Epilator Test 2024 → Se De 4 Bedste Epilatorer

bedste-epilator

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Med barberhoved og trimmerhætte
Tryksensor guider dig til den bedste epilering
Kan bruges i badet
bedste-epilator

Epilator Test: Er du træt af at skulle barbere dig hver anden eller tredje dag under badet? Og kunne du godt tænke dig at få lidt mere tid til andet end hårfjerning? Det er en fantastisk følelse, når alle hårene er barberet af benene. Men, det bliver bare ret hurtigt en sur fornøjelse og pligt, fordi hårene allerede dagen efter kan mærkes igen – og væk er allerede den silkebløde fornemmelse. 

Men det er slut med en epilator. For med den kan du, afhængigt af modellen, komme til at nøjes med at fjerne hår én gang om måneden. Lyder det ikke fantastisk? Den fungerer meget simpelt ved at gribe fat om hårene og rive dem ud. Det lyder måske ret ubehageligt og lige så smertefuldt som en voksbehandling. Men med den rette epilator ved hånden, er det ingen årsag at trække hårene ud.

Epilatorer har været på markedet i en del år efterhånden, hvilket har resulteret i nogle ret gode produkter. Men der er naturligvis også nogle knapt så gode ind i mellem. Med vores epilator test kan du navigere udenom disse og få en god epilator ved hånden med det samme.

Brug vores epilator test som guide

I vores epilator test har vi testet forskellige modeller og rangeret dem efter, hvordan vi synes, de præsterer. Det er de bedst mulige på markedet, så alle fortjener opmærksomhed og kan sagtens benyttes uden skuffelse – der vil bare altid være nogle modeller, der er bedre eller kan mere end andre. Vi giver dig således en grundig gennemgang af deres fordele og egenskaber, så du allerede i dag kan købe den bedste epilator.

Med i vores test har vi taget højde for komfort, effektivitet, pris og om de kan tåle at komme med i badet. Dette er faktorer, som vi ved diverse brugeranmeldelser kan se er vigtigt i bestemmelsen for, hvad folk vælger. Vi har derfor forsøgt at tænke på det hele og lidt mere til, så du ikke selv behøver bruge en masse tid på at finde frem til de bedste epilatorer og sortere ud i dem. Det har bestemt ikke været nemt – til gengæld er det nemt for dig, da du får serveret de bedste epilatorer på markedet lige for næsen af dig. Det håber vi, du får stor glæde af.

Læs gerne alle beskrivelserne grundigt, så du sikrer dig, at du får den bedste model bestilt hjem.

Er du mere til permanent hårfjerning, bør du tjekke denne test af IPL Hårfjernere.

Braun epilator test – Silk-Épil 9 – bedst i test epilator

   Braun Epilator Silk-épil 9 9-561 Wet & Dry trådløs epilator - epilering

Vores bedst i test epilator er uden tvivl Braun Silk-Épil 9. Den vinder vores epilator test, fordi det er en model, der er meget bedre end samtlige andre modeller, der er at finde på markedet. Det har den været længe og har således også vundet mange andre tests. Den er derfor slet ikke til at komme udenom og fortjener uden tvivl førstepladsen.

Med Silk-Épil 9 spilder du på ingen måde hverken dine penge eller dine tid. For den er i stand til at levere en ret god epilering takket være det brede epilatorhoved, som er specielt udviklet til modellen. Det brede hoved giver ikke kun et hurtigere resultat, men er også udstyret med Micro-Grip-teknologi, som gør den i langt bedre stand til at gribe fat om hårene end andre modeller.

Takket være dette får du en hurtig epilering, som føles og er meget skånsom. Det er derfor nærmest en fornøjelse at hive hårene ud med denne epilator.

Brug den i badet

Det fantastiske ved modellen fra Braun er også, at den kan benyttes i badet og på tør hud. Har du derfor mest lyst til at gøre det i forbindelse med badet, er det ingen hindring. Dette kan for nogen også føles mere skånsomt.

