Crock Pot Test 2024 → Se De 5 Bedste CrockPots

Bedste Crock Pot

Overvejer du at anskaffe din en crock pot? Så er det muligvis den bedste tanke, der har ramt dig i år. Pjat – det ved vi selvfølgelig ikke noget om, men en crock pot er oprigtigt et livsforandrende stykke køkkenudstyr, som i mange tilfælde er investeringen værd. Men hvilken crock pot er den bedste?

Det er lige netop det, som vi forsøger at gøre dig klogere på her i artiklen. Nedenfor præsenterer vi dig nemlig for de – ifølge os – 5 bedste crock pots. For hver af de fem modeller får du en kort præsentation af, hvad det er, der gør lige netop den crock pot interessant. Samtidig kan du sammenligne priser og klikke dig direkte videre til forhandlere, der sælger de enkelte modeller til attraktive priser.

Når vi er færdige med at præsentere dig for et udvalg af de bedste crock pots, så er herlighederne heldigvis kun lige begyndt. Vores bedst i test liste følges nemlig trop af en række nyttige informationer om crock pots, slow cooking og meget mere.

Du kan blandt andet glæde dig til at læse mere om, hvordan du kan spare penge på den bedste crock pot, få en introduktion til begrebet og konceptet og sørme om ikke også vi kommer med et par gode crock pot opskrifter, som du kan lade dig inspirere af.

Der er altså ikke andet for, end at sige god fornøjelse og tak fordi du læser med!

#1 Crock Pot Slow Cooker 4,5 L – Bedste lille crock pot

4,5 liter slow cooker

Slow cookere kommer i alverdens størrelser, og vi kan kun anbefale, at du går efter den størrelse, der passer bedst til dine behov. Der er ingen grund til at betale ekstra – hverken i indkøb eller drift – for at have en større model, end du reelt set behøver. Derfor har vi her fundet den bedste lille crock pot.

Titlen går til Crock Pot Slow Cooker 4,5 L, som er en lidt anden type af crock pot end vi har set hidtil. De tidligere modeller på listen har nemlig være såkaldte multicookere, der kunne alverdens smarte ting. Det her er derimod en rendyrket slow cooker.

Det betyder, at du her får en 4,5 liter gryder, der har to varmeindstillinger og en funktion til at holde maden i gryden varm – og det er det. Det er med andre ord et noget andet billede end de digitale display på andre modeller.

Fleksibel løsning

Crock Pot Slow Cooker 4,5 L er en særdeles fleksibel løsning. Den såkaldte indsatsgryde, der sættes i slow cookeren kan nemlig tages ud og bruges på andre varmekilder som eksempelvis dit komfur – uanset om det så er gas, induktion eller glaskeramisk.

Derudover kan den også tåle at komme i både ovnen, fryseren og opvaskemaskinen. Du har med andre ord masser af muligheder for at benytte denne slow cooker i din madlavning og daglige gang i køkkenet. Og det er naturligvis med til at gøre den til et mere attraktivt køb.

Endnu en crock pot med 5 stjerner

Hos KitchenOne, der forhandler denne bedste lille crockpot, er der i skrivende stund to kunder, der har anmeldt modellen. Det er næppe nok til, at det er et repræsentativt billede, men både Åsa og Nete er ualmindeligt begejstrede for deres Corock Pot Slow Cooker 4,5 L.

Den bliver blandt andet rost for at være anvendelig, fordi gryden kan tages ud og nem at rengøre. Vigtigst af alt, skriver Nete dog, at maden, der bliver tilberedt i slow cookeren smager fantastisk. Det er vel for pokker det, som vi er her for.

#2 Crock Pot Turbo Express Multicooker (CROCKP201026) – Bedste crock pot

Crock-Pot Turbo Express multi-cooker CROCKP201026

Crock Pot Turbo Express Multicooker får lov at løbe med titlen som den bedste crock pot. Det gør den fordi, du her får mere eller mindre alt, hvad du kan ønske dig fra en crock pot. Modellen har nemlig 8 forskellige forudindstillede funktioner, som giver dig mulighed for at tilberede et væld af forskellige og velsmagende måltider.

Som du måske har bemærket, så indeholder navnet Turbo. Det er der en grund til; maskinen her skulle nemlig angiveligt arbejde 20% hurtigere end sin forgænger. Det betyder, at du kan få tilberedt risotto, gryderetter, kød efter slow cooking metoden – bare hurtigere.

