Dashcam Test 2024 → De 15 Bedste Dashcams

Dashcam

Dashcams er et nyttigt redskab, især hvis du kører en del i bil. De giver dig mulighed for at optage hvad der sker omkring dig mens du kører, og selv om det primært hjælper til med trafikalsager, kan det også vise sig meget anvendelig i andre situationer som fx sporing af bilen eller forsikringssager. Med alt det sagt, ønsker vi her på BedstTest.dk at tilbyde den bedste Dashcam guide – vi vil undersøge de 15 bedste dashcams på markedet! Læs videre for at blive guidet sikkert igennem alle specsne funktioner samt demomodellerne for netop din behov. 

Ultra HD 4K Dashcam – med GPS & Wifi – Bedst i Test

Ultra HD 4K Dashcam

Ultra HD 4K Dashcam med GPS og Wifi er designet til at fange hvert eneste detalje på vejen. Med sin evne til at optage i ægte 4K Ultra HD-kvalitet, sikrer dette dashcam, at selv de mindste elementer som nummerplader bliver fanget med enestående klarhed. I modsætning til traditionelle HD-kameraer, giver 4K-opløsningen dig mulighed for at se detaljer skarpt og tydeligt, hvilket kan være afgørende i tilfælde af en trafikulykke.

Bred Vinkel for Omfattende Dækning

Dette top-of-the-line dashcam optager i en imponerende vinkel på 170 grader, hvilket giver et bredt synsfelt og sikrer, at intet går tabt fra optagelserne. Denne brede vinkel er særligt nyttig i trafikken, hvor det er vigtigt at have et fuldt overblik over omgivelserne.

Intelligent Sikkerhedsteknologi

Med indbygget Gravity Sensor aktiveres en automatisk låsefunktion, der beskytter optagelserne i tilfælde af en kollision. Denne funktion sikrer, at vigtige optagelser ikke overskrives eller går tabt. Derudover har kameraet en automatisk overskrivningsfunktion, der sørger for, at du altid har de nyeste optagelser tilgængelige, uden at skulle bekymre dig om pladsmangel på dit Micro-SD kort.

Night Vision for Klarhed i Mørke

Med avanceret night vision-teknologi sikrer dette dashcam, at optagelserne er klare og detaljerede, selv under dårlige lysforhold. Dette er en væsentlig feature for dem, der ofte kører om natten eller i de tidlige morgentimer.

Smartphone Integration for Nem Adgang

Dashcamet kan hurtigt og nemt forbindes til din smartphone, uanset om du bruger Android eller iOS. Gennem en dedikeret app kan du styre kameraet, tage billeder, starte og stoppe optagelser, samt se og eksportere videoer og billeder direkte fra din telefon.

Høj Kvalitet Skærm og Montering

En indbygget 2.45” IPS skærm af høj kvalitet gør det nemt at gennemgå og administrere dine optagelser direkte på enheden. Med et magnetisk ophængssystem kan kameraet nemt monteres og afmonteres fra forruden, hvilket giver en stabil og sikker montering.

GPS Funktionalitet for Yderligere Data

GPS-funktionen i dette dashcam indkoder din hastighed direkte på optagelserne, hvilket kan være et vitalt bevis i tilfælde af en trafikulykke. Hastigheden opdateres to gange i sekundet og vises på videoen, hvilket giver en præcis dokumentation af dine kørselsforhold.

Med disse avancerede funktioner og brugervenlige design, er Ultra HD 4K Dashcam med GPS og Wifi et ideelt valg for dem, der ønsker maksimal sikkerhed og dokumentation, når de færdes i trafikken.

BlackVue DR900X Plus 2CH Dashcam 32GB – 4K dash-kamera foran og bagpå

BlackVue DR900X Plus 2CH Dashcam 32GB

 

BlackVue DR900X Plus er en banebrydende dash-kamera, der kombinerer stilsikkerhed og problemfri betjening med ydeevne af højeste klasse. Den har ultrahøj 4K Ultra HD optagelse foran og bagpå bilen, med dual-band 2,4-5GHz forbindelse til cloud-tjenesten. Videokodningsteknologien er meget effektiv og det slanke design giver mulighed for at betjene det problemfrit hver dag. BlackVue har desuden indbygget impact/motion-sensorer for at optage eventuelle påvirkninger fra udefrakommende kræfter. Desuden kan du bruge filtrene i applikationen til computeren eller den selvstændige BlackVue App, så du altid har adgang til relevante informationer; maskinen tager automatisk vigtige filer og gemmer dem et sikkert sted. Fremragende muligheder der ser godt ud på alle måder!

