Hvalpefoder Test 2024 → 8 Bud På Det Bedste Hvalpefoder

Hvalpefoder

At få en lille hvalp er på mange måder ligesom at få et barn; den skal opdrages, den holder dig vågen om natten og der skal købes ind af alverdens legetøj, udstyr og mad. I denne bedste i test guide fokuserer vi på sidstnævnte; nemlig hvalpefoder.

Nedenfor vil vi præsentere dig for vores 8 bud på det bedste hvalpefoder, som du kan købe til din hvalp. I forbindelse med hver af disse foderprodukter, vil du kunne læse mere om, hvad der gør lige netop det pågældende foder særligt værd at fremhæve. Samtidig vil du også kunne klikke dig direkte ind til danske webshops, der forhandler det forskellige hvalpefoder til attraktive priser.

Efterhånden som du læser med i vores guide her, vil du hurtigt opdage, at den er delt op i kategorier. Det har vi gjort for at fremhæve præcis, hvad det er de enkelte typer af hvalpefoder er særligt velegnet til. På den måde kan du også bruge kategorierne til hurtigt at navigere ned til lige netop det hvalpefoder, der passer bedst til din hvalp og dit budget.

Vi håber naturligvis, at du læser med videre for at blive lidt klogere på, hvilket hvalpefoder du skal have til din hvalp, så den får de bedste vilkår for at vokse sig stor, stærk og sund.

Vuffeli Hvalpefoder – Bedste hvalpefoder

vuffeli product

TIL BUTIK

Hvis du er på udkig efter det ubetinget bedste hvalpefoder, så skal du kigge mod Vuffeli. Du kender måske konceptet, som blandt andet har været med i Løvens Hule på DR1. Det fungerer sådan, at man køber sit hvalpefoder på abonnement, så det kommer præcis, når der er behov for det.

Selve hvalpefoderet skræddersyes til din hvalp, så det passer til lige præcis dens behov. Dermed får du på alle måder det bedste hvalpefoder hos Vuffeli – uanset om din hvalp så er lille eller stor, skal have foder med eller uden korn og så videre.

Tag fodertesten og få en gratis prøvepakke

Der er flere fordele ved at vælge Vuffeli Hvalpefoder. Først og fremmest skal du ikke danne dig et overblik over et stort og forvirrende udvalg af forskellige poser med foder. I stedet vil du blive bedre om at tage en fodertest, hvor du vil blive spurgt ind til din hvalp.

Baseret på dine svar i denne test, vil Vuffeli sammensætte den helt rigtige foderblanding til din hvalp. På den måde er du sikret, at den får den rigtige kost – og du kan naturligvis regne med, at der kun bliver brugt råvarer af høj kvalitet, som i øvrigt også er naturlige.

Det kan naturligvis være en anelse afskrækkende at tilmelde sig et abonnement på hvalpefoder uden først at have testet, at det rent faktisk er noget hunden vil spise. Derfor kan man få en gratis prøvepakke, hvor man blot skal betale for fragtomkostningerne.

Med prøvepakken kan du servere hvalpefoderet til din hund, samt selv få en fornemmelse af kvaliteten. Hvis alt er i orden, kan du tegne et abonnement på hvalpefoderet fra Vuffeli, og hvis ikke, så er der ingen skade sket udover at have betalt for fragten.

På mange måder et fint koncept, som ikke bare giver godt hvalpefoder, men også en god kundeoplevelse.

4,5 ud af 5 stjerner

Kigger man på Trustpilot, vil man i skrivende stund kunne se, at Vuffeli i gennemsnit har fået 4,5 ud af 5 stjerner. Det baserer sig på bedømmelser fra mere end 5.100 kunder, som i overvejende grad er vældig begejstrede.

Faktisk er der hele 81 %, der har efterladt en 5-stjernet anmeldelse af Vuffeli og endnu 11 %, der har vurderet virksomheden og dens foder til 4 stjerner. Det betyder, at der samlet set er 92 % af de mere end 5.000 bedømmende kunder, der har haft en god eller fremragende oplevelse.

