Mini Køleskab Test 2024 → Se De 4 Bedste Mini Køleskabe

bedste mini køleskab

Mini køleskabe er kompakte køleskabe, der hjælper med at bygge bro over kløften mellem små køleskabe og køleskabe i fuld størrelse, så du kan gemme ekstra snacks og drikkevarer, når du finder dit køleskab når fuld kapacitet. De holder tingene kolde, mens de optager en lille brøkdel af det rum, som et køleskab i fuld størrelse kræver, hvilket gør dem til en valgfri mulighed for små rum som kontorer, soveværelser, terrasser og endda badeværelser. Fortsæt læsning for at finde det bedste mini køleskab til dig!

Scandomestic Cool Cube – Retrodesignet mini køleskab

Scandomestic Cool Cube

 

Coca-Cola CoolCube mini køleskab har en kapacitet på 48 liter. Du kan bruge den som et ekstra køleskab i kælderen, i sommerhuset, i garagen, på terrassen eller for eksempel på kontoret. Minibaren indeholder en justerbar hylde, og den er den perfekte størrelse til drinks eller grill-delikatesser. Temperaturen kan justeres mellem 2-10 °C

Fordele ved dette mini køleskab:

 • Coca Cola-design
 • Stor rumlighed
 • Justerbar hyle

Ulemper:

 • Larmer mere end gennemsnittet

Emerio RE-117331 – Bedste mini køleskab til børneværelset

Mini køleskab - Emerio RE-117331

 

Takket være den stilfulde form af en klassisk Coca Cola-dåse, bliver dette mere end bare et lille køleskab, det er også et stilfuldt møbel. I midten af ​​køleskabet er en hylde, som du kan fjerne, hvis du vil montere større flasker end almindelige dåser. Den kan også tages med på bilferie. Du kan bruge den med et standardstik såvel som med cigarettænderen i bilen. Hætten, som du normalt åbner dåsen med, fungerer som et praktisk håndtag.

Fordele ved dette mini køleskab:

 • Flot design
 • Aftagelig hylde

Ulemper:

 • Larmer mere end gennemsnittet

Miele K 12010 S-2 – Mini køleskabet med det laveste støjniveau

Miele mini køleskab - Model K 12010 S-2

 

K12010S-2 køleskabet er vidunderligt ukompliceret og tilbyder simpelthen det, der står på dåsen. Alligevel, med Mieles ry for god ekspertise, er det en sikker vinder til det pladsbesparende køkken.

Selvom den er lille, er K12010S-2 ubestridelig mægtig. En nettokapacitet på 151 liter er overraskende praktisk for et sådant pladsbesparende køleskab, og de opbevaringsmuligheder, der er integreret i kølehulen, får virkelig mest ud af området. I alt 3 hylder af hærdet glas er fuldt justerbare, hvilket giver mulighed for fleksibel køling, der er perfekt til større fødevarer, mens dørrum – inklusiv et mejerirum og flaskebalkoner – tilbyder yderligere, mere forskelligartet opbevaring. En skarpere skuffe holder din frugt og grøntsager friskere i længere tid, begge strækker pundene og holder frokosten sprød.

Problemfri køling med ComfortClean

Det er de små, men hensynsfulde funktioner, der placerer Miele øverst i klassen, og mens K12010S-2 er fremragende ligetil, er den ikke helt fritaget for et strejf af luksus. Rengøring af køleskabet er i bedste fald en besværlig opgave, men ComfortClean-hylderne gør det lidt lettere; opvaskemaskinefast og fri for kræsne lås, er det ubesværet at holde køleskabet et hygiejnisk kølemiljø. Et elektronisk temperaturdisplay holder dig underrettet til enhver tid, hvilket giver mulighed for skræddersyet køling afhængigt af din dagligvarer. Der er ikke noget, du ikke kan lide ved dette praktiske lille køleskab.

