Stangstøvsuger Test 2024 → De 4 Bedste Stangstøvsugere

Stangstøvsuger

Er du på udkig efter den bedste stangstøvsuger? Så har vi samlet vores bud på, hvilke du skal overveje at købe – lige her i denne stangstøvsuger test. I alt vil du blive præsenteret for 5 forskellige støvsugere, som hver især har deres styrker. 

Det betyder, at du nok skal kunne finde en stangstøvsuger, der passer til lige netop det behov og ikke mindst det budget, som du står med. Samtidig vil du kunne klikke dig direkte ind til danske butikker og webshops, der forhandler de enkelte modeller, og dermed bestille den bedste stangstøvsuger allerede i dag, hvis du ellers er klar til det.

Det bliver simpelthen ikke meget nemmere at få fingrene i den bedste stangstøvsuger, og vi håber naturligvis, at du vil læse med videre her i vores test. God fornøjelse!

Roidmi RS60 – Bedste stangstøvsuger med app

Roidmi RS60

Hvis du elsker alt, der hedder connectivity og smarte indstillinger og funktioner på alt i hjemmet, så kan du overveje om ikke din nye stangstøvsuger skal være en Roidmi RS60. Det er nemlig den bedste stangstøvsuger med en tilhørende app.

Indstil din støvsuger uden problemer via telefonen

Støvsugere har efterhånden eksisterer i rigtig mange år uden, at der nogensinde er nogen, der har haft behovet for at styre dem med en app. Men nu er det altså muligt med Roidmi RS60, og det er både en overraskende smart og velfungerende løsning.

Det man kan i den tilhørende app er, at man kan følge med i og tilpasse støvsugerens indstillinger. Det betyder, at du nemt og intuitivt kan sætte den op, så den passer til lige præcis det støvsugerbehov, som du står med i en hvilken som helst given situation.

De fleste støvsugere bliver bare tændt, og så kører de derudaf, men her er der altså lidt flere indstillinger og tilpasningsmuligheder, som gør, at man kan få en mere optimal støvsugning af hjemmet. Noget der absolut ikke skal underkendes.

Prisvindende design

Udover at have en smart app, og i øvrigt også en lang batteritid med 70 minutters brug, samt en kraftig sugeevne med en effekt på 150 Watt, så er Roidmi RS60 en utrolig pæn og meget stilren stangstøvsuger.

Det behøver du såmænd ikke at tage vores ord for. Der er heldigvis andre og mere kompetente mennesker, der har vurderet, at ja, Roidmi RS60 er en flot stangstøvsuger. Dens design har nemlig vundet et utal af flotte priser, herunder ved RedDot Design Award.

Vi kan da kun være enige; denne stangstøvsuger med app står knivskarpt, og vil passe ind i de fleste hjem. Samtidig er den effektiv, brugbar og proppet med smarte løsninger, såsom moppefunktion, indbygget LED-lys i støvsugerhovedet og et utal af medfølgende børster, så den kan bruges til både dyrehår, rengøring af møbler, biler og så videre.

Dyson V15 Detect Absolute – Bedste stangstøvsuger

Dyson V15 Detect Absolute

 

Hvis du skal have fingrene i den bedste stangstøvsuger, så er det Dyson V15 Detect Absolute, du skal gå efter. Modellen her er stoppet med funktioner, og så kommer den fra Dyson, der er særligt kendt for at være helt fremme i skoene, når det kommer til stangstøvsugere.

Effektiv rengøring i alle situationer

Noget af det, der gør Dyson V15 Detect Absolute til den bedste stangstøvsuger på markedet er, at den er proppet med alverdens avanceret teknologi. Eksempelvis har den sensorer, der hele tiden registrerer, hvad der er foran støvsugerhovedet og i øvrigt også oplyser det.

Dermed kan stangstøvsugeren tilpasse sine indstillinger for at sikre, at alt skidtet foran den bliver suget op. Samtidig sikrer lyset, at du kan følge med i, hvorvidt det hele kommer med eller ej. I sidste ende betyder det et renere hjem.

Er der mange hår på gulvet i hjemmet, enten takket være langhårede personer med en tendens til at fælde eller dyr, som eksempelvis hunde eller katte, så er Dyson V15 Detect Absolute også et oplagt valg. Den kommer nemlig med det nødvendige tilbehør til effektivt at fjerne selv de største hårbunker – uden, at de filtrer sig fast i støvsugeren og blokerer for sugeevnen.

