Vinkøleskab Test 2024 → Se De 6 Bedste Vinkøleskabe

vinkøleskab test

Hvis man elsker vin, kan det være svært at undvære et vinkøleskab, når først man har anskaffet sig et. Der er så mange fordele ved selv de mindste og billigste vinkøleskabe, at man i den grad kommer til at kunne mærke det på kvaliteten af den vin man drikke.

Men markedet for vinkøleskabe kan være overvældende. Derfor kan det være svært at vælge netop det vinkøleskab, der bedst passer til dig, dine behov og din bolig. Markedet er nemlig fyldt med små, store, smalle og brede vinkøleskab – alle med forskellige funktioner. Der er mange beslutninger, der skal træffes og også en lang række ting, du skal være opmærksom på, hvis det er første gang, du anskaffer dig et vinkøleskab.

For at mindske generne og øge glæden ved anskaffelsen af dit eget personlige vinkøleskab, har vi her på siden samlet en liste over de 12 bedste vinkøleskab på markedet i 2021.

Uanset om du finder lige præcis det køleskab, der passer helt perfekt til dig og dine behov her på siden eller ej, så håber vi i hvert fald, at du kan bruge noget af den nyttige information, som vi har samlet til dig.

Indholdsfortegnelse

Disse vinkøleskabe klarer sig bedst i test

Når det kommer til køb af et vinkøleskab, er det selvfølgelig dejligt at finde en model der er billig. Men det er bare ikke altid, at prisen er det eneste, man kan gå efter. Det er nemlig også meget vigtigt, at man finder et vinkøleskab, der er flot, funktionelt og skaber de bedste rammer for optimal vedligeholdelse af din vinsamling.

Derfor har vi her samlet en top 12 over de allerbedste vinkøleskabe på markedet og gjort forarbejdet, så du ikke behøver at bruge tid på selv at finde de bedste modeller. Vores vinkøleskab test 2021 dækker ikke kun de bedste produkter på markedet til prisen, men du får samtidig en stor dosis nyttig viden, der kan give dig en større viden om det at anskaffe sig et vinkøleskab.

Vi har baseret denne vurdering på udførlige og grundige undersøgelser fra eksperter, der har foretaget systematiske tests og sammenligninger for at finde de bedst mulige vinkøleskabe på markedet. Herudover har vi baseret vurderingen på forbrugernes egne anmeldelser af diverse produkter, da vi mener, at det er forbrugerne, der er de mest kvalificerede til at vurdere kvalitet i henhold til prisen og kan teste vinkøleskabene i de rigtige omstændigheder i praksis i hverdagen.

Læs med her på siden og bliv klogere på, hvilke vinkøleskabe der klarer sig bedst i test i 2021. Hvis du fortsætter forbi vores Bedst i Test-liste, vil du falde over nogle gode guldkorn og basisinformationer om vinkøleskabe. Derfor er vi heller ikke bange for at kalde dette for den ultimative guide til køb af vinkøleskabe i 2021.

Vestfrost FZ 414 W – bedste danskproducerede vinkøleskab

Vestfrost FZ 414 W

 

Støt danske producenter ved at vælge et dansk mærke, når det kommer til køb af vinkøleskab. Vestfrost er et fremragende bud på et dansk mærke, der bidrager med kvalitet og god pris samt stort udvalg af vinkøleskabe. Vestfrost er Danmarks største producent af køle/fryseskabe og har sin base i Esbjerg. Med knap 60 års erfaring og mere end 12 mio. løsninger produceret, kan du altså forvente topkvalitet hos produkter fra Vestfrost.

Blandt andet kan du finde deres FZ 414 W, vinkøleskab hos Skousen til en fremragende pris. Dette køleskab har en kapacitet på hele 197 flasker, to kølezoner samt en UV-beskyttet dør. Modellen kan både bruges fritstående, men også indbygget.

Forbrugerne kalder det et lækkert vinkøleskab med lavt strømforbrug, rimelig støjsvagt og meget flot. Så tag et kig på denne flotte model hos Skousen, eller en af de mange andre praktiske og funktionelle løsninger fra Vestfrost..

Vestfrost W 38 – bedste vinkøleskab til den mindre vinsamling

Vestfrost W 38 - Fritstående vinkøleskab

 

Har du ikke et behov for en løsning på knap 200 flasker vin? Så er der heldigvis også rig mulighed for at købe et vinkøleskab til den mindre vinsamling. Med et smart Vestfrost W38, får du nemlig en løsning, der holder 38 flasker.

På trods af den noget mindre størrelse, går køleskabet ikke på kompromis med todels-løsningen som i WineComfort-modellen. Her får du nemlig en bred model med to afdelinger, der hver har sin mulighed for temperaturstyring samt hver sin dør.

Den elektroniske temperaturregulering på denne model går fra 5ºC til 18ºC, hvilket gør den essentielt til at nedkøle og holde en stabil temperatur på alle typer vin. De to afdelinger gør den helt perfekt til at holde flere flasker vin samlet et sted uden at gå på kompromis med den helt rigtige kvalitetssikring.