Og der er plads til masser af mad; denne crock pot rummer nemlig 5,6 liter, hvilket er rigeligt til langt de fleste familie i hverdagen.

Nemt og overskueligt digital display

Når du køber en Crock Pot Turbo Express Multicooker, så opdager du hurtigt, at den betjenes med trykfølsomme knapper og et digitalt display. Har du en nyere mikrobølgeovn, vil det især virke meget naturligt at tage multi cookeren i brug.

Her kan du på den ene side vælge de funktioner, der hører til trykkogeren og på den anden side de mere traditionelle tilberedningsformer. Derudover er der naturligvis også knapper, der giver dig mere manuel kontrol over tilberedningen end de mange forudindstillede funktioner.

Du kan hele tiden følge med i vigtige detaljer via det digitale display, som giver et hurtigt og nemt overblik.

Enkelt design og gode anmeldelser

Modellen her har et meget enkelt design. Med en blanding af rustfrit stål og sort belægning i top og bund, kan den passe ind i mange danske hjem. Er du ikke begejstrede for de farver, er Crock Pot Turbo Express Multicooker heldigvis heller ikke større, end at den kan pakkes væk i et underskab eller lignende.

Og det kan være værd at investere i denne model, selvom du ikke er begejstret for udseendet. Crock Pot Turbo Express Multicooker får nemlig 4,8 ud af 5 stjerner i gennemsnit, når man ser på anmeldelser af den på Elgigantens webshop.

#3 Crock Pot Express Multicooker (CSC051X) – Bedste crock pot til prisen

Crock-Pot CSC051X

Hvis du gerne vil have den bedste crock pot til prisen, så er det en Crock Pot Express Multicooker, som du skal have fat i. Den er ikke helt så proppet med funktioner som Turbo-modellen, men til gengæld er den væsentligt billigere.

På trods af den lavere pris, kan du glæde dig over, at det er en slow cooker med op til flere forudindstillede tilberedningstyper. De er alle optimeret til at tilberede en bestemt type af måltid. Det kunne eksempelvis være kød, gryderetter, ris, risotto, fjerkræ, suppe eller andet.

Med en rummelighed på hele 5,7 liter, får du også her en model, hvor der er plads til megen mad. De fleste familier vil opleve, at det er rigeligt til deres behov. Derfor kan man vist roligt se frem til hurtig og nem mad til alle – også ungerne.

Digitale crock pots gør livet nemmere

Ligesom med modellen, vi præsenterede ovenfor, så har Crock Pot Express Multicooker også et digitalt display og trykfølsomme knapper til at indstille den, som den nu engang skal indstilles. Fordelen ved dette er, at man ret hurtigt og nemt kan få sig et overblik over mulighederne, og komme i gang med at bruge maskinen.

Der er selvfølgelig charme og visse fordele ved manuelle crock pots, men der er ingen tvivl om, at modellerne med digitale displays gør madlavningen nemmere i hverdagen. For de fleste af os, er det noget af det vigtigste; nemlig at få hverdagen til at hænge sammen.

Derfor er forhandlere af denne crock pot også hurtig til at fremhæve, at man kan spare op mod 70% af sit tidsforbrug på madlavning, hvis man bruger denne model. Det skyldes ofte, at man ikke behøver at stå og passe maden på samme måde. I stedet kan man forberede den og lægge den i slow cookeren, og så står den for resten.

Begejstrede kunder

Nærmest uanset, hvor man kigger hen, så bliver Crock Pot Express Multicooker rost til skyerne. Slår man den op på PriceRunne, får den 5 ud af 5 stjerner i skrivende stund. Det samme er tilfældet på Skousen, hvor kunder lægger særlig vægt på dens fantastiske funktioner.

Det er dog værd at bemærke, at begge steder, er antallet af anmeldelser relativ få. Det giver naturligvis ikke et så nuanceret billede, men det billede vi ser, er tydeligt præget af tilfredshed. Som du måske ved, er utilfredse kunder ellers ofte hurtigere til at komme med en dårlig anmeldelse end tilfredse kunder er med gode anmeldelser.

