Loppefrøskaller Test 2024 → De 5 Bedste Loppefrøskaller

Loppefrøskaller

   

Pureviva Loppefrøskaller

  • 270 kapsler
  • Lavet med Psyllium
  • Bør indtages med rigeligt væske

Har du problemer med maven eller tarmen? Så er det meget muligt, at det er noget, der kan løses med et øget indtag af fiber. Der er flere forskellige måder, hvorpå man kan få sine kostfibre. Den mest naturlige er gennem almindelig kost, hvor grøntsager, frugt og fuldkornsprodukter er særligt fiberholdige. 

Er det ikke nok at spise denne form for kost, eller er der allergier eller andet, der står i vejen for eksempelvis at indtage frugt, så er der også andre muligheder. En af disse er at indtage loppefrøskaller som kosttilskud; det er nemlig et utroligt fiberholdigt naturprodukt (op til 88 gram fibre per 100 gram).

Loppefrøskaller er skallerne fra de frø, der stammer fra den indiske og pakistanske plante ved navn psyllium. Derfor kaldes de også for psyllium-frøskaller eller psyllium husks. Hvad end du kalder dem det ene eller det andet, så er det et rigtig godt værktøj til at få nok fibre, og dermed til at holde maven og tarmsystemet sundt.

Her i denne bedst i test guide til loppefrøskaller vil vi præsentere dig for 5 af de bedste loppefrøskaller, som du kan købe og bruge som kosttilskud eller som ingrediens i din madlavning. Læs med og bliv klogere på udvalget.

Pureviva Loppefrøskaller – Bedste loppefrøskaller som kapsler

Pureviva (270 kaps)

Hvis du udelukkende er ude efter at tage loppefrøskaller som kosttilskud, og ikke har tænkt dig at bruge det til eksempelvis at bage med, så er der ingen grund til at købe de rene loppefrøskaller.

I stedet kan du lige så godt købe disse bedste loppefrøskaller som kapsler, der bliver produceret og markedsført af Pureviva. Her får du en bøtte med 270 kapsler, hvilket rækker til 1-3 måneders brug alt afhængigt af om man holder sig til den lave eller høje ende af den anbefalede dosering.

Nemt at tage til hvert måltid

Ligesom det er tilfældet med loppefrøskaller i sin rene form, så skal disse kapsler også taget med masser af væske. Faktisk anbefales det, at man drikker 1 til 2 glas vand i forbindelse med indtaget af kapslerne.

Dette er et krav, fordi loppefrøskallerne skal bruge meget vand for at blive blødgjort, hvilket de helst skal være, når de når ned til tarmsystemet. Det gør det nemlig lettere for kroppen at optage fibrene, som jo er formålet med at tage kosttilskuddet.

Fordelen ved at vælge sine loppefrøskaller som kapsler er, at de på den måde bliver nemme at tage i løbet af dagen. Den anbefalede dosis for disse kapsler fra Pureviva lyder på 1 til 3 kapsler 3 gange dagligt. Dermed er det nemt lige at tage kapslerne ved morgenmaden, have det med i madpakken til frokost og igen have dem klar ved spisebordet til aftensmaden.

Derudover skal man ikke have vægten frem for at se, om man nu holder sig inden for de anbefalede gram, som det er tilfældet ved de rene loppefrøskaller. Her tager man bare det rigtige antal kapsler, og så er man godt kørende. Det er altså på mange måder det nemme valg.

EASIS Loppefrøskaller – Bedste loppefrøskaller

EASIS Loppefrøskaller 450g

Først på listen over de bedste loppefrøskaller har vi disse fra Easis. De får titlen som de bedste, fordi du her får skaller af en god kvalitet, og samtidig er prissætningen skarp i forhold til mængden.

Derudover er der ingen tvivl om, at EASIS generelt har et rigtig højt niveau af kvalitet på tværs af deres produktportefølje, og så er de stærke, når det kommer til veganske varer – hvilket loppefrøskaller jo i bund og grund er.

Tag dem med rigelig væske eller brug dem i maden

Der er flere måder, hvorpå du kan få dine fibre gennem loppefrøskaller. Med en variant som denne, der er helt ren, vil vi som regel anbefale, at du forsøger at bruge skallerne i din madlavning i stedet for at tage dem rent.

For selvom man tager sine skaller med rigelig væske, som man bør, så kan de godt være lidt kedelige. Ved at inddrage det i madlavningen i stedet, bemærker man ikke på samme måde, at man får de her fibre, som jo er så vigtige.

Mange vælger eksempelvis at bruge deres loppefrøskaller fra EASIS til bagning. Skallerne har nemlig den fordel, at de ikke bare er fibreholdige, men også er gode til at gøre dejen luftig og mere spændstig. Det kan give nogle utrolige lækre boller – særligt, hvis man bager den glutenfri slags, hvor man typisk kan komme til at kæmpe lidt med at opnå den her spændstig- og luftighed.

