Creme Mod Pigmentpletter Test 2024 → De 5 Bedste Cremer

Creme Mod Pigmentpletter

Har du pigmentpletter på huden, som du er trætte af, synes er ubelejlige eller andet? Så er du langt fra den eneste – tusindvis af danskere har pigmentpletter, som de er kede af rent udseendemæssigt eller som er placeret sådan på kroppen, at de er svære at holde ude af solen. 

Heldigvis finder der cremer mod pigmentpletter, som både kan bruges til at reducere de pigmentpletter man allerede har, samt reducere risikoen for at man udvikler nye pigmentpletter med tiden. En god kombination af disse cremer er derfor et stærkt værktøj, hvis det du døjer med et eller begge af disse problemer.

Men hvilken creme skal man vælge? Det forsøger vi at give dig svaret på her i vores bedst i test guide. Nedenfor vil du nemlig blive præsenteret for 6 af de bedste cremer mod pigmentpletter, som du kan bestille allerede i dag for at komme i gang med at behandle og forebygge hudens pigmentpletter.

Læs med og bliv klogere på hver af de 6 forskellige cremer, og bliv samtidig præsenteret for links til butikker, der forhandler de bedste cremer mod pigmentpletter. Disse kan du bruge til at købe allerede i dag, hvis du beslutter dig for, at du skal have en af de præsenterede cremer.

Glo Skin Beauty Restorative Cream – Bedste creme mod pigmentpletter

Glo Skin Beauty Creme Mod Pigmentpletter

 

Hvis du bare skal have fingrene i den bedste creme mod pigmentpletter, så vil vi anbefale, at du investerer i denne Glo Skin Beauty Restorative Cream. Det er en fugtgivende og reparerende creme, der aktivt går ind og hjælper huden med at blive sundere og pigmentpletterne med at blive mindre.

Stoppet til randen med aktive ingredienser

Dette er en creme, der virkelig er fyldt op med aktive ingredienser. De er naturligvis alle inkluderet i cremen, fordi de hjælper til den restaurerende og beskyttende effekt, som den har på huden.

Eksempelvis er der squalane i cremen, som går ind og beskytter huden, samtidig med, at det giver næring fylde. Formålet med dette er at styrke hudens naturlige barriere med henblik på at reducere tør hud – simpelthen fordi det hjælper huden med at holde på fugten.

Derudover indeholder cremen også solbærolie, som har en fedtsyre i sig, der er særligt vigtig i forhold til cremens fugtgivende og antioxidante egenskaber. Oven i hatten kommer også Jojoba- og Rose Hip-olie, der bidrager til at berolige huden, stabilisere fedtproduktionen og ikke mindst fylde godt op med vitaminerne A, C og E.

Vigtigst af alt i forhold til at være en creme mod pigmentpletter er dog Buddleja Davidii ekstraktet, som går ind og aktivt reducerer skader fra UVB-stråler; altså pigmentpletter. Det gør det blandt andet ved at påvirke produktionen af melanin og på den måde reducere og begrænse dine pigmentpletter på huden.

God kombination af fugtighedscreme og creme mod pigmentpletter

Glo Skin Beauty Restorative Cream er ikke bare den bedste creme mod pigmentpletter, den er også god til at beskytte, fugtiggøre og reparere på ud, der er særligt tørt. Typisk vil mange med pigmentpletter også have en tørrere hud – særligt hvis disse pletter er opstået som følge af megen eksponering overfor solen.

Derfor er det oplagt at vælge en creme som denne fra Glo Skin Beauty, netop fordi den også går ind og hjælper mod hudens tørhed. Det er nemlig afgørende for, at eventuelle skader på huden kan genopbygges, så den kan ”klare” sig selv igen så at sige.

Dertil er det som regel noget mere behageligt at have en hud, der har tilstrækkelige mængder af fugt. Det gør nemlig, at den er både blødere at røre ved, og mere frisk og ungdommelig at se på.

