Bedste Gaming Headset 2024 → Se De 5 Bedste Gamer Headsets

Bedste gaming headset

Når man gamer, er det essentielt, at man har styr på alt lige fra billede og internethastigheder til computerkræfter og ikke mindst lyden. God lyd kan gøre spiloplevelsen mange gange bedre – præcis ligesom dårlig lyd kan gøre den nærmest utålelig.

Desværre er lyden også en af de ting, som man måske ender med at glemme en smule, når man skal købe gaming udstyr. For mens der ikke er nogen tvivl om, at et Nvidia RTX 3090 grafikkort og en Intel i9 10900 processor kan gøre vidundere for din gamingoplevelse, så er det lidt sværere at tydeliggøre, hvor vigtig god lyd er.

I denne artikel har vi samlet en liste over de absolut bedste gaming headsets, som du kan købe lidt nu. Det betyder, at ligegyldig om du er på udkig efter det bedste gaming headset til prisen, eller bare vil have det absolut bedste trådløse gaming headset, der kan købes for penge – så er du kommet til det rette sted.

Så er det sådan set ligegyldigt om du har brug for at høre, hvor dine modstandere er i Counter Strike eller Call of Duty: Warzone, eller om du bare gerne vil have en perfekt all-round oplevelse i Red Dead Redemption 2 eller Cyberpunk 2077.

Logitech G PRO X – Bedste trådløse gaming headset

Logitech G Pro X

Nu startede vi listen over de bedste gaming headsets ud med et Bose-headset, der både var trådløst og kablet (alt efter hvilket humør man er i) – så derfor har vi i teorien også kåret det bedste trådløse gaming headset. Men for en god ordens skyld får du her et bud på endnu et fantastisk trådløst headset i en lidt mere overkommelig prisklasse.

Der er tale om Logitech G PRO X, som simpelthen er et af de bedst sælgende trådløse gaming headsets på adskillige danske webshops. Spørger man eksperterne fra diverse gaming- og techmagasiner, er der ingen tvivl – Logitech G PRO X wireless leverer hvor det skal.

Designet er, med sin mangel på alverdens RGB-belysning, passende i ethvert hjem, hvor der er fokus på seriøs gaming og en fornuftig æstetik. Med lige netop dette trådløse gaming headset fra Logitech G-serien, går du hverken på kompromis med lyd, byggekvalitet eller komfort.

Du kan sagtens benytte headsettet over længere perioder, uden at det bliver ubehageligt. Og hvis du helst vil slippe for puderne af kunstlæder, kan du skifte dem ud med de medfølgende stofpuder. Dermed har du mulighed for at tilpasse headsettet, så det passer bedst til dig.

Logitech G PRO X Wireless er udstyret med noget af den bedste surround-teknologi på markedet i øjeblikket, og kommer dertil med en Blue Voice mikrofon, der sikrer at lyden går godt igennem. Måske ikke helt på niveau med den studiekvalitet, som Logitech markedsfører mikrofonen som værende, men du kan være sikker på, at du lyder drønhamrende godt i den anden ende.

Steelseries Arctis Pro Wireless – Bedste gaming headset til PS4 og PS5

SteelSeries Arctis Pro Wireless

 

 

Steelseries er en af de helt store fabrikanter af gamingudstyr – og i mange år har deres gaming headsets været utrolig populære blandt gamere verden over. Det har vi fuldt ud forståelse for, især med dette Steelseries Arctis Pro Wireless gaming headset, som uden tvivl er et af bedste til gaming på PlayStation 4 og PlayStation 5.

Det betyder, at selvom du ikke har fået din nye PS5 endnu, så kan du roligt købe dette gaming headset til PS4 – for hvis du en dag vælger at opgradere din konsol, så behøver du ikke også at udskifte dine høretelefoner.

Steelseries Arctis Pro Wireless kommer både med 2.4G- og Bluetooth-teknologi, som virker samtidigt. Det vil sige, at du både kan lytte til musik eller chatte med andre, samtidig med, at du hører lyden fra din konsol. Kombinerer du det med lyd i høj kvalitet, har du et særdeles attraktivt gaming headset til PlayStation.

Med en rækkevidde på omkring 12 meter, behøver du ikke at lægge headsettet fra dig, bare fordi du bevæger dig rundt i rummet og væk fra din konsol. Dertil er headsettet bygget i en let aluminiumskonstruktion, der sikrer komfort – også ved brug over længere tid.

