Ismaskine Test 2024 → Se De 7 Bedste Ismaskiner

ismaskine test

Der er intet som hjemmelavet is, især på en varm sommerdag. Vi er sikre på, at du kan finde overkommelige muligheder i mange forskellige mærker og smag i den frosne gang i enhver købmand, men hjemmelavet is har en tendens til at smage bedre og giver dig mere magt over nøjagtigt hvad der ligger i den.

Hvis du har allergi overfor ingredienser, der er almindelige i desserten, eller hvis du bare vil finde ud af en måde at gøre det sundere på, gør en ismaskine det muligt. Og der er noget specielt ved at spise is, du har lavet selv, og at kunne tilbyde det til venner og kære, når de kommer over. Det føles så meget mere af en godbid.

Hvis du er klar til at lave hjemmelavet is til en mere regelmæssig del af dit liv, har du en række muligheder at vælge imellem. Vores vejledning nedenfor hjælper dig med at navigere på markedet og bestemme, hvilken ismaskine der passer bedst til dig og din familie.

Sage BCI600 Smart Scoop – Bedste ismaskine i test

Sage BCI600 The Smart Scoop

Sage Smart Scoop er langt den mest intelligente isproducent på markedet. Som enhver avanceret ismaskine har den en indbygget fryser, så det er ikke nødvendigt at fryse fryseskålen på forhånd.

Usædvanligt kan den også mærke konsistensen af din is, gelato, sorbet eller frossen yoghurt og stoppe blandingen, når den er klar – hver type skal have en anden konsistens. Og den kan holde desserten kølig med teksturen lige, indtil du er klar.

Det er pebret, selv efter avancerede standarder for isfabrikanter. Men det viste sig fremragende og funktionerne var imponerende og sjove. Det afgiver endda lyden af en isbil, når den er klar.

Design og funktioner

Sage har et usædvanligt design, der er bredt snarere end dybt – du kan placere den bag på køkkenbordet og stadig have masser af arbejdsplads foran den. Den er i børstet rustfrit stål, som desværre tiltrækker fingeraftryk. Og den har et hi-tech kontrolpanel med et stort og detaljeret display og mange knapper.

Som enhver avanceret ismaskine har den en indbygget fryser, så det er ikke nødvendigt at fryse fryseskålen på forhånd. Men Sage går meget længere med intelligente funktioner, der ikke ses andre steder.

Den første er, at den fornemmer, hvor hård eller blød din isblanding er, formodentlig ved at måle, hvor meget modstand padlen møder, når den rører. Så mens du simpelthen kan tænde Sage for den valgte tid ved hjælp af den indbyggede 5 til 180 minutters timer, er det meget bedre at fortælle det, om du laver is, gelato, sorbet eller frossen yoghurt og lad det bedømme konsistensen for dig.

Når den mener, at din dessert er klar, lyder der en alarm, og du kontrollerer, om du er enig eller ej. Hvad mere er, kan du bruge Sage’s Keep Cool-tilstand til at fortsætte med at køle isen i op til 3 timer uden at overdrive det og omrøre lejlighedsvis for at holde konsistensen rigtig.

Dens anden usædvanlige funktion er en børnesikring for at forhindre, at små fingre bruger alle de interessante knapper. Derudover leveres den med en særlig lang, tynd spatel til servering af isen – vigtig, da skålen er usædvanlig høj og tynd – og en flaskebørste til rengøring af de akavede stykker.

Pjecen indeholder 16 fremragende lydende opskrifter, og der er tip, der som altid ikke skuffer. I denne forklares, hvorfor en lille knivspids salt får en sød is til at smage sødere, men for meget er katastrofalt.

Hvordan er det at bruge den?

Først tog vi instruktionsmanualens råd og forkølede ismaskinen. Der er 12 indstillinger for hårdhed at vælge imellem, lige fra den blødeste sorbet til den hårdeste is – og det tog 10 minutter at køle ned fra 19 ° C til -31 ° C.

Forkøling er tilsyneladende endnu vigtigere for gelato – svarende til is, men med en tættere struktur, der nyder godt af mindre karning.

En pæn, gammeldags klanglyd gav “ding ding ding”, når det var tid til at tilføje mixet. Vi opdagede senere, at klokkelyden kunne dæmpes, gøres mere lydløs eller højere eller byttes mod melodien i en isbil.

Vi trykkede på Start og tilføjede blandingen. Det store display skifter mellem at fortælle dig temperaturen (du vælger mellem ° C og ° F) og hvor længe maskinen har været tændt. Hvad den ikke gør, er at fortælle dig, hvor lang tid det tager, men bjælken over bunden giver en visuel indikation af, hvor hård din blanding er, så du kan få en følelse af fremskridt.

Vi planlagde at tilføje slik til vores chokoladeis blanding, men vi hørte ikke en advarsel om, at det var tid til at tilføje ekstra. Når det er sagt, arbejdede maskinen efter 40 minutter hørbart hårdere for at røre, så vi gik for at kontrollere, og på skærmen sagde den faktisk, at det var tid til at tilføje dem.

Inden for et par minutter var isen færdig, men vi brugte Keep Cool-tilstand, som holdt den ved -7 ° C og omrørte blandingen lejlighedsvis. På dette tidspunkt var vi skiftet til isbils melodien, en strålende gengivelse. Det bragte minder om sprints tilbage ad vejen, men pas på, den advarer også små ører om tilstedeværelsen af is!

