Ladyshaver Test 2024 → De 5 Bedste Ladyshavers

Ladyshaver

En god ladyshaver er guld værd, hvis man som kvinde gerne vil barbere sig og samtidig beskytte huden mod røde pletter og andet. Der findes et hav af forskellige ladyshavers, der kan det ene og det andet, og det kan hurtigt blive en anelse uoverskueligt at skabe sig et overblik. 

Derfor har vi gjort det for dig. Her i artiklen udpeger og præsenteret vi dig for 6 forskellige ladyshavers, som alle har gjort sig fortjent til en plads på listen over de bedste ladyshavers ifølge os.

Som du vil kunne se, når du begynder at læse artiklen, har vi delt vores lille bedst i test guide op i forskellige kategorier. Det har vi gjort for, at du hurtigt og nemt kan finde frem til lige netop den ladyshaver, der passer til det, som du er på udkig efter.

I forbindelse med hver af de ladyshavers, som du vil blive præsenteret for, har vi også fundet en forhandler, der sælger den pågældende shaver. Det vil sige, at du hurtigt og nemt kan klikke dig videre til en webshop, hvor du allerede i dag kan købe den bedste ladyshaver.

Det bliver derfor næppe nemmere eller hurtigere at komme i gang med barbering på den helt rigtige måde. God fornøjelse og tak fordi du læser med!

Philips HP6341/00 – Bedste billige ladyshaver

Philips Ladyshaver HP6341/00

Vi holder os i Philips-regi, og det vil du opdage, at vi kommer til at gøre af flere omgange i løbet af denne bedst i test guide. Det skyldes simpelthen, at Philips er en af de primære producenter af ladyshavers, og dermed kommer de også helt naturligt til at fremgå ekstra meget af listen her.

I denne omgang er der specifikt tale om deres HP6341/00-model, der får titlen som den bedste billige ladyshaver. Er du presset på budgettet, er der ingen tvivl om, at det er med denne model, at du får den billigste ladyshaver, der samtidig er anbefalelsesværdig.

Skånsom barbering for huden – med eller uden vand

En af de ting, som i den grad gør denne model til en billig ladyshaver, der er værd at fremhæve, er dens effektive og meget skånsomme barbering. Du kan nemlig opnå et glat og jævnt resultat uanset om det foregår med vand eller ej.

Samtidig vil du opdage, at huden ikke bliver irriteret af barberingen, ligesom du også gerne skulle undgå sår, når du bruger ladyshaveren her fra Philips. Udover at det naturligvis er det sundeste at barbere sig uden hudirritationer eller sår, så er det også rart, at man kan undgå både de visuelle gener, samt den kløe eller smerte, som sådanne skader kan medføre.

Fleksibel og batteridreven

En af måderne hvorpå du kan være sikker på at opnå en effektiv barbering med denne billige ladyshaver, er gennem det ergonomiske design. Den er nemlig god at holde om, og den slanke form sikrer, at det ikke kræver store hænder at holde kontrollen.

Derfor kan du også være sikker på, at du får lige præcis det resultat, som du ønsker, når du bruger modellen her. Det er nemlig lige netop det, som kontrollen medvirker til. Jo bedre kontrol du har over din ladyshaver, jo mere sikker kan du være på, at du får den barbering du ønsker.

Denne kontrol hjælpes også på vej af, at der er tale om en trådløs ladyshaver. Det vil sige, at du ikke skal stå og bøvle med en ledning. I stedet kan du vinkle og dreje maskinen lige så meget, som du fysisk kan komme til det.

Du skal bare være opmærksom på, at det ikke er en genopladelig ladyshaver. I stedet er den udstyret med 2 x AA-batterier, som skal udskiftes, når den løber tør for strøm. På den ene side er det lidt dyrere i længden end at skulle oplade maskinen, men til gengæld betyder det også, at du bare kan udskifte batterierne, når der ikke er mere strøm. Der er altså ingen risiko for, at du skulle have glemt at oplade den lige inden en vigtig date eller lignende.