Derfor bør du købe dette dashcam

Med BlackVue DR900X Plus 2CH Dashcams 32GB får du et 4K kamera både foran og bagpå din bil. Derfor er den samlede videokvalitet exceptionel, hvilket helt omdefinerer dine forventninger til en dashcam. Med nye strømstyring finesser og LTE 4G-kompatibilitet kan din dashcam optage, gemme og se livestream video på distancen, alt imens det lavere strømforbrug gør det langt mere tids- og energi effektiv end før. Så uanset hvad dine kørekrav er, så er dette BlackVue DR900X Plus 2CH Dashcam 32GB det mest perfekte valg til en fuldendt køreoplevelse.

Specifikationer

 • Produkttype: Instrumentpanel-kamera – 4K
 • Hukommelseskortplads: microSD-kort
 • Sensorer: 3-aksers accelerometer
 • Trådløst interface: Wi-Fi
 • Sensor opløsning: 8.0 MP
 • Maks Video Opløsning: 3840 x 2160
 • Objektivsystem: Vidvinkel objektiv
 • Fokusindstilling: Disponibel fokus
 • Realtidslokaliteter: GPS / GLONASS
 • Hændelsesdetektion: G-Sensor
 • Vægt: 106 g

Pro Dashcam – Bedste Bilkamera til forruden

Pro Dashcam

I en verden, hvor trafiksikkerheden er mere relevant end nogensinde, introducerer Pro Dashcam en revolutionerende løsning for bilister. Med en imponerende 170° optagevinkel sikrer dette kamera fuld HD-videooptagelser, der fanger hvert et hjørne af vejen foran dig. Dette er ikke blot et kamera; det er en sikkerhedsgaranti for dig og dine medtrafikanter.

Teknologi og Design i Harmoni

Pro Dashcam er ikke kun et teknologisk vidunder med sin High End Ultra Wide linse og Night Vision HD-funktioner; det er også et designmæssigt mesterværk. Kameraets hus er fremstillet i robust metal, der lover holdbarhed og et eksklusivt udseende. Den indbyggede 4″ IPS fuld HD-skærm tilbyder brugeren en krystalklar visning af optagelserne, hvilket gør det nemt at navigere i menuen og justere indstillinger efter behov.

Intuitiv Sikkerhed og Brugervenlighed

Med funktioner som Motion Detection optager Pro Dashcam kun, når der er bevægelse, hvilket sparer strøm og plads på Micro-SD kortet. Montering i forruden er en leg med den medfølgende sugekop, der sikrer et stabilt og sikkert greb uden at efterlade mærker. Som en særlig bonus i denne limited edition pakke, får du et gratis bak kamera, der kan monteres i bagruden for at dokumentere det, der sker bag bilen.

Pro Dashcam er mere end et kamera; det er en investering i din og andres sikkerhed på vejen. Med over 150.000 tilfredse kunder og en høj rating på Trustpilot, er dette dashcam et valg, du kan stole på.

Fuld HD Dashcam med 2 kameraer

Fuld HD Dashcam med 2 kameraer

I en verden, hvor trafikuheld og hændelser på vejen er en del af hverdagen, tilbyder Fuld HD Dashcam med 2 kameraer en ekstra sikkerhed for bilister. Dette avancerede dashcam er designet til at optage i krystalklar fuld HD-kvalitet (1080p), hvilket sikrer, at alle detaljer fanges præcist, uanset om det er i dagslys eller i mørke takket være de indbyggede infrarøde pærer.

Optagelser i Fuld HD

Dashcamet skiller sig ud ved at kunne optage begivenheder både indenfor og udenfor bilen med sine to indbyggede HD-kameraer. Det betyder, at brugeren ikke kun kan dokumentere det, der sker foran bilen, men også potentielt hærværk eller skader, der sker på siden eller bagenden af køretøjet. Denne funktion er særligt værdifuld i situationer, hvor skader sker uden for førerens synsfelt.

Smart Teknologi og Sikkerhed

Med indbygget motion tracking starter kameraet automatisk optagelsen, når det registrerer rystelser – en essentiel funktion, hvis bilen rammes eller på anden måde bevæger sig uventet. Dette dashcam er ikke kun et redskab til at optage køreture, men fungerer også som en vagtpost for bilen, når den er parkeret. Det indbyggede batteri sikrer, at optagelserne fortsætter, selv når kameraet ikke er tilsluttet en strømkilde.

Nem Installation

Enkelheden ved opsætningen af dette dashcam er også en bemærkelsesværdig fordel. Med en stærk sugekop kan det monteres på forruden på under to minutter, hvilket gør det tilgængeligt for alle, uanset teknisk kunnen.

Beskyttelse og Dokumentation

I tilfælde af en ulykke giver dashcamet brugeren solide beviser, som kan være afgørende i forsikringssager eller juridiske situationer. Det er et uundværligt værktøj for den moderne bilist, der ønsker at beskytte sig selv og sit køretøj mod de uforudsigelige hændelser på vejen.