Den resulterende is havde en fast-nok-til-at-spise-nu blød scoop-struktur, men var endnu bedre efter en kort periode i fryseren. Tekstur var cremet og glat, smagen rig og velsmagende.

Oprydning var let takket være flaskebørsten, men det ville have været vanskeligt, hvis vi havde forlagt den. Den rustfrie stålfinish tiltrækker dog fingeraftryk.

Skal jeg købe Sage Smart Scoop?

Ja, hvis du kan retfærdiggøre udgiften. Sage er svært at fejle – vores eneste reelle kritik bortset fra prislappen er, at dens kapacitet (0,7 liters blanding, hvilket giver 1 liter is) er lidt lille sammenlignet med konkurrerende isproducenter. Men dens funktioner er fremragende og ikke alt for kringlede. De hjælper dig med at fremstille fremragende is og mere og holder den kølig, indtil du er klar.

Fordele:

 • Mange funktioner
 • Egen frysetilstand
 • Kan selv måle ismængden

DeLonghi ICK 6000 – Bedste mellemklasse ismaskine testet

DeLonghi ICK 6000 ismaskine

DeLonghi er et velkendt navn inden for køkkenmaskiner, og GM6000 Gelato Maker er prissat i mellemklasse..

Med et slankt, moderne design gør GM6000 et tiltalende apparat, der passer til ethvert køkken.

Blandeskålen er placeret foran på maskinen, hvilket gør det lettere at tilsætte ingredienser, kontrollere fremskridt gennem det gennemsigtige låg eller fjerne blandeskålen til servering. Og det store kontrolhjul kan let indstilles via det klare ikonvisning.

De to stykker, der kommer i kontakt med ingredienserne, er begge konstrueret af fødevaresikre materialer: Skålen er rustfrit stål, og blandearmen er BPA-fri plast.

I modsætning til enheder, der bruger is- og stensalt eller fryseskåle, leveres kompressormodeller med en indbygget køleenhed. Med hensyn til bekvemmelighed og effektivitet er disse rockstjernerne i isfremstillings universet.

Der er ikke behov for at fryse skåle i 24 timer før brug, og der kræves heller ikke ekstra ingredienser som sten eller is. Og det betyder, at flere batcher er mulige for en uendelig strøm af frossen godhed.

Med kompressortypen hælder du simpelthen blandingen, tænder maskinen, og du er få minutter væk fra at nyde dine yndlingsfrosne desserter – den begynder at kurve en batch, så snart den er tændt.

Og jo mere kraftfuld kompressoren er, desto køligere får skålen, hvilket fryser blandingen hurtigere. Jo hurtigere frysningen er, desto mindre behandlingstid og iskrystaller bliver mindre – hvilket betyder glattere, godt blandede resultater.

Funktioner og fordele

Denne DeLonghi GM6000 bruger en aftagelig skål i rustfrit stål. Rustfrit stål er et ideelt materiale til frosne dessert producenter, da blandingen skal bringes ned under frysepunktet, og hurtig og konstant temperatur overførsel er afgørende for blandingen at udvikle sig. Plast vil ikke levere de samme resultater.

Det gennemsigtige, hermetiske låg forsegler blandingen for at opretholde en ideel temperatur og forhindrer luft i at komme ind – husk, med gelato bliver mindre luft churnet ind i blandingen. Den kan fjernes fuldstændigt for lettere rengøring og giver fuld adgang til blandeskålen, når der tilsættes ekstra ingredienser.

GM6000 har et patenteret blandeblad lavet af BPA-fri plast, der opnår den perfekte konsistens for gelato. Ved at blande alle ingredienser fra top til bund i en rullende, over-under bevægelse med et minimum af luft, produceres en rig og smagfuld godbid.

Denne enhed bruger R410A-kølemediegas, hvilket gør driften mere energieffektiv, og den bidrager ikke til forurening.

For hurtig og bekvem oprydning kan skålen, skovlen og låget af rustfrit stål let fjernes, og de er sikre til rengøring på opvaskemaskinens øverste stativ.

DeLonghi har inkluderet en opskriftsbog med 50 forskellige opskrifter på gelato og sorbetto med tip og råd til en vellykket produktion.

Og en instruktionsmanual er også inkluderet. Det anbefales, at du tager et par minutter på at læse igennem det og undervise dig selv i delene og betjeningen for at skabe de bedst mulige iskolde godbidder.

DeLonghi tilbyder et års garanti fra producenten.

Dimensioner og kapacitet

DeLonghi GM6000 måler 16 x 12 x 9” og vejer 26 pund. Sørg for, at du har bordplads til at rumme denne enhed, da vægten er ret betydelig og ikke særlig befordrende for at bevæge dig let.

Denne model vil producere en ringe en kvart eller ca. 1 1/4 liter frisk hjemmelavet gelato pr. batch.

Rengøring

Oprydning er let. Alle dele er enkle at fjerne. De er opvaskemaskine sikre på det øverste stativ eller kan håndvaskes i varmt sæbevand. Tør basen af med en fugtig klud.

Konklusion

Selvom der er mange gunstige aspekter ved GM6000, er den næsten 1 ud af 4 chance for at udvikle et mekanisk problem (som rapporteret af dem, der efterlod en anmeldelse på det amerikanske Amazon-websted) uacceptabelt højt.

Selvom dette tal sandsynligvis ikke er en indikation af den sande procentdel – da folk, der har en mindre end tilfredsstillende oplevelse, normalt klager mere højt end de, der har haft gode oplevelser, vil give ros – det er højt nok til at hæve et øjenbryn eller to.