Mens ladyshavers giver en hurtig og nem barbering, tilbyder IPL hårfjernere en længerevarende glathed, som mange søger. Du kan se de bedste IPL hårfjerner her

 

Beurer HL 36 – Bedste ladyshaver til ben

Beurer Ladyshave HL 36

 

Skal du have den bedste ladyshaver til ben, kommer du ikke uden om Beurer HL 36. Det er en model, der er som skabt til at få de glatteste, blødeste og mest lækre ben i byen. Modellen her er samtidig skarpt prissat, og kan naturligvis også bruges på resten af kroppen.

Eksfoliering og tæt barbering

Noget af det, der gør Beurer HL 36 særligt anbefalelsesværdig, er det store udvalg af udstyr og tilbehør, der følger med. Det betyder, at du blandt andet kan udskifte hovedet. Udover at lave en helt tæt barbering, kan ladyshaveren dermed også bruges til at eksfoliere huden og trimme hårene.

Maskinen kommer med to forskellige hastighedsindstillinger, så du kan tilpasse efter behov. Samtidig er den designet sådan, at du kan barbere i begge retninger uden, at det giver irritation, rødme eller rifter i huden.

Denne effekt hjælpes også på vej af det anti-allergenske barberfolie, som også er afgørende for at reducere hudirritationen under og efter barbering. Du kan således se frem til ikke bare gode barberingsresultater, men også muligheden for at rense og eksfoliere huden – alt sammen noget der fører til en silkeblød og sund hud.

Fuld kontrol og indbygget LED-lys

Også Beurer har naturligvis haft fokus på at skabe en ergonomisk ladyshaver. Det har man endnu engang gjort for, at det skal være nemt for dig at have kontrol over din barbering. De har dog taget skridtet videre og indbygget en kraftig LED-lampe i ladyshaveren.

Den lyser ned på huden, så du kan se, hvad der sker. Det gør en enorm forskel, netop fordi det kan være umådeligt svært at lave en ordentlig barbering, hvis lysforholdene er dårlige. Og det med dårlige lysforhold er i den grad ikke et uset fænomen på badeværelser – særligt i brusekabiner, hvor det langt fra er altid, at man kan se, hvad man laver.

Apropos barbering i bruseren, så er det intet problem med Beurer HL 36. Det er nemlig en ladyshaver, der er certificeret med et IPX7-certifikat. Det betyder, at den både kan bruges i bruseren og i badekarret for den sags skyld.

Philips Series 6000 BRL136 – Bedste ladyshaver til intimbarbering

Philips Series 6000 barbermaskine til kvinder BRL136

 

Som den sidste model på listen vil vi gerne præsenteret Philips Series 6000 BRL136. Den får titlen som den bedste ladyshaver til intimbarbering. Det gør den af flere årsager, men den primære er uden tvivl det store fokus på at skabe en skånsom barbering.

Det intime område er nemlig særligt sart og er naturligvis et sted, man skal passe ekstraordinært godt på. Derfor er det vigtigt at man vælger en ladyshaver, hvor der er fokus på at skabe en mild og nænsom barbering, så man hverken sårer sig, begynder at rødme eller får irriteret huden.

Flydende folie og glidehætte

Denne nænsomme barbering har Philips opnået på flere måder. Først og fremmest har de udstyret ladyshaveren til intimbarbering med et såkaldt Single Floating-folie. Det følger kroppens konturer og former, og er afgørende for en barbering, der er skånsom, men samtidig også jævn og glat.

Derudover kommer ladyshaveren også med en blød glidehætte. Den går ind og blokerer maskinens bagtrimmer, hvilket gør, at ladyshaveren bedre kan håndtere buede og særligt følsomme områder, som den intime zone er.

Det giver en mere behagelig barberingsoplevelse, netop fordi man skåner huden så meget som mulig. Når man bevæger sig lidt væk fra de mere buede områder, kan man udskifte den bløde glidehætte med hætten til hudstrækning. Den går ind og strammer huden op, hvilket ikke bare gør barberingen mere effektiv, men også mere skånsom.

