Koffeinpiller Test 2024 → Se De 3 Bedste Koffeinpiller

koffeinpiller

Koffeinpiller bliver mere og mere populære, og det er ikke helt uden grund. Men hvor køber man dem henne, hvad skal man være opmærksom på, er der nogle bivirkninger og hvilke koffeinpiller er de bedste? Det er alle sammen spørgsmål, som du givetvis står med, hvis du er endt her på siden – og vi har naturligvis sørget for at besvare dem alle.

Koffeinpiller er nemlig kommet i højsædet her i denne artikel, hvor vi gennemgår meget af det, som du skal vide, når du køber de energigivende piller. Til en start vil du blive introduceret til de bedste koffeinpiller, som kan købes i øjeblikket. Efterfølgende vil du få gode råd, tips og tricks til, hvordan du sparer penge i forbindelse med dit køb, hvilke fordele og ulemper der er ved piller med koffein, hvor meget du maksimalt bør indtage om dagen og des lige.

Formålet er naturligvis at sikre, at du kommer godt og sikkert i mål med at købe og tage koffeinpiller. Hvis ikke du er på udkig efter al den bagvedliggende viden, men bare gerne vil kende de bedste koffeinpiller, så er det tid til at spænde sikkerhedsselen; vi gennemgår dem nemlig lige her.

God læselyst!

Bodylab Trimlet+ Koffein

Bodylab Trimlet+koffein 180

Bodylab Trimlet+ Koffein er en af flere koffeinpiller fra Bodylab. Modellen her er anbefalet til brug i forbindelse med vægttab, da pillerne her går ind og dæmper på din sult og lyst til slik og andre søde sager. Samtidig er der tilsat koffein til pillerne, der går ind og øger din forbrænding.

Indholdet på 50 mg er mindre end i de øvrige koffeinpiller her på listen, og det er simpelthen fordi hovedmålet med disse piller er vægttab, hvor de andre på listen er optimeret til koffeinindtaget. Derfor kan de dog være værd at overveje, især hvis du er i gang med et vægttabsprogram, der også involverer træning.

Endnu engang bør pillerne ikke bruges af børn, gravide eller ammende uden klar aftale med en fagkyndig (det vil sige en læge eller sygeplejerske).

Specifikationer

Antal180 kapsler
Koffein-indhold50 mg pr. kapsel
Anbefalet maksimal daglig dosis6 kapsler

Bodylab Caffeine

Bodylab Koffeinpiller

 

Er du ikke interesseret i koffeinpiller, der også kan hjælpe til vægttab ligesom de ovenstående? Så kan du overveje disse Bodylab koffeinpiller, der er lavet på såkaldt syntetisk koffein. Her får du smæk for skillingen med en særdeles attraktiv pris og hele 200 tabletter med 100 mg koffein i hver.

Kunderne er vældig tilfredse med disse koffeinpiller, og de scorer nærmest kun positive anmeldelser på tværs af forhandlere. De bliver rost for at give masser af energi, og kan bruges som en erstatning til kaffen om morgenen eller som et ekstra energiboost inden træningen eller andre situationer, hvor man skal performe.

Som med de fleste koffeinpiller anbefales det, at man tager disse omtrent 30 minutter før man har behov for at effekten slår igennem. Samtidig anbefales det endnu engang, at børn, gravide og ammende uden forudgående aftale med læge holder sig fra at indtage pillerne, da det kan have problematiske konsekvenser.

Specifikationer

Antal200 tabletter
Koffein-indhold100 mg pr. tablet
Anbefalet maksimal daglig dosis3 tabletter

Cofi-Tabs 100mg koffeintabletter

Cofi-Tabs

 


Cofi-Tabs er navnet på en pakke med 100 stk koffeintabletter.  Som navnet antyder, indeholder hver tablet 100 mg, hvilket burde være tilstrækkeligt for dig, der søger at blive kvikket op, hvad end det så er forud for en træning, en lang forelæsning eller efter en lang og søvnløs nat.

En af grundene til, at Cofi-Tabs er røget på listen over de bedste koffeinpiller er, at den er utrolig skarpt prissat. Det betyder, at det i skrivende stund er ved lige præcis denne pakke, at du får flest koffeinpiller for dine penge.

