Slankepiller Test 2024 → De 5 Bedste Slankepiller i Test

Slankepiller

Vil du gerne tabe dig? Så kan det være, at det er en idé at investere i slankepiller. Det kan lyde helt farligt, fordi der har været meget røre om, hvorvidt slankepiller rent faktisk virker – og det er vigtigt at være opmærksom på, for det er langt fra dem alle, der har en effekt.

Derfor har vi i denne bedste i test guide udvalgt 5 slankepiller, der virker. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at det her ikke er slankepiller i sin sande form, som du kan indtage og tabe dig – helt uden at arbejde for det. I stedet er det slankepiller i form af kosttilskud, der giver kroppen nogle tilskud, der kan øge forbrændingen og reducere trangen til sukker.

Med andre ord hjælper samtlige af de 5 nedenstående slankepiller dig med at tabe dig, men de gør ikke arbejdet for dig. De skal derfor kombineres med en sund kost og gerne også fysisk aktivitet, hvis du ønsker at se en effekt. Til gengæld undgå du alverdens alvorlige bivirkninger, som slankepiller ellers er kendt for – der er nemlig tale om naturlige produkter.

Så læs med videre og bliv præsenteret for de 5 bedste slankepiller.

WeightWorld Pure Green Coffee – Bedste slankepiller med koffein

Rent Grøn Kaffe Kapsler

Nu nævnte vi kort, at Bodylab slankepiller kan købes i en koffein-variant også. Men hvis vi skal anbefale de bedste slankepiller med koffein, så bliver det WeightWorld Pure Green Coffee.

Det er et kosttilskud, der kommer i kapselform, og som navnet indikerer, består det rent grøn kaffe. Udover at have positive effekter i forhold til vægttab, så indeholder grøn kaffe naturligvis også koffein, hvilket kan give ekstra energi.

Grøn kaffe indeholder klorogensyre

Grøn kaffe er lavet på grønne kaffebønner, som helt naturligt har et højt indhold af klorogensyre. Det er et aktivt stof, som har adskillige positive effekter, herunder vedligeholdelsen af et sundt og normalt stofskifte og blodsukkerniveau.

Begge dele er essentielle, hvis man gerne vil have et effektivt og sundt vægttab. Et højt stofskifte sikrer nemlig, at kroppen forbrænder en større andel af de indtagne kalorier, mens et normalt blodsukkerniveau hjælper til at holde trangen til det søde på afstand.

Som navnet på disse bedste slankepiller med koffein indikerer, så er der her tale om en ren grøn kaffe. Derfor er indholdet af den vigtige klorogensyre omtrent lige så højt, som det er i de grønne kaffebønner. Det vil sige, at 50 % af de kapsler, som du tager med grøn kaffe, er klorogensyre.

Koffein hjælper til at holde kroppen i gang

Der er ingen tvivl om, at det kræver energi at være på slankekur eller på anden vis forsøge at opnå et vægttab. I bund og grund er der én opskrift på at tabe sig; man skal være i kalorieunderskud. Det vil sige, at man skal forbrænde flere kalorier end man indtager.

Det kan man opnå på tre måder. Enten kan man;

  1. indtage færre kalorier,
  2. forbrænde flere kalorier eller
  3. indtage færre kalorier og forbrænde flere kalorier.

Det er naturligvis den sidste, der er den mest effektive, fordi man både øger forbrændingen og reducerer indtaget, og dermed øger underskuddet i begge ender så at sige. Faktum er bare, at hvis man både rører sig mere og indtager mindre, så vil man opleve, et underskud af energi.

Det er her, hvor slankepiller med koffein kan være en god løsning. De sørger nemlig for, at man får lidt ekstra fysisk og mental energi, så man kan holde sig kørende på trods af, at man er ved at tabe sig.

4,5 ud af 5 stjerner

Tager man et kig på anmeldelserne, vil man se, at disse bedste slankepiller med koffein har fået 4,5 ud af 5 stjerner i skrivende stund. Der er altså en overvejende tilfredshed med dem, og mange skriver, at de har haft held med at mindske appetitten ved indtag af kapslerne.

