Trekantsliber Test 2024 → De 4 Bedste Trekantslibere

Trekantsliber

Hvis du er på udkig efter den bedste trekantsliber, så er du kommet til det helt rette sted. Her i artiklen har vi nemlig fundet 5 af slagsen, som hver især har fortjent en plads på listen over de bedste trekantslibere. Dette bunder sig blandt andet i positive anmeldelser fra forbrugere og eksperter, produktegenskaber og værdi for pengene. 

Nedenfor vil du blive præsenteret for de enkelte trekantslibere, og få svar på, hvorfor de hver især er blevet udvalgt som en af de 5 bedste. Samtidig vil du kunne læse mere om de enkelte maskiner, samt klikke dig direkte videre til troværdige danske webshops, hvor de kan købes.

Der behøver således ikke at være langt fra tanke til handling i forhold til købet af din nye trekantsliber. Men det er naturligvis også helt okay, hvis du bare er kommet for at blive lidt klogere på, hvad der er at vælge imellem på et marked, der i den grad er præget af et stort udvalg. Vi forsøger i hvert fald at give dig overblikket i løbet af artiklen her, og forhåbentligt lykkes vi med det.

God fornøjelse!

Bosch PSM 200 AES Multisliber – Bedste trekantsliber

Bosch PSM 200 AES Multisliber - 06033B6000 Trekantsliber

 

Først på listen har vi Bosch PSM 200 AES Multisliber som den bedste trekantsliber. Det har vi af flere årsager; først og fremmest får du her rigtig meget værdi for pengene. Den er skarpt prissat, og kommer med ledning således, at den er direkte klar til at tage i brug uden, at du skal ud og investere i dyre batterier.

Dernæst er der ikke blot tale om en trekantsliber, men derimod en såkaldt multisliber. Forskellen ligger i, at du kan afmontere den trekantede slibeplade og påmontere en firkantet slibeplade – og omvendt. På den måde får du her to værktøjer i én pakke, hvilket naturligvis blot gør maskinen endnu mere attraktiv.

Fordelen ved at have en multisliber som denne er, at du kan bruge trekantsliberen, når du har brug for den. Det vil typisk være, hvis du skal kunne komme bedre ind i hjørner eller blot har behov for mere kontrol over maskinen. Når det så er tid til at slibe eksempelvis en bordplade eller andre plane overflader, er det bare med at skifte over til den firkantede slibeplade, og dermed har du igen det optimale værktøj.

Denne kombination er utrolig rar at have, og med ledning påmonteret, behøver du ikke at bekymre dig om, hvor lang tid batteriet kan holde. Samtidig får du en høj ydeevne på hele 200 Watt, hvilket burde være tilstrækkeligt til de fleste behov.

4,4 ud af 5 stjerner

Slår man Bosch PSM 200 AES Multisliber op på Google Anmeldelser, vil man se, at det er en særligt populær trekantsliber. Baseret på mere end 850 anmeldelser, har den i skrivende stund fået 4,4 ud af 5 stjerner. Det bunder sig blandt andet i det faktum, at den ligger utroligt godt i hånden, samt at den ikke er for tung.

Samtidig får trekantsliberen også masser af ros for at være rimelig støjsvag og for ikke at have lige så voldsomme vibrationer som nogle af konkurrenterne. Kombinerer man dette med den medfølgende støvopsamler, er der ingen tvivl om, at Bosch PSM 200 AES Multisliber er et oplagt valg, hvis du er på udkig efter den bedste trekantsliber.

 

Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus SYS3 – Bedste Festool trekantsliber

Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus SYS³

Nok er Makita et godt mærke, men Festool er noget af det ypperste, når det kommer til eldreven værktøj. Derfor kan vi heller ikke lave en liste som denne uden at fremhæve den bedste Festool trekantsliber. Det er i dette tilfælde en Festool Deltasliber DTS 400 REQ-Plus SYS3. Heldigvis har man haft mere fokus på at lave en god trekantsliber, end på at komme på et mundret navn.

Fordelen ved denne model er naturligvis, at den er oplagt til effektivt at slibe hjørner. Samtidig har man formået at holde vægten nede og skabe en afbalanceret vægtfordeling således, at den ligger ualmindelig godt i hånden.

Med 250 Watt er det ligeledes en effektiv maskine, og du behøver ikke at bekymre dig om batteritider her heller, da den er kablet. Der medfølger en støvopsamler, som fastgøres på sikker vis og sikrer, at luften i store træk holdes fri for støvpartikler som følge af slibningen. Det sikrer et bedre arbejdsmiljø og det er værd at investere i.

4,3 ud af 5 stjerner

Slår man vejen forbi PriceRunner, vil man se, at denne Festool trekantsliber i gennemsnit vurderes til 4,3 ud af 5 stjerner af forbrugerne, der har købt den. Det er ganske fornuftigt, og er naturligvis også en af årsagerne til, at den finder vej ind på listen her.

