4G Router Til SIM Kort Test 2024 → Se De 5 Bedste 4G Routere

bedste 4g router til sim kort

Den bedste 4G router til SIM kort kan være svær at finde – for hvor skal man overhovedet starte? Hvad skal man kigge efter? Hvordan ved man, hvad der er godt og knapt så godt? Hvis ikke man er synderlig teknisk anlagt, kan det hurtigt blive et virvar at finde rundt i det store udvalg af routere med mobilt bredbånd.

Derfor har vi her hos Bedst Test forsøgt at gøre det lidt nemmere for almindelige danske forbrugere at find og vælge den bedste 4G router. Vi har gennemgået en lang række forskellige routere, og har kogt dem ned til en liste, der består af de 5 bedste 4G routere, der kan købes i 2021.

Når du har kigget listen igennem, kan du i øvrigt også læse meget mere om, hvordan vi har fundet frem til de bedste routere, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en 4G router og meget mere. Så hvis du drømmer om at blive ekspert på området, så er det her et oplagt sted at starte.

NETGEAR Nighthawk M2 (bedste 4G router)

NETGEAR Nighthawk M2 Mobile Router - bedste 4g router

Netgear Nighthawk M2 løber med titlen som den bedste 4G router i vores test. Det gør den af flere årsager, men blandt andet grundet dens lave vægt, dens høje overførselshastighed, den overkommelige størrelse og de mange netværkstyper, den understøtter.

Prisen afspejler dog også dette, og det er dermed også den dyreste 4G router i vores test af de bedste routere. Her skal man afgøre med sig selv, hvor vigtigt især overførselshastighederne er for en. Hvis du sætter stor pris på at kunne downloade dine filer hurtigt, så er Netgear Nighthawk M2 et godt bud på den bedste 4G router.

Specifikationer
Overførselshastighed 1 GB/s
Batteristørrelse 5.040 mAh
Vægt 240 g
Længde 10,55 centimeter
Bredde 10,55 centimeter
Tykkelse 2,035 centimeter
Type af SIM-kort Micro-SIM
Ethernet Ja
Forældrekontrol Ja
Trådløs (strøm) Ja

 

TP-Link M7350 (bedste transportable 4G router)

TP-Link M7350 - bedste transportabel 4G router

Vi har kåret TP-Link M7350 som den bedste transportable 4G router i vores test. Det har vi gjort blandt andet på grund af dens overkommelige størrelse, dens nemme brug og den fornuftige størrelse batteri. Du kan downloade med op til 150 MB i sekundet, og op mod 15 brugere kan benytte WiFi fra routeren på samme tid.

Det er bare at smide et 4G SIM-kort i routeren, og så er du sådan set udstyret med et kraftfuldt WiFi hotspot. Nemmere bliver det simpelthen ikke – og det bliver ej heller meget billigere.

Specifikationer
Overførselshastighed 150 MB/s
Batteristørrelse 2.550 mAh
Længde 10,6 centimeter
Bredde 6,6 centimeter
Tykkelse 1,6 centimeter
Type af SIM-kort Mini-SIM
Ethernet Nej
Trådløs (strøm) Ja

 

TP-Link TL-MR64004G LTE (bedste 4G router til hjemmet)

TP-Link TL-MR64004G LTE - bedste 4G router til hjemmet

TP-Link TL-MR64004G LTE er blevet kåret som den bedste 4G router til hjemmet. Det er den fordi, det er en relativ billig og kraftfuld router, der kan tage imod et SIM-kort. I modsætning til nogle af de øvrige 4G routere i denne test, er TL-MR64004G LTE dog afhængig af et strømkabel, hvilket betyder, at den passer bedst ind derhjemme.

Her får du til gengæld en praktisk 4G router med høj overførselshastighed, mange funktioner og ikke mindst en fornuftig rækkevidde.

