Stepmaskine Test 2024 → Se De 2 Bedste Stepmaskiner

Vertical Climber - Verticon - inSPORTline

Stepmaskine Test: Stepmaskiner er gode træningsmaskiner, fordi de hjælper dig til at forbrænde masser af kalorier og samtidig træne ben, numse og i mange tilfælde også overkroppen. Men der er mange stepmaskiner at vælge i mellem, og det kan være en anelse svært at finde ud af, hvilken der er den bedste.

Derfor har vi lavet nedenstående liste over de bedste stepmaskiner. Her introducerer vi dig til nogle af de bedste modeller, som du kan købe lige nu og her. Efterfølgende kan du læse mere om, hvordan du kommer i gang med stepmaskine fitness, samt hvilken effekt det har, når du træner på den.

Titan Ministepper – Bedste mini stepmaskine

Titan Ministepper Stepmaskine

Endelig har vi Titan Ministepper, som får titlen som den bedste mini stepmaskine. Det gør den fordi den ikke fylder ret meget, fordi den fungerer vældig fint og fordi den har et enkelt og anonymt design, som passer ind i de fleste hjem.

Modellen har medfølgende elastikbånd, der kan bruges til også at aktivere overkroppen, når du træner, og den er helt perfekt til at have stående derhjemme. Selvom den er lille, er den ikke helt tom for funktioner. Den har blandt andet en indbygget computer, der viser relevante informationer.

inSPORTline Twist Stepper – Bedste billige stepmaskine

Stepmaskine - Twist Stepper - inSPORTline

 

inSPORTline Twist Stepper får titlen som den bedste billige stepmaskine. Det gør den fordi, du her får en smart stepmaskine med træningselastikker, der kan træne både over- og underkrop, uden at det koster en formue.

Den er ikke lige så avanceret som nogle af de andre modeller, vi har nævnt her på listen, men til gengæld er den prissat sådan, at de fleste kan være med. Det kan derfor være en oplagt stepmaskine til nybegyndere, som endnu ikke er helt sikre på, om det er en aktivitet for dem.

Det bemærkes dog, at denne model ikke har indbyggede håndtag, så hvis du har udfordringer med at holde balancen, kan det vise sig ikke at være den rette stepmaskine til dig.

Sådan finder vi de bedste stepmaskiner

Det var vores liste over de bedste stepmaskiner. Forhåbentligt har den gjort dig lidt klogere på, hvilken stepmaskine du skal købe, når du er klar til at slå til. Men måske du sidder tilbage og undrer dig over, hvordan vi dog i himlens navn er nået frem til, at det lige er de her stepmaskiner, som vi gerne vil anbefale.

Processen for udvælgelsen af ovenstående produktanbefalinger består ikke af, at vi selv tester de enkelte stepmaskiner. I stedet indsamler vi data om en lang række forskellige modeller, som man kan købe lige nu. Her kigger vi på anmeldelser fra eksperter og forbrugere, tekniske specifikationer, priser og mere.

Disse informationer bliver alle samlet i ét regneark, hvor vi efterfølgende sammenligner hvert produkt på kryds og tværs. Her er der naturligvis nogle stepmaskiner, der klarer sig bedre end andre, og resultatet er således ovenstående liste over de bedste stepmaskiner.

Vi foretrækker personligt denne fremgangsmåde, da den sikre objektivitet, eftersom vi ikke selv har haft produkterne i hånden – og derfor ikke har nogen forkærlighed for dem. I stedet er den baseret 100 procent på data og vi vægter især positive anmeldelser fra forbrugere, der har købt den enkelte maskine, højt.

Køb stepmaskine på tilbud

Prisen på en stepmaskine kan variere meget alt efter, hvad du drømmer om. De dyreste modeller koster gerne tæt på 10.000 kroner eller mere, mens man også kan få nogle billigere udgaver til et par hundrede kroner.

Uanset om du går efter en dyr eller billig maskine, så kan du glæde dig over, at der regelmæssigt er mulighed for at købe en stepmaskine på tilbud. Her får du muligheden for at spare penge på dit køb, og dermed komme endnu billigere i gang med træningen.

