den nyeste standard er også mere effektiv, hvilket betyder en længere batterilevetid for enheder.

Lydfiler komprimeres og kodes, når de rejser mellem høretelefoner og lydkilden. Codecs indstiller parametrene for, hvordan dette sker, og der er fire at bemærke, når man diskuterer trådløse høretelefoner.

 • SBC er standard codec for alle Bluetooth-høretelefoner og tilbyder generelt den laveste lydkvalitet, selvom den kan variere fra enhed til enhed.
 • AAC er det codec, som Apple-produkter bruger til Bluetooth-forbindelse, og du finder det også på nogle Android-telefoner.
 • LDAC er beskyttet af Sony og tilbyder en række lydkvaliteter og potentielt den højeste kvalitetsforbindelse til enhver codec hidtil. Det kommer indbygget i Android 8.0 Oreo, ud over Sony-produkter.

Multipoint-forbindelse

Bluetooth-høretelefoner der er i stand til multipoint-forbindelse, er nyttige, hvis du bruger mere end en enhed hele dagen eller endda samtidigt. For eksempel, hvis du har en arbejdstelefon og en personlig telefon, kan du oprette forbindelse til begge med en enkelt høretelefon. Eller når du spiller på din bærbare computer, og din telefon ringer, er dine høretelefoner smarte nok til at parre sig automatisk, når du tager opkaldet, og genoptager derefter spillet, når opkaldet er afsluttet. Nogle professionelle høretelefoner tager dette et skridt videre. Jabra Engage-serien har en docking-base med en berøringsskærm, der forener alle dine forbindelser og giver dig mulighed for at flette hver til en samtale.

Batteri liv

De fleste trådløse in-ear-høretelefoner har en batterilevetid på mellem fem og otte timer. Bluetooth-høretelefoner med én øre eller over-ear varer ca. 25 timer eller længere.

Hvordan renser og vedligeholder du dine trådløse høretelefoner?

Så du har renset din telefon, tastatur og mus, men hvad med dine høretelefoner? At rense ørevoks og desinficere dine høretelefoner er ikke kun godt for din hygiejne, det kan endda forbedre lydkvaliteten.

Hvorfor rense dine høretelefoner?

Uanset om du har over-ear eller in-ear høretelefoner, skal du rengøre dem regelmæssigt af både hygiejne- og vedligeholdelsesmæssige årsager. Dette gælder især, hvis du bruger dine høretelefoner, mens du træner, som så mange af os gør.

Sved kan opbygges og få ørekopperne til at lugte dårligt. Ørevoks kan tilstoppe drivere og reducere ikke kun volumen, men også lydklarhed. Så er der alt det snavs, du ikke kan se som bakterier og andre mikrober, der kan gøre dig syg. Rene høretelefoner er bare mere hygiejniske.

Hvis du justerer dine høretelefoner, mens du er i gymnastiksalen, kan du overføre alt, hvad du har rørt til dem. Virus, som SARS-Cov-2, der forårsager COVID-19, har vist sig at leve i op til tre dage på plastik og andre hårde overflader. Hvis du rører ved en forurenet øreproppe, kan du sprede virussen til andre overflader eller blive smittet med den, hvis du rører ved din mund, næse eller øjne.

Undersøgelser har vist, at høretelefoner øger bakterievækst inde i øret, og det kan overføres fra en person til en anden, hvis høretelefonerne deles. Selvom du ikke deler din, skal du overveje, hvad dine øretelefoner har rørt ved, og om du vil sætte den inden i øret.

En række stafylokokker er en af ​​de mest almindelige bakterier, der kan overføres fra dit øre til dine ørepropper. En tilvækst af denne slags bakterier, kan også forårsage en øreinfektion. Rengøring af dine ørepropper hjælper dig med at reducere denne risiko.

Hvordan du kan rense dine høretelefoner over øret, varierer. Mange mærker er designet med let rengøring i tankerne og har aftagelige ørekopper og kabler, som du kan tage stikket ud i begge ender.

Andre mærker er ikke så nemme at rengøre, så du bliver nødt til at passe på ikke at beskadige dem, mens du gør det. Hvis det er muligt, se producentens rengøringsinstruktioner. Apple, Beats og Bose er blot nogle få af de mærker, der tilbyder grundlæggende rengøringsinstruktioner.