Endnu en gang er det blot vigtigt at være opmærksom på, at WeightWorld Pure Green Coffee ikke kan stå alene i forbindelse med et vægttab. De skal kombineres med en sund kost og fysisk aktivitet, hvis man ønsker at se effekter. Slankepillerne er nemlig til for at give et boost til den eksisterende indsats.

Bodylab Trimlet – Bedste slankepiller

BODYLAB TRIMLET (180 STK)

Titlen som de bedste slankepiller går til Bodylab Trimlet. Det gør de fordi, du her får et naturligt og effektivt produkt, hvor du med ét glas har til en måneds forbrug – alt sammen til en meget attraktiv pris.

Glucomannan fiber gør dig mæt

Når du køber disse Bodylab slankepiller, så køber du kapsler, der hver især indeholder 0,5 gram glucomannan. Hvis ikke du kender dette stof, så er det en type af fibre, som bidrager til en mæthedsfornemmelse.

Sørger du for at tage den anbefalede daglige dosis med rigeligt vand, vil du opleve at opnå en mæthedsfornemmelse relativt kort efter indtaget. Det sker, fordi gluccomannan fibrene omdannes til en viskøs masse, når det bliver blandet med vand.

Du bliver dog ikke kun mæt af at indtage pillerne. De går også ind og hjælper kroppen med at opretholde et normalt kolsterolniveau, hvilket er særligt vigtigt, hvis man er på slankekur eller diæt, og derfor ikke indtager alle de samme næringsstoffer som sædvanlig.

Krom sørger for en normal forbrænding

Udover, at Bodylab slankepiller giver en mæthedsfornemmelse, så sørger det tilsatte krom også for at hjælpe kroppen med at opretholde en normal forbrænding. Formålet med dette er ta sikre, at du omsætter kulhydrater, fedtstoffer og proteiner i en grad, så de ikke sætter sig på sidebenene.

Samtidig har krom også indvirkning på de processer i kroppen, der blandt andet hjælper til at opretholde et normalt niveau af blodsukker. Det kan naturligvis også hjælpe til, at man ikke går sukkerkold, og dermed får lyst til eller behov for at spise noget sødt.

Kan også købes i koffein-variant

Disse Bodylab slankepiller er uden koffein, hvilket ellers er noget vi ser i mange andre slankepiller på markedet – og på listen her. Hvis du ønsker at få pillerne med en koffein, så du også får et skud energi, når du tager dem, kan det godt lade sig gøre.

Bodylab har nemlig lavet en udvidet version af slankepillerne, som har fået navnet Bodylab Trimlet + Koffein. De er naturligvis lidt dyrere, og har både sine fordele og ulemper alt efter, hvor aktivt din krop reagerer på koffein.

God, men ikke tung, mæthedsfornemmelse

Går du ind på Bodylabs egen webshop og læser, vil du i skrivende stund kunne se 71 anmeldelser af Trimlet-pillerne. Det er lidt en blandet landhandel, hvor nogle siger, at de ikke mærker en effekt, mens andre er vældig begejstrede.

Hvad der er interessant er, at de utilfredse kunder primært fremhæver, at pillerne ingen effekt har, mens de positive anmeldelser specifikt skriver, at de er gode til at reducere appetitten og give en ”god, men ikke tung, mæthedsfornemmelse”.

Det virker med andre ord til, at de glade kunder er mere bevidste om, at disse slankepiller ikke fungerer i sig selv. De har kun en effekt, hvis de bliver koblet med en kaloriereduceret diæt, samt fysisk aktivitet.

Det er også vigtigt, at du husker det, hvis du ender med at bestille disse eller nogle af de andre slankepiller, som vi fremhæver på listen her. Ellers kommer du til at blive slemt skuffet, for så er der ingen slankepiller, der virker.