Når du bruger modellen fra Braun, kan du regne med en glat hud i op til fire uger. Der følger desuden et barberhoved, massagehætte, trimmerhætte, ansigtshætte, hudkontakthætte og en opladningsholder med i købet.

 

Braun Face 830 epilator til ansigt test

Braun ansigtsepilator SE830Face

 

Er der noget Braun kan, så er det at være firstmover på elektroniske apparater. Det er ingen undtalgelse med Braun Face 830 epilator til ansigtet, som er verdens første af sin slags. Ja, den er god nok. Med den kan du få en glat hud med glød i ansigtet på ingen tid.

Modellen her er udstyret med et lille hoved med 11 mikro pincetter, der gør det muligt at fjerne hår i ansigtet meget nøje. De små pincetter fjerner meget nøjsomt hårene, hvilket gør det oplagt at bruge denne i stedet for en pincet – det er også meget hurtigere.

Eneste ulempe ved denne model er, at den kører på batterier, der ikke er genopladelige. Derfor skal du altid sørge for at have nogle batterier liggende. Men det er også det eneste, da den leverer et ret godt og lækkert resultat.

Har du brug for lidt ekstra hjælp, følger der endda også et håndspejl med lys med, så du kan fjerne hårene med stor præcision og ikke kommer til at overse nogen. Derudover får du en fin børste med, som du kan bruge til rensning af huden, inden du går i gang med at epilere.

Braun epilator SE3/420 Ruby inklusiv bikinitrimmer (til rejsebrug)

Braun epilator - Silk-épil 3 - 3-420 Ruby

 

Vil du gerne have en epilator, som du kan tage med på ferien eller i forbindelse med et arrangement? Så er denne epilator lige det, du leder efter, da den er lille og meget håndterbar. Den passer derfor perfekt ned i toilettasken. Men selvom den er meget mindre end andre modeller i vores test her, betyder det ikke, at du går på kompromis med epileringen. Den er nemlig ganske effektiv – det tager bare lidt længere tid.

Epilatoren kan bruges til hårfjerning på hele kroppen og får huden til at føles silkeblød efter brug, da den effektivt fjerner hår helt ved roden. Det gør den også selv ved de mindste hår til trods for, at den er mindre og har færre teknologier end sine storesøstre.

Der er dog ikke sparet helt på teknologien og diverse funktioner, da den har indbygget smartlight, så man hurtigt kan spotte genstridige hår. Derudover har den indbyggede massageruller, som minimerer ubehag og dermed sikrer en langt mindre smertefuld epilering.

Har du brug for at trimme bikinilinjen, følger der også en bikinitrimmer med til dette. Det giver et meget skånsomt og optimalt resultat. Den er rigtig god og effektiv i brug.

Der er derfor meget at hente i denne lille epilator til trods for, at den både er mindre og har færre funktioner.

Braun – Silk-épil 5 5-810 Epilator (god til begyndere)

Braun - Silk-épil 5 5-810 Epilator

Braun Silk-Épil 5 er en af de tidligste modeller, de har lavet. Men selvom det er en af de lidt ældre modeller, er det stadig en epilator, som placerer sig højt i diverse test og får rigtig gode anmeldelser fra andre brugere. Derfor skulle den selvfølgelig også med i vores epilator test.

Det er en model, som er særligt god til begyndere, da der medfølger en begynderhætte til nænsom hårfjernelse. Det gør det rart at bruge epilatoren, hvis ikke man har erfaring med det og derfor ikke ved, hvordan man bruger den bedst muligt.

Men selvom den er med begynderhætte, giver den stadig meget glatte ben i flere uger i streg, da den er udstyret med 28 pincetter, der fjerner hår, der er ned til 0,5 mm korte. Der er derfor garanti for virkelig glatte og bløde ben. Derudover følger der også barber- og trimmerhoved med, som giver dig ekstra beskyttelse og optimal trimning i sensitive områder.