Rengøring af høretelefoner

In-ear-høretelefoner er uden tvivl endnu mindre hygiejniske end over-ear-typen, fordi du faktisk lægger dem inde i øret. Nogle øretelefoner sidder ret dybt i øregangen og danner en tætning takket være siliciumspidser. Mens lyden er uovervindelig, er risikoen for at få en øreinfektion større.

For at rense in-ear-høretelefoner effektivt skal du bruge følgende forbrugsvarer:

 • En blød fugtig klud
 • Isopropyl (rubbing) alkohol, der indeholder 70% eller derover alkohol
 • Et papirhåndklæde, serviet eller en ren klud
 • Bomuldskugler eller Q-tip
 • Tandstikker i træ
 • Blu-Tack eller lignende klæbemiddel (valgfrit)
 • Varmt vand og sæbe (til silicium tippen)

Hvis dine øretelefoner har aftagelige silikone ørepropper, skal du fjerne og rengøre dem separat. Den bedste måde at gøre dette på, er med varmt vand og lidt sæbe. Pas på ikke at rive silicium, mens du gør det. Derefter skal du placere dem et sikkert sted, hvor de lufttørrer, mens du renser driverne.

Hvis dine øretelefoner har skumdæksler, kan du også fjerne og rengøre dem med varmt vand og sæbe. Alternativt kan du anvende noget isopropyl alkohol på skummet og lade det fordampe. Dette vil dræbe bakterier eller mikrober, der måtte være til stede.

Følg disse trin for at rengøre dine høretelefoner:

 • Tør hele driveren ned med en blød, fugtig klud. Fjern snavs, voks eller snavs, der sidder fast.
 • Fjern forsigtigt ørevoks eller andet snavs fra højttalernettet med dine tandstikker i træ. Pas på ikke at beskadiger den, mens du gør det.
 • Varm noget Blu-Tack (eller et lignende klæbemiddel) op i dine hænder, og tryk det forsigtigt ind i højttalernettet. Træk den hurtigt ud for at fjerne snavs eller voks, og gentag derefter, indtil højttalerens net er rent. Rent højttalernet vil også sandsynligvis forbedre lydkvaliteten!
 • Fugt et papirhåndklæde eller en ren klud med sprit. Rengør hele dækslet, og pas også på at rengøre alle sensorer (som øre-detekterings sensorerne på Apple AirPods).
 • Dyp en Q-tip i noget sprit og brug den til grundigt at desinficere højttalernettet. Dette skal hjælpe med at løsne enhver resterende stædig snavs.
 • Fugt et papirhåndklæde eller en ren klud med alkohol igen, og tør eventuelle kabler, fjernbetjeninger eller gummigrebet ned i stikket.
 • Lad alkoholen fordampe fuldstændigt, før du sætter høretelefonerne i ørerne eller deres taske.

Rengøring af etui

Nogle trådløse in-ear høretelefoner leveres med opladningsetuier. Det er vigtigt, at du også rengør disse grundigt, ellers bliver dine nu pletfri høretelefoner bare snavsede igen, så snart du lægger dem væk.

Til AirPods eller lignende hjælper en blødbørstet tandbørste dig med, at fjerne enhver opbygget snavs omkring hængslet. Du kan bruge spritalkohol og et papirhåndklæde, til at desinficere indersiden af ​​kassen. Brug en alkoholdæmpet Q-tip, til at rengøre eventuelle vanskelige opladningspladser.

Husk at fjerne snavs, inden du desinficerer. Bakterier og andre skadelige mikrober, kan klamre sig til snavs, selv efter at du har renset æsken med alkohol.

I tilfælde af høretelefoner udenom øret, kan du bruge lidt sæbe og varmt vand til spot-clean uden at mætte dnt helt. Gnidning af alkohol desinficerer stof, men det kan være en god idé at spot-tests, før du gør det, bare for at sikre, at alkoholen ikke beskadiger det.

Endelig anbefaler nogle eksperter at efterlade silicagel i din høretelefonetui for at holde den frisk. Teorien er, at reducering af fugtighedsniveauet i æsken, giver færre bakterier til at vokse. Dette kan være en særlig god idé, hvis du ofte lægger dine høretelefoner væk lige efter en svedig gymnastiksession.

Hygiejnetips til dine trådløse høretelefoner

For at holde dine høretelefoner i tip top-tilstand, skal du rengøre dem regelmæssigt. Lad ikke ørevoks eller andet snavs samle sig. Hvis det er muligt, skal du tørre dem af med alkoholbaserede desinfektionsmiddels servietter efter hver brug.

