Cykelanhænger Test2024 → Se De 7 Bedste Cykelanhængere

cykelanhænger

Inden vi går i dybden med, hvordan vi vælger den bedste cykelanhænger, skal vi tackle et cykelanhængerdilemma, som de fleste forældre står over for. Bevisbaseret forskning viser, at cykelanhængere kun kan transportere børn i alderen 1-6 år. Under denne alder advarer American Academy of Pediatrics mod brugen af cykeltrækkede cykelanhængere, da de rystende bevægelser kan påvirke hjernens udvikling hos børn. Desuden har alle cykelanhængere en vægtgrænse på mellem 39 og 57 kilo, afhængigt af mærke og antal passagerer. Hvis du strækker dig ud over denne grænse, er det muligt at ændre med cykelanhængerens struktur. Vi taler om at have frihøjde sænket i det omfang, børnenes cykelanhænger bliver ubrugelig. Men dette er kun et par funktioner, der kan hjælpe dig med at finde en god cykelanhænger; der er mere, og lad os straks grave ned i det!

Thule Chariot Lite 1 – Mest brugervenlig cykelanhænger til 1 barn

Thule Chariot Lite 1 cykelanhænger

Thule Chariot Lite er en STOR allround klapvogn, for ikke at nævne alle dens specielle sportsmuligheder. Udover at være i stand til at bruge den som en cykelanhænger, en langrendspulk og en jogger, har vi fortsat brugt den næsten udelukkende som vores daglige dobbelt-klapvogn. Vi har endda rejst med den. Kort sagt: ja, Thule Chariot Lite kan virkelig bære mange forskellige hatte.

Grundlæggende

Klapvognen selv har et skærmdæksel, der lynlåses på hver side og klipses sikkert i bunden. Skærmen er rigtig god til daglig brug, men vi elsker den især til cykelformål. Vi tager ofte vores cykler over pendlerbroer, og der flyver masser af støv og snavs rundt fra bilerne, så jeg elsker, at skærmen beskytter mine børn mod alt dette.

Du kan anbringe klip solskærmen over toppen af ​​skærmen, og den glider op og ned for mere eller mindre solblokering meget glat.

Endelig hænger det klare plastikdæksel fast på alt dette (eller alene) og har virkelig en dejlig pasform til at holde interiøret tørt. Som en bonus forsegler denne foring varme. Vi bruger den meget om vinteren (eller på meget blæsende dage) for at hjælpe med at holde børnene varme. Vi har snugget dem op med et tæppe over dem, og jeg er altid forbløffet over, hvor varme de formår at blive efter at have været ude i en time (eller mere) i sneen og isen. (Gæt i mellemtiden hvem der fryser ?! Mig.)

Styring

“Push” på Thule Chariot Lite er simpelthen fantastisk. Klapvognen – endda vejet ned med et lille barn, er en leg at skubbe. Den manøvrerer rigtig godt og har den herlige “glide”-effekt, som BOB-hengivne vil elske.

De to forreste (små) dæk er plastik, og de to bageste (enorme) dæk er luftfyldte (vi har kun været nødt til at pumpe dem op igen et par gange i de to år, vi har ejet den), og det er virkelig imponerende, især for en dobbelt. Thule glider jævnt over ujævnt terræn både i klap- og cykeltilstand takket være GIANT 20″ dæk bagpå (sammenlign dette med 16″ dæk på joggers i fuld størrelse, som BOB).

Styret justeres let og har en bred rækkevidde, så skubbet er godt, uanset om du er på den kortere eller højere side:

Låsemekanismen er en bremse på klapvognens højre fod; den er let at aktivere og løsne sig med den ene fod og holder den rigtig godt. Der er ingen håndbremse på denne klapvogn, hvilket er noget overraskende i betragtning af at den har mulighed for at bruges som en jogger, selvom du kan købe en separat, hvis du vil have den (du bor på stejle bakker eller andet).

Fordele:

 • Brugervenlig
 • Let

Thule Chariot Lite 2 – Cykelanhænger med plads til to børn

Thule Chariot Lite 2 Cykelvogn

Sikkerheds- og beskyttelsesfunktionerne i Thule Chariot Lite er identiske med dem, der findes i Chariot Cross og er fremragende. Som alle de cykelanhængere, vi testede, opfylder den de mindste sikkerhedsstandarder, der er fastsat af ASTM. Ud over disse standarder har den et fuldt rullebur med et styr, der kommer frem under kørsler for at give ekstra beskyttelse og en fempunktssele, der er let at sikre.