#4 Crock Pot Slow Cooker 7,5 L – Bedste store crock pot

Slow Cooker 7,5 L

Ligesom vi ikke kan anbefale, at man køber en større crock pot, end man har behov for, så skal man heller ikke købe en for lille model. Så har du regelmæssigt behov for at lave mad til mange mennesker (8 til 10 personer), skal du tage et nærmere kig på denne Crock Pot Slow Cooker 7,5 L, som er den bedste store crock pot.

Modellen her rummer, som navnet antyder, 7,5 liter, hvilket er væsentligt mere end samtlige andre modeller på vores lille bedst i test liste her. Det betyder også, at du kan lave mad svarende til 8 til 10 portioner alt efter, hvor sultne gæsterne eller familien er.

Crock Pot Slow Cooker 7,5 L er fremstillet i rustfritstål og har en invendig gryde af keramik. Låget er udført i glas, så du kan se, hvordan det står til med maden, og håndtagene er lavet i silikone, så de ikke bliver for varme.

En slow cooker med to varmeindstillinger

Dette er endnu en traditionel slow cooker i den forstand, at den heller ikke har en masse fancy tilberedningsindstillinger. I stedet får du to varmeindstillinger af vælge i mellem, og så passer den sig selv indtil maden er klar.

Hvis det skulle vise sig, at dette tidspunkt indtræf før, at I er klar til at spise, så kan du glæde dig over slow cookerens ”hold varm”-indstilling. Når I er færdige med at spise, er det bare at sætte Crock Pot Slow Cooker 7,5 L i opvaskemaskinen. Det tåler den nemlig sagtens, hvilket blot er endnu et element, der sikrer mindre tid i køkkenet.

Gode anmeldelser

Vi er stadig hos KitchenOne, hvor også denne model har fået 2 anmeldelser. Begge giver den 5 ud af 5 stjerner, men har desværre ikke fremhævet, hvad det er de specifikt er begejstrede for ved Crock Pot Slow Cooker 7,5 L.

Den gode omtale bliver dog underbygget, hvis man slår modellen op på Google Anmeldelser. Her er der nemlig væsentlig flere, der har givet deres besyv med, og det ender med en gennemsnitlig vurdering på 4,8 ud af 5 stjerner.

#5 Crock Pot Slow Cooker 4,7 L (CROCKP201009) – Bedste billige crock pot

slow cooker (4,7 liter) CROCKP201009

Sidste model på listen er denne Crock Pot Slow Cooker 4,7 L, der får titlen som den bedste billige crock pot. Det gør den af flere årsager, og prisen er naturligvis en essentiel del af vurderingen. For det er nemlig den – i skrivende stund – billigste model på vores bedst i test liste for crock pots.

Men selvom prisen naturligvis spiller en rolle i udvælgelsen, så er det ikke altafgørende. For det skal naturligvis stadig være en god crock pot, og det er det i den grad også. Du får blandt andet en kapacitet på 4,7 liter, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste par og små familier.

Samtidig er det en af de mere energieffektive modeller på listen, og man skal gøre sig umage for at brænde maden på.

Mindre industrielt design

I modsætning til nogle af de andre crock pots på listen her – både slow cookers og multicookers – er denne model ikke udført i rustfrit stål. I stedet har den en sort og blank overflade, som giver en mindre industrielt udtryk.

Derfor vil denne model også passe ind i flere køkkener. Mens det naturligvis ikke er det, man skal vælge den bedste crock pot ud fra, så er det okay, hvis det spiller en rolle. Man får nemlig brugt sine køkkenmaskiner mere, hvis ikke de skal findes frem fra hjørneskabet hver eneste gang.

Flotte anmeldelser til Crock Pot Slow Cooker 4,7 L: Billig er ikke synonym med dårlig

Selvom mange kan fristes til at tro, at når først en crock pot begynder at blive for billig, så er den ikke værd at købe, så forholder det sig nærmest stik modsat. Modellen her får nemlig i gennemsnit 4,7 ud af 5 stjerner på Elgiganten – og det er baseret på mere end 150 anmeldelser.

