Emhætte Test 2024 → Se De 4 Bedste Emhætter

Siemens iQ500 emhætte LC98KLP60

Bosch DWF97KM60 – Bedste emhætte

Bosch Series 6 emhætte DWF97KM60

 

Vertikal emhætte: en fantastisk løsning til ethvert køkken med naturligvis altid et perfekt udsugningsresultat. 

 • DirectSelect -betjening: indstil den ønskede effekt og mængde lys med et tryk på en knap.
 • Udsugningskapacitet: 730 m³/t, sikrer et optimalt klima i køkkenet.
 • Særligt støjsvag: maksimal ekstraktionseffekt ved et lavt støjniveau.
 • Let at rengøre Indvendig ramme: Skjulte skruer og kabler og afrundede kanter gør rengøringen let
 • Ecosilence Drive: yderst effektiv motor, der sparer energi.

Den optimale udsugningskapacitet for små og store køkkener

Uanset om du har et åbent køkken eller et lille, lukket køkken, tilbyder den optimal udsugningskapacitet til et hvert køkken. For en behagelig atmosfære skal luften skiftes seks til tolv gange i timen. Til dette skal emhættens effekt tilpasses optimalt til rummets størrelse.

Takket være det lave støjniveau hører du ingenting

Dine gæster er ikke de eneste, der finder en afslappet kok vigtig. For at sikre, at du kan tale med dine gæster, mens du laver mad, har emhætten recirkulation så stille, at du næsten ikke kan høre dem. Med de fleste emhætter, afhængigt af modtrykket, genererer motoren og luftstrømmen en hvirvlende lyd. Med udstødningsmodeller er 50% af lyden opbrugt udenfor. Bosch emhætter med CleanAir -modulet producerer op til 3 dB (A) mindre støj end konventionelle recirkulationssystemer uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Fordele ved denne emhætte:

 • Støjsvag
 • Stærk ydeevne
 • Energvenlig

Miele DA 6096 W – Bedste skrå emhætte

Miele DA 6096 W

 

Med hensyn til design og funktion, stammer den nye Black Wing Music fra sin søstermodel, DA 6096 W, som har været til salg siden 2014. Denne model er i øjeblikket testvinder med Tysklands førende forbrugervagthund Stiftung Warentest (StiWa 3/2016), opnå topkarakterer for luftrecirkulation, fjernelse af lugt og meget lave lydniveauer. Designet af denne model er især en velsignelse for højere brugere, da dens 90 cm glasskærm er skråt opad væk fra hovedet og giver masser af plads til manøvrering. Black Wing Music er derfor klassificeret som en frihætte.

Musik videresendes via en Bluetooth-forbindelse. Dette produkt er kompatibelt med alle almindelige smartphones og tablets – og musikudvalget er stort set ubegrænset takket være streamingtjenester, radiostationer eller personlige favoritlister. En kompakt forstærker og to højttalere sikrer den rigtige lyd, alt sammen usynligt gemt inde i enheden. Lyd kommer fra vibrationshøjttalere, såkaldte exciters, hvor apparatets kabinet fungerer som en lydkasse.

Baldakinen har to energieffektive LED-downlights med lang levetid og kan betjenes enten som ventileret eller recirkulationsenhed. 10-lags fedtfiltre i rustfrit stål til fedtudtræk på højt niveau og CleanCover-en himmelforing-tæller blandt de kvalitetsegenskaber, der er så typiske for Miele. Miele tilbyder også en skorstensdel, der kun er nødvendig, hvis ventilationsrør skal føres opad mod loftet. Lave lydniveauer bidrager til ubesmittet lytteglæde, selv når emhætten er i drift.

Fordele ved denne emhætte:

 • Musikfunktion
 • Stærk motor
 • Energivenlig

Elica ”Cloud Seven” – Budgetvenlig loftsemhætte i elegant design

EICO Cloud Seven IX A 90 , Loftemhætte

 

Denne loftsemhætte fra Elica vil være det perfekte midtpunkt i ethvert moderne køkken. Med en bredde på 100 cm er den det ideelle match til en stor komfur. Hvis du forbereder en tykskåret mørbrad på stegepanden, vil den kraftige udluftningshastighed på 760 kubikmeter luft i timen ikke have problemer med at holde overvældende lugt i skak. Til opskrifter, der kræver lidt mere hjælp, er der en praktisk boost-tilstand, der fungerer dobbelt tid for at holde dit køkken klart. Denne model leveres også med vaskbare fedtfiltre, der kan lægges lige i opvaskemaskinen for nem rengøring, så din emhætte fungerer bedst.