Specifikationer
Overførselshastighed 300 MB/s
Længde 20,2 centimeter
Bredde 14,5 centimeter
Tykkelse 3,4 centimeter
Type af SIM-kort SIM
Ethernet Ja
Forældrekontrol Ja
Trådløs (strøm) Nej

 

TP-Link TL-MR3020 Portable (bedste billige 4G router)

TP-Link TL-MR3020 Portable 3G

TP-Link optræder endnu engang i vores test af de bedste 4G routere. Her løber deres TL-MR3020 Portable model med titlen som den bedste billige 4G router. Her er det især prisen, der skal overvinde dig, fordi den ikke er helt lige så smart som nogle af de øvrige modeller i testen.

Størrelsen er fornuftig, overførselshastigheden ligeså. Til gengæld har den ikke indbygget batteri, men skal i stedet kobles til en stikkontakt, før den kan bruges. Samtidig kan den ikke tage imod et SIM kort, men skal i stedet bruge et USB-modem, som sættes i routeren. Når man har gjort det, spreder den internettet fra modemmet ud som en traditionel router.

Specifikationer
Overførselshastighed 300 MB/s
Længde 7,4 centimeter
Bredde 6,7 centimeter
Tykkelse 2,2 centimeter
Type af SIM-kort Ikke kompatibelt med SIM kort
Ethernet Ja
Forældrekontrol Ja
Trådløs (strøm) Nej

 

NETGEAR Nighthawk M2

NETGEAR AirCard 810S

Sidst på listen har vi NETGEAR Nighthawk M2, som kommer med i vores test af de bedste 4G routere, fordi den leverer en høj hastighed med en fornuftig batteristørrelse og overordnet set fungerer rigtig fint. Den er dog også den anden dyreste 4G router på listen – lige efter NETGEAR Nighthawk M2.

Prisen kan dog være værd at betale, da NETGEAR uden tvivl er en af de bedste producenter af routere og andet netværksudstyr. Kvaliteten kan du regne med, og funktionaliteten er også helt i top. Så hvis du gerne vil have noget af det bedste, men dit budget ikke er til Nighthawk routeren, så er NETGEAR AirCard 810S et udmærket bud.

Specifikationer
Overførselshastighed 600 MB/s
Batteristørrelse 2.930 mAh
Vægt 132 g
Længde 11,2 centimeter
Bredde 6,86 centimeter
Tykkelse 1,545 centimeter
Ethernet Ja
Trådløs Ja

 

Sådan finder vi de bedste 4G routere til SIM kort

Når vi skal finde de bedste 4G routere til SIM kort, så foregår det på en meget struktureret og organiseret måde. Vi har desværre ikke ressourcerne til individuelt at teste samtlige routere, for at sammensætte listerne. I stedet bruger vi tid på at researche internettet for tests af de enkelte routere, samt gruppetests udført af magasiner og hjemmesider med speciale i netværk.

Vi kigger også på brugeranmeldelser, popularitet på diverse webshops, priser, specifikationer og en række anden ”kold” data. Alt dette stykkes sammen i et overskueligt regneark, hvor vi til sidst når frem til de bedste 4G routere baseret på alle variablerne.

Denne proces har naturligvis både sine fordele og ulemper. Den klare ulempe består i, at vi ikke har haft produkterne i hånden. Fordelene er til gengæld, at vores test er uvildig; vi baserer listen på data, fremfor følelser for produktet, da vi ikke har haft det i hånden eller har nogen relation til firmaet, der har produceret routeren. Samtidig er testen ikke baseret på blot én persons eller ét magasins holdning. I stedet er udvalget ovenfor baseret på resultaterne fra flere forskellige professionelle, kunder og data fra forskellige lande.

Få hurtigt internet med en 4G router

Når man køber en 4G router, kan man se frem til lynhurtigt internet. Du kender det nok fra din telefon; der er sjældent, at man behøver at vente på sin data, når den er koblet op på et 4G netværk. Den hastighed kan du også få derhjemme, selvom du er på din computer, tablet eller andre enheder.