Den bliver fremhævet som værende utrolig nyttig, velfungerende og sørme om ikke også, der er købere, der sætter pris på den sorte farve, fordi den passer bedre ind i hjemmets indretning. En anen kunde anbefaler Crock Pot Slow Cooker 4,7 L fordi man netop kan lave nem mad hver eneste dag,

Sådan finder vi de bedste crock pots

Det var alt, hvad vi havde for denne gang i forhold til vores bedst i test liste. Lige om lidt kommer der masser af gode informationer til dig, der overvejer at købe en crock pot. Inden da vil vi dog bruge lidt tid på at fortælle, hvordan vi finder ud af, at hver af ovenstående modeller har deres berettigelse som den bedste crock pot.

Vi tester dem ikke selv. Det har vi hverken ressourcerne eller kompetencerne til. Hvis du har kigget rundt på siden her, så kan du finde bedst i test lister for alverdens forskellige produkter. Selvom vi ville ønske, at vi var eksperter i alt, så må vi jo nok erkende, at det ikke er tilfældet.

Noget vi dog er særligt gode til, er dataindsamling og -analyse. Det er nemlig det, der ligger til grund for denne liste over de bedste crock pots. Den er sammensat på baggrund af en masse data for en række forskellige crock pots. Her taler vi om priser, tekniske specifikationer, ekspertanmeldelser og – måske vigtigst af alt – forbrugeranmeldelser.

Al denne data bliver indsamlet og analyseret på kryds og tværs, indtil vi har et overblik over, hvilke crock pots, der klarer sig bedst indenfor de fem kategorier, som de blev opdelt i ovenfor.

Køb en crock pot på tilbud

Der kan være rimelig stor variation i prisen på en crock pot alt efter om man vælger den dyreste eller billigste model. Især ved den dyre, kan det være særligt interessant at have muligheden for at spare nogle penge. Men hvis vi skal være helt ærlige, så vil vi i hvert fald altid gerne spare penge, når muligheden er der.

Derfor kan du med fordel købe en crock pot på tilbud. Der er mange forhandlere, der fra tid til anden reducerer prisen midlertidigt på en eller flere af deres crock pots. Det er på disse tidpsunkter, at du skal slå til, så du kan få en god pris og gøre dig en god handel.

Vi forsøger så vidt muligt at linke ind til forhandlere via bedst i test-listen, som af og til afholder tilbud på deres produkter – herunder crock pots. Derfor kan det være et oplagt sted at starte, hvis du er interesseret i at gå på tilbudsjagt.

Og det kan godt være indsatsen værd; for der kan være penge at spare. Nogle gange er det ikke mere end et par kroner, mens det andre gange godt kan beløbe sig til et par hundrede kroner. Hvis du ikke synes at de normale priser er overvældende, så kan der dog også være en idé i at springe crock pot tilbuddene over, og bare købe med det samme.

Hvad er en crock pot?

En crock pot er for mange blot et andet ord for en slow cooker; altså en form for gryde, hvor man kan tilberede, bage brød og kager og lignende over længere tid. Men Crock Pot er faktisk et amerikansk brand, der producerer slow cookers og multicookers.

Fordi deres maskiner var de første af slagsen, er deres brand i dag blevet synonym med typen af maskine; slow cooker. Men i realiteten er en Crock Pot altså kun maskiner fra mærket Crock Pot, og altså ikke også en betegnelse for andre mærkers slow cookers.

En crock pot – eller slow cooker – fungerer på den måde, at de tilbereder mad over længere tid ved lavere temperaturer. Som sagt, kan de bruges til at tilberede en bred vifte af forskellige måltider.

Hvorfor skal man købe en crock pot?

Der er mange fordele forbundet med at have en crock pot derhjemme på køkkenbordet. Faktisk så mange fordele, at der er adskillige danskere, der nærmes tikke længere laver mad på andre måder end med en crock pot.

Det er nemt

Den første fordel, der er værd at fremhæve ved at bruge en crock pot er, at det er nemt. Det eneste du skal gøre, er at forberede ingredienserne, og så ellers smide dem i din slow cooker. Herefter behøver du ikke at kigge til maden igen, før den er klar.

Arbejdet ligger altså primært i at udskære kødet (hvis nødvendigt), skrælle gulerødderne og pille løgene. Det ville du skulle gøre alligevel, så fordelen er, at du ikke behøver at hænge over en pande, eller stå med hovedet henover gryderne, for at I kan få mad hver aften.

Det er velsmagende

Simremad er generelt rigtig velsmagende, og det er det også, når det bliver tilberedt i en crock pot. Fordelen ved, at man tilbereder ved lav varme og over længere tid er, at krydderierne og ingrediensernes smag for alvor trænger igennem.

