Ledningsfri Lampe Test → Se De 8 Bedste Ledningsfri Lamper

Ledningsfri Lampe

Der er noget både klassisk, moderne og stilet over en ledningsfri lampe. Ud over, at de er nemme at have med at gøre, så giver en lampe uden ledning dig også større frihed i forhold til, hvor du vil placere den.

Hvis du er på udkig efter en trådløs lampe, er du havnet det rette sted. Her finder du 8 af de bedste på markedet, så du kan finde den rette batteri lampe til dig. Få en ny, trådløs lampe i dag, med eller uden udendørs lampe batteri – dét vil du ikke fortryde.

Light 150 – batterilampe til ude- og indendørsbrug

Light 150

Hvis du leder efter noget minimalistisk, en smule retro, og helt utrolig holdbart, som kan belyse indenfor, udenfor eller i mere vilde omgivelser, er det Light 150, du skal se mod.

Light 150 er en flot, rustik lampe fra SACKit, der hænges op i et hampereb. Den batteridrevne lampe er beregnet til både inden- og udendørs brug, så du kan flytte rundt på den og bruge den, hvor der er behov for lys. Lampen er den mindste af en kollektion på 3, der alle kan købes i den samlede kombipakke.

Lampen er lavet i et gennemgående, dansk design inspireret af skibsmiljøet, og den har en justerbar lysstyrke, så du selv kan sætte stemningen. Det er nemt at se, at lampen er inspireret af den maritime stil, og Light 150 vil særligt passe godt ind i sommerhuset ved vandet. Det sagt kan du også sagtens bruge den i dit almindelige hjem.

Lampen er bĂĄde støv- og vandtæt og har en batterilevetid pĂĄ op til 24 timer, nĂĄr lampen sættes pĂĄ 50% – ved 80% anslĂĄs mellem 14 og 16 timer. Det udskiftelige batteri pĂĄ 5200 mAh kan oplades trĂĄdløst med USB-C, men det anbefales at købe et ekstrabatteri med, hvis det skulle løbe tørt.

Light 150 har en diameter på 17,2 cm og lyser med 170 Lumen. Du kan sagtens tage den trådløse lampe med dig på eventyr og ud i mere ekstremt klima, for den kan holde til temperaturer helt ned til -20 grader og op til 60. Den er velegnet til at hænge udenfor på terrassen, på børneværelset, eller et andet sted i huset, hvor der er behov for ekstra lys.

Fordele

 • God pris
 • Kan bruges bĂĄde indenfor og udendørs
 • Justerbar lysstyrke
 • Holdbart, dansk design

Ulemper

 • Ikke helt nem at hænge op

Light kombipakke – lys i 3 forskellige størrelser til ude- og indendørsbrug fra SACKit

Light kombipakke

Hvorfor vælge en trådløs lampe, når du kan få tre? Light kombipakken er det perfekte valg til dig, der godt kunne lide Light 150, men har brug for mere end ét lys. De sene nattetimer kan blive trukket ud og fyldt med hyggelig belysning, når du med kombipakken kan hænge tre forskellige lamper op.

Der er tale om SACKit Lights tre modeller, Light 150, 250 og 350. Alle tre er samme gennemarbejdede, danske design, skabt med inspiration fra det maritime bådmiljø, og alle gør brug af de samme, gode kvaliteter og egenskaber. Den eneste forskel er størrelsen, og giver et flot, komplimenterende look, når du hænger dem op tæt ved hinanden.

De hårdføre lamper er IP67 vand- og støvtætte, så du kan tage dem med ud også i mere udfordrende miljø. De kan for eksempel være gode følgesvende til vinterbadning, eller du kan have dem med dig, når du rejser rundt. De er også velegnede som ekstra lys rundtom i hjemmet, fx som alternativer til lommelygter.