Fordele:

 • Mange programmer
 • Eget frysesystem
 • Flot design

Ulemper:

 • Høj motor

Wilfa ICM-C15 – Bedst testede ismaskine med flest funktioner

Wilfa ICM-C15 Ismaskine

 

Denne ismaskine fra Wilfa er både brugervenlig, rummelig, elegant designet og fremstiller god og cremet is. På grund af dette udnævnes den til testvinder af den norske avis Klikk.no og modtager topkarakterer i flere uafhængige tests. Hvis man ser på de forskellige salg, kan man også se, at denne ismaskine også værdsættes af brugerne, hvor den næsten altid når topkarakterer i vurderingerne.

Wilfa ICM-C15 er en fuldautomatisk ismaskine med kompressor. Den fryser ingredienserne hurtigt og effektivt og laver en rigtig lækker is ifølge brugeren.

Ismaskinen har en 150W motor og laver is på bare en time og derudover har den en kapacitet på 1,5 liter, hvilket betyder, at den kan fremstille tilstrækkelig is til 5-6 personer ad gangen. Den kan derefter holde isen kold i op til 1 time.

Den er let at bruge og har et LCD-display med digital timer, der giver alle mulighed for at bruge ismaskinen. Mange ismaskiner er ret store og klodset i deres design, men en af ​​de ting, som brugerne lægger stor vægt på med denne maskine, er dens elegante design i rustfrit stål, der giver den et tidløst design.

Alle løse dele tåler opvaskemaskine – indersiden af ​​maskinen kan rengøres ved kun at tørres af med en våd klud.

Fordele:

 • Mange funktioner
 • Brugervenlig

Nemox Gelato Chef 2200

Nemox Ismaskine Gelato Chef 2200 I-Green

Gelato Chef 2200 i-Green Den traditionelle og originale NEMOX gelato maskine, nu i sin økologiske “GRØNNE” version.

Nemox kaldte denne maskine Gelato til “Chef” for at minde tanken om, at enhver familie kunne have sin egen professionelle ismaskine, der på få minutter tilbereder en perfekt og cremet gelato.

Forberedelse kan opnås i den faste skål i rustfrit stål eller i den aftagelige skål for større fleksibilitet og nem opbevaring. Gelato til 8/10 personer (800 g.) på kun 20-25 minutter. Ingen forhindringer i midten af ​​skålen, Gelato kan let fjernes, og skåle er nemme at rengøre.

Gelato Chef 2200 i-Green er udstyret med en Nemox-patenteret modvridende blandespade, der selv kan tilpasse sig den faste og den aftagelige skål og muliggøre en ensartet fordeling af isens temperatur. Temperaturen på væggene og i midten af ​​skålen er den samme og øger kvaliteten af ​​præparatet.

Padlen vender rotationsretningen, når isen er klar. Kompressoren er udstyret med en sikkerhedsanordning for at forhindre enhver mulig skade på motorenheden.

Betjening med aftagelig skål

Hæld brandy eller anden spiritus i den faste skål. Alternativt kan du bruge en blanding af salt og vand. Væggen på den aftagelige skål skal være helt våd. Sæt den aftagelige skål sikkert, og sørg for, at der er god kontakt mellem den faste og den aftagelige skål. Følg den samme procedure for den faste skål.

Når isen er klar, skal du fjerne den aftagelige skål ved at trække den mod toppen ved hjælp af det specielle metalhåndtag. Du kan opbevare isen i maskinen i ca. 10-20 minutter. Før servering kan du starte motoren i et par minutter for at genvinde den rette konsistens og glathed.

Maskinen har en anbefalet kapacitet på 800 g. af blandingen. Hvis der hældes større mængder ind, kan isen øges i volumen under behandlingen og kan løbe over. Desuden er den endelige struktur muligvis ikke så god.

Nemox NXT1 L’Automatica – Bedste miljøvenlige ismaskine testet

Nemox Ismaskine NXT1 I-Green L'Automatica

Gelato NXT1 i-Green bruger kun økologisk gas med GWP Global Warming Potential (kapacitet til at tilbageholde varmen fra de forskellige drivhusgasser) praktisk talt lig med nul. Gelato NXT1 i-Green er en ismaskine fuld af teknologi. Bare tryk på en knap på berøringsskærmen for at aktivere den.

En sofistikeret software læser information fra tæthedsfølere og temperaturføler og baseret på disse parametre, justerer den automatisk via algoritme, det termodynamiske system, fryser motor, ventilationsmotor og administrerer opbevaring.

Der er ikke behov for at justere noget eller overvåge maskinen. Gelato NXT1 i-Green gør det helt af sig selv! Gelato NXT1 i-Green fremstiller 1 kg. (1,5 l.) Gelato, sorbet, frossen yoghurt på 15/20 minutter (10-20 portioner). Maskinen er udstyret med en pausefunktion, hver gang blandespaderen starter, bipper en advarselstone to gange.

Fremstilling af is

Forberedelsestider og opbevaringsfaser indstilles automatisk af maskinens software i henhold til den konstante detektion af rumtemperaturen og blandingens tæthed. Sådan gør du: Hæld blandingen, placer det gennemsigtige låg, tryk og hold starttasten nede på kontrolpanelet i to sekunder. Maskinen starter en automatisk produktionscyklus.

Forberedelsen vises med den gradvise belysning af LED’en på TIME LINE-bjælken. Ved afslutningen af ​​cyklussen, eller når præparatet har nået den konsistens, der er fastlagt af softwaren, skifter maskinen automatisk til lagringsfasen.