Deling af høretelefoner (især in-ear-typen) kan introducere nye bakterier i dine ører og forstyrre deres naturlige balance. En tilvækst af en bestemt type bakterier kan forårsage en smertefuld øreinfektion. Så hvis det er muligt, skal du ikke dele dine høretelefoner eller øretelefoner med andre.

Endelig overvej også at rengøre dine ører. Medicinske fagfolk anbefaler, at du ikke bruger Q-tip eller små, skarpe genstande til at gøre det, da disse kan skade din trommehinde. Hvis den er mindre end albuen, skal du ikke lægge den i øret.

I stedet kan du tørre ydersiden af ​​øregangen med en ren fugtig klud. Til ørevoksopbygning kan du købe håndkøbs øredråber for at blødgøre den. Følg altid instruktionerne på pakken. Du kan også købe håndkøbs øresprøjtesæt, der bruger varm saltvand til at skylle øregangen.

Historien bag de trådløse høretelefoner

Da Sony afslørede Walkman i 1979, transformerede den den måde, vi ser og oplever verden på, når vi bevæger os gennem den. Fremkomsten af ​​bærbar musik vendte høretelefoner fra en stationær enhed til arbejde eller hjem, til et allestedsnærværende tilbehør – den originale bærbare teknologi. En ægte krydsning mellem teknik og mode, høretelefoner demonstrerer den måde, hvorpå teknologisk fremskridt er kommet til at påvirke stil i vores kultur – bare tæl antallet af Beats-høretelefoner i enhver metro eller fly. høretelefoner er også blevet en vigtig formidler af det sociale rum. Enhver med en smartphone og et sæt ørepropper, har værktøjerne til at opbygge og genopbygge omgivende private rum og endda følelsesmæssigt fjernet fra deres fysiske placering. Fra deres tidligste indsættelse som militærteknologi til deres konstante tilstedeværelse på den moderne gade og arbejdsplads stammer høretelefonernes evige relevans fra den evne, de giver bæreren til at isolere og skabe deres egen virkelighed. Vi er nu udstyret til at score vores egne film.

1890

Som næsten al personlig teknologi var høretelefoner en form for arbejdsudstyr, før de blev forbundet med fritid og popkultur. Amerikanske tavleoperatører fra 1890’erne gennem begge verdenskrige bar et minimalistisk trådrammesæt, der holdt en enkelt sort knop mod det ene øre. Headsettet var fastgjort til en hornformet mikrofon, der blev hængt på skulderen. Arbejdstagere på disse tavler – normalt kvinder – betjente tavler som en form for analoge sociale medier, der forbinder hjem og kontorer med hinanden via telefon ved at tilslutte og tage stikket ud. De let indsatte, men sikre høretelefonstik, der blev brugt til at forbinde tidlige høretelefoner til tavler, blev modellen til høretelefonstik i dag.

1895

I 1895 blev Electrophone oprettet til at pibe live musikforestillinger i headset til hjemmet ved hjælp af tavleteknologi. ”At sidde i lænestolen og lytte til de foretrukne underholdningsgenstande på Londons teatre og musikhaller er bestemt en behagelig metode til at bruge en time eller to,” læses en moderne annonce. Elektrofon høretelefonen var formet som et kryds mellem et stetoskop og en tennisracket, og den holdt høretelefoner mod øret fra to sider af en håndholdt pind. Det håndholdte design kunne let trækkes væk fra ørerne, hvilket skabte en brugertaske til høretelefoner, der var mere social end privat. I stedet for at bruge høretelefoner til at undslippe det sociale, da senere høretelefoner ville blive markedsført, skabte høretelefonen en gruppeoplevelse.

1910

Den moderne høretelefon blev opfundet af en teknisk tilbøjelig kirkegående mand ved hjælp af Stanford ved navn Nathaniel Baldwin, der ønskede at forstærke prædikenen ved hans Mormon-tempel. Baldwins høretelefoner indeholdt en kilometer lang kobberkabler i hver ørekop, der modtog lyd uden at bruge elektricitet, og satte præcedens for den store kopform af moderne høretelefoner. Høretelefoner var forbundet over hovedet af to elegant adskilte bånd. Hans design tog fart, da den amerikanske flåde købte dem for at udstyre søfolk under første verdenskrig. Militærets implementering af disse høretelefoner, som søfolk brugte til at isolere lyde, der blev sendt fra fjerne steder, lånte dem en mere intens, ensom æstetik end den håndholdte elektronike høretelefoner. En antenne-formet messing eger på hver høretelefon, som gjorde det muligt at justere høretelefoenr til forskellige størrelser.

