Hundeseng Test 2024 → Se De 2 Bedste Hundekurve

Hundeseng

Langt de fleste hundeejere kan vist godt blive enige om, at kun det bedste er godt nok for deres hund. Af mange bliver hunden betragtet som en del af familien, og skal derfor også behandles som sådan. En ting, som de fleste hunde sætter pris på er en god hundeseng – og det er lige netop det, det skal handle om i denne artikel.

Vi har nemlig fundet de bedste hundesenge, som du kan købe lige nu. Dem præsenterer vi dig for lige om et øjeblik. Listen over de bedste hundesenge er delt op i kategorier, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvilken model, der passer bedst til lige netop din hunds behov. 

På den anden side af vores lille bedst i test liste, har vi samlet lidt flere informationer om og gode råd til køb af hundeseng. Her kan du blandt andet læse mere om, hvordan du sparer penge på købet og meget mere.

Du kan altså roligt glæde dig til at blive forhåbentligt meget klogere på køb af hundeseng – uanset om det så er første gang, at du anskaffer dig en sådan, eller om du er rutineret. Nu kan vi vist ikke trække den længere. Her er de bedste hundesenge – tak fordi du læser med!

Cloud7 Sleepy Deluxe – Bedste hundeseng

CLOUD7 HUNDESENG SLEEPY DELUXE VANDTÆT GRAPHITE

 

Titlen som den bedste hundeseng går til denne Cloud7 Sleepy Deluxe model, der vitterligt får din hund til at føle sig som i den syvende himmel. Modellen kan købes i fire forskellige størrelser, og passer derfor til både små, mellemstore og store hunde. Derudover fås den i mange forskellige farver, så den kan matche boligindretningen og hunden.

Siderne på Cloud7 Sleepy Deluxe er opbygget af fire separate rum, som er udfyldt med såkaldt low-noise granulat. Som navnet indikerer, betyder det, at det i hvert fald ikke er fyldet, der er skyld i støj fra hundesengen, når din hund ikke helt kan finde ud af, hvordan den skal ligge. Samtidig kan du glæde dig over, at dee kan vaskes i vaskemaskinen, og kan i øvrigt også pilles af hver for sig, fordi de er fastgjort til bunden med velcro.

Udover de fire rum, som udgør siderne på hundesengen, er der også en quiltet madras i bunden. Den holder sin form i lang tid, og kan i øvrigt også tages ud og vaskes efter behov. Det behov opstår heldigvis ikke så ofte, for betrækket på hundesengen er nemlig vandtæt. Som du måske kan forestille dig, betyder det nem rengøring og endda mulighed for at tage hundesengen med udenfor, hvis der er behov for det.

Buster Memory Foam hundeseng – Bedste Buster hundeseng

Memory Foam BUSTER

Der er rigtig mange, der er interesserede i en hundeseng fra mærket Buset, og det er ikke helt uden grund. De er nemlig kendt for deres høje kvalitet og for at være et storhit hos mange hunde – især dem med gigt, muskelsmerter eller lignende. Men hvilken model er den bedste Buster hundeseng?

Hvis du spørger os, så er det uden tvivl Denne Buster Memory Foam hundeseng. Som navnet indikerer, har den en memory foam madras. Det er det her materiale, der tilpasser sig og husker formen på den hunde, der ligger på hundesengen.

Det er samtidig særligt støttende, hvilket naturligvis er essentielt, når en sådan Buster hundeseng benyttes af ældre hunde eller hunde, der lider af diverse muskelrelaterede sygdomme. Fyldet klumper sig ikke sammen, men sørger i stedet for, at sengen er behagelig at ligge på – både nu og mange år ud i fremtiden.

Betrækket er i alcantara polyester, som er ualmindeligt blødt og behageligt. Sammen med selve skummadrassen, er det også med til at gøre denne hundesengen luftig og lun. Samtidig kan det vaskes ved op til 30 grader, hvilket gør det dejligt nemt at holde hundesengen ren og lækker.

Så hvis du er på udkig efter den bedste Buster hundeseng, er der ingen tvivl om, at denne model er et oplagt bud. Den kan i øvrigt fås i fire forskellige og meget neutrale farver, samt i medium og large.

Sådan finder vi de bedste hundesenge

Det var vores liste over de bedste hundesenge. Forhåbentligt var der en eller flere af dem, som fangede din interesse, eller som minimum kunne give dig lidt inspiration til, hvad du skal kigge efter. Lige om lidt får du, som lovet, lidt mere generel information køb af hundeseng, men vi har lige et enkelt stop på vejen.