Fordele ved dette mini køleskab:

 • Let at rengøre
 • Flot design
 • LCD-display

LiebHerr TPesf 1714-21 001 – Mest kompakte mini køleskab med fryser

LiebHerr TPesf 1714-21 001 mini køleskab

 

Bordhøjde mini køleskab med fire isboks og aftagelig bordplade. Komfort elektronisk kontrolsystem LED-loftsbelysning skaber atmosfærisk belysning af høj kvalitet i køleskabet. Det elegant formede design er placeret i midten, hvilket sparer plads og sikrer jævn belysningskvalitet. CoolPlus-funktionen reducerer temperaturen i flere timer, så mad kan fryses blidt og sikkert. Denne funktion sikrer også, at temperaturen i fryseren holdes pålideligt på det krævede niveau ved omgivelsestemperaturer på + 10°C til + 16°C (vintertilstand). Vendbare dørhængsler. Apparaterne er fabriksudstyret med dørhængsler til højre. De vendbare dørhængsler muliggør optimal brug af apparatet, uanset hvor det er placeret. Friske madvarer kan fryses og opbevares i langtidsopbevaring i det 4-stjernede fryserum. Temperaturer på -18°C og lavere sikrer, at mad opbevares med alle de vitaminer og mineraler, der er bevaret. Transparente grøntsagsbakker giver masser af plads til organiseret opbevaring af frugt og grøntsager. Derudover er de nemme at rengøre. Med aftagelig bordplade I fritstående apparater, der ikke indeholder elektroniske enheder i bordpladerne, kan disse bordplader fjernes uden problemer.

Fordele ved dette mini køleskab:

 • Mange funktioner
 • Let at anvende
 • LED-belysning

Hvilken form eller størrelse mini køleskab skal du vælge?

Et terningformet mini køleskab var engang den eneste mulighed, men det er stadig et populært valg for mange mennesker i dag på grund af sin pæne og kompakte størrelse. Disse køleskabe har en firkantet form med et dybt interiør til at rumme cirka en seks-pakke sodavand eller øl samt et par ekstra flasker, hvis den har en dør. Terningskøleskabe er designet til at være kompakte og lette, så de er ikke så isolerende som nogle andre modeller.

Et mellemstort mini køleskab er meget højere end et terningskøleskab, hvilket betyder, at de har meget mere indvendigt rum. Disse små køleskabe er lidt mere kraftfulde, så de er også en glimrende mulighed, hvis du har brug for noget, der skal bruges på lang sigt. Et standard mini køleskab i mellemstørrelse skal være i stand til at holde en 12-pakke dåser eller flasker kolde.

Mini køleskabe, der ikke er til rådighed, har omtrent samme højde som en gennemsnitlig køkkenbordplade og har et meget større indvendigt lagerplads. Disse små køleskabe er perfekte som backup, hvis strømmen går ud, og de er også ekstremt praktiske til at få fat i hurtige snacks eller drinks. Brug en i en garage eller soveværelse, når du vil have en snack, øl eller sodavand, da disse køleskabe kan håndtere omkring 24 dåser, flasker samt små madvarer.

For drikkevareelskere er en øl- eller vin mini køleskab en god mulighed. De er lavet til at nå temperaturer, der er specielt beregnet til drikkevarer og har typisk en glasdør og masser af stativer til opbevaring. Kapacitet varierer afhængigt af størrelsen på dit øl- eller vin mini køleskab og dets samlede kubiske optagelser.

Hvilken type køling skal dit mini køleskab bruge?

Selvom de er små i størrelse, bruger mini køleskabe stadig nogle ret kraftige ressourcer til at holde dine varer kolde.

Hvis du leder efter noget på kort sigt, såsom et mini køleskab til soveværelset, kan du prøve et, der bruger termoelektrisk strøm. Termoelektriske køleskabe bruger en pumpe, der overfører varme fra den ene side til den anden sammen med en ventilator, der arbejder for at holde indholdet koldt. Der bruges ingen væske i disse små apparater til at holde alt køligt, hvilket gør disse typer af små køleskabe meget mere stille end nogle andre modeller. Det betyder også, at de er et godt valg til små rum, hvor støj er et problem.

