Powerbank Test 2024 → Se De 8 Bedste Powerbanks

bedste powerbank i test

Vi lever i en moderne tid, hvor meget gerne skal kunne løses eller klares på farten, så vi ikke behøver tage os tid til det, når vi endelig har fri eller er hjemme igen. Mange ting kan i dag klares på telefonen. Det gælder alt lige fra indkøb til hele ugen leveret lige til døren, shopping til bestilling af medicin og meget mere. Men, det stiller en del krav til vores mobiltelefoner, da de dermed er tændt store dele af døgnet.

Selvom mobiltelefoner i dag nærmest er nogle minicomputere, er det stadig begrænset, hvad der kan gøres ved kapaciteten på batteriet i og med, at vi gerne skulle kunne have telefonen i lommen. Men hvad gør man så, hvis batteriet er ved at løbe tør, og man ikke er i nærheden af en stikkontakt de næste mange timer? Løsningen her er en powerbank, som kan oplade alt lige fra mobiltelefonen til tabletten. Forudsætningen for at det kan lade sig gøre er naturligvis, at powerbanken er opladet.

Men hvilken powerbank er bedst til din telefon eller tablet? Der findes et hav af powerbanks og netop derfor kan det være lidt af en jungle at finde frem til den rette. For er den bedste for dig den billigste? Eller en der er kraftig? Det håber vi, at vi kan give dig en opklaring på med vores powerbank test herunder.

Hvad er en powerbank?

Inden vi begiver os ud i anmeldelser af diverse powerbanks, vil vi gerne gøre helt klart, hvad en powerbank egentligt er. Helt grundlæggende er en powerbank et genopladeligt batteri, der kan oplade din smartphone, iPhone, tablet, kamera, eller hvad du ellers har af gadgets, der kan oplades med hjælp af et USB. Det kan du gøre, mens du er på farten, hvis batteriet naturligvis er opladet forinden.

Med en powerbank er du dermed dækket godt ind, når du ikke er hjemme og din mobil, dit kamera eller noget helt tredje godt kunne bruge lidt mere strøm. Det er meget praktisk i situationer, hvor man måske skal være væk flere dage til et arrangement og stadig gerne vil have kontakt til dem derhjemme.

En powerbank er dermed en slags ekstra batteri til din mobil eller anden enhed, som du kan tage med i lommen eller tasken og hive frem, når batteriet er ved at dø i din mobil eller anden enhed.

Hvilken powerbank er bedst?

Der er meget stor forskel på powerbanks. Ligeledes er der meget stor forskel på, hvilken powerbank man foretrækker. Den bedste powerbank er nemlig som regel den, der passer til ens behov. Har du derfor kun brug for en powerbank en gang imellem, når du skal på tur, er den bedste måske faktisk den billigste. Omvendt vil den kraftigste powerbank nok være den bedste, hvis du ofte er på farten og bruger din mobil eller anden enhed rigtig meget imens.

Herunder gennemgår vi flere powerbank test, som vi nøje har udvalgt på baggrund af ydeevne. Prisklasserne er forskellige og det samme er deres evne til at oplade. Det håber vi, giver dig et bedre indblik i, hvilken powerbank der er den bedste for dig.

GreyLime Power Stone 10.400 mAh (Bedst i test)

GreyLime Power Stone 10.400 mAh

GreyLime producerer en række forskellige powerbanks, hvoraf Greylime Power Stone 10.400 mAh er en af dem. Her er der virkelig tale om en let og meget effektiv powerbank i et ret solidt design. Den er til at komme i nærheden af rent prismæssigt og er dermed en powerbank med mange gode kvaliteter for pengene.

Den er ved flere lejligheder kåret som bedst i test, og det er der en god grund til. For i vores powerbank test fandt vi frem til, at det er en let powerbank med en god kapacitet – de 10.400 mAh kan nemlig oplade, hvad der svarer til 4 smartphone-opladninger og 4-5 opladninger på iPhone afhængigt af modellen.

Det er nemt at have denne powerbank med sig rundt, da den kun vejer 235g og er meget lille i designet. Du kan desuden oplade to enheder ad gangen, da den har 2 USB-porte.

Man er heller ikke i tvivl om, hvor meget strøm der er tilbage, da de 4 lysdioder gør en fint opmærksom på det.