To hastigheder

Emhætter er designet til at fjerne damp og lugt fra dit køkken ved at trække luft ind og rengøre det. Ekstraktionshastigheden bestemmer, hvor hurtigt dette kan gøres. Denne model har to udsugningshastigheder at vælge imellem, så den er fantastisk til at rense luften i et lille køkken. Vælg den laveste indstilling, når du simrer eller damper mad og den højeste indstilling til stegning og stærkt duftende mad.

Tips til måling

Når du måler en emhætte, anbefaler vi at matche størrelsen på din nye emhætte med størrelsen på din kogeplade hvis de har samme bredde, har du et røg- og lugtfrit køkken. Kontroller også, at bunden af emhætten vil være mindst 75 cm fra din kogeplade.

Fordele ved denne emhætte:

 • Boost-tilstand
 • Dobbel ekstraktionshastighed
 • Let at rengøre

Miele PUR 68 W – Bedste 60 cm emhætte

Miele-PUR68W-300x255

 

Denne indbyggede emhætte under kabinetindsats fra Miele tilbyder 625 CFM ventilationsevner, for effektivt at fjerne røg og lugt fra dit køkken. Denne indsats har også automatisk aktivering, når skærmen udvides, automatisk slukning af intensiv niveau, der kan programmeres i 10 minutter, filtre i rustfrit stål, der tåler opvaskemaskine og LED ClearView-belysning. Fås på apparatforbindelse.

Miele CleanCover

Miele CleanCover er placeret bag fedtfiltrene. I stedet for skarpe metalkanter og elektriske komponenter finder du kun en forseglet, glat overflade. CleanCover er også særlig let at rengøre. Miele pleje og opmærksomhed ned til mindste detalje for større sikkerhed og bekvemmelighed.

LED ClearView belysning

Giver et mere naturligt lys – Med op til 4,5 W belyser de kogepladen med et varmt lys.

Automatisk ‘intensiv’ slukning

Fuld effekt når det kræves: Intensiv indstilling er effektiv til at ventilere stærke dampe og lugte.

Kraftfulde motorer i høj kvalitet

Kraftfuld og støjsvag: Radiale blæsere på begge sider sikrer høj luftgennemstrømning og ventileres med lavt støjniveau.

Fedtfiltre i rustfrit stål (10-lags)

Miele emhætter er udstyret med et 10-lags opvaskemaskinsikkert fedtfiltre i rustfrit stål. De øverste lag og filterramme er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Når du bekvemt rengør fedtfiltrene i opvaskemaskinen, sker der ingen synlige misfarvninger, og Miele fedtfiltre bevarer deres udseende i høj kvalitet i lang tid.

Aktivt AirClean -filter

Ved recirkulationstilstand kræver Miele emhætter altid et aktivt AirClean-filter ud over fedtfilteret. Dette Miele-filter fjerner lugt effektivt og langsigtet.

Automatisk aktivering

Automatisk aktivering, når stinkskærmen udvides.

Sikkerhedsafbrydelse

Fornuftigt, selv ved driftsfejl: Emhætten slukker automatisk efter 10 timer.

Håndlavet i Tyskland

Know-how og håndværk: Hele Mieles ekspertviden hældes i hver ventilationshætte, Know-how og håndværk: hele vores ekspertviden hældes i hver ventilationshætte, fra udvikling til det færdige produkt.

Perfekt håndværk

Mieles emhætter og himmeltårne ​​er fremstillet af svejset og poleret rustfrit stål af høj kvalitet. Selv udefra kan du se kvaliteten af ​​en Miele-emhætte: Præcise konturer og præcisionssamlinger er typiske kendetegn ved Miele emhætter. Nyd perfekt håndværk!

Fordele ved denne emhætte:

 • Let at rengøre
 • Sikkerhed
 • Kvalitet

Hvordan vælger du din nye emhætte?

Nogle gange er det de små ting som emhætter, der bliver glemt indtil senere i designprocessen, men de kan spille en stor rolle i dit køkken. Da kogepladen/ovnen ofte er et midtpunkt i et køkken, er det at vælge den rigtige emhætte en afgørende beslutning, som du har brug for for at få det rigtige. De er der ikke bare for at se smukke ud, de tjener et reelt formål i dit køkken ved at holde dit køkken renere, sundere (fjernelse af luftbåren røg og fedt) og gøre det til et pænere sted at være. Fås i en lang række størrelser, farver, stilarter og typer, og det kan være svært at finde den rigtige til dig; derfor har vi skrevet denne praktiske guide, der giver dig alt, hvad du nogensinde har brug for at vide om emhætter.