Et kompressorkøleskab bruges til både almindelige apparater og apparater i miniaturestørrelse. Disse køleskabe bruger en væske, der fordamper, når den bevæger sig gennem spoler og rør, indtil ventilatoren blæser kold luft igennem hele indersiden. De fleste kompressionskøleskabe producerer en summende lyd på grund af kompressoren og ventilatoren, men de gør et godt stykke arbejde med at holde temperaturen reguleret.

Et absorptionskøleskab er et af de mest støjsvage valg, da den ikke bruger en motor til at holde dine ting kølige. Du finder disse mini køleskabe på hoteller, hvilket gør dem til en god mulighed, hvis du planlægger at bruge en i dit soveværelse derhjemme. De arbejder ved hjælp af en varmekilde, men er meget mere støjsvage end de termoelektriske mini køleskabe, der er tilgængelige i dag.

Hvis du er bekymret for energiforbruget, efterlader de fleste mini køleskabe ikke et stort CO2-fodaftryk. Med hensyn til samlede drift eller energiomkostninger er absorptionskøleskabet den bedste mulighed, da det ikke kræver en motor for at holde tingene koldt. Kompressions- og termoelektriske køleskabe kræver mere energi, da de bruger pumper, motorer og blæsere, som kræver mere energi for at fungere.

Sådan vælges den rigtige stil til dit mini køleskab?

Nogle mini køleskabe indeholder en lille fryser på toppen, hvilket er et godt valg, hvis dette lille apparat er alt hvad du behøver for at holde mad koldt. Andre funktioner inkluderer indvendige døre, så du har lidt ekstra lagerplads til høje drinks eller sandwich.

Det kasserede design af gamle mini køleskabe opdateres i dag med nogle sjove farver og moderne design. Et lille køleskab med en buet top tilføjer et sjovt strejf til dette miniatureapparat og gør det mere attraktivt. Retro-inspirerede designs er også en fantastisk måde at tilføje lidt ekstra unikhed på.

De fleste mini køleskabe er enkeltstående modeller, der kan placeres oven på møbler eller under et skab. Indbyggede enheder er typisk større, dyrere og installeres under borde for at blande sig som en del af dit køkken. For afslappede rum eller industrielt inspirerede rum skal et enkeltstående køleskab fungere godt. Hvis du foretrækker en traditionel indretningsstil, er den indbyggede mulighed bedst.

Hvilke funktioner skal man se efter i et mini køleskab?

Nogle modeller bruger muligvis holdbare glashylder, mens billigere muligheder har tendens til at bruge wirehylder. Det tidligere håndtag spildes bedre og er generelt bedre med hensyn til at holde køleskabet pænt og rent. Men hvis du ikke bruger hærdet glas, kan det være tilbøjeligt til flis og revner.

Aftagelige hylder gør det lettere at justere størrelsen, hvis du har brug for at holde højere ting kolde, så tag det i betragtning, hvis du planlægger at opbevare større mad og drikkevarer.

Det kan være en god idé at overveje et mini køleskab med en låsedør, især hvis du har børn i hjemmet. Det er også en fantastisk måde at forhindre din værelseskammerat i at snige sig ind i køleskabet og stjæle dine yndlingsdrikke!

Med hensyn til funktioner er selv det mest moderne mini køleskab stadig grundlæggende, når det kommer til funktionalitet. Du finder sandsynligvis ikke ting som is- eller vanddispensere, digitale kontrolpaneler og fancy belysning i de fleste mini køleskabe på markedet i dag.