Samtlige af 4G routerne i vores test kan nemlig minimum levere 150 MB/s, mens nogle er helt oppe at runde 1 GB/s. Så er det blot et spørgsmål om, hvorvidt teleselskabet, der står for SIM-kortet, kan følge med de hastigheder – hvilket flere af dem i øvrigt sagtens kan i store dele af landet.

Den kan således stå på lynhurtigt internet, der ofte slår eksempelvis internet, der kommer ind i huset via kobber-kabler eller TV-kabler. Samtidig har du naturligvis fleksibilitet, så routeren kan flyttes rundt i boligen og uden for boligen, hvilket kan være en større udfordring med en almindelig kablet router.

Køb den bedste 4G router på tilbud

En 4G router behøver ikke at være dyr – heller ikke selvom det er den bedste. Du kan nemlig regelmæssigt få den bedste 4G router på tilbud (uanset om du så vælger en NETGEAR Nighthawk M2 eller en TP-Link TL-M7350). Mulighederne for at få dem på tilbud er gode, hvis blot du holder udkig med de helt rigtige webshops.

Vi forsøger så vidt muligt altid at linke ind til den eller de webshops med den bedste pris på de forskellige 4G routere, som vi anbefaler. Det er derfor et oplagt sted at starte, hvis du gerne vil have mulighed for at købe den bedste 4G router på tilbud allerede i dag.

Nem adgang til WiFi i hele landet

Det fede ved en 4G router er naturligvis, at du ikke længere er begrænset af, at din router skal være koblet op til kablerne i den bolig, hvor du betaler for dit internet. I stedet kan du smække et SIM kort i routeren, og så drage ud i landet, og have WiFi med dig uanset hvor du er.

Det betyder altså, at din 4G router både kan sikre WiFi derhjemme, i sommerhuset, i bilen, på campingpladsen, i toget, på sejlbåden eller hvor du ellers måtte være. Der skal bare være dækning i det område, du befinder dig i.

Dermed behøver man aldrig længere at bekymre sig for, hvorvidt det sommerhus man har lejet er udstyret med WiFi, eller for om man har fået en plads for langt fra WiFi-hotspottet på campingpladsen. Med en batteridreven 4G router, er det bare at klikke på tænd-knappen, og så er man forbundet til internettet.

Det er nemt at købe en 4G router i dag

4G routere er ikke noget, der altid har eksisteret. I lang tid har vi måtte nøjes med små USB-modemmer og lignende, når vi gerne ville have internet på farten. Det er heldigvis ikke længere et problem, og i dag kan man finde et bredt udvalg af routere til SIM kort.

De fleste elektronikbutikker har et mindre udvalg af 4G routere, men hvis man virkelig vil have fat i de bedste modelvarianter, så skal man på internettet. Der er nemlig et bredt udvalg af webshops, der sælger elektronik og masser af det.

Derfor er det blot et spørgsmål om at vælge, hvilken 4G router, der er den rette for dig. Så skal der nok være en webshop eller tre, der kan sørge for at levere hurtigt og billigt til din hoveddør eller nærmeste pakkeshop.

WiFi router med 4G kompabilitet

Skal du have dig en WiFi router, der kan omdanne et SIM kort med 4G til internet, som hele familiens enheder kan bruge? Så bør du kigge efter en WiFi router med 4G kompabilitet. Her får du en router, der trækker på data – præcis ligesom din telefon – i stedet for på en kablet forbindelse, ligesom en traditionel router typisk vil gøre.

Det giver, som allerede beskrevet, noget mere fleksibilitet, samt mulighed for at medbringe en WiFi router, når man forlader hjemmet. Mange vælger eksempelvis at have deres router med 4G kompabilitet med i bilen, så børnene kan koble på WiFi med deres tablets på længere køreture.

Også på campingture, sommerhusferier og lignende, kan det være den oplagte løsning på manglende internet – og dermed manglende adgang til omverden, så at sige.

