BookBeat Anmeldelse 2024 → Prøv Gratis i 60 Dage

BookBeat

Der findes ikke noget bedre, end når man har en kedelig opgave foran sig, eller man gerne vil gå en tur i skoven med noget godt i ørerne, end at sætte en lydbog på til at stå for underholdningen undervejs.

Derfor har vi hos bedsttest.dk undersøgt hvad Bookbeat kan tilbyde dig, som gerne vil fylde dit liv med spændende historier af god kvalitet. De har over en halv million titler inden for et hav af forskellige genrer til en konkurrencedygtig pris.

Det synes vi, giver anledning til at kigge nærmere på, hvad Bookbeat er, og hvad de kan tilbyde dig.

PRØV BOOKBEAT GRATIS I 60 DAGE HER

Konceptet bag Bookbeat

Bookbeat er en del den svenske publiceringsgruppe, Bonnier Publications, som står for at udgive nogle af de mest respekterede magasiner, som vi kender i dag. Det inkluderer blandt andet Illustreret Videnskab, som udkom for første gang i 1984. Magasinet er kendt for at formidle faktuel, videnskabelig viden på en spændende og letforståelig måde, så alle typer af mennesker, som elsker troværdig viden om den verden, som vi lever i, kan få del i denne viden.

Bonnier Publications har en lang og stolt tradition for at udgive bøger og magasiner, idet grundlæggeren, den danske Gerhard Bonnier, startede publiceringsgruppen tilbage i 1804, hvor han udgav sin første bog: ”Underfulde og sandfærdige kriminalhistorier”.

Hans sønner tog senere virksomheden med til Sverige, hvor foretagendet sidenhen er gået i arv fra generation til generation, og hvor den samtidig er vokset eksponentielt i takt med at koncernen har taget flere og flere virksomheder under sin paraply. I dag ejer Bonnier Publications over 40 magasiner i USA såvel som en række andre magasiner på tværs af Europa.

Bonnier Publications Bookbeat er en digital streamingtjeneste og tilbyder både lyd- og e-bøger, alt efter hvilken type læsning, som du foretrækker. Streamingtjenesten er således det næste step i udbredelsen af fantastiske fortællinger som en naturlig del af den stadigt stigende digitale bølge.

Et kæmpe udvalg

BookBeatBookbeat har, som tidligere nævnt, over en halv million forskellige titler, som du frit kan vælge mellem. Inddelingen i kategorier gør det nemt og lettilgængeligt for dig, når du vil søge efter nye historier og verdener at dykke ned i. Du kan for eksempel vælge at tage en tur ind i en hæsblæsende krimi, eller du kan dyrke kærligheden i kategorien for romantiske historier.

Har du børn kan du finde lærerige og fantasifulde børnebøger, mens du også kan vælge at søge efter bøger på engelsk, svensk, suomi, tysk, italiensk, spansk eller polsk. Det er perfekt, hvis dit modersmål er andet end dansk, eller du bare ønsker at øve dig på et nyt sprog, som du er ved at lære.

Vil du hellere følge med i de nyeste trends inden for en bestemt genre, så kan du tage udgangspunkt i for eksempel ”bedste biografier” eller ”trender lige nu”. På den måde har du altid en finger på pulsen i forhold til, hvad der sker på den litterære scene.

Bookbeat vs. Mofibo

Med det formål at illustrere, hvor godt et tilbud som Bookbeat udgør for alle læsere, uanset om du læser lidt eller meget, så kommer her en sammenligning med Mofibo, som er én af de største konkurrenter til streamingtjenesten:

 • Pris hos Mofibo: de tilbyder kun abonnementer med ubegrænset læse- og lyttetid, så deres priser er derfor højere. Det billigste abonnement koster 129 kr. per måned.
 • Pris hos Bookbeat: de tilbyder mere skræddersyede løsninger, hvor du kan vælge abonnement efter dit konkrete behov, og deres billigste abonnement koster 79 kr. per måned.
 • Udvalg hos Mofibo: de har over 450.000 titler at vælge mellem
 • Udvalg hos Bookbeat: de har over 500.000 titler at vælge mellem

Bookbeat pris og hvordan det fungerer

Når du har sat dig for at finde den næste gode historie at lytte til eller læse, så kan det være for overvældende eller tidskrævende at tage udgangspunkt i en overordnet kategori eller anbefaling af lyd- og e-bøger. Derfor har Bookbeat også lavet en personlig feature i deres app, hvor du får personlige anbefalinger af nye bøger, baseret på de bøger, som du tidligere har læst. På den måde er du altid sikret en ny og god fortælling at gå i gang med.

Bookbeat fungerer, ved at du for eksempel vælger at oprette en gratis prøveperiode på 30 dage (det er uden rabatkode). Du overgår herefter til et af de betalte abonnementer til henholdsvis 79 kr. per måned for op til 20 timers læse- eller lyttetid, 109 kr. per måned for op til 100 timers læse- eller lyttetid og ubegrænset læsning eller lytning for 149 kr. per måned.