Vi vil nemlig gerne kort lige fortælle om, hvordan vi har fundet de bedste hundesenge. Det er nemlig ikke os selv, der har testet dem. Det har vi hverken kompetencer eller ressourcer til at gøre, så det har vi ladet andre om.

I stedet er ovenstående bedst i test liste for hundesenge baseret på en bredere analyse af produktudvalget i Danmark. Her har vi indsamlet data såsom tekniske specifikationer, produktinformationer og priser, samt forbrugeranmeldelser og ekspertanmeldelser, når de er tilgængelige.

Alle disse informationer er efterfølgende blevet analyseret grundigt med det formål at finde de bedste hundesenge i hver af listens kategorier. Resultatet af dette analysearbejde er du naturligvis lige blevet præsenteret for.

I oversigten ovenfor har vi fremhævet nogle af de elementer, der har fået hver af de præsenterede hundesenge til at skille sig ud fra mængden. Så er du nysgerrig, er det bare med at nærlæse bedst i test listen.

Køb en hundeseng på tilbud

Selvom din hund naturligvis skal have det bedste af det bedste, så er der ingen grund til at bruge flere penge end højst nødvendigt. Derfor kan du med fordel udnytte muligheden for at købe en hundeseng på tilbud.

Det sker nemlig af og til, at du kan finde de bedste hundesenge på tilbud, og her er altså bare med at slå til. Så kan du nemlig spare lidt penge, som kan gå til andre ting i budgettet.  Er budgettet lidt stramt, kan et udsalg på hundesenge også være en måde, hvorpå du kan få råd til en bedre og dyrere seng, uden at bruge mere, end der er penge til.

Der er altså mange gode grunde til at købe en hundeseng på tilbud. Det største problem er i virkeligheden at finde tilbuddene. De er der, men det varierer naturligvis, hvornår og hvor meget prisen er sat ned.

Vi forsøger så vidt muligt altid at linke ind til forhandlere via bedst i test listen, som er gode til at sætte deres hundesenge på tilbud. Men det er naturligvis ingen garanti for, at der er udsalg på lige præcis den seng, som du gerne vil købe til din hund, når du vil købe den. Det er dog et oplagt sted at starte din søgen.

En investering, der gør forskellen for din hund

Vi vil alle det bedste for vores hund – det er der ingen tvivl om. Men nogle gange kan det godt være svært at vide præcis, hvad det bedste for hunden er. Når det kommer til soveplads, er der ingen tvivl om, at man gør sin hund en kæmpe tjeneste ved at købe den en god hundeseng.

Det kan i nogle tilfælde godt være noget af en investering. Du bemærkede måske på listen ovenfor, at nogle af de bedste hundesenge kostede på den gode side af 1.000 kroner. Det er naturligvis ikke bare et greb i lommen for mange, men vi er af den overbevisning, at det er investeringen værd.

En god hundeseng holder nemlig i mange år, og er samtidig med til at sikre øget komfort og tryghed for din hund. For selvom den i teorien godt kan sove i et hundebur, på gulvet eller på et gulvtæppe, så er der fordele ved hundesenge.

Eksempelvis sikrer de, at hunden kommer lidt op fra gulvet og bliver dækket lidt mere til. Det reducerer risikoen for, at de får træk og den vej rundt kan blive syge. Samtidig er der ingen tvivl om, at det kan være mere behagelig for dem og bedre for deres søvn, når de har et ordentligt blødt underlag at sove på.

Hundesenge er gode på farten og derhjemme

Endnu en fordel ved en hundeseng er, at det ofte er noget, man kan tage med sig, som hunden er tryg ved. Er i derfor på farten fra tid til anden, kan det være en god idé at tage hundesengen med hjemmefra.

En medbragt hundeseng kan nemlig være noget nær det eneste, som giver hunden tryghed i ellers fremmede omgivelser. Det er naturligvis ikke et problem for alle hunde, men er den mest tryg i sine vante rammer, er der ingen tvivl om, at du gør den en tjeneste ved at medbringe hundesengen hjemmefra.

Det forudsætter naturligvis, at det er en hundeseng man kan tage med sig. Er det eksempelvis en model på ben, som den Scruffs Regent vi præsenterede ovenfor, så er det måske lidt besværligt. Er den i stedet lidt blødere og måske adskillelig, vil det være en lidt bedre hundeseng at tage med sig på farten.