Når powerbanken skal oplades igen, tager det cirka 7 timer for en fuld opladning.

Alt i alt en rigtig god powerbank.

GreyLime Power Stone 5200 mAh Powerbank

        greylime powerstone 5200 mAh

For at blive ved GreyLime har de også udviklet en lillebror til 10.400 mAh. Denne hedder Power Stone 5200 mAh og har således det halve i kapacitet af, hvad storebroren har. Den er således i stand til at oplade en smartphone 2 gange fra 0-100% (f.eks. en Samsung Galaxy) og det samme for en iPhone.

Vores powerbank test viser, at det er en rigtig fin model til dem, der har brug for at kunne oplade mobilen i løbet af dagen. Skal der holdes gang i flere enheder hele dagen eller over en weekend anbefales det at købe storebroren i stedet, da batteriet ellers ville skulle oplades hele tiden for at kunne følge med. Den kan desuden også kun oplade én enhed ad gangen.

Det tager cirka 3,5 time at oplade powerbanken.

Designet er der heller ikke her en finger at sætte på, da den er let og nem at have med i lommen eller tasken.

Anker PowerCore 20.000 mAh

anker powercore lll 20000 mah

 

Har du brug for en meget kraftig powerbank, der kan give dig mange opladninger, mens du er på farten, bør du tage et kig på PowerCore 20.000 mAh fra Anker. For med så høj en kapacitet, er det muligt at oplade en iPhone fuldt op 7 gange og en smartphone 8 gange. Det er meget og giver dig dermed mulighed for at have en fuldopladet telefon på dig i rigtig lang tid, uden du skal bekymre dig om, at powerbanken skal oplades igen.

Med så stor en kapacitet kræver det naturligvis også det længere at oplade powerbanken igen. Vores test viser, at det tager cirka 14 timer at oplade modellen her fra 0% til 100%. Selvom det er lang tid, giver det dig mulighed for mange timer på farten.

PowerCore er udstyret med 2 USB-porte og har også lysdioder der fortæller, hvornår det er tid til at oplade powerbanken igen. Den vejer 369 gram og er derfor en anelse tungere end mange andre modeller – men det forklarer kapaciteten på batteriet, som naturligvis er nødt til at være større for at kunne give så mange opladninger.

PowerCore er alt i alt en rigtig god Powerbank til dig, der ofte har brug for at kunne oplade dine enheder, mens du er på farten.

Anker PowerCore 10.000 mAh – IQ Charging

anker powercore 10000 mah - IQ charging

 

En af de mest populære powerbanks på markedet er PowerCore 10.000 mAh fra Anker. Det er den, da den med sin lille størrelse på bare 9 x 2 x 6 cm og en vægt på bare 180 gram er så nem og let at have med, at man ikke mærker, den ligger i lommen. Det mest utrolige ved dens lille størrelse er, at den har et batteri med en kapacitet på 10.000 mAh. Der findes ikke andre modeller i vores powerbank test, hvor så lille en model har så stort et batteri.

På grund af størrelsen kommer den kun med en USB-port. Det gør dog ikke noget, da den med en port på 2,4 ampere og 5 volt er kraftig nok til at kunne oplade tablets samt oplade smartphones og iPhones med dobbelt hastighed.

Det smarte ved denne model er også, at den er med IQ Charging. Det betyder, at der inde i powerbanken sidder en chip, som er i stand til at korrigere, hvor meget strøm der skal sendes fra Powerbanken og ind i den enhed, som den oplader. Dermed ved den, om den oplader en Samsung Galaxy eller en iPhone 7. Derudover tillægger den 20% styrke, som typisk er det man mister i kapacitet, når man oplader med et kabel.

Netop derfor er det ikke til at undgå at kategorisere denne som en af de bedste powerbanks.

Den tager cirka 6,5 time at oplade, når batteriet er helt afladet, ligesom den kan oplade en smartphone og iPhone cirka 5 gange.

Sandberg IP67 Udendørs & Vandtæt Powerbank – 20.100 mAh

Sandberg IP67 Udendørs

 

Hvis du er et meget stort naturmenneske, er modellen her fra Sandberg virkelig noget for dig. For i vores powerbank test viste den sig virkelig at leve op til det, den lover. Den ER faktisk vandtæt!