1958

Opfinderen John Koss byggede det første par HI-FI stereo høretelefoner for at demonstrere lydkvaliteten af hans bærbare grammofon, som havde en innovativ “privatlivskontakt” til personlig, lydløs lytning. Det viste sig, at høretelefonerne, der gjorde det muligt for folk at lytte stille til stereoanlæg derhjemme og var populære blandt militærmænd, der vendte tilbage fra krigen, solgte hurtigere end stereoanlægget. Koss’s første sæt høretelefoner tog det grundlæggende design af Baldwins Navy-høretelefoner og forstærkede det med større høretelefon kopper og avanceret stereoteknologi. Baldwins tynde læder høretelefoner bånd forblev med polstring tilføjet for komfort. Efter at have flyttet ind i jetalderen i 1960’erne, udviklede Koss-høretelefonerne et mere fremadrettet, high-tech look med bredere pandebånd, radioskiver og støjblokerende kopper, der minder om jagerpiloters hovedbeklædning.

1966

Koss’s markedsføring af høretelefoner holdt trit med popkulturen gennem 1960’erne og 1970’erne med reklamer med alle fra King Kong til smiley-ansigtet – den originale emoji – iført dem og ved løbende at frigive nye designs som denim-trim’s Easy Listening høretelefoner og Pneumalite ørekop, som efterlignede ørens form.

Koss var også langt fremme på mærkesamarbejde. Længe før Beats af Dre lancerede Beatlephones som et Koss x The Beatles cobranded produkt. Beatlephones var farverige emalje høretelefoner med billeder af Beatles på hver kop. Hvis Beatles-klistermærkerne ser sjove ud i bakspejlet, var selve høretelefondesignet et solidt eksempel på 1960’ernes hårde kop-høretelefon teknologi med en bred rem, polstret marineblå kopper og metalhardware. Lanceringen af Beatlephones udvidede høretelefon markedet fra HI-FI geek-cirkler til teenagemasserne og skabte scenen for fremtidige høretelefon lanceringer, der primært fokuserede på ungdomen.

1969

Efter at Koss havde gjort høretelefoner populære som en måde at skrue op for stereoanlægget og lukke verden op, opfandt konkurrent Sennheiser et høretelefon design. Sennheiser HD414 var den første åbne høretelefon på markedet med ventilerede kopper, der lader ekstern lyd igennem og peger mod en fremtid, hvor høretelefoner ville blive brugt offentligt i stedet for at blive brugt indendørs hjemme eller på kontoret. HD414’s lyse gule skum ørepuder og varemærkebeskyttede “Open-Aire” øretelefoner havde en letvægts, neon-vibe fra 80-tallet, der præfigurerede den kommende mobile tech æra.

1979

Udgivelsen af Walkman, den første super-lette bærbare kassette-stereoanlæg, transformerede den eksistentielle funktion af høretelefoner fra en teknologi med stille koncentration til en måde at skabe frihjulende individuel autonomi og vægfri privatliv i det offentlige rum. ”Lydens fremskridt fortsætter, men hvad med menneskeheden?,” spurgte en 1980-annonce for Walkman, der fremsatte en stor påstand om Walkman som en helt ny slags tekno-human hybrid oplevelse. Walkman og dens hvisketunge høretelefoner – som var sammensat af et enkelt tyndt metalbånd, der forbinder to tynde skumdækkede øretelefoner – kunne bæres offentligt i enten tændt eller slukket tilstand, hvilket skabte en følelse af mobil privat rum hvor som helst. Med to høretelefon stik til delt lytning, genererede Walkman et boom i billige eftermarkeds høretelefoner, der banede vejen for fremtidige virksomheder, der udelukkende fokuserede på høretelefon teknologi.

1990’erne

Overfloden af bærbare musikteknologier i 1990’erne – fra kassetter, til CD’er, til DAT, til mini-diske – fører til større variation i produktdesign og færre ikoniske bærbare enheder som følge heraf. Bevægelsen mod mindre teknologier som minidisc-afspilleren betød, at høretelefonerne også blev mindre og billigere. Ørepropper af plast blev sendt som høretelefoner med mange af de nye musikafspillere på markedet. Måske på grund af de aftagende stilspecifikationer for høretelefonerne på massemarkedet tog mode og musik underground brug af de robuste, hårde kop høretelefoner fra 1970’erne som stilfulde udskiftninger af høretelefoner. Fremkomsten af rave-kultur, som begyndte at fokusere på DJ som en stjerne på scenen, skabte en ny sammenslutning af høretelefoner ikke med privatliv, men med massesocialitet og offentlig optræden. En person, der havde høretelefoner, var ikke længere nødvendigvis outsider og reserveret – de var muligvis centrum for festen.