Garmin Dashcam Mini 2 – Bedste kompakte design

Garmin Dash Cam Mini 2

 

Garmin Dashcam Mini 2 vil revolutionere dit kørsels-game. Dette revolutionary produkt er designet for at give den bedste oplevelse på flere områder: det har et kompakt design, giver enkel opsæstning, levere god videokvalitet, intuitive stemmekommandoer og overkommelige priser. Garmin ‘Drive’ smartphone-appen hjælper med at bringe disse funktioner sammen takket være Full HD videooptagelser med 30 frames/sekund og et 140-graders objektiv. Garmin Dashcam Mini 2 lever også med et udvalg af USB-kabler til nøjagtig den installation som passer dig bedst. Med disse funktioner bliver det let at give dig den perfekte kørselsopplevelse!

Derfor bør du købe dette dashcam

Med Garmin Dashcam Mini 2 har du en tilføjelse til dit køretøj, som vil revolutionere din vejhåndtering. Det bedste ved det er, at det fås i et kompakt design, der ikke optager for meget plads eller bremser bilerne. Den leveres med Smartphone-appen ‘Drive’, der giver dig mulighed for at se og dele videoer direkte til din smarttelefon eller upload dem på YouTube. Desuden kan du også optage lyd under dine ture. Oven i det hele fungerer Garims stemmestyringssystem ret godt. Med denne enhed er du sikker på at nyde en utrolig brugervenlig oplevelse samtidig med at du færdes sikkert på vejen – helt uden besvær!

Specifikationer

 • Fokus: Automatisk (AF)
 • Videoopløsning (maks): 1080p
 • Billedhastighed (FPS): 30 fps

Kenwood DRV-A301W Full HD Dashcam – En pæn model med GPS og Wi-Fi

Kenwood DRV-A301W Full HD Dashcam mit GPS / WiFi /

Kenwood DRV-A301W Full HD Dashcam er den perfekte kompaktemodel, som sikrer alt hvad du skal bruge. Den har et godt design der har GPS som speedometer og Wi-Fi, hvilket gør det muligt at få et solid kvalitets dashcam til billigere penge end man normalt ville. Det skønne ved denne model er at i samme pakke finder man en 16GB microSD inkluderet, suge- og klæbebeslag samt den meget brugbare companion app. Dens Wi-Fi + GPS gør det muligt for dig at overvåge dine veje med præcision mere end noget andet. Som helhed kan kvaliteten af produktet bedst beskrives som tilstrækkelig, men dens design har fokus på det væsentlige. Alt i alt en fantastisk model til prisen!

Derfor bør du købe dette bilkamera

Dette Kenwood DRV-A301W Full HD Dashcam er et godt køb. Det er en pæn model med både GPS og Wi-Fi, der hjælper dig med at optage kvalitetsvideoer selv under vanskelige forhold. Optagelsen har 2K-opløsning, så du kan se alle detaljerne i afspilningen af dine optagelser. Desuden har kameraet et internt lager på 64 GB, så det gemmer alle dine videooptagelser. Den har også mange avancerede funktioner som autonome optagelsesindstillinger, trådløs tilslutning og hurtigopladningsfunktion. Kort sagt er dette dashcam en fantastisk mulighed til prisen.

Specifikationer

 • Produkttype: Instrumentpanel-kamera – 1080p
 • Hukommelseskortplads: microSD-kort
 • Sensorer: G-sensor
 • Trådløst interface: Trådløst netværk
 • Sensor opløsning: 2.13 MP
 • Maks Video Opløsning: 1920 x 1080
 • Objektivsystem: Vidvinkel objektiv f/1.8
 • Fokusindstilling: Disponibel fokus
 • Billedskærm: LCD display – 2.7″
 • Realtidslokaliteter: GPS
 • Hændelsesdetektion G-Sensor
 • Grænseflade Sammensat video/audio, USB 2.0

70mai Smart Dashcam 1S – fremragende allrounder

70mai Smart Dash Cam 1S

 

Med 70mai Smart Dashcam 1S får du mulighed for at holde styr på dine køreture. Dette fremragende allround bil kamera har en vidvinkel på 130°, 1080P fuld HD og en overkommelig pris. Kameraet er beskedent nok til, at det skjuler sig godt, selvom det sidder fast på instrumentbrættet. Det har et mere energieffektivt batteri takket være det kontinuerlige opladningssystem, med slukket motor. Denne dash cam har desuden levetiden behagelig under høje temperaturer såvel som praktiske stemmekommandoer, der gør det endnu lettere at styre. Automatisk nødoptagelse, loop-optagelser og stemmestyring via app bygger yderligere frihed og brugervenlighed ind i produktet. 70mai Smart Dashcam 1S er et ideelt valg for dig at opnå tryghed mens du kører.