Hurtige tips

Et mini køleskab kan være et ekstremt praktisk apparat, der kan passe ind i din livsstil. Før du foretager et køb, skal du huske disse hurtige tip til at guide dig, i din søgen efter at finde det perfekte køleskab til dig:

 • Se nøje på, hvordan mini køleskabet holder tingene kølige, da visse modeller vil være højere end andre.
 • Mini køleskabe i nye stilarter, der inkluderer farverige overflader og sjove former, kan tilføje et godt strejf til den måde, køleskabet ser ud i et køkken, hjemmekontor eller legerum.
 • Bestem, hvor meget indvendig opbevaring du har brug for, før du køber et mini køleskab. Hvis det kun er til hurtige drikkevarer, kan en terningsstil måske fungere godt, mens et mini køleskab, der er under borde holder meget mere inde.

Kreative anvendelser af et mini køleskab

Uanset om du har kort plads eller ønsker at tage dine underholdningsbehov til det næste niveau, kan mini køleskabe hjælpe dig med alle dine kølebehov. Bliv kreativ og brug et mini køleskab for at gøre dit liv lettere eller mere luksuriøst med godbidder som midnats snacks eller skønhedsprodukter.

Midnats snacks

Skær ture om natten om til køkkenet, ved at tilføje et mini køleskab med et fryserum til dit soveværelse. Uanset om du vil opbevare ekstra flasker vand eller forkæle dig med et par chokoladebarer, har du alt hvad du behøver til en sen aftenbid. Tilføj et par ekstra morgenmadsprodukter, så hvis du sover, kan du løbe ud af døren uden at stoppe i køkkenet.

Produkter til makeup og hudpleje

Opbevaring af produkter i dit badeværelse kan resultere i, at selve produktet påvirkes af varmen og dampen fra det varme brusebad. Vælg et mini køleskab med temperaturregulering for at gemme dine yndlings skønhedsprodukter, så du ikke behøver at tage dyrebar ejendomme i dit køleskab i fuld størrelse. Øjenprodukter, som masker eller cremer, føles forfriskende og afkøling, når de påføres, som en luksuriøs spa-behandling fra dit eget hjem.

Allergier

Undgå uønsket krydskontaminering med mad, som de kære er allergiske overfor, ved at have et mini køleskab til bestemte fødevarer som mælk eller jordnøddesmør. Dette holder madvarer adskilt og reducerer ekstra bekymring for dine kære.

Bar køleskab

Opret den ultimative hjemmebjælkeopsætning. Uanset om du er en ølkendere eller bare elsker at underholde, skal du tilføje et mini køleskab med stilfulde glashylder til opbevaring af dine must-have baringredienser. Placer det på et sted, hvor du ofte hænger ud, så du kan tage en øl eller fylde dit vinglas uden at skulle forlade samtalen.

De Bedste mini køleskabe

Når du vælger det bedste mini køleskab, er det vigtigt at overveje størrelse, installationstype og hvilke nøglefunktioner, der er vigtige for dig. Husk disse, når du handler efter et mini køleskab.

Mini (mindre end 15″):

Hvis du leder efter et mini køleskab, der er lille nok til en person, skal du vælge en mini-størrelse. Det er et lille og kompakt køleskab – perfekt til personlig brug. Opbevar et par dåser af din favorit drik og et par snacks til en middagspause på kontoret. Begræns ikke dig selv med drikkevarer og mad. Føj et mini-køleskab til dit badeværelse eller soveværelse, for at drage fordel af dets temperaturkontrol og opbevare hudplejeprodukter og skønhedsprodukter ( om øjenpletter) ved en kølig temperatur.

Lille (15″- 30″):

Dette mini køleskab er lille nok til at passe på en bordplade, men stor nok til at holde sig selv som et fritstående køleskab. Selvom det er et kompakt køleskab, er det stort nok til at opbevare et par pakker med din yndlingsdrink eller ethvert must-have-snacks på dit kontor eller soveværelse.

Medium (31″- 40″):

Et medium mini køleskab er fantastisk til at holde et par dage med madrester og drikkevarer ad gangen. Medium mini køleskabe findes ofte i lejligheder eller små kontorer.