Herudover består dørene af UV-glas, som igen sikrer en stabil temperatur til din vinsamling og samtidig gør, at du altså kan placere den i alle hjemmets rum, uden at være nervøs for sollys. Modellen består også af et aktivt kulfilter, der renser luften, hvilket er praktisk for at undgå hyppig rengøring af dit vinkøleskab.

Fritstående eller indbygget – dit valg

Denne model kan bygges ind i dit køkken som et køkkenskab og altså give et virkelig flot, stilrent og luksuriøst udtryk i dit hjem, men den kan også placeres fritstående i alle husets rum. Denne model er ikke alene et meget prisvenligt kvalitetsprodukt – der er også en vibrationsdæmpet kompressor med, der gør at det kan stå uden at genere med støj i dit hjem. Vestfrost W38 roses for at leve op til alle forventninger, for at have den helt rette størrelse, det perfekte lys og et pænt støjsvagt design.

Er du interesseret i dette vinkøleskab, der altså er det bedste vinkøleskab til den mindre vinsamling? Så kan den fås i en flot sort stilren farve med aluminium og træhylder.

CASO WineSafe 18 – bedste indbyggede vinkøleskab

Caso WineSafe 18 Fl. Indbyg

 

Drømmer du om et vinkøleskab, indbygget i en niche, for maksimal pladsudnyttelse? Så har Caso WineSafe 18 måske lige det du står og mangler. Denne model tilbyder temperaturzoner mellem 5ºC og 20ºC og har en kapacitet på 18 flasker, hvilket altså gør den helt perfekt til at installere i en niche i dit køkken eller i din stue.

Denne løsning er særdeles god, hvis du er typen, der elsker at lave mad og nyder et godt glas vin til madlavningen eller endda at lave vidunderlig mad tilsat lidt god vin. Du har nemlig altid vinen lige ved hånden, når du alligevel står i køkkenet – og det kan i særdeleshed være en fordel.

Forbrugerne roser WineSafe 18’s flotte design, den gode kvalitet og den nemme håndtering af hylderne, der er udtrækkelige for en nem og håndterbar løsning. Det er en meget støjsvag model på 39 decibel, hvilket også anerkendes af forbrugerne.

Herudover er skabet meget energivenligt og er i energiklasse A, hvilket ikke alene sparer dig for penge på din energiregning, men det sparer også miljøet for unødvendig belastning. Herudover har denne model LED temperatur display som du via et sensor touch kontrolpanel nemt kan styre.  Modellen kan du blandt andet finde hos Winthervin.dk.

Temptech Premium WPX60DCS – godt indbygget vinkøleskab

Temptech Premium vinkøleskab WPX60DCS

 

Hvis du har behov for et indbygget vinkøleskab, der er lidt større end Caso WineSafe 18, som vi nævnte ovenfor, så har vi valgt at inddrage Temptech Premium WPX6oDCS, som placerer sig på en solid andenplads i denne kategori.

Temptech Premium WPX6oDCS er nemlig også et dejligt vinkøleskab med plads til hele 46 flasker. Dette skab er i den helt rigtige størrelse med knap 60 centimeter i bredden og knap 82 centimeter i højden til at installeres imellem dine køkkenskabe for et flot og stilfuldt udtryk til dit køkken og er samtidig praktisk indenfor rækkevidde, hvis du skal bruge lidt vin til madlavningen eller matche den helt rigtige flaske til den helt særlige middag.

Det har en højrehængt dør med LED-belysning og har samtidig hele to justerbare temperaturzoner på mellem 5ºC og 20ºC. Modellen fås i et smukt rustfrit stål-materiale med glasdør og træhylder. Herudover er denne glasdør også UV-beskyttet, så dine vinflasker ikke bliver udsat for lys- og varmepåvirkning. Herudover har den et smukt LED-interiør lys, der giver en hyggelig stemning til en hyggelig aften med vennerne. Den har samme nedtonede lydniveau som den ovenstående model og har både luftcirkulation, digital termostat og temperaturvisning.

Du kan købe dette smarte og flotte vinkøleskab hos Elgiganten.

Liebherr GrandCru WKT6451-22 – bedste store og energivenlige vinkøleskab

Liebherr GrandCru Fritstående Vinkøleskab

 

Vil du have et større vinkøleskab med en høj energivenlighed, så anbefaler vi de flotte vinkøleskab fra Liebherr, der dog er at finde i en anden prisklasse. De fleste produkter fra Liebherr er luksuriøse, rummelige og flotte samtidig med, at de er meget energivenlige.

Blandt andet kan du få en Liebherr Grandcru fritstående model hos Nyvo. Dette flotte fritstående vinkøleskab i bordeaux har plads til hele 312 (!) flasker. Det er dermed velegnet til den garvede vin connaisseur eller den vinsamler, der har drømme om at samle mange flasker.

Det flotte og meget store Liebherr Grandcru vinkøleskab ligger helt i top både i kvalitet og energivenlighed, da den har et energimærke på A++ – hvilket absolut er flot for en model af den kaliber.

Liebherr Vinidor EWTGW3583-21 – bedste luksuriøse vinkøleskab

Liebherr Vinidor Indbygnings Vinkøleskab

 

Foruden det flotte og luksuriøse Combisteel vinkøleskab anbefalet under det flotteste vinkøleskab, med hele fire temperaturzoner og et luksuriøst design, kan vi her også anbefale Liebherr Vinidor, som er et indbygget vinkøleskab i hvid til 83 flasker.

