Isterningmaskine Test 2024 → Se De 6 Bedste Isterningmaskiner

isterningmaskine

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Laver op til 70 isterninger i timen
Mulighed for 2 forskellige størrelser
Klarer op til 12 kg is på 24 timer
Kaffemaskine Med Kværn

En isterningmaskine er det perfekte køkkenudstyr til at aflaste dig for enhver isrelateret stress. 

Fra den vanskelige balancegang ved at fylde isbakken op og placere den i fryseren til elendigheden ved at opdage, at du er løbet tør for is midt i en grillfest, er en isterningmaskine den ideelle løsning.

Der er mange forskellige isfremstillingsmaskiner på markedet, alle med forskellige kapaciteter og funktioner.

Vi har taget et dybtgående kig på de bedste isterningsproducenter, der er tilgængelige for at købe online, og udført omfattende test for at finde ud af, hvilke maskiner der er bedst egnede til at imødekomme dine behov.

Wilfa ICE-12S – Bedst testet isterningmaskine

Wilfa ICE-12S isterningemaskine

Wilfa Frostbitt ICE-12S ismaskine er ikke kun den mest populære eksterne ismaskine efter vores undersøgelse, men også den ismaskine, der fik den bedste vurdering, hvor forbrugere gav deres mening efter at have testet den.

Ismaskinen er ret lille og har kun dimensionerne 25 × 32 × 36 cm, hvilket gør det meget nemmere at opbevare end de større maskiner, og den har stadig en kapacitet på 70 ister i timen. Hver frysecyklus for isterningerne indstilles fra 6 til 13 minutter afhængigt af hvor varmt det er i rummet.

Du kan vælge mellem små eller store isterninger, og displayet er meget let at læse. På den ene side viser den størrelsen på de isterninger, du har valgt, en strøm-LED, hvis apparatet kører, og signallamper til, om vand skal fyldes, eller hvis kurven med is er fuld.

Ud over det faktum, at Wilfa Frostbitt ICE-12S er en af ​​de bedste ismaskiner, som de, der har testet den stærkt bekræfter, er den også relativt overkommelig for dens kapacitet og størrelse.

Efter at adskillige kilder har givet topkarakter til ismaskinen efter at have testet den, er dette den model, som vi markerer med prisen “bedst i test”. At kunne producere is på en så ensartet måde ca. hvert 10. minut selv i dansk sommervarme, gør dette til en livredder for dem, der ønsker at køle af.

Fordele:

 • Lille og kompakt
 • Meget is på kort tid
 • Mange funktioner

Ulemper:

 • Dyr købspris

CASO 3301 IceMaster PRO – Bedste test af Isterningmaskine med størst kapacitet

 Caso 3301 IceMaster PRO 140 watt, Isterningmaskine

En effektiv ismaskine med kompressorteknologi, der hurtigt og effektivt fryser vand i isterninger. Den har en fremragende overflade lavet af rustfrit stål og en vandtank, der kan rumme 3,1 liter. Vandstandsindikator og låg med visionspanel for øget kontrol af processen! De færdige isterninger ender i en iskurv, der let kan løftes ud af maskinen, når det er tid til servering. En uvurderlig maskine at have til sommerfester og begivenheder! Kompressorenheden er meget effektiv og fremstiller hurtigt ny is, så du altid er klar til næste servering!

Maskinen har en velisoleret konstruktion lavet af rustfrit stål.

Kapacitet til at fremstille 500 g isterninger på en enkelt time

Få færdige isterninger på så lidt som 6 – 13 minutter

Vælg mellem to forskellige størrelser isterninger

Automatisk nedlukning

Vægt: 9,3 kg

Mål: 24,2 x 35,8 x 32,8 cm (BxHxD)

Fordele:

 • Stor kapacitet
 • Mange funktioner
 • Hurtig frysning

Ulemper:

 • Dyr købspris

Emerio IM-111502 – Bedst testet isterningmaskine til hurtige isterninger

 Emerio IM-111502 , Isterningemaskine

 

Emerio IM-111502 ismaskine er en af ​​de mest populære og bedste ismaskiner, der kan producere 12 kg is om dagen. Denne kapacitet henviser til tømning eller brug af de isterninger, som ismaskinen fremstiller.

