Sækkestol Test 2024 → Se De 11 Bedste På Markedet

Sækkestol

En sækkestol er meget mere end det, du måske er vant til at tænke på fra teenageværelset. I dag findes der en lang række af de sjove og unikke stole, som kan passe ind i ethvert hjem. 

Så hvis du leder efter en udendørs sengestol, en lounge sækkestol eller en sækkestol med ryglæn, er du havnet det rette sted. På den her liste kan du læse om 13 af de bedste stole på markedet, og forhåbentlig få inspiration til, hvad ville passe ind i dit hjem.

Blandt dem er blandt andet flere fra firmaet SackIt, der har masser af erfaring med forskellige sækkestole, og den klassiske Fatboy, som de fleste kender til. Find den sækkestol og det unikke design, der tiltaler dig, så du kan slappe af på en helt ny måde.

SackIt sækkestol Cobana Lounge Chair & Pouf – sækkestol med matchende puf

Cobana Lounge Chair & Pouf

SackIt er et firma, der har meget erfaring med sækkestole, og derfor er det ikke mærkeligt, at deres Cobana Lounge chair er sådan et hit.

Cobana sækkestolen fra SackIt kan fås i utrolig mange farver, så du kan tilpasse den til dit hjem og din indretningsstil. Den flotte og veldesignede stol er moderne og kommer med en puf, som du også kan bruge i andre dele af boligen.

Stolen fra SackIt kan bruges både indenfor og udendørs, og med SackIt Textile Cleaner er det nemt at gøre den ren. Som ekstra bonus har sækkestolen indbygget ryglæn, så du kan få lidt støtte og bruge den som en behagelig og almindelig stol.

Cobana er én af SackIts mest populære produkter. Materialet har en lysægthed på 7-8 på en skala fra 1-8, hvor 8 er det bedste, foruden at være slidstærkt og vandafvisende. Du slipper for de ellers kendte udfordringer med sækkestole, da Cobana fra SackIt har et design, der er formstabilt og støttende.

Coveret er lavet af 100% olefin fiber, og fyldet er 100% kemikaliefri EPS kugler. Sækkestolen vejer 6000 gram. SackIt gør opmærksom på, at stolen godt kan føles meget hård, når den først ankommer, men kuglefyldet vil bløde op efter få dage til en uge. Håndtaget bag på stolen er dekorativt.

Fordele

 • Medfølgende puf
 • Kan fås i mange farver
 • Til inden- og udendørs brug

Ulemper

 • I den dyrere prisklasse
 • Tilsyneladende praktiske detaljer kun til dekoration

SackIt junior sækkestol Cobana Lounge Chair & Pouf – sækkestol til børn

Cobana Junior Lounge Chair & Pouf

Sækkestol børn bliver ofte tænkt på som dovne børn, der ligger henslængt i deres stol. Men sådan skal man slet ikke tænke. En sækkestol som SackIt Junior Cobana er en god sækkestol med ryglæn, som kan give dit barn mulighed for at slappe af og sidde godt på én gang.

Cobana Junior er en mindre udgave af SackIt Cobana, men kommer ikke i helt så mange farver. Det er også én af de eneste forskelle, foruden størrelsen, naturligvis, for Cobana Junior er lige så slidstærk, formstabil og vandafvisende.

Det betyder, at sækkestolen er velegnet din børn og unge, der gerne vil have mulighed for hænge ud på deres værelse på en anden måde. Der bliver mere plads til vennerne, og stolen er nem at gøre ren, så den også kan sættes ind på de helt smås værelse.

Med en sædehøjde på kun 35 cm er den til at komme op i, og børnene kan nyde den i lang tid. SackIt gør, ligesom med voksenmodellen, opmærksom på, at stolen er meget hård de første dages tid, men derefter bløder den op. Håndtaget bag på stolen er desuden kun dekorativt, og skal ikke bruges ved flytning.