Sådan finder du en billig 4G router

Der er et stort udvalg af 4G routere, og det kan være svært at finde en billig udgave, hvis ikke man ved hvor man skal lede – for hvad nu, hvis den bliver for billig? Vores gode råd er at finde en 4G router, der går inden for det budget, som du har fastlagt.

Herefter kan du søge efter anmeldelser af den pågældende router, og tage din beslutning baseret på dette. Nogle webshops, som eksempelvis Proshop, har samlet anmeldelser fra forskellige testmagasiner og lignende på hver enkelt produktside. Det gør det nemt at få et godt overblik.

Alternativt kan du tage et kig på vores liste øverst på siden, hvor du finder TP-Link TL-MR3020 som en billig 4G router – og så er den oven i købet god. Hvis det ikke skal være den, men at det stadig skal være en billig router, så kan man finde andre alternativer til omkring 300 kroner.

Test: Her er de bedste 4G routere

I vores 4G router test, har vi fundet 5 af de bedste modeller, som kan købes lige nu i 2021. Denne test er baseret på en lang forudgående research, som er baseret på en lang række forskellige ekspertkilder, kundeanmeldelser, tekniske specifikationer, priser og meget mere.

Testen har resulteret i følgende liste over de bedste 4G routere:

 1. NETGEAR Nighthawk M2
 2. TP-Link M7350
 3. TP-Link TL-MR640045 LTE
 4. TP-Link TL-MR3020 Portable
 5. NETGEAR AirCard 810S

Du kan læse mere om de enkelte routere og deres specifikationer, hvis du scroller op øverst på siden. Her kan du også klikke dig direkte videre til nogle af de danske webshops, der sælger routeren til en god pris lige nu.

Denne type af SIM kort skal du bruge til din 4G router

Når du køber en 4G router, vil det typisk være en model, der skal udstyres med et SIM kort. Dette SIM kort er lidt ligesom det, som du har i din telefon – det giver dog kun adgang til data. Som du måske er bekendt med, er der nogle forskellige typer af SIM kort.

Typen af SIM kort, som din 4G router skal udstyres med, afhænger af modellen. Typisk vil du kunne læse dig til det i specifikationerne for den router, som du har købt eller overvejer at købe. Alternativt kan du som regel se det på pakken eller du kan spørge en medarbejder i butikken eller på webshoppen om ikke de kan svare på spørgsmålet for dig.

Typer af SIM kort

Man har det almindelige SIM kort (Mini-SIM), som er den store udgave. Det er det, man engang brugte i telefoner og lignende. Det er faktisk også den størrelse, som der er nogle af de anbefalede 4G routere benytter.

Næste størrelse er det SIM kort, som man kalder for et Micro-SIM. Det er en anelse mindre, og kommer ofte som en del af det almindelige SIM kort, der blot kan trykkes ud. Dette er lidt mere almindeligt, og bliver brugt i flere smartphones af lidt ældre dato. Det er også den type af SIM kort, der typisk bliver brugt i 4G routere i dag.

Endelig har vi det mest almindelige SIM kort i smartphones i dag; Nano-SIM. Det er den mindste udgave – men det bliver ikke brugt i ret mange 4G routere.

Fordele og ulemper ved en router til SIM kort

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved at vælge en router til SIM kort – det er nemlig ikke alt sammen guld og grønne skove, selvom vi nogle gange ville ønske, at det var det. Når det så er sagt, så er vi af den stærke overbevisning, at hvis man bor i et område, hvor man ikke kan få en ret hurtig kablet internetforbindelse, eller hvis man er meget på farten, så er en router til SIM kort et oplagt valg.

Vi har nedenfor oplistet nogle af de største fordele og ulemper der er ved en router til SIM kort. Vi anbefaler, at du baseret på disse overvejer, om det er den rette løsning for dig.