Forskel mellem emhætter og recirkulationshætter

Når luften udvindes fra dit køkken, skal den et sted hen. Det kan enten sendes udenfor (emhætte), eller det kan pumpes gennem et filter og recirkuleres tilbage i køkkenet (recirkulationshætte). Nedenfor er lidt mere en dybdegående forklaring af de to:

Ekstraktionshætten

Disse emhætter sender simpelthen luften udenfor gennem kanaler; de filtrerer eller behandler det ikke på nogen måde. Selvom de ofte er mere effektive end recirkulationshætterne, fordi de ikke gør noget med luften, kan de være højere, fordi der er brug for mere kraft for at skubbe luften gennem kanalen. Det er vigtigt at huske, at fordi de bruger kanaler til at slippe af med luften, skal du planlægge det lige fra starten, især hvis du vil have emhætten over en ø eller mod en ikke-ydervæg. Kanalen kan ofte være grim og ødelægge dit køkkens udseende, hvis den ikke er planlagt fra starten. Plus, du er begrænset til, hvor lang tid det kan være, og hvor mange bøjninger det kan have; Vi anbefaler, at du begrænser længden til 5 meter, hvilket reduceres med 1,2 meter for hver 90 ° bøjning. Hvis du ikke er sikker på, om dette passer til dine planer, skal du bare ringe til os for at diskutere.

Recirkulationshætten

Disse emhætter skubber luften gennem filtre, disse filtre fjerner derefter enhver madlavning, inden luften genindføres i dit køkken. De fleste moderne recirkulationshætter har et grundlæggende fedtfilter samt et kulfilter, disse arbejder sammen for at fjerne fedt, madlugt og røg fra luften. Disse emhætter er ofte meget billigere end emhætterne, fordi du ikke behøver at overveje kanalisering. De er dog mindre effektive til at håndtere lugte, fedt og røg, fordi de skal behandle luften og uundgåeligt gør de det ikke 100% perfekt. Du skal også overveje, at filtrene har en begrænset levetid, og du skal lejlighedsvis udskifte dem med nye. Disse emhætter kan være den bedste løsning for alle, der gør deres køkken om på et budget eller er tilbageholdende med at designe deres køkken, hvor kanalerne kan gå.

Stil af emhætter

Lad os se det i øjnene, stilen på emhætten er et af de vigtigste aspekter, du vil overveje. Der er mange forskellige stilarter på markedet, hver med en anden tilgang til fjernelse af madlugt og luftfedt. Med så mange forskellige stilarter på markedet er det let at blive forvirret. De vigtigste ting, du skal overveje, før du tænker på dens udseende, er komfurets størrelse og placering, og om du vil have emhætten skjult eller gjort til en funktion i dit køkken.

Integrerede emhætter

Dette er en skjult emhætte til dem af jer, der ikke ønsker at gøre det til en funktion i køkkenet. De er integreret i dine skabe og ligner en anden væg enhed fra første øjekast. De tændes ved at trække i et håndtag eller trykke på en kontakt. Nogle kommer endda med en lille mængde plads til en krydderierække!

Konventionelle eller visirhætter

Normalt monteret på undersiden af ​​en væggenhed er disse emhætter mere synlige og tydelige end den integrerede type, men er lidt mere subtile end designeren eller skorstenens emhætter. Visirhætterne leveres med et lille glas- eller plastikvisir, der forlænger hættens størrelse. Selvom disse emhætter bliver mindre populære, er de stadig gode til køkkener med begrænset plads, fordi de kan passe under et skab – hvilket sparer din værdifulde opbevaringsplads.

Skorstenshætter

Disse skorstenshætter er blevet meget populære i de seneste år. Kunderne har ønsket, at deres emhætter skulle afgive en erklæring, men stadig gerne have noget mere traditionelt. Disse emhætter er ofte fremstillet af meget poleret rustfrit stål og har en bred sektion i bunden forbundet med en skorsten. De kan enten gå tæt mellem to enheder eller alene som en selvstændig emhætte.

Designer emhætter

For dem af jer, der ønsker at komme med en ægte erklæring og wow dine venner med din emhætte, vil du se på design emhætterne. Disse designs ville smukt supplere et køkken i moderne stil. Denne stil koster en pris; disse er ofte den dyreste type emhætte, men under disse er der stadig kun standard emhætter. Når det er sagt, gør de en umiddelbar visuel indvirkning og er en fantastisk måde at gøre dit køkken unikt.

Øhætter

Disse emhætter er designet til at placeres over din køkken ø-kogeplade. Integreret i loftet eller ophængt over; disse øhætter er designet til at blive set fra enhver vinkel og har ikke den flade ryg, som du ville få med en væghætte. De fleste køkkenø -kogeplader er emhættetypen med kanaler, der går op i loftet, men der kommer i stigende grad designervarer, der får mindre til at ligne emhætter og mere som belysningsfunktioner.