WeightWorld Apple Cider Vinegar Complex – Bedste slankepiller til reduceret sukkertrang

Æblecidereddike Complex

Det har indtil videre handlet rigtig meget om krom og klorogensyre, og det er naturligvis ikke uden grund, at disse ingredienser går igen. De er nemlig effektive, når det kommer til at opnå de her vigtige effekter, som et normalt stofskifte og blodsukkerniveau.

Men der er også andre måder at gribe det an på. Det er WeightWorld Apple Cider Vinegar Complex et oplagt eksempel på. De løber her med titlen som de bedste slankepiller til reduceret sukkertrang, og er således særligt målrettet dig, der måske er lidt for hurtig til at finde det søde frem i løbet af dagen og efter aftensmaden.

Æblecidereddike undertrykker dine cravings

Hvis du nogensinde har smagt æblecidereddike, så ved du, at det er noget, der skal indtages i begrænsede mængder. Ikke fordi er skadeligt i større mængder (inden for rimelighedens grænser naturligvis), men fordi det ikke just smager fantastisk.

Derfor er det oplagt med æblecidereddike som kapsler, fordi du her undgår den ret markante smag og lugt, som det har i flydende form. Men man skal naturligvis ikke bare tage kapslerne, fordi man undgår den dårlige smag.

Det skal selvfølgelig være for effekten, og den er særdeles effektiv. Det er nemlig sådan, at æblecidereddike er særligt effektivt i forhold til at undertrykke cravings og sukkertrang. Derfor vil man sandsynligvis opleve, at man ikke har samme lyst til de søde sager, når man begynder at tage pillerne her.

Det skulle gerne hjælpe på vægttabet, da sukkerholdige produkter typisk kan være skyld i, at man tager på eller ikke lykkes med at tabe sig – netop fordi det er tomme kalorier; altså kalorier, der ikke bidrager til mæthed eller næring.

Indeholder også mælkesyrebakterier, ingefær, gurkemeje og cayennepeber

Udover æblecidereddike indeholder disse bedste slankepiller til reduceret sukkertrang også en række andre ingredienser. Der er nemlig også mælkesyrebakterier, ingefær, gurkemeje og cayennepeber i kapslerne.

De er også alle kendt for deres positive effekter på kroppen. Eksempelvis går mælkesyrebakterier ind og hjælper tarmsystemet med at fungere normalt, og dermed holdes fordøjelsen også i gang. Noget der også er essentielt for et vægttab.

Cayennepeber har samme effekt, som den chili, der var at finde i MetaBurn. Her bruges det aktive stof capsacin også til at sætte lidt gang i systemet; altså øge blodgennemstrømningen i kroppen.

MetaBurn – Bedste burn slankepiller

metaburn capsule

TIL BUTIK

Er du på udkig efter de bedste burn slankepiller, der kan give forbrændingen et ordentligt nøk opad? Så skal du tag et kig på MetaBurn, der har til formål at hjælpe kroppen med et øget stofskifte, en mindre appetit, samt en reduceret trang til sukker og andre søde sager.

5 naturlige ingredienser

Når du tager pillerne fra MetaBurn, så indtager du reelt set 5 forskellige ingredienser, som alle er naturlige. Der er tale om wakame, krom, vitamin B, grøn te og chili. De har hver især en effekt, der bidrager positivt til at opnå et vægttab.

Wakame er en art af tang, som vokser langs de køligere køster i den nordvestlige del af Stillehavet; altså op mod blandt andet Japan, Kina og Rusland. Her bliver den høstet med henblik på at blive brugt i blandt andet salater, supper og altså også i slankepiller fra MetaBurn.

Her bliver Wakame brugt, fordi det har en positiv effekt på kroppens stofskifte, samtidig med, at det går ind og reducerer din appetit. Med andre ord hjælper det både med at øge din forbrænding af kalorier og mindske din lyst til at indtage kalorier.

Krom hjælper til at opretholde det normale blodsokuuerniveau, og bidrager ligeledes til at hjælpe kroppen med at omsætte de indtagede næringsstoffer.

Vitamin B3, B6 og B9 er alle typer af vitaminer, som hjælper kroppen med et at opretholde det, som kalder for et normalt energistofskifte.