Opbevaringsfasen er angivet med belysningen; alle lysdioder i TIME LINE-bjælken og den centrale LED i DENSITY CONTROL-bjælken. Med densitetskontrolnøgle har du mulighed for at vælge 5 forskellige lagringsniveauer, fra den blødeste til den mest kompakte til at opbevare Gelato ved den ideelle temperatur til distribution.

Maskinen styrer automatisk padlen og det kolde system under opbevaringsfasen. Gelato kan opbevares i maksimalt 8 timer, hvorefter maskinen slukkes automatisk. Farverne er de mest populære i hjemmets atmosfære, hvid, rød, sølv og sort, nu fås den også i den nye grønne farve. Gelato NXT1 i-Green har muligheden for at bruge den faste skål og den aftagelige skål, begge lavet i AISI 304 rustfrit stål, absolut hygiejnisk og ridsefast.

Den aftagelige skål kan vaskes i opvaskemaskinen. Maskinen leveres med 2 blandeskovl, en til fix-skålen og en til en aftagelig skål.

Brug med fast skål

Sæt blandeskovlen i den faste skål, stram skovlens låseknap, og anbring den faste skålbeskyttelse på den faste skål. Maskinen er klar til brug.

Anvendes med en aftagelig skål

Hæld i den faste skål salt- og vandopløsning eller fødevarekvalitet alkohol mindst 40% bevis eller højere. Sæt den aftagelige skål i den faste skål. Løft den derefter, og kontroller at den eksterne væg i den aftagelige skål er helt våd. Indsæt blandespaderen til den aftagelige skål, og stram paddelens låseknap. Maskinen er klar til brug.

Maskinen har en anbefalet kapacitet på 1 kg. af blandingen. Hvis der hældes større mængder ind, kan isen øges i volumen under behandlingen og kan løbe over. Desuden er den endelige struktur muligvis ikke så god.

Fyld ikke skålen mere end halv fuld

Dette gør det muligt for lydstyrken at stige under karning til maksimal skålkapacitet.

Takket være det termodynamiske system giver NXT1 i-Green-is dig mulighed for at få en dobbelt mængde is og på halvdelen af ​​tiden sammenlignet med konkurrencen!

Fordele:

 • Miljøvenlig
 • Mange funktioner

Nemox Gelatissimo – Bedste testede ismaskine til store portioner på kort tid

 Nemox GELATISSIMO 1,7L , Ismaskine

 

Nemox er nu blevet et førende brand inden for produktion og distribution af isfabrikanter til den indenlandske og professionelle sektor. Vi foretager en lille gennemgang af produktet Nemox Gelatissimo Exclusive, et produkt designet til indenlandsk og professionel brug og i stand til at garantere is af høj kvalitet.

Teknologi

Nemox Gelatissimo Exclusive er en isfabrikant udstyret med en intern kompressor, et system, der udnytter omdannelsen af gasser til køling ved at trække varme fra det eksterne miljø. På denne måde tillader produktet klargøring af isen ved en konstant temperatur i modsætning til de akkumulerende modeller, der også kræver længere køle- og behandlingstider.

Motoreffekten er 165 watt, mens kapaciteten i hver kurv er lig med 1,7 liter, en dimension, der tilstrækkeligt garanterer indsættelse af ingredienserne. Produktionen af is på mængdeniveau er lig med 0,8 kg pr. cyklus.

Design

Dimensionerne på Nemox Gelatissimo Exclusive-ismaskine er ret store og kræver tilstrækkelig åben plads også for at lette luftudslip fra slidserne placeret i siden. Vægten er tilstrækkelig i betragtning af at maskinen er udstyret med en indbygget kompressor.

På den æstetiske side har produktet en regelmæssig frontdel med en aflastning bagpå, som inkluderer den interne kompressor. Isproducentens hele krop er lavet af rustfrit stål, der vidner om, at det er et kvalitetsprodukt under mange synsvinkler

Brug

Inden tilberedningen af isen påbegyndes, er det nødvendigt at aktivere forkølings funktionen, der bringer ismaskinen til en ideel temperatur til forarbejdning af ingredienserne i kulde. Forberedelsen varer ca. 20/30 minutter, selvom det skal siges, at meget afhænger af ingredienserne og den opskrift, du vil lave.

Takket være tilvejebringelsen af ​​to kurve, hvoraf den første kan fjernes, er det muligt at fortsætte med tilberedningen af ​​flere smagsstoffer uden at foretage ubehagelige dekanteringer. I slutningen af ​​tilberedningen er det muligt at holde isen i ismaskinen op til maksimalt 20 minutter takket være en kolde opbevaringsfunktion, der aktiveres automatisk, mens du straks ønsker at tilberede en anden smag være nødt til at lade motoren hvile i ca. 10 minutter inden en anden cyklus startes. I alt vil det være muligt at gennemføre to forberedelses cyklusser på mindre end to timer

I dette tilfælde ville tilstedeværelsen af ​​et LCD-display have været nyttigt for at muliggøre en kontrol af forberedelsestiderne eller den temperatur, maskinen nåede.

Vedligeholdelse

For at bevare den korrekte anvendelse af Nemox Gelatissima Exclusive, er det nødvendigt at rengøre den udvendige kurvs ydervægge godt for at sikre, at der ikke er saltrester tilbage, som eventuelt kan korrodere beholderen.

De indvendige vægge på de to kurve skal også vaskes ordentligt: Den første sammen med blærespaderne kan vaskes med sæbe og vand, den anden kan kun vaskes med en blød klud for at forhindre vand i at beskadige motoren.