Vandtanken rummer 2,2 liter, og når kurven med is er fyldt med isterninger, signalerer ismaskinen med en tud, at den er klar til at blive tømt for is. Hvis du har en fest, er det let at bare tømme isen i en skål og lade maskinen fortsætte med at lave is.

Du har mulighed for at vælge størrelsen på isterningerne, der er fremstillet i tre forskellige niveauer. Hvis isen skal knuses, kan det være lettere at fremstille mindre isterninger fra starten, og i andre tilfælde kan de større isterninger passe bedre.

Uanset om du vil have ekstra og/eller hurtigere produktion af isterninger derhjemme, eller hvis du vil tage ismaskinen til sommerhuset, ferien eller lignende, er dette en fleksibel model at købe.

Fordele:

 • Hurtigst fremstilling af isterning
 • Mange funktioner

Ulemper:

 • Dyr købspris

Princess 283069 – Bedst testet premium isterningmaskine

 Princess Ice Cube Maker , Isterningmaskine

Ismaskinen Princess 283069 er en luksusmodel, der koster lidt mere end de andre modeller, der er populære alternativer i dag. Men det har også en større kapacitet.

Vandtanken i ismaskinen rummer hele 2,8 liter, hvilket er meget mere end andre modeller. Dels betyder det, at du ikke behøver at genopfylde den så ofte, men den producerer også mere is end de andre modeller, hvilket betyder, at faktoren i sig selv måske ikke bliver så stor i sidste ende.

Isbeholderen er stor og rummer op til 800 gram is. Hvis containeren er fyldt med is, vil dette blive signaleret, og maskinen slukker automatisk.

Ismaskinen er selvfølgelig fuldautomatisk og producerer 9 isterninger i hver runde, hvilket giver dig en jævn strøm af nye isterninger hele tiden. Du kan indstille størrelsen på isterningerne i tre forskellige trin, og alt kan let læses på LCD-skærmen.

Der er ingen tvivl om, at Princess 283069 er en af ​​de bedste ismaskiner, men det er måske ikke et oplagt køb, da prispunktet ligger langt over de andre. Hvis du kan få det til en lavere pris, der ligner de andre modeller, kan det være et snit og værd at ramme.

Fordele:

 • Mange funktioner
 • Kvalitet
 • Produktionshastighed

Ulemper:

 • Dyr købspris

Icebreaker Urban – Bedste billigste isterningmaskine testet

Icebreaker Urban

Medmindre du bor på et konstant køligt sted som, er du sandsynligvis nødt til at lave is ligesom alle andre. Og når de isstykker, du dispenserer fra køleskabet, pludselig smager sjovt, har du intet andet valg end enten at bruge utætte plastbakker, der er irriterende at betjene, eller løbe til butikken og købe is i poser. Helt ærligt kræver disse muligheder så meget arbejde bare for at fremstille frossent vand.

Vælg Icebreaker Urban Portable Ice Maker – en utrolig simpel håndholdt ismaskine, der hurtigt og let kaster isterninger ud.

Icebreaker er ftalat- og BPA-fri og EU-fødevaregodkendt og har et mekanisk design, der uddeler isterninger en efter en med et simpelt twist. Den er designet til servering ved bordet, og den kan dispensere 12 isterninger til hver brug. Alt du skal gøre er at fylde den med vand og stikke den i køleskabet i et par timer. Når den er klar, skal du dreje det indbyggede låg over dit glas og vente på, at terningerne dukker op. Der er ingen grund til at slå på en overflade, som du gør med standard isbakker.

I modsætning til isspande har Icebreaker en bundbakke, der opsamler smeltet vand mellem portioner. Plus, det er designet til at forhindre lugtabsorption, så dine isterninger ikke ender med at lugte (og smage) som det kød, du lige har købt fra supermarkedet.

Fås i forskellige pakker og farver, du kan få fat i en 2-pakke Icebreaker til en god pris. Vælg mellem kølig grå, bleg citron, umbergrå og safirblå. I mellemtiden er 3-pakken også til salg og tilgængelig i de fire farvevalg.