2001

Lanceringen af ​​Apple iPod i 2001 gjorde for digital musiklytten, hvad Walkman gjorde for bærbare kassette-stereoanlæg i 1980’erne. Med sit løfte om “1000 sange i lommen” var iPod mindre, lettere og hurtigere end noget andet før, og dens ikoniske ørepropper fungerede som visuel stenografi for denne innovation. IPod’s lette, glatte, hvide høretelefoner fungerede som en øjeblikkeligt genkendelig, brandopgradering på de umærkelige ørepropper, der fulgte med de fleste bærbare musikafspillere. Apples reklamer for iPod skabte smart en visuel identitet mellem høretelefonerne og selve iPod’en, der skildrer Robert Longos mørke silhuetter, der danser, mens de bærer iPod’en, og dens hvide ledning med høj kontrast hvirvler rundt. I disse annoncer er iPod-teknologien i forgrunden, mens bæreren forsvinder i skygge, hvilket gør den menneskelige bruger til en slags fashionabel mannequin til teknologien. Apple havde ikke haft et must-have produkt i årevis, da iPod blev lanceret, men verden sprang hurtigt mod digitale medier, og iPods sporty punk-enkelhed blev det nye symbol på tusindårs modernitet.

2004

Med opfindelsen af Bluetooth-teknologi i 1999 blev høretelefonledningen, der bundet høretelefonbæreren til en anden kilde, til sidst gjort unødvendig. De første brugere af trådløs lytteteknologi var tendens til at være forretningsmænd, der havde spidse single-ear-headset forbundet til deres Blackberries, hvilket gav Bluetooth en tydelig umoderne stemning i sine tidlige år. Længe før Demna Gvasalias officecore-kollektion 2017 til Balenciaga, khaki-iført kontorpark-beboende forretningsmand sportede sin ørestykke antimode med stolthed. Imidlertid begyndte høretelefon producenter som Bose og Beats i de senere 2000’ere og begyndelsen af 2010’erne at frigive Bluetooth-høretelefoner, med et mere klassisk og moderigtigt udseende, og Bluetooths oprindelige modeforbandelse blev ophævet.

2008

Som om at rekapitulere de høje punkter i høretelefon historien, blev Beats by Dre lanceret i 2008 med en høretelefonlinje, der udvidede med mange af de attributter, der allerede havde gjort høretelefonerne konstant cool: Den tekniske heft af Koss’s stereo høretelefoner kombineret med farverighed og pop-orientering af Beatlephones sammen med de tekniske fremskridt inden for Bluetooth og støjreduktion. Beats tilføjede endda et strejf af minimalisme til blandingen, udglattede kanterne på den traditionelle høretelefon og fjernede metalsamlinger og hardware. Med Beats kom høretelefonen fuldt ud til sin ret ikke kun som en teknologi til individuel kontrol over privatlivets fred og socialitet, men som en ren mode.

2010’erne

Da iPhone og andre smartphones blev allestedsnærværende i 2010’erne, var høretelefoner overalt. Med farverige Beats i den ene ende af den hypervisible skala tilbød en spredning af nye høretelefoner og sports høretelefoner mindre omfangsrige designs til at tjene en verden, hvor folk altid bærer og bruger mobile enheder. Brandsamarbejde, som Lady Gagas HeartBeats – diamantskårne modeversioner af hverdags høretelefoner – udvidede berømtheds- og modemærker til personlig teknologi. Selv nakkebøjle høretelefoner, der i 1990’erne indeholdt zany buede ørestykker og fremkaldte en ‘Xtreme’ sports æstetik, blev mere sofistikerede og minimalistiske, som i Plantronics Backbeat Fit høretelefoner. Og nye drejelige teknologier som Oppo PM3’s gjorde det lettere at bære høretelefoner rundt om halsen – næsten som en form for smykker – hvilket øger den lette brug af høretelefonerne som mode. Nye interne teknologier, som plane høretelefoner drivere, udvidede udvalget af lydspecialiteter og gjorde shopping efter de rigtige høretelefoner mere kompliceret end nogensinde. Men længe solgte høretelefoner som den støjreducerende Bose QuietComfort, der først blev opfundet i 1989 af en ingeniør, der håber at bekæmpe flystøj, fortsætter også med at sælge. I 2010’erne er der høretelefoner bygget til enhver æstetik og scenarie; vanskeligheden er at finde dem, der passer til dine tekniske og stilbehov.