Mellem dine barbering kan du med fordel bruge den medfølgende eksfolieringshandske. Sørger man for regelmæssigt brug, kan den nemlig reducere risikoen for, at man skulle få indgroede hår. Udover, at det ikke nødvendigvis er så kønt, så kan indgroede hår også være utroligt generende i form af både smerter, kløe og irritation.

Philips SatinShave Advanced BRL130 – Bedste ladyshaver

Philips SatinShave Advanced ladyshaver BRL130

 

Først på listen over de bedste ladyshavers, har vi denne model fra Philips. Den går under navnet SatinShave Advanced BRL130, og som det indikerer, er det i den grad en maskine, der kan hjælper dig med at få hud, der er lige så glat som satin.

Udover den glatte barbering, så er der naturligvis flere årsager til, at det lige netop er denne model, der får titlen som den bedste ladyshaver. Det tæller blandt andet dens smarte design, muligheden for at bruge den både til tør- og vådbarbering, samt den gode værdi for pengene.

Ergonomisk design

Philips SatinShave Advanced BRL130 er en ladyshaver, der er ergonomisk designet – på to måder. Først og fremmest har den et ergonomisk håndtag i S-form, som er godt at holde ved – også i badet. Det betyder, at du altid har fuldt kontrol over din barbering.

Kontrol er vigtigt, fordi det er forudsættende for, at du opnår det resultat du gerne vil have. Samtidig betyder det også, at risikoen for krampe i hænderne eller lignende under barberingen reduceres.

Den anden måde, hvorpå det ergonomiske design ses på, er i form af de konturfølgende barberblade. De er designet således, at de følger kroppens former og konturer, og dermed kan de give et jævnt resultat uanset hvor du barberer med din ladyshaver.

Når du bruger ladyshaveren kan du være helt rolig ved, at den ikke giver dig snitsår, rifter eller andet. Den har nemlig afrundede trimmekamme. De har til formål at sikre, at der opnås en barbering, der er venlig overfor huden.

Brug den i badet eller lav tørbarbering

Uanset om du foretrækker vådbarbering i badet, eller om du hellere vil lave tørbarbering, så kan Philips SatinShave Advanced BRL130 bruges. Den er designet til at være vandtæt, og derfor er det intet problem at tage den med ind under bruseren.

Det hjælpes også på vej af, at det er en trådløs model. Det vil sige, at du ikke behøver at have den siddende i stikkontakten under barberingen. Dermed opnås en fleksibilitet, som er uundværlig, hvis man gerne vil have en jævn og glat barbering – netop fordi man kan vinkle og dreje ladyshaveren, som man vil.

Qua dens trådløse egenskaber, er der naturligvis et batteri, der skal oplades fra tid til anden. Det er heldigvis nemt at holde øje med, fordi ladyshaveren er udstyret med en lille indikatorlampe. Den fortæller dig, hvornår det er ved at være tid til en opladning.

Braun Silk-Epil LS5360 – Bedste ladyshaver til ansigt

BRAUN Silk-epil LS5360 , Ladyshaver

 

Vi bevæger os for en kort stund vægt fra Philips, og tager i stedet et kig på Braun Silk-epil LS5360. Den får her titlen som den bedste ladyshaver til ansigt, og er altså oplagt til dig, der gerne vil have en effektiv og skånsom barbering af ansigtshår.

Det er naturligvis en opgave, som de fleste ladyshavers kan klare. Men her kan du roligt forvente, at det foregår på den helt rigtige vis. Det med en skånsom barbering er særligt vigtigt i ansigtet, fordi alle irritationer, sår eller rifter vil være tydelige for alle at se.

Tilpas ladyshaveren efter behov

Når du køber denne ladyshaver fra Braun, medfølger der diverse tilbehør. Det betyder, at du kan tilpasse maskinen, så den kan bruges til lige netop den type barbering, som du står over for. Det kan både være i ansigtet, hvor den i særdeleshed brillerer, men det også være på benene, under armene eller til intimbarbering.