Fordele:

 • Mange funktioner
 • Brugervenlig
 • Stor kapacitet

Ulemper:

 • Dyr købspris

Gastroback 41127 – Bedst testet isterningmaskine til drinks

Gastroback isknuser

Kolde drikke, sodavand eller cocktails smager endnu bedre med knust is. En Mojito eller Slush Ice kan ikke undvære det. Med Gastroback Ice Crusher kan du lave en del knust is og fylde dit glas ved et tryk på en knap. Derudover kan du også knuse is til en sommergrill eller buffet, for at servere for eksempel frisk fisk, kød eller frugt.

Forkromet plastikhus

Justerbar knustykkelse.

Opsamlingsbeholder.

Sikkerhedsdækning.

Meget kompakt.

Dimensioner: 16 x 22 x 25,5 cm.

230 volt.

60 Watt.

Fordele:

 • Brugervenlig
 • Beregnet til drinks

Ulemper:

 • Få funktioner

7 gode testet råd til køb af isterningmaskine

For en ny kilde til forfriskende is, når og hvor du har brug for det, er det tid til at overveje en bærbar isterningmaskine. Selvfølgelig, hvis du ikke er sikker på, om bærbar er vejen at gå, eller ikke er sikker på, hvilken isterningmaskine der passer til dig, er du ikke nødt til at bekymre dig. Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål og besvaret dine bekymringer, når det kommer til at købe en hjemme-ismaskine.

Hvad er en bærbar isterningmaskine?

En bærbar isterningmaskine er et lille apparat med evnen til at producere en stor og jævn mængde is hele dagen uden at kræve en permanent vandledning eller installation. Isfremstillingsprocessen er den samme som den indbyggede ismaskine i de fleste køleskabsfrysere eller de større ismaskiner. Du skal blot tilføje vand, og frysebakkerne kommer hurtigt i gang og skaber en klar isforsyning.

En bærbar isterningmaskine kan bruges i et køkken eller en hule, i små hjem, autocampere eller campingvogne eller endda følge familien udenfor til en grill, hvis der er et udendørs køkken med passende elektriske tilslutninger. De bærbare modeller kan slukkes, frakobles og ligesom andre små køkkenmaskiner gemmes ude af vejen, når det ikke er nødvendigt.

Bærbare isproducenter kræver heller ikke dræning, ligesom deres større kolleger gør. Med lidt måling i forvejen kan du være sikker på at vælge den bedste bærbare isterningmaskine, der kan placeres overalt i køkkenet med fri bordplade. Sørg for at vælge en model, der har en bredde og længde på fodaftryk, der passer på bordpladen, samt den passende højde til at passe under overskabe.

Fordele ved en bærbar ismaskine

Hvis dit køleskab ikke har en ismaskine indbygget i det, kan du stå over for besværet med at købe isposer eller fylde generende isbakker op. Ingen af ​​disse er gode muligheder på lang sigt. En isterningmaskine tilbyder et praktisk alternativ. Du kan endda få en nugget isterningmaskine til at knuse dine yndlings isformer lige derhjemme.

At have en pålidelig kilde til is, er også et almindeligt problem for ejere af autocampere og både. Når du er ude på vandet eller midt i en langrendstur, kan det være svært at komme til is. Eller måske vil du gerne have lidt ekstra is rundt i huset til underholdning, men har ikke brug for en permanent ismaskine. En isterningmaskine kan holde enhver baghave fest godt leveret til børnene og familierne drinks.

Fra camping til halskørsel til sejlads, med kun en strømkilde og vand, er scenarierne, hvor en bærbar isterningmaskine kan komme til nytte, næsten uendelige. Dette er blot nogle af de måder, en ismaskine vil være en god løsning på.

Hvordan fungerer en isterningmaskine?

 • Vand hældes i ismagerens opbevaringstank. Fuld isopbevaringsbeholder.
 • Fyld blot beholderen og tøm bakken, når isen er færdig!

Bærbare ismaskiner fungerer ved et tryk på en knap. For at starte isproduktionsprocessen med en bærbar ismaskine, skal du blot tilslutte apparatet, fylde reservoiret med rent, køligt, filtreret vand og tænde det for at lade maskinen arbejde stille i baggrunden på dit køkken eller kontor.

Maskinerne har afkølede bakker eller metalstifter, der arbejder for at fryse vandet i forskellige størrelser og former på isen. Isen fylder derefter en opbevaringsbeholder, der kan tømmes i isbeholderen i en fryser, indtil det er tid til at bruge den.