Eucerin Anti-Pigment Day Cream SPF 30 – Bedste billige creme mod pigmentpletter

Eucerin Anti-Pigment Day Cream Spf 30 50 ml Creme Mod Pigmentpletter

 

Er du på udkig efter den bedste billige creme mod pigmentpletter, så er det Eucerin Anti-Pigment Day Cream SPF 30, at du skal have fat i. Her får du rigtig meget creme for pengene, som både beskytter mod solen og pigmentpletter.

Effektiv dagcreme med solfaktor 30

En af problematikkerne ved pigmentpletter er, at de helst ikke skal udsættes for meget for solen. Faktisk skulle de gerne være beskyttet for ikke at blive forværret. Samtidig er det ofte solen, der er skyld i, at man udvikler pigmentpletter, og også denne risiko kan begrænses ved at beskytte sig mod de skarpe stråler.

Der er flere måder man kan gøre det på. Den ene er naturligvis ved at dække sig til og en anden er at opholde sig i skyggen. Problemet er bare, at det ikke altid er noget, der kan lade sig gøre. Derfor er det en god idé at bruge creme, der beskytter mod UV-stråling.

Det gør denne Eucerin Anti-Pigment Day Cream SPF 30 – og det ligger ovenikøbet i navnet. Cremen har nemlig solfaktor 30, hvilket vil sige, at den giver en god grundbeskyttelse mod de skadelige UV-stråler, der går ind og påvirker udviklingen af pigmentpletter.

Bruger du cremen som en dagcreme hver morgen, er den således en god start på at undgå pigmentpletter. Samtidig beskytter det naturligvis også mod solskoldning, samt andre skadelige indvirkninger, som for meget ubeskyttet ophold i solen kan medføre.

Indeholder thiamidol

Hvis solbeskyttelse var den eneste effekt, som denne creme mod pigmentpletter havde, kunne man lige så godt købe en solcreme. Men det er det heldigvis ikke; Eucerin Anti-Pigment Day Cream SPF 30 indeholder nemlig også thiamidol.

Thiamidol er en patenteret ingrediens, der aktivt går ind og modvirker pigmentpletter. Det gør den ved at reducere kroppens naturlige produktion af melanin. Dette er vigtigt, fordi det lige netop er en overproduktion af melanin, der ofte fører til pigmentpletter på huden.

Oplever du derfor problemer med, at der udvikler sig pigmentpletter på huden eller vil du bare gerne forebygge det, så kan denne billige creme mod pigmentpletter være den helt rigtige løsning til dig. Til prisen er det i hvert fald værd at forsøge, om ikke det kan give nogle positive resultater.

Heliocare 360° Pigment Solution Fluid SPF 50 – Bedste creme mod pigmentpletter til cykling

HELIOCARE 360º

 

Som cyklist er man generelt meget udsat for solen. Der er sjældent skygge at finde, når først man ender ude på de danske landeveje på en smuk sommerdag – hvilket jo ikke gør noget i øjeblikket. Problemet er bare, at det er rigtig hårdt for huden, og særligt for pigmentpletterne.

Derfor er det godt med en creme mod pigmentpletter til cykling, og her kan vi på det kraftigste anbefale Heliocare 360° Pigment Solution Fluid SPF 50. Det er nemlig en creme, der klarer mange af de aspekter, som er vigtige, når man bruger meget tid på en cykel.

Solfaktor 50 beskytter i selv den skarpeste sol

Som det ligger i navnet, så har denne creme solfaktor 50. Det betyder, at der er fuldt knald på beskyttelsen mod solen, hvilket gør den velegnet til en cykeltur i sommersolen. Udover, at det gerne skulle beskytte mod solskoldning, så har solfaktoren også en nærmest komplet beskyttende effekt mod UVB-, HEV- og IR-stråling.

Denne kombination er afgørende for at sikre, at huden bliver holdt sund og rask, selvom den bliver udsat for en overnormal eksponering for solens stråler. Men endnu engang er det naturligvis ikke kun cremens solfaktor, der gør den til en af de bedste cremer mod pigmentpletter – for så kunne man blot købe en solcreme i stedet.

Fernblock-antioxidant hjælper mod pigmentpletter

Heliocare 360° Pigment Solution Fluid SPF 50 har nemlig også en antioxidant, der går under navnet Fernblock. Den har de selv udviklet og patenteret for dens meget effektive indvirkning på lige netop pigmentpletter og andre solskader.