Steelseries Arctis Pro Wireless har indbygget støjreduceringsteknologi og en mikrofon, der kan trækkes ud af og skubbes ind i headsettet. Og med mere end 20 timers batteritid, er det, i vores optik, det bedste gaming headset til PS4 og PS5.

Turtle Beach Stealth 600X Gen 2 – Bedste gaming headset til Xbox

Turtle Beach Stealth 600X GEN2

Turtle Beach er stor, når det kommer til Xbox gaming headsets. Derfor er det heller ingen overraskelse, at de er blandt de absolut bedste, hvad angår gaming headsets til den populære spillekonsol fra Microsoft. I denne ”Bedst i Test”-guide til gaming headsets, har vi udvalgt Turtle Beach Stealth 600X Gen 2 som det bedste valg, når man skal have hovedtelefoner til sin Xbox One eller Xbox Series S / X.

Det nye headset fra Turtle Beach fungerer nemlig både til gamle Xbox One, og til den nye Xbox Series S/ X. Det vil sige, at du er godt sikret, også selvom du ikke har anskaffet dig den nyeste konsol endnu. Med andre ord; der er ingen grund til at skifte headset, bare fordi du en dag beslutter dig for at opgradere din spillekonsol til den nyeste generation.

Turtle Beach Stealth 600X Gen 2 er ikke verdens bedste gaming headset. Det er derimod en god kombination af kvalitet, brugervenlighed og design. Du får her rigtig meget headset for pengene, om end du ikke får en fuldstændig livsændrende lydoplevelse – men absolut nok til, at du nok skal få mange gode timer foran skærmen med din Xbox controller i hånden.

Kingston HyperX Cloud Alpha – Bedste gaming headset til prisen

HyperX Cloud Alpha

 

Kingston HyperX Cloud Alpha er kulminationen af mange års særdeles vellykkede gaming headsets i HyperX Cloud-serien. Alpha er for dig, der gerne vil have et sublimt gaming headset til en fornuftig pris. Her får du nemlig et headset, der både er bygget i høj kvalitet, samt leverer lyd i høj kvalitet.

Man har ikke proppet headsettet med alverdens funktioner og gimmicks, som kan gøre det dyrere, men derimod har man fokuseret på det, der betyder noget. Det vil altså sige, at komforten er i top, lyden er i orden (om end lidt tungere bas end nogle måske ville foretrække) og en mikrofon, der sikrer at din stemme går klart og tydeligt igennem.

Det eneste sted, hvor HyperX Cloud Alpha sådan rigtigt skuffer er på kvaliteten af lydjusteringsknappen, som sidder på ledningen. Den er ikke helt på niveau med resten af headsettet, men det er en så lille detalje, at det ikke betyder det store i vores regnskab over det bedste gaming headset til prisen.

Et alternativ til lige netop denne kategori af gaming headsets kunne være Kingston HyperX Cloud II – også et headset med kabel fra samme mærke, men til en lidt lavere pris. Det skyldes blandt andet, at Alpha har en bedre frekvensrækkevidde og lidt bedre lydkvalitet. Vil du spare lidt ekstra penge, er det absolut værd at overveje dette som et alternativ til HyperX Cloud Alpha.

Kingston HyperX Cloud Stinger – Bedste billige gaming headset

Kingston HyperX Cloud Stinger Headset

 

Vil du gerne have et godt gaming headset, men synes du ikke lige, at du vil bruge på den gode side af 500 – 600 kroner på det? Så er der faktisk en række gode muligheder, som du kan vælge i mellem.  Spørger man os, så er HyperX Cloud Stinger det bedste af disse, fordi man hos Kingston har prioriteret de vigtigste elementer og skåret alt andet fra.

Det betyder, at du ikke skal forvente nogen fancy indpakning eller premium byggematerialer. Headsettet er bygget i plastik, hvilket er med til at gøre det fleksibelt, men knap så robust. Vægten er blot 275 gram, hvilket i sig selv ikke er ret meget, men det er mere end andre headsets i samme prisklasse.

Det gør, at HyperX Cloud Stinger umiddelbart lyder som en lidt mærkelig størrelse. Men alligevel leverer det billige headset med sin enkelhed, komfort og ikke mindst høje lydkvalitet taget prisen i betragtning. Mikrofonen kan vippes op og ned, og aktiveres og deaktiveres afhængig af positionen – og den leverer fin lyd.

Du får ingen trådløs forbindelse i Kingston HyperX Cloud Stinger, men til gengæld får du et billigt gaming headset med god lyd, som forbindes via en kablet forbindelse. Og samlet set er der tale om et headset, der viser, at du ikke behøver at gå på kompromis, bare fordi dit budget ikke er højere end 500 kroner.