Dette vinkøleskab i hvid lægger godt fra land med sin høje kapacitet og sit helt unikke og meget flotte design. Vinidor-serien forbinder alle fordelene i ét skab med flere temperaturzoner, der uafhængigt kan indstilles mellem 5°C og 20°C, så du kan opbevare både hvid-, rosé og rødvin eller champagne i den helt rigtige temperatur.

Dette gør altså skabet perfekt til opbevaring inden servering af perfekt tempereret vin, men også praktisk og smart til en længere opbevaringsløsning. Med det særlige FreshAir aktive kulfilter sikrer det en ren og frisk luft i vinkøleskabet, så uvelkomne lugte ikke kan trænge igennem og påvirke vinens aroma.

Denne model er anerkendt verden over og kan bygges sammen med flere af de andre modeller i Vinidor-serien, så du altid kan udvide din vinsamling. Flot, elegant og luksuriøst – og det kan blive dit, når du handler hos Nyvo.

Sådan finder vi de bedste vinkøleskabe

Hos Bedst Test har vi desværre ikke ressourcerne til at teste alle de vinkøleskabe, der skal testes, for at man reelt set kan lave en guide over de bedste vinkøleskabe. I stedet har vi specialiseret os i at lave grundig og fyldestgørende research, hvor vi inddrager flere forskellige kilder og sammensætter alle de informationer, vi finder til én samlet liste over de vinkøleskabe, der klarer sig bedst i test.

Vi benytter os af ekspertanmeldelser fra magasiner, websites og lignende fra hele kloden, ligesom vi også vægter anmeldelser af tidligere og nuværende ejere af de enkelte vinkøleskabe meget højt. Endelig kigger vi også på priser, tekniske specifikationer og des lige.

Alt dette bliver sat sammen til én samlet liste over de bedste vinkøleskabe i 2021 – og det gode er, at det er baseret på objektive vurderinger. Eftersom vi ikke har haft de enkelte vinkøleskabe i hænderne, har vi ikke en forkærlighed for nogen af dem. I stedet er vores anbefalinger baseret på, hvad vi er nået frem til efter vores grundige research.

5 gode grunde til at anskaffe dig et vinkøleskab

Står du stadig og er i tvivl om, hvorvidt et vinkøleskab er den helt rigtige løsning for dig? Mangler du flere gode grunde til, hvorfor det er en god idé? Det er en lang liste med gode grunde til, hvorfor du skal anskaffe dig et vinkøleskab, men for at gøre det lidt nemmere for dig, har vi samlet fem simple grunde til, hvorfor du bør anskaffe dig et vinkøleskab. De kommer lige her:

1 – Perfekt til de varme sommerdage

Sommeren er på trapperne og godt vejr og solskin er dejligt, men i Danmark har vi ikke tradition for at have aircondition i vores hjem, hvilket oftest kan føre til meget høje temperaturer udenfor såvel som indendørs. Denne varme påvirker ikke kun dig. Også dine flasker med vin bliver negativt påvirket af varmen og særligt om sommeren, hvor temperaturerne kan være rigtig høje. Dette har ikke alene en ødelæggende effekt på dine dyrebare dråber, men det er heller ikke særlig hyggeligt at drikke af. Et varmt glas rosé eller hvidvin klinger bare ikke lige så godt som et dejligt tempereret glas på en varm sommerdag. Derfor er et vinkøleskab en virkelig god idé, da den ikke kun klarer de varme sommerdage, men også de kolde vinternætter og alt midt imellem. Pas på dine flasker og forkæl dig selv ved at anskaffe dig et vinkøleskab.

2- Bliv en ægte vinsamler og tjen penge på din hobby

Alle har brug for en hobby. At være vinsamler er ikke kun en sjov og spændende hobby, men kan potentielt set også have stor værdi. Enten fordi du samler vin, der har en særlig historie eller et særligt minde og dermed en stor affektionsværdi eller fordi du går efter at skabe en stor intrinsisk værdi, der kan sælge for rigtig mange penge. At samle vin, dyr eller ej, er sjovt og hyggeligt og er samtidig en god samtalestarter. Det går dog ikke at være vinsamler og ikke at have et vinkøleskab. de helt særlige vin bliver sure og kedelige, hvis du ikke opbevarer dem korrekt og de taber dermed også stor værdi. Samtidig skaber vinkøleskab en god løsning for opbevaring af din samling, så dit hjem ser stilet og elegant ud i stedet for rodet og uorganiseret.

Hjemkøbt vin du har planer om at drikke indenfor et par dage, kan sagtens opbevares andetsteds – om end du ikke kan være sikker på den helt rigtige anbefalede temperatur, for at få det maksimale ud af både smag og aroma – men du kan ikke være vinsamler med de helt unikke og specielle vintagevin, der giver din samling en særlig værdi, da de ikke får de rette optimale omstændigheder udenfor en vinkælder eller et vinkøleskab. Til de helt unikke vin, kan selv de mindste bevægelser potentielt være skadende for vinen i flasken og dermed rode med ældningsprocessen. Et vinkøleskab har en særlig kompresser, der sikrer et vibrationsfrit miljø. Bliv derfor professionel vinsamler og -connaisseur med et vinkøleskab og du kan måske endda tjene penge på det. Du vil i hvert fald altid kunne imponere dine gæster.