Andre oplysninger om emhætter

Vi har et par andre vigtige oplysninger, som du kan finde nyttige, når du vælger den rigtige emhætte til dit køkken:

Ekstraktionshastigheden

Ofte overset, men kan gøre en stor forskel for, hvor godt emhætten fungerer i dit køkken. Hvis din emhætte ikke har en høj nok udsugningshastighed til din køkkenstørrelse, vil du opdage, at det tager lang tid at rydde en dårlig lugt, eller endda at de aldrig ryddes rigtigt. I specifikationen for alle emhætter vil den have et m3 pr. Time, dette tal viser mængden af ​​luft, den behandler i timen. Vi anbefaler generelt, at du køber en emhætte, der filtrerer luften i dit køkken mindst 10 gange i timen. En god måde at regne ud på, hvis satsen er den rigtige for dit køkken, er at regne dit køkkens volumen (længde x bredde x højde) til f.eks. 4m x 3m x 2,5m = 30m3. Hvis din emhætte siger 300m3 i timen, filtrerer det dit værelse 10 gange i timen (300 ÷ 30 = 10) eller en gang hvert 6. minut.

Fedtfiltrene

I disse dage leveres alle emhætter med fedtfiltre, disse sidder normalt under emhætten og er det første kontaktpunkt for luften, der suges ind. Disse filtre sikrer, at de værste bits fra luften fjernes, før maskinen behandler alt. De er ofte fremstillet af keramik eller fleecemateriale og skal udskiftes hver 4. til 8. uge. Det kan også være værd at overveje, hvor let du kan få udskiftningsfiltre, før du køber emhætten.

Kulfiltre

Disse filtre kan kun findes på emhætter med recirkulation. Bortset fra fedtfilteret er kulfilteret det, der fjerner lugt og røg. Disse filtre behøver ikke at blive skiftet så ofte som fedtfilteret, det vil være helt fint at skifte dem mellem hver 9. og 12. måned. Dette er især godt, fordi de kan være ret forvirrede at udskifte i nogle modeller. Som med fedtfilteret er det værd at undersøge, hvor let du kan finde udskiftninger til kulfilteret.

Belysning

Tænk over, hvordan du bruger dit køkken – ofte har du ryggen til hovedlyskilden i dit køkken, når du er ved kogepladen; det er derfor, de fleste emhætter leveres med lys. Plus, nogle gange har du bare brug for lidt mere lys for at sikre, at din food er kogt. Lysene kan enten være halogen, glødelamper eller LED; andet end det energiforbrug, som du vælger er et personligt valg. Det er også værd at se på, hvor let du kan udskifte pæren, nogle enheder kan være lidt vanskelige at åbne.

Kontrol

Dette kan være noget, du aldrig har tænkt over, men betjeningen af ​​din emhætte er en vigtig ting at tænke på. Du skal spørge dig selv: foretrækker du knapper eller berøringsfølsomme kontroller? Brug af de berøringsfølsomme kontroller kan være lidt vanskelig, når du har våde eller klæbrige hænder – som du sandsynligvis får i køkkenet.

Matchende stilarter

Nogle komfurer har et matchende emhættedesign og skal gå sammen, så det er værd at tjekke dette, før du træffer din endelige beslutning.

Hvorfor er en emhætte vigtige?

Emhætter begyndte at dukke op i køkkener i slutningen af ​​1890’erne i Europa. Selvfølgelig havde de ikke en blæser som de moderne typer, som vi ser i dag. Men på det tidspunkt begyndte de at indse betydningen af ​​køkkenventilation for madlavning.

I gamle dage blev køkkener ikke lavet til at være stedet, hvor maden blev spist, men udelukkende tilberedt. Mængden af ​​tilberedt mad var meget stor i betragtning af at antallet af mennesker, der spiste under samme tag, også var stort. Varmen i forberedelsen var høj. Der var meget røg; da der ikke var nogen gasområder på det tidspunkt, blev de fleste fødevarer tilberedt med træ. Og mange gange var der ikke plads nok til mere end en eller to personer i rummet, hvilket fik tiden brugt inde i det til at stige. Således blev køkkenventilation opfundet for at lette deres job og beskytte deres helbred.