Køb dit næste gaming headset på tilbud

Gamingudstyr har desværre aldrig været billigt, og mens listen ovenfor rummer headsets i mange forskellige prisklasser, er der ingen tvivl om, at det giver mening at holde øje med gode tilbud på gaming headsets.

Vi forsøger så vidt muligt altid at linke til webshops, der har de bedste priser på gaming headsets og andet gamingudstyr, så derfor anbefaler vi, at du vender tilbage løbende for at tjekke priserne. Derudover, kan du med fordel være ekstra opmærksom på gaming headset tilbud i forbindelse med højtider og større tilbudsdage.

Det gælder eksempelvis i forbindelse med januarudsalg, Single’s Day, Black Friday, Cyber Monday og lignende. Alle disse er dage og perioder, hvor du kan være heldig at spare mange penge på dit nye gaming udstyr, hvad end det så er ved at købe et tastatur eller et gaming headset på tilbud.

Sådan udvælger vi de bedste gaming headsets

Her hos bedsttest.dk har vi specialiseret os i at levere dybdegående lister over de bedste produkter inden for en lang række forskellige kategorier. Vi har desværre ikke ressourcerne til altid selv at teste samtlige produkter, der indgår i vores tests. Derimod bruger vi meget tid på indhentning af information fra forskellige ekspertkilder, samt på at researche salgstal og tendenser, kundeanmeldelser, specifikationsark og meget mere.

Og det er lige præcis det, som vi har gjort i forbindelse med udarbejdelsen af denne liste over gaming headsets, der klarer sig bedst i test. Det du ser længere oppe på siden, er en kulmination af mange timers research, hvor vi har forbundet informationer fra utallige kilder til én samlet liste over de absolut bedste gaming headsets, der kan købes i Danmark.

Dette er med til at sikre, at listen over de bedste gaming headsets er baseret på faktuelle oplysninger og holdninger fra flere forskellige kilder, og dermed er det ikke et spørgsmål om vores loyalitet til de enkelte mærker eller lignende.

Køb gaming headsets på nettet og spar penge

Når du handler på nettet sparer du dig selv en masse tid og ofte også en masse penge. Det skyldes som regel, at en webshop kan tilbyde et meget større udvalg af produkter, end en traditionel fysisk butik, uden at det kan mærkes på priserne. For en webshop, har nemlig ikke de samme omkostninger til dyre butikslokaler og utallige salgsmedarbejdere. Det gør, at de kan holde priserne i bund, mens du får adgang til et bredt udvalg af gaming headsets.

Du sparer samtidig tid og besvær, fordi du kan bestille direkte fra din computer, telefon, tablet eller hvad du ellers måtte have, der kunne gå på internettet. Og med hurtigere og hurtigere levering, behøver der ikke at gå mere end maksimalt et par dage, før du modtager dit nye gaming headset.

Her på siden henviser vi altid vores læsere til webshops, som er nøje udvalgte baseret på deres kundeanmeldelser på Trustpilot, deres varesortiment, deres priser og deres troværdighed. Mange af disse webshops er danske, og du er derfor også med til at støtte den danske økonomi, når du køber dit gaming headset på nettet hos en af de webshops, som vi anbefaler.

Hvad skal man være opmærksom på ved valg af gaming headset?

Der er mange ting at tage stilling til, når man skal købe sig et nyt gaming headset. Begreber som frekvensrækkevidde, enheder og ørekopper er blandt andre nogen, der er værd at sætte sig ind i. Dertil kommer der naturligvis ting som pris, om det skal være en trådløs eller kablet forbindelse, om du foretrækker over-ear eller in-ear høretelefoner og meget mere.

Det kan hurtigt blive en anelse uoverskueligt, når man skal vælge sig et gaming headset, og derfor forsøger vi her i denne guide at give dig en introduktion til, hvad du skal være opmærksom på inden du klikker betal.

Budget: Hvor meget må headsettet koste?

Det første, som vi anbefaler, at du tager stilling til er, hvor meget dit nye gaming headset må koste. Har du et budget, der runder 1.500 – 2.000 kroner, er der ikke så meget at tage stilling til. Det er typisk her, at du finder de absolut bedste gaming headsets, og nærmest ligegyldig hvilken model i denne prisklasse du vælger, så skal du nok blive tilfreds.

Men 2.000 kroner er bare også rigtig mange penge for et gaming headset – især hvis man ikke er audiofil, men bare gerne vil kunne høre lydene i sit spil og snakke med sin venner over Discord.