3 – Du har altid vin klar – lige til at drikke

Der er ikke noget værre end at få uventede gæster på besøg og ikke have sat den helt rigtige flaske på køl. Med et vinkøleskab er uventede gæster aldrig et problem og du vil altid kunne imponere med evigt perfekt tempereret lækker vin til enhver lejlighed. Det er også dejligt at have klar efter en lang dag på arbejde. Har du et opdelt vinkøleskab, er det også altid smart at have en afdeling med vin, der er klar til at blive drukket, mens den anden afdeling er til de vin, du samler på. Men du kan også have en til rød og en til hvid. Det hele afhænger af dig og dit behov, men med et vinkøleskab skal du aldrig mere vente på at vinen blive nedkølet og drikkeklar igen.

4 – Den billige vinopbevaringsløsning

For vinentusiasten ville en vinkælder sikkert være drømmen. Ikke alene er det dog både dyrt, besværligt og måske ikke engang muligt at lave, der hvor du bor. En sådan proces vil ikke alene være meget dyrt, men også tage flere måneder at konstruere. Derfor er et vinkøleskab den nemme, praktiske og billigste løsning til den helt rigtige opbevaring af din vinsamling. Det er en billig måde at udleve din vinconnaisseur drøm på med dit helt eget vinkøleskab.

5 – Et vinkøleskab er prikken over i’et når det kommer til boligindretning

I vores optik er et rigtigt hjem ikke fuldført uden et vinkøleskab – enten integreret eller fritstående – det er sådan set ligegyldigt. Vi mener at et vinkøleskab ser flot og æstetisk ud og giver dit hjem et moderne, men samtidig historisk udtryk. Det giver også resten af din indretning en automatisk opgradering, da det får alt andet i rummet til at fremstå mere skarpt og stilet. Herudover giver det også dig, et udtryk af at være passioneret omkring en særlig eksklusiv hobby, der helt sikkert vil imponere dine gæster. Uanset om du bor i en lille lejlighed eller en stor villa, så findes der det helt rette og perfekte vinkøleskab til dig og dine behov. Dette gælder også prisen, der går fra alt under 1000 kroner til mere end 20.000 og derfor kan de fleste være med i købet af et vinkøleskab.

Derfor er et vinkøleskab ikke kun praktisk og funktionelt, det er også meget smukt og prikken over i’et, når det kommer til interiør design. Opgrader derfor din indretning og dit personlige udtryk med et vinkøleskab.

Hvorfor du ikke bør nøjes med en vinreol eller opbevaring i køleskab

Det er ganske populært med vinreoler og virker måske også som en god idé til opbevaring af en række vinflasker. Vin kan, som alt andet, også blive dårligt med årene og med en almindelig vinreol sikrer du måske en fugtig prop, da vinen holdes i den anbefalede horisontelle vinkel, men de holdes ikke ved den optimale temperatur.

Ydermere vil den skiftende temperaturpåvirkning fra sommer til vinter, mængden af varme, mængden af sollys, der trænger igennem og påvirker vinflaskerne ydermere få dine vinflasker til at miste værdi, kvalitet og vigtig aroma.

Gemmer I den specielle flaske vin i fik til jeres bryllupsdag? Eller den flotte flaske, du købte til dig selv, da du fik dit første job? Sandsynligheden er, at vinen bliver ødelagt, hvis du ikke opbevarer den under de optimale omstændigheder. Varmepåvirkning, variationer i temperaturer eller UV-skader er nemlig virkelig skadelige og potentielt ødelæggende for dine flasker vin.

Er det ikke logisk? Men nej…

Kan man så ikke bare placere dem i køleskabet? Normal køleskabstemperatur er noget koldere end anbefalede vintemperaturer og samtidig åbnes og lukkes et køleskab ofte, hvilket igen udsætter flaskerne for variationer i temperaturer, der kan være skadelige for dine flasker. Derfor anbefaler vi altså heller ikke, at du opbevarer dine vinflasker i et almindeligt køleskab. For det første skal hvidvin holdes på en stabil temperatur mellem 7ºC og 10ºC, mens Rosé også skal holdes heromkring de 10ºC. De fleste rødvine opbevares mellem 16ºC og 20ºC.

Herimod er den normale temperatur i et køleskab mellem 3-5ºC og dermed ikke ideel til nogle typer vinopbevaring. Herudover tager en enkel flaske vin bare enormt meget plads i et almindeligt køleskab og dermed er det ikke alene anbefalelsesværdigt at investere i et vinkøleskab, der giver dine vin de bedste forhold, men det er også praktisk til at holde styr på dine flasker på en funktionel måde, der herudover også pynter og giver et luksuriøst udtryk til dit hjem.

Undgå disse fejl, når du køber vinkøleskab

Når du køber et vinkøleskab, er det vigtigt, at du undersøger markedet for de bedste vinkøleskabe, så du ikke ender med at blive snydt. Det er for eksempel en god idé at købe et vinkøleskab med lås, eller anskaffe dig en lås, hvis du har børn eller unge i huset. På denne måde undgå du spildt eller forsvundet vin, som i stedet kunne være blevet nydt til en dejlig begivenhed.