Når du får muligheden for at købe en stepmaskine på tilbud, har du overordnet set to muligheder. Du kan enten;

  1. købe den model, som du har udset dig og spare dig selv for nogle penge, eller
  2. opgradere til en dyrere model, end den du har udset dig, og få mere stepmaskine for pengene end hvis du havde købt til fuld pris.

Den første tilgang er oplagt for dig, der er fast besluttet på, at du skal have én bestemt stepmaskine, og ikke behøver mere. Men hvis du originalt har valgt en stepmaskine fordi det var den, der var inden for dine økonomiske rammer, så kan tilgang to være en oplagt mulighed for at få en bedre maskine uden, at det koster ekstra.

Hvad er en stepmaskine?

En stepmaskine er en relativ simpel form for træningsmaskine. Som navnet antyder, er det en maskine, der simulerer, at du tager skridt. På den måde kan den ses lidt som en mellemting mellem en løbemaskine og en trappemaskine.

Fordelen ved en stepmaskine er blandt andet, at dine fødder altid er i kontakt med pedalerne. Når du ikke på noget tidspunkt løfter fødderne (og dermed træder ned igen), belastes knæene ikke på samme måde. Det skyldes simpelthen, at du undgår de stød, som bliver sendt op gennem kroppen, når du eksempelvis løber.

Stepmaskinen kan komme i flere forskellige varianter, hvor grundidéen er den samme, men nogle detaljer kan være forskellige. Den mest basale er blot en lille model, der står på gulvet og udelukkende består af to pedaler, som man ellers kan træde afsted på. Andre modeller har håndtag, som man kan holde ved, og andre igen tager den til ekstremerne ved at simulere klatring. Disse maskiner kaldes for Vertical Climbers.

Stepmaskine effekt: Hvilke muskler træner man?

Stepmaskiner træner som udgangspunkt musklerne i underkroppen. Det vil sige, at dine lægmuskler, numsen og lårmuskler bliver stærkere, hvis du regelmæssigt benytter din stepmaskine. Afhængig af, hvilken variant man vælger, kan en stepmaskine også træne dele af musklerne i overkroppen. Det er især tilfældet ved en vertical climber, der også går ind og aktiverer dine mave- og armmuskler.

En stepmaskine er kendt for at være en af de maskiner, hvor man forbrænder flest kalorier under brug. Det gælder især, hvis man formår at bruge den rigtigt, men langsommere, men store skridt i et jævnt tempo. Dermed kan du altså både se frem til stærkere muskler i især underkroppen, samt et vægttab, hvis ellers du holder ved træningen med stepmaskine.

Det gør også stepmaskinen til et populært valg hos de, der gerne vil både tabe sig og arbejde på at få en mere veltrænet numse. Fordelen ved stepmaskinen er naturligvis også, at den ikke behøver at være større end, at den kan stå derhjemme på soveværelset, på badeværelset, kontoret eller hvor man ellers gerne vil træne henne.

Se listen over de bedste stepmaskiner øverst på siden og få inspiration til hvilken stepmaskine, du skal vælge, hvis du gerne vil nyde godt af maskinens høje effekt på både kalorieforbrænding og træning af forskellige muskelgrupper.

Kom godt i gang med din træning allerede i dag

Hvis du gerne vil i gang med at trave afsted på stepmaskinen og dermed arbejde aktivt med at få en bedre numse og stærkere lægmuskler, så er der ingen grund til at vente. Der er nemlig rig mulighed for at købe din stepmaskine allerede nu og komme godt i gang med træningen.

Vores anbefaling er, at du starter stille og roligt ud. Teknikken kan godt være en anelse svær at få helt styr på, så du må ikke lade dig slå for hurtigt ud. Brug i stedet tid på at lære at bruge maskinen på den helt rigtige måde, og sæt derefter langsomt dit tempo og din skridtlængde op.

Du vil hurtigt opdage, at når først du har styr på, hvordan du griber maskinen an, så er det nemt lige at hoppe op og tage nogle skridt, når man har 10 minutter i løbet af dagen. Det kan være en rigtig god måde at bruge stepmaskinen på derhjemme, da man på den måde hele tiden sørger for at holde sig aktiv.

Når det så er sagt, så er det også vigtigt, at kroppen får lov at hvile, når du begynder at være øm i musklerne. Det er nemlig et tegn på, at de er ved at restituere, og det skal de naturligvis have lov til. Som med alle typer af træning, er det nemlig vigtigt, at du ikke overanstrenger dig.