Stor (41″ og større):

Et stort mini køleskab er den perfekte tilføjelse til et køkken med en stor familie. Opbevar flasker vin til de voksne, eller opbevar drinks og snacks, som børnene let kan få fat i. Et mini køleskab i fuld bredde er også en god mulighed for større kontorer med et par mennesker, der har brug for at opbevare madrester og madvarer i fryseren eller en lille lejlighed, der ikke kan passe til et køleskab i fuld størrelse.

Bedste mini køleskabs installationstyper

Fritstående

Et fritstående mini køleskab, kan stå alene og er en fantastisk tilføjelse til et hjørne af et kontor, et spillerum, en lille lejlighed eller endda et kollegieværelse. De kan flyttes til et andet område i hjemmet, hvor du muligvis har brug for ekstra opbevaring, hvilket gør dem til en god mulighed, hvis du elsker at underholde.

Indbygget eller under bordet

Et indbygget mini køleskab, der almindeligvis kaldes et undercounter-mini køleskab, sidder flush med dine skabe og bordplader, så det ser ud som om det blev lavet til dit rum. Mest brugt i køkkener, dette er en god mulighed for en person, der ønsker at holde alkoholholdige drikkevarer adskilt og kølet.

Bordplade

Mini køleskabe til bordplader har tendens til at være små og kompakte køleskabe, så de kan sidde komfortabelt oven på en bordplade uden at tage for meget plads. De kan også placeres i skriveborde, reoler eller hvor som helst der er en stabil overflade.

Bedste mini køleskabs funktioner

Retro/ny

Ydtryk dit yndlingshold, karakter eller brand med et nyt mini køleskab – perfekt til et spillerum eller en soveværelse. Hvis du vil skabe en vintage-stemning i dit rum, skal du vælge et retro-mini køleskab.

Bærbar

Hvis du konstant er på farten og vil medbringe dit mini køleskab, skal du vælge et bærbart mini køleskab. Et bærbart mini køleskab er lille og kompakt, hvilket gør den nemt for dig at tage med og sætte op, når du har brug for et lille køleskab.

Ismaskine

Spar dig selv en tur til køkkenet ved at vælge et mini køleskab med en ismaskine i fryseren. Sørg for, at der er en vandlinje i nærheden, så du kan tilslutte dit mini køleskab for at gøre det muligt at fremstille is automatisk.

Godkendt til udendørs brug

Hvis du elsker at tilbringe tid udendørs på din veranda eller gårdhave, vil du elske et udendørs mini køleskab. Lavet til at modstå elementerne, hvis du har en af ​​disse tæt ved, reduceres dine ture indenfor og giver dig mulighed for at blive udendørs og nyde den friske luft. Dette er den perfekte tilføjelse til baggårdspartier.

Automatisk afrimning

Hvis du finder ud af, at dit mini køleskab får isopbygning i fryseren, skal du vælge et mini køleskab med en automatisk afrimningsindstilling. Det varmer apparatet under afrimningscyklussen. Opbygningen smelter og dræner gennem bunden af ​​mini køleskabet. Der er en lille bakke bag mini køleskabet, der opsamler det drænede vand og holder dine gulve tørre.

Energy Star-kompatibel

Mini køleskabe har tendens til at forbruge mindre energi end et køleskab i fuld størrelse, på grund af deres lille størrelse. For at være Energy Star-kompatibel skal produktet overholde strenge retningslinjer for energieffektivitet fra regeringen. For et miljøvenligt valg, skal du vælge et Energy Star-kompatibelt mini køleskab for at sikre, at du bruger mindst muligt strøm.

Dørlås

Hvis du bruger dit mini køleskab til at opbevare alkohol eller noget, du vil holde uden for rækkevidde, skal du vælge en låsbar dør. Dette holder ting gemt væk og forhindrer uønskede gæster eller hænder i at komme ind i mini køleskabet.