Derfor bør du købe dette dashcam

Dashcams er en af de smarteste måder at holde øje med vejen, når du kører. Model 70mai Smart Dashcam 1S hjælper dig med at gøre det endnu bedre. Med sine vidvinkelde egenskaber giver den et helt andet udsyn end mange almindelige kameraer har, og forbedrer dit syn i mørket. Det bemærkelsesværdigt omfattende tema fås også med en autostarter der vil tage videoer, selv når du ikke er der, plus det fylder minimal plads bag rattet på din bil. 70mai Smart Dashcam 1S giver dig både fanskamperenateskab og ekstra sikkerhed.

Specifikationer

 • Maks. opløsning: 1920×1080 opløsning, 30 fps
 • 1/2,8 tommer objektiv 130 graders synsvinkel
 • Blænde: F2.2
 • Processor: Mstar MSC8328P
 • Bithastighed: 16 Mbps
 • H.256 videokomprimering
 • 2-megapixel Sony IMX323-sensor
 • 240mAh Li-ion batteri
 • Intern mikrofon og højttaler
 • Understøtter op til 64 GB MicroSD-kort
 • Loop-optagelse, automatisk tænd/sluk, G-sensor
 • Stemmekontrol
 • Wi-Fi modul
 • Vægt: 70g

Viofo Dashcam A119 V3 – Bedst til et strammere budget

Viofo A119 V3

Viofo Dashcam A119 V3 er det perfekte køb til dem, der søger et strammere budget. Den skarpe 1440P videokvalitet og den jævne drift, hjælper dig med at optage selv små detaljer samtidig med at den har en god varmebestandighed. Af alle disse fordele gør A119 V3 også et af de bedste hold i natoptagelser. Den pålidelige og effektive parkeringstilstand er noget andet, der adskiller dashcammen fra andre modeller. Det bedste ved A119 V3 er, at det er en budgetvenligere mulighed, da den bruger en super-kondensator i stedet for batteri opfyldning. Dette vil spare dig for penge og besparelser på batteriprisen. Med andre ord, er Viofo Dashcam A119 V3 alt hvad du har brug for uden at bryde banken!

Derfor bør du købe dette dashcam

Hvis du er på et budget, men stadig gerne vil have en god kvalitet dashcam, er Viofo Dashcam A119 V3 det bedste valg. Det leverer de nødvendige funktioner og har overlegen videokvalitet med dens moderne A12 processor. Det understøtter endda op til 256 GB kort, så du kan blive optaget i timevis. Med dette budget dashcam får du ikke bare prisens fordel, men også den allerbedste kvalitet. Så hvis du ønsker et støttende dashcam på et stykke tid, skal du seriøst overveje at investere i Viofo Dashcam A119 V3.

Specifikationer

 • Videoopløsning (maks): 1440p (2K)
 • Billedhastighed (FPS): 30 fps
 • Videoopløsning: 2560×1600 (30fps)
 • Egenskaber: GPS
 • Sensor (MP): 5.0 MP
 • SD-type: microSD
 • Hukommelseskortstørrelse (maks): 256GB

Nextbase Dashcam 422GW – Dyrere, men spækket med funktioner

Nextbase 422GW

 

Nextbase Dashcam 422GW er dyrere end andre dashcams, men det er spækket med funktioner, så det stadig er meget overkommeligt. Det er nemt at sætte op og montere på dit køretøj takket være den meget stærke monteringsmagnet. Derudover har det Wi-Fi og Bluetooth-forbindelser. Når du starter din bil optages der automatisk, da dashcamet som standard begynder at optage. Ydermere tilbyder det optagelse i høj opløsning, 1440p @ 30 FPS. Derudover er det udviklet med kvalitetsmaterialer for at give en god oplevelse. Intelligent parkeringstilstand registrerer automatisk fysiske bevægelser samt bump på bilens dør eller tag sammen med SOS-nødfunktionen, der vejleder dig om nødstilfælde . Desuden opnås fremragende for/bag optagelsesbilleder uden kabler – alt hvad der skal gøres er blot at trykke på knappen! Og sidst men ikke mindst kontrolleres Nextbase Dashcam 422GW uden problemer via Alexa stemmekommando fra enhver smartphone eller tablet – fantastisk god flexibility!

Derfor bør du købe dette bilkamera

Dette Nextbase Dashcam 422GW er en af de bedste dashcams på markedet, og selvom den er dyrere end de fleste, får du en overflod af funktioner. Det gør dette kamera til et premium-look, så du altid kan føle dig forvisset om at have det bedste udstyr. Kombineret med high definition-kvalitetsvideoer og billeder, vil du have et smukt dokumenteret bevis i tilfælde af at et uheld skulle ske. Uden at skulle ofre overskuddet, viser disse all-in-one dashcams, at god værdi aldrig behøver at betyde situationen kompromisløs.