Flere skriver blandt andet, at de har oplevet, at deres hvalp ikke ville spise andet foder, men at den guffer hvalpefoderet fra Vuffeli i sig. Samtidig er der flere, der skriver, at de er vældig tilfredse med den service, de får fra virksomheden, og det bidrager naturligvis også til dem samlede oplevelse og den endelige titel som det bedste hvalpefoder.

Eukanuba Hvalpefoder Med Fisk – Bedste hvalpefoder med fisk

Eukanuba Hvalpefoder - Large Breed - Med Fisk - 12kg - Kornfri

Hvis du skal have det bedste hvalpefoder med fisk, så er det dette pakke fra Eukanuba, som du skal have fat i. Den produceres både til små, mellemstore og store hunde, og der er naturligvis forskel på næringsindholdet, men grundopskriften er den samme.

Understøtter hvalpens trivsel og vækst

Når dette Eukanuba hvalpefoder får titlen som det bedste hvalpefoder med fisk, så er det blandt andet, fordi foderet her ikke er noget blandingsprodukt med flere forskellige kødtyper. Her får din hvalp altså ikke også kylling og alt muligt andet kød.

I stedet er det lavet på lækkert laks, som smager godt og som er fyldt med sunde vitaminer og anden næring, der er med til at understøtte din hvalps trivsel og sunde vækst. Udover laks er der også sød kartoffel, præbiotika, roemasse og ærter i hvalpefoderet.

Disse ingredienser har nogle forskellige effekter, men det handler primært om at tilføje fibre, flere vitaminer og ikke mindst antioxidanter til foderet. På den måde får din hvalp også en sund og fungerende fordøjelse, hvilket naturligvis også er afgørende for trivslen og den rette vækst.

Få allergener i foderet

En af de øvrige aspekter, der er med til at gøre Eukanuba hvalpefoderet til det bedste med fisk, er, at det er produceret med henblik på at inddrage så få allergener som muligt. Det man har gjort hos Eukanuba, er at undgå de ingredienser, der er mest almindelig kendt for at kunne være allergifremkaldende hos hunde.

Dermed er der lagt en god base for, at din hvalp kan vokse sig stor uden at udvikle allergier som følge af det foder, den har spist. Det er naturligvis aldrig en garanti for en allergifri hund, men det er da værd at gøre indsatsen.

Specific COD-HY Allergy Management Plus – Bedste hvalpefoder til allergi

Specific COD-HY Allergy Management plus

Er du specifikt på udkig efter det bedste hvalpefoder til en hvalp, der er ramt af allergi? Så er det ikke nok at vælge et foder, der er lavet med så få allergener som muligt. Her skal man gå mere målrettet efter et foder, der er lavet specifikt til allergiske hunde; og det er tilfældet for Specific COD-HY Allergy Management Plus.

Kan spises af både hvalpe og voksne hunde

Det er sådan, at man med dette hvalpefoder til allergi, faktisk også får foder, der kan spises af voksne hunde. Det er dog rigt på både protein og kulhydrater, og er lavet af råmaterialer, som er lette at fordøje. Kombinerer man dette med et forhøjet indhold af elektrolytter og mange essentielle fedtsyrer, så burde din hvalp være godt dækket ind.

Det eneste, der gør dette allergihvalpefoder lidt upraktisk, er det lave fedtindhold. Typisk har en hvalp brug for lidt mere fedt end en voksen hund, hvorfor man kan blive nødt til at supplere lidt med nogle snacks eller lignende. Det er dog ikke et større problem, end at det kan løses.

Tilpasset de fleste allergier

Det er naturligvis svært at lave hvalpefoder til enhver allergi, men Specific COD-HY Allergy Management Plus kommer tæt på. Det er nemlig lavet til at hjælpe hunde, der døjer med forskellige allergier – hvad end det så er fødevareallergi eller problemer med huden.

Med hvalpefoderet her vil din hvalp opleve, at huden bliver styrket, så unormalt hårtab eller betændelse i huden reduceres. Samtidig vil eventuelle symptomer på fødevareallergi også blive mindsket, under forudsætning af, at det ikke er ingredienserne i Specific COD-HY Allergy Management Plus (hydrolyseret laks og ris), at hvalpen er allergisk over for.