Historien bag mini køleskabet

Kineserne skar og lagrede is omkring 1000 f.Kr. og 500 år senere lærte egypterne og indianerne at efterlade keramikgryder i kolde nætter, for at fremstille is ifølge Keep It Cool, et opvarmnings- og kølefirma med base i Lake Park, Florida. Andre civilisationer, såsom grækerne, romerne og hebræerne, lagrede sne i grober og dækkede dem med forskellige isoleringsmaterialer, ifølge tidsskriftet History. Flere steder i Europa i det 17. århundrede blev saltpeter opløst i vand fundet at skabe køleforhold og blev brugt til at skabe is. I det 18. århundrede samlede europæerne is om vinteren, saltede det, indpakket det i flannel og opbevarede den under jorden, hvor den blev holdt i flere måneder. Is blev endda afsendt til andre steder rundt om i verden, ifølge en artikel fra 2004 offentliggjort i tidsskriftet American Society of Heating, Refrigeration and Air-Conditioning Engineers (ASHRAE).

Når is ikke var tilgængeligt eller praktisk, brugte folk kølige kældre eller placerede varer under vand, ifølge History magazine. Andre byggede deres egne iskasser ifølge Keep It Cool. Trækasser blev foret med tin eller zink og et isolerende materiale som kork, savsmuld eller tang og fyldt med sne eller is.

Fordampningskøling

Begrebet mekanisk køling begyndte, da William Cullen, en skotsk læge, observerede, at fordampning havde en køleeffekt i 1720’erne. Han demonstrerede sine ideer i 1748 ifølge Peak Mechanical Partnership, et VVS-firma med base i Saskatoon, Saskatchewan.

Oliver Evans, en amerikansk opfinder, konstruerede, men byggede ikke en kølemaskine, der brugte damp i stedet for væske i 1805. I 1820 brugte den engelske videnskabsmand Michael Faraday flydende ammoniak til at forårsage afkøling.

Jacob Perkins, der arbejdede med Evans, modtog et patent på en dampkompressionscyklus ved hjælp af flydende ammoniak i 1835 ifølge History of Refrigeration. Til det kaldes han undertiden “køleskabens far.”

John Gorrie, en amerikansk læge, byggede også en maskine svarende til Evans’s design i 1842. Gorrie brugte sit køleskab, som skabte is, til at afkøle patienter med gul feber på et hospital i Florida. Gorrie modtog det første amerikanske patent på sin metode til kunstigt at skabe is i 1851.

Andre opfindere over hele verden fortsatte med at udvikle nye og forbedre eksisterende teknikker til køling, ifølge Peak Mechanical, herunder:

 • Ferdinand Carré, en fransk ingeniør, udviklede et køleskab, der brugte en blanding indeholdende ammoniak og vand i 1859.
 • Carl von Linde, en tysk videnskabsmand, opfandt en bærbar kompressor kølemaskine ved hjælp af methylether i 1873 og skiftede i 1876 til ammoniak. I 1894 udviklede Linde også nye metoder til flydende store mængder luft.
 • Albert T. Marshall, en amerikansk opfinder, patenterede det første mekaniske køleskab i 1899.
 • Den berømte fysiker Albert Einstein patenterede et køleskab i 1930, med ideen om at skabe et miljøvenligt køleskab uden bevægelige dele og stod ikke på elektricitet.

Populariteten af ​​kommerciel køling voksede mod slutningen af ​​det 19. århundrede på grund af bryggerier ifølge Peak Mechanical, hvor det første køleskab blev installeret på et bryggeri i Brooklyn, New York, i 1870. Ved århundredskiftet næsten alle bryggerier havde et køleskab.

Kødpaknings industrien fulgte med det første køleskab, der blev introduceret i Chicago i 1900, ifølge tidsskriftet History, og næsten 15 år senere brugte næsten alle kødpakningsanlæg køleskabe.