Forkæl dig selv i badet

Vand er ingen hindring for epilatoren fra Braun, da den er 100% vandtæt. Du kan derfor sagtens planlægge en spadag for dig selv ude i badet med alt, hvad det kræver af behandlinger og epilering. Det er tilmed også langt mere behageligt, da varmen lindrer og åbner op for porerne. Så hvorfor ikke gør den månedlige epilering til en lækker spadag for dig selv med denne epilator?

Hvad er en epilator?

En epilator er udviklet til at erstatte en skraber og voksbehandlinger og er således et personligt plejeredskab til at fjerne hår i ansigtet, på ben eller ved intime områder. En epilator har typisk et hjul med små pincetter på, som løfter hårene og trækker dem ud med rod. Det er meget mere skånsomt end voksbehandlinger og kan efter få ganges brug ikke mærkes. Det er nemt at bruge den, da den kan bruges under bruseren eller hvor end, du har det bedst med at fjerne hår.

Epilatorer er blevet meget populære at bruge, fordi de giver kvinder mere tid til personlig pleje eller andre ting i hverdagen, da det er slut med at skulle barbere sig hver anden eller tredje dag. Med en epilator kan du nemlig komme til bunds med hårene og slippe for at skulle fjerne hår i op til hele 4 uger. I de fire uger har du silkebløde ben hver dag, som bare skriger efter at blive vist frem. Så er du også træt af skraberen, er det bare med at få købt en epilator fra vores epilator test.

Er det smertefuldt at bruge en epilator?

Der er mange, der tror, at det gør ondt at bruge en epilator i og med, at den trækker hårene ud ligesom ved en voksbehandling. Det gjorde det da også tidligere, men i dag er teknologien så veludviklet, at det ikke gør meget mere ondt end at trække et hår ud med en pincet – og det er også en smerte, som huden gradvist vænner sig til.

Vil du derfor gerne undgå at skulle bruge en skraber for at fjerne hår, er det ganske fint at bruge en epilator, da du efter få ganges brug, ikke mærker til den. Det kommer selvfølgelig også an på, hvordan din smertetærskel er, og om du generelt er følsom. Men for langt de fleste brugere af epilatorer gælder det, at de efter få gange synes, det er en meget fin og behagelig metode til at fjerne hår på.

Når det er sagt, kan du også trøste dig selv med, at det trods alt kun er én gang om måneden, du behøver bruge den. Det gør smerten noget mere overskuelig for langt de fleste. Dog vil du hurtigt bare synes, at det er en fin og behagelig prikken.

Sådan bruger du en epilator

Det er ret simpelt at bruge en epilator. Men inden du bruger den, bør du trimme de længste hårstrå med det mundstykke, der følger med. Det er en god ide at gøre, da det gør det langt mindre ubehageligt og også sikrer, at du får alle hår med. I takt med at du benytter epilatoren, jo tyndere og mindre følsomme vil hårene og huden også have det med at få trukket hår ud.

Køber du en model, der er wet & dry, ligesom dem vi har nævnt her i vores epilator test, kan du med fordel bruge den, når du er i bad, da det åbner porerne op og gør det nemmere for maskinen at få fat i hårene. Når de længste hår er blevet trimmet, og du er kommet under bruseren, bør du holde epilatoren i en 90 graders vinkel på huden, da det giver maskinen de mest optimale forhold til at komme i kontakt med hårene.

Brug samtidig den anden hånd til at trække huden ud og kør så mod hårenes vækstretning, så de er nemme at få fat i. Det kan godt gøre lidt ondt de første gange – særligt i de meget intime områder.

Når du har epileret færdig og sikret dig, at du har fået alle hårene med, kan du med fordel bruge en mild lotion til at berolige huden med.

Det er derfor meget enkelt og nemt at bruge en epilator.