Fordele

 • Velegnet til børn
 • Robust
 • Nem at gøre ren

Ulemper

 • I den dyrere priskategori
 • Tilsyneladende praktiske detaljer kun til dekoration

SackIt Canvas Lounge Chair & Pouf – indendørs sækkestol med puf

Canvas Lounge Chair & Pouf

GÅ TIL BUTIK

SackIts sækkestol ved navn Canvas er lidt billigere end de foregående to og kommer primært i mere jordnære farver. Tekstilet i stolen er også mere mat og neutralt, så den er mere velegnet til dig, der foretrækker et roligere udtryk. Stolen er beregnet udelukkende til indendørs brug, men også her medfølger der en puf, så du kan få fødderne op.

I klassisk stil fra SackIt er sækkestolen god til at holde sin form, og den har et ryglæn, så du kan sidde komfortabelt. Den slidstærke stol bruger et dansk design til at skabe et hyggeligt, afslappet udtryk, som både er funktionelt og behageligt.

Stolen er lavet af 95% Canvas stof og 5% bomuld, og fyldet er 100% kemikaliefri EPS kugler. Det er EPS kuglerne, SackIt igen gør opmærksom på er meget hårde ved levering, men vil bløde op i løbet af nogle dage til en uge. Igen påpeger de også, at håndtaget bag på stolen kun er dekorativt.

Siddehøjden på stolen er 40 cm. Den medfølgende puf kan også bruges i andre rum.

Fordele

 • Fornuftig pris
 • Formstabil
 • Med ryglæn

Ulemper

 • Tilsyneladende funktionelle dele kun dekorative

Aslan Gamer sækkestol – gamer sækkestol i flotte farver

ASLAN GAMER SÆKKESTOL, SORT/RØD

GÅ TIL BUTIK

Den her gamer sækkestol er enhver teenagers drøm. Ikke nok med, at stolen har de sejeste røde og sorte farver og er udformet, så man sidder så godt som muligt under spil, så har den poser i siden, som kan bruges som kopholdere.

For forældre kan det godt være, stolen giver nervøse trækninger. Men betrækket er lavet af polyester og er nemt at gøre rent, og den flotte stol er både behagelig og støttende at sidde i. Poserne på siden kan støvsuges ved at tage støvsugerhovedet af. For teenageren, der godt kan lide at game, er det her et rigtig godt bud på komfort.

Ryglænet i gamerstolen er formholdigt, så den kan støtte ryggen, og du kan game så meget, du vil. Det giver den ultimative, tilbagelænede gameroplevelse, og gør den velegnet til konsolspil. Stolen kan selvfølgelig også bruges som ekstra siddeplads på værelset, når vennerne kommer på besøg, og kan tilføje en ekstra sejhed til indretningen.

Det her er drømmestolen for teenageren, der elsker at game. En billig sækkestol med ordentlig støtte til hele kroppen og plads til snacks og drikkevarer, så spillet kan fortsætte hele natten!

Fordele

 • Billig
 • Med poser i siden
 • Ryglæn

Ulemper

 • Lommerne kan være besværlige at rengøre

Sækkestol Razzmatazz Outside – sækkestol med mange muligheder

Sækkestol Razzmatazz Outside 160x120x95 cm

Hvis du vil have noget, der både er traditionelt og moderne, skal du overveje Razzmatazz Outside. Razzmatazz Outside er en stor sækkestol i et materiale af kunstlæder, som kan bruges både indenfor og ude på terrassen eller i haven. Det er vandtæt, og den håndlavede sækkestol er god til både børn og voksne, fordi den er så praktisk.

Med sin kompakte størrelse og behagelige tilpasning til kropsform er Razzmatazz en sækkestol, der er god til stuen, børneværelset eller soveværelset. Du kan sidde behageligt i den, også selvom du overtager den fra en anden.

Alle familiens medlemmer kan slappe af i stolen, som også er nem at gøre ren og vedligeholde. Den kan fås i en stribe af farver, så du kan tilpasse den fuldstændig til din indretningsstil eller til det individuelle rum. Lige fra sort til skrigende gul, uanset hvad du foretrækker, kan Razzmatazz Outside levere det!