Fordele:

 • Stor kapacitet
 • Mange funktioner

Ariete ARIETE693 – Bedst testede ismaskine til fornuftig pris

Ariete ismaskine ARIETE693

 

Espressione Ariete Gran Gelato 693 er en moderne og effektiv 2017-model, stilfuld og kompakt isfabrikant af metal med en 135 watt strømeffektiv kompressor og en liter kapacitet. De fleste af klassificeringerne er i øjeblikket 5 stjerner af 9 forskellige kunder.

Den er designet til at fremstille glatte og faste is (fløde og mælk) og andre sunde og velsmagende frosne desserter som frossen yoghurt, blød serveringis, gelato (mælk, ingen fløde), sorbet (frugtpuré) eller sherbet (frugt og mælk) på bare et spørgsmål om 30 til 40 minutter i dit hjem eller kontor køkken. Med en liter beholder kan den lave nok is til et par mennesker i din familie.

Du kan se LCD-baggrundsbelyst displaypanel med tre kontrolknapper og to lysindikatorer, der er nemme at betjene. Og du kan se nedtællingen og den aktuelle temperatur på displaypanelet. Den har nogle unikke brugervenlige funktioner som auto-kølemiddel, der giver dig mulighed for at lave smuk is med den optimale tekstur konsekvent i en meget kort periode. Kurven i rustfrit stål er let aftagelig og nem at rengøre. Og du finder en is-scoop og en målebeholder i kassen.

Den integrerede kompressor er et kølemiddel af typen R134 (120 volt), der er kompatibelt med de nordamerikanske 110-120V standardudtag, er ozon sikkert, effektivt og kraftfuldt, der kan arbejde ved en minimumstemperatur på -35 grader. Metallisk sølv Espressione-Ariete Gran Gelato 693 er et mærke fra De’Longhi og har en smuk slank Espressione-Ariete Gran Gelato Metal Ice Cream Makerdesign, der gør den let for øjnene. Den vejer 23,8 pund som en tung ismaskine og måler 12 x 16 x 13 tommer, er kompakt og optager ikke rigtig meget plads.

Det kan være en god idé at dedikere et permanent sted til den, da du sandsynligvis finder ud af, at du bruger den hele tiden. Det er et robust og holdbart produkt af god kvalitet, der er bygget til at holde, vurderet efter anmeldelserne online. Den er designet i Italien, men fremstillet i Kina, som de fleste husholdningsapparater i disse dage. Du kan lægge friske eller frosne frugter eller andre ingredienser som chokolade chips eller nødder sammen med mælk, fløde og standard ting til fremstilling af is.

At have en indbygget kompressor betyder, at du ikke behøver at foretage nogen forfrysning. Hvis du vil lave en blød servering, skal du bare lade den være i 25 minutter eller deromkring i stedet for 35-40 minutter. Tidspunktet afhænger også af den blanding af mælk og fløde, du bruger. Den har en liter kapacitet, som stadig er en forholdsvis lille batch, og hvis du har noget tilbage, kan du overføre det direkte til fryseren. Den fremstiller alle typer sunde og lækre frosne desserter, og vi tøver ikke med at anbefale dette produkt.

Fordele:

 • Pris
 • Mange funktioner
 • Stærk motor

Typer af ismaskiner

Når du starter din søgning efter en ismaskine, vil du bemærke, at de tilgængelige modeller falder inden for et par hovedkategorier, der varierer betydeligt i både pris og bekvemmelighed.

Is- og saltisproducenter er en gammeldags, men stadig pålidelig måde at lave den cremede dessert derhjemme. Nogle gange ligner de en spand med en krumtap på toppen (dette er det traditionelle udseende), men nogle af de modeller, der findes i øjeblikket, er mere farverige og moderne.

Disse er generelt ret overkommelige og koster ofte mindre, men de kræver lidt mere arbejde end de andre typer isfabrikanter, der er tilgængelige. Du skal sørge for at købe masser af salt og is på forhånd (deraf navnet), og hvis du køber en manuel version, skal du planlægge at dreje håndsvinget, indtil isen er klar.

Gammeldags ismaskine

Heldigvis kan du nu finde muligheder, der har en motor, der drejer krumtappen for dig. Med disse er du stadig nødt til at forberede og køle ingredienserne og holde øje med maskinen, mens den fungerer, så du ved, hvornår den er klar, men du behøver ikke selv udføre meget af det manuelle arbejde.

En fordel ved is- og saltisproducenter er, at du har mere kontrol over processen. Du kan eksperimentere med de mængder salt og is, du bruger for at få temperaturen lige, og med manuelle modeller kan du styre den hastighed, hvormed du svinger isen, hvilket påvirker konsistensen. Og for nogle forbrugere gør nostalgi-faktoren ved at bruge en ismaskine, der ligner den, som dine forældre eller bedsteforældre brugte, det ekstra arbejde, der kræves med disse modeller, det værd.

Fordele:

 • Overkommelig
 • Mere kontrol
 • Traditionel metode – dejlig for dem, der sætter pris på nostalgi ved at gøre det på den gammeldags måde.

Bemærk:

 • Kræver yderligere forsyninger (salt og is)
 • Langsom – Der er lang tid mellem når du begynder at lave isen og får den at spise

Elektriske frosne skålisfabrikanter

Elektriske frosne skålisfabrikanter er et skridt op i forhold til is- og saltmodeller. I stedet for at beskæftige sig med salt og is, skal du blot gøre et punkt for at huske at lægge maskinens skål i fryseren en dag eller to, før du laver is. Så længe skålen allerede er kold, er dit job simpelthen at tilføje ingredienserne, tænde maskinen og vente på, at din hjemmelavede is er klar.