Samtidig trækker der sig væske ud af kødet, grøntsagerne og hvad man ellers har i, og den væske er naturligvis også med til at tilføre smag til alle dele af retten. Det fører også til, at man får en utrolig mør spise, hvilket også kan gøre vidundere for oplevelsen.

Dertil er det praktisk talt umuligt at brænde mad på i en crock pot, og det bidrager naturligvis også til bedre smag.

Det er sundt

Fordi en crock pot bruger lav varme, og at der automatisk danner sig væske fra ingredienserne, behøver man ikke at bruge olie, smør eller andre stegemidler. Det betyder, at man fjerne store dele af det, der ved et normalt måltid kan være usundt.

Udover, at det naturligvis er sundere at undgå forskellige stegemidler, så vil man typisk også være mere tilbøjelig til at bruge grøntsager i maden, når man bruger en crock pot. De bliver nemlig tilberedt på en måde, der gør dem lækre og velsmagende for alle.

Til gengæld er det værd at notere, at fordi maden tilberedes over længere tid med en crock pot, så har grøntsager også længere tid til at miste dele af deres vitaminindhold. Det sker generelt, når grøntsager udsættes for varme, men jo længere tid, de bliver opvarmet over, jo større er tabet.

Crock pot opskrifter: Her er tre gode forslag til nemme og lækre måltider

Man kan lave mange gode retter med en crock pot. For at illustrere hvad vi mener, og for at give dig noget inspiration, har vi fundet tre lækre retter nedenfor. Fordelen ved en crock pot er dog, at du praktisk talt ikke behøver en opskrift; du kan smide nærmest hvad som helst i den, og så skal det nok blive godt.

Hvis du vil finde mere inspiration, kan du dog forsøge dig med at søge efter crock pot opskrifter på Google. Et oplagt søgeterm er naturligvis også croc pot recipes, da du på den måde bliver eksponeret for engelske resultater.

Langtidsstegt oksesteg

Vi starter her med en opskrift på langtidsstegt oksesteg fra Julie Karla. Den går lidt imod nogle af de fordele vi nævnte ovenfor, fordi hun både bruger smør og fløde – men det er også okay en gang i mellem. Måden, hvorpå hun griber det an, er ved at tage et stykke oksetykkam og hurtigt brune det på en pande med smør.

Herefter skal stegen i crock potten med alle de andre ingredienser med undtagelse af fløden. Alt dette skal stå i 8 timer, og en halv time før stegen er klar hældes fløden i. Når æggeuret ringer, skal stegen serveres i skiver med væsken fra crock potten.

Det bliver med andre ord ikke meget nemmere. Jovist, maden skal stå i 8 timer, men den samlede arbejdstid er tæt på ingenting, fordi det kun lige gælder om at få forberedt ingredienserne og hældt dem i din crock pot. Så er der 8 timer senere lækker, mør oksesteg til dig og dine middagsgæster.

Svinemørbrad med balsamico og hvidløg

Et andet bud på en nem måde at tilberede kød på, er denne opskrift på svinemørbrad i crock pot fra Charlotte Rosenstand. Fremgangsmåden er relativ enkel; tag din svinemørbrad og læg den i din slow cooker, og hælder de øvrige ingredienser (balsamico, brunt sukker, hvidløg, rosmarin, m.m.) oveni.

Herefter er det bare at tænde på høj varme i 5 timer eller lav varme i 8 timer. Når tiden er gået, kan du glæde dig til en mør og velsmagende svinemørbrad, der kan suppleres med kartofler, ris, salat eller andet lækkert tilbehør.

Hel kylling

Sætter du pris på en god, hel kylling? Så er du absolut ikke den eneste – det er der masser af danskere, der også gør. Men det kan til tider være en anelse uoverskueligt at tilberede. Men som Mad for Madelskere så fint vejleder til i denne opskrift på hel kylling i crock pot, behøver det ikke at være så svært.

Kyllingen klargøres, pensles med lidt olie og drysses med krydderier, og brunes kort på alle sider i en gryde. Herefter er det bare at forberede lidt gulerødder, løg og hvidløg. Når det er klar lægger du det hele i din crock pot, og tilføjer eventuelt lidt hvidvin.