Sådan vælger du den rette epilator

Som du måske allerede har opdaget, findes der ret mange forskellige epilatorer på markedet. Det gør det naturligvis heller ikke nemt at vælge. Når du derfor skal finde en epilator, som kan hjælpe dig med at opfylde dine behov, skal du selvfølgelig først og fremmest overveje, hvor ofte du gerne vil bruge den, hvor på kroppen du gerne vil bruge den, samt hvad dit samlede budget er. For ved at overveje disse ting sporer du dig nemmere ind på, hvilke modeller der er interessante, og hvilke du kan sortere fra igen.

I vores epilator test har vi f.eks. epilatorer, der kan benyttes til hele kroppen, kun til ansigtet samt kun til benene. Har du derfor kun brug for at bruge en epilator til dine ben, er der ingen grund til at købe en, som kan klare alle behårede steder på kroppen. Dette vil i hvert fald hurtigt kunne spare dig for nogle penge, da du dermed ikke behøver en epilator med diverse udstyr.

Endeligt skal du selvfølgelig også gerne overveje grebet. Dette er der nemlig stor forskel på blandt modellerne. Det er bestemt ikke ligegyldigt at overveje, da et godt greb gør det nemmere at bruge epilatoren, ligesom det sikrer, at den ikke glider ud af hånden, hvis du bruger den i badet.

Når du ved lidt mere om, hvad du godt kunne tænke dig, og i hvilken prisklasse du kan lede, er du klar til at se nærmere på de produkter, som vi har udvalgt til dig her i testen. Det er bestemt ikke nemt, men det gør det meget nemmere for dig at træffe den rette beslutning – så det er værd at bruge noget tid på.

Er en billig epilator lige så god som en dyr model?

Når det kommer til epilatorer, er der en stor forskel på, om man køber en af de helt billige, eller om man vælger at tage en af de dyre modeller, såsom den vi har valgt som bedst i test fra Braun. Ved en epilator hænger pris og kvalitet unægtelig sammen. Du får derfor langt mere ved at købe en dyr epilator frem for en billig epilator. Har du ikke brug for det, er det selvfølgelig ikke nødvendigt at købe den dyre – men vil du gerne have den bedst mulige oplevelse og det bedste og måske hurtigste resultat, er det værd at gå efter en af de dyrere modeller.

Dermed ikke sagt at en billig epilator ikke kan fjerne hårene lige så godt som en af de dyre. Det tager måske bare lidt længere tid og kan også være mere smertefuldt, fordi hovedet typisk er mindre og teknologien ikke er den samme.

Har pengepungen og kontoen det bedst med at købe den billige epilator, er der ikke noget i vejen for dette, da du stadig får silkebløde ben i flere uger. Du får måske bare ikke lige så meget udstyr. Tjek derfor gerne de billige epilatorer i vores test, da de alle er rigtig gode og den bedste af sin slags i deres prisklasse.

Kan man få en epilator på tilbud?

Det gode ved epilatorer er, at de ikke er sæsonbestemte. Jo, flere vil måske gerne have glatte og pæne ben om sommeren frem for om vinteren. Men epilatorer kommer på tilbud året rundt, hvorfor du også kan være heldig at finde et godt tilbud gennem siden her allerede i dag! Det er naturligvis ikke en garanti, men vi er ret sikre på, at du med lidt tålmodighed sagtens kan få en af epilatorerne fra testen her på tilbud. Dog bliver tilbuddene aldrig så vilde, at det kan betale sig at lade hårene gro helt ud. Så står du og mangler en epilator lige nu og her som kan give dig de glatteste ben, du nogensinde har haft, er det bare med at slå til.

Vi vil dog gerne nævne, at de forhandlere vi linker til her i vores epilator test alle er gode til at komme med generelt lave priser på deres produkter. Du kommer derfor ikke på nogen måde til at give overpris for en af de epilatorer, vi linker til her på siden. Det håber vi er en trøst at vide, hvis ikke du er så heldig at falde over et godt epilator tilbud.