Ser man groft på det, kan man inddele udvalget af gaming headsets i fire overordnede prisklasser:

  • 0 – 500 kroner
  • 500 – 1.000 kroner
  • 000 – 1.500 kroner
  • 500 kroner og derover

Jo lavere dit budget er, jo mere bør du sætte dig ind i hvilket gaming headset du vælger – for det er her kvaliteten oftest er lavest. Og når kvaliteten er lav, gælder det om at finde det gaming headset, hvor man får absolut mest for sine penge.

Jo højere op du bevæger dig i priserne, jo mere sikker kan du være på, at du nok skal finde et godt headset – også selvom du ikke går ned og nørder i hver eneste mulighed. Under alle omstændigheder, så kan du i listen øverst på siden her finde de bedste gaming headsets, hvor der er nogle i enhver prisklasse.

Type: Skal headsettet sidde i dine øre eller dække dine øre?

Mange gamere vælger såkaldte over-ear gaming høretelefoner, fordi de oftest er mere behagelige at benytte i længere perioder ad gangen. Henover de seneste år, er der dog kommet flere og flere in-ear gaming headphones på markedet, som i høj grad minder om de høretelefoner, der plejede at følge med til telefoner.

Vi anbefaler som regel altid over-ear gaming høretelefoner, fordi det er vores oplevelse, at det er den type af gaming headsets, der er mest populære og mest komfortable over længere tid. Men hvis du foretrækker almindelig in-ear høretelefoner, så er der også mulighed for at købe sådanne.

Det kunne eksempelvis være følgende:

Forbindelsestype: Trådløst gaming headset eller med kabel?

Den næste store beslutning, som du skal tage, når du vælger gaming headset er, hvorvidt det skal være et trådløst et af slagsen, eller om det skal være med kabel. En gang sværgede alle til kablede forbindelser, når det kom til gaming – det skyldtes at den trådløse teknologi simpelthen ikke var god nok til at følge med, når man gamede.

Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet længere, og du kan sagtens finde trådløse gaming headsets, der er perfekte til selv den mest hardcore gamer. Dertil er trådløse headsets rare i den forstand, at man kan bevæge sig rundt uden at skulle bekymre sig om et kabel.

Ulempen ved trådløse headsets er til gengæld, at man skal have en computer, der kan modtage det trådløse signal. Det kan de fleste efterhånden – om ikke andet så gennem en receiver – så det er ikke det store problem. Til gengæld er trådløse gaming headsets også dyrere end de kablede varianter, så hvis du har plads til en ledning, kan der være penge at spare ved at vælge den trådløse funktionalitet fra.

Køber du gaming headset til spillekonsoller som Xbox eller PlayStation anbefaler vi altid, at du vælger et trådløst gaming headset. Selvom du måske godt kan få det til at fungere med kabel, vil det som regel altid være meget nemmere at vælge trådløst. Derfor er det vores klare vurdering, at det helt klart er pengene værd at bruge lidt ekstra på et godt wireless gaming headset til din konsol (men husk, at der kan være forskel på hvilke konsoller et headset virker til – så dobbeltjek lige inden du køber).

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Bose Quietcomfort 35 II

Bose er ikke just kendt for at lave gamingudstyr, men til gengæld er de noget nær verdensmestre, når det kommer til headsets. Bose QC 35 II er da heller ikke nødvendigvis tiltænkt som gamer headset fra start af, men det giver bare rigtig god mening at bruge, hvis man vil give den maksimal gas på lydsiden i sit gaming-setup.

Selvom det koster mere end ethvert andet headset i denne ”Bedst i Test”-guide om gaming headsets, så leverer det hvor det skal. Først og fremmest er hovedtelefonerne utroligt behagelige at have på. Det er intet problem at bruge dem i timer ad gangen, hvilket til dels skyldes deres lave vægt.

Dertil kommer naturligvis den meget velfungerende støjreducerende teknologi, som sikrer, at du ikke bliver forstyrret af lyde omkring dig, når du sidder og gamer. Men selv uden brug af noise cancellation (som kan dræne batteriet, hvis du bruger Bose QC 35 II som trådløst gaming headset), er det her et af de mest lydisolerede headsets på markedet lige nu.

Bose Quietcomfort 35 II kan fungere enten som et trådløst gaming headset via Bluetooth eller som et gaming headset med ledning via et almindelig 3,5 mm AUX-stik. Headsettet kommer med en mikrofon, der kan tages af og på, som det passer dig, og du kommer til at gå krystalklart igennem hos de andre i voice chatten.