Køleskabe blev betragtet som essentielle i hjem i 1920’erne ifølge tidsskriftet History, og mere end 90 procent af de amerikanske hjem havde et køleskab.

I dag har næsten alle hjem i USA – 99 procent – mindst et køleskab, og omkring 26 procent af de amerikanske hjem har mere end et, ifølge en rapport fra 2009 fra US Department of Energy.

Hvordan fungerer et køleskab?

Køleskabe i dag fungerer meget lig køleskabe for over hundrede år siden: ved at fordampe væsker ifølge SciTech. Kølemidler, de flydende kemikalier, der bruges til at køle ned, fordamper ved lave temperaturer.

Væskerne skubbes gennem køleskabet gennem rør og begynder at fordampe. Når væskerne fordamper, bærer de varmen med sig, når gasserne bevæger sig til en spole på ydersiden af ​​køleskabet, hvor varmen frigives. Gasserne returneres til en kompressor, hvor de bliver flydende igen, og cyklussen gentages.

Køleskabssikkerhed

Tidlige køleskabe brugte væsker og gasser, der var brandfarlige, giftige, stærkt reaktive eller en kombination, ifølge US Environmental Protection Agency (EPA). Thomas Midgley, en amerikansk ingeniør og kemiker, undersøgte mere sikre muligheder i 1926 og fandt ud af, at forbindelser indeholdende fluorider syntes at være meget sikrere. Klorfluorcarboner (CFC’er), der markedsføres af DuPont som Freon, voksede i popularitet, indtil forbindelserne blev fundet at være skadelige for ozonlaget i atmosfæren næsten 50 år senere.

De fleste af de køleskabe, der fremstilles i dag, bruger hydrofluorcarboner (HFC’er) ifølge California Energy Commission, som er sikrere end CFC’er og mange andre muligheder, men stadig ikke de mest ideelle. EPA fører en opdateret liste over acceptable materialer, der kan bruges i køleskabe som kølemiddel.

Køleskabe holder fødevarer sikre, men kun hvis de fungerer ved de rette temperaturer, ifølge U.S. Food and Drug Administration. Når køleskabet ikke holdes koldt nok, vokser skadelige bakterier i letfordærvelige fødevarer hurtigt og kan forurene maden og forårsage mild irritation af alvorlig madforgiftning, hvis den spises. FDA anbefaler, at et køleskabs temperatur indstilles til maksimalt 40 grader Fahrenheit (4,4 grader Celsius); køleskabet bør heller ikke være for pakket, og spild skal straks rengøres.

Fremtidens køleskabe

Nye teknologier inden for køling inkluderer solid state-køleskabe og køleskabe, der bruger magneter.

Traditionelt har køleskabe været afhængige af store kompressorer, der genererer meget varme og let kan varme et rum op, sagde Tony Atti, administrerende direktør for Phononic, en elektronikproducent med base i Durham, North Carolina. Virksomheden får sit navn fra teorien om fononer, kvantepartikler, der bærer varme.

Solid state-køleskabe bruger hele overfladen af ​​køleskabet til meget langsomt og bevidst at sprede varmen, så en stigning i temperaturen i rummet næsten ikke findes, og køleskabets overflade er kølig at røre ved, fortalte Atti til WordsSideKick.com. Disse køleskabe har også fordelen ved at være fri for skadelige materialer og høje handlinger, såvel som at de kontrolleres mere nøjagtigt.

En anden ny type køleskab bruger magneter til at give et vibrationsfrit, lydløst, miljøvenligt køleskab. Bygget af Haier i forbindelse med BASF og Astronautics, bruger det magnetiske køleskab et koncept baseret på den magnetokaloriske effekt, der blev opdaget i 1917 af henholdsvis Pierre Weiss og Auguste Piccard, franske og schweiziske fysikere, ifølge en artikel af Andrej Kitanovski, en gruppe forskere fra Slovenien og Danmark i 2015 og udgivet af Springer International Publishing.