Det der sker er, at Fernblock går ind og samarbejder med en række andre antioxidanter, samt et stof, der går under navnet niacinamid. Tilsammen har de en meget virksom effekt på eksisterende pigmentpletter, som bliver minimeret. De forsvinder typisk aldrig helt, men effekten er kraftig nok til, at man kan se en forskel.

Samtidig vil regelmæssigt brug sørge for, at risikoen for udviklingen af nye pigmentpletter reduceres gevaldigt. Kombinerer man dette med cremens evne til at reparere andre solskader, samt beskytte effektivt mod solen, så er det på alle måder et attraktivt valg, hvis man er på udkig efter den bedste creme mod pigmentpletter til cykling.

Evy Daily Defense Face Mousse SPF 50 – Bedste creme mod pigmentpletter i ansigtet

EVY Daily Defense Face Mousse SPF 50 75 ml

Leder du specifikt efter den bedste creme mod pigmentpletter i ansigtet, så skal du tage et nærmere kig på Evy Daily Defense Face Mousse SPF 50. Som navnet indikerer er der faktisk tale om mousse mere end en creme, men den er lavet specifikt til brug i ansigtet.

Samtidig kan du vide dig sikker på, at du her får en creme mod pigmentpletter, som både er reparerende og forebyggende – også i forhold til huden generelt, og altså ikke kun for pigmentpletterne.

Meget høj beskyttelse mod UVA-stråler

Endnu engang har vi med en creme at gøre, som har høj solbeskyttelsesfaktor. Det er naturligvis ikke uden grund, at det er disse cremer, der går igen. Det har nemlig en meget stor indflydelse på hudens sundhed, at man sørger for at holde den beskyttet mod de skadelige stråler, som solen udsender.

Det er særligt vigtigt i ansigtet, som kan være sværere at dække til end kroppen. Man kan trods alt altid tage en langærmet bluse og et par lange bukser eller en lang kjole på. Problemet med ansigtet er, at selv hvis man forsøger med en hat, så vil det aldrig være fuldstændig i skygge.

Derfor skal en god creme mod pigmentpletter i ansigtet naturligvis have solbeskyttelse, og gerne med solfaktor 50 som det er tilfældet for Evy Daily Defense Face Mousse SPF 50. Det betyder, at huden er godt dækket ind i forhold til skader, der kan komme som følge af for meget ophold i solen.

Fugtgivende og styrkende

Udover solbeskyttelsen er det særligt de fugtgivende og styrkende egenskaber, som Evy Daily Defense Face Mousse SPF 50 har, der gør den til den bedste creme mod pigmentpletter i ansigtet.

Disse egenskaber er ikke bare med til at sikre, at huden bliver mere fugtholdig og bedre til at holde på fugten med tiden, men de også ind og styrker hudens barrierer. Dette er vigtigt, fordi det naturligvis er disse barrierer, der skal stå imod vind, vejr og andre slidende forhold, der kan nedbryde huden, give tegn på aldring og ikke mindst pigmentpletter.

Biotherm Waterlover Creme Solaire Anti-Age SPF30 – Bedste creme mod pigmentpletter med solfaktor

Biotherm Waterlover Creme Solaire Anti-age SPF30 50 ml

Nu har vi af flere omgange præsenteret cremer, der indeholder solfaktor. De kan naturligvis alle noget, men hvis du specifikt leder efter den bedste creme mod pigmentpletter med solcreme, så vil vi anbefale, at du overvejer Biotherm Waterlover Creme Solaire Anti-Age SPF30.

Det er ikke den creme mod pigmentpletter, som har den største solfaktor af de modeller, der er blevet præsenteret i dag. Alligevel får den titlen som den bedste variant med solcreme, og det gør den fordi, du her får en særlig resistent creme.

Trænger hurtigt ind i huden og bliver der

Noget af det vigtigste ved en creme mod pigmentpletter med solfaktor er, at den skal være hurtig til at trænge ind i huden og resistent. Der skal nemlig være plads til, at man lever sin hverdag, præcis som man ville, hvis ikke man skulle beskytte og forebygge mod pigmentpletter.

