Diamantsliber Test 2024 → Se De 4 Bedste Diamantslibere Til Dit Ansigt

Diamantsliber

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
100 dages tilfredshedsgaranti
Gratis 1-3 dages levering med dao/GLS
Over 10.000 enheder solgt i Danmark alene
Diamantsliber
En diamantsliber til ansigtet kan have mange positive indvirkninger – det kan reducere ar og rynker, og du får mulighed for at give dig selv en ansigtspeeling i hjemmet.Diamantslibning af ansigtet er ikke bare skønhedsindustriens nyeste trick, men noget, professionelle har brugt i årevis. Nu skal du dog ikke længere ud af hjemmet for at få en ansigtspeeling. Find en diamantsliber ansigt 2022 i stedet!Herunder har vi samlet diamantsliber ansigt bedst i test, du kan finde på nettet. Find en diamantsliber til hjemmet, så du aldrig mere skal betale for en ansigtspeeling, og selv kan gøre din hud smuk igen.

Det skal du vide, inden du køber diamantsliber til ansigtet

 • Type: Hvilken type diamantsliber til ansigt har du brug for? Nogle diamantslibere er mere simple, mens andre har flere hoveder og indstillinger, du kan vælge mellem.
 • Størrelse: Specifikt størrelsen på hovedet, der skal bruges – men også hvordan diamantsliberen ligger i din hånd, når du bruger den. Den skal være behagelig at arbejde med, så du får et smertefrit forløb.
 • Tykkelse: En diamantsliber må ikke være for tyk, så den ikke kan komme ind i de små kroge af dit ansigt, fx omkring næsen. Den skal have en fornuftig størrelse, der er til at arbejde med.
 • Pris: Du skal altid huske at medregne dit budget. Se også gerne, om der medfølger filtre til diamantsliberen, så du ikke skal bruge ekstra penge med det samme.
 • Hvad siger eksperter og forbrugere?: Se gerne efter diamantsliber til ansigt bedst i test på nettet. Diamantsliber ansigt test udføres ofte af eksperter, der kan give en diamantsliber ansigt pris på deres side. Det er også godt at se efter kundeanmeldelser for specifikke produkter, inden du køber. En bedst i test diamantsliber til ansigt er ikke altid bedst over længere tid.

Comforth MicroDerm – Bedste diamantsliber til ansigtet

Den flotte og stilrene diamantsliber fra Comforth er ikke bare lækker at se på, men også prisvenlig og nem at tilpasse. Du får smuk og ren hud og kan innovativt bruge diamantslibning på dit eget ansigt lige når det passer dig.MicroDerm er designet til at rense og forny din hud. Den er udstyret med en eksfolierende diamanttip, der fjerner døde hudceller og urenheder i samarbejde med maskinens stærke sugeevne, alt imens den glatter porerne ud. Det hjælper med at mindske rynker og linjer i huden, samt alderspletter og dannelse af ar af mildere grad.Den fikse maskine kan indstilles til det behov, din hud har. Med 3 sugehoveder og 4 sugestyrker kan du kombinere, som du har lyst, og finde én, der passer til dit unikke hudproblem. De 3 sugehoveder er hhv. et diamanthoved, der fjerner urenheder og døde hudceller, et ovalt hoved til at stimulere blodcirkulation, og et lille hoved, som kan fjerne hudorme – fx omkring næsen.Comforth MicroDerm kommer med 100% tilfredshedsgaranti, der sikrer, du får det bedst mulige produkt for pengene.

Fordele

 • God pris
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Smertefri behandling af hudorme
 • Glatter huden ud
 • 20 filtre medfølger, svarende til ca. 2 års brug

Specifikationer

 • Farve: Sort eller hvid
 • Sugehoveder: 5
 • Sugestyrkeindstillinger: 4
 • USB-kabel til opladning medfølger

PMD Personal MicroDerm Elite Pro – Diamantsliber velegnet til badeværelset

PMD Personal Microderm Elite Pro - Sky

Det lyder mærkeligt at sige, at en diamantsliber er velegnet til badeværelset – men sådan er det med PMD Personal MicroDerm Elite Pro. Og det er overhovedet ikke en dårlig ting!PMD Personal MicroDerm Elite Pro har et flot, minimalistisk og hjemligt design, der både får diamantsliberen til at se eksklusiv og, i ordets bedste betydning, almindelig ud. Med sin flotte, mintgrønne farve kan den sættes på ethvert badeværelse og hurtigt adopteres som en del af aftenritualet, uden at vække opsigt eller stikke for meget ud blandt de andre ting.PMD Personal MicroDerm Elite Pro er ledningsfri og har en fiks lille holder og oplader. Den er beregnet til at kunne give dig en yngre og mere elastisk hud, og med de medfølgende eksfolierende diske hjælper krystaller med at fjerne alt det, der ikke er godt for dit ansigt.Elite Pro er PMD’s diamantsliber til dig, der vil have eller har brug for hele sættet, for at få bugt med stædige og besværlige hudproblemer. Du får tre hastighedsindstillinger og et lækkert udvalg af eksfolierende diske, du kan udskifte og benytte dig af.