Thule cykelanhængere hæver sig over alle konkurrenters cykelanhængere, vi testede, når det kommer til at beskytte passagerer. Regnskærmen og solskærmen på Lite er nøjagtig den samme som dem på Cross, og dette års model har tilføjet regnbeskyttelsesklip for at sikre en lækagesikker tur. Den opdaterede model indeholder også nye ventilationsskærme i fodbrønden, der tjener til at øge luftgennemstrømningen, når regnskærmen er tændt. Denne funktion er sandsynligvis som reaktion på tidligere kritik af, at kabinen var for indelukket med regnbeskyttelsen på. De nye ventilationskanaler hjælper, så kudos til Thule for at lytte og svare på brugerfeedback.

Ligesom Cross har Chariot Lite en bladfjederophæng. Suspensionen er dog ikke justerbar, en funktion der findes i både Burley D’Lite og Cross. Det betyder, at der ikke altid er så meget rejse, som der skulle være med en let belastning, men den fungerer stadig meget bedre end cykelanhængerne uden overhovedet ophæng.

Dette års Cross- og Lite-modeller leveres med et baglygtesæt, der forbedrer udsynet og sikkerheden under dårlige lysforhold (enhver, der cykler under sådanne forhold, skal bruge for- og baglygter, især hvis man trækker en cykelanhænger med børn i den). For de høje omkostninger ved disse cykelanhængere havde vi dog håbet på at se flere af de valgfrie tilføjelser inkluderet, såsom låsesættet eller opbevaringsdækslet. Hvis det købes separat fra Thule-webstedet, er baglygtsættet dyrt (du kan få et lignende produkt til mindre end halvdelen af ​​den pris andre steder) og det er den billigste tilgængelige add-on.

Passageroplevelse

Chariot Lite er ikke så behagelig for passagerer som Cross, men den giver stadig en god tur. I lighed med Burley Bee har Lite et grundlæggende sæde- og selesystem, der mangler polstring af korset. Sæderne læner sig ikke (Cross har uafhængigt liggende sæder, mens Lite har et bænk liggende system), men testpassagerer nød at have maskeunderlag bag hovedet og havde ingen problemer med at få hjelme skubbet frem i en akavet vinkel.

Der er en forskel på 2 kilo mellem Cross og Lite, hvor Lite lever op til sit navn. Lastbæreren på Cross er større end den lille baglomme på Lite, som begge tilføjer noget basisvægt og giver mere plads til at bære ekstra ting, hvilket også vil øge vægten. Men da kun få mennesker cykler rundt med tomme cykelanhængere, kommer den virkelige test efter tilføjelse af et par 18 eller 20 kilo børn, på hvilket tidspunkt de 18 kilo besparelser i cykelanhængers basisvægt gør en ubetydelig forskel.

Thule cykelanhængerne udførte næsten identisk, når det kommer til bugseringsoplevelsen, det vil sige at de klarer sig meget godt. Selvom der var minimal forskel fra cykelanhængeren til cyklen, var dens forekomst kun bemærkelsesværdig, fordi den sammenlignede negativt med oplevelsen af ​​efterfølgende Burley-produkter som Bee og D’Lite, der havde nul bevægelsesoverførsel. Sammenlignet med andre cykelanhængere i den lave ende af cykelanhængerspektret, var Lite en glæde at trække og demonstrerer den højere kvalitetsoplevelse, der kommer med en høj pris.

Brugervenlighed

Chariot Lite og Chariot Cross scorede øverst i pakken i denne kategori og samlede point med deres enkle, intuitive design. Begge cykelanhængere har indikatorer, der skifter fra rød til blå, når rammen er samlet korrekt, og som fungerer som knapper for at vise, hvor der skal lægges pres på nedbrydning. Parkeringsbremsen er et simpelt, men effektivt sparkehåndtag, og anhængertræk glider let på plads med ekstra indikatorfarvning for at vise, når det er korrekt installeret.

Klik-på-plads-fanerne, hvor mesh-skærmen møder fodbremsen, holder alt på linie, og lynlåse af høj kvalitet på skærmen holder i årevis uden at fange. Regnskærmen passer tæt over kabinen, men det tager ikke unødig kraft at sikre. Samlet set er oplevelsen af at bruge Cross eller Lite top-notch og igen demonstrerer den kvalitet, der mangler i cykelanhængere til billigere priser.

Fordele:

 • Brugervenlig
 • Kvaliet
 • Plads til to børn

Thule Chariot Cross – Den letteste cykelanhænger

Thule Chariot Cross cykelanhænger

Thule Chariot Cross er først designet som en cykelanhænger, og den fungerer usædvanligt godt.

Cykelanhængerarmen fastgøres til den voksnes cykel via et beslag, der monteres på hurtigudløseren på baghjulet. Installationen er hurtig og nem og ret sikker. Der er en sekundær sikkerhedsrem for at sikre, at cykelanhængeren ikke løsnes i tilfælde af, at din hurtigudløsning løsnes. (Vi har aldrig fået dette til at ske).

