Mofibo Anmeldelse 2024 → Prøv Gratis i 30 Dage

Mofibo Anmeldelse

Lydbøger på abonnement til enhver smag og til hele familien. Er det så godt, som det lyder? Hos BedstTest.dk har vi testet Mofibo, som er Danmarks største abonnement baserede streamingtjeneste med flere end 450.000 bøger at vælge imellem for at finde ud af, om et Mofibo abonnement og deres Mofibo app er noget for dig. Og nu giver vi dig mulighed for at selv at prøve Mofibo gratis. Men det kommer vi ind på lidt senere.

Du har muligvis hørt om Mofibo før. Mofibo blev stiftet i Danmark i 2013 af danske Morten Strunge, som drømte om at lave et Spotify for litteratur. Det blev en stor succes, og danskerne var glade for det. Så glade, at det skabte opmærksomhed i udlandet, hvor den svenske streamingtjeneste Storytel fik øje på Mofibos succes og opkøbte firmaet for et trecifret millionbeløb. Storytel er en global streamingtjeneste og har omkring 1,1 millioner brugere på verdensplan.

PRØV MOFIBO GRATIS I 30 DAGE HER

Mofibo er nu en del af Storytel, men henvender sig specifikt til det danske marked.

BedstTest.dk har fået lov til at teste Mofibos store univers, og vi vil nu gennemgå alle de muligheder, der er hos Mofibo

Skru op for lydbogsuniverset og skab din egen Mofibo familie

Lydbøger er et af de mest populære medier i Danmark. I 2019 have 17,4 % af den voksne befolkning abonnement på en streamingtjeneste med e-bøger eller lydbøger. Det svarer til 765.000 Danskere, og læg dertil de børn, der læser med på for eksempel Mofibo, som har valgt at samle alle de bedste lydbøger i et let og overskueligt univers, skræddersyet til dig.

 • Flere end 450.000 bøger i alle genre
 • 18 forskellige kategorier
 • Abonnementer til dig eller til hele familien
 • Ingen binding
 • Mofibo gavekort
 • 50 procents rabat for studerende
 • Prøv 30 dage gratis gennem BedstTest.dk (normalt kun 14 dage gratis)
 • Mofibo Originals

MofiboHos Mofibo kan du finde flere end 450.000 lydbøger, men det er gjort nemt for dig. De mange bøger er inddelt i 18 kategorier lige fra børnebøger over biografier til erotik og krimier. Der er både skønlitteratur og faglitteratur, og du kan være sikker på at finde noget til hele familien.

Derfor giver Mofibo dig også mulighed for at skræddersy dit abonnement, så du for eksempel kan vælge Mofibo Family-abonnementet til 2 voksne + 2 børn, Kids Mode, ubegrænset adgang og gratis prøveperiode til 169 kroner om måneden.

Vælger du dit abonnement gennem BedstTest.dk kan du med en Mofibo rabatkode få 30 dages gratis fuld adgang til Mofibo. Prøveperioden er normalt kun 14 dage lang, men med vores hjælp, får du en hel måneds lydbøger, helt uden at betale en krone.

Med et prøveabonnement kan du blandt andet prøve “Mofibo Originals”. Mens langt de fleste e-bøger og lydbøger, du støder på, er skrevet for at udkomme i bogform og på papir, er Mofibo Originals skabt med det formål at udkomme som lydbøger. Lydbogselementet er derfor tænkt ind fra begyndelsen og skræddersyet til at kunne fungere optimalt som lydbog. Mofibo Originals fås kun hos Mofibo. Der er derfor tale om helt unikt indhold, som du ikke finder andre steder, men som du kan prøve af helt gratis.

Den forlængede prøveperiode giver også Mofibo bedre mulighed for at lære dig at kende. Eller rettere sagt dine læsevaner. Mofibo anbefaler nemlig nye titler baseret på dit personlige forbrug, og med tiden bliver det endnu nemmere for dig at finde nye lydbøger, som helt sikkert vil passe din smag og interesser. Men det er helt op til dig. Vil du hellere udfordres, er der masser af muligheder for at kaste dig ud i lydbogsuniverset uden sikkerhedsseler, mens du også kan læse anmeldelser fra andre brugere.

Tag en halv million lydbøger med i lommen – i en smart og overskuelig app

Med et Mofibo abonnement får du ubegrænset adgang til flere end 450.000 lydbøger. Det lyder måske overvældende, men Mofibos app hjælper dig godt på vej. I appen kan du blandt andet læse anmeldelser fra andre brugere. Du kan sortere bøger ud fra, hvilke følelser og oplevelser du vil have, når du læser, og så er appen designet til at hjælpe dig til de rette læseoplevelser.

Når du logger ind, bliver du præsenteret for Ugens Udvalgte bøger, Månedens anbefalinger, Nyheder og meget andet. Jo mere du læser, des klogere bliver appen på dine læsevaner, og vil præsentere dig for personlige anbefalinger baseret på de bøger, du tidligere har læst.

