Hundegård Test 2024 → Se De 3 Bedste Hundegårde

Hundegård

Er du på udkig efter en hundegård til din hund? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i artiklen har vi nemlig fundet de bedste hundegårde, som du kan købe lige nu. Dem præsenterer vi dig for lige om lidt, og på den anden side af vores lille bedst i test liste, får du en masse gode råd til, hvordan du kan spare penge på dit køb af hundegård.

Læs med og bliv klogere på hundegårde og få inspiration til, hvilken model du skal købe til lige netop din hund.

Savic Dog Park – Bedste indendørs hundegård

Savic Dog Park hundegårde i sort farve - 3 størrelser

Vi starter med den bedste indendørs hundegård; Savic Dog Park. Gården kan købes i tre forskellige størrelser, så du helt selv kan vælge den model, der passer bedst til både hundens og rummets størrelse.

Fordelen ved at have en hundegård inde er naturligvis, at man undgår at hunden løber rundt i hele huset. Det kan eksempelvis være relevant i forbindelse med træning, når man har gæster, der er lidt hundeforskrækket eller hvis der er alarm i huset om natten og når man ikke er hjemme.

Fordele ved Savic Dog Park

Lige præcis denne indendørs hundegård fra Savic er særlig interessant af flere årsager. Først og fremmest er den utrolig nem at samle; det kræver intet værktøj. Dernæst kan du glæde dig over, at den kan foldes sammen, så den ligger helt fladt. Det gør den ikke bare overskuelig at opbevare, men også nem at tage med sig, hvis man eksempelvis skal i sommerhus, på camping eller lignende.

Endelig kan du glæde dig over, at det her er en hundegård, der både kan bruges inde og ude. Stålet er nemlig beklædt med zink, hvilket reducerer risikoen for, at der udvikler sig rust. Vi anbefaler dog, at du primært benytter Savic Dog Park som en indendørs hundegård.

Hortus Hundegård – Bedste udendørs hundegård

Hundegård Stor Model 9 Sider + 1 Låge

Har du derimod brug for den bedste udendørs hundegård, som skal kunne holde til at stå ude store dele af året, så tag et kig på denne model fra Hortus. Den kan købes i tre forskellige størrelser (lille, mellem og stor). Dermed kan du sagtens få en model, der giver god plads til, at din hund kan bevæge sig rundt.

Hundegården her er meget solid og er bygget i galvaniseret stål. Det gør den oplagt til at stå ude, og det gør fodpladerne, som giver mulighed for at fastgøre hundegården til et fast underlag også. Samlingen er nem og meget lige til, hvis blot du benytter de bolte og møtrikker, der følger med i købet.

Med et grundareal på cirka 8,6 kvadratmeter, er der okay med plads til selv de store hunde, der har brug for at kunne være ude i det fri uden at kunne løbe løbsk. Det kan eksempelvis være til dig, der bor tæt på en stor vej, der har en hund, som har det svært med fremmede eller som bare har problemer med, at hunden løber væk, når først den kommer udenfor.

vidaXL hundeløbegård – Bedste hundegård med tag

vidaXL hundeløbegård

Hvis du er på udkig efter den bedste hundegård med tag, så kan vi kun anbefale denne model fra vidaXL. Fordelen ved denne er nemlig, at den har fast tag og dermed sikrer den lidt ly for regn og UV-stråler. Det er i modsætning til mange af de andre hundegårde med tag af net, hvor den primære funktion er at holde hunden fra at springe ud.

Denne hundegård med tag kan købes i fem forskellige størrelser, og dermed kan der være plads til store og små hunde alt efter behov. Prisen er rimelig fornuftig, og det pulverlakerede stål holder til at stå ude i de al slags vind og vejrforhold.

Med en hundegård som denne kan du være helt tryg ved at have din hund udenfor selvom du kort er væk fra adressen eller beskæftiget med noget andet. Skulle det begynde at regne eller skulle solen blive for skarp, kan den nemlig gå i ly under halvtaget. Bare sørg for, at den har alt den skal bruge i forhold til våd og tør føde, samt legetøj, hundekurv og lignende.

Sådan finder vi de bedste hundegårde

Det var vores liste med de bedste hundegårde. Forhåbentligt er der en eller flere af dem, der kan passe til dine og din hunds behov. Lige om lidt går vi mere i dybden med hundegårde på tilbud og andre ting, der er gode at vide. Først skal det dog handle lidt om, hvordan vi finder de bedste hundegårde.