Specifikationer

 • Videoopløsning (maks): 1080p
 • Billedhastighed (FPS): 60 fps
 • Bluetooth: Ja

BlackVue *DEMO* DR590-1CH Dashcam 32GB – Bedste high-end model

BlackVue *DEMO* DR590-1CH Dashcam 32GB

 

BlackVue *DEMO* DR590-1CH Dashcam 32GB er en topmodel af den højeste kvalitet, der optager Full HD 1080p-videoer med op til 60 billeder i sekundet og med Sony STARVIS billedsensor. Denne model har en bred synsvinkel på 139 grader for optimal dækning. Adaptiv formatfri teknologi reducerer behovet for at formatere kortet, så du undgår filkorruption, selv efter heftige skrivecyklusser. BlackVue Dashcam kommer desuden med et innovativt mikrofon tænd/sluk-knap, som giver dig bedre kontrol over dine optagelser. Og som den absolutte bonus er app’en gratis at downloade og bruge. Alt dette gør BlackVue *DEMO* DR590-1CH Dashcam 32GB til det ideelle valg fra de højeste niveauer af videokvalitet og personlige præferencer.

Derfor bør du købe dette dashcam

At købe et godt dashcam kan være en ressource-krævende beslutning. Få noget af det bedste hos BlackVue med *DEMO* DR590-1CH Dashcam 32GB, den bedste high-end model. Med avanceret teknologi kan dette dashcam gemme data forskellige steder og give dig anstændig beskyttelse under parkering – endda med sin bufferet parkeringsfunktion! Hvis du vil give dig selv et plus i sikkerhed og komfort, så er BlackVue er det rigtige valg – og dit køretøj takker dig perfekt for din investering!

Specifikationer

 • Videooptagelsesopløsning: 1080p
 • Monteringstype: Klæbende montering
 • Kontrolmetode: ca
 • Varevægt: 0,31 kg

Osram ROADSIGHT 30 ORSDC30 Dashcam – Bedste funktioner

Osram ROADSIGHT 30 ORSDC30

Osram ROADSIGHT 30 ORSDC30 Dashcam er perfekt til nye chauffører! Dens optagelser i full HD 1080p og 30fps giver konstant høj kvalitet, mens det 130 graders vidvinkelobjektiv fanger vejen fra en bred vinkel. Desuden har den trådløs WiFi-stand, 2-tommer skærm til nem navigation og magnetisk fastgørelse for let installation. Osramconnect app’en giver dig mulighed for at se data direkte på din mobil. Parkeringstilstand aktiveres automatisk som et beskyttende sikkerhedsskilt, mens G-sensor gemmer data for os i tilfælde af kollision. Endelig kan du lave backup på op til 32 GB takket væreMicro SD-kortslottet inklusiv USB-ladekabel – perfekt for at holde alle videoerne sikre og upåklagelige!

Derfor bør du købe dette dashcam

Når det kommer til din bil, er der ingen bedre måde at sikre sig selv på end ved hjælp af et Osram ROADSIGHT 30 ORSDC30 Dashcam. Dette revolutionerende produkt kan give dig den ro i sindet, som du har brug for, når du kører på vejene. Dette dashcam registrerer automatisk højkvalitetsoptagelser og giver dig let adgang til alle af dets funktioner. Så køb det her dashcam og vær tryg når du igen indtager vejen.

Specifikationer

 • Videoopløsning (maks): 1080p
 • Billedhastighed (FPS): 30 fps
 • Wi-Fi: Ja
 • Egenskaber: G-sensor
 • Natbillede (tilstand): Ja

Transcend Dashcam DrivePro 550B – Bedste kvalitet

Transcend DrivePro 550B

Det ultimative kørekort skabes med Transcend Dashcam DrivePro 550B. Det er udstyret med fremragende kvalitet til fronten og bagsiden, to optagelsesskærme og en bred vifte af sikkerhedsfunktioner. Den har en stor 1920 x 1080 optagelsesopløsning på frontkameraet og bagkameraet har Night Vision problemfri funktionalitet. Desuden er der et diagonalt synsfelt på 150° foran, et 2,4″ LCD-farveskærm for enkel betjening og indbygget Li-Polymer batteri for lavere strømforbrug. Til ekstern styring kan man bruge den inkluderede GPS-modtager samt DriveApp App’en som understøtter iOS og Android smarttelefoner. 64GB microSD-hukommelseskort til nem lagning er medfølgende som standard.

Derfor bør du købe dette dashcam

Transcend Dashcam DrivePro 550B. Dets bedste godkendelsesniveau sikrer, at du fanger skarpe og tydelige billeder og videoer, selv når solen er hårdest. Fremstillet af de hårdeste plastmaterialer er det meget lettere end mange andre konkurrencedygtige produkter til stede på markedet med en let vægt på 107 gram. Med Head-up display kan du nemt orientere dig omfattende tilslutningsmuligheder også om aftenen – eller altid have øjet på vejen. Nød- og parkeringsoptagelse giver et skud brugbart bevis ved mulige ulykker eller indbrud til din bil mens du er væk. Med disse funktioner er Transcend Dashcam DrivePro 550B et must-have for enhver moderne chauffør der ønsker at holde total kontrol undervejs.