Hvor lang tid det tager for en bærbar ismaskine at fremstille is og fylde opbevaringstanken, kan variere afhængigt af den type isterningmaskine, du vælger, vandkvaliteten og maskinens tilstand. Det kan tage mellem 7 og 15 minutter at fryse terningerne og falde ned i den bærbare ismakers opbevaringstank, hvis en enkelt isparti er taget. I gennemsnit kan bærbare isterningmaskiner producere op til 35 kg. is hver dag samt opbevare så meget som 2 kg. eller is.

Hvis du spekulerer på, om du kan lade en isterningmaskine være tændt, er det nemme svar, at ja, du kan. Men husk at isolerings- og fryseprocessen på en bærbar ismaskine ikke er den samme som i en fryser. Når isen er flyttet til opbevaringsbakken, holdes den ikke længere helt frossen og begynder at blødgøre og smelte. De fleste isterningmaskine vil genbruge det smeltede vand i det næste parti is, så vandet spildes ikke.

Hvad man skal se efter, når man køber en isterningmaskine?

Så du har besluttet, at en lille isterningmaskine er nøjagtigt det, du har ledt efter. Nu er det tid til at købe den bedste isterningmaskine til din husstand eller endda forretning. For at hjælpe med at afgøre, om en bærbar version passer godt til dig, er der et par faktorer at overveje.

1) Isproduktion

Selvom de fleste bærbare isproducenter har lignende produktionshastigheder, vil der altid være en vis variation mellem mærker og modeller. Isterningmaskinesamlede produktionskapacitet kan variere fra så lavt som 20 kg. til 35 kg is i en 24-timers periode.

Jeg bruger is ofte, så det er værd at overveje en maskine med en høj isproduktionskapacitet.

Husk at lagringskapaciteten for en bærbar ismaskine vil være anderledes end hvad den er i stand til at producere. Den mindste bærbare isterningmaskine kan passe perfekt på din bordplade, men den mindre størrelse vil påvirke, hvor meget is der kan opbevares, mens det muligvis ikke har nogen indflydelse på den ismængde, der kan produceres i løbet af dagen. En bordplade-isterningmaskine vil kræve overvågning og hyppig tømning hvert par timer for at forhindre, at isen smelter og reformeres. Kontroller størrelsen på opbevaringsbakken på enhver bærbar ismaskine, du overvejer.

2) Type af is

Vælg den isterningsstørrelse og -form, du foretrækker. Bærbare isterningmaskiner fremstiller en række forskellige isformer, og korrekt vedligeholdelse af enheden og brugen af ​​filtreret vand holder isen klar og forfriskende. Denne is har den samme smag og konsistens som isen lavet af en traditionel fryser maker.

Kig efter isproducenter, der producerer alle disse isformer:

 • Kugle
 • Halvmåne
 • Terning
 • Halv terning
 • Gourmet
 • Nugget

3) Isstørrelse

Mange isterningmaskiner tillader også en række forskellige former med forskellige størrelser, fra små, til mellemstore og store stykker. Se efter en enhed, der tilbyder forskellige muligheder for isstørrelse. Dette er ikke en standardfunktion for de fleste modeller, men der er en hel del, der tilbyder op til tre muligheder for størrelser.

4) Udseende og stil

Hvis boligindretningen i dit køkken er vigtig for dig, skal du være sikker og vælge en enhed, der flyder med din eksisterende stil. Bærbare isterningmaskiner har moderne finish – såsom sort, rustfrit stål, hvid eller dristige sætningsfarver som rød – der matcher eller opdaterer ethvert rum.

For eksempel, hvis du har alle apparater i rustfrit stål i dit hjem, harmonerer en isterningmaskine i rustfrit stål perfekt i dit køkken.

5) Typer af isterningmaskiner

Der findes forskellige typer isterningmaskiner, der imødekommer efterspørgslen fra din husstand eller virksomhed. Husk typen, når du overvejer en isterningmaskine, på den måde kan du være sikker på, at du vælger den bedste ismaskine til dit køb.

Indbygget/undercounter isterningmaskiner – Indbyggede isproducenter passer under bordpladen og kan blandes med ethvert køkkentema eller design, samtidig med at de tilbyder en større isproduktion og opbevaringskapacitet.

Kommercielle ismaskiner – Hvis du leder efter iskvalitet med større lagringskapacitet og et bredere udvalg af isformer og størrelser, skal du kigge efter en kommerciel ismaskine.