Som du måske allerede ved, hvis du er en fast læser her på siden, så tester vi ikke selv de hundegårde som vi præsenterer. Det er desværre en alt for ressourcekrævende proces til, at vi ville kunne opretholde vores kadence i forhold til udgivelser og kvaliteten heraf.

I stedet baserer vi lister som denne over de bedste hundegårde på diverse data, som vi har til rådighed for et bredt udvalg af hundegårde. Det er informationer som priser, tekniske specifikationer, funktioner, samt anmeldelser fra kunder og eksperter, når de er tilgængelige.

Alle disse informationer samles og analyseres med henblik på at finde den bedste hundegård i hver af de kategorier, som ovenstående liste er delt op i. Det betyder, at resultaterne af vores analyse er de hundegårde, som du netop er blevet præsenteret for.

Køb en hundegård på tilbud

Køb en hundegård på tilbud og spar masser af penge. Ja, det lyder nemt, men det er naturligvis ikke noget, der altid er i vores eller dine hænder. Det er trods alt forhandlerne selv, der bestemmer, hvornår de vil sætte en vare på tilbud.

Derfor er der ingen garanti for, at lige netop den hundegård, som du gerne vil købe, er på tilbud, når du har tænkt dig at købe den. Et godt sted at starte er dog ved de forhandlere, som vi linker ind til via ovenstående bedst i test oversigt. De er nemlig generelt gode til at holde udsalg, og dermed sker det fra tid til anden, at du kan købe en hundegård på tilbud hos dem.

Hvor stor skal en hundegård være?

Det kan være svært at svare konkret på, hvor stor en hundegård skal være. Det afhænger nemlig af formålet. En indendørs hundegård, som kun bliver brugt sporadisk mens man har gæster kan eksempelvis godt være lidt mindre, end en udendørs hundegård, hvor hunden er lukket inde store dele af dagen.

Generelt er anbefalingen, at en hundegård skal være stor nok til, at hunden kan gå rundt, lege og opholde sig i forskellige områder. Det vil sige, at den helst ikke skal have en fornemmelse af, at den er lukket inde i et bur.

Hvad konverterer det til i kvadratmeter? Det kan være svært at sige. For helt små hunde kan det være 4 kvadratmeter, og for de største hunde kan det være op mod 20 kvadratmeter. Det vigtigste er, at du betragter hundegården som en måde at give hunden frihed på og altså ikke en måde at spærre den inde på.

Køb en hundegård online og spar penge

Du kan med fordel overveje at købe en hundegård online. I mange tilfælde vil det nemlig være den bedste løsning i forhold til at få en god pris og i øvrigt finde den bedste hundegård. Det skyldes, at mange webshops har lavere priser på deres hundegårde end fysiske butikker.

Samtidig er antallet af fysiske butikker, der rent faktisk sælger hundegårde ikke ret stort. Sorterer man efterfølgende dem fra, der ikke har mere end et par hundegårde i deres sortiment, så er der stort set ingen fysiske butikker, hvor man kan gå hen.

Det forholder sig anderledes på internettet. Der er nemlig flere webshops, der har et bredt udvalg af forskellige hundegårde. Eksempler på sådanne er dem, der linkes ind til via bedst i test oversigten. Derfor er det også et godt sted at kigge, hvis du vil undersøge mulighederne for køb af hundegård.

Vælg mellem mange gode forhandlere

Når du skal købe en hundegård har du masser af gode forhandlere, som du kan vælge i mellem. Nogle af dem er traditionelle fysiske butikker, andre er webshops og så er der dem, der både er til stede på internettet og ”i virkeligheden”.

Nedenstående liste er blot et udvalg af de butikker, hvor du enten altid eller fra tid til anden kan købe en hundegård:

  • Bilka
  • Bauhaus
  • Biltema
  • COOP
  • CDON
  • Davidsen

Hundegård bedst i test: Hvilken skal man vælge?

Det var alt, hvad vi havde at sige om hundegårde i denne omgang. Vi håber naturligvis, at du er blevet klogere og måske ovenikøbet har fundet lige præcis den hundegård, som du skal investere i. Skulle du have glemt, hvilke hundegårde vi præsenterede først i artiklen, så får du lige her en kort opsummering:

  • Bedste indendørs hundegård: Savic Dog Park
  • Bedste udendørs hundegård: Hortus Hundegård
  • Bedste hundegård med tag: vidaXL hundeløbegård

Ved at scrolle op øverst i artiklen vil du kunne læse mere om de ovenstående modeller, og det er også der, at du kan klikke dig videre til webshops, der forhandler hver hundegård til salg.