Sæt varmen på høj og lad maden passe sig selv i 4 timer, eller sæt den på lav og giv den 8 timer. Når tiden er gået, er du klar til at servere en ualmindelig lækker og mør kylling. Den kan naturligvis suppleres med kartofler, ris, salat eller andet.

Sådan vælger du den bedste crock pot

Det overordnede formål med denne artikel er jo at præsentere dig for den bedste crock pot. Ovenstående afsnit har været et lille, men vigtigt sidespring. Nu er vi dog tilbage på sporet. For uanset om du fandt den rigtige model på vores bedst i test liste eller ej, så er det en udmærket idé at sætte dig ind i, hvordan du vælger den bedste crock pot.

Derfor har vi nedenfor samlet nogle af de vigtigste faktorer, som du bør inddrage i dine overvejelser inden, at du tager den endelige købsbeslutning. Du bestemmer naturligvis selv, hvor højt du vægter hver af disse punkter, men de er alle værd at tænke ekstra over.

Størrelse

Crock pots kommer i mange forskellige størrelser. Det blev eksemplificeret på bedst i test listen øverst på siden, hvor den mindste model rummede 4,5 liter og den 7,5 liter. Kigger du på udvalget hos diverse forhandlere, vil du også se, at der både findes mindre og større modeller end disse.

Rummeligheden er i vores optik den vigtigste størrelsesfaktor, fordi den er bestemmende for, hvor meget mad man kan tilberede. Denne mængde skal naturligvis passe til det antal portioner, som man typisk vil skulle lave mad til.

Men den fysiske størrelse af din crock pot bør også inddrages i dine overvejelser. Den skal nemlig også gerne kunne være på dit køkkenbord og i dit køkkenskab. På langt de fleste webshops kan du se de enkelte crock pots mål. En gennemsnitlig størrelse er omtrent 30 centimeter i højden og tykkelsen og 40 centimeter i længden.

Funktioner

Som det også blev eksemplificeret på vores liste over de bedste crock pots, så kan de have forskellige funktioner. Nogle er ”bare” slow cookers, der har to varmeindstillinger og muligheden for at holde maden varm. Andre er multicookers, der også har en trykkoger og kan flere smarte ting.

Slow cookers er det rigtige valg til dig, der bare vil have en enkel, manuel køkkenmaskine, der kan tilberede mad over længere tid, så du kan få en lækker og mør steg eller lignende. Multicookers er til dig, der gerne vil have lidt flere muligheder. De er typisk lidt dyrere, men vil ofte kunne bruges til at tilberede væsentlige flere forskellige retter, koge ris og lignende.

Design

De fleste crock pots har nogenlunde det samme overordnede sign. Nogle fremstår dog mere industrielle – både i deres udtryk og fordi de er udarbejdet i rustfrit stål. Andre passer umiddelbart bedre ind i det gennemsnitlige danske køkken med hvide eller sorte farver, og brug af andre materialer en rustfrit stål.

Designet er en af de ting, som nogle vægter rigtig højt, og andre ikke gør. Vi anbefaler generelt altid, at man vælger en crock pot, som man kan lide udseendet på. Gør man det, vil man ikke have lige så meget imod, at den står fremme, og dermed vil man få den brugt oftere.

Anmeldelser

Det kan være svært at vide, hvordan en crock pot reelt set er at bruge, før man har prøvet den. Heldigvis er der mange andre end dig, der har prøvet de mange forskellige modeller. Flere af dem er gode til at få skrevet anmeldelser på internettet, og det betyder, at du kan få et indblik i modellens styrker og svagheder.

Gode steder at kigge efter anmeldelser fra forbrugere er på webshops, der sælger den pågældende crock pot, på PriceRunner og på Google Anmeldelser. Du kan også bruge lister som vores bedst i test liste øverst på siden. Her har du måske bemærket, at vi har fremhævet lige netop forbrugeranmeldelser for hver af modellerne.

Mærke

Som vi tidligere var inde på, er en crock pot officielt set et mærke. Det betyder, at hvis du er på udkig efter en ægte Crock Pot, så er er det sådan en model du skal vælge. Det er faktisk også det eneste mærke vi har fremhævet på bedst i test listen her; ikke fordi, der ikke er andre gode slow cookers, men fordi en ægte crock pot kommer fra det amerikanske brand Crock Pot.