Emhætter i dag

Madlavning har udviklet sig meget i det sidste århundrede. Vi har skabt gasovne, der giver en mere kontrolleret varme og sundere røgfri forbrænding (ikke helt sundt, men stadig sundere end at brænde træ i dit køkken). Køkkenernes sanitære forhold udviklede sig også, hvilket gjorde det sundere at lave mad. Dette tæller naturligvis ikke med lagerpladser, der er forbedret med køleskabe og frysere, opvaskemaskiner og mere. Vi kan lave køkkener, der er enorme, og som flere mennesker kan få adgang til i dag.

Alle disse ændringer i teknologi og madlavningskultur har tilføjet så meget til at gøre køkkenet til et sikrere og sundere sted, hvorfor har vi stadig brug for emhætter? Og endnu mere, vi har brug for blæsere til at flytte luften ud i stedet for bare en passage til luften, er det virkelig nødvendigt? Svaret er selvfølgelig JA.

De gamle problemer vedvarer

Selvom vi har skabt en renere varmekilde, der ikke kvæler mennesker i køkkenet, skaber gasovne stadig CO2 -partikler, der er ekstremt skadelige for mennesker. Hvad med elektriske ovne? De høje temperaturer og elektricitet, der går gennem metallet, genererer små partikler, der ved indånding er forbundet med lungeskader. Udover det er der andre partikler skabt af madens varme og grydernes materialer, der også er sundhedsrisici.

Med andre ord er faren for en koks helbred naturligvis ikke så meget, som den var dengang. Der er dog stadig mange muligheder, der viser, at ventilationssystemer er nødvendige for i det mindste at rense luften for den, der laver mad.

Med kontrolleret varme følger en højere forbrændingsrisiko

Gas- eller elkomfurer har meget styr på den varme, de leverer, vi kan nu skabe mange forskellige former for madlavning. Med det steg brugen af ​​madlavning med høj varme også, hvilket skabte muligheder for nye madvarer, men også mange forskellige risici udover indånding af farlige stoffer. Ovnens varme kan øge temperaturen i dit hjem, og hvis den glemmes, kan det blive en brandfare, hvilket gør en emhætte til det perfekte værktøj til at modvirke denne effekt. Det er vigtigt at undgå den ekstra varme, som ovnen skaber, for at mindske risikoen for brand eller varmeskader.

Fedt kan nu gå overalt

Fedt ved høj temperatur nedbrydes i små partikler og kan falde ned i vores hud. På samme måde er det en enorm kilde til skader på køkkenet, fordi disse partikler også når apparater, bord, møbler og mange andre steder. Du kan have en backsplash, der forhindrer permanent skade på din væg. Du skal dog stadig udskifte den ofte, medmindre du har en emhætte.

Emhætten skaber en temperaturforskel i en lille afstand fra varmekilden. Dette sænker temperaturen på fedtet og beskytter dig og dit køkken mod skader. Derudover ville en emhætte suge alle andre små partikler af dem, der kan inhaleres.

Det ser meget godt ud i dit køkken

I slutningen af ​​alt er det ikke kun fantastisk for dit helbred, men det vil også hjælpe dit køkken til at se fantastisk ud! Der findes mange forskellige typer emhætter til mange forskellige typer køkkendesigner. Uafhængigt af din køkkensituation finder du helt sikkert en emhætte, der vil være en problemfri del af dit køkken.

Hvordan renser man en emhætte?

Fedt og snavs elsker at bygge op på emhætter. Det er en af ​​naturens love.

Fordi din emhætte lever lige over din kogeplade, og dens primære formål er at opsuge den røg eller damp, som din madlavning afgiver, er det ikke til at undgå, at den bliver lidt fedtet over tid.

Hvad der dog kan undgås, er et tykt lag fedt, der bygger op og gør det både beskidt og mindre effektivt. Jo længere du udsætter rengøringen af ​​din emhætte og filter, jo mindre effektiv vil det være, og jo sværere bliver du nødt til at arbejde for at få det rent.

Vær proaktiv og få din emhætte tilbage til fuld funktionsdygtighed ved at følge vores guide til rengøring af både emhætten og de vigtige filtre.

Sådan rengøres emhættens filtre

Emhættefiltre er de finmaske riste, der er på undersiden af ​​emhætten. De tjener til at holde alt det fedt, som madlavningsrøg indeholder, ude af udsugningsventilerne for at undgå, at de bliver tilstoppede, og dyrere rengøringsopgaver er nødvendige.