Vi opfordrer også til at det er bedre at købe et for stort vinkøleskab end et for småt. Intet smitter som en vinhobby og selvom dit lager lige nu måske ikke strækker sig til mere end et lille udvalg, så er det oftest lidt for nemt at fylde det op og stå med overskydende flasker, der ikke får samme kvalitetssikring, som dem der er plads til i skabet. Det er også vigtigt at overveje placeringen af dit vinkøleskab, mange kommer måske til at stille skabet i direkte sollys, hvilket ikke alle modellers kølesystem kan klare og dermed sikres dine vinflasker ikke lige så effektivt.

Placering af vinkøleskabet

Herudover er det også vigtigt at placere køleskabet cirka 12 centimeter fra væggen, så det kan komme af med sin overskydende varme. Herudover er det også en god idé at placere vinen i et rum, hvor du ikke opholder dig for meget, da nogle modeller er meget støjende og på den måde kan give store gener, så det er også værd at tage til eftertanke inden du køber et vinkøleskab

Det er også særligt vigtigt, at du sætter din vinsamling på de helt rigtige temperaturer og ikke udsætter dem for svingende temperaturer konstant. For eksempel, hvis dørene jævnligt bliver åbnet og lukket og udsætter vinflaskerne for vibrationer og temperatursvingninger. Derfor er det også altid en god idé at overveje en model med en betjeningsfunktion for lys- og temperaturindstilling udenfor køleskabet, så du ikke behøver åbne det hver gang og dermed udsætte flaskerne for unødvendige temperatursvingninger.

Det er vigtigt, at du undersøger, hvilke temperaturer dine vinflasker, skal have hvad enten, der er tale om hvid- eller rødvin eller rosé. Her klarer hvid- og rosé sig bedst i de lavere temperaturer i et vinkøleskab, mens rødvinene oftest er i den højere ende. Det er herudover også vigtigt, at du ikke går og skruer op og ned for temperaturen, men at dine flasker får en stabil temperatur. På denne måde sikrer du bedst din vinsamling, hvilket kan være til stor affektions- og endda også intrinsisk værdi. Det er selvfølgelig også vigtigt at rengøre sit vinkøleskab inden brug og herefter skal det rengøres engang mellem, når det trænger, hvilket er cirka hvert halve år. Brug en tør klud efter rengøringen, så det er tørt inden du placerer din vinsamling.

Ikke alle vinkøleskabe kommer med samme vejledninger

Sidst men ikke mindst så skal du holde øje med vejledningen til dit specifikke vinkøleskab, så du opnår den bedst mulige vedligeholdelse. Det er sagt før, men det kan altid gentages, for den bedst mulige oplevelse med et vinkøleskab, så undersøg markedet for vinkøleskab test og find det, der ikke alene passer bedst til dig og dine behov, men som også vurderes højest af eksperter og forbruger, så du ved, at dine vine får en opbevaring af tårnhøj kvalitet.

Som med mange andre produkter produceret af mennesker, kan der ske fejl og derfor er det vigtigt, at du benytter dig af den medfølgende garanti, såfremt, der skulle opstå fejl og mangler med dit vinkøleskab. Dine vin fortjener nemlig alt det bedste og det ville derfor være ærgerligt, at ignorere eventuelle fejl og mangler, der kan føre til potentiel skade på din unikke samling. Med alt dette in mente, er du nu klar til at overveje og vurdere, hvilket vinkøleskab ville være det bedste og mest optimale valg for dig, så du kan komme i gang med at udleve din vinsamlerdrøm.

Køb et vinkøleskab på tilbud

Det kan være fristende at finde det første det bedste vinkøleskab tilbud og benytte sig af det. Inden du gør det, er det dog vigtigt for os at gøre det klart at pris og kvalitet oftest hænger sammen, hvorfor du nemt kan komme til at stå med en uholdbar løsning på sigt. Derfor bør du også altid undersøge det produkt, du overvejer at købe og sikre dig, at det er anbefalelsesværdigt og har fået gode vurderinger af eksperter eller gode anmeldelser fra forbrugerne, så du ikke lader dig nøjes med et ikke-funktionelt produkt, der er til mere gene end gavn.

Som du kan se på vores liste, findes der nemlig også billigere løsninger til dig, der ønsker et godt tilbud på vinkøleskab uden at gå på kompromis med kvalitet. Ønsker du nemlig en god løsning til kvalitetssikring og -opbevaring af din vinflaske, så kræver det en langtidsholdbar løsning, og ikke et quick-fix, så du skal flytte vinene rundt ad flere omgange. Hver gang udsættes dine flasker nemlig for potentielle skader fra varme/kulde-påvirkning, svingninger i temperaturer og vibrationer, udsættelse for UV-lys eller en risiko for at komme til at slå flasker itu, hvis du ikke er forsigtig. Herudover er det også et værre besvær at skulle transportere vinkøleskabe frem og tilbage, hvorfor det er meget nemmere at træffe det helt rigtige valg i første omgang. Vi har gjort det nemt for dig med denne liste.