Som med is- og saltenhederne kræver den elektriske frosne skål mulighed for tålmodighed. Du skal tænke på forhånd for at fryse skålen og vente, indtil den er klar, inden du begynder at lave is. For mange modeller er det muligt at købe en ekstra frossen skål (eller den kan endda komme med ismaskinen), så du kan bare opbevare en i fryseren hele tiden.

De koster også et sammenligneligt beløb for is- og saltmaskiner, der ofte fås for mindre, men med nogle avancerede modeller, der går over gennemsnittet. Så længe du kan leve med ventetiden, finder de fleste kunder, at disse maskiner er nemme at bruge og er tilfredse med den is, de får fra dem.

Den ekstra bekvemmelighed ved disse kombineret med deres lave pris, gør dem til den mest populære type ismaskine, der er tilgængelig i dag. For folk der planlægger at fremstille hjemmelavet is ofte, kan frysetiden dog gøre dem til et ubelejligt valg.

Elektrisk ismaskine

Fordele:

 • Overkommelig
 • Let at bruge
 • Fantastisk til børn

At huske på:

 • Kræv tålmodighed
 • Giv dig ikke så meget kontrol som med is- og saltmodeller

Kompressor ismaskine

Kompressor isproducenter hopper i pris ganske lidt i forhold til andre, men de fleste kunder, der køber dem, elsker dem.

Til gengæld for den øgede pris – Disse er ofte dyrer og kan blive endnu dyrer. De er ekstremt nemme at bruge og producere cremet is, som de fleste kunder synes at være lige rigtige.

Et af de store salgsargumenter med disse for kunder er, at du ikke behøver at vente som med de andre. Du kan få hjemmelavet is samme dag, som du starter processen med at lave den, ofte inden for mindre end en time.

Mange isproducenter i denne kategori leveres med en række funktioner, såsom digitale skærme med mulighed for at kontrollere temperaturen, forskellige hastigheder at vælge imellem og muligheden for at holde din dessert kølig, når den er færdig. Hvis du er villig til at sprøjte af hensyn til bekvemmelighed og kvalitet, kan en kompressor-ismaskine muligvis være det værd for dig.

Fordele:

 • Især let at bruge
 • Hurtig
 • Inkluderer ofte praktiske funktioner
 • Gør god is

At huske på:

 • Dyrt

Faktorer, der skal overvejes, når du køber en ismaskine

For at hjælpe dig med at finpudse ismaskinen, der bedst matcher det, du vil have fra en, er der et par faktorer, det er vigtigt at overveje, før du foretager et køb.

Brugervenlighed

En af de største differentierende faktorer mellem forskellige typer og modeller af isfabrikanter er, hvor let de gør processen med at fremstille hjemmelavet is. Der er en god grund til, at nogle mennesker er villige til at betale mere end dobbelt så meget for kompressor isproducenter end andre typer – De gør det meste af arbejdet for dig.

Den vigtigste faktor, der bestemmer brugervenligheden for en isfabrikant, er helt klart, om det er en maskine med kompressortype eller ej, men der er et par ting, der udover kan gøre det lettere at bruge. For elektriske frosne skålmodeller gør en maskine, der leveres med en ekstra skål eller en, der fryser hurtigere end andre, det lettere at være forberedt, når du vil begynde at lave is. For is- og saltisproducenter gør en motor en stor forskel i, hvor meget arbejde at lave is er.

Blandt de tilgængelige kompressor isproducenter er der en række funktioner, der kan bidrage til brugervenlighed. Intuitive digitale skærme gør det nemmere at finde ud af, hvordan man arbejder med maskinen, og få indstillingerne lige, hvor man vil have dem. En skål, der er let og nem at løfte ud af maskinen, gør det lettere at overføre din is til en skål.

Pris

Der er en betydelig kløft mellem prisen på enkle isproducenter og avancerede kompressormaskiner. I den lave ende kan du få en gammeldags ismaskine for billige penge, men du skal være parat til at udføre det ekstra arbejde, der er involveret i at lave hjemmelavet is med denne type enhed. I den høje ende koster en maskine som Lello Musso Lussino for de mest engagerede hjemmelavede iskendere mange penge.

De fleste hjemmelavede iselskere vil være tilfredse med en enhed, der falder et sted i midten. Hvis du vil finde noget billigt, har du masser af muligheder i kategorierne is/salt og frossen skål. Hvis du er parat til at betale mere for hurtigere og lettere tilberedning af is, kan du finde kompressor isproducenter til dyrer end den høje pris på high-end maskinerne.

De vigtigste afvejninger for at bruge mindre er hastighed og bekvemmelighed, men nogle mennesker finder måske konsistensen af ​​den is, der produceres af kompressormodeller, også overlegen.

Kapacitet

Hvis du laver hjemmelavet is til en stor familie eller vil have mulighed for at sørge for en stor fest, du afholder fra tid til anden, er det afgørende at købe en maskine med stor kapacitet – især hvis du går med en af de typer isfabrikanter, der kræver en lang proces. Hvis du skal fryse din skål en hel dag tidligt, vil du ikke være i stand til hurtigt at piske op en anden batch, hvis du ikke har nok is til alle til en fest.

Bekvemt er, at nogle af de isfabrikanter, der er langsomst at bruge, har en tendens til at tilbyde en højere kapacitet. Is- og saltmaskiner kommer mere sandsynligt i størrelser på 2, 3 eller 4 liter, mens kompressormodeller ofte er ret mindre (men du kan lave en anden batch samme dag).