Informativ LCD-skærm og god partikelffiltrering

I alle situationer kan du følge med i vigtige informationer fra støvsugeren ved hjælp af den indbyggede LCD-skærm. Her vil både være status på batteriet, støvsugerens indstillinger og aktuelle effekt, samt mulighed for at se mere om de registrerede støvpartikler.

Og lige det med støvpartikler er noget, som Dyson V15 Detect Absolute er gået all-in på at fjerne. Faktisk har Dyson lavet et filtreringssystem, som angiveligt skulle fange hele 99,99 % af alle støvpartikler og allergener, der passerer gennem støvsugeren. Dermed kan du være sikker på, at du sidder tilbage i et rent hjem efter en grundig støvsugning.

4,7 ud af 5 stjerner

Hvis man slår Dyson V15 Detect Absolute op på PriceRunner, vil man se, at den i skrivende stund har fået 4.038 anmeldelser fra forbrugere, der har købt den. Baseret på disse mange tusinde anmeldelser, er denne bedste stangstøvsuger i gennemsnit blevet vurderet til 4,7 ud af 5 stjerner.

Det er en utrolig flot score, men det kan næppe komme som en overraskelse, hvis man har læst kundernes bedømmelser. Her bliver den nemlig i flæng beskrevet som værende ”fantastisk”, ”den bedste støvsuger nogensinde” og så videre. Der hersker med andre ord ikke megen tvivl om, at det er alle pengene værd, at investere i Dyson V15 Detect Absolute.

Bosch Serie 2 Move BBHF216 – Bedste billige stangstøvsuger

Bosch Serie | 2 Readyy'y 16Vmax BBHF216

 

Selvom Dyson V15 Detect Absolute er kåret som den bedste støvsuger, så er den ikke for alle. Den er nemlig prissat højt, og falder derfor langt fra inden for manges budget. Heldigvis kan man også få en rigtig god, billig stangstøvsuger, hvilket Bosch Serie 2 Move BBHF216 er et forrygende eksempel på.

Effektiv rengøring til mindre arealer

Med en Bosch BBHF216 får du en stangstøvsuger, som ikke koster alverdens, men som fortsat kan stå for en meget effektiv støvsugning. Der hvor man har sparet pengene er altså ikke på den grundlæggende, vigtige funktionalitet, men derimod på alt det udenom.

Det vil sige, at du får en lidt kortere batteritid på 36 minutter. Det burde være tilstrækkeligt til mindre hjem eller til dig, der har lyst til og mulighed for at dele støvsugningen op i flere mindre bidder. Til gengæld for den korte batteritid, får du et batteri, der også er hurtigt om at lade op, så du kommer ikke til at sidde og vente længe.

Derudover er det her heller ikke en stangstøvsuger proppet med mange smarte funktioner, som Piezo-sensorer, LED-lys i støvsugerhovedet og så videre. Her får du en helt basal, billig stangstøvsuger, som er lige til at gå til.

4,7 ud af 5 stjerner

Der er mange, som bliver tiltalt af den attraktiv prissætning og en grundlæggende stangstøvsuger, der bare virker og ikke bliver for kompliceret. I hvert fald har dennne Bosch Serie 2 Move BBHF216 i skrivende stund fået en gennemsnitlig vurdering på 4,7 ud af 5 stjerner hos PriceRunner.

Her fremhæver de anmeldende kunder, at det er en ”fantastisk lille støvsuger”. Blandt andet skriver Sophie, at hun bruger den regelmæssigt (flere gange om ugen) til at tage det værste i boligen. Her fremhæves det, at den er nem at bruge og tømme, samt, at selve støvsugerhovedet blot kan rengøres et par gange om året, selvom de er to piger, der bor der, hvor støvsugeren bliver brugt.

Severin Sepuro HV 7185 – Bedste stangstøvsuger med HEPA-filter

Severin HV 7185

 

Selvom formålet med støvsugning er at fjerne støven fra hjemmet, så blæser støvsugeren luft ud igen, som altid vil indeholde en eller anden grad af støv. Selvom det typisk vil være så små partikler, at man ikke bemærker det i rengøringsmæssig forstand, så kan det være store nok partikler til, at støvallergikeren fortsat vil slå ud.

Bor der en allergiker i hjemmet, eller kommer der regelmæssigt en på besøg, kan det derfor være værd at investere i en stanstøvsuger med HEPA-filter, og her er Severin Sepuro HV71285 den bedste.