Pillerne her bør sluges med vand, og bør naturligvis ikke anvendes af børn og koffeinfølsomme personer. Det anbefales ligeledes at både gravide og ammende afholder sig fra koffeintabletter som disse, da det øger risikoen for diverse komplikationer.

Specifikationer

Antal100 tabletter
Koffein-indhold100 mg pr. tabletter
Anbefalet maksimal daglig dosis3 tabletter

 

Sådan finder vi de bedste koffeinpiller

Det var vores liste over de bedste koffeinpiller, og forhåbentligt har den givet dig inspiration til, hvilke piller du skal købe næste gang, at det er tid til at fylde op på de energigivende tabletter. Men måske du også sidder og studser lidt over, hvordan vi har besluttet os for, at det lige netop er disse, koffeinpiller der er de bedste. I så fald bør du læse med her, hvor vi forklarer, hvordan vi griber udvælgelsesprocessen an.

Vi har ikke selv testet de forskellige koffeinpiller, men har i stedet udvalgt ovenstående produkter ved at indsamle data om praktisk talt alle koffeinpiller, der kan købes gennem troværdige forhandlere i Danmark. Her har vi haft særligt fokus på indhold, priser og ikke mindst forbrugeranmeldelser.

Efter at have indsamlet denne data, har vi sammenlignet de forskellige koffeinpiller på kryds og tværs, og det er top-performerne i denne sammenligning, der er blevet udvalgt som de bedste koffeinpiller lige nu og her.

Denne tilgang er blot én måde at finde frem til de bedste koffeinpiller på, og derfor er det ikke urealistisk, at du kan finde en anden liste et andet sted. Vi tror dog på, at denne databaseret fremgangsmåde giver det mest reelle billede af virkeligheden.

Køb koffeinpiller på tilbud

Koffeinpiller er ikke nødvendigvis det dyreste produkt, du kan købe, men derfor er det nu alligevel rart at gribe muligheden for at spare nogle penge. Derfor kan vi kun anbefale, at du ser om ikke du udnytter muligheden for at købe koffeinpiller på tilbud.

Det hænder af og til, at man kan spare nogle penge på de her bøtter eller pakker med koffeinpiller, og selvom det ikke er store beløb, der er tale om, så bliver det da til noget i længden. Som en klog person en gang har sagt; en krone sparet er en krone tjent.

Flere af de forhandlere, som vi linker til via oversigten ovenfor, fører af og til deres koffeinpiller på tilbud. Det betyder, at du vil have mulighed for at spare nogle penge. Ofte er det i en størrelsesorden, der befinder sig et sted mellem 5 kroner og 20 kroner pr. pakke, men det er naturligvis værd at tage med.

Samtidig kan man udnytte det gode tilbud på koffeinpiller og købe stort ind. De kan heldigvis ofte holde sig længe, så du ikke behøver at bekymre dig for meget om, hvorvidt du nu også når at få brugt dem inden, at de overskrider deres holdbarhed.

Hvad er koffeinpiller?

Navnet for koffeinpille er meget sigende; det er piller med en eller anden mængde af koffein i sig. Nogle koffeinpiller har en række forskellige vitaminer og andet udover selve koffeinen, og fungerer derfor mere som et kosttilskud, mens andre udelukkende består af koffein.

Koffeinpiller kommer i flere forskellige former, og tæller blandt andet piller og tabletter. Formålet er dog det samme; at man får lidt ekstra energi til træningen, dagen eller lignende. Her indtager man som regel koffein i ren form i modsætning til eksempelvis en energidrik eller en kop kaffe, hvor koffeinen bliver indtaget som en del af noget andet.

Der er naturligvis både fordele og ulemper ved at tage koffeinpiller – ligesom med anden indtagelse af koffein. Vi har samlet nogle af disse nedenfor, og vi anbefaler, at du læser dem igennem for at få en forståelse af, hvad du kan forvente – på godt og ondt – når du vælger at tage koffein i form af piller.

Fordele

Der er op til flere fordele ved at tage koffeinpiller, men der er ingen tvivl om, at den primære er, at du får øget energi. Det får du praktisk talt uanset, hvilken form du indtager din koffein i; om det er som piller, kaffe eller energidrik.