2017

Airpods, Apples seneste forsøg på at udvikle høretelefon design, er i det væsentlige to hvide Bluetooth-aktiverede ørepropper med en tomme eller to hvide rør fastgjort til hver, som hængende periskoper til ørerne. Mens iPod-høretelefonerne fra 2001 gjorde deres bøjede hvide ledning til et særligt salgsargument, er Airpods lette ved hjælp af en medfølgende hvid kasse til opbevaring og opladning. Det ser ud som om Airpod ønsker at gøre for forretningsmandens Bluetooth-ørestykke, hvad Apple gjorde for den navnløse øreprop i 1990’erne. Hvis Apples Airpods fanger vores ønske, som de originale iPod-ørepropper gjorde – og tidlige salgstal antyder, at de måske – nærmer vi os muligvis endnu et havskift i høretelefon moden.

Den fortsatte popularitet af klassiske høretelefon former antyder dog, at traditionel hardware ikke forsvinder. I dagens åbne kontormiljø er høretelefoner kommet til at tjene et nyt behov for privatlivets fred, der går ud over den måde, de første Koss-høretelefoner blev markedsført til stille lytning i hjemmet. I mangel af kabiner og vægge er nutidens arbejdere nødt til at signalere, at de har travlt, og til dette formål er større stadig bedre. Jo mere grænserne mellem arbejde og socialt liv opløses, og jo mere overfyldt verden bliver, jo mere forbliver høretelefonen, uanset hvilken måde den tager, ikke kun en transmitter af lyd, men en vigtig moderne formidler af det offentlige og det private rum.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Bose QuietComfort 35 II trådløse høretelefoner

QuietComfort 35 II, der er gennemgået her, er stadig et af vores bedste valg til trådløse støjreducerende høretelefoner. Mens Sony WH-1000XM2 uden tvivl lyder en smule bedre og er mere funktionsrig, er Bose QuietComfort 35 II lettere og mere behagelig at have på.

Den oprindelige gennemgang af Bose QuietComfort 35 II følger, efter at de først blev offentliggjort 2. oktober 2017 og ellers for det meste uændret siden 1. december 2017.

Bose’s QuietComfort 35 II trådløs støjdæmpende høretelefoner ser ud, lyder og fungerer ligesom originalen bortset fra en nøglefunktion: Der er en ny “Action”-knap på venstre ørekop, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din Google Assistent, uden at skulle røre ved din telefon. Og det gør QC35 II – tilgængelig i sort eller sølv – til den første høretelefoner, der integrerer Google Assistant.

I lighed med Amazons Alexa-stemmeassistent er Google Assistant tilgængelig til Android- og iOS-enheder. I stedet for at tale med din telefon for at få adgang til Google Assistant (du skal downloade den gratis app), skal du bare trykke på og holde Action-knappen nede på QC35 II og udstede kommandoer som “Fortæl mig de seneste nyheder”, “Ring mor” og “Hvad er nogle gode indiske restauranter i nærheden?” Du kan også bruge din stemme til at styre din musikafspilning og kompatible smartenheder i dit hjem.

Her er de bedre nyheder: Du behøver ikke bruge Action-knappen til Google Assistant. Ved hjælp af Bose Connect-appen kan du i stedet vælge at kortlægge handlingsknappen til støjreduceringsniveauer, skifte mellem Lav, Høj og Fra med hvert tryk på en knap. Du kan også justere støjreducerende indstillinger i appen, en vigtig funktion for dem, der kan være følsomme over for følelsen af let tryk, der kan være biproduktet af aktiv støjreduktion.

Bortset fra den nye knap har intet andet ændret sig. QC35 har den samme behagelige pasform, samme førsteklasses støjreduktion, identiske kontroller på højre ørekop – ja, du kan få adgang til Siri på iPhones – og den samme batterilevetid i op til 20 timer i trådløs tilstand med støjreduktion på. Hvis batteriet løber tør, kan du stadig bruge høretelefoner i passiv tilstand (det lyder godt, ikke?), og du får en ledning til tilslutning, når du har brug for det.