Alternativet er naturligvis også, at man har en hundeseng derhjemme og en, som fast kommer med, når man er væk hjemmefra. Ulempen ved dette kan være, at hunden ikke vænner sig til hundesengen i trygge omgivelser, og derfor giver den ikke helt den samme effekt, når man er ude.

Derfor er en donut hundeseng så populær

Som vi tidligere var inde på, så er donut hundesenge meget populære. Men hvorfor? Ja, det skyldes flere ting. Ofte er de meget søde og hyggelige – både for hunden at ligge i og for mennesker at kigge på.

Samtidig har de, i modsætning til mange hundesenge, bløde kanter, som gør, at hunden har lidt flere måder, hvorpå den kan ligge i en donut hundeseng. Hvis den er lidt for stor, eller bare gerne vil ligge anderledes, kan den nemlig sagtens hænge udover kanterne eller lignende.

Derudover er donut hundesenge ofte sådan, at de relativt nemt kan medbringes alle steder. Det skyldes igen de bløde materialer, som sikrer, at man nemt kan mase dem ind i bagagerummet, have dem med oven på IKEA-nettet med sengetøj og så videre.

Buster hundesenge er kendt for deres kvalitet

Hvis du skal have en hundeseng af høj kvalitet, og som er velegnet til ældre hunde, der ofte oplever lidt svaghed i leddene og musklerne, så er der ingen tvivl om, at en Buster hundeseng er et oplagt valg.

Som vi kort beskrev ovenfor, da vi introducerede den bedste Buster hundeseng, så er det et mærke, der blandt andet bruger memory foam i deres senge til hunde. Som vi kender det fra mennesker, er det et rigtig godt materiale til dem, der eksempelvis døjer med gigt, muskelsvind, muskelsmerter eller generel ømhed.

Det er ikke anderledes for hunde, og derfor er der mange, der vælger at købe en Buster hundeseng til deres aldrende eller syge hund. Når det så er sagt, så kan det også være et oplagt køb til yngre hunde, der ikke døjer med noget. Komforten er nemlig fortsat helt i top uanset kroppens tilstand.

Køb din nye hundeseng online og spar penge

Vi anbefaler, at du køber din hundeseng online. Det har nemlig en række fordele kontra et køb i en fysisk butik. Først og fremmest er det en mulighed for at spare penge. Mange webshops har ofte lavere priser end deres fysiske pendanter, og det er naturligvis en fordel for dig.

Årsagen til lavere priser på internettet er ikke noget, vi vil bruge meget tid på at gå i dybden med her. Men det skyldes kort sagt større konkurrence på internettet. Det er noget, som vi har nørdet lidt med i nogle af vores andre artikler, så der kan du læse mere, hvis du har lyst til det.

Men de lavere priser og bedre kundeforhold er ikke det eneste, der gør det attraktivt at købe en hundeseng online. Typisk vil du også have adgang til et langt større udvalg af hundesenge, når du handler på internettet.

Det skyldes simpelthen, at der er langt flere forhandlere og de kan have væsentlig flere produkter på lagerhylderne, end en butik kan have på sit gulvareal. Det er altså helt lavpraktiske årsager, der er med til at gøre køb af hundeseng på internettet til det oplagte valg.

Masser af populære forhandlere

Det er dog også helt okay, hvis du foretrækker at klare dine køb af hundetilbehør i fysiske butikker, hvor du kan mærke og se hundesengen i virkeligheden. Uanset om du er til den ene eller anden type af forhandler, kan du være helt rolig ved, at du har masser af steder, hvor du kan lægge dine penge.

Nedenstående liste er nemlig blot et lille udvalg af forhandlere, der sælger hundesenge:

 • Bilka
 • Biltema
 • Jem & Fix
 • Bauhaus
 • COOP
 • Luksushund
 • Dyrelageret
 • Petlux

Nogle af forhandlerne vil du muligvis genkende fra listen over de bedste hundesenge længere oppe i artiklen. Det er naturligvis ikke et tilfælde. Det er nemlig nogle af de bedste og mest populære webshops, der sælger udstyr og tilbehør til hunde.

Hundeseng bedst i test: Hvilken hundeseng er bedst?

Så nåede vi næsten enden på denne hundeseng bedst i test artikel. Vi håber naturligvis, at du er blevet bare en anelse klogere på, hvilke hundeseng, der er bedst til lige netop din hund.

Hvis du skulle have glemt mulighederne, så har vi nedenfor lavet en lille opsummering af bedst i test listen fra først i artiklen. Så kan du nemlig være helt skarp på, hvilken hundeseng der er bedst, når du går herfra.