Fordele

 • Kan fås i mange farver
 • Kan bruges både inden- og udenfor

Ulemper

 • I den dyrere prisklasse

Lounge Waves sækkestol – sækkestol i blødt materiale

Sækkestol Lounge Waves

Ved første øjekast er Lounge Waves måske ikke den kønneste sækkestol. Den har en form, mange vil synes er spøjs, og er lavet af et unikt materiale, der kan give en meget anderledes tekstur. Men det er en del af stolens charme; den skiller sig ud!

Som navnet antyder er Lounge Waves en stol, der er beregnet til at slappe af. Det er en skøn stol i et lækkert fløjlsmateriale, som er meget nemmere at passe end mange tror. Fløjl rengøres ved en nem støvsugning, så du ikke skal bekymre dig om, om du skal have fat i særlige genstande for at vedligeholde den.

Yderbetrækket på Lounge Waves kan desuden tages af og vaskes, eller du kan erstatte den med et andet betræk. Betrækket skal vaskes på 30 grader.

Det sagt, så er Lounge Waves også en ret stor sækkestol. Den kræver en del plads og kaldes også en sækkesofa. Med sin lange, unikke form er Lounge Waves i stor grad mere som en solstol transformeret til stuen. Den er kompakt og behagelig, og så tilpasser den sig din kropsform, så du altid ligger så godt som muligt.

Stolen er håndlavet i EU. Der er mange mål i stolen, og sædehøjden er på mellem 35-45 cm med en dybde på 80 cm. Lounge Waves vejer 10 kg, så vær forsigtig, når du flytter på den.

Fordele

 • Kan fås i flere farver
 • Lækkert fløjlsbetræk
 • Håndlavet i EU

Ulemper

 • Meget pladskrævende
 • Tung

 

 

Sækkestol Roll Waves 100 – rund sækkestol med form

Sækkestol Roll Waves

Roll Waves 100 er en rund sækkestol med en diameter på 100 centimeter. Den er lavet i et lækkert fløjlsmateriale, så du kan slænge dig på den og ligge behageligt. Med sin løse form er stolen god til at slappe af i, og du kan nemt have den som en tilføjelse til stuen eller ét af soveværelserne.

Der er tale om en kæmpe sækkestol, som kræver en del plads, men som også er dejlig at kaste sig i. Du kan ligge og slappe helt af, mens du læser, ser TV eller bare hviler dig.

Roll Waves 100 er håndlavet i EU og kan fås i flere farver, og den gode form gør den velegnet til voksne og børn på samme tid. For børn er det en behagelig, anderledes stol, der kan bruges i leg eller til historielæsning, og for voksne er det et godt sted at slappe af i ryggen på en ny måde.

Sækkestolen har en kompakt størrelse, så den tilpasser sig din kropsform. Stolen er bygget op af to poser, en inderpose med EPS perler, altså fyldet, og en yderpose, som nemt kan tages af for rengøring eller udskiftning – rengøring afhænger af tekstilet.

Roll Waves er beregnet til indendørs brug, men du kan udskifte betrækket til kunstlæder og tage den med ud på terrassen i sommermånederne. ”Waves” i navnet betegner det fløjlsstof, sækkestolen er lavet af, som er utrolig glat og lækkert at røre ved.

Fordele

 • Kan fås i flere farver
 • Håndlavet
 • Kan fås til både børn og voksne

Ulemper

 • Pladskrævende

Fatboy Original – den originale udendørs sækkestol

Fatboy Original - Outdoor - Sunbrella

En Fatboy sækkestol er én af de originale sækkestole, og den her model er beregnet til udendørs brug. Fatboy er en stor, uformelig sækkestol, som du kan bruge til at sidde eller ligge i. Mange kan godt lide at bruge sækkestolen til at få en anderledes oplevelse udenfor, da det er nemmere at slappe af i den end på en havemadras.