Derfor er det også Biotherm Waterlover, der vinder, for som navnet indikerer, så kan den tåle at blive brugt af dem, der elsker at være i vandet. Bader man meget eller producerer man meget sved, kan det ofte være problematisk for solbeskyttelsen, fordi væsken simpelthen fjerner solcremen fra kroppen.

Det gør den naturligvis også i nogen grad for Biotherm Waterlover Creme Solaire Anti-age SPF30, men ikke helt lige så hurtigt for nogle af de andre cremer på listen her og solcremer generelt.

Beskytter, forebygger og reparerer

Den indbyggede solfaktor i denne creme mod pigmentpletter går naturligvis ind og beskytter huden og særligt pigmentpletter, men det er ikke den eneste funktion. Nej, cremen har også E-vitaminer og antioxidanter, som har reparerende effekter på huden.

Samtidig beskytter de mod frie radikaler, og på den måde begrænses aldringen af huden – noget, der også kan vise sig i form af pigmentpletter. Vigtigst af alt er dog, at den decideret går ind og reducerer risikoen for, at der dannes pigmentpletter, eller at eksisterende pigmentpletter udvider eller forandrer sig på anden vis.

Sidstnævnte opnås ved hjælp af et såkaldt anti-age solfilter – og det er da også en af årsagerne til, at Biotherm Waterlover Creme Solaire Anti-Age SPF30 her får titlen som den bedste creme i sin kategori.

Samtidig er det i øvrigt også værd at bemærke, at dette er en citrus creme mod pigmentpletter. Der er nemlig citrusekstrakter i cremen, hvilket naturligvis giver en afdæmpet, men behagelig duft af citrus ved påføring.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Elixir Cosmeceuticals Niactil 4% 100 ml

Må din creme mod pigmentpletter gerne være af den lidt dyrere slags, kan denne fra Elixir Cosmeceuticals være et oplagt valg. Selvom man betaler lidt ekstra, er der ingen tvivl om, at den er alle pengene værd.

Cremen her hjælper naturligvis mod pigmentpletter, men har også en række andre positive effekter, som er værd at tage med. Præcis hvilke effekter dykker vi mere i dybden med nedenfor.

Modvirker linjer i huden og ujævne pigmentpletter

Først og fremmest er Elixir Cosmeceuticals Niactil 4 % en creme, der går ind og modvirker de små, tynde og fine linjer i huden, som kan opstå med årene og efter megen eksponering for solen.

Samtidig går den også ind og modarbejder særligt ujævne pigmentpletter, som ofte kan være de mest presserende at få gjort noget ved. Dermed vil du opleve, at din hud bliver mere ensartet og glat at se på, hvilket er særdeles positivt.

Gør huden mere fugtig

Udover at være en god creme mod pigmentpletter, så har denne creme fra Elixir Cosmeceuticals også en særlig god effekt på hudens fugtighed. Den tilfører både fugt til huden, hvilket er tiltrangt for mange – særligt hvis de døjer med pigmentpletter.

Dertil hjælper den også til at opbygge hudens barrierer, så den bedre selv kan holde på fugten helt naturligt. Det er i særdeleshed værd at bide mærke i, fordi det betyder, at denne creme går ind og arbejder mere langsigtet med huden og dens styrke.

Beroliger huden og hjælper på urenheder

Det er ikke kun pigmentpletter, der får benene på nakken, når du finder din Elixir Cosmeceuticals Niactil 4 % frem. Cremene går nemlig også ind og hjælper mod rødme, som eksempelvis kan opstå, hvis man lider af rosacea.

Derudover mindsker den også store poreåbninger, hvilket bidrager til at give huden en mere ensartet overflade, som også har en vis glød over sig. Kombinerer man dette med cremens positive effekt på akne, hudorme og generel uren hud, samt de reducerede pigmentpletter, så står man tilbage med en hud, der virker meget sundere.

Samtidig er det værd at bemærke, at dette er en creme uden parfume. Det betyder, at den er særligt oplagt til brug af personer med sart hud eller som creme mod pigmentpletter for børn.

Populære Tests