Den specifikke fordel ved koffeinpiller over de andre former er, at undersøgelser tyder på, at ren koffein giver en større effekt end, hvis det er blandet med andet. Undersøgelsen viste, at de, der tog deres koffeinpille sammen med vand, fik mere energi og bedre udholdenhed end de, der drak almindelig kaffe (mængden af koffein var den samme).

Mange vælger at tage koffeinpiller, når de har behov for at koncentrere sig. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en eksamensperiode, mens der er travlt på arbejde eller lignende. Men koffein har angiveligt også en stor effekt på ens træningsoplevelse, da flere undersøgelser antyder, at stoffet påvirker din muskelstyrke og udholdenhed. Derfor er det også populært at tage koffeinpiller inden træningen, for at sikre, at man får mest ud af sin træning.

Ulemper

Der er altså mange fordele ved at tage koffein – og gerne i ren form. Men det er også vigtigt at være opmærksom på nogle af ulemperne. Her tænker vi især på koffeinpiller og deres bivirkninger. De kan blandt andet være hovedpine, kvalme, hjertebanken, spontant abort (hvis man er gravid), søvnløshed, muskelrystelser og mere.

Som udgangspunkt vil ovenstående dog ikke et være et problem, hvis man holder sig under den anbefalede dosis for dagligt indtag af koffein. Her er hovedreglen, at du ikke bør indtage mere end 300 mg om dagen, og hvis du kan klare dig med mindre, så er der ingen grund til at ramme den daglige dosis.

Det er vores klare anbefaling, at man altid har 100 procent styr på mængden af koffein i de piller, man tager. Man bør ligeledes læse informationerne på beholderne af koffeinpillerne grundigt, for at sikre, at man ikke kommer til at indtage mere end kroppen kan håndtere.

Hvor kan man købe koffeinpiller?

Derfor er det også vigtigt for os at nævne, at du altid bør købe koffeinpiller fra troværdige forhandlere. Det vil sige registrerede virksomheder, som offentligt fører deres udvalg af koffeinpiller, har gode anmeldelser og så videre.

Et oplagt sted at starte er at købe sine koffeinpiller ved de forhandlere, som vi linker til i listen øverst på siden. De er nøje udvalgt, og selvom man aldrig kan være helt sikker, reducerer det gevaldigt risikoen for, at du skulle få fingrene i noget, der ikke lever op til gældende krav.

Nogle af de steder, hvor du blandt andet kan købe koffeinpiller, er eksempelvis Matas, på apoteketer (eller på det online apotek ApoPro), hos forhandlere som Helsam, HelseBixen, Muscle House og lignende steder. Nogle af butikkerne har de samme produkter, mens nogle koffeinpiller kun kan købes hos enkelte forhandlere.

Fælles for alle ovenstående er dog, at det generelt er velansete webshops og butikker, som du roligt kan stole på og derfor også handle med.

Det bliver mere og mere almindeligt at tage koffeinpiller

Ligesom det længe har været ganske almindeligt at drikke kaffe og energidrik for at få noget koffein i kroppen og dermed også noget energi, så er efterhånden ved at blive mere og mere almindeligt at tage koffeinpiller.

Mange er af den opfattelse, at når det kommer som piller i stedet for som en del af noget drikkelse, så er det hele lidt mere i en gråzone i forhold til loven og sundheden. Realiteten er dog, at koffeinpiller ofte er sundere end eksempelvis en energidrikke med den samme mængde koffein i sig. Ved at tage pillerne slipper du nemlig for alle de øvrige usunde stoffer, som energidrikke ofte er fyldt med.

Gør det med måde

Det er dog samtidig vigtigt, at man er opmærksom på, at ren koffein som regel har en større effekt, end når det bliver indtaget sammen med noget andet. Derfor er det ikke nødvendigvis sikkert, at man kan håndtere lige så meget koffein, som man sædvanligvis indtager i form af kaffe eller energidrik.