Er der problemer med tarmsystemet og dets evne til at optage næring, eller døjer din hvalp med dårlig fordøjelse, er det også noget, som dette allergivenlige hvalpefoder kan hjælpe med at løse.

Eukanuba Hvalpefoder Med Kylling – Bedste billige hvalpefoder

Eukanuba Hvalpefoder - Medium Breed - Med Kylling - 12kg

Hvis du er på udkig efter det bedste billige hvalpefoder, så er det dette med kylling fra Eukanuba, du skal have fat i. Det er her, at du får den absolut laveste kilopris af det foder, som vi præsenterer her på vores bedst i test liste.

Eukauba laver dette billige hvalpefoder med kylling til flere forskellige størrelser af hunde. Det betyder, at det både kan købes de mellemstore og store racer. Dermed er der altså lagt op til besparelser uanset, hvilken hund du har – og jo større den er, jo vigtigere er besparelserne, for de spiser jo nærmest uden ende de store hunde.

Høj kvalitet trods den attraktive pris

Den lavere pris hjælpes naturligvis på vej af, at foderet indeholder kylling, hvilket er en billigere råvare end eksempelvis lammekød eller fisk. Men selvom du vælger billigt hvalpefoder, som det må siges at være, skal du ikke være nervøs for at gå ned på kvalitet.

Samtidig er der også rigeligt med calcium, og andre vigtige ingredienser i foderet, som hjælper med at give din hvalp en sund udvikling af knogler, muskler og kroppen generelt. Altså et oplagt valg til dig, der gerne vil have en sund hvalp, men samtidig også gerne vil spare på hvalpefoderet, hvis du kan slippe afsted med det.

Specific CPD-XL – Bedste hvalpefoder til store racer

Specific CPD-XL Hvalpefoder til store og XXL hunde

Er du på ukdig efter det bedste hvalpefoder til store racer, så er det Secific CPD-XL, du skal have fat i. Det er et foder, der udviklet af samme Specific, som også fik titlen for at have lavet det bedste allergivenlige hvalpefoder.

Det er en virksomhed, der er er meget opmærksom på at lave foder til hvalpe, der ikke bare bidrager til en god vækst, men også reducerer risikoen for, at hvalpen udvikler problemer, allergier og lignende.

Alt hvad en stor hvalp behøver

Har du en hvalp af en stor race, så får den alt, hvad den behøver gennem dette hvalpefoder. Helt konkret består det af lækre ingredienser, der sikrer proteiner af høj kvalitet og mange af dem; noget som er essentielt for en god vækst.

Væksten bliver også understøttet af en god mængde calcium, fosfor og fiskeolie. Det går ind og hjælper knoglerne, leddene, tænderne, huden, pelsen, samt både synet og hjernen med at udvikle sig på den helt rigtige måde.

Dertil er der naturligvis også masser af gode vitaminer og antioxidanter i foderet, som sørger for, at immunsystemet også udvikler sig efter hensigten. Det giver en stor og sund hund – men ikke for stor.

Specific har nemlig valgt at lave foderpillerne ekstra store, hvilket betyder, at din hvalp bruger længere tid på at tygge foderet. Dermed kommer den ikke til at overspise, hvilket er vigtigt – særligt som hvalp. Vokser den for hurtigt grundet eksempelvis hurtigspisning, kan det give skeletale problemer, hvilket man naturligvis helst vil undgå.

Specific CPD-M – Bedste hvalpefoder til mellemstore racer

Specific CPD-M Hvalpefoder til mellemstore hunde

Titlen som det bedste hvalpefoder til mellemstore racer går faktisk til mere eller mindre det samme hvalpefoder, som vi netop har præsenteret ovenfor. Det er nemlig endnu engang Specific CPD-M, men som navnet antyder, er det i denne omgang målrettet de mellemstore hunde.

Spises af hvalp og drægtige tæver

Udover, at du naturligvis kan forvente proteiner af høj kvalitet, samt en række vigtige ingredienser, der bidrager til en sund udvikling af hvalpens immumsystem, knogler, tænder, hjerne, syn og så videre, så er der også andre aspekter ved Specific CPD-M, der gør det til det bedste hvalpefoder til mellemstore racer.

