Bæresele Test 2024 → De 3 Bedste Bæreseler i Test

Bæresele

Hvis du står og skal til at investere i den bedste bæresele, så er du kommet til det helt rette sted. Her i artiklen finder du nemlig vores bedst i test guide til bæreseler, hvor du vil få en introduktion til fire gode bud på en bæresele til dig og dit barn.

Der er mange gode grunde til at investere i en bæresele. For det første er det en god og sund måde for dig som forældre, at bære rundt på dit barn uden at overbelaste kroppen med uhensigtsmæssige løft og lignende.

Derudover er det også en nem måde at få barnet tæt på kroppen, og give den kontakt som er så vigtigt i de tidlige år. Det kommer samtidig med, at du kan holde hænderne fri, og må den måde lave andre gøremål uden at du skal gå på kompromis med nærheden med dit barn.

Læs med og bliv klogere på udvalget af de bedste bæreseler. Vi vil nedenfor præsentere hver af de fire udvalgte modeller, samt give en forklaring på, hvorfor det lige netop er dem, der er bedst. Derudover vil du også kunne klikke dig direkte videre til troværdige danske forhandlere, der sælger de enkelte bæreseler til attraktive priser.

God fornøjelse!Beemoo Carry Comfort Air – Bedste billige bæresele

Beemoo Carry Comfort Air, Black

Det er dyrt at blive forældre – det er der ingen tvivl om. Man skal investere i det ene efter det andet, og det kan godt presse budgettet en smule. Hvis det er tilfældet, så er der heldigvis også op til flere gode og billige bæreseler.

Et eksempel på en sådan er denne model fra Beemoo. Den hedder Carry Comfort Air, og får her titlen som den bedste billige bæresele. Det gør den fordi den faktisk kan meget af de samme som de dyrere seler – bare til en bedre pris.

Bær barnet op til 15 kilo

Med en billig bæresele som denne kan man hurtigt komme til at frygte, hvorvidt den nu kan bære barnets vægt, om den er behagelig at sidde i og så videre. Men der er ingen grund til bekymring, hvis du vælger at købe Beemoo Carry Comfort Air.

Her får du nemlig en billige bæresele, hvor barnet kan sidde behageligt helt ind til det når en vægt på 15 kilo. Samtidig har du barnet tæt på kroppen, og ydersiden af bæreselen er beklædt med lommer, der giver praktisk adgang til det, som du nu engang måtte have med dig.

Bæreselen fra Beemoo har også en indbygget nakkestøtte, som går ind og hjælper med at støtte barnets hoved. Det er naturligvis afgørende for siddekomforten, og det medvirker også til at beskytte barnets nakke, da den ellers kan blive overanstrenget.

Passer på din ryg

Selvom du vælger en billig bæresele, behøver det heller ikke at gå ud over din ryg. Modellen her kommer nemlig med en velfungerende lændestøtte, der er nem at tage på, og som giver god mulighed for at aflaste ryggen og i stedet bærer med hofterne.

Derudover kan du glæde dig til de polstrede skulderstropper, som naturligvis kan indstilles til at passe til den, der nu engang bruger bæreselen til at bære rundt på barnet. Det er også afgørende for komforten, og det er lige netop det, som Beemo Carry Comfort Air kan – sørge for, at det ikke ødelægger din ryg, når du vil have nærvær med barnet.

En af fordelene ved denne model er også, at du uden problemer kan tage selen på, placere barnet i den og fastspænde alt, der skal fastspændes – helt selv. Det kræver altså ikke hjælp fra andre, og det er oplagt, hvis man regelmæssigt står i en situation, hvor man er alene med barnet.

BabyBjörn One Air – Bedste premium bæresele

One Air - antracit

 

Er der plads i økonomien til at investere i en premium bæresele? Så er der ingen tvivl om, at det kan være en idé at kigeg mod BabyBjörn One Air. Det er en utrolig populær bæresele, der kan bruges indtil barnet når en vægt på 15 kilo.