Rengøring af dine emhættefiltre er en enkel proces:

Metode 1

 1. Fjern dine filtre omhyggeligt
 2. Fyld din vask, en stor gryde eller en stor spand (stor nok til at passe mindst halvdelen af filteret i) med kogende vand, og bland natron og opvaskemiddel i
 3. Læg filtrene i det varme vand og lad dem trække i mindst 10 minutter
 4. Når de er gennemblødt, skal du skrubbe dem forsigtigt med en børste (sørg for, at det ikke er en for stiv børste for at undgå at beskadige filtrene), og skyl lejlighedsvis, indtil alt fedt er opbygget
 5. Hvis du kun kunne passe halvdelen af filteret i vandet, skal du gentage for den anden side
 6. Skyl grundigt og tør, eller lad det lufttørre helt
 7. Sæt filtrene tilbage i emhætten

Metode 2

 1. Fjern dine filtre omhyggeligt
 2. Sæt filtrene i opvaskemaskinen på det hotteste tilgængelige program
 3. Hvis filtrene stadig er blokeret med fedt, skal du gentage processen igen for at forsøge at fjerne det
 4. Hvis de efter et par vaske stadig er blokeret, skal du muligvis overveje at udskifte dem

Sådan rengøres en emhættes overflade

Det er dog ikke kun filtrene, der kan blive snavsede. Overfladen på emhætter henter også et lag fedt over tid, og støv kan også samle sig, hvilket skaber en klæbrig, luftig belægning på det, der engang var en uberørt overflade.

De fleste emhætter er fremstillet af enten rustfrit stål eller glas, så vi dækker begge dele her!

Rengøring af emhætte i rustfrit stål

 • Bland natriumbicarbonat med kogende vand og brug en svamp til forsigtigt at skrubbe emhætten med opløsningen
 • Brug et husholdningsfedtprodukt (eller prøv at lave dit eget!) og en klud, aftør hætten og fjern det nu løsnede fedt og støv
 • Vask forsigtigt med varmt vand for at fjerne alle rester
 • Tør med en klud eller lad lufttørre, før du eventuelt påfører et lag rustfrit stålpolering, hvis du ønsker en ekstra blank finish

Rengøring af en emhætte i glas

 • Ligesom med rustfrit stål skal du blande sodavand med kogende vand og skrubbe emhætten blødt for at løsne snavs og bruge papirhåndklæder til at slippe af med den overskydende opløsning, mens du går
 • Brug et fedtfjernende rengøringsmiddel eller opvaskemiddel til at opløse fedtet.
 • Dette skulle fjerne alt fedtopbygningen temmelig hurtigt, men det kan tage flere gange.
 • Når fedtet er fjernet, skal du bruge en husholdningsglasrenser til at skabe en mousserende finish

Hvis du rensede din emhætte, fordi den var underpræsteret, og du troede, at det kunne være en ophobning af fedt, men det ikke hjalp, kan det være en intern fejl med motoren eller kontrolafbryderen.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Siemens iQ500 emhætte LC98KLP60

 

Svært at høre – iQdrive motor.

Siemens emhætter gør madlavningen endnu mere behagelig og imponerer med deres imponerende ydeevne – de fjerner effektivt dit køkken for dårlig lugt og damp. Derudover fungerer de behageligt roligt – man hører ikke meget mere end lyden af ​​maden, der bliver tilberedt.

Intensiv niveau med automatisk omskifter tilbage

Med indstillingen “Intensiv” øges ventilatoreffekten kortvarigt i tilfælde af særlig stærke køkkendampe og reduceres automatisk igen efter 6 minutter.

Lyser kogepladen optimalt og sparer energi – LED -belysning

Den energibesparende LED-belysning giver en optimal udsigt og forvandler hele køkkenet til et behageligt højdepunkt.

Mærkbar, men knap hørbar – ekstremt stille

Nu kan du høre alt i køkkenet. Med den ekstremt støjsvage emhætte fra Siemens kan du tale med dine gæster, mens du laver mad, uden høj baggrundsstøj fra din emhætte.

Topydelse – intensivt niveau med automatisk nedskiftning

Af og til kan der pludselig stige damp op af din gryde. I dette tilfælde skifter det intensive niveau automatisk tilbage til det højeste blæseroutput. Så snart udviklingen af ​​damp slutter, vender emhætten automatisk tilbage til normal driftstilstand.

Enkel betjening – touchControl

Dit køkken er under kontrol. Med touchControl kan du styre udsugningskraften og LED-lyset på din emhætte med et enkelt tryk. Uanset hvilken indstilling du vælger – reagerer touchControl-funktionen med det samme.

Til topydelse – intensivt niveau med automatisk nedskiftning

Damp stiger pludselig op af gryden og breder sig rundt i køkkenet – et almindeligt, forbigående fænomen. I dette tilfælde aktiveres det intensive niveau med automatisk omkobling straks med den højeste blæsereffekt – og nulstilles automatisk, så snart dampfasen i tilberedningsprocessen er overstået.