Specifikationer

 • Videoopløsning (maks): 1080p
 • Billedhastighed (FPS): 30 fps, 60 fps
 • Wi-Fi: Ja
 • Videoopløsning: 1920×1080 (30fps), 1920×1080(60fps)
 • Videofilformat: MP4 (H.264)
 • Egenskaber: GPS
 • USB-version: 2.0
 • Skærmstørrelse: 2.4″
 • Sensor: CMOS
 • Indbygget hukommelse: 64GB
 • SD-type: SDHC, SDXC, microSD
 • Hukommelseskortstørrelse (maks): 128GB

Mio MiVue M700 Motorcykel Dashcam – Bedst til optagelse af et køretøjs interiør

Mio MiVue M700 Motorcykel Dashcam

 

Mio MiVue M700 Motorcykel-dashcam er et must-have for ethvert køretøj! Uanset om du søger at fange imponerende optagelser af detaljerne i et enkelt køretøjs interiør, eller hvis du ønsker at optage længere ture og overvåge aktiviteten bag dit køretøj – med Mio’s avancerede teknologi har du rigelige muligheder. Ubestridt optagelse til 1440p, kontinuerlig optagelse i op til 2 timer samt full HD 1080P 60 fps sikrer perfekt billedekvalitet. Og med integreret WLAN, IP67 vandbestandighed, 140° vidvinkelobjektiv og mulighed for tilslutning af bagkamera kan du begynde din eventyrtur med fuld tryghed. Kompromisløs ydeevne har aldrig været mere inden for rækkevidde!

Derfor bør du købe dette bilkamera

Hvis du gerne vil optage interiøret af dit køretøj, bør du definitivt overveje Mio MiVue M700 Motorcykel Dashcam. Det har så mange fremragende egenskaber som ubestridelige skud og krystalklare videoer selv ved høje hastigheder. Plus, er du ikke bange for at køre i regnvejr? Så kan dette dashcam håndtere det også – det er udformet til at modstå vandtæthedsområdet IPX7, så du kan fokusere på kørslen uden bekymringer! Kort sagt, dette er den ideelle dashcam til dig.

Specifikationer

 • Videoopløsning (maks): 1080p
 • Display: Ja
 • SD-type: microSD

Denver CCT-1230 Dashcam – Fantastisk kvalitetsoptagelser

Denver CCT-1230

 


Uanset om du er omkring byen eller på vej mod fjerne destinationer, er en Denver CCT-1230 Dashcam det helt rigtige at have. Denne car cam har et 2,4” LCD indbygget skærm, som kan give dig fantastisk kvalitetsoptagelser af videoopløsning der når fra 720P (1280×720)@30fps til 1080p interpoleret. Endvidere har den billedopløsning for stillbilleder fra 5MP/3MP/2MP/VGA, samt loop-optagelsestid der sagtens kan slukkes eller vælges mellem 3, 5, 10 minutter. Enkelheden leveres med 60 graders synsvinkel, mens en indbygget mikrofon og højttaler giver mulighed for yderligere avanceret styring. Desuden funktionerer den med et indbygget genopladeligt batteri på 180mAh og har plads til et Micro SD-kort op til 32GB (eksternt ikke inkluderet), som alle oplader via 12V biladapter eller Micro USB port. Så enten på din næste tur eller andet lignende trin – spul op med en Denver CCT-1230 Dashcam!

Derfor bør du købe dette dashcam

Det er den perfekte følgesvend til dine bekymringer og ønsker om højkvalitetsoptagelser i videobilleder. Med overkommelig pris og fantastisk kvalitet, kan du ikke gå galt med dette produkt! Fra HD 720P recording til “Night Vision” på snesevis af poletter, er Denver CCT-1230 Dashcam udstyret med de bedste funktioner for den bedst mulige resultater. Så hvis du leder efter en dashcam, der leverer videooptagelser i premiumkvalitet – samtidig med virkelighedsnærmere billeder – så bør Denver CCT-1230 Dashcam være dit go-to produkt!

Specifikationer

 • Videoopløsning (maks): 1080p
 • Stillbilledopløsning (MP): 2, 3, 5
 • USB-version: 2.0
 • Skærmstørrelse: 2.4″
 • SD-type: microSD
 • Hukommelseskortstørrelse (maks): 32GB

Pioneer Dashcam VREC-130RS – Bedste kompakte design

Pioneer VREC-130RS

 

Det er ingen overdrivelse at sige, at Pioneer Dashcam VREC-130RS er den nyeste og mest avancerede kameramodel på markedet, som har en overlegen HD-optagelse. Det revolutionerende design gør det let og bekvemmeligt at installere – kameraets brede 132° vinkelvidde giver et stort synsfelt, så du nemt kan se hvad der foregår på din vej. Du kan også se optagelserne direkte via det integrerede 2″ LCD skærm, som er let at bruge. Dit behov for et optimalt syn skyldes ikke alene den 1kanal dash cam, men den bærbare 8 GB til 32 GB microSD-kortlæser betyder desuden, at du ikke behøver bekymre dig om manglende lagringsplads. Med Pioneer Dashcam VREC-130RS får du ren teknologi komprimeret i et fantastisk lille produkt!