Grøn te sørger for at assistere forbrændingen, så du kan få brændt nogle kalorier af, og hjælper også på fedtoxidation i kroppen – altså forbrænding af fedt.

Endelig er er som sagt chili i MetaBurn, og mens du ikke skal regne med, at det er stærkt at spise pillerne, så sikrer capsacin (en aktiv ingrediens, der findes naturligt i chili), at blodgennemstrømningen i kroppen øges.

Glade og tilfredse kunder

MetaBurn er, ligesom de andre slankepiller på listen her, et kosttilskud. Det vil sige, at en reel effekt først opnås, når man kombinerer pillerne med en sund kost og en aktiv hverdag, hvor man arbejder på at komme i et underskud af kalorier.

Formår du at gøre dette, vil du med al sandsynlighed komme med på holdet af de hundredvis af kunder, der har efterladt positive anmeldelser af MetaBurn. Flere skriver, at de har fået reduceret deres trang til sukker, ligesom også appetitten er mindsket.

De fleste har også oplevet at vægttab, hvilket naturligvis ikke er kommet alene, men muligvis hjulpet på vej af MetaBurn.

Coffee Zero – Bedste slankepiller som kaffe

coffeezero capsules

TIL BUTIK

Det er lidt bagvendt at kalde noget for de bedste slankepiller som kaffe; for det er jo i sagens natur ikke piller, når det er kaffe. Men det er om ikke andet den titel vi er endt med til Coffee Zero, som netop er kaffepulver, der kan hjælpe dig med dit vægttab.

Det kan umiddelbart lyde en anelse suspekt, men den er god nok. Du husker måske, at vi tidligere i artiklen præsenterede dig for grøn kaffe i kapsler som nogle effektive slankepiller. Konceptet er her det samme, den bliver bare leveret som kaffe og altså ikke i kapsler.

Det betyder, at du kan lave din kop kaffe om morgenen – præcis som du plejer – men denne gang går den rent faktisk ind og hjælper dig med et vægttab. Du behøver ikke at bekymre dig om smagen – det er nemlig den lækreste Arabica-kaffe, som har fået tilsat en ekstrakt af grønne kaffebønner, og som naturligvis indeholder den helt naturlige koffein, som man finder i kaffe.

Få klorogensyre gennem kaffen

Som vi tidligere har været inde på, så er det klorogensyren, der gør grøn kaffe rigtig interessant i forhold til vægttab. Den er nemlig at finde i de grønne kaffebønner, hvor den fremgår med en særdeles høj koncentration.

Fordelen ved klorogensyre er, at den går ind og påvirker kroppens stofskifte og blodsukkerniveau med henblik på at holde det på et normalt niveau. Stofskiftet sikrer, at kroppen forbrænder den optimale mængde af kalorier, og sørger man ikke for at vedlige- og opretholde det, kan det falde og dermed reduceres forbrændingen.

Døjer man med lavt blodsukker, vil man som regel have en øget trang til søde sager og snacks i løbet af dagen. Det kan naturligvis være en af de helt store syndere, hvis man føler, at man har taget på, fordi det er såkaldte tomme kalorier.

Når klorogensyre går ind og hjælper på at opretholde et normalt niveau af blodsukker, så skulle denne lyst til det søde gerne mindskes gevaldigt. Dermed føler man ikke den samme trang til at finde slikposen frem, bage en kage eller lignende.

Krom og koffein

Udover at have klorogensyren, der kommer fra de grønne kaffebønner, så har Coffee Zero også både krom og koffein i sig. Endnu engang har kromen den effekt, at blodsukkeren holdes på et normalt niveau, og at næringsstofferne nedbrydes på den helt rigtige måde.

Koffeinen går ind og giver et skud energi, som du kender det fra en hvilken som helst anden kop kaffe. Det kan give ekstra overskud og energi, hvilket kan være særligt tiltrængt i hverdagen, hvor man ofte vil være særligt ramt af træthed og mentalt underskud, hvis man er på slankekur eller aktivt forsøger at tabe sig.