Lamperne kan bruges bĂĄde indenfor og udenfor. Alle tre har et hampereb, du enten kan bære dem i eller hænge dem op ved. HĂĄndtaget er lavet af polycarbonat. Du kan nemt oplade batteriet trĂĄdløst eller med et USB-C kabel, som medfølger. Batteriet selv har i hver lampe mellem 20 og 30 timers levetid, hvis lysstyrken er sat til 50% – bemærk, at batteriets levetid varierer efter lampens størrelse. Light 250 har den længst mulige batterilevetid.

Ved køb af Light kombipakke medfølger 3×1 m USB-C ladekabel, tre lamper og en Quick Start Guide. Du kan ogsĂĄ finde brugermanualen pĂĄ SACKits hjemmeside.

Fordele

 • 3 lamper i Ă©n pakke
 • Justerbar lysstyrke
 • Kan bruges bĂĄde inden- og udenfor
 • Vand- og støvtæt

Ulemper

 • Høj prisklasse

LAFORMA Dianela bordlampe – sød lampe på batteri

LAFORMA Dianela bordlampe

Hvis du savner en bordlampe, et natlys eller en lanterne, som du kan tage med dig rundt i hjemmet eller have til at lyse på terrassen om aftenen, bør du overveje LAFORMA Dianela bordlampen. Lampen har et næsten kært, afrundet design, der gør den velegnet til det moderne hjem og børneværelset. Den er simpel at se på og kommer ikke i kontrast med nogle indretningsvalg, så den er alsidig og kan bruges af de fleste.

Den bærbare lampe af plast er lavet med en grå base af silikone og et håndtag af flot, brunt kunstlæder, som giver et godt helhedsindtryk. Det genopladelige LED lys har et varmt udtryk, og der medfølger et USB-kabel, så du kan være sikker på, du kan lade den op.

Med sit fleksible design kan LAFORMA Dianela bruges bĂĄde inden- og udenfor. Det er den perfekte lampe at have med i sommerhuset, da den er nem at tage med ud pĂĄ terrassen eller ned til vandet.

LAFORMA Dianela har tre forskellige lysstyrkeniveauer og er også velegnet til brug som natlampe for børn, der endnu er utrygge ved mørket. Med en vægt på kun 0,63 kg er den nem at bruge som lanterne, og den kan vise vejen på vej til badeværelset. Dét kan være en særlig fordel i ukendte miljøer, både for børn og voksne. Lampen kan rengøres med en let fugtig klud.

Batterilevetiden er pĂĄ 5 timer, nĂĄr lampen er skruet op pĂĄ isn fulde styrke, og kan strække sig til hele 72 timer pĂĄ lav styrke. Det tager kun 4 timer at lade den op, og LAFORMA Dianela er i energiklassen A–A++. Pære er inkluderet ved køb.

Fordele

 • God pris
 • 3 forskellige lysstyrkeniveauer
 • Godt design
 • Kan bruges indendørs og udenfor

Ulemper

 • Kan ikke bruges under opladning
 • Skal samles ved levering

LAFORMA Dinesh bordlampe – moderne bordlampe uden ledning

LAFORMA Dinesh bordlampe

Hvis du leder efter en lampe, der ser lidt mere sjov og finurlig ud, men samtidig har et seriøst design, kan du overveje LAFORMA Dinesh.

Der er igen tale om en lampe fra LAFORMA. Den unikt designede bordlampe har et moderne, næsten futuristisk design, og igen er det lige meget, om du leder efter en batterilampe indendørs eller udendørs, for LAFORMA Dinesh kan nemt tages med frem og tilbage.

Lad dig ikke narre af den runde form på lampen. Den kan sagtens stå fast og kan fungere som en fremragende bordlampe, både i hjemmet, hvor der ikke er et passende sted til en lampe med ledning, men også udenfor, når der skal hygges på terrassen på de sene sommeraftener. Selvom den ledningsfri lampe ser kuglerund ud, har den et fladt punkt på bunden, der hjælper den med at stå fast. Den ruller altså ikke væk, selvom der skulle komme lidt vind!!

Selve lampen er lavet af plast, men håndtaget er udformet i sort stål flex. Lampen vejer