Få glatte ben med en epilator i dag

Drømmer du om silkebløde ben hver gang, du vågner? Og har du virkelig lyst til at vise dine fine ben frem? Så er det bare med at få købt en epilator fra vores test i dag. Selvom de har forskellige funktioner og også er i forskellige prisklasser, har de alle det tilfælles, at de er rigtig gode til at fjerne hår og kan give dig den mest lækre fornemmelse af dine ben.

Vi har som sagt valgt de bedste epilatorer ud, der er på markedet lige nu og gennemgået dem for at sikre, at de også lever op til de anmeldelser, der er rundt omkring på nettet. Derfor kan du være helt sikker på at gøre et godt køb, hvis du ender med at klikke dig videre til en af produkterne. Forhandlerne er alle troværdige og anerkendte og med garanti nogen, du kender. Der er derfor også garanti for god service og hurtig levering.

Skulle du have nogle spørgsmål til en af produkterne, ved vi, at du altid kan henvende dig direkte til forhandlerne. Så guider og vejleder de dig med udgangspunkt i deres viden om det respektive produkt.

Vi håber, at du finder en epilator, der kan give dig de ben, du drømmer om!

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Braun Epilator Silk-épil 7 SensoSmart 7-870

Braun holder sig ikke kun til en enkelt model, men har også udviklet Silk-Épil 7, der ligesom 9’eren også er en af de bedste epilatorer, der findes på markedet lige nu. Men det gode ved den er også, at den ikke er dyrere end mange andre modeller og derfor er oplagt, hvis ikke det kan blive til Silk-Épil 9. For med denne model får du stort set samme egenskaber og resultat, når du bruger den.

Med SensoSmart teknologi

Har du det bedst med en meget skånsom epilering, kan du roligt bruge modellen her fra Braun, da den er skabt til skånsom epilering. Grunden til dette findes i det smarte og innovative SensoSmart teknologi, som er en ganske unik teknologi udviklet til både at gøre epileringen nemmere og dermed også mere skånsom.

Teknologien fungerer ved, at den helt automatisk guider din epilering og fjerner mange hår med et enkelt strøg. Du trækker derfor flere hår ud på én gang, men opnår et meget mere skånsomt resultat, fordi du kan gøre det hurtigere. Dette er også grunden til, hvorfor den har vundet flere tests.

Men ligesom med 9’eren har Silk-Épil 7 også MicroGrip, som fjerner fire gange kortere hår, end hvad voks er i stand til. Det giver et sikkert, glat resultat.

Kan bruges under bruseren

Med epilatoren her fra Braun kan du epilere dine ben og andre intime områder, når du vil. Om det så er, når du er i bad. For med Silk-Épil 7 behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt den kan tåle at blive våd. Det kan den nemlig. Den er 100% vandtæt og kan både skylles under vandhanen såvel som bruges under bruseren.

Er det det, du leder efter, er den derfor et godt bud på din nye epilator.

Ligesom med de to andre modeller, følger der også tilbehørsdele med til denne model. Faktisk hele 7 af slagsen som tæller: shaver, trimmerhætte, hudkontakthætte, ansigtshætte, sensitivhætte, pose til opbevaring og en ansigtsbørste. Der mangler derfor ikke noget.

Panasonic - ES-EL8A Epilator

 

Braun og OBH er ikke de eneste, der kan finde ud af at udvikle gode epilatorer. Det kan Panasonic også. Modellen her har et 30% bredere epilatorhoved og kan faktisk bevæge sig hele 90 grader for at kunne følge kroppens former. Det er der ikke mange hoveder, der kan, hvorfor det ikke er til at komme udenom at have denne med i vores epilator test.

Derudover har modellen her et dobbelt skivesystem med to skiver og hele 60 pincetter, som effektivt og hurtigt gør din hud glattere. Der er derfor ikke en finger at sætte på kvaliteten, da den kan levere stort set lige så godt og hurtigt et resultat som de øvrige her i testen.