Modellen her er udformet i IP67 Plast, gummi og er skruet sammen af aluminiumsskruer, hvilket gør den i stand til at holde vandet ude. Det er perfekt til de lange vandreture med overnatning i naturen eller til dem, som gerne vil på camping eller festival og har brug for en powerbank, der er robust og kan klare lidt af hvert. Den går derfor ikke i stykker, hvis den ligger i regnen eller på vådt græs – dog er der ingen grund til at udfordre skæbnen, da den er vandtæt til en vis grad.

Vores powerbank test viste også, at den kan holde støv og sand ude, så det ikke kommer ind i USB-portene.

Batteriet er 20.100 mAh, hvilket giver strøm nok til 10 opladninger af en iPhone 8 og 11 gange til en Samsung. Den kan oplade to enheder på samme tid. Når powerbanken skal oplades igen, tager det 9-10 timer.

Sandberg Outdoor Solcelle Powerbank (16.000 mAh)

Sandberg Outdoor

 

En helt anderledes powerbank er Outdoor Solcelle Powerbank fra Sandberg. Vi har taget den med i vores powerbank test fordi, det er lidt særligt, at den kan lades op ved hjælp af solens energi. Er du derfor et meget stort outdoormenneske, der gerne afprøver så mange bæredygtige løsninger som muligt, er denne model oplagt.

Spørgsmålet er så, om det fungerer. Det gør det. Det der dog i stedet skal stilles spørgsmål om er, hvor lang tid det tager at oplade powerbanken igen, når den afladet. Her viser det sig, at en iPhone kan få cirka 25% strøm efter 8-9 timer i direkte sollys. En smartphone kan få cirka 30%. Grunden til det er, at panelet er ret småt.

Det er dog en af de billigste powerbanks med solceller, hvorfor den er med her i vores powerbank test. Derudover er den selvfølgelig vand- og støvresistent, hvilket er perfekt for et outdoormenneske.

Det kan dog anbefales at oplade powerbanken fuldt op, inden man tager afsted på vandretur. For det tager en god rum tid at lade den op i solen. Til gengæld er der så også til et sted mellem 8-10 fulde opladninger til din iPhone eller smartphone.

GreyLime Power Slim 4000 mAh

greylime power slim 4000 mah

Vi slutter vores powerbank test af med en tredje model fra GreyLime. Denne gang drejer det sig om Power Slim, som er en meget simpel, lille og let model med en lav kapacitet sammenlignet med de to andre.

Den er dog med i vores powerbank test, da den er let i vægt, lille i størrelsen og meget billig. Den koster ikke det store og er derfor nem at komme i nærheden af, hvis man har brug for en powerbank, der kan oplade telefonen i ny og næ eller en enkelt gang i løbet af dagen.

Den er kun 1 centimeter i tykkelsen og kan derfor nemt lægges i lommen, uden det bliver bemærket, at den er der. Selvom den er lille og kun vejer 116 gram, er den ret robust og kan godt holde til at komme op og ned ad lommen eller tasken.

Er du heldig, kan du oplade din smartphone cirka 2 gange og din iPhone en enkelt gang. Til gengæld tager den ikke mere end et par timer at oplade igen. Så du kan nemt få den med på farten, uden at skulle vente i timevis på, at den er klar.

GP Voyage 3000 mAh PowerBank

GP Voyage 3000 mAh Powerbank

 

Med bare 10 centimeter i højden og 2,5 centimeter i bredden har GP Voyage lavet en af de mindste powerbanks på markedet. Dog skal man ikke tage fejl af dens størrelse, da de har formået at give den en kapacitet på 3000 mAh, hvilket er en del mere end andre af samme størrelse på markedet.

I vores powerbank test viser den sig at være meget behagelig at have med i lommen. Den er derfor rigtig fin til dem, som har brug for en opladning en gang imellem og derfor ikke er storforbrugere af deres mobil, tablet eller anden enhed.

Den vejer kun sølle 90 gram og er derfor svær at mærke, at man har den på sig. Den bliver opladet med et MicroUSB og kan oplade en enhed fra én port, der har 1 ampere og 5 volt. Det er derfor kun nok til at oplade smartphones, hvilket den kan 1-2 gange, inden den skal oplades igen.