Alt godt kommer til den, der venter

Er du den tålmodige type, der har forelsket dig i en særlig model, men samtidig har god tid til at vente på, at det helt rette tilbud kommer din vej, så kan du også jævnligt tjekke prisen, for at se om det skulle komme på tilbud eller oprette en agent på Pricerunner, der overvåger prisen og giver dig besked ved det ønskede prisfald, så du er sikret den bedst mulige pris. Vi forstår dog godt, hvis du ikke ønsker at vente og blot længes efter at starte din vindrøm allerede i dag. På Pricerunner kan du også sammenligne alle priserne, så du får den bedst mulige pris på markedet.

Derfor er Caso vinkøleskabe så populære

Du har måske bemærket, hvordan flere af de anbefalede vinkøleskabe på denne side er fra det samme brand; nemlig Caso. Caso er et tysk familiefirma, der har mange års erfaring indenfor køkkenudstyr. Caso har nemlig siden 1952 solgt og udviklet funktionelt køkkenudstyr i flot design.

Som vi kender tysk design, er Casos produkter solide og innovative og følger derfor altid med tiden og udvikler produkter indenfor den seneste nye teknologi, hvilket også gør Casos vinkøleskab ekstremt populære. Caso ønsker at producere funktionelle og stærke produkter med æstetiske linjer, der gør hverdagen nemmere og bedre.

Herudover har den tyske producent også en meget streng proces, når det kommer til overvågning og kvalitetssikring af deres produkter, hvorfor du altid kan forvente topkvalitet til pengene. Dette afspejler sig også i eksperternes test og forbrugernes anmeldelser, der har svært ved at finde noget at sætte en finger på ved de fleste produkter fra Caso.

Derfor kan vi kun anbefale, at du overvejer en model fra Caso, hvis du står og ønsker dig et vinkøleskab.

Vinkøleskab – er det virkelig det værd?

Ikke alene kan du langtidsopbevare den vin, der fylder dig med en særlig affektionsværdi eller de dyre dråber, der giver stor intrinsisk værdig og dermed kan blive meget værd på sigt med den helt rette opbevaring.

Med et vinkøleskab får du også alt den gode smag og aroma ud af dine flasker vin og har altid perfekt tempereret vin klar til at drikke, så de forskellige noter kommer bedst muligt frem til overfladen. Vi ville mene, at dette gør et vinkøleskab alle pengene værd, så du altid får udnyttet al vinens smag og aroma og samtidig skaber de bedste betingelser for en langtidsopbevaring.

Ydermere giver vinkøleskabet et flot og æstetisk udtryk, der automatisk hæver udseendet og stilen i dit hjem. Intet måler sig med tilfredsheden ved at hælde et perfekt temperereret glas vin op til dig selv efter en lang dag på arbejde eller serverer en imponerende drue til dine gæster. Hvis du spørger os, så er det det hele værd.

Lad ikke dine vindrømme svinde hen

Drømmer du om at blive vinconnaisseur og har du ikke plads til en vinkælder, hvor den perfekte stabile temperatur sikrer de optimale betingelser for dine udsøgte flasker med vin? Så fortvivl ikke, for med et vinkøleskab kan drømmen stadig gå i opfyldelse – og du kan samtidig opstille dine vinflasker i et flot display der, hvor du har lyst. På denne måde giver du også din vinsamling – stor eller lille – de absolut bedste betingelser for at bibeholde deres høje kvalitet. Ligeledes sørger et vinkøleskab for at flasken holdes horisontalt, så korken forbliver fugtig. Hvis korken tørrer ud, kan den nemlig være med til at ødelægge vinen.

Forestil dig at komme hjem efter en lang dag på arbejde. Det eneste du trænger til, er at slå benene op og nyde et koldt glas hvidvin efter en lang dag. Du hælder vinen op og bliver skuffet, da du tager din første tår. Vinen er lunken og kedelig eller måske er den for kold og har mistet noget af sin aroma og smag. Måske har du endda åbnet den 10 år gamle helt særlige flaske, som du ville gemme til en dag, hvor du virkelig havde brug for den og nu er den blevet sur og dårlig. Uanset hvad grunden er, så bør du aldrig gå på kompromis, når det kommer til opbevaring og servering af den helt rigtige vin. Dette vil imponere gæster såvel som at tilføje lidt velfortjent luksus til din tilværelse.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

combisteel Vinkøleskab

De fleste vinkøleskabe bidrager ikke kun med praktikalitet og kvalitetsrige omstændigheder til din vinsamling. Det er nemlig også tit en rigtig flot tilføjelse til dit hjem, der giver et luksuriøst, moderne og stilet udtryk. Hvad der her vinder prisen for det flotteste vinkøleskab, er subjektivt, for i virkeligheden er stort set alle vinkøleskabe rigtig flotte, synes vi.

Dog har vi fundet en hel særlig og smuk model, der skiller sig meget ud og har et unikt og dragende design, der helt sikkert vil pifte ethvert rum op og give et luksuriøst og æstetisk udtryk til dit hjem. Det helt unikke udtryk gør også at dette vinkøleskab, fra Combisteel, ligger i den dyrere ende af skalaen.

Til gengæld er det usandsynligt, at du nogensinde finder et vinkøleskab helt som dette. Modellen har plads til 120 flasker og har hele 4 temperaturzoner, der altså gør, at du kan samle og opbevare hele fire forskellige vintyper i ét og samme skab.