Køb din stepmaskine online og spar penge

Har du besluttet dig for, at det er tid til at anskaffe dig sådan en maskine? Så overvej om ikke du skal købe din stepmaskine online. Det kan nemlig spare dig for en hel del penge og besvær, hvis man sammenligner med at skulle købe den i en fysisk butik.

Først og fremmest gælder det, at der ikke er mange fysiske butikker, der har en stepmaskine som en regelmæssig del af deres udvalg. Det hænder af og til, at man kan finde dem som spotvarer i eksempelvis Bilka og Harald Nyborg, men oftest skal man ud i en butik, der primært fører træningsudstyr. Som du måske ved, er de ikke altid lige nemme at finde.

Dernæst har fysiske butikker typisk en dyr husleje til deres butikslokaler, som de skal betale. Dertil har de også mange faste udgifter til salgspersonale. Kombinerer du det med, at de ofte kun sælger til deres nærmeste geografiske opland, så er der mange omkostninger set i forhold til den potentielle indtjening. Det ender som regel i højere priser.

Anderledes forholder det sig, når man køber sin stepmaskine online. De er nemme at finde, da det bare er klikke sig videre fra listen øverst på siden eller ved at søge på Google. Man kan bestille derhjemmefra, og typisk få leveret inden for få hverdage. Priserne er ofte også bedre, fordi webshops har bedre indtjeningsmuligheder og typisk også lavere faste omkostninger.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Stepmaskine Med Håndtag - Professionel - HS-055S

Hop Sport HS-055S har fået titlen som de bedste stepmaskine. Det har den af flere årsager. Blandt andet, er den skarpt prissat i forhold til, og man får således meget maskine for sine penge. Samtidig er det en model med justerbare håndtag, hvilket gør, at den kan bruges af de fleste uden, at man skal bekymre sig om at miste balancen.

Modellen har et enkelt design, og passer perfekt ind derhjemme. Den er nem at benytte, og har blandt andet en indbygget computerskærm, der løbende opdaterer dig om, hvor mange kalorier du forbrænder, samt hvor mange skridt du tager i minuttet.

Hvis du gerne vil aktivere mere end blot din underkrop, kan du glæde dig over, at der medfølger træningselastikker, når du køber Hop Sport HS-055S. Det åbner op for muligheden for at træne overkorppen samtidig med, at du benytter stepmaskinen.

Stepmaskine - Holister - inSPORTline

 

 

Holister-modellen fra inSPORTline får herfra titlen som den bedste high-end stepmaskine. Det gør den primært fordi du her får alt, hvad du kunne drømme om i en stepmaskine. Det betyder, at der både er indbyggede komfortfunktioner som transporthjul, holder til din vandflaske og din tablet eller telefon og sågar et reguleringssystem, der sikrer, at maskinen altid står jævnt – også på ujævne overflader.

Stepmaskinen er naturligvis også udstyret med en computerskærm, der her er 7-tommer stor. Her får du mulighed for at følge med i alt fra watt og hjerterytme til kalorieafbrænding og hastighed. Der er mange forskellige indbyggede programmer – herunder også intervalprogrammer, som hjælper til at sikre højt udbytte af træningen.

Dertil er der en elektronisk modstandsindstilling, så du kan regulere sværhedsgraden på din træning. Der er altså rig mulighed for en god træning, når du benytter denne model fra inSPORTline. Men den er så også den dyreste stepmaskine her på listen.

Vertical Climber - Verticon - inSPORTline

Verticon vinder titlen som den bedste vertical climber stepmaskine. Det gør den for sin høje kvalitet og mange funktioner, der ikke bare er med til at sikre en god træningsoplevelse, men også en høj kalorieforbrænding.

Den er intuitiv at bruge, hvis man er vant til sådanne masiner, men det kan være et stort skridt at tage sådan en, hvis man er en nybegynder indenfor klatring og / eller stepmaskiner. Men hvis ellers du føler dig klar til at gribe denne model an, så kan du glæde dig til en ualmindelig effektiv træningsoplevelse, hvor store dele af kroppens muskler bliver aktiveret.