3D-mesh holder jer kølige

Denne BabyBjörn bæresele er designet med et såkaldt 3D-mesh. Det er lavet af polyester, som har den egenskab, at det er både blødt og utroligt fleksibelt. Samtidig er det et plus, at det tørrer hurtigt, hvis det skulle blive vådt.

De hurtige tørreegenskaber er fordelagtige – både hvis bæreselen bruges på en varm dag, hvor sved ikke kan undgås, hvis barnet eller du taber noget væske eller hvis bæreselen har været vasket ved de 40 grader, som den kan tåle.

Selve 3D-meshet er lavet sådan, at både du og barnet bliver holdt kølet, når bæreselen er i brug. Det sikrer nemlig et godt flow af luft gennem bæreselen, samtidig med, at det også sørger for, at selen holder sin form – både efter intensivt brug og efter vask.

Behagelig siddeplads for barnet

Foringen i bæreselen er lavet af bomuld, og det betyder, at det kan sidde blødt og behageligt fra start af. Samtidig er selen naturligvis designet sådan, at barnet bliver støttet alle de rigtige steder, også i nakken.

Efterhånden som dit barn vokser og bliver ældre, har denne bæresele fra BabyBjörn den fordel, at man kan justere på siddepositionen. Det vil sige, at man relativt nemt kan vende barnet om således, at det vender ud mod verden og med ryggen til brystet.

Når barnet bliver endnu ældre, vil man kunne tage bæreselen på ryggen og bære den som en rygsæk – og altså have barnet bag dig. Det vil ofte være bedre for ryggen og mere behageligt for dig som forældre, efterhånden som barnets vægt stiger.

Din komfort og dit helbred er tænkt ind

Ligesom med de andre bæreseler på listen her, er din komfort og dit helbred naturligvis tænkt ind i designet af BabyBjörn One Air. Det vil sige, at de polstrede skulderstropper hjælper til at aflaste din ryg og dine skuldre, og det samme kan siges om det meget behagelige hoftebælte.

De har naturligvis kun en effekt, hvis du sørger for at bruge dem rigtigt. Heldigvis er det nemt at både indstille og justere på stropper og hoftebæltet – også når barnet sidder i bæreselen. Det betyder, at du altid kan sikre dig, at bæreselen sidder rigtigt, og at du ikke overbelaster kroppen i et forsøg på at opnå nærhed med barnet.

Ligesom med bæreselen fra Ergobaby, er denne bæresele også klassificeret som sund for hofterne af det Internationale Institut for Hoftedysplasi. Det vil altså sige, at du trygt kan bruge bæreselen uden at bekymre dig om, hvorvidt du går og ødelægger dine hofter i mellemtiden.

Najell Easy – Bedste Najell bæresele

Easy - breezy beige

 

Er du på udkig efter den bedste Najell bæresele, skal du tage et kig på deres Easy-model. Den er ikke bare god og komfortabel for både dig og dit barn, men også stilren i sit design, hvilket naturligvis blot er en bonus.

Modellen her kan købes i både en lys beige og en mørk grå, som er tenderende til sort. Uanset hvilket farvevariant du vælger, kan du være sikker på, at du får den samme kvalitet, som du kender det fra Najells andre produkter.

3 behagelige siddestillinger til barnet

Også med Najell Easy får du en bæresele, der giver plads til, at barnet kan vokse – både i vægt og størrelse. Som helt lille kan det sidde med hovedet ind mod dit bryst, for at få det nærvær og den tryghed, der er så vigtig for de små børn.

Efterhånden som det bliver ældre, vil barnet blive mere nysgerrigt. Det betyder, at det gerne vil følge med i, hvad der sker omkring det. Når den tid er noget, kan du vende barnet om, så det fortsat sidder ved maven og brystet, men i stedet vender hovedet ud mod verden og altså ikke ind mod dig.

På et tidspunkt vil det nå en størrelse og en vægt, hvor det ikke længere er lige så velegnet for dig som forældre at have barnet på maven. Her vil selen kunne vendes om, så det i stedet kommer om på din ryg at sidde. Det vil være bedre for dig og din ryg, hvilket naturligvis er vigtigt.