Derfor bør du købe dette bilkamera

Du bør måske overveje at købe Dashcam VREC-130RS fra Pioneer, hvis du leder efter et kompakt, økonomisk og full HD dashcam. Pioner Dashcam VREC-130RS vil hjælpe dig med en hurtig og nem identificering af skyld i trafikulykker – det vil være nyttigt for din forsikringsselskab. Det lille, robuste design gør det utrolig let at installere på dit køretøj, og du kan nemt diagnosere de optagne videoer takket være den indbyggede skærm. Kvaliteten er helt toppen og yderligere features inkluderer bl.a. recording pause funktion (når du standser bilen) samt manuelt eller automatisk udløst filovervågning – god til daglig brugervenlighed. Meget god pris også

Specifikationer

 • Videoopløsning (maks): 1080p
 • Billedhastighed (FPS): 30 fps
 • Wi-Fi: Ja
 • Videofilformat: MOV (H.246)
 • Egenskaber: G-sensor
 • Sensor: CMOS
 • SD-type: microSD
 • Hukommelseskortstørrelse (maks): 32GB

Hvad er et dashcam?

Et dashcam er et værktøj, som alle burde have i deres bil. Med et dashcam kan du fange alt, hvad der sker foran dig på vejen. Det tager videooptagelser og billeder, så du har beviser hvis du bliver involveret i en ulykke eller retlige problemer. De kommer også med forskellige funktioner som bevægelsessensorer, parkeringsovervågning og registreringsnummersøgere. Nogle af disse fungerer endda som navigationsenheder og bruges til at planlægge ruten til dit næste eventyr. Dashcams gør det nemmere at holde styr på vejen angiveligt uden uforudsete økonomiske overraskelser.

Hvorfor har jeg brug for et dashcam?

Et dashcam er et kamera, som du monterer på dit køretøj for at fange videooptagelser mens du kører. Med et præcist billede af hvad der foregår uden for vinduerne og inden i bilen kan det hjælpe dig med mere end blot appellere til din etiske side. Et dashcam vil anerkende potentielle problemer på vejen såsom en usikker fører eller et uheld, som kan hjælpe dig med at undgå potentielt farlige situationer samt give perspektivet om bevis i forsikringssager og andre juridiske tvister. Dashcams har også de funktioner som at registrere skarpt under mange miljøforhold, herunder nattetimer, regnfulde forhold eller tordenværk, så man er altid trygt beskyttet direkte fra sin dashcam.

Er et dashcam lovligt?

I Danmark, er det lovligt at bruge et dashcam til køretøjssikkerhed. Dashcams har forbedret sikkerheden på vejen ved at hjælpe lovgivere med at drive undersøgelser af trafikulykker. Som bilist bør man være opmærksom på kravene, der oftest er opdelt i personbil og erhvervsbrug. Det kan variere lidt fra region til region, men generelt skal der udvises almindelig hensynsfuld adfærd, som ikke distraherer andre trafikanter eller føreren selv. Et godt dashboard giver beskyttelse og sikkerhed og er helt bestemt et godt investering som altid styrker din køretur iDanmark.

Hvordan vælger jeg det perfekte dashcam?

Det rette dashcam til dit køretøj afhænger af et par faktorer, herunder størrelse, funktionalitet og pris. Som en klog begynder kan det hjælpe dig med at have nogle nøgleparametre for hånden, mens du shopper. Først og fremmest bør du vurdere hvilken type billedkvalitet din enhed skal have. Når det er bestemt, skal du overveje holdbarhed samt vægt og rumfang. Udover kameraegenskaberne skal du sikre, at selve monteringen let kan udføres og den indre teknologi er god og let at anvende. Med det grundige research kommer du i stand til at træffe det perfekte valg og finde et godt dashcam til dit køretøj.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

BlackVue IR DR750LTE 2CH Dashcam 32GB

Det unikke BlackVue IR DR750LTE 2CH Dashcam 32GB er et fantastisk tilvalg for enhver bil. Med en 1080p Full HD video, som optager ved 60FPS og 139° vidvinkelobjektiv med 2,1 MP Sony STARVIS CMOS billedsensorer, vil du kunne får detaljerede og skarpe oplevelser derfra hver eneste gang du bruger denne dashcam. Derudover har den et Super Nattesyn således, at videokvaliteten ikke ignoreres når man betragter på nattegangen. Og lad os ikke glemme indbygget 4G LTE-forbindelse, Live View (kørsel/parkering), GPS-sporing af køretøjer samt andre funktioner som underretning om kørsel/parkering eller automatisk Cloud back up og lagring samt tovejs stemmekommunikation. Konfigurerbar bevægelses- og støddetektion samt nærhedssensor fuldender BlackVue IR DR750LTE perfekt, med dansk lydstyrke til at guide dig omkring disse funktioner.