Behageligt støjsvag motor

Nu kan du få en afslappet snak med dine gæster i køkkenet. Den kraftfulde motor med høj blæsereffekt fjerner dampe og lugte særligt stille.

Fordele ved denne emhætte:

 • Energibesparende
 • Støjsvag
 • Stærk motor

Neff Vægemhætte - AmbientLight - CookConnect

 

Købe Neff D95IHM1S0 Vægmonteret 680m3/hr A til en fornuftig pris. Neff emhætten med aluminiumsfedtfilter efterlader ikke dit køkken i fare.

Den 89 cm brede Neff emhætte udtrækker gennem recirkulationssystemet. Den har en vægmonteret 680m3/time A der har et fedtfilter i aluminium. Den giver op til 57 decibel støj og 52,8 KW om året.

Neff D95IHM1S0 Vægmonteret 680m3/time A har 3 positioner og kan betjenes med berøringsskærm og berøringskontrol. Emhætten slukker røgdetektorer ikke længere under madlavning!

Fordele ved denne emhætte:

 • Prisvenlig
 • Sikkerhed
 • Støjsvag

Ulemper:

 • Ikke samme motorkraft som andre mærker

EICO Seashell N, Wirehengt , Wirehængt emhætte

 

Seashell er en hængende emhætte kendetegnet ved store dimensioner, som gør den perfekt til brug i et rummeligt ø-køkken.

Den enkle form og ekstrem opmærksomhed på detaljer udvikler et emne med en stærk personlighed. De elegante kurver kombineret med dimensionerne gør Seashell unik og i stand til at give prestige til ethvert rum og skabe sofistikerede atmosfærer.

Den kombinerer dobbelt funktionen af ​​en emhætte og et lys perfekt: det giver en højtydende periferiudsugning, mens de afrundede former og rigelig lysoverflade får det til at ligne et hængende lys.

Høj ydeevne

Det er særligt velegnet til store køkkener eller madlavningsvaner, der kræver intens kogning, stegning, grill.

Omgivende lys

Belysning er den væsentlige betingelse for at se, lege, lave mad, leve.

Hver Elica -emhætte tænder kogepladen; endvidere spreder emhætterne, der er udstyret med “Ambient Light” lyset i hele køkkenrummet. En nyttig mulighed for at tænde mere og dekorere køkkenet.

Filter med lang levetid

Innovativt lugtfilter med et højt effektivitetsniveau, unikt og i stand til at regenerere sig selv og holde i op til 3 år, mens standardfiltre har en gennemsnitlig levetid på mellem 3 og 6 måneder.

For at bevare disse egenskaber skal filteret vaskes hver 2. eller 3. måned med varmt vand og mild sæbe eller i opvaskemaskinen ved 65 ° C. Når rensningen er færdig, og overskydende vand er tørret, kan filteret tørres i ovnen i 10 minutter ved 100 ° C.

Virksomheden startede med bevidsthed fra sine italienske rødder og med en stærk teknologisk viden og en æstetisk ånd, vandrer Elica smart over hele verden og bringer den umiskendelige Made in Italy -kvalitet i en global industriel kontekst.

Verdens førende producent af emhætter til husholdningsbrug, Elica er bevægelse og stabilitet, viden og nysgerrighed, revolution og stabilitet.

Siden begyndelsen af ​​dette eventyr i 70’erne dyrker virksomheden de principper, der har karakteriseret det som en højt kvalificeret partner.

Dynamisme, pålidelighed og sofistikeret tænkning har altid været kernen i Elica -innovation, der tilskynder det til at søge efter “Aria Nuova” og styrer det mod nye horisonter fulde af muligheder.

Fordele ved denne emhætte:

 • Italiensk design
 • Stærk motor
 • Lang holdbarhed

Siemens Vægemhætte

 

For at gøre madlavningen endnu mere behagelig for dig, imponerer Siemens emhætter med deres imponerende ydeevne ved at fjerne ubehagelig lugt og damp. Og på grund af deres stille præstation, bemærker du dem næsten ikke. Den eneste lyd, du vil høre, er simring af dine pander.

LED-lys

Den energibesparende LED-belysning i høj kvalitet skaber altid en perfekt atmosfære i dit køkken.

Ekstrem stilhed

Madlavning producerer ofte støj, især på grund af den høje støj fra en emhætte. Dette er anderledes med emhætten fra Siemens: den er særligt støjsvag i drift. Det betyder, at du kan nyde lydene fra dine pander. Og bare få en samtale, mens du laver mad. Det er afslappet og hyggelig madlavning.