Fordele

Lad os starte med de gode ting ved en 4G router til SIM kort:

 • Du kan få hurtigt 4G internet uanset hvad du har til rådighed af kabler
 • Du kan flytte routeren rundt i boligen og er ikke afhængig af, at der skal være adgang til kabler
 • Du kan tage routeren med rundt i landet
 • Hvis routeren er trådløs (med batteri) kan du lade den op hjemmefra og tage den med på stranden, i bilen og andre steder, hvor der ikke er stikkontakter

Ulemper

Når det kommer til ulemper, er der naturligvis også nogen:

 • Du skal betale for et abonnement på det SIM kort, som du har i routeren
 • Der er muligvis en begrænsning på, hvor meget data du kan bruge på det SIM kort om måneden
 • Routerens hastighed er afhængig af, hvor god 4G dækning, der er i det område, hvor den benyttes

Almindelige WiFi router vs 4G router

Når vi snakker om en almindelig WiFi router, mener vi i dette tilfælde, en router, som er koblet op på traditionelle kabler fra en antenneforening eller lignende. Det kan være, at du bor et sted, hvor du kan modtage fiber – men det kan også være, at du bor et sted, hvor der kun kan komme internet gennem det gamle telefonstik.

Dette spiller en rolle i forhold til, om det er bedre at købe en god WiFi router eller om man hellere skal gå efter den bedste 4G router. Sidstnævnte giver rigtig god mening, hvis man ikke har adgang til fiber eller anden hurtig internetforbindelse. Her kan 4G være løsningen på at få de hastigheder, som man gerne vil have.

Dertil kan en 4G router være en oplagt løsning, hvis man eksempelvis regelmæssigt er på campingtur, i sommerhus eller måske ud at sejle. Her kan man nemlig tage routeren med sig, og dermed være opkoblet på hele turen. Det er ikke noget, der kan lade sig gøre med en traditionel WiFi router.

Hvis man ejer et sommerhus, en pendlerlejlighed eller en anden bolig, så kan en 4G router også være et smart valg. Eftersom man kan tage den med sig, kan man slippe for at betale for internetopkobling i flere forskellige boliger. I stedet kan man blot have ét abonnement til et SIM kort, og så ellers tage 4G routeren med, når man skifter bolig.

Dette skal du være opmærksom på

Når du køber en 4G router er der nogle forskellige ting, som det er en udmærket idé at være opmærksom på. Det tæller blandt andet:

 • Routerens overførselshastighed
 • Dækningen i området, hvor du overvejer at benytte routeren
 • Om routeren har batteri eller ej

Routerens overførselshastighed

Som du måske lagde mærke til, omtalte vi kort routernes overførselshastighed i vores liste over de bedste 4G routere. Det gjorde vi fordi, det faktisk ikke er et uvæsentligt parameter. Den skal nemlig gerne kunne understøtte det behov og de hastigheder, som du og din husstand har behov for.

Som du kan se i vores test af 4G routere, er der 4 forskellige overførselshastigheder repræsenteret:

Hastighed Behov
150 MB/s
 • Almindelig surfing på nettet i en mindre husstand
300 MB/s
 • Almindelig surfing på nettet i en større husstand
 • Streaming af serier og lignende i en mindre husstand
600 MB/s
 • Streaming af serier og lignende i en større husstand
 • Online gaming og multi-tasking
1 GB/s
 • Alle behov bør være dækket her

 

Det er dog vigtigt at understrege, at routerens overførselshastighed kun indikerer, hvilke hastigheder routeren kan håndtere. Den egentlige hastighed, som den leverer, er afhængig af, hvor hurtigt internet dit teleselskab (hvor du har dit SIM kort fra) kan levere.

Dækning

En anden ting du skal være opmærksom på inden du køber en 4G router er, hvorvidt der er god 4G dækning i det eller de områder, hvor du primært planlægger at benytte routeren. Et godt pejlemærke kan være at tage derud med din telefon og se, hvorvidt du har adgang til hurtigt internet. Hvis du har det, burde det ikke være noget problem med en 4G router.

Hvis ikke der er god 4G dækning, vil du sandsynligvis opleve, at du internettet fra din 4G router ikke er pålideligt nok. Så kan det være, at du bør overveje en anden løsning.