Appen har også en “Fortsæt, hvor du slap ”-funktion. Mofibo husker, hvor langt du er nået i en bog, og du kan derfor sagtens have gang i flere bøger på én gang uden at miste overblikket. Mofibo er derfor for dig, der gerne vil have et stort udvalg, men også gerne vil have det gjort nemt at vælge. Hos Mofibo får du det hele.

Du har samtidig mulighed for at købe en Mofibo reader, hvis du gerne vil veksle mellem lydbog og e-bog. En Mofibo reader er en smart tablet, hvor du kan downloade dine lydbøger, så du kan høre dem uden internetforbindelse. Readeren er optimeret til læsning. Det vil sige, at skærmen er udviklet til, at det føles som at læse på et almindeligt stykke papir. Og den er nem at have med. Den vejer kun 200 gram. Du skal være opmærksom på, at ikke alle bøger på Mofibo fås som både lydbog og e-bog. Derfor kan det være en god idé med en tablet, som er mere optimal at læse på, end f.eks. en smartphone.

Hvad er prisen?

Mofibo tilbyder tre typer abonnementer: Unlimited til 129 kroner om måneden til én bruger, Family til 169 kroner om måneden til to brugere + to børn og Family Plus til tre brugere plus tre børn. Som studerende kan du få 50 procent rabat på dit abonnement og Mofibo opsigelse er nem og bekvem og kan klares på Mofibos hjemmeside. Har du lyst til at prøve det af, har vi hos BedstTest.dk sørget for lidt ekstra fordele til dig. Mofibo tilbyder normalt en 14 dages gratis prøveperiode. Men med vores hjælp kan du nu få 16 dage mere uden at betale en krone for det. Det giver dig mere tid til at gå på opdagelse i det omfattende univers.

PRØV MOFIBO GRATIS I 30 DAGE HER

Giv Mofibo som gave

Du kan give dig selv, eller en ven eller familiemedlem, Mofibo i gave. Du kan nemlig købe gavekort på www.mofibo.dk. Et gavekort kan bruges af både nye og gamle brugere. Du modtager gavekortet digitalt, og så kan du printe det ud og pakke det ind, eller du kan sende det videre direkte på mail og glæde én du kender med adgang til flere end 450.000 lydbøger.

Mofibo scorer topkarakter på Trustpilot

MofiboI dette øjeblik har Mofibo scoret 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Trustpilot er altid en god måde at se, om en virksomhed leverer det, de lover, og bedømt ud fra brugernes anmeldelser, lægger Mofibo helt i top.

1.520 brugere har anmeldt Mofibo, og 80 procent af dem bedømmer dem som fremragende eller god.

En bruger skriver blandt andet: “Jeg elsker Mofibo. Mit Mofibo-abonnement har aldrig givet stof til ærgrelser eller bekymring!! Tværtimod til stor daglig glæde!

Og han er ikke alene. Flere brugere glæder sig over både indholdet på Mofibo, men også kundeservice og brugeroplevelsen: “Fantastisk kundeservice support, imødekommende, hurtige, og effektiv… super”

Kontakt Mofibo

Firmanavn: Mofibo Books ApS
Adresse: Vester Farimagsgade 41
Postnummer: 1606
By: København V
CVR: 35228691
Hjemmeside: www.mofibo.dk

Levering af Mofibo Reader

 • Levering af Reader inden for 1-2 hverdage
 • Tilfredshedsgaranti på Reader

Betalingsmuligheder

 • Betalingskort
 • MobilePay
 • Gavekort

FAQ

Kan man være to på Mofibo?

Det korte svar er ja. Men det kommer an på, hvilket abonnement, du har. Mofibo tilbyder tre forskellige abonnementer, som giver dig mulighed for at udvide antallet af brugere, der kan lytte eller læse på én gang. For eksempel giver Family Plus-abonnementet mulighed for, at I kan have tre brugere, og tre voksne + tre børn kan læse med.

Er Storytel og Mofibo det samme?

Mofibo og Storytel hører sammen, men er ikke helt det samme. Mofibo er en del af Storytel. Mofibo blev nemlig stiftet af danske Morten Strunge i 2013 og blev i 2016 opkøbt af den svenske streamingtjeneste Storytel.

Kan man lytte og læse samtidig?

Du kan i øjeblikket ikke læse en bog på Mofibo samtidig med, at du lytter til den, på den samme device. Har du dog en Mofibo Reader og et Family abonnement giver det dig mulighed for at læse med samtidig med, at du lytter. Vær dog opmærksom på, at ikke alle Mofibos bøger fås som både lydbog og e-bog.

Hvad koster Mofibo pr. måned?

Mofibo tilbyder tre forskellige abonnementer:

 • Unlimited til 129 kroner om måneden til én bruger.
 • Family til 169 kroner om måneden til to brugere + to børn
 • Family Plus til tre brugere plus tre børn.

Som studerende kan du få 50 procent rabat på dit abonnement.

Det er muligt at få en gratis prøveperiode på Mofibo. Normalt er den prøveperiode 14 dage lang, men BedstTest.dk har hjulpet dig til at få 16 dage mere til at dykke ned i Mofibos store univers uden at betale.

PRØV MOFIBO GRATIS I 30 DAGE HER

Populære Tests