Har du en idé om, hvor meget is du vil lave ad gangen, inden du vælger din model, så du kan være sikker på altid at have nok.

Tekstur og konsistens

For nogle forbrugere vil dette være den vigtigste overvejelse på listen (dog den sværeste at teste for, før de køber). Smagen af ​​den is, du laver, vil i høj grad afhænge af de ingredienser, du bruger, men strukturen har meget at gøre med, hvordan isfremstilleren fungerer.

Nogle af de virkelig avancerede modeller sælges for så meget til dels, fordi de fremstiller især glat eller cremet is, der simpelthen ikke kan slå. Og kompressor isfabrikanter er generelt kendt for at producere glattere is end de andre typer.

Is/salt- og elektriske frosne skålmaskiner giver dig nogle gange ekstra kontrol over teksturen på din is ved at tilbyde forskellige muligheder for hurtigere hastighed. Langsommere hastigheder producerer is, der er tykkere, mens hurtigere gør isen lettere og tyndere. Hurtigere hastigheder hjælper også med at forhindre iskrystaller i at opbygges, hvilket kan producere en forbedret struktur.

Fart

Ud over at overveje den hastighed, som apparatet vil blande din is med, bør du også overveje, hvor længe du typisk er villig til at vente på, at noget du arbejder på for at være klar. Hvis du vil være i stand til at få is samme dag, som du beslutter dig for at lave den, skal du gå med en kompressor-ismaskine.

Alle andre isproducenter kræver lidt tid mellem at beslutte at lave det og være i stand til at spise din velsmagende sammensætning. Hvis du er planlægger og ikke har noget imod at skulle tænke fremad, er besparelserne for disse typer isproducenter sandsynligvis det værd.

For kompressorismaskiner er den hastighed, hvormed de fremstiller desserten, ofte opført som et salgsargument. Hvis det er vigtigt for dig, skal du kontrollere produktets markedsføring og brugeranmeldelser for at se, hvor lang tid de siger, det tager at lave en batch.

Nem rengøring

Hvert køkkenudstyr, du bruger til at fremstille mad, skal rengøres efter hver brug. Og isproducenter er selvfølgelig ingen undtagelse.

Hvis du ved, at oprydning er en af ​​dine mindst yndlingsopgaver, skal du overveje, hvad der vil være involveret i oprydningen til den model, du tænker på at købe.

Kompressormodeller, der har en aftagelig skål, vil være lettere at rengøre end dem, der har en permanent installeret en, og mindre isproducenter vil ofte gøre jobbet lettere end større (selvom du da bytter kapacitet).

Anmeldelser er sandsynligvis den bedste ressource, du har til at få hovedet op på, hvor svært en bestemt isfabrikant vil være at rengøre.

Støj

Alle apparater med en elektrisk motor kan forventes at lave støj. Nogle er bestemt større lovovertrædere end andre i denne henseende. Hvis du er følsom over for høje apparater, er dette en anden faktor, hvor du sandsynligvis bedst tjekker anmeldelserne, før du køber. Mange kunder nævner hurtigt, hvor høj en ismaskine er (eller ikke) i deres anmeldelser for at hjælpe andre købere med at træffe en mere informeret beslutning.

Udseende

For nogle forbrugere betyder æstetik meget mindre end funktionalitet. Men hvis du er en person, der også ønsker, at dine apparater skal se godt ud, skal du tage dig tid til at gennemse dine muligheder for at overveje, hvilke du kan lide udseendet af. Hvis en ismaskine er smuk og passer ind i køkkenets stil, behøver du aldrig bekymre dig om at betragte det som et øje på køkkenbordet.

Funktioner og ekstra

Ekstra frossen skål – Nogle frosne skål isfabrikanter leveres med en ekstra frossen skål eller sælger ekstra. Dette kan gøre en stor forskel i, hvor let det er at begynde at lave is hver gang du er klar til et nyt parti.

 • Ready Bell – En klar klokke giver dig besked i det øjeblik din is er færdig.
 • Stay Cool-funktion – For at spare dig for besværet med at skulle spise eller overføre din is med det samme, når den er færdig, giver en stay cool-funktion dig spillerum til at tage dig tid.
 • Hårdhedsindstillinger – Forskellige indstillinger gør det muligt for dig at vælge din foretrukne tykkelse til isen.
 • Afkølingsfunktion – Kompressormodeller, der har en afkølingsfunktion, giver dig mulighed for at komme i gang med at lave is hurtigere.
 • Digital skærm – En digital skærm gør det lettere at vælge dine indstillinger og kontrollere temperaturen.

Populære mærker til ismaskiner

De fleste af de populære isproducenter på markedet er lavet af et par nøglemærker. En sidste overvejelse, du skal tage i din søgning, er omdømmet til det brand, du vælger at gå med. For at hjælpe dig med at få en idé om, hvordan forskellige mærker, der sælger isproducenter betragtes, så vi på kundeanmeldelser af de ismaskiner, der sælges af hver. Her er et resumé af, hvad kunderne siger om dem.

Breville

Breville sælger en avanceret iskompressor, som korrekturlæsere siger, er prisen værd. Kunder glæder sig over, hvor smuk ismaskinen er, hvor lækker den is, den producerer, og hvor hurtig den fungerer. De siger, at du kan producere is konsekvent inden for mindre end en time og med minimalt arbejde. Hvis du er villig til at bruge penge på et produkt af høj kvalitet, der giver brugervenlighed, ser Breville ud til at være et smart valg.