Batteri

En 4G router kan købes med batteri og uden batteri. Hvis du blot ønsker at benytte routeren i boliger med adgang til strøm, kan du med fordel spare penge og vælge en uden batteri. Hvis du i stedet gerne vil have adgang til WiFi via en router, når du er på farten, kan en 4G router med batteri være et bedre valg.

Overvej en genopladelig 4G router med batteri

Og vi vil gerne slå et slag for de her genopladelige 4G routere med batteri. De kan nemlig være rigtig smarte, hvis man gerne vil have lidt ekstra fleksibilitet. Netop fordi de har et batteri, kan man nemlig tage dem med sig rundt og fortsat have adgang til internettet på alle sine enheder.

Det betyder, at uanset om du er på en byggeplads, i en båd på vandet, i en shelter ude i skoven eller måske på en rasteplads midt i ingenting – så kan du med en genopladelig 4G router få adgang til internettet. Det kan være super praktisk – især i Danmark, hvor vi praktisk talt har 4G dækning i hele landet.

Fordelen ved en genopladelige 4G router med batteri kan også være, at den kan tages med til udlandet. Det kræver blot, at det SIM kort, der sidder i routeren også fungerer i udlandet, hvilket det sandsynligvis gør efter den nye EU lovgivning på området. Dermed kan man få adgang til internettet uanset, hvor i EU man befinder sig.

Hvad er 4G?

4G er efterfølgeren til 3G, og er således fjerde generation af teknologien indenfor trådløse mobilsignaler, der giver os adgang til internettet. Det er i 2021 en af de mest udbredte teknologier, og det kan levere høje internethastigheder uanset, hvor man er.

Inden for 4G er der en række ”underteknologier” så at sige. Det tæller eksempelvis 4G+ og 4G LTE. Begge disse, er videreudviklinger af den originale teknologi, men ikke i så høj grad, at man kalder det for en helt ny generation.

4G LTE er nok den mest almindelige i dag – og det er også den hurtigste. Det er blandt andet også denne teknologi, som de fleste af de bedste 4G routere understøtter. Det betyder, at der er lagt op til hurtigt internet uanset hvor man er, når man har en router med 4G LTE teknologi.

 

Hvor skal man placere sin router?

Hvis du gerne vil have mest ud af din nye 4G router, så gælder det om at placere den på en strategisk måde. Fordelen ved en router med mobilt bredbånd er, at den kan placeres overalt i boligerne. Dens placering er nemlig ikke afhængig af, hvor kablerne kommer ind i boligen.

En 4G router skal helst stå cirka midt i det område, hvor du kommer til at bruge internettet fra den. Hvis du normalt bruger internet i hele hjemmet, skal den så vidt muligt stå midt i boligen. Hvis du primært bruger internettet i stuen og på kontoret, så placér så vidt muligt din router derimellem.

Internettet bliver bedst fordelt i huset, hvis routeren kommer lidt op i højden. Det kan eksempelvis være i en vindueskarm, oven på et skab eller lignende. Fordelen ved dette er også, at en 4G router henter sit internet fra ”skyen”, og ligesom med din telefon, er signalet typisk bedre, hvis der ikke er for meget mellem routeren og himlen.

Endelig er det en god idé at give routeren så meget plads som muligt. Jo mindre den har omkring sig – især af elektronik og metalgenstande – jo bedre vil WiFi-signalet blive i resten af hjemmet.

Find billige bredbånds udbydere HER

Hvordan virker en 4G router?

En 4G router er i bund og grund en traditionel router med lidt modifikationer. I stedet for, at den behøver et fysisk kabel, der sender internettet ind i routeren, så den kan fordele det ud i hjemmet, så får den internettet fra et SIM kort, der er forbundet til telemasterne.

Internettet får den altså adgang til på samme måde som din telefon. Men når først den har modtaget signalet, så sørger den for at fordele det ud i nærområdet, præcis ligesom en traditionel router gør det. Det betyder, at det er meget nemt at komme i gang med at bruge en 4G router.