Fordele:

 • App-integration
 • Alexa-integration
 • Lang batterilevetid

trådløse høretelefoner fra B&O Play H9

 
 

Hovedbåndet har tendens til at skabe et trykpunkt på toppen af dit hoved, der bliver ømt efter et par timer. Dette sker normalt, når et pandebånd ikke spreder trykket over et særligt stort område, og det er sammensat her af forholdsvis slank skumpolstring.

Bang & Olufsen Beoplay H9 3. gen ser godt ud på dit hoved, men hjælper ikke på slidstærk komfort.

Bang & Olufsen Beoplay H9 3. gen-ørepuder er dog fremragende. De bruger tykt hukommelseskum, og mens de er runde snarere end en ørematchende oval, var der ingen komfortproblemer her. Fem timers brug kan betyde, at toppen af dit hoved er klar til en pause, mens dine ører vil være fine.

Rammen er den sædvanlige blanding af aluminium og højkvalitets plastpolymerer, mens læderet er naturligt. Næsten alle trådløse høretelefoner med læderbånd og kopper er af faux sort. Her er det ægte, så veganere pas på.

Alt i alt er Beoplay H9 3rd Gen flotte, vellavede høretelefoner. De føles holdbare og er ikke tilbøjelige til at knirke, når du går eller løber iført dem. Men ser de virkelig dyrere ud end de rivaliserende Sony- og Bose-par? Hvis de gør det, er det mere ned til markedsføring end stof. Men hvordan får du street-ready trådløse høretelefoner til at se 4.500 kroner alligevel ud?

Premium høretelefoner

Bang & Olufsen Beoplay H9 3. gen har næsten alle de funktioner, du kan bede om. Integration med Google Assistant er den nyeste tilføjelse: Et tryk på en knap på siden skubber Assistent til at læse dine nylige meddelelser og meddelelser op.

Jeg er ikke en stor fan af denne funktion, da den stadig stilede levering af Assistent kun virker mere robot agtig gennem høretelefoner. Men dette er ikke noget, jeg kan bebrejde B&O for.

Aktiv støjreduktion tjener topfakturering. Det frigør støj ved at føre gennem flere lydbølger og ikke blot blokere dem. Det er effektivt, men ser ud til at bruge en lettere tilgang end Bose, Sony og Beats Solo Pro-høretelefoner.

På steder, hvor du er omgivet af talende mennesker, tilbyder Bang & Olufsen Beoplay H9 3. generation ikke ægte isolation. Jeg finder dette ANC på næste niveau praktisk, når jeg prøver at arbejde i støjende miljøer eller i offentlig transport. Disse høretelefoner slipper bare af med nærliggende samtaler så effektivt som Bose QC35 II eller Sony WH-1000XM3.

Fordele:

 • Kvalitet
 • Komfort
 • Batterilevetid
 • Integration med Google Assistant

JBL Reflect Mini 2

 

Reflect Mini 2-høretelefonerne fås i sort, mørkeblå, lyseblå eller neongrøn, og som navnet antyder, har de et tyndt reflekterende halsbånd. En IPX5-vurdering betyder, at høretelefonerne er beskyttet mod lavtryksvandstrømning, så du kan bære dem i regnen, få dem svedige og skylle dem af, men du bør sandsynligvis ikke svømme med dem ind.

In-ear pasformen er usædvanlig sikker og behagelig, idet ørestykkerne bruger både silikone ørepropper og separate silikone earfins for ekstra stabilitet. I alt inkluderer JBL tre par ørepropper i små, mellemstore og store størrelser. Langs halsbåndet er der en cinch, der giver dig mulighed for at styre kablet, mens du træner. Høretelefonerne leveres også med en beskyttelsespose af gummi (der ikke lukkes, hvilket er lidt irriterende).

En indbygget fjernbetjening og mikrofonrum er placeret nærmest venstre ørestykke. Fjernbetjeningen med tre knapper har en central kontrol, der håndterer afspilning, opkaldsstyring og stemmeassistance, klemt mellem plus/minus-knapperne til lydstyrke og spornavigation. På rumets sidepanel er der et snap-shut-dæksel, der beskytter mikro-USB-porten til det medfølgende opladningskabel.

Mikrofonen tilbyder middelmådig forståelighed. Ved hjælp af Voice Memos-appen på en iPhone 6s kunne vi forstå hvert ord, der blev optaget, men lyden var uklar og mikrofonen lød fjernt. Dette er stort set tilfældet med størstedelen af Bluetooth-høretelefoner, vi tester, så det er ikke et enormt negativt, men forvent ikke fremragende opkaldsklarhed.