Uanset hvilken position barnet placeres i, er bæreselen fra Najell designet til at være ergonomisk korrekt for barnet. Det betyder også, at det kommer til at sidde behageligt helt op til det når 13 kilo, og dermed bliver for stort til bæreselen.

Den rigtige støtte til dig som forælder

Som forælder skal du gerne kunne holde mange år endnu, og du skal derfor sørge for at passe på dig selv. Det er en af de vigtigste funktioner ved bæreselen; den giver dig nemlig mulighed for at bære rundt på barnet uden at belaste dig selv unødigt.

Det kræver dog, at du har en bæresele med gode skulderstropper og et velfungerende hoftebælte. Begge dele er heldigvis på plads med denne model fra Najell, hvor du hurtigt og nemt kan justere bæreselen til en behagelig indstilling for dig og din ryg.

Samtidig kan du glæde dig over, at den er lavet i et åndbart stof, der gør det nemt for barnet at justere sin kropstemperatur, mens det sidder i bæreselen. Dermed er du også mindre tilbøjelig til at overophede, når I bruger jeres Najell bæresele.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

 Bæresele Adapt Cool Air Mesh - Grey

Vi lægger hårdt ud med den bedste bæresele; Ergobaby Adapt Cool Air Mesh. Det er en utrolig veldesignet model, som kan bruges fra barnet, er nyfødt helt op til det når en vægt på 20 kilo.

Rent prismæssigt ligger denne Ergobaby bæresele meget fornuftigt, og det er også en af årsagerne til, at den får titlen som den bedste bæresele. Der er nemlig rigtig meget værdi at hente for pengene, hvis du vælger at gå med Adapt Cool Air Mesh-modellen.

Åndbar og letvægtig

Der er flere ting, der spiller en rolle, når man skal vælge en god bæresele. To af disse er, at de gerne skal være både åndbare og letvægtige. Hvis vi starter bagfra, så skal man i forvejen bære på et barn, der blot bliver tungere og tungere med tiden. Hvis man samtidig skal bruge kræfter på at holde en tung bæresele oppe, så er det naturligvis problematisk.

Det er heldigvis intet problem med denne Ergobaby bæresele. Den er nemlig lavet i en letvægtigt mesh-stof, som gør, at du ikke slæber rundt på unødige kilo. En anden fordel ved dette stof er, at det er utroligt åndbart – både for dig og for baby.

Det er naturligvis vigtigt, fordi det skaber udluftning og giver kroppen bedre mulighed for at regulere sin temperatur. Selvom det naturligvis er en funktion, der er vigtigst for barnet, så er det da absolut også noget, der er værd at sætte pris på som forælder.

God lændestøtte

Det smarte ved en god bæresele er, at man flytter barnets vægt fra ryg og arme til hoften og skuldrene. Dermed slider det mindre at bære rundt på sit barn, men det kræver naturligvis, at bæreselen er designet på den helt rigtige måde.

Det er Ergobaby bæreselen et oplagt eksempel på. Den har nemlig et godt bredt lændestøttebælte, som kan fæstnes om taljen, for at understøtte barnets vægt. Samtidig er der nogle gode polstrede skulderstropper, som er behagelige at have på – også i længere tid ad gangen. Samtidig kan de krydses, hvis det foretrækkes.

Hele vejen rundt er der altså mulighed for at sikre en optimal bæreposition, som gavner både dig og barnet. Der er rig mulighed for at justere stropper, bælter og så videre, så Ergobaby bæreselen kan passe til begge forældre.

Garanti for livet

Ergobaby tror på, at de laver gode produkter. Faktisk er de så overbeviste om det, at de giver en livstidsgaranti på deres bæresele her, som de kalder for ErgoPromise. Dette er specifikt målrettet på at bevise, at deres bæresele er god for hofterne – både barnets og forældrenes.

Det er noget, der blandt andet også er blevet anerkendt af det Internationale Institut for Hoftedysplasi. Du kan med andre ord være helt sikker på, at du er godt dækket ind, hvis du vælger at investere i denne bæresele fra Ergobaby.