HejAlbert Anmeldelse 2024 → Prøv Et Lærerigt Univers For Børn!

HejAlbert

Med appen HejAlbert har du timevis af givende og lærerig underholdning til børn i aldersgruppen 3 til 16 år. Appen hjælper dine børn med at lære og udvikle sig fagligt – men universet er både inspirerende, eventyrligt og spændende at navigere rundt i. Allerede nu har mere end 300.000 familier anvendt HejAlbert i forbindelse med matematik og regning – vi har testet appen og giver dermed vores vurdering.

Måske du og dine børn bliver de næste brugere?

PRØV HEJALBERT GRATIS FREM TIL 29. JUNI

Hvad er HejAlbert? Hent appen allerede i dag!

Appen, HejAlbert, er skabt med henblik på at skabe et lærerigt univers for børn i alle aldersgrupper. At lære og udvikle sig behøver langt fra at være kedeligt. Universet er inddelt i to aldersgrupper; 3 til 9 år og 10 til16 år og målretter herefter indholdet til børnenes alder og udviklingstrin.

Mange børn og unge har svært ved matematik, og det kan derfor volde dem problemer at følge med i undervisningen og opnå de læringstrin- og mål der er på forhånd er sat for dem. Lige så snart noget er svært, er risikoen for at man bliver hægtet af væsentligt større. Man taber hurtigt interessen, og har ikke længere hverken mod eller lyst til at lade sig udfordre. Det er en skam – for det er gennem udfordringen man lærer allermest!

Derfor kan du bruge appen, HejAlbert, til at hjælpe dit barn med matematikken. Det er dermed med til at styrke dit barns tro på egne evner og i sidste ende forhøje både karakter og selvtillid. Næstenævnte er i særdeleshed vigtige!

Derudover indeholder appen også andre sjove udfordringer. Du kan eksempelvis også højne dit barns niveau i engelsk – og bruge appen som supplement til undervisningen. At kunne mestre de engelske sprog er en livsvigtig lektie, som for alvor vil gavne. Derfor er det en god idé at introducere barnet til det engelske sprog tidligt – og sørge for at barnet hurtigt bliver komfortabel og sikker i sproget. Frygten for at fejle afholder ofte børn – og mennesker generelt – fra at tale engelsk frit!

Til de yngste: Gruppen 3 til 9 år

Indholdet varierer naturligvis i forhold til barnets alder, da der er stor forskel på læringsniveauet og sværhedsgraden afhængigt af, om barnet er 3 eller 9 år. Dog indeholder denne del af appen alt lige fra matematiske gåder, det første bekendtskab med engelsk, diverse puslespil og programmeringsøvelser. Der findes over 3200 aktiviteter i denne kategori.

Til de ældste: 10 til 16 år

Til de ældre børn og teenagers findes blandt andet lektiehjælp, som fås direkte på mobilen. En nem løsning! Derudover kan forældre følge de forskellige læringsplaner, som også er at finde på appen. Appen tilbyder her skræddersyet løsninger, der passer til det eksakte klassetrin. Her vil dit barn eller teenager få mulighed for animerede videoleksikoner i matematik – en god måde at lære på!

OBS! Dog er HejAlbert appen endnu ikke lanceret til de største børn i Danmark. Dette er dog undervejs.

Selv hvis dit barn kører fast i en øvelse, er HejAlbert programmeret til på pædagogisk vis at hjælpe barnet med at nå frem til den korrekte løsning.

Du kan allerede hente appen i dag og garantere dit barns matematiske og engelske indlæring. En god og nem lektiehjælp lige ved hånden.

Vælg mellem forskellige abonnementer:

På HejAlbert kan du vælge mellem forskellige abonnementer; Basic, plus og standard hedder de!

  • Hvad kan et basic abonnement?
    Med et basic abonnement får du adgang til én bruger samt matematik og standardrapport. Du får dermed ikke adgang til hverken engelsk eller programmering. Denne løsning er derfor ikke velegnet, hvis det eksempelvis er det engelske, der driller – eller hvis der er flere børn i husstanden, der skal have online lektiehjælp. Prisen på dette abonnement er 69 kroner om måneden.
  • Hvad kan plus abonnementet? 
    Plus abonnementet anslås i følge HejAlbert at være den mest populære løsning i blandt de tre. Denne pakke giver fire brugere adgang på samme tid – og indeholder foruden matematik også både engelsk og programmering. Derudover kan du også finde detaljeret rapport for Junior matematik. Denne pakke koster 109 kroner månedligt.
  • Hvad kan standardabonnementet? 
  • Et standardabonnement hos HejAlbert kan teoretisk det samme som plus abonnementet – med alt fra engelsk, programmering, matematik og den detaljerede rapport for Junior matematik – men har til gengæld kun adgang til én enkelt bruger. Derfor egner denne løsning sig ideelt til familien, hvor der eksempelvis kun er ét skolebarn. Denne pakke koster 95 kroner om måneden. Er der flere børn på matriklen, kan man for blot 14 kroner mere i måneden få den fulde adgang til alle. Det er derfor – i vores optik – værd at overveje! Derfor hælder vi mest til plus-løsningen.

Vil du vide mere om HejAlberts anmeldelser på Trustpilot?