Derfor bør du købe dette dashcam

Dette bilkamera er den perfekte løsning for dig, der ønsker sikkerhed og et godt overblik når du kører. Med et BlackVue IR DR750LTE 2CH Dashcam får du en attraktiv allrounder, der giver dig mulighed for at se begge sider af bilen på samme tid. Udenfor forbinder Dashcameret trådløst med nano-SIM-bakken og derved til internettet og trackeren “Cloud” – hvorved du altid har realtime sporingsdata på dit køretøj. Dette kan gøre det meget lettere at finde ud af hvad der foregår om det stjæles eller marker unormal aktivitet pga. sovebilist/konvoi. Så hvis du vil have det bedste udstyr til kontrol og overvågning, er BlackVue IR DR750LTE 2CH Dashcam absolut værd at investere i!

Xiaomi 70mai A400

Xiaomi Dashcam 70mai A400 har imponerende funktioner. Det er ikke overraskende, at det hurtigt er blevet brugernes favorit. Cameraet har en GC4653-sensor og en opløsning på 2560×1440, som giver et skarpt billede selv under vanskelige lysforhold. Når det kommer til synsfeltet, har den et uovertruffet 145 ° bredt synsfelt, så tre veje kan dækkes samtidig! Den er også udstyret med en højkvalitets 2-tommer skærm. Med 500 mAh batteri for ekstra lang levetid og Dual-Channel optagelse får du alle de optagelser du ønsker!. Forbedret nattesyn og loop-optagelse betyder, at du kan optage selv distante genstande supertydeligt. Og med parkeringsassistenten fungerer den som et “samtaleparti” med nem styring via app’en på din mobiltelefon – alt i alt et must-have tilbehør til entusiastiske kørere!

Derfor bør du købe dette bilkamera

Xiaomi Dashcam 70mai A400 er den perfekte dashcam for alle, der ønsker yderst præcise videoer som Backup til deres daglige kørsel. Med en Quad HD-opløsning på 1080 p, kan du tage de skarpe og præcise detaljer af enhver situation i op til 140 grader optagelsesvinkel. Bortset fra at bevare kvaliteten af videooptagelser, har Xioami også et bredt udvalg af funktioner, der hjælper dig med at holde din sikkerhed og sørge for glat daglig kørsel. Dette giver enestående muligheder som Intelligent Parking Surveillance System med maksimal lagerpladsforvaltning, SOS-bevidsthedskontrol mod uventede hendelser eller nedlukning af nedbrudssensorer for at forhindre eventuelle fejlfunktioner.

Specifikationer

 • Videoopløsning (maks): 1440p (2K)
 • Egenskaber: G-sensor

Rollei DashCam 402

Denne Rollei Dashcam 402 giver masser af værdi for pengene. På trods af sin kompakte størrelse har den en lang række funktioner, der passer til mange forskellige typer af chauffører. Den fanger dine kørefokuserte øjeblikke i fuld HD med 30 fps og et bredt vidvinkelobjektiv. Billedkvaliteten er fantastisk, takket være den præcise G-sensor, som automatisk lagrer ulykkesregistreringerne sikkert. Derudover kan du trykke på nødknappen for øjeblikkelig go-ahead startopbevaring i kritiske situationer. Med højttaler og mikrofon er flere vigtige detaljer dekoreret for at fuldføre hele oplevelsen. Med alt hvad det har at tilbyde, er Rollei Dashcam 402 et godt valg!

Derfor bør du købe dette bilkamera

Køb af et bilkamera er en stor beslutning, så hvorfor overveje Rollei Dashcam 402? På trods af den overkommelige pris, tilbyder 402 nogle af de bedste teknologier. For eksempel giver dette kamera et klarere videooptagelse takket være den udvidede dynamiske rækkevidde og billedstabilisering. Og du får al denne værdi til en pris der er rimelig og rimelig prissat – det betyder at man får rigtig god værdi for pengene. Inkluderer man allerbedste kvalitet fra et kendt mærke med over 50 års loyaltu priser det som et godt køb. Med Rollei Dashcam 402 kan du med andre ord regne med fantastisk service og produktkvalitet.

Specifikationer

 • Videoopløsning (maks): 1080p
 • Billedhastighed (FPS): 30 fps
 • Videofilformat: MOV
 • Egenskaber: GPS
 • Skærmstørrelse: 2.0
 • Sensor: CMOS
 • SD-type: microSDHC
 • Hukommelseskortstørrelse (maks): 64GB