Uanset hvor du vælger at barbere, så har du altid god kontrol over din ladyshaver. Den har nemlig et let design og er ergonomisk udformet. Det betyder, at du nemt kan holde et godt greb om den, og dermed styre præcis, hvor og hvordan du bliver barberet.

Ladyshaver med ledning

I modsætning til de øvrige ladyshavers, som du er blevet præsenteret for indtil nu, er dette en model, der ikke er trådløs. Du har hverken et genopladeligt eller udskifteligt batteri. I stedet er den udstyret med en ledning, der skal sidde i stikkontakten.

Det har naturligvis både sine fordele og ulemper. Det reducerer fleksibiliteten, men til gengæld kan du tage dig god tid og bruge den lige så længe du vil, uden at bekymre dig om, hvorvidt du er ved at løbe tør for strøm. Samtidig skal du ej heller bekymre dig om, hvorvidt du nu har husket at sætte den til opladning – for det er ikke nødvendigt.

4 ud af 5 stjerner

Braun Silk-Epil LS3560 er en ladyshaver, der blandt andet kan købes hos Skousen. Det er der et par kunder, der har gjort, og efterfølgende efterladt anmeldelser af den. De er enige om, at det er en effektiv maskine, der både har en god form og som giver en tæt barbering – noget der er særligt vigtigt i ansigtet.

Halvdelen af anmeldelserne sætter pris på, at det er en ladyshaver med ledning, fordi de på den måde undgår batterier, mens den anden halvdel ville have foretrukket en trådløs variant. Det er derfor et spørgsmål om præference, men der er ingen tvivl om, at du under alle omstændigheder får en rigtig god ladyshaver til ansigtet og resten af kroppen i denne model.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Philips SatinShave Prestige ladyshaver BRL17500

Må din ladyshaver gerne koste lidt mere end de modeller, som vi hidtil har præsenteret? Så kan du overveje at tage et nærmere kig på Philips SatinShave Prestige BRL17500. Det er lige trinnet over de ladyshavers, som vi har præsenteret indtil nu – og det kan i den grad være værd at investere i.

Behagelig og ensartet barbering

Det der i særdeleshed kendetegner Philips SatinShave Prestige BRL17500 er dens fokus på at skabe en behagelig, nænsom og ikke mindst ensartet barbering. Det har man opnået gennem en kombination af flere forskellige designløsninger.

Som vi allerede har været inde på af flere omgange, spiller det ergonomiske håndtag naturligvis en afgørende rolle. Endnu engang ser vi på en ladyshaver, der er designet således, at du har fuld kontrol over din barbering, og det er naturligvis vigtigt for det endelige resultat.

Derudover har denne model også det, som Philips kalder for svævende folie. Det kan lyde abstrakt, men idéen er blot, at barberhovedet følger kroppens konturer på en nærmest svævende og i den grad nænsom både. Det er ikke bare godt for huden, men sikrer også, at barberingen bliver både tæt og ensartet.

Dertil kommer den hudstrækkende hætte, der medfølger. Den kan nemt monteres på ladyshaveren efter behov, og vil sørge for, at din hud bliver strammet op, efterhånden som du bevæger ladyshaveren henover kroppen. En opstrammet hud er nemmere at barbere, og dermed vil det ofte give både bedre og mere behagelige resultater.

Trådløs barbering og fodfilning

Endnu engang har vi kig på en trådløs ladyshaver, og det har absolut sine fordele i form af fleksibilitet og kontrol. Denne model er med genopladeligt batteri, hvilket vil sige, at man ikke behøver at rende i supermarkedet efter batterier i tide og utide.

Ligesom vi så med den første SatinShave ladyshaver, der blev præsenteret i artiklen, har denne model også en batteriindikator indbygget. Den sørger naturligvis for at informere om, hvornår det er ved at være tid til at sætte opladningen i gang.

Men du kan ikke kun bruge denne ladyshaver til at barbere dig. Den har et udskifteligt hoved, så du også kan bruge den batteridrevne maskine til at file hård hud af fødderne. Der medfølger nemlig en elektrisk fodfil, der kan sørge for at dine fødder bliver lige så bløde som silke.

Populære Tests