Det eneste man behøver er det helt rette SIM kort – og så er man sådan set i gang. Hvis du er i tvivl om, hvilket SIM kort du skal have til din 4G router, kan du altid kontakte dit teleselskab. De kan hjælpe dig med at få et abonnement på plads.

Flere og flere vælger en router med mobilt bredbånd

Det bliver mere og mere populært at vælge en router med mobilt bredbånd. Det skyldes flere ting. Blandt andet, er udvalget af 4G routere blevet væsentlig større. Det er således nemmere at få fingrene i en router, der kører over mobilt bredbånd end det tidligere har været.

Samtidig er priserne også kommet ned i et mere overkommelige leje, hvilket også er en stor faktor. Mest vigtigt er det dog nok, at Danmark og store dele af verden efterhånden har en god og pålidelig dækning, når det kommer til mobilt bredbånd.

Det vil sige, at man er med tiden blevet mere og mere sikker på, at uanset, hvor man er, så kan man få adgang til hurtigt og pålideligt internet via en router med mobilt bredbånd. Tidligere hvor dækningen har været dårligere og hastighederne lavere, har det simpelthen ikke kunne betale sig for ret mange at investere i sådanne produkter.

Mobilt bredbånd vs fibernet

En router med mobilt bredbånd er som udgangspunkt en løsning, der er tiltænkt folk, der gerne vil have muligheden for at tage deres router med sig og dermed have adgang til internet på farten. Flere og flere vælger det dog også som en løsning i hjemmet, fordi det kan give dem hurtigere internet, end de ville kunne få via en kablet forbindelse.

Hvis man dog har adgang til fibernet, er der ingen tvivl om, at en router med mobilt bredbånd nok ikke helt kan følge med. Fibernet er nemlig som regel både relativt billigt og meget hurtigt – næsten på et niveau, hvor en 4G router ikke kan følge med.

Til gengæld kan man tage 4G routeren med sig – og det er stadig en seriøs fordel. Ligeledes er der færre forstyrrelser på mobilt bredbånd, end der typisk er på kablede forbindelser. Et fiberkabel kan ved et uheld graves over eller lignende, hvor dit 4G som udgangspunkt altid virker.

Online shopping: Køb en billig 4G router på nettet

Har du besluttet dig for at investere i en router med mobilt bredbånd? Så køb en billig 4G router på internettet, hvor du kan finde et hav af webshops med et stort udvalg til lave priser. Vi henviser længere oppe på siden til nogle af de mest populære danske elektronikwebshops, som naturligvis har et bredt udvalg af gode og billige 4G routere.

Fordelen ved at handle på en webshop, sammenlignet med eksempelvis en fysisk elektronikbutik, er blandt andet, at webshoppen ofte har et væsentligt større udvalg. Fordi de ikke er begrænset af den plads, som en butik typisk er, kan de nemlig have rigtig mange varer på lager. Samtidig har de mulighed for at købe ind i store partier, hvilket betyder bedre priser til dig som kunde.

En anden ting, der er med til at sikre en god og billig 4G router til dig er, at en webshop ikke behøver at betale i dyre domme for en attraktiv adresse til deres butik. De kan spare mange penge på huslejen af deres lager, samtidig med, at de kan sælge til hele Danmark – selvom de kun har ét lokale. De sparer også udgifterne til salgspersonale – og i sidste ende betyder alle disse besparelser, at du får din elektronik til gode priser.

Den bedste 4G router kan findes her på siden

Så er spørgsmål bare, hvilken 4G router, der er den bedste? Det er naturligvis op til den enkelte at beslutte – og det afhænger da også i nogen grad af, hvilke behov og hvilket budget man har. Vi har forsøgt at samle en liste over de bedste 4G routere inden for nogle forskellige kategorier (blandt andet budget, fleksibilitet osv.).

Tag et kig på resultaterne fra vores test af 4G routere øverst på siden, og se om ikke der er en, som passer lige til din situation. Du kan købe den direkte via linket under den pågældende router.