Hvor mange mAh skal en powerbank have?

Der er ikke noget decideret krav til, hvor mange mAh en powerbank skal have. Vil du dog gerne have noget ud af den, skal du gerne købe en, der som minimum har 4.000 mAh, da det i bedste fald kan give dig to fulde opladninger på din smartphone. Det er dog ikke meget, hvis du er hyppig bruger af telefonen og ofte løber tør for strøm.

Er det tilfældet, vil vi anbefale, at du som minimum får en powerbank med 5.000 mAh og gerne en med 10.000. For køber du en powerbank med så stor en kapacitet, skal du ikke gå og oplade den hele tiden eller bekymre dig om, hvorvidt der er strøm nok på til en opladning.

Det er derfor noget, der er godt at overveje, når du skal købe en powerbank.

Hvad skal man overveje inden køb af den bedste powerbank?

Selvom vi her i guiden har fundet en powerbank bedst i test, kan det stadig være svært at vælge netop den, som er god for dig og dit behov. Derfor er det en god ide at sætte dig ind i de forskellige modellers egenskaber og funktioner, så du nemmere kan få et overblik over, hvad du reelt set har brug for.

Det første du bør overveje er, hvor ofte du egentligt har brug for en powerbank. For løber du kun tør for strøm en gang imellem, er der ingen grund til at købe en powerbank med 20.000 mAh. Løber du omvendt ofte tør for strøm, kan det være godt givet ud at give lidt mere for en powerbank for at få den ekstra kapacitet.

Spørg derfor dig selv, om du har brug for en strømreserve ofte, eller om det bare er belejligt, når du skal ud at rejse.

Hvor stort et budget har du?

Det næste du derefter bør tænke på er, hvor stort et budget du har. Vores powerbank test byder på powerbanks til under 200 kroner, ligesom vi også har modeller, der koster mere end 600 kroner. Hvad har du råd til? Selvom en powerbank aldrig bliver helt voldsomt dyr, fordi der er så mange på markedet, kan det nu alligevel være udslagsgørende for din økonomi, om den koster 150 kroner eller 650 kroner.

Det gode er dog, at mange producenter er blevet dygtige til at udvikle og producere powerbanks der er stærke og har en god kapacitet til næsten ingen penge. Så selvom du måske har et lille budget er det faktisk muligt at få en rigtig god powerbank.

Hvad skal den veje og kunne?

Når du har bestemt dig for et budget, er det nærliggende at kigge på, hvad den må veje, hvilken størrelse der er perfekt for dig, og hvad den skal kunne. Skal den f.eks. kunne holde til to festivaler over sommeren? Og skal den gerne kunne oplade mere end én enhed ad gangen? Det er faktorer, der er meget værd at overveje, da det ikke er alle powerbanks, der kan oplade mere end én enhed eller tåle at ligge i græsset en tidlig morgen.

Funktionerne skal selvfølgelig også matche dit ønske og behov om kapacitet. Heldigvis har vi udvalgt en række forskellige powerbanks i vores test, hvilket gerne skulle gøre det lettere for dig at finde den bedste powerbank.

Hvordan får man mest ud af sin powerbank?

Når du benytter din powerbank til at oplade dit elektriske udstyr med, er det en god ide at tjekke, om det udstyr du oplader, har brugt for en større strømkapacitet eller en kraftigere opladning, end hvad powerbanken i sig selv kan klare. Det er en ret god ide at undersøge, inden du begynder at oplade din tablet eller iPhone.

Hvad der kan være rigtig godt at kigge efter ved en powerbank er, om den har Quick Charge eller på anden vis oplader effektivt, så du hurtigt kan få opladet din mobil og komme videre i teksten. Flere af modellerne i vores powerbank test kan oplade hurtigt og effektivt – dog er det ikke dem alle, der har den funktion.

Du får desuden mest ud af din powerbank, hvis du sørger for at behandle den med omhu. Det betyder, at du ikke skal kaste rundt med den eller på anden vis behandle den hårdhændet. Det kan gå hen og beskadige den, så den ikke længere oplader effektivt eller sikkert.

Husk endeligt også ikke at oplade din powerbank i sengen, sofaen eller i tasken, da den bliver ret varm og ved en overspænding kan antænde en brand. Der har været flere eksempler på det ved opladning af elektriske apparater – så vær omhyggelig og pas på.