Uanset hvordan du vælger at bruge dine loppefrøskaller, kan du være sikker på, at de kommer til at oppe fiberindtaget i din krop. Det skulle gerne medvirke til at holde fordøjelsen i topform og samtidig holde maven sund.

SylliFlor Vanilje Loppefrøskaller – Bedste loppefrøskaller med smag

SYLLIFLOR VANILJE

En anden måde, hvorpå man kan gøre det sjovere at spise loppefrøskaller er ved at vælge nogle med smag. Loppefrøskaller har ikke i sig selv ret meget smag, men SylliFlor har lavet en vifte af populære indpakninger, hvor de har blandet skallerne med forskellige smage.

Prisen for at være de bedste loppefrøskaller med smag går til disse SylliFlor Vanilje Loppefrøskaller, men er du mere til andre smagsvarianter som eksempelvis Æble & Kanel og Kakao, så er det også oplagte valgmuligheder. Fordelen ved vaniljesmagen er, at den kan parres med mange ting.

Brug i maden eller lav en drink

SylliFlor Vanilje Loppefrøskaller kan tages på præcis samme måde som andre loppeskaller; det vil sige, at det kan spises og skylles ned med rigelig væske, det kan blandes i maden eller det kan blandes direkte i en drink af en slags.

Vaniljesmagen er med til at gøre det til en lidt mere smagsfuld oplevelse, at spise det rent, for herefter at skylle ned med tilstrækkelig væske. Men med en smag af vanilje bliver det også rigtig interessant at bruge disse loppefrøskaller til eksempelvis bagning af kager eller til at lave en lækker smoothie eller lignende drink, som gerne må have et strefj af vanilje.

Der er i hvert fald mange muligheder, og du kan med disse bedste loppefrøskaller med smag prøve dig lidt frem indtil du finder den indtagelsesmetode, du bedst kan lide. Det kan også være en god idé at variere lidt mellem muligheder, så du eksempelvis bruger det som drys på morgenmaden den ene dag og indtager det med en smoothie den anden dag.

Det vigtigste er naturligvis bare, at du holder dig inden for den anbefalede dosis, og samtidig sørger for at få nok væske med ned i forbindelse med indtagelsen. På den måde er du sikker på, at kroppen optager loppefrøskallerne på bedst mulig vis.

Urtekram Loppefrøskaller – Bedste økologiske loppefrøskaller

Urtekram Ø (200 gr)

Selvom loppefrøskaller er et sundt kosttilskud, som er særligt populært i helsekredse, så er det ikke altid, at det er økologisk. Det kan du dog være sikker på med disse Urtekram Loppefrøskaller, for her er nemlig helt styr på økologien og kvaliteten – præcis som du kender det fra Urtekrams øvrige produkter.

Få det rene og sunde produkt

Fordelen ved at vælge økologiske loppeskaller er naturligvis, at du ved, at der ikke er blevet brugt sprøjtemidler og andet i forbindelse med dyrkningen af de psyllium-planter, som frøene stammer fra.

Det er egentligt ikke noget, man skal underkende. For der er to faktorer her; først og fremmest dyrkes megen psyllium i Indien og Pakistan, hvor der generelt er mindre kontrol med fødevareproduktion end i Danmark. For det andet, er det skallerne på planternes frø, at man indtager her.

Det vil altså sige, at det er de skaller, der har været eksponeret for vind, vejr og ikke mindst sprøjtemidler, hvis sådanne er blevet brugt. Så selvom de efterfølgende har gennemgået en rensningsproces og lignende, så kan det være end idé at vælge økologiske loppefrøskaller, hvis man vil være sikker på, at man får det helt rene produkt.

SylliFlor Rejsebreve – Bedste loppefrøskaller til rejse

SylliFlor Rejsebreve (30 br.)

I Danmark er vi generelt godt stillet, når det kommer til kontrol med fødevareproduktion; både ude i markerne og ikke mindst i de professionelle køkkener. Samtidig stilles der strenge krav til, hvordan madvarer opbevares og behandles i supermarkeder, under transport og lignende.

Det betyder, at vi sjældent udsættes for bakterier og andet, der giver maven og tarmsystemet de store udfordringer. Men det betyder også, at når vi så rejser ud i verden, hvor standarderne måske ikke er helt på samme niveau, og hvor man bruger andre (og stærkere) ingredienser, så kan vi blive en anelse ramt på fordøjelsen.

Her kan det give rigtig god mening at hjælpe maven lidt på vej, og det kan du med disse bedste loppefrøskaller til rejse. De giver dig nemlig mulighed for at give maven de nødvendige fibre, som kan holde tarmsystemet og fordøjelsen sund og rask – selv, når den bliver udfordret.

Forskellige smagsvarianter i rejsestørrelse

Hvad der er interessant ved disse SylliFlor Rejsebreve er, at de kommer i overkommelige størrelser svarende til en dagsdosis. Disse breve er nemme lige at hive frem, hvorefter de kan tømmes og røres op i noget væske, eller kan tages direkte fra posen akkompagneret af 1 til 2 glas væske.18

Populære Tests