Tag den med i bad

Ligesom de øvrige modeller i testen her, er denne også beregnet til både at blive brugt på tørre ben såvel som i våde omgivelser under en bruser. Du kan derfor med ro i sindet tage den med dig i bad, når du gerne vil give kroppen en god omgang velvære. Den er 100% vandtæt og kan derfor sagtens tåle de varme stråler fra brusehovedet.

9 stk. tilbehør

Modellen her fra Panasonic byder på meget mere tilbehør end de øvrige modeller i testen her. For der følger hele 9 stk. tilbehør med, som giver dig hudbeskyttelse i følsomme områder, et epileringsblad til bikinilinjen og underarmene, et barberingshoved og trimmehoved, kamtilbehør samt tilbehør til fodpleje. Du kommer derfor vitterligt ikke til at mangle noget, når du køber en epilator fra Panasonic. Der er mere elle mindre tænkt på det hele (og måske også mere til endda).

Philips Satinelle Advanced epilator BRE60500

 

Er du på udkig efter en epilator, der ikke æder hele dit rådighedsbeløb denne måned, kan du roligt tage et nærmere kig på Philips Satinelle Advanced Epilator. For denne er både billig i indkøb sammenlignet med de ovenstående modeller og har vundet flere tests. Du går derfor ikke meget på kompromis med komforten ved at vælge denne model fra Philips i stedet for en af dem fra Braun.

Med denne model får du en skøn epilator, der har keramiske skiver og et stort hoved, som sikrer en god og effektiv fjernelse af mange hår på én gang, uden at lade de korteste være tilbage.

Optimal styring

Du går ikke ned på kvalitet ved at vælge denne epilator, da den er designet med et ergonomisk S-formet håndtag. Dette håndtag sikrer en optimal styring og kontrol under epileringen. I kombination med det brede epileringshoved med keramiske skiver får du samtidig en bedre og hurtigere hårfjerning. Den tager endda fat i selv de fineste hår, da den kan indstilles til en højere hastighed sammenlignet med mange andre modeller.

Derudover får du ved køb af denne epilator en ledningsfri og vandtæt maskine, som sagtens kan benyttes under bruseren eller skylles under vandhanen. For nemmere brug i bruseren har epilatoren et anti-slip greb, så man ikke mister grebet ved brug under rindende vand.

Endeligt er der et indbygget opti-light, så du kan se selv de mest vanskelige hår.

OBH Nordica Spa Sensation epilator NU9420N0

 

OBH er også en af de producenter, der har gjort sig bemærket, når det kommer til epilatorer. Særligt denne model er værd at lægge mærke til, da den konkurrerer meget godt om at være en af de bedste på markedet.

Først og fremmest har den Skin Respect-teknologi, som er en helt særlig teknologi kun udviklet til deres modeller. Teknologien giver epilatoren et meget bedre glid og efterlader derfor også mindre irritation i huden, når man er færdig med at bruge den. Det er derfor en skånsom epilering man kan forvente ved brug af denne. Du kan desuden også selv indstille hastigheden på maskinen. Det anbefales dog at køre den i det mest langsomme tempo for at få alle hår med første gang.

Vandtæt epilator

For at gøre epileringen så behagelig som muligt for brugerne, har OBH valgt at gøre epilatoren vandtæt. Det betyder, at du både kan vælge at gøre benene våde inden brug, ligesom du kan benytte den, mens du står under bruseren. Det er også langt det mest behagelige at gøre det, mens det varme vand rinder, da det både lukker op for hårsækkene og lindrer efterfølgende.

Masser af tilbehør

Vælger du at gå med OBH Spa Sensation epilator, får du ikke kun en epilator, der effektivt fjerner dine hår. Nej, du får også hele seks forskellige tilbehørsdele med i dit køb. Det er alle sammen tilbehør, som gør din epilering mere skånsom og effektiv.

Der medfølger derfor et epileringshoved, barberhoved, trimmerkam og tilbehør til de mere følsomme områder såsom bikinilinjen og armhulerne. Har du lyst, kan du også bruge et hoved, der kan bruges til hårfjerning i ansigtet.