Der er ingen tvivl om, at man her får en trekantsliber, der lige kan det ekstra – men man betaler så også for det. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvorvidt det er investeringen værd, at gå efter en model som denne, eller om du arbejder på tilpas hobbybasis til, at en af de andre trekantslibere på listen her vil være tilstrækkelig.

DeWalt DCS355N Multi-Cutter – Bedste DeWalt trekantsliber

Dewalt Dcs355n Multi-cutter 18v Xr Kulløs Løs Enhed

 

Hvis du er på udkig efter en DeWalt trekantsliber, så kan du risikere at skulle lede længe. De producerer nemlig ikke ret mange af slagsen. Derfor er det heller ikke en decideret trekantsliber, som får vores anbefaling her, men i stedet en multicutter.

Modellen her kan nemlig bruges til alverdens ting – og altså ikke bare til at skære. Du kan også fastgøre en trekantet slibeplade, og dermed forvandle den til en DeWalt trekantsliber. Fordelen ved dette er naturligvis, at du ikke bare investerer i en slibemaskine, men rent faktisk i et værktøj, der kan meget mere end bare at slibe.

Er du meget på farten som håndværker, vil du sætte pris på ikke at skulle slæbe adskillige forskellige maskiner med dig. Og er du hobbyist, er der ingen tvivl om, at pengene typisk vil være bedre givet ud til et multiværktøj som dette, fordi du i bund og grund får mere for pengene.

4,8 ud af 5 stjerner

Det er samtidig værd at bemærke, at DeWalt DCS355N Multi-Cutter er et utroligt godt stykke værktøj. Baseret på mere end 2.000 anmeldelser, bliver det i skrivende stund vurderet til 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit på Google Anmeldelser.

Det gør det netop for sin alsidighed; med mere end 29 forskellige tilbehørsdele, er der rigeligt med brugsformål – og det er værd at tage med. Samtidig er det behageligt at bruge, og man har utrolig meget kontrol med maskinen under brug.

Bosch PSM 18 LI Multisliber – Bedste Bosch trekantsliber

Bosch PSM 18 LI Akku-multisliber (uden akku og lader) - 06033A1301

 

Afslutningsvis vil vi præsentere den bedste Bosch trekantsliber. Der er tale om den batteridrevne Bosch PSM 18 LI Multisliber, som på mange måder minder om den første trekantsliber vi præsenterede. Forskellen ligger primært i, at maskinen her kører på batteri.

Den får prisen som den bedste Bosch trekantsliber, fordi den er oplagt til dig, der allerede har batteridrevet værktøj fra Bosch. Her får du nemlig utrolig meget værdi for pengene, hvis du ikke skal ud at investere i et dyrt Bosch-batteri.

4,5 ud af 5 stjerner

Maskinen er effektiv, nemt håndterbar og ikke mindst utrolig komfortabel at benytte. Det er i hvert fald det, som den bliver rost for, når man slår den op på Google Anmeldelser. Her er der små 300 kunder, der har efterladt en gennemsnitlig vurdering på 4,5 ud af 5 stjerner.

Det er en tydelig blåstempling af, at du ikke går galt i byen med denne model. Den har samme fordele som den første multisliber vi præsenterede, og er dermed en særligt anvendelig trekantsliber. Det gælder især for hobbyisten med de lidt mindre slibeprojekter.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Makita BO4565J - orbital sander - 200 W - 114 x 102 mm Trekantsliber

Næste model på listen er denne bedste Makita trekantsliber, som faktisk er lidt en snyder. Det er nemlig en pentasliber og ikke en trekantsliber, da den i princippet har form som en firkant med en trekant i spidsen.

Effekten bliver lidt den samme som med ovenstående model fra Bosch; du har nemlig kombinationen af den klassiske firkantede sliber, og den mere præcise trekantsliber. Forskellen er blot, at du her har begge på samme tid. Det kan både være en fordel og en ulempe.

På den ene side betyder det, at du har en større flade at slibe med, hvilket naturligvis øger effektivitet. Til gengæld betyder det også, at det kan være lidt sværere at finslibe med trekantsliberen, når man skal tage højde for den ekstra slibeflade.

4,6 ud af 5 stjerner

Det virker dog ikke til at være et problem for de kunder, der har købt Makita BO4565J. De har nemlig i gennemsnit vurderet den til 4,6 ud af 5 stjerner på Google Anmeldelser. Her får den blandt andet ros for at være utrolig komfortabel at benytte, effektiv og ikke mindst for den velfungerende støvopsamler, der medfølger.

Flere kunder roser ligeledes denne trekantsliber fra Makita for at være af utrolig høj kvalitet – især set i forhold til prisen. Det er naturligvis ingen overraskelse, idet Makita traditionelt set laver kvalitetsværktøj. Af samme årsag anbefaler vi også mærket regelmæssigt, når vi laver bedst i test-artikler om værktøj.