Ifølge en pressemeddelelse på PR Newswire har korrekt opbevaring af rødvin meget specifikke behov for at opretholde smagen og kvaliteten. Haier-køleskabet bruger magnetokalorisk varmepumpe (ved hjælp af et materiale, der opvarmes i et magnetfelt og køler ned, når det ikke er det) med et vandbaseret kølemiddel, ifølge en pressemeddelelse om BASF, der er afhængig af rigelige og overkommelige råvarer. Det magnetiske køleskab bruger også op til 35 procent mindre strøm end traditionelle køleskabe.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Bomann KB 340

 

KB 340 fås i to farver. Nemlig i hvidt og sølv. I rustfrit ståludseende ser det meget højere kvalitetsmæssigt ud end i klassisk hvid, men det er et rent spørgsmål om smag. Proportionerne er ensartede, og logoet, der er fastgjort til toppen midt foran, sætter en behagelig accent. Dørhængslet er på højre side ved levering. Men det kan ændres på ingen tid. Det lille køleskab åbnes ved hjælp af de forsænkede greb, der er indarbejdet i plastkanten på begge sider af døren. Så du kan åbne den uden at røre ved fronten og dermed undgå stygge fingeraftryk. Hvis den bruges som kontorkøleskab, kan det være en fordel, hvis du vil stjæle et par druer fra din kollega uden at være i stand til at finde ud af om det var dig.

Sådan ser mini køleskabet ud

Da den ikke har et isrum, kan 45 liter bruges uden begrænsning. I versionen med et frostrum er dette placeret i det øverste rum og er integreret i loftet der. Mængden på ca. 6 liter mangler følgelig i køleskabet, hvorfor der kun er omkring 36 liter tilbage. Her har du næsten 10 liter mere til rådighed, som er fordelt på tre områder. Opdelingen opnås med to aftagelige gitterhylder. Hvis du lader dem være i køleskabet, har du det største rum i bunden og to mindre over, der er omtrent lige store. Hvis du tager den øverste hylde ud, er der to omtrent lige store dele, hvor den øverste er lidt større. Afhængigt af hvad du har brug for enheden til, kan du vælge den rigtige indstilling til dig. Temperaturen reguleres kontinuerligt ved hjælp af en drejeknap integreret i den nedre del af bagvæggen. Du kan vælge mellem indstillingerne “NORMAL” og “OFF” og området mellem “MIN” og “MAX”. Enheden kan også slukkes, hvis den midlertidigt ikke er nødvendig. Den automatiske afrimning gør sit arbejde, og det manglende isrum forbedrer forholdene i det lille køleskab mærkbart. Fordi med KB 389 sikrer dette kondens, og at enheden kan fryse. Dette skyldes hovedsageligt konstruktionen af ​​fryserummet, som ikke er klart adskilt fra køleskabet, men er placeret i midten og kun er lukket med en simpel klap. Der er to ekstra rum i døren. Disse kan bruges til drinks, snacks og andre små ting.

Fordele ved dette mini køleskab:

 • Flot design
 • Lille og rummelig
 • Har og fryser

Dometic RH 429 LDAG

Kromat er blevet brugt som korrosionsinhibitor i produktionen af minibarer i årtier. Den nuværende EU-lovgivning kræver imidlertid, at dette stof udfases. Efter mere end to årtier med intensiv forskning og udvikling tilbyder Dometic et bæredygtigt alternativ.

For at sikre optimal køleydelse med minimalt energiforbrug skal der følges flere grundlæggende principper, når du installerer et mini køleskab. Varmen, som køleenheden udvinder fra køleskabens indre, udsendes bag på minibaren. Her skal der være tilstrækkelig ventilation for at forhindre ophobning af varme. Det frie ventilationsrum til ind- og udgående luft skal være mindst 200 cm².

Fordele ved dette mini køleskab:

 • Glasdørsdesign
 • Støjsvag
 • Lavet af miljøvenligt materiale
Populære Tests