Der er dog også rig mulighed for at købe slow cookers fra andre mærker såsom OBH, Russel, Electrolux og mange flere. Det er ikke fordi mærket som sådan betyder det store, udover at de typisk vil holde en fælles designstil og brugerflade på tværs af deres produkter. Så har du mange andre køkkenmaskiner fra et bestemt mærke, kan du overveje om du også skal have deres crock pot.

Pris

Hvis vi alle have uendeligt med penge, havde vi naturligvis altid valgt det absolut bedste, vi kunne få. Men som med alt andet i livet, er det langt fra alle, der har mulighed for at sige: ”Koste, hvad det vil”, når vi skal købe en crock pot.

Derfor skal prisen naturligvis også indgå i dine overvejelser. Vi anbefaler, at du på forhånd sætter en maksimal pris for, hvor meget den nye køkkenmaskine må koste. Lad eventuelt vores bedst i test liste være inspiration til prisniveauet.

Herefter gælder det bare om at finde den bedste crock pot, der kan købes uden at overskride budgettet.

Køb din crock pot online og spar penge

Apropos at holde sig inden for budgettet; vi kan kun anbefale, at du overvejer at købe din crock pot online. Det øger nemlig sandsynligheden for, at du sparer penge på dit køb. Som du måske ved, er det nemlig ofte sådan, at du kan finde praktisk talt alt lidt billigere på internettet.

Det skyldes mange faktorer. Blandt andet har webshops ofte lidt lavere faste omkostninger set i forhold til deres omsætningspotentiale end en fysisk butik. Samtidig kan du som kunde hurtigt og nemt klikke dig videre til den internetbutik, der har den laveste pris på den pågældende crock pot.

For ikke at miste dig som kunde, er webshoppen derfor nødt til at tilbyde attraktive priser, gode handelsbetingelser, loyalitetsprogrammer eller lignende. Alt dette kommer naturligvis dig til gode som forbruger, og det er jo i den grad værd at tage med.

Vi forsøger så vidt muligt altid at linke ind til online forhandlere, der sælger crock pots til attraktive priser, via bedst i test listen øverst på siden.

Vælg mellem mange populære danske forhandlere

Uanset om du er interesseret i at handle online, som vi anbefaler, eller om du gerne vil ned i en fysisk butik, så har du masser af steder at gå hen. Der findes nemlig et væld af populære danske forhandlere, som du kan købe din crock pot hos.

I flæng kan blandt andet nævnes:

 • Skousen
 • Elgiganten
 • KitchenOne
 • COOP
 • Proshop
 • WhiteAway
 • ComputerSalg
 • Power
 • Føtex
 • Bilka

Det er ikke nødvendigvis dem alle, der har det helt store udvalg af crock pots, men du kan være heldig at finde en model alle stederne. Du vil også se, at flere af forhandlerne er nogle af dem, som vi anbefalede tidligere i artiklen, da vi præsenterede dig for de bedste crock pots.

Crock pot bedst i test: Her er listen over de bedste crock pots

Det var sådan set alt, hvad vi havde at sige om crock pots i denne omgang. Vi håber naturligvis, at du er blevet inspireret til, hvilken model du skal købe – eller har fundet ud af, hvordan du beslutter dig for, hvilken crock pot, der er den rigtige.

Inden, at vi runder helt af, vil vi kort lige genopfriske vores crock pot bedst i test liste fra starten af artiklen. Så har du den frisk i hukommelsen inden, at du fortsætter med din dag:

 1. Bedste crock pot: Crock Pot Turbo Express Multicooker
 2. Bedste crock pot til prisen: Crock Pot Express Multicooker
 3. Bedste lille crock pot: Crock Pot Slow Cooker 4,5 L
 4. Bedste store crock pot: Crock Pot Slow Cooker 7,5 L
 5. Bedste billige crock pot: Crock Pot Slow Cooker 4,7 L

Hvis du er nysgerrig på at finde ud af, hvorfor det lige netop er disse modeller, der er bedst, så er det bare med at scrolle op øverst på siden endnu engang. Her vil du kunne læse, hvorfor vi har valgt at fremhæve dem, og klikke dig direkte videre til forhandlere, der sælger den enkelte crock pot.

Tak fordi du læste med!