Cuisinart

Cuisinart tilbyder en række isfabrikanter, herunder frosne skålautomater og de dyrere kompressormaskiner. Alle enheder fra Cuisinart får generelt positive anmeldelser. For begge siger kunder, at de er nemme at bruge, og at de er tilfredse med den is, den producerer.

For de frosne skålenheder skal du planlægge fremad, da det kræver at vente et par timer mellem at lave isen og spise den, men de fleste anmeldere syntes ikke at have noget imod det. Nogle få nævner at have deres maskine i årevis, og nogle af dem gør et punkt med at antyde, at enhver, der køber maskinen, tager sig tid til at læse og følge instruktionerne for at få en vellykket is fra den.

Deres kompressor har tilsvarende positive anmeldelser, men uden advarsler om instruktioner. De siger, at maskinen er ekstremt nem at bruge og giver god is. For at gøre det nemmere at opgradere den frosne skål-ismaskine er Cuisinarts kompressor også et sikkert valg.

Hamilton Beach

De overkommelige frosne skålisproducenter, der fås fra Hamilton Beach, tjener blandede, men

for det meste positive anmeldelser fra kunder.

De fleste korrekturlæsere roser maskinerne for at arbejde stille og lave god is, hvis du forbereder den korrekt (det er nøglen at sørge for at fryse den længe nok på forhånd). Nogle modstandere klager dog over kvaliteten af ​​isen. Nogle siger, at det er løbende og ikke fryser nok; andre klager over, at det fryser for meget og sidder fast i skålen. Flere kunder er glade end ikke, så hvis du vil prøve en billig isfabrikant, er Hamilton Beach værd at tjekke ud.

KitchenAid

Hvis du allerede ejer en KitchenAid-mixer, er det en mulighed, du har til at lave hjemmelavet is, at få en vedhæftet fil til den.

Vedhæftningen til Ice Cream maker fra KitchenAid får blandede anmeldelser fra kunder. Mange er begejstrede for kvaliteten af ​​den is, de får, selvom de advarer om, at du skal følge instruktionerne nøje og have tålmodighed, da det tager et par dage fra start til slut. Andre klager over blå goo, der lækker fra maskinen, hvis tab forårsagede, at isen havde en klæbrig konsistens eller klagede over, at forskellige dele af redskabet ikke fungerede som de skulle.

KitchenAid Ice Cream Maker

Mens KitchenAid-mærket normalt er pålideligt, med anmeldelser som hit eller miss som vedhæftet fil til ismaskine, er det måske bedre for dig at købe en dedikeret ismaskine.

Lello

Lello sælger en high-end kompressoris maker, der får strålende anmeldelser fra kunder. De siger, at det fungerer hurtigt, er let at bruge, kører stille og producerer nogle af de bedste iskunder, der nogensinde har haft. Kritikere siger, at selvom det er dyrt, er kvaliteten af ​​isen og hvor velkonstrueret maskinen omkostningerne det værd.

Nostalgi Electrics

Nostalgia Electrics fremstiller en række overkommelige isfabrikanter, inklusive gammeldags is- og saltisfabrikanter og en elektrisk frossen skålisfabrikant. På tværs af modeller får mærket generelt positive anmeldelser. Omkring dem alle siger kunder, at de er nemme at bruge, nemme at rengøre, har en god pris og laver god is.

Sunpentown

Kompressorisfabrikanten fra Sunpentown producerer stort set tilfredse kunder. De siger, at maskinen er nem at bruge, ser godt ud og er en stor værdi for prisen. Den ene klage, der kommer op i flere anmeldelser, er, at folk ønskede, at den havde en større kapacitet. Hvis hovedproblemet er at ønske mere is fra maskinen, er det sandsynligvis et godt tegn.

Whynter

Whynters kompressor-isfabrikant er en anden, der får positive anmeldelser for at være intuitiv, nem at rengøre og arbejde stille. Kritikere nævner, hvor hurtigt det er – typisk producerer is på mindre end en time fra starttiden og siger, at den resulterende dessert er lækker. De er et brand, som du sandsynligvis vil være tilfreds med.

Konklusion

Sommervarmen kan nogle gange være meget at håndtere, men det giver en god undskyldning for at spise is (ikke at du virkelig havde brug for en). Isproducenter lægger hjemmelavet is lavet lige som du kan lide det inden for let, lækker rækkevidde.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Domo Elektro Ismaskine DOMO DO2309I

Denne Domo-ismaskine er en med et stilfuldt look, enkel betjening og et lækkert resultat! Denne ismaskine fremstiller ca. 1 liter lækker blød is. Anbring den aftagelige fryseskål i fryseren et par timer i forvejen, og placer den derefter i apparatet. Du kan sætte de rigtige ingredienser i fryseskålen gennem påfyldningsåbningen i låget. Isfremstilleren er nem at betjene, da den kun har en knap. Med kun et tryk på en knap tilberedes lækker is let af ingredienserne!

Sikker og smuk enhed

Denne ismaskine er praktisk at bruge, kompakt til opbevaring og også smuk at se på. Derudover har enheden en praktisk beskyttelse mod overophedning, hvilket gør den sikker at bruge. Når du har lavet isen, kan du let adskille enheden, hvilket gavner rengøringen.

Du modtager nogle praktiske opskrifter med denne ismaskine, så du kan variere med de typer is, du tilbereder.

Fordele:

 • Brugervenlig
 • Mange funktioner