JBL estimerer batteriets levetid til ca. 10 timer, men dine resultater varierer med dine lydstyrkeniveauer.

Fordele:

 • Komfort
 • IPXS-vurderet
 • Lang batterilevetid

Ulemper:

 • Dårlig opkaldsklarhed

JBL LIVE 220BT

 

Takket være den lette vægt (31 gram) og de tre medfølgende silikonespidser, får du en behagelig og sikker pasform, selv under længere lytningssessioner. Den passive støjdæmpning er af middel styrke. Når de ikke er i brug, kan knopperne sammenføjes magnetisk og bæres rundt om halsen. I daglig brug sidder nakkestroppen behageligt på nakken. I sportsbrug skaber derimod konstruktionens fortykkede ender en vis ubalance. Høretelefonerne er ikke særlig svedbestandige.

Når de er fuldt opladede, giver høretelefonerne realistisk en batterilevetid på ti timer. De tager to timer at oplade, men er klar til at spille i en time efter 15 minutters opladning takket være hurtigopladningsfunktionen.

Kontrollerne er placeret på venstre og højre side af nakkebåndet. På ydersiden til højre er enheden tændt og slukket sikkert. Den berøringsfølsomme knap kan også bruges til parring (med op til to enheder), start og stop af musik og håndtering af opkald. Med et længere tastetryk, kan du tilkalde stemmeassistenten i din smartphone. En flerfarvet status-LED er også inkluderet.

De øverste og nederste knapper er let hævet for lydstyrkekontrol, hvilket letter titelspring, når der trykkes på knappen i længere tid.

På siden ved siden af ​​USB-opladningsporten, er der en anden knap til at tænde for Talk-Thru og Ambient-Aware-funktionerne efter hinanden. Den første funktion deaktiverer afspilning af musik og føjer omgivende støj til høretelefonerne til samtale uden at tage høretelefonerne af. Ambient-Aware tager mellemgrunden når musikafspilning er aktiveret, men på et reduceret niveau, og omgivende lyde blandes ind, så du er mindre lukket og ikke går glip af meddelelser i toget.

Endelig er der en anden knap på indersiden foran til venstre på nakkebåndet, som stemmeassistenterne Google Assistant eller Amazon Alexa kan ringes til. Dette kræver selvfølgelig, at du allerede har den tilsvarende opsætning på plads.

På denne måde kan Live 220BT betjenes bekvemt. Den gratis iOS/Android-app “JBL My Headphones App” er også tilgængelig. Her kan du hente funktioner som automatisk slukning af høretelefonerne, kommunikationstilstande, firmwareopdateringer og en kraftfuld, tilpasselig equalizer, der giver dig mulighed for frit at indstille antallet af bånd, driftsfrekvenser og deres hub via knapper og gemme dem som en forudindstilling. Eksemplarisk!

Lydkvalitet

De dynamiske 8 mm drivere leverer en meget tiltalende lyd, selvom producenten holder en lav profil i forhold til codec-specifikationerne. Live 220BT er sjov, lyder kraftig og forstyrrer ikke personen, der sidder ved siden af ​​dig, på trods af de gode reserver på en smartphone. Disse høretelefoner kan håndtere pop-, rock- og urbangenrer med imponerende ydeevne. Selv stille kompositioner med fokus på stemme, jazz og endda klassisk musik kan høres godt, selvom jeg ikke ville klassificere Live 220BT som helt neutral. I bas er testindretningen fyldig og kraftig, men ganske forstærket og dynamisk. Og selv en lav bas kan mærkes.

I midten lyder det rent og ret tyndt. Dette gavner taleforståelighed og elektroniske genrer. Den lyder dog ikke eksplicit varmt, men selvfølgelig kan du modvirke dette til enhver tid med en equalizer.

Højfrekvensområdet er rent, giver mange detaljer og undgår hårdhed. Slaginstrumenter, generelle overtoner og stereobilleder drager fordel af dette.

Alle disse udsagn skal naturligvis overvejes med henvisning til prisklassen. Live 220BT imødekommer mobilbrugernes behov og leverer en virkelig tiltalende præstation. Den opnår dog ikke glansen, den detaljerede opløsning og især den fine dynamik af meget dyrere produkter. Dynamiske in-ear-løsninger er konceptuelt begrænsede, når det kommer til speciel gengivelse. Endelig vurderer jeg talekvaliteten af ​​det håndfri sæt som god.

Fordele:

 • Komfort
 • Google Assistant og Alexa-intergration
 • Lydkvalitet
Populære Tests