Det er muligt at få din Fatboy sækkestol i flere farver, så du kan tilpasse den til din stil. Du kan vælge at tilkøbe en ramme til sækkestolen, så den bliver omdannet til en blød og komfortabel gyngestol. Tekstilet på sækkestolen er beskyttet mod både sol, vind og fugt, og det er lavet til at holde. Tekstilet kaldes Sunbrella og har også en farvefasthed, der er helt fremragende, ud over desuden også at være stærkt nok til at være både vand- og snavsafvisende.

Du kan vælge at tilkøbe Fatboy Rock N’ Roll gyngestativet, så sækkestolen bliver omdannet til en gyngestol. Det vil give et helt unikt præg på terrassen, og du kan sidde mere komfortabelt end nogensinde før.

Fordele

 • Kan fås i flere farver
 • Kan omdannes til reel stol ved køb af Fatboy Rock N’ Roll gyngestativ
 • Meget robust
 • Udvendige dækning kan maskinvaskes

Ulemper

 • Kun til udendørsbrug

Hoppekids sækkestol Winter Wonderland – god sækkestol til børneværelset

Hoppekids Sækkestol - Winter Wonderland

 

Hvis du har små børn, og du gerne vil passe godt på dem, er sækkestolen fra Winter Wonderland-universet noget, du bør se på. Sækkestolen er lav og rund, så den passer godt til selv helt små børn, men behagelig at sidde på og let nok til, at børn selv kan flytte rundt på den uden skader.

Sækkestolen kan bruges som en fremragende læseplads, og det er en god måde at få børneværelset til at føles mere ”voksent”, uden at tage barndommen ud. For et barn kan en sækkestol være noget, de kun har set på teenageværelser i film og på TV, så de kan føles sig større og mere modne, mens deres barndomssind bevares.

Du bør overveje Winter Wonderlands sækkestol til børne- eller legeværelset, hvis du vil give dine børn en ekstra siddeplads til deres venner, eller hvis du vil have et sted ved siden af sengen, du selv kan sidde behageligt og læse godnathistorier. Sækkestolen holder sin form og har en neutral farve, så den kan passe ind på alle børneværelser uanset tema.

Sækkestolen har en dejlig, hæklet overflade, men betrækket kan lynes op og tages af for vask eller rens. Det gør den endnu mere praktisk med små børn, da du ikke skal bekymre dig om snavs, skidt eller spild. Læs altid vaskeinstrukserne på forhånd.

Fordele

 • God pris
 • Let og velegnet til børn
 • Betrækket kan lynes af

Ulemper

 • Forholdsvis bred

New Zealand lammeskind sækkestol – sækkestol med skind

Sækkestol | 100x100x80cm. | New Zealand Lammeskind | Langhåret

Hvis du vil have noget helt unikt, kan det være, du skal overveje New Zealand sækkestol med lammeskind. Den bløde og langhårede sækkestol har et helt unikt design, der er blødt og lækkert og lige til at putte sig sammen i.

Sækkestolen kan fås i flere farver og nuancer, så du kan tilpasse den til dine designvalg. Mens den er forholdsvis lav, holder sækkestolen sin form ganske godt, og har endda et ryglæn og et sæde, så du kan sidde godt hver gang.

Stolens lammeskind kommer fra New Zealand og er perfekt til børneværelset, soveværelset eller stuen. Det smitter også af på prisen, for stolen er sammensat af mange stykker perfekt tilskåret skind, der passer sammen og giver én helhed. Alle stole, på nær den hvide, er indfarvet.

Den her sækkestol har målene 100x100x80 cm, og har altså en rimelig størrelse. Selvom den er flot, anbefales det ikke at sætte den ind på børneværelset med helt små børn. Skindet er ægte lammeskind og har en hårlængde på 5-8 cm, som godt kan blive besværligt at rengøre, hvis der ofte spildes på det, eller det ofte bliver snavset eller beskidt.

Uanset om du leder efter en helt unik sækkestol, der kan fungere som dekoration i dit hjem, eller du vil have et blødt og komfortabelt sted at slappe af, er det her et godt bud. Se farverne igennem og overvej, om den her unikke, luksuriøse og eksklusive sækkestol er noget for dig.