Fordele

 • Patenteret rotteringsdisk
 • Ledningsfri

Specifikationer

 • Farve: Mintgrøn
 • Hastighedsindstillinger: 3
 • Hoveder: 3

PMD Personal MicroDerm Pro – Diamantsliber til den mere godartede hud

PMD Personal MicroDerm Pro

PMD Personal MicroDerm Pro er en diamantsliber til dig, hvis hud typisk er godartet, men som stadig oplever irriterende problemer. Du kan sagtens have udfordringer med din hud, selvom den ser pæn ud fra afstand – hvis det er en gene for dig, er dét det eneste, der tæller.Med PMD Personal MicroDerm Pro får du mulighed for selv at vælge en farve, der passer til din stil. Det lækre design har to hastighedsindstillinger, der kan hjælpe dig med at eksfoliere, blødgøre og regenerere din hud, så den kan blive den bedst mulige version.Den revolutionerende hjemmebehandling giver dig et resultat meget lig det, du ville få hos en specialist, og det skulle gerne vise sig inden for 8 til 12 uger med jævnlig behandling. Det kan virke som lang tid at vente, men det er en meget normal tidsramme for diamantslibning af ansigtet – også hos uddannede.PMD Personal MicroDerm Pro bruger den patenterede Spinning Disc-teknologi, som er en perfekt kalibreret sugeevne med vakuum. Det får din hud til at se friskere og renere ud, og med ugentlig behandling kan du også reducere rynker og fine linjer, forstørrede porer og pletter.

Fordele

 • Fås i flere farver
 • Godt design

Specifikationer

 • Farve: Kan fås i 5 forskellige farver
 • Hastighedsindstillinger: 2

PMD Personal MicroDerm Man – Diamantsliber til mænd

PMD Personal MicroDerm Man

PMD Personal MicroDerm Man er én af de eneste diamantslibere på markedet, der specifikt markedsføres til mænd. Med sit minimalistiske design er det et godt valg til dig, der vil holde en simpel stil og rengøre din hud på samme tid.Du får det samme flotte resultat som ved en specialist, men her kan du slibe din hud på dine egne vilkår. Med ugentlig behandling vil du se resultater i løbet af 2 til 3 måneder, og din hud vil løbende blive blødere og mere elastisk.Få en flottere og mere ungdommelig hud med PMD Personal MicroDerm Man, der samtidig eksfolierer og regenererer dig. Vakuum-sugeevnen er perfekt kalibreret, takket være kombinationen med den patenterede Spinning Disc-teknologi, og du kan reducere alt det, der er uønsket i huden.Lad ikke det, der generer dig, blive ved med at være en gene – tag hånd om problemet selv med PMD Personal MicroDerm Man og bliv herre over din egen hud og dens ældning. Med det store udvalg af diske har du muligheden for at finde lige præcis dét, der virker for dig, så du kan se ung og flot ud i mange år endnu.

Fordele

 • Minimalistisk design
 • Stort udvalg af diske

Specifikationer

 • Farve: Sort/grå
 • Hastigheder: 1

Sådan bruger du en diamantsliber til ansigtet

Læs altid instrukserne, der følger med din diamantsliber, inden du tager den i brug. Diamantslibning er en smertefri måde at behandle din hud, og maskinen bruger sugeevne til at trække fedt og døde hudceller væk, så det ikke stopper dine porer til.En diamantsliber til ansigt kan desuden eksfoliere og blødgøre din hud, og en ordentlig maskine kan hjælpe dig med at få bugt med hudorme og andre uønskede problemer i ansigtet. Udskift hovederne, der medfølger, for at få et nyt resultat.Du bør bruge din diamantsliber en gang eller to om ugen i minimum 3 måneder, før du rigtig kan se resultater – det er almindeligt, og du vil få samme udbytte hos en professionel. Udfør gerne dine egne diamantsliber ansigt test derhjemme.

FAQ

Her kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål.

Hvad er en diamantsliber til ansigtet?

En diamantsliber stimulerer hudens blodcirkulation i både de øverste og dybere hudlag. Det sørger for at øge dannelsen af kollagen, som resulterer i en fastere og glattere hud, der ser yngre ud.

Hvor meget koster en diamantsliber til ansigtet?

En diamantsliber til ansigt kan koste alt fra nogle hundrede kroner til flere tusinde. Det afhænger meget af, hvilken slags diamanter, du får, og hvor stor og avanceret sliberen er.

Gør ansigtsdiamantsliberens kontakt ondt?

En diamantsliber skal ikke gøre ondt på ansigtet, men huden kan godt føles varmere eller lidt øm, da der gerne skulle opstå et pres for at øge blodcirkulationen. Bedst i test diamantsliber ansigt gør aldrig ondt.