Fjern 99,95% af støvpartikler med et HEPA 13-filter

Et HEPA-filter bruges på en støvsuger til at fjerne partikler fra den luft, der blæses ud af støvsugeren. Det sker naturligvis med henblik på at sikre så ren luft som muligt, og det er da også årsagen til, at HEPA-filtre er på must-have-listen for særligt støvallergikere.

Et HEPA-filter kan fås i 5 forskellige udgaver fra HEPA 10 til HEPA 14. Når man går op til det næste HEPA-filter, vil man få en bedre filtrering af luften. HEPA 10 starter fjerner således 85 % af luftens partikler, hvor HEPA 14 fjerner 99,99 %.

Med Severin Sepuro HV 7185 får du en stangstøvsuger med HEPA 13-filter, hvilket svarer til, at 99,95 % af partikler fjernes fra den luft, der blæses ud af støvsugeren. Det er praktisk talt det ypperste, du kan få i en stangstøvsuger, og det er lige netop det, der er med til at sikre, Severin en plads på listen her.

Godt og stærkt batteri

Man kan fristes til at tro, at dette bare er en allergivenlig støvsuger og dens primære salgsargument ligger i det avancerede HEPA-filter. Men det er ikke tilfældet, Severin har nemlig formået at lave en utrolig velfungerende, effektiv og ikke mindst praktisk stangstøvsuger.

Den kommer blandt andet med et stort 2.500 mAh batteri, som sikrer, at den kan bruges i omtrent en time. Det burde være nok til de fleste hjem. Hvis man bor i en bolig, der ikke kan støvsuges på en times tid, så er det ikke sikkert, at en batteridreven støvsuger er det rette valg.

Insisterer du dog alligevel på at købe denne bedste stangstøvsuger med HEPA-filter, så kan du oplade batteriet på under en time. Så der er heldigvis ikke megen nedetid.

Praktiske og smarte løsninger

Udover den fine batteritid, kommer Severin Sepuro HV 7185 også udstyret med smart LED-lys, der lyser op foran støvsugerhovedet. Dermed kan du hele tiden se, hvor støvet ligger, og sikrer dig, at du får det hele med.

Derudover er der også en lille lampe, der lyser op, når det er tid til at tømme støvsugerposen, som kan rumme op til 1 liter. Der medfølger i øvrigt 6 poser, når du bestiller din Severin Sepuro HV 7185, så der er til de første mange støvsugninger.

Derudover får man også en vægbøjle med i købet, så man kan hænge sin stangstøvsuger med HEPA-filter op på væggen, i et skab eller et andet sted, hvor den ikke optager gulvplads. Kombinerer man det med de medfølgende mundstykker til møbler og polstring, som gør det nemt at rengøre alt lige fra bilen til sengemadrassen, så er der i den grad tale om en smart stangstøvsuger.

 

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Dyson V10 Animal

Hvis du er på udkig efter den bedste stangstøvsuger med håndstøvsuger, så vil vi anbefale, at du investerer i Dyson Cyclone V10 Animal. Det er naturligvis en helt almindelig, ledningsfri stangstøvusger, men som så også har en håndstøvsuger indbygget, der kan tages fra og bruges separat.

Det er en utrolig smart funktion at have, fordi det giver bedre mulighed for at gøre rent i alle hjemmets hjørner og afkroge, samt i forskellige højder. Uden tvivl en vigtig funktion, som er særligt velfungerende for denne model, hvor håndstøvsugeren er særligt kraftfuld.

Effektiv rengøring i alle hjem

Med en Dyson Cyclone V10 Animal, får du en stangstøvsuger, der sørger for effektiv rengøring i et hvilket som helst hjem. Det kan blandt andet fremhæves, at den er mere kraftfuld end andre Dyson-støvsugere, hvilket kommer sig af, at man har optimeret opbygningen af støvsugeren.

Det betyder, at den nu suger luften i en lige linje fra gulvet og helt op i beholderen og gennem cyklonen, der filtrerer partikler fra den luft, der sendes ud fra støvsugeren igen. Ved at luften ikke skal rundt i for mange sving, så at sige, opnås der altså en bedre sugeevne.

Derudover er modellen også optimeret til at støvsuge hår fra særligt dyr, hvilket også er årsagen til, at den er blevet navngivnet V10 Animal. Det betyder, at hvis der ligger mange hår på gulvet, så klarer denne stangstøvsuger med håndstøvsuger det uden problemer.