Fordele

 • Kan fås i flere farver

Ulemper

 • Høj prisklasse

Hübsch puf m/ læderhank i uld – minimalistisk sækkestol og puf

HÜBSCH PUF M/LÆDERHANK I ULD SILDEBEN - GRÅ

 

Den minimalistiske Hübsch sækkestol er sækkestol og puf i én. Det runde, næsten futuristiske design gør den nem at indføre i hjemmet, der dyrker den moderne eller mid-century modern stil.

Hüsch er kendt for at lave flotte puffer, og det her er ikke nogen undtagelse. Læderhanken giver et brud i det næsten æggede design, og fungerer også som en praktisk måde at flytte puffen på.

Puffen er kombineret puf og sækkestol, men holder sin form nok til, at de fleste oftest ville bruge den som puf. Den har målene 70×35 cm, og med sin neutrale, grå farve er den nem at indsætte i ethvert hjem, uanset hvilken palet du har valgt til din indretning.

Sækkestolen fra Hüsch er god til stuen, når fødderne skal op efter en lang arbejdsdag, eller til børne- eller soveværelset, hvor der mangler en ekstra siddeplads. En puf eller mere formfast sækkestol er en god måde at få noget andet ind end en almindelig stol, og ser desuden også blødere og mere afslappende ud.

Hvis du vil dyrke det moderne og rolige, er den her sækkestol et godt valg til dig.

Fordele

 • God pris

Ulemper

 • Lidt basalt design

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Barbara Sækkestol

Sækkestolen Barbara fra Ilva er nok det, de fleste først kommer til at tænke på, når der bliver sagt ”sækkestol”. Den store, uformelige pude er formbar og blød, så du kan gøre med den, hvad du vil. Det er en billig stol, som du uden tvivl har set før, og den er utrolig velegnet til legeværelser og hjem med små børn.

Sækkestolen vejer kun 4,4 kg. Den er et godt sted for børn at lege på en anden måde, men kan også sagtens bruges af trætte voksne eller forældre. Fyldet er 100% EPS-kugler, og selve sækkestolen er lavet af gråt nylonpolyester.

Det her er den mest basis sækkestol, du kan få på markedet. Den kan bruges som stol og som liggeunderlag til en middagslur, både for dig og eventuelle kæledyr. Det her er hele familiens sækkestol, og dens uformelige facon gør den både alsidig og behagelig for alle.

Det er ikke specificeret, hvorvidt sækkestolen kan bruges både inden- og udenfor.

Fordele

 • Billig
 • God til legeværelset

Ulemper

 • En smule kedelig at se på

Odell Sækkestol

Odell er endnu én af Ilvas sækkestole, denne gang med en smule mere form. Stolen har en tredimensionel, trekantet form, som giver lidt mere støtte til dig, der ligger i den. Det gør stolen ideel til teenageværelset, hvor der skal slappes af, hyggehjørnet, eller på børneværelset, hvor der skal læses historier.

Stolen er lavet i grøn polyester/bomuld canvas og har et fyld af 100% EPS kugler. Med en vægt på 4,44 kg er den ikke så tung, at den ikke er til at flytte rundt på, men den vil heller ikke rykke sig af ingenting.

Sækkestolen kan passe godt ind i ethvert hjem, uanset hvilken indretnings- eller livsstil, du kører. Den giver din ryg en smule støtte, så du ikke skal spænde i kroppen for at holde dig siddende, men er stadig formløs nok til, at den virker som en mere traditionel sækkestol.

Stolen er desuden også billig. Du kan få den hjem til en meget fornuftig pris, de fleste kan overkomme, og så længe, du passer på den, kan den holde længe.

Det er ikke specificeret af Ilva, hvorvidt den kan bruges både inden- og udenfor.

Fordele

 • En smule rygstøtte
 • Alsidig
 • Billig

Ulemper

 • Formløs