Vores anbefaling er derfor, som altid, når man indtager noget at gøre det med måde. Hold dig altid under den anbefalede daglige dosis på 300 mg, og indtag så vidt muligt kun den mængde af koffein, som kroppen reelt set har behov for. Det kan betyde, at du i starten er nødt til at starte med mindre doser og så arbejde dig fremefter indtil du rammer den rigtig mængde.

Vi gør ligeledes opmærksom på, at koffeinpiller – ligesom med kaffe – kan være vanedannende. Der er ingen grund til at gøre sin krop afhængig af koffeinen, og du bør derfor så vidt muligt kun indtage pillerne, når der er behov for det. Det vil du takke dig selv for i længden; både i forhold til din sundhed og din økonomi.

Køb dine koffeinpiller online og spar penge

Når du skal købe koffeinpiller, så kan du godt gøre det i enkelte fysiske butikker rundt omkring i landet. Vi anbefaler dog, at du overvejer at ty til webshops og dermed køb dine koffeinpiller online. Årsagen er ganske simpel; der er mulighed for at spare penge og udvalget er som regel større.

Lad os starte bagfra. Fordelen ved at handle på nettet er, at man har adgang til tusindvis af webshops med blot ét enkelt klik. De har alle forskellige produkter, og derfor har man adgang til et stort udvalg af alverdens forskellige ting – herunder også koffeinpiller. Men det er ikke bare forhandlerne til sammen, der har et stort udvalg, også de enkelte forhandlere har ofte et noget bredere varesortiment end den gennemsnitlig fysiske butik.

Du har altså masser af vare at vælge imellem, hvilket naturligvis er en fortaler for, at du køber dine koffeinpiller online, men det stopper ikke der. De fleste online forhandlere har nemlig også væsentlig lavere omkostninger kontra deres indtjeningsmuligheder end fysiske butikker. Det sker samtidig med, at konkurrencen er stor, fordi de konkurrer med praktisk talt alle webshops på verdensplan.

Derfor bruger de gerne noget af deres avance på at tilbyde dig som kunde bedre betingelser. Det kan være gratis fragt, medlemsklubber, gaver eller lavere priser. Det hele kommer dig til gode, og kombinerer man det med, at du kan shoppe derhjemmefra, fra bussen, fra træningscenteret eller hvor du ellers måtte være – så er der en masse, der taler for at købe koffeinpiller online.

Andre kosttilskud du kan overveje, er for eksempel omega3 – du kan se vores Fiskeolie test lige her

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Active T5 Plus Koffeinpiller

Active T5 Plus koffeinpiller består ikke udelukkende af koffein, men indeholder også en række andre vitaminer og lignende, som alt sammen går ind og hjælper med at give energi, motivation og vægttabet. Udover de 41,5 mg koffein pr. kapsel er der nemlig også:

  • 5 mg B6-vitamin
  • 50 mcg krom
  • 12,5 mg tyrosin
  • 37,5 mg grøn kaffebønne-ekstrakt
  • 19 mg guarana-ekstrakt
  • 12,5 mg colanød ekstrakt
  • 7 mg capsicum
  • 100 mg grøn te-ekstrakt

Det bliver kaldt for et termogenesisk kosttilskud, hvilket kort sagt betyder, at det går ind og stimulerer din kros produktion af varme. Indholdets formål er både at give kroppen ekstra energi og udholdenhed, samtidig med, at flere af vitaminerne styrker kroppen og reducerer trætheden. Endelig skulle de også være behjælpelige med at øge motivationen og det generelle mentale fokus, hvilket også er en vigtig del af træning, studie, vægttab eller hvad der ellers er årsagen til, at du ønsker at tage koffeinpiller.

Man kan vist roligt sige, at kapslerne virker. Baseret på hele 70 anmeldelser i skrivende stund, scorer de 4,5 ud af 5 stjerner i gennemsnit. Kunderne er generel tilfredse, og føler at de har mere energi efter at tage kosttilskuddet. Samtidig er der også flere, der roser dem for at være gode til at understøtte vægttabet og der er tilsyneladende ingen, der rapporterer om bivirkninger eller andet.

Specifikationer

Antal180 kapsler
Koffein-indhold41,5 mg pr. kapsel
Anbefalet maksimal daglig dosis2 kapsler