Udendørs ismaskiner – Udendørs isterningmaskine har større isoleringskapacitet og tåler lidt højere temperaturer for at holde isen køligere længere.

Bærbare isterningmaskiner – Bærbare isterningmaskiner er gode til brug på køkkenbordplader for at holde ekstra is ved hånden, hvad enten det er til daglig brug eller til særlige lejligheder.

For endnu flere tip til at købe den perfekte type ismaskine til din plads, se vores købsvejledning til ismaskine.

6) Isolations- og opbevaringsmuligheder

Selvom disse er isolerede, holdes bærbare enheder ikke frosne som traditionelle frysere. Hvis du vil have enheden til at køre kontinuerligt, mens du er væk, skal du sørge for at vælge en bærbar isterningmaskine, der vil genbruge isvand tilbage til reservoiret. En isterningmaskine til bordplade holder is klar til servering, men isen smelter langsomt, hvis den ikke bruges eller overføres til en fryser.

Med den rigtige ismaskine vil det kolde vand, der er tilbage efter smeltningen, gå tilbage i reservoiret og bruges til at fremstille mere is. Sørg for at vælge en isopbevaringskapacitet, der holder den rigtige mængde is ad gangen for at holde dine drinks så kølige, som du vil.

7) Innovative funktioner

En innovativ funktion, der kan svinge din købsbeslutning, er en automatisk timerfunktion til din bærbare isterningmaskine. Nogle bærbare modeller af isterningmaskiner har mulighed for at indstille isproduktion til enten at starte eller stoppe på et bestemt tidspunkt. Ligesom vandanvendelsesdesignet giver dette dig også mulighed for at lade enheden være uden opsyn, men alligevel have is klar til servering på det præcise tidspunkt, du har brug for det.

Bærbare isterningmaskine føjer til begivenheden hvor som helst. Kig efter en isterningmaskine, der giver fordelen ved at have flere muligheder for isstørrelse og form at vælge imellem. Disse giver dig mulighed for at vælge, hvilken istype du vil fremstille med hver batch ved et tryk på en knap. Nogle isproducenter tilbyder en selvrensende funktion, som kan hjælpe med at sikre krystalklare terninger med masser af knas. Endelig skal du være på udkig efter EnergyStar-certificerede isproducenter, for at hjælpe med at minimere elforbruget, når din isforsyning genopfyldes.

Tips til brug af din bærbare ismaskine

Når du har valgt den rigtige isterningmaskine, er nøglen at holde den kørende perfekt. Vi har samlet et par enkle tip, som du kan holde din investering i producere den bedste kvalitetsis i produktets levetid.

Filtreret vand producerer de krystalklare isterninger, du forventer af en isterningmaskine. Uden det kommer isterningerne bløde ud og overskyet af mineralopbygningen. Bærbare isproducenter kommer ikke med indbyggede vandfiltre. Når du bruger filtreret vand i en isterningmaskine, kommer isen renere ud og er sundere at drikke. Det holder også isterningmaskine renere, hvilket kræver mindre vedligeholdelse.

Sådan rengør du din isterningmaskine

Det er vigtigt at bruge filtreret vand i en isterningmaskine til rent vand, men også for at holde maskinen ren. Tør isterningmaskinen og vandreservoiret ned, for at holde de indre mekanismer så rene som muligt, når de ikke er i aktiv brug. Dette forhindrer enhver ophobning af snavs eller mineraler, der kan skyde op eller blødgøre de isterninger, maskinen producerer.

Hold den køligt

Mens bærbare isproducenter har en isoleret isopbevaringsbeholder, er de stadig følsomme over for temperaturen i det rum, de opbevares i. Omgivelsestemperaturen skal være mellem 10 og 27 grader, for at opnå de bedste resultater. Det gør det muligt for isterningmaskinen at bruge mindre elektricitet og holder isen længere. Is er en af ​​de ting, som du sjældent bemærker, før den ikke er der. Når det enten er besværligt at finde en pålidelig iskilde, eller det ikke anses for muligt, tilbyder bærbare isterningmaskiner en hurtig og pålidelig løsning. Med guider som disse håber vi, at vi kan hjælpe med at lægge is ud af dit sind og i dit glas. Skål!