Det er nemlig sådan, at dette foder også har alle de næringsstoffer og det næringsindhold, som en drægtig eller diegivende tæve har brug for. Det betyder, at hun også kan spise hvalpefoderet her, hvilket gør det nemmere at vænne hvalpene til at spise tørfoder.

Når moderen spiser Specific CPD-M, vil hvalpene nemlig efterligne hende, og dermed spise det samme mad. Det kan således være en særlig fordel at vælge dette bedste hvalpefoder, hvis man har hvalpene i afvænningsfasen.

Specific CPD-S – Bedste hvalpefoder til små racer

Specific CPD-S Hvalpefoder til små hunde

Vi holder os endnu engang til Specifics hvalpefoder i CPD-serien, når vi skal anbefale det bedste hvalpefoder til små racer. Denne gang er der tale om Specific CPD-S, som er lavet specifikt til de mindste hunde, hvilket vil sige de hunde, der som voksne kommer til at veje mindre end 10 kilo.

Foderet her har samme fordele som vi har nævnt for de ovenstående to typer af hvalpefoder, hvilket vil sige, at det er rigt på ikke bare højkvalitetsproteiner, men også vitaminer, mineraler, fiskeolie, calcium, fosfor og så videre.

Det betyder, at nærings- og energiindholdet er helt i top, og derfor understøtter hvalpens udvikling på bedst mulig vis. Både rent størrelsesmæssigt, men også for immunsystemet, og ikke mindst de vigtige organer som hjernen og øjnene. Samtidig kan dette hvalpefoder også spises af en drægtig eller diegivende tæve, og dermed gøre overgangen til tørfoder nemmere for de små hvalpe.

Petcurean NOW FRESH Puppy – Bedste hvalpefoder uden korn

NOW FRESH Puppy - Kornfrit Hvalpefoder

Hvis du er på udkig efter det bedste hvalpefoder uden korn, så er vores anbefaling, at du tager et nærmere kig på NOW FRESH Puppy. Det er naturligvis kornfrit hvalpefoder af utrolig høj kvalitet, og som er utrolig velegnet til dig, der vil have et naturligt foder til din hvalp.

Fyldt med gode og naturlige råvarer

Når du køber NOW FRESH Puppy, får du hvalpefoder, der er baseret på kalkun, laks og ænder – alt sammen helt frisk ved produktionen. Det betyder, at du ikke finder hverken væksthormoner, kunstige konserveringsmidler, korn, benmel eller andet i foderet her, som du givetvis ønsker at undgå.

Det betaler man lidt ekstra for, men til gengæld får man hvalpefoder, der består af naturlige produkter, som er gode for hunden og som også betyder, at dette hvalpefoder kan bruges til alle hvalpe; uanset størrelse eller race.

De tilsætningsstoffer og øvrige ingredienser, der er i foderet, er naturlige og vegetabilske, hvilket betyder, at din hund er godt stillet, hvis den bliver serveret NOW FRESH Puppy. Helt konkret er der 30,3 % råprotein og 19,2 % råfedt i hvalpefoderet. Kombineret med et fornuftigt fiber- og kalciumindhold, er der lagt op til en sund vækst for hvalpen, der spiser dette hvalpefoder.

Positive effekter for særligt bomuldshunde

Som sagt kan NOW FRESH Pure bruges som hvalpefoder til alle hvalpe, hvilket netop skyldes de naturlige ingredienser. Men særligt interessant er det for bomuldshunde, fordi flere har oplevet positive effekter, når de har serveret dette bedste hvalpefoder uden korn til deres bomuldshunde.

Har du selv en, vil du givetvis have bemærket, at den har nogle brunlige striber i pelsen, der løber fra øjnene. Disse kaldes for tårestriber, og kan godt få hunden til at se en anelse usoigneret ud.

Ved at servere Petcurean NOW FRESH Pure for deres bomuldshunde, er der flere kunder, der har oplevet, at disse tårestriber er forsvundet. Det er naturligvis ikke garanteret, at foderet kan løse problemet, men det er da et forsøg værd, når det gentagne gange har vist sig at have den effekt.