 • Bedste hundeseng: Cloud7 Sleepy Deluxe
 • Bedste donut hundeseng: Fluffy hundseng i brun
 • Bedste fluffy hundeseng: Cloud7 Sleepy Plush
 • Bedste hundeseng på ben: Scruffs Regent hundesofa
 • Bedste Buster hundeseng: Buster Memory Foam hundeseng

Har du brug for at få genopfrisket, hvorfor de enkelte hundesenge fortjener en plads på listen her? Så er det bare med at scrolle op til deres afsnit i starten af artiklen. Det er nemlig lige der, at du kan finde vores beskrivelse af dem hver især. Det er ligeledes der, at du kan klikke dig direkte videre til webshops, der sælger hver af de fremhævede hundesenge.

Tak fordi du læste med – og god fornøjelse med dit køb af den bedste hundeseng!

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Fluffy fv. brun

Det er blevet meget populært med en såkaldt donut hundeseng i de senere år. Det er kort sagt en hundeseng, der har form som en donut – eller i hvert fald næsten. Den er rund, og vil typisk være nedsænket i midten, men ikke helt hul. Samtidig vil den ofte være betrukket med det lækreste stof og fyldt med det blødeste fyld.

Det giver hunden en fornemmelse af tryghed og komfort, når den lægger sig i sengen. Men hvilken donut hundeseng er den bedste? Vi har valgt at give titlen til denne Fluffy hundeseng, der er ualmindelig blød og behagelig for enhver hund.

Fordelen er også, at der ikke er nogen hårde kanter. Så kan hunden nemlig slænge sig udover kanterne på hundesengen, hvis det er det, den har lyst til – eller hvis den er lidt for stor til sengen.

Heldigvis kan denne bedste donut hundeseng købes i fire forskellige størrelser. Dermed kan den bruges til almindeligt store hunde. Den kan nemlig måle helt op til 115 centimeter i både længden og bredden.

Scruffs Regent hundesofa

Hvis du er på udkig efter den bedste hundeseng på ben, så tag et kig på denne nærmest royale Scruffs Regent hundesofa. Den har en meget klassisk stil, der vil passe ind i de fleste hjem, og er designet til at ligne en traditionel sofa.

Den har mange af de samme detaljer, og så er den i øvrigt betrukket med faux-læder. Skumpuden, der fungerer som madras er tæt og behagelig for alle hunde, og den er samtidig placeret relativt lavt, så det er nemt for selv de ældste hunde at komme op i hundesengen på ben.

Som på en rigtig sofa, har denne hundeseng nogle relativt høje sider. Det er der flere fordele ved. Først og fremmest giver det en vis form for tryghed, samt noget solidt at læne sig opad. Dernæst sørger det for, at det ikke trækker på hunden. Kombinerer man det med, at det er en hundeseng med ben, der er løftet fra gulvet, kan du roligt regne med, at det er et lunt sted at opholde sig for hunden.

Materialerne sikrer, at det er en hundeseng, der er nem at tørre af og generelt rengøre. Samtidig kan du glæde dig over, at pudebetrækket kan vaskes i vaskemaskinen. Hele vejen rundt er der tale om en fantastisk hundeseng på ben, som især er velegnet til små hunde.

CLOUD7 SLEEPY PLUSH GREY

Vi vender for en kort stund tilbage til den syvende himmel, når vis akl kåre den bedste fluffy hundeseng. Mens ovenstående donut-seng også var et oplagt bud, så vil vi gerne slå et slag for Cloud7 Sleepy Plush.

Det er en utrolig blød og, ja, fluffy hundeseng, der kan fås i fire forskellige størrelser (Small, Small Plus, Medium og Large). Samtidig er der 7 forskellige farver at vælge i mellem, der hver især har sin charme. Dermed er der også her tale om en model, der kan passe ind i ethvert hjem og til enhver hund.

Fordelen ved denne fluffy hundseng er, at den er utrolig blød og i øvrigt er med til at holde hunden ganske varm – også om vinteren, hvor der måske er lidt mere koldt derhjemme. Materialet er utroligt lækkert, og så er der den smarte funktion ved madrassen, at den om sommeren kan vendes om, hvor den har en anden struktur, der giver en mere kølig overflade.

Ligesom den bedste hundseng der blev præsenteret som det første på listen her, så er denne fluffy hundeseng også opbygget med fire kanter fyldt med low-noise granulat. Det betyder, at hunden ikke kan slænge sig udover siden, men derimod hvile sit hoved, fordi siderne har lidt modstand i sig.