Disc Golf Sæt Test 2024 → De 3 Bedste Disc Golf Sæt

Disc Golf Sæt

Hvis du er interesseret i at dyrke disc golf, er det vigtigt, at du vælger det rigtige disc golf sæt. I denne artikel vil vi gennemgå de 4 bedste disc golf sæt på markedet lige nu. Vi har udvalgt disse sæt efter en række kriterier, herunder pris, kvalitet og brugervenlighed. Hvis du vil vide mere om hvert af disse sæt, kan du læse videre her! 

Disc Golf sæt inklusiv kurv

Disc Golf Sæt - Inkl. 2 Diske - Scatch

At spille disc golf er en fantastisk måde at tilbringe en eftermiddag med familie og venner. Med et disc golf sæt inkluderet kurv og to disce, kan du hurtigt og nemt få et spil i gang. Disc golf er sjovt for alle aldre, og det er en af de få sportsgrene, hvor man kan blive så god som man vil – det er kun begrænset af din egen indsats. Så tag dine disc golf disce med på næste ferie eller udflugt, så du altid kan have et spil i gang. Du vil ikke fortryde det!

Disc Golf sættet til nybegynderen

Disc golf startpakke

Disc golf er en fantastisk aktivitet, og det er let at komme i gang. Det første, du har brug for, er et sæt disc golf discs. Jeg anbefaler at købe et sæt til nybegyndere, der indeholder tre disce og en skuldertaske. Disse diske er specielt designet til at være lette at kaste, og de vil hjælpe dig med at få styr på teknikken hurtigt. Skuldertasken er perfekt til at bære alle dine discs og ekstra gear, så du kan nemt tage det hele med dig, hvor du end skal spille. Med dette sæt er du klar til at komme ud og have det sjovt på banen!

Disc Golf Kurv

Play-it frisbee golf

Disc Golf Kurv giver dig mulighed for at spille frisbee golf i din egen have. Det er en sjov og afslappende aktivitet, der er sikker på at give dig timer af sjov. Kurven er lavet af høj kvalitet og vil modstå al slags vejr. Disc Golf Kurv kommer med en disc, der er designet til at flyve langsomt og bevæge sig i en rettelinjet flight. Du kan kaste disc’en fra enhver position, og den vil bevæge sig i en rettelinjet trajectory forudsat, at du ikke rammer nogen objekter i vejen. Disc Golf Kurv er en fantastisk måde at tilbringe en eftermiddag eller aften med vennerne eller familien. Prøv det i dag!

Er du mere øvet kan du også købe dine disce enkeltvis, hos DiscShoppen, eller klikke på nedenstående knap og find den perfekte driver, midrange eller putter.

 

KØB DISCE ENKELTVIS HOS DISCSHOPPEN – KLIK HER

 

 

Hvad er Disc Golf?

Disc golf er en sport, der ligner almindelig golf, men i stedet for at bruge en kølle og en bold, bruger du en frisbee. Målet med disc golf er at kaste din frisbee ind i en metalkasse, der fungerer som et hul. Der er typisk 18 huller på en disc golfbane. Disc golf kan spilles af alle aldre og er sjovt for hele familien. For at spille disc golf behøver du ikke meget udstyr – bare en frisbee. Du kan dog vælge at købe specifikt disc golfudstyr, såsom en putter og et approksimationsspil. Et approksimationsspil er en frisbee, der er designet til at gå langs jorden og stoppe hurtigt, hvilket gør det nemmere at score et point på et hul. Disc golffolk er normalt meget venlige og imødekommende, så det er let at få nye venner, når man spiller denne sjove sport.

Hvad betyder tallene på en Disc Golf?

De fleste disc golf baner er markeret med et stregkode-lignende symbol, der viser, hvor langt hvert hul er. Tallene på banen repræsenterer typisk den forventede landing zone for din fidus, mens cifrene udenfor boksen angiver den estimerede afstand fra tee til mand i den ideelle verden. Stregerne rundt om tallene er normalt antallet af træner, der kræves for at fuldføre hullet. Et eksempel på en sådan boks ville se sådan ud: 3 [47] 4. Hvad der betyder, at parret for hjulet er tre træer, og det anslåede afstandsbedrag fra tee-boksen til manden i boksen er 47 meter. Selvfølgelig kan afstanden variere baseret på dine evner som discs golfer. En anden ting at bemærke om talene på en disc golf course er, at de fleste af dem vil have en bogstavkode indeni parentes for at angive sværhedsgraden af hvert hul. Disse vil normalt følge denne form: (E) asy, (M) edium eller (H) ard. Så igen, selvom du sandsynligvis vil finde flere steder med forskellige koder i forskellige regioner, skal du finde ud af, atDisc Golf symbolet vil fortælle dig meget information om selve banen og selvfølgelig også nogle nyttigetips til spillet.

Hvordan spiller man Disc Golf?

Disc Golf er et sjovt og udfordrende spil for folk i alle aldre. Du kan spille Disc Golf på enhver park eller skov, der har et par hjemmelavede eller professionelle Disc Golf baner. For at spille Disc Golf skal du have en Frisbee eller en lignende flad disc. Derefter skal du finde den første tee og kaste din disc mod det første hul. Din målsætning er at kaste din disc ind i hullet så hurtigt som muligt. Hvis du ikke kan nå hullet på dit første forsøg, skal du kaste igen fra det sted, hvor din disc lander. Disc Golf er sjovt for hele familien, så tag et par disc’er med på din næste parktur og give det et forsøg!

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

4 x Disc golf startpakke

Disc golf er en fascinerende og sjov sport for både nybegyndere og erfarne spillere. Med en disc golf startpakke får du alt hvad du behøver for at komme i gang. Pakken indeholder fire disc golf sæt, hver med tre discs; driver, midrange og putter. Discene er lavet af slidstærk plastik og designet til at flyve længere og straighter. De fire sæt er samlet i en rummelig og praktisk disc golf skuldertaske, der kan holde op til seks discs. Taske har to rum – et til discs og et til dine ejendele – og kan også fastspændes i bæltet. Med en disc golf startpakke får nye spillere den bedst mulige start på sporten.