Hvordan oplader man en powerbank?

Det er heldigvis ret nemt at oplade en powerbank. Det gør du enten i stikkontakten med det kabel, du har fået med til eller gennem din bærbars USB-port. Når lampen lyser på din powerbank betyder det, at den igen er fuldt opladet (eller alle lysdioder lyser afhængigt af model).

Når der ikke længere er lys i powerbanken, er det tid til at oplade den igen. Man plejer at sige, at en powerbank kan oplades omkring 500 gange. Oplever du derfor, at du efter længere tids brug har en powerbank, der har hurtigere energitab og ikke kan oplade din mobil så mange gange som før, er det på tide at overveje at købe en ny.

Det er altid godt at lade den fuldt op, da det er det, batteriet har bedst af. Når den er det, er det bare at sætte USB-kablet over i din egen enheds ladekabel præcis som med din egen oplader. Herefter går den i gang med at oplade med det samme medmindre modellen har en on/off-knap, som du først skal aktivere.

Powerbank tilbud – kan man finde det?

Selvom priserne på de fleste af vores powerbanks i testen her i forvejen er ret billige, så kan du godt være heldig at finde et godt powerbank tilbud. Som med så mange andre ting er der løbende udsalg, tilbud i forbindelse med diverse store shoppingdage med mere.

Har du dog brug for en powerbank nu, kan det ikke betale sig at vente, da du får ret meget for pengene med de powerbanks, vi har fundet her. Med en startpris på under 200 kroner, burde der være rig mulighed for, at du kan finde en powerbank, som du også synes er godt, selvom den ikke nødvendigvis er på tilbud.

Men der er naturligvis intet i vejen for, at du klikker dig videre til en eller flere af de forhandlere, vi har linket til her i guiden for at finde ud af, hvor du får mest for pengene, og om der skulle være et godt powerbank tilbud iblandt.

Husk dog ikke at lade prisen definere, hvad du skal have, da det ikke nødvendigvis opfylder de behov, du har for en strømkilde.

Powerbank bedst i test – hvilken er det?

Ud fra vores powerbank test har vi vurderet, at powerbanken Power Stone fra GreyLime er den bedste powerbank. Det har vi valgt at vurdere den til at være, da den med 10.400 mAh og dens meget lette og moderne design er en powerbank, der opfylder langt de flestes behov.

For selvom vi også har powerbanks, der kan tåle vand og støv og er bæredygtige på grund af solceller, er det ikke nødvendigvis noget alle har et behov for. Derudover har vi naturligvis også taget prisen i betragtning, da en powerbank bedst i test også gerne skal være et apparat, som langt de fleste har råd til at betale sig fra. Det synes vi, man kan med denne, og derfor gør du et rigtig godt køb med GreyLime Power Stone.

Når det så er sagt, er det igen dine behov der afgør, hvorvidt du synes, at en powerbank er bedst i test. For har du netop brug for en model, der kan klare outdoorlivet, så er det jo den, du skal gå efter!

Der er derfor mange parametre, der spiller ind når det kommer til en powerbank. Vigtigst er dog, at den kan lade din smartphone eller iPhone op, så du altid har mulighed for at klare det ugentlige indkøb eller bestille den bluse hjem, som du gerne skal have på til festen næste weekend. Det kan vi trods alt garantere er gældende for de powerbanks, vi har med i testen her.

Hvorfor købe en powerbank?

Det kan for nogle virke som et køb, der er unødvendigt. Ikke desto mindre er en powerbank rigtig god for dig, der lever og ånder gennem din mobil, og bruger den til meget andet end at tjekke Facebook eller opdatere Instagram. For det er netop her, at en powerbank er rigtig god. Snakker du meget i telefon eller besvarer rigtig mange mails i løbet af dagen, går det hurtigt med strømmen.

Det er der ingen grund til at bekymre sig om, da en lille og smart powerbank kan gøre det hele meget lettere for dig. Det kan også være, du er typen, der rejser meget og bruger din mobil til at høre musik på, læse en lydbog eller noget helt tredje, som kræver at mobilen er tændt mange timer i streg. Her er en fin og lille powerbank også meget handy at have ved hånden.