Herudover har denne model et flot LED-lys, der giver en hyggelig og elegant stemning. Dette skab har automatisk afrimning og er let at rengøre, samtidig med at det er monteret med hjul, hvilket gør det praktisk og nemt at flytte.

Temptech Connoisseur TCON5000SY Vinlagringsskab

 

 

Er du villig til at gå langt for det helt rigtige vinkøleskab? Med Temptech Connoisseur TCON5000SY vinlagringsskab får du en unik designet model med plads til hele 474 flasker. Med en temperaturzone på der kan indstilles mellem 5°C og 20°C og en solid dør, kan du indstille dette vinkøleskab som dine vin bedst har behov for og løbende justere luftfugtigheden for en langtidsopbevaring af dine vin.

Denne model er specielt designet til vinsamlere og vineksperter, hvorfor du kan forvente topkvalitet og professionel opbevaring af dine vin. Herudover har vinkøleskabet i forhold til sin størrelse et ekstremt lavt støjniveau med meget få vibrationer fra kompressoren.

Ikke mindst er vinkøleskabet enormt unikt og smukt med træhylder og skuffer og en flot LED-belysning og smukke dobbeltdøre. Herudover får du med denne model hele 5 års garanti, når du handler hos Den Sidste Flaske.

Caso vinkøleskab - Wine Case 8

 

 

Et andet kompakt lille vinkøleskab til under 1.000 kroner er WineCase fra Caso i modellen CS508, der har plads til 8 flasker fordelt på to hylder.

Denne fritstående, støjsvage model med UV-beskyttet dør og indvendigt moderne blåt LED-lys er helt perfekt til den lille samler, der ikke ønsker at bruge en formue på et vinkøleskab.

Forbrugerne beskriver den som flot, enkelt og stilrent og dejlig lydsvagt, samtidig med at de siger, at den passer helt perfekt ind i en lille lejlighed. Du kan købe det lille og prisvenlige vinkøleskab hos COOP.

Caso vinkøleskab - WineDuett Touch 21

Fordelen ved en fritstående model er, at det ikke kræver mange overvejelser eller meget arbejde at finde en plads til den i dit hjem. Den model som vi vil præsentere for dig nu, er helt sikkert flot i alle hjemmets rum.

Et af de allerbedste fritstående vinkøleskabe på markedet er nemlig WineDuett Touch 21 fra Caso. Denne model har hele syv metalhylder og to temperaturzoner som du kan indstille individuelt for de mest optimale forhold til dine forskellige flasker vin.

Skabsdørene er lavet med UV-beskyttet glas, så du ikke skal bekymre dig om at placere dit vinkøleskab i et mørkt rum. Herudover medfølger et flot blåt LED-lys til denne model for en smuk og moderne belysning. Dette samt temperaturen kan du bestyre på det moderne sensor touch-panel, så du ikke udsætter flaskerne for unødvendige temperatursvingninger.

Modellen har plads til 21 flasker og fås i en flot sort farve. Anmelderne kalder det et lækkert vinkøleskab, men er en smule støjende, hvilket du skal overveje inden du køber denne model. Dog er det fritstående køleskab nemt at flytte rundt, hvis det skulle være til gene i et rum, men de fleste hører slet ikke lydene, så det er vigtigt, at du gør dette op med dig selv inden køb.

Caso WineCase 12 Red

Er du typen, der foretrækker en god rødvin over en hvid eller rosé? Eller har du blot et særligt behov for at opbevare din samling af rødvin? Uanset årsagen har Caso en flot kompakt model til 12 flasker helt særligt beregnet til rødvin med modellen WineCase 12 Red.

Denne model har en temperaturzone, der kan justeres mellem 10°C -18°C, hvilket altså gør den helt perfekt til opbevaring af din rødvin. Flaskerne kan fordeles på fire hylder i rustfrit stål og er beskyttet af isolerende og UV-filtrerende glas.

Vinkøleskabet styres via en sensor touch kontrolpanel, så du ikke behøver åbne skabet for at indstille det indvendige LED-lys eller temperaturen. Herudover er denne model utrolig støjsvag med kun 25 decibel

Sandstrøm vinkøleskab SWC6B13E

Har du lyst til at få gavn af de praktiske og æstetiske egenskaber, der følger med et vinkøleskab, men har du ikke mange penge til rådighed eller en stor samling? Så kan du med et Sandstrøm vinkøleskab få en meget billig løsning.

For under 1000 kroner, får du en elegant enhed med LED belyst interiør og en kapacitet på 6 flasker. Denne model er lille, smart og fritstående og dermed helt perfekt til dig, der måske kun bor i en lille lejlighed eller ikke har behov for et stort vinkøleskab.

Med 38 centimeter i højden, 26 centimeter i bredden og en vægt på 8,20 kilo er vinkøleskabet nemt at transportere og håndtere. Døren til denne model er af UV-beskyttet glas, så dine vinflasker får de bedste betingelser.

Forbrugerne kalder dette vinkøleskab for praktisk til ethvert hjem og roses for at være en meget flot model, der giver perfekt tempereret vin klar til enhver lejlighed. Den lille, smarte og ikke mindst prisvenlige model fra Sandstrøm kan blandt andet købes hos Elgiganten.