Anmeldelserne på Trustpilot er både i den positive ende og i den negative. Her har 51 procent bedømt firmaet og deres ydelser som fremragende, hvorimod 39 procent har vurderet HejAlbert som dårligt. Da der er hele 39 procent, der har udvist direkte utilfredshed med firmaets service, er dette en væsentlig betragtning, der er nødt til at komme med i vores “bedst i test.”

HejAlbert har desuden kun 194 besvarelser på Trustpilot – hvilket er relativ få.

Hvad kan grunden være til de negative anmeldelser?

Nogle af de negative henvendelser beror på, at flere kunder ikke ytrer at have fået den tiltænkte service, omend deres penge fortsat er blevet trukket.  Flere af de tidligere kunder på Trustpilot skriver, at pengene fortsat er blevet trukket, selvom de har meldt sig ud.

Dog modtager HejAlbert også rosende ord. Der bliver eksempelvis nævnt, at appen er særdeles brugervenlig. Blandt andet siger én af anmelderne, som er forhenværende matematiklærer, at appen er god til læring af matematisk karakter. Dét må siges at være et stort plus i bogen!

Flere nævner desuden, at der ikke varsels før pengene trækkes, efter at en prøveperiode er ophørt. Vores anbefaling er da, at hvis du tilmelder dig en rabatkode eller en gratis prøveperiode, at du da jævnligt holder dig orienteret omkring, hvornår denne periode ophører. Det er nemlig overhovedet ikke i strid med lovgivningen, at der ikke varsles om, at prøveperioden ophører, såfremt dette blot har været informeret klart og tydeligt ud, da aftalen blev indgået.

Findes der en rabatkode til HejAlbert?

Der findes jævnligt rabatkoder eller gratis prøveperioder til HejAlbert. Du kan enten besøge hjemmesiden eller bruge Google til at finde aktuelle rabatter eller prøveperioder. Vi, hos Bedsttest, bruger blandt andet betalte links, som en del af vores samarbejde med diverse firmaer – blandt andet HejAlbert. Det betyder også, at vi tjener penge på samarbejdet, såfremt vores læsere vælger at bestille et abonnement gennem vores links.

PRØV HEJALBERT GRATIS FREM TIL 29. JUNI

Hvordan afmelder jeg mit abonnement hos HejAlbert?

HejAlbertI og med at flere anmeldelser på Trustpilot har omhandlet forkert opsigelse, har vi valgt at lave en gennemgang af, hvordan du opsiger dit abonnement. Dermed skulle fremtidige misforståelser gerne undgås og afværges i tide.

Hvis du har købt dit abonnement via HejAlberts hjemmeside, kan du nemt opsige det via hjemmesiden. Her går du til fanen “mine sider” og trykker derefter på “opsig medlemskab.” Her vil du blive spurgt ind til årsagen, som du valgfrit kan forklare. Derefter er det vigtigt, du tjekker din mail. Du vil nemlig kort efter modtage en mail som bekræftelse på, at dit abonnement nu er opsagt. Har du ikke modtaget denne mail, har du ikke fået opsagt dit abonnement korrekt. Hvis dette er tilfældet, bør du kontakt kundeservice, som naturligvis vil være behjælpelige med dette.

Ellers finder du også en guide til at opsige dit abonnement via både App store og Google Play på HejAlberts hjemmeside.

Hos kundeservice har de dog ikke adgang til at opsige abonnementet for dig – men de er behjælpelige i forhold til at guide dig trygt og sikkert igennem hele processen!

I stedet for at afmelde dit abonnement kan du også altid ændre i det – det kan eksempelvis være i forbindelse med både op- og nedgradering.

Hvordan foregår betaling:

Betalingen foregår via det kort, du har tilmeldt i forbindelse med oprettelsen. Pengene trækkes automatisk indtil, du opsiger. Du kan både bruge VISA, MasterCard, Apple-pay og andre udenlandske betalingsmetoder.

Kontakt info på HejAlbert:

Firmanavn: HejAlbert
Adresse: Albert, Polhemsplatsen 5
Postnummer: 7, 411 03
By: Göteborg
CVR: 559020-9093
Hjemmeside: Hejalbert.dk
Kontakt: [email protected]

De mest stillede spørgsmål: Få svar her!

Hvordan fungerer en gratis prøveperiode?

En gratis prøveperiode kan aktiveres, såfremt den er tilgængelig. Efter perioden er ophørt, går abonnementet automatisk over til egen betaling. Du skal dermed aktivt opsige dit abonnement, hvis ikke du ønsker at forsætte. Se ovenfor hvordan.

Hvem har udviklet appen, HejAlbert?

Appen er udviklet af både lærer og pædagoger. Det er også derfor, at appen tilbyder læringsplaner – da disse er udviklet ud fra et fagligt grundlag.

Hvilke oplysninger skal jeg indtaste for at oprette en bruger?

For at tegne medlemskab hos HejAlbert, skal du indtaste e-mail og kontooplysninger. Du kan også vælge at indsatse dit barns telefonnummer, således dit barn også kan modtage info på deres egen telefon.

Hvornår lanceres appen til de store børn?

Den præcise udgivelsesdato er ikke fastlagt endnu – dog arbejdes der på højtryk. En god idé er at følge diverse sociale medier samt hjemmesiden for at være opdateret.

PRØV HEJALBERT GRATIS FREM TIL 29. JUNI

Populære Tests