Denne artikel er sponsoreret

Mangler du gode ideer til den kommende sommerferie? Nedenfor kan du finde de bedste sommerferieideer til både inden- og udenfor de danske grænser.

Lej et sommerhus

Du behøver ikke nødvendigvis at rejse til udlandet for at nyde en god sommerferie. Du kan nyde gavn af sommerhusudlejning til hele familien. En ferie i sommerhus kan være afslappende, hyggelig og en glimrende måde at slippe væk fra hverdagens stress og jag. Her er der for alvor mulighed for at slukke for telefonen og nyde kvalitetstid med familien.

Når du vælger at tage på ferie i sommerhus med hele familien, behøver i ikke at tænke på hvor i skal ud at spise. I behøver heller ikke at bekymre jer over at planlægge dage med kulturelle besøg og sightseeing. En ferie i sommerhus handler om ægte afslapning, hvor i kan kokkerere når det passer jer, spille sjove brætspil, læse bøger osv.

Camping sommerferie

Camping sommerferieHar du nogensinde prøvet en sommerferie i en campingvogn? Dette er en sjov ide, som skiller sig ud fra de typiske sommerferier med hoteller og swimmingpools. Der er især mange børnefamilier, som nyder en dejlig oplevelse for hele familien, når de tager på camping sommerferie.

I Danmark findes der fx flere forskellige campingområder med tema. Du kan tage hele familien med på campingferie med fx et cowboy-tema. Her vil store som små nyde ture med det lille tog, oplevelser på skydebanen og skabe underholdende minder med sheriffen eller en tur i fængsel eller saloon.

Tag på vandreferie

Tag på vandreferieVi lever en hverdag som er fyldt med teknologi og de sociale medier. Derfor bliver det mere og mere populært at tage på vandreferie, og i Europa har du masser af muligheder for vandreferie.

Du kan tage på organiserede vandreferier, som en del af en grupperejse. Her behøver du ikke at planlægge turene selv, og du vil opdage populære vandrerejsemål, som du måske aldrig nogensinde har hørt om før.

Du kan også planlægge din egen vandreferie, og hvem siger at det skal foregå uden for de danske grænser? Uanset om du tager på vandreferie i Danmark, eller i udlandet, kan du nemt bruge internettet til at planlæge eventyret i naturen i sommerferien.

Tag på storbyferie

Om sommeren bliver strandene hurtigt fyldt op i forbindelse med sommerferien. Derfor kan det være en god ide at tage på sommerferie i form af en storbyferie i fx London, Madrid, Milano, Berlin eller fjerde storby.

I sommerperioden vælger mange lokale indbyggere at tage til strandene, og der er også færre turister i storbyerne i juni, juli og august måned. Derfor kan det være en god ide at tage på storbyferie i sommerferien.

Du kan evt medbringe lidt selvbruner, så du kan komme hjem med den perfekte glød – og alle tror du bare har lagt ved stranden hele turen.

Den oplagte charterferie

charterferieDet skal naturligvis også nævnes at du kan planlægge den oplagte charterferie. Det er især populært at tage til Sydeuropa, som byder på masser af feriedestinationer til børn og voksne.

Her kan du vælge om du ønsker at booke med eller uden mad til morgen, middag og aften, og for alvor koble af ved stranden og/eller svømmepøllen.

Hvert år tager tusindvis af danskere på charterferier, og derfor er det naturligvis en af de bedste sommerferieideer.