 Caso WineCase 6 , Vinkøleskab

 

Hvis man gerne vil købe et energivenligt vinkøleskab, kan man godt blive en anelse udfordret på størrelsen. De små modeller er nemlig oftest meget mere energivenlige end de større. For eksempel er Caso Winecase 6, der altså har plads til 6 flasker, utrolig energivenlig.

Denne model er lille og praktisk med en højde på 405 mm. Den er i energiklasse A og er dermed højt oppe på skalaen i forhold til andre vinkøleskab. Herudover er køleskabet meget støjsvagt med kun 30 decibel.  Dette produkt har 4 stjerner af 5 stjerner på Whiteaway og du kan købe denne smarte lille energivenlige vinkøleskab kan købes hos Whiteaway.

VinoTech vinkøleskab til 8 flasker

Har du ikke så meget plads og ikke den største vinsamling, men ønsker at passe godt på de få flasker du har? Eller har du i forvejen opbevaring til de fleste, men mangler kun en lille løsning til de ekstra særlige flasker? Så anbefaler vi VinoTech 8 Bottle vinkøleskab, der kan køle i intervallet 8ºC to 18ºC, hvilket altså gør det perfekt til både hvid- og rødvin samt rosé.

Modellen kommer med et flot lys, tre flytbare hylder og et fornuftigt energiniveau. Denne model bruger termoelektrisk teknologi til at skabe en køleløsning uden støj, så den kan placeres i alle rum, uden at være til gene. Alt i alt er det altså både en praktisk og smart model.

Bor du i en lille studielejlighed eller har du bare ikke mange kvadratmeter at rutte med? Så er den også helt perfekt og stopper ikke din vin-connaisseur drøm uanset, hvad din boligsituation er. Modellen måler 45 centimeter i højden og 25,3 centimeter i bredden, hvilket gør den nem og praktisk at placere i dit køkken og sparer pladsen dine vinflasker tager under ikke-optimale forhold i dit køleskab.

Forbrugerne er generelt glade for dette vinkøleskab og kalder det både funktionelt og smukt. Herudover er prisen, på grund af køleskabets størrelse, særdeles fordelagtig, hvilket gør, at enhver, uanset størrelse på pengepung, kan være med.

Dette smarte og praktiske lille vinkøleskab kan fås online hos Wineman.dk og du får ovenikøbet 3 års garanti med i købet.

CASO WineComfort 180 – bedste vinkøleskab til den store samler

Caso WineComfort 180 vinkøleskab

Det allerbedste vinkøleskab på markedet lige nu er i vores optik det flotte og fantastiske vinkøleskab fra Caso i modellen WineSafe 180. Denne store 186 centimeter høje model tilbyder opbevaringsplads til helt op til 180 flasker vin.

Herudover er modellen delt op i to dele, hvor du kan styre temperaturen for hver del, hvorfor du kan have både hvid- og rødvinsflasker samlet i et skab eksempelvis, uden at skulle gå på kompromis med den optimale kvalitetssikring og bevarelse af din vinsamling. Temperaturen kan sættes i et interval fra 5°C til 20°C og du kan derfor give dine flasker vin de helt perfekte vilkår for opbevaring uanset, hvilke typer vin, der er tale om. Du indstiller temperaturerne med en smart touch-display skærm.

Sammen med skabets design i rustfrit stål og med smukke lyse træplader giver dette et lækkert, moderne og stilrent udtryk, der vil pynte i ethvert rum i dit hjem. Det særligt gode ved denne model, som mange modeller ikke kan leve op til på samme måde, er at køleskabsdøren består af et dobbeltlags UV-glas, der beskytter din vin mod sollys.

Dette er ikke alene praktisk, da du så kan placere køleskabet i alle hjemmets rum, uden at skulle være bekymret for at skade dine flasker, men du bevarer også samtidig flaskernes aroma og giver dem de samme betingelser, som hvis de stod i en vinkælder.

Stand-alone vinkøleskabet

Denne model er beregnet til at stå frit og ikke indbygget, hvilket man skal være opmærksom på inden man køber lige netop dette vinkøleskab, da det kræver sin plads i rummet, hvor køleskabet skal stå. Du skal også være opmærksom på, at denne model ikke kommer med en lås og det er dermed noget, du selv skal skaffe, hvis du anser det for nødvendigt i dit hjem. Det kunne eksempelvis være så ubudne gæster, børn, teenagere eller kloge kæledyr, ikke kan rode rundt i din vinsamling.

Forbrugerne er vilde med størrelsen på WineComfort 180 og kalder blandt andet modellen for ”perfekt”, ”hurtig”, ”effektiv” og ”næsten lydløst”. Sidste kommentar er særlig vigtig, da vinkøleskabe, desværre tit har et ry for at larme for meget, hvorfor den oftest kan være til gene i nogle rum. Dermed kan denne model placeres i alle hjemmets rum – så længe der er plads nok – hvor den med garanti vil pynte og vække opmærksomhed hos dine gæster.

Du kan få modellen hos KitchenOne lige her til en fremragende pris i henhold til den kvalitet, du er garanteret ved køb af denne model. Din vin-connaisseur drøm er ikke mange klik væk.