Du kan også vælge at oprette en gratis prøveperiode med Bookbeat rabatkode: mercury. På den måde kan du få helt op til 2 måneders gratis prøveperiode uden binding hos Bookbeat. Herefter er det bare at gå i gang med at læse eller lytte til det store udvalg af titler med et de tre tidligere nævnte betalte abonnementer. Uanset hvilket abonnement du vælger, så har du ubegrænset adgang til alle titler hos Bookbeat.

PRØV BOOKBEAT GRATIS I 60 DAGE HER

Fordele

En af fordelene ved Bookbeat er, at du let kan skifte mellem e-bøger og lydbøger, hvis du i en periode foretrækker det ene format frem for det andet. Derudover er der ingen bindingsperiode, og du kan således opsige dit abonnement, hvis du i en periode oplever at have mindre tid til bøger.

Andre gode grunde til at vælge Bookbeat er de mange forskellige funktioner, der findes i appen. Ønsker du for eksempel at falde i søvn til en afslappende lydbog, så kan du sætte sleeptimer-funktionen til, som automatisk stopper afspilningen efter det antal minutter, som du har angivet. Derudover kan du altid lytte til dine bøger på farten, også selvom du ikke har adgang til internettet, hvis du forud for din tur husker at downloade dem. Herefter kan du bruge offline-funktionen til at læse eller lytte så meget du vil af det downloadede materiale i Bookbeats app. Mens du lytter, kan du endda selv bestemme hastigheden for oplæsningen.

Ulemper

Ulempen ved Bookbeat kan være, at det kun er ét af abonnementerne, som inkluderer ubegrænset læse- og lyttetid. Det kan derfor blive en smule dyrere, hvis du er en rigtig læsehest at vælge Bookbeat over nogle af konkurrenterne, fordi du så er nødt til at have et premium abonnement til 149 kr. per måned. Du kan dog gøre det billigere for dig selv ved at lokke andre familiemedlemmer til at dele abonnementet med dig. Sammen med fire andre familiemedlemmer kan du således komme helt ned på 69 kr. per måned for ubegrænset læse- og lyttetid, hvis I deler den månedlige betaling ligeligt mellem jer.

Bookbeat trustpilot: brugerne er glade for udvalget af bøger

BookBeatPå Trustpilot, hvor blandt andet brugere af streamingtjenester kan anmelde disse, findes der Bookbeat anmeldelser, hvor den gennemsnitlige tilfredshed med Bookbeat ligger på 3,0 ud af 5,0 stjerner.

De fleste mener, at tjenesten fungerer rigtig godt, og brugerne er overordnet set glade for inspirationslisterne. Der er dog indtil flere som oplever problemer med at opsige tjenesten efter endt prøveperiode. Til gengæld er der mange, som roser kundeservice og generelt har en god oplevelse med at bruge appen.

Kontaktinformationer for Bookbeat

Firmanavn: BookBeat Danmark A/S
Adresse: Læderstræde 9
Postnummer: 1201
By: København K
CVR: 43010360
Hjemmeside: www.bookbeat.dk

Abonnement

 • Med rabatkode: mercury får du 2 måneder gratis med Bookbeat
 • Basic: op til 20 timer per måned for 79 kr.
 • Standard: op til 100 timer per måned for 109 kr.
 • Premium: ubegrænset lytte- og læsetid for 149 kr. per måned
 • Mulighed for at tilknytte op til 4 ekstra familiemedlemmer for 49 kr. ekstra per person per måned
 • Ingen binding: du kan opsige dit abonnement når som helst, du ønsker det

Betalingsmuligheder

 • Mastercard
 • Visa
 • Gavekort
 • Betaling gennem din Google Play konto eller Apple konto

FAQ

Hvad koster Bookbeat?

Du kan starte med at lytte eller læse i Bookbeat appen gratis for en periode på 30 dage uden rabatkode eller 2 måneder med rabatkoden: mercury. Herefter koster et basis-abonnement 79 kr. per måned for op til 20 timers læse- og lyttetid, mens standard-pakken koster 109 kr. for op til 100 timers læse- og lyttetid. Den største pakke er premium-pakken, hvor du kan lytte og læse ubegrænset for 149 kr. per måned. Du kan tilføje op til 4 forskellige familiemedlemmer for 49 kr. per person per måned.

Hvilken lydbogs app er bedst?

Bookbeat er blandt de bedste apps til at læse e-bøger i eller lytte til lydbøger. Brugervenligheden er fuldt ud på linje med konkurrenternes, udvalget er stort og deres priser er konkurrencedygtige.

Hvem ejer Bookbeat?

Bookbeat ejes af Bonnier Publications, som er baseret i Sverige, og som står bag udgivelsen af et stort udvalg af magasiner og bøger såvel fysisk som digitalt i både USA og Europa.

Hvor kan man downloade gratis lydbøger?

Man kan både læse og lytte gratis i hele 2 måneder hos Bookbeat med rabatkoden: mercury. Uden rabatkode kan du læse og lytte gratis i 30 dage. Herefter betaler du for enten et basis-, standard- eller premium abonnement samt for det antal familiemedlemmer, som du gerne vil dele Bookbeats litterære univers med.

PRØV BOOKBEAT GRATIS I 60 DAGE HER