Intensiv tilstand

Nogle gange kommer dampe og lugte ud af din gryde med fuld kraft. Selvfølgelig vil du gøre noget ved det. Den intensive tilstand skifter automatisk til den højeste udsugningskapacitet og skifter automatisk tilbage. Som et resultat vil du aldrig lide af overdreven udvikling af dampe i dit køkken.

TouchControl

Et enkelt tryk på en kasse er nok til at være chef for dit køkken. Med touchControl kan du let styre temperaturen og LED -belysningen i dit køkken. TouchControl -funktionen reagerer øjeblikkeligt, uanset hvilken indstilling du har brug for.

Intensiv tilstand med automatisk omstilling

Nogle gange kommer dampe og lugte ud af din gryde med fuld kraft. Selvfølgelig vil du gøre noget ved det. Den intensive tilstand skifter automatisk til den højeste udsugningskapacitet og skifter automatisk tilbage. Som et resultat vil du aldrig lide af overdreven udvikling af dampe i dit køkken.

Behageligt støjsvag motor

Den kraftfulde motor med stærk sugeevne fjerner damp og lugt bemærkelsesværdigt stille. Du kan også få en hyggelig samtale med dine gæster i køkkenet.

Intensiv tilstand med automatisk nedskift

Nogle gange kommer dampe og lugte ud af din gryde med fuld kraft. Selvfølgelig vil du gøre noget ved det. Den intensive tilstand skifter automatisk til den højeste ekstraktionskapacitet og skifter automatisk tilbage efter 6 minutter. Som et resultat vil du aldrig lide af overdreven udvikling af dampe i dit køkken.

Fordele ved denne emhætte:

 • Støjsvag
 • Intensiv tilstand
 • TouchControl

Siemens iAir Kogezone med integreret Emhætte

Denne førsteklasses studioLine-serie imponerer med sit ekstraordinære design og unikke form. En studioLine indbygget enhed er ikke bare en enhed, men en del af en holdning til livet og et udtryk for individualitet. For alle dem, der ikke er tilfredse med det almindelige og ønsker at gøre hverdagen til noget særligt. Glæd dig til endnu mere eksklusivitet. Siemens præsenterer den nye studioLine-serie: højkvalitets studioLine ovne og designhætter i elegant sort stål design samt sous-vide funktion og vakuumskuffe til professionel madlavning og en unik smagsoplevelse.

Induktionskogeplade og emhætte i en mesterlig kombination

Med det innovative Siemens inductionAir -system vinder du en uovertruffen dobbelt: En kraftig emhætte er integreret i midten af ​​vario induktionskogepladen, som bringer kogedampene tilbage til jorden. Fordi hvor dampene suges direkte fra gryderne, forbliver synsfeltet frit, og lugt kan ikke engang sprede sig i rummet. Hver centimeter bruges fornuftigt i inductionAir -systemet: Hvis det ønskes, kan du kombinere to varioZones til en enkelt kogeflade, hvorpå endda bradepander eller grillplader kan bruges efter ønske. Kogepladen har også en støtteramme i støbejern, der gør den så robust, at du kan parkere en hel gryde på den.

Mere plads til at trække vejret og mere luft til dit design

Det pladsbesparende koncept for inductionAir-systemet er så diskret i sit udseende, at især moderne, minimalistisk designede køkkener bruger det. Fleksible installationsmuligheder giver dig også al den frihed, du har brug for til individuelle løsninger: Planlæg komfortable kogeøer, brug kroge eller nyd udsigten gennem vinduet, mens du laver mad – med inductionAir -systemet fra Siemens kan dit foretrukne sted at lave mad simpelthen være hvor som helst. Det bedste: Ventilatoren tager kun lidt plads under arbejdsfladen, så du stadig kan passe til skuffer i normal størrelse, og du har nok opbevaringsplads til alle køkkenredskaber.

Praktisk støtte til en bekymringsfri madoplevelse

Langsomt kogte grøntsager, lækre ristede smag med bøf, al dente pasta: bratSensor og kogesensor er de usynlige hjælpere til retter, der altid bliver perfekt. Vælg blot via dualLight-operativsystemet, klar! Det intuitive koncept er næsten usynligt, når det slukkes, og giver dig mulighed for at styre det med kun en finger – ekstremt praktisk, når der sker meget på din kogeplade. Eller du kan overlade alt til den intelligente kogepladeudsugning: En følsom luftkvalitetssensor måler disens intensitet og justerer automatisk induktionAir-systemets ydeevne. Op til 700 m³ / t garanterer klare betingelser, og takket være de børsteløse iQdrive -motorer kan du altid nyde en behagelig hvile.

Fordele ved denne emhætte:

 • Både emhætte og kogeplade
 • Stærk sugekraft
 • Sikkerhed