Du skal derfor købe en powerbank, hvis du ofte har et behov for at få ladet din mobil eller andre enheder op, når du ikke kan være i nærheden af en stikkontakt. For selvom man måske lidt hårdt sagt kan sige, at du så bare kan benytte mobilen færre timer, er det ikke altid en mulighed eller en løsning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en powerbank, kan du starte med at købe en af de billigste fra vores powerbank test for at se, om den er noget for dig. Finder du ud af, at du har et større behov for opladning af din mobil, end hvad du lige regnede med, kan du altid opgradere. Det er netop det gode ved powerbanks i dag – der er så mange, og det gør det dem billige, uden det går udover kvaliteten.

Køb den bedste powerbank i dag

Er du helt sikker på, at en powerbank er lige det, du har brug for i din hverdag? Så er det bare med at klikke dig igennem vores udvalg af powerbanks i testen her. Vi har haft fokus på at udvælge powerbanks, der både er billige, har en god kapacitet og som kan holde til lidt ekstra, hvis der er et behov for det.

Ikke alle har de samme behov for opladning af mobiler, tablets og andre enheder. Netop derfor har vi sørget for at finde powerbanks, der ikke ligner hinanden for meget, og som så vidt muligt er i stand til at opfylde så mange forskellige behov som muligt.

Det har bestemt ikke været nemt, da der er så mange gode producenter på markedet – men det er lykkedes og resultatet er en guide, der giver dig det bedste grundlag for at få en powerbank, der i visse tilfælde kan gå hen og blive din redning eller din bedsteven.

Vi har sørget for at liste priser på de forskellige modeller, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvad der er realistisk i forhold til dit budget. Dertil kommer selvfølgelig også, at vi har oplyst, hvor du kan købe den enkelte model henne samt indlagt et link. Det skal være nemt at handle online, og det har vi så vidt muligt forsøgt.

Når du klikker dig videre til den enkelte forhandler, vil du også kunne se yderligere specifikationer, hvis du har brug for at vide mere om ydelse, spænding og meget mere. Det er nemt og ligetil at finde, ligesom du også hurtigt kan bestille den respektive powerbank hjem med ganske få kliks.

Vi håber, vi har gjort det nemmere for dig at finde en god powerbank, som du kan bruge i din hverdag eller i situationer, hvor du har brug for det. Om ikke andet har du i hvert fald gode muligheder for det.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

deltaco pb-816 powerbank - 20000 mah

Når snakken falder på powerbanks, er det ikke til at komme udenom Deltaco. I hvert fald ikke i vores powerbank test. De laver nemlig modeller, der ligger i den bedre ende på markedet og som også ligger i den billige ende af prisskalaen.

Først og fremmest er Deltaco PB-816 en powerbank med ret stor kapacitet. Den har nemlig 20.000 mAh og kan derfor oplade en smartphone 8-10 gange (det samme for iPhone) eller 2-3 opladninger af en tablet. Hvad der er endnu mere smart er, at den også har en lommelygte, hvilket kan være meget brugbart i visse situationer.

Bruger du mange enheder i løbet af en dag eller en uge, kan du oplade de fleste af dem på samme tid, da den har 3 USB-porte. Det er der ikke mange powerbanks, der har. Opladningen er også effektiv, da den har et output på 3 ampere og 5 volt.

Når batteriet er opladet i powerbanken, tager det cirka 9-10 timer at oplade den igen.

TP-Link TL-PB10400

 

En powerbank vi også synes fortjener at være med i vores powerbank test er modellen TL-PB10400 fra TP-Link. Det ligger ikke så nemt i munden, men det er en powerbank med en kapacitet på 10.400 mAh, hvilket giver 5 opladninger af en iPhone og cirka 6 for en smartphone.

Den er ret smart og moderne i designet og passer fint ned i en lomme, uden den bliver irriterende eller forstyrrende.

Som mange andre powerbanks har den også to USB-porte, hvilket er meget praktisk, hvis I er flere, der skal have ladet en mobil op, eller du gerne vil lade både mobil og tablet på samme tid. Den har desuden også en indbygget lommelygte, hvilket er meget praktisk, når du bruger den i de sene aftentimer.

Det er en billig og meget fin powerbank til prisen, hvor man får det forventede set ud fra prisen.