Anhængertræk og sikkerhedsrem

Hvis du har en cykel, der har en aksel i stedet for en hurtigudløsning, som mange moderne cykler er på vej mod, skal du bruge en konverter til at få cykelanhængeren til at fungere med din cykel. Personligt bruger vi en thru-axle fra Robert Axle Project, selvom Thule nu tilbyder sine egne thru-axle adaptere (sælges separat).

Installation af The Robert Axle

Når du har trukket den, fungerer Thule Chariot Cross fremragende. I modsætning til mange cykelanhængere, der giver dig en træk-og-slip-fornemmelse, trækker korset bare sammen.

Selvom det bestemt er tungere end nogle mindre betydningsfulde cykelanhængere (og tungere endnu end et cykelsæde), ved 13 kilo dræber Thule Chariot ikke din ryg.

Endelig har Thule Chariot Cross (især den enkelte version) en dejlig tæt drejningsradius, og det er lykkedes mig at presse den på bredere snavsruter helt fint.

Brug en Joggingklapvogn

Mens vores families første kærlighed er cykling, bruger jeg Thule Chariot til at løbe næsten lige så ofte som jeg gør til cykling. Det faktum, at jeg ikke behøver at have et løbehjul OG en cykelanhænger, er virkelig rart, især da vi ikke har en garage.

Når det er sagt, er Thule Chariot Cross bestemt designet som en cykelanhænger først og en løbevogn anden. Sammenlignet med en joggespecifik klapvogn, er Cross tungere og sværere at manøvrere.

Thule Cross jogging kit

Drejning af Cross eller korrigering af kurs kræver, at du skubber styret tilbage for at afveje forhjulet og derefter dreje cykelanhængeren. Selvom dette ikke nødvendigvis er en big deal, er jeg altid overrasket, når jeg løber med en ægte løbehjul, hvor meget lettere det er at dreje og manøvrere.

Styret skifter position med det enkle tryk på en knap, hvilket jeg sætter pris på. Dette gør det behageligt, uanset hvor høj løberen er.

Endelig er det værd at nævne, at joggingsættet IKKE leveres med en håndbremse. (Selvom du kan købe en separat). Dette er dog bemærkelsesværdigt, fordi de fleste andre multisport cykelanhængere har et jogging kit med en håndbremse.

Manglen på en håndbremse er fint for mig, da jeg faktisk synes, at håndbremserne er smertefulde at tage af og på, når du konverterer til en cykelanhænger, men det er værd at overveje, om du løber i et område med stejle bakker.

Brug som klapvogn

Da P var baby, brugte vi aldrig strolling kit (vi brugte aldrig en klapvogn generelt), men efter at have brugt trolling kit med det nye Thule Chariot Cross, kan jeg også se, hvordan Chariot ville fungere fint for en primær klapvogn. Selvfølgelig er det ret STORT, men fungerer de fleste steder – sandsynligvis bare ikke i lufthavnen.

Endelig kan du bruge vognen til langrend, hvilket jeg aldrig har gjort, MEN vi har brugt den bag en cykel til snecykling. Med døren lukket og regntæppet på og et par tæpper indeni, fungerer vognen godt, selv om vinteren og andet dårligt vejr.

Fordele:

 • Kan bruges som cykelanhænger og klapvogn
 • Brugervenlig
 • Letvægtig

Thule Chariot Cross 2 – Den bedste cykelanhænger til atleter

Thule Chariot Cross 2 cykelanhænger

Vores topvalg for atleter, Thule Chariot Cross 2, er et imponerende udstyr med solid placering på eller nær toppen af pakken i alle de kategorier, vi testede. Det strømlinede design og opmærksomhed på detaljer skinner igennem, især når det gælder en enestående passageroplevelse og er ekstremt brugervenlig. Testpassagerer bifaldt de individuelt liggende ryglæn, den bløde polstring på selen og sæderne og den glatte kørsel fra et justerbart bladfjederophængssystem. For familier på farten sparer den hurtige og nemme opsætning og nedbrydning af Chariot Cross værdifulde minutter.

Chariot Cross blev lige næppe kantet ud af topplaceringen af vores redaktørers valg, Burley D’Lite, som er mere alsidig og giver en lidt bedre cykeloplevelse. Chariot Cross er den dyreste cykelanhænger, vi har testet, men du kan få den samme holdbarhed og brugervenlighed til mindre med sit parede søskende, Thule Chariot Lite.

I to år i træk har Thule Chariot Cross vundet vores Top Pick for Athletes-pris og er lidt under den eftertragtede Editors ‘Choice-pris, der igen gik til Burley D’Lite. Disse var de to øverste cykelanhængere, vi testede, og det var ikke let at vælge en vinder mellem de to. Cross er virkelig vejrbestandig og meget behagelig for passagerer, selv på lange ture, hvilket gør den til et godt valg for atleter, der vil bruge den til at træne under alle vejrforhold. Cross tilbyder dog ikke så meget alsidighed eller lagerplads som D’Lite og er lidt mindre behageligt at trække.

Fordele:

 • Egnet til atleter
 • Brugervenlig

Thule Chariot Sport 2 – Cykelanhænger til de aktive forældre

Thule Chariot Sport 2 cykelanhænger

Thule Chariot Sport 2 er den nyeste model af Chariot klapvogn og er også den mest rige på funktioner. Sport 2 har liggestole (sæder kan lægges separat på en dobbelt barnemodel), premium sæde polstring og aftagelige sidepaneler for bedre ventilation på varme sommerdage, peekaboo-vindue, et højdejusterbart styr og justerbar affjedring. Sport-modellerne inkluderer også styrbremsesættet, som er fremragende til jogging, samt Chariot Lock Kit, der låser Chariot Sport til din cykel.

Thule Sport 2 og Thule Sport 1 kommer nu med en slidstærk, pulverlakeret sort ramme og midnatssort stof komplet med reflekterende rør. Der findes også en limited edition Sport 2 i Spectra Yellow!

Fordele:

 • Egnet til atleter
 • Brugervenlig

Ulemper:

 • Dyr købspris

Thule Coaster XT – Bedste cykelanhænger til prisen

Thule Coaster XT cykelvogn

Coaster XT er Thules grundlæggende cykelanhænger, der også konverteres til en klapvogn. Mens grundlæggende i funktioner for at holde omkostningerne nede og prislappen overkommelig, realistisk set, er intet, som Thule gør, “grundlæggende”.

Med rene, slanke linjer, polstrede sæder, UV-vinduer og den kvalitet, Thule er kendt for, er Coaster XT en god tur for både forældre og passager.

Coaster XT ligner meget Cadence, som er Thules indgangsniveau “kun cykelanhænger” (kan ikke konvertere til en klapvogn). Men for en ekstra 700 kroner, får du polstrede sæder og fleksibiliteten ved at bruge Coaster XT som klapvogn også.

Mens både Burley og Thule cykelanhængere trækker med enestående lethed, adskiller de sig i mindre funktioner. At forstå disse forskelle hjælper dig med at træffe den bedste beslutning mellem disse muligheder.

Overordnet ydelse

Jeg er bekendt med forskellen mellem en cykelanhænger, der er nem at bruge, og en der er mere smertefuld, end den er værd. Og helt sikkert er oplevelsen af ​​at køre med en cykelanhænger ikke den samme for hvert mærke eller model. Coaster XT er let en af ​​de bedste basis cykelanhænger på markedet.

Coaster XT udmærker sig ved brugervenlighed og ydeevne sammenlignet med mærker på entry level som Allen, Schwinn og InStep. Ekstra omkostninger køber dig en cykelanhænger af meget højere kvalitet, der varer i mange år og med plads til flere børn. Det køber dig også en stille, jævn tur i både cykelanhænger og klapvognstilstand.

Vi tog Coaster XT ud til en testtur på vores foretrukne testplads. Denne lokale park har en bred vifte af terræn, der giver os mulighed for at få en god fornemmelse for cykelanhængers ydeevne i en lang række situationer.

Fra glatte asfalterede stier til pot-hul-asfalt, løs grus og kompakte snavsstier strødt med trærødder. Uden affjedring er Coaster XT bestemt en bedre tur på mindre ujævn terræn, men den holdt sig stadig, uanset hvilket terræn vi valgte. Hvis du planlægger at køre off-road ofte, vil du gerne opgradere til en cykelanhænger med affjedring, men hvis det er en lejlighedsvis venture, kan Coaster XT helt sikkert følge med.

Fordele:

 • Billig købspris
 • Brugervenlig

Hamax Outback – Bedste kombi cykelanhænger og barnevogn

Hamax Outback Reclining Cykelanhænger

Den perfekte blanding af stil og opfindsomhed, Hamax cykelanhænger er et godt valg for aktive familier, der ønsker en rummelig cykelanhænger og klapvogn. I et hav af cykelanhængere på markedet er Hamax Outback den sofistikerede norske valutastudent. Ikke bare et smukt ansigt bag sine moderne, rene linjer ligger en brugervenlig, rigelig størrelse cykelanhænger.

Vi elsker den især i klapvognstilstand til små babyer og korte eller høje forældre. Vi dækker alt om Hamax-cykelanhængeren fra det indvendige rum til klapvognsfunktioner og opbevaring i vores gennemgang.

Resultater af testkørsler

Hamax Outback fås i en enkelt og dobbelt kapacitet og tre forskellige farver og er en fantastisk cykelanhænger til familier på farten, der ikke ønsker at ofre stil for funktionalitet. Outback leveres som standard med et enkelt svinghjulsvognhjul samt cykelanhængerarmen.

Vi testede Hamax med flere forskellige aldersbørn som klapvogn, jogger en cykelanhænger. I både klapvogn- og cykelanhængertilstand skinner Hamax Outback for sin manøvredygtighed. Som cykelanhænger trækker Outback glat og har en fantastisk drejningsradius. Som klapvogn drejer det enkelte klaphjul let og er glat nok til at blive brugt under jogging!

I vores gennemgang vil vi først kort dække, hvordan Hamax fungerede som klapvogn, cykelanhænger og jogger. Senere i gennemgangen vil vi gå i dybden med cykelanhængers funktionalitet og bemærkelsesværdige funktioner.

Som cykelanhænger

Bag cyklen er Outback let at trække og kører meget glattere end lavere mærker med mindre feedback fra trækket. På grund af sin tungere vægt, bruges Hamax bedst til rundt omkring i kvarteret i forhold til længere afstandsture.

Sammenlignet med Thules og Burleys hitch-systemer, er Hamax-systemet lidt grundlæggende, men fungerer stadig godt. Det er også meget let at fastgøre på cyklen.

Når du fastgør Outbacks anhængerarm til cykelophænget, er det dog let at låse sikkerhedsnålen forkert. Efter indsættelse af sikkerhedsnålen gennem anhængerarmen og trækket, låser cirklen i enden af ​​U-klemmen sikkerhedsnålen på plads på bunden af ​​trækket. Sørg for, at du tager dig tid til at kontrollere bunden på cykelanhængeren for at sikre, at U-klemmen er korrekt låst.

Klapvogn ydeevne

Outback leveres som standard med et enkelt drejeligt klaphjul og var let at skubbe og manøvrere over græs, snavs og fortove. I løbet af vores test så vi ingen begrænsninger for trehjulet klapvogn, men vi testede dog ikke Outbacks klapvogn på ujævne eller ujævne overflader (som brostens- eller murstensgader), hvor firehjulsklæder har en tendens til at udmærke sig. I modsætning til Burley eller Thule er Hamax ikke tilgængelig som en 4-hjulet klapvogn.

Det er vigtigt at bemærke, at Outback vejer ca. 15 kg. mere end den tilsvarende prissatte Burley D’Lite X. På fladt underlag i både cykelanhænger og klapvognstilstand følte vi ikke vægten meget. Men hvis du ofte tackler bakker eller træner til et løb, er det noget, du bør overveje – det er den tungeste cykelanhænger på vores 10 bedste cykelanhængere til børnelisten.

Hamax Jogger Performance

Outbacks joggersystem er en opgradering, der kommer med et 16″ luftdæk og en håndbremse. En super praktisk fordel, som Outbacks system har i forhold til Burley- eller Thule-systemet, er at der kun er et enkelt indsættelsespunkt til løbehjulet. Joggerhjulene klikker lige så let ind som klaphjulet.

De fleste andre cykelanhængere/joggersystemer har to arme, der forbinder i midten for at holde joggerhjulet. At få hjulet til og fra på denne måde er mere besværligt og kan også få hjulet til at spore til venstre eller højre. Mens Burley og Thule begge har nemme at rette knapper til at spore problemer, er det bare en ting mindre du skal bekymre dig om med Outback.

Bremsekablerne til joggerhjulet fastgøres simpelthen til cykelanhængerkabinettet via velcrobånd. Under brug udførte joggeren glat uden klage. Selvom det var nyttigt og værdsat, var joggingbremsen ikke så effektiv, som vi ville have ønsket.

Mens det sænkede cykelanhængeren, stoppede den ikke. Hovedproblemet er ikke selve bremsen eller cykelanhængeren, men snarere resultatet af bremsning med forbremsen versus den bageste. Bremsen er fastgjort til hjulet, men den kan fjernes, hvis du er villig til at gøre dine hænder beskidte (FYI: Hamax giver ikke instruktioner om, hvordan du gør det).

Klassificering af cykelanhængere

Før vi ser på nogle af de faktorer, der skal overvejes, når du køber en cykelanhænger til dine børn, skal vi se på de typer cykelanhængere, der er tilgængelige på markedet. Cykelanhængere kan kategoriseres efter cykelanhængertype og størrelse.

Cykelanhænger størrelse

Cykelanhængernes størrelse defineres som antallet af børn, den kan rumme. Afhængigt af antallet af børn, du vil tage med på en tur, er der to typer cykelanhængere:

 • Dobbelt børne cykel cykelanhænger/to-barn cykelanhængere
 • Enkeltbørnecykelanhænger/cykelanhængere til et barn

Kort sagt er der enten en enkelt eller dobbelt kapacitet cykelanhænger.

Enkelt cykelanhængere rummer en passager og er langt de bedste. Vores test- og kundeundersøgelser har fordelen af ​​at være lettere, overkommelige og aerodynamiske (på grund af at være smalle).

På den anden side, som navnet antyder, kan dobbelt cykelanhængeren rumme to kørere eller passagerer. De to bør dog ikke overstige 39 til 45 kilo. Fordelagtigt har den mere lagerplads i forhold til sin modpart med en enkelt kapacitet. Uanset hvad det er tungere, omfattende og har en højere pris. Hvis du har en familie med tvillinger eller en der vokser, kan det komme godt med.

Type af cykelanhængere

Målet med at købe en cykelanhænger skal være den første parameter, der styrer dit valg. Når du vælger en cykelanhænger til børn, skal du altid huske, at der er dem, du kan konvertere til joggers eller klapvogne. Du kan kun vælge multisport, cykelanhænger plus jogger/klapvogn eller cykelanhænger. Forskellen er, hvor mange hjul hver har.

Der er tilbehør til at konvertere en standard cykelanhænger til en af ​​disse. Multisport-cykelanhængeren er high-end cykelanhænger og kan konverteres til både joggers og klapvogne.

Den anden batch er cykelanhængeren, der kommer med en klapvogn eller joggerhjul. Denne gruppe passer til forældrene, der kun lejlighedsvis bruger cykelanhængere som klapvogne eller joggers.

Klapvogne og jogger type cykelanhængere kommer kun som en flad cykelanhænger uden yderligere vedhæftede filer. Det er altid godt at gå efter high-end modeller på grund af overlegne kvaliteter som polstrede sæder og store hjulstørrelser.

Når du køber en cykelanhænger til flere anvendelser, skal du vælge en, der kan gøre det muligt at konvertere cykelanhængeren til enten en klapvogn eller en jogger. I dette tilfælde skal du købe klapvognens vedhæftede filer og løbehjulene.

Faktorer at fokusere ved køb af din næste cykelanhænger

Hvis du er en ivrig cykelfar eller mor, vil du sætte pris på essensen af ​​at have den bedste cykelanhænger. Afhængigt af antallet af børn, du har, kan du vælge muligheden for enkeltpassager eller dobbeltpassager. Ikke desto mindre skal du kigge på nogle af de væsentlige funktioner, der gør en god cykelanhænger, før du skynder dig og træffer en beslutning, der senere vil være beklagelig.

Trailerens kabine dimensioner

Som en del af sikkerhedskontrollen, skal du vurdere de indvendige kabine dimensioner. Forskellige cykelanhængere kommer i forskellige størrelser. Hvis du handler efter ældre og høje ryttere, kan en forskel på en tomme bestemme, om du vælger et givet mærke.

Nogle cykelanhængere er designet til at have en mindre kabine. I dette tilfælde er hovedrummet og skulderpladsen for ryttere lille. Det er kun high- og medium-cykelanhængere, der har de største hytter.

Når du kontrollerer hovedhøjde, skal du overveje højden fra sædet til toppen af ​​cykelanhængeren. Der er 23” til 30” variationer at vælge imellem afhængigt af barnets højde.

Da kabinedimensionen styrer vægten, er det også relevant at kontrollere påhængsvægtens kapacitet.

Du skal også kontrollere afstanden fra den ene skulder til den anden. De varierer mellem 22” og 25,5”. Dit valg af det bedste mærke skal styres af cykelanhængerens evne til at tilbyde det bedste skulderrum til komfort. Den næste ting er derefter typen af ​​sæder på børnecykelanhængeren, du vælger.

Nogle hytter leveres med indsatser til babyer og spædbørn, som kan tilbyde plads til babyer.

Spænder- og selesæder

Denne variation giver børnene ekstra komfort. Det er en bevarelse af high-end cykelanhængere og leveres med polstring fastgjort til spændet. Skulderstropperne har også polstring.

Styr og ophæng

Ved konvertering af cykelanhængere til joggers er det vigtigt at kontrollere styret.

De fleste cykelanhængere leveres med et justerbart styr. Afhængigt af typen drejes nogle styr for at justere højden. Hvis du har forskellige højder og slentrer og løber i sving, skal du gå efter en med drejeligt styr, da det giver flere højder.

Ligesom cykler afgrænser cykelanhængerspændingerne en glat fra den ujævn tur. Børn elsker glatte forlystelser. For det meste, hvis du har et nagende barn, kan sådanne forlystelser kun gøre dem triste. Det er ikke det, cykling handler om; det har aldrig været tilfældet. Derfor er det vigtigt at overveje en cykelanhænger med et affjedringssystem for at undgå besværet, især for dem der kører på terrængående terræn.

Uanset om det er en dobbelt affjedring eller ej, gør det ingen forskel. Valg af en justerbar affjedring kan dog hjælpe, hvis du bærer børn med forskellige vægte efter tur.

Sæder i en cykelanhænger

Sæder er en komfortfaktor i cykelanhængere til børn. Uanset om du planlægger et barn eller to, skal du altid vælge det bedste sæde. Barnets vægt skal kontrollere den type sæde, du overvejer. Der er tre typer sæder til rådighed:

 • Hængekøjestil
 • Bænke-stil sæder
 • Spænder og selecykelanhængersæder

Denne variation giver børnene ekstra komfort. Det er en bevarelse af high-end cykelanhængere og leveres med polstring fastgjort til spændet. Skulderstropperne har også polstring.

Hængekøje-type cykelanhængersæde

Det findes mest i low-end cykelanhængere. Den leveres med ren nylon- eller plastbånd, der fastgør og understøtter et nylon- eller lærredssæt, der ikke er polstret. I dette design ofres komfort for volumen. Hvis du får dette, skal du være sikker på, at dine børn bliver klemt. Det kan dog være et glimrende valg for en enkelt rytter.

Anhængersæder til bænke

Igen kan du være heldig at få bænken med polstring til high-end cykelanhængere for at give modstandsdygtighed. De er de mest behagelige ifølge vores test. Desuden tilbyder de stor benplads til barnet.

Husk, at typen af ​​sæde på dit barns cykelanhænger definerer cykelanhængerens styrke. Hvis du vil have komfort til dine børn, er high-end variationer det bedste valg. Børn elsker at spise ting. Sørg derfor for, at cykelanhængernes stropper er lavet af ikke-giftige materialer.

Hjulstørrelse, frihøjde og hastighed

Størrelsen på hjulet på en cykelanhænger spiller en stor rolle i dit valg af en given cykelanhænger. Især, som en af ​​vores læsere bemærkede, har nogle cykelanhængere hjulstørrelser, der begrænser din sjov og dine børns.

Hovedsageligt kommer cykelanhængere med størrelse 16” og 20” cykeltype hjul. Disse hjuldimensioner er meget vigtige, da de bestemmer cykelanhængers hastighed og terrænbegrænsninger for en bestemt cykelanhænger.

For eksempel vil størrelsen på 20” cykelanhængere bedre håndtere forskellige terræn, takket være den relativt høje frihøjde i forhold til størrelse 16” hjulcykelanhængere.

De 20-tommer cykelanhængerhjul dæmper børnene også bedre, da de absorberer stødene på de ujævne overflader bedre end størrelse 16-tommer dæk.

For det meste vil 16-tommer cykelanhængere med hjul have en plastikkant, der på trods af hærdning ikke er så elastisk som aluminiums- eller stålfælge, der følger med størrelsen 20-tommer cykelanhængerdæk. Det betyder, at de 16” dæk på en cykelanhænger er udsat for revner og også kan kæde sig, hvilket reducerer deres livscyklus.

Med hensyn til hastighed trækker 16-tommer cykelanhængere på hjul, da de har brug for at gøre mange omdrejninger, men har bedre manøvredygtighed. I det væsentlige betyder dette, at du som forældre arbejder mere på at træde for at tilbagelægge mere afstand. På den anden side, med den større omkreds af 20-tommers dæk, træder forældrene mindre, og cykelanhængeren kører hurtigere.

Vi har ikke personligt målt hastigheden. Imidlertid bevis fra dem, der har angivet den maksimale hastighed for størrelse 16 og 20-tommer cykelanhængerhjul som henholdsvis 10 og 15 mph.

Cykelanhængerens bremsesystem

En anden kritisk faktor er bremsesystemet. Hvis du planlægger at konvertere cykelanhængeren til en klapvogn, skal du se på den type bremser, den følger med, hvis de kan tillade dig. Selvom bremser ikke gør meget, er tilstedeværelsen af ​​en ekstra sikkerhedsfunktion.

Når den udelukkende fungerer som en cykelanhænger, behøver du ikke helt bremser. Når du konverterer og bruger cykelanhængeren som en jogger eller klapvogn, er det dog absolut nødvendigt at have et funktionelt bremsesystem.

Trailere leveres med en fodbremse, som mest bruges i klapvognstilstand. Håndbremser på cykelanhængere er nyttige, når du løber eller stryger, når de går i indgreb med det samme.

Du vil bemærke, at high-end cykelanhængere som Thule Chariot Cheetah XT og Thule Chariot Cross eller endda Hamax Outback kommer med standard parasoller og regntæpper.

High-end cykelanhængere som Thule Chariot Lite og Hamax Outback leveres med ekstra bremsesystemer, du skal købe separat.

Beskyttelse til cykelanhænger

Ingen kan forudsige vejret. Kontroller derfor også cykelanhængerdækslerne. Nogle cykelanhængere, vi har gennemgået, leveres med plastdæksler.

Det anbefales også at kontrollere, om cykelanhængeren har en solafskærmning. Hvis cykelanhængeren har mulighed for at vedhæfte dem, kan du købe dem som tilføjelser, hvilket muligvis tiltrækker ekstra omkostninger, men det er et værdigt skridt.

Cykelanhængerens vinduer

Hvad er det sjove ved et udendørs eventyr, når det er begrænset fra at se den naturskønne udsigt? Børn er visuelle væsner; de ser at opleve, rose og tro. Dette betyder, at din bedste cykelanhænger skal vælges med sidevinduer.

Mens disse vinduer primært spiller en rolle i at tillade synlighed, fungerer de ligeledes som en UV-beskytter.

Takket være Thule, Hamax og Burleys gennemtænkte design er de UV-blokerende vinduer standard i deres cykelanhængere. Nogle cykelanhængermærker som InStep og Allen Sports leveres ikke med et UV-blokerende vindue.

Cykelanhængerens lagerplads

Ingen ønsker at trække en cykelanhænger og have et læs tilbage uden plads. I stedet skal forældre være så fri som muligt, når de trækker cykelanhængere. Producenter og designere fandt ud af dette og inkluderede noget lagerplads bag de fleste cykelanhængere.

Når du tager to eller en passiv passager med på en tur, vil du måske have noget af deres tilbehør som regnfrakker, hjelme, balancecykler, håndklæder, trøjer, jakker, snacks og andet væsentligt.

Hvis dette er tilfældet, skal du vælge den bedste cykelanhænger, du vil købe, baseret på den lagerplads, du har brug for. Disse opbevaringsrum kan bære alt, inklusive campingmaterialer. Et nyttigt tip, der bestemmer lagerpladsen, er formen på cykelanhængeren.

Du vil også have lagerplads i nogle cykelanhængere, der også kan være nyttige til at holde nogle værdigenstande som nøgler, penge, telefoner og øretelefoner. Opbevaringspladsen er dog mere nyttig i klapvognstilstand end ved cykling, selvom du stadig kan bruge den.

Bemærk, at nogle opbevaring af cykelanhængere kan påvirke, hvordan du træder, især hvis du planlægger at slentre eller løbe med cykelanhængeren.

Cykelanhængerrammer

Rammen bærer vægten af ​​hele cykelanhængeren, inklusive børnene og et par ting, der er opbevaret.

Når du finder den bedste cykelanhænger, skal du overveje rammedesignet og materialet. Cykelanhængere, hvis stel er lavet af stål er dyrere og holdbare end dem, der er lavet af aluminium eller legering.

Uanset hvilket valg du foretager, skal du sikre dig, at rammen er robust nok til at understøtte dine behov.

Det bedste rammedesign er det, der tilbyder et rullebur/stænger, der beskytter cykelanhængeren elastisk, hvis den vælter eller vælter.

Bemærk, at du ikke kan garantere, at en køretøjskollision bliver afskærmet på trods af disse rammes robusthed, så pas altid på, selv når du har den hårdeste ramme til din cykelanhænger.

Reflekser eller flag på cykelanhængeren

For sikkerhed under cykling er synlighed en væsentlig faktor. At have et reflekterende dækmateriale, reflektorer og reflekterende flag kan reducere kollisionen med joggere, cyklister og andre mennesker på din vej markant, undertiden endda kæledyr. Sørg for, at den cykelanhænger, du til sidst vælger, har en reflekterende strimmel, reflektor eller flag for at øge dens synlighed.

Cykelanhængerens foldbarhed

Selv når du tænker på denne funktion som ubetydelig, kommer den i spil, når du opbevarer din cykelanhænger.

Nogle gange er du på camping eller på cykeltur og vil placere din cykelanhænger i bagagerummet. Hvis den ikke kan foldes sammen, kan det tage et enormt rum, hvilket begrænser det, du tager med dig.

En sammenklappelig cykelanhænger tager dog lille plads. Nogle af de faktorer, der bestemmer sammenklappelighed, omfatter hurtigudløsningshjul og hurtigfoldemekanismer. Gå efter en, der er let at folde.

Kontroller også dimensionerne, når de er foldet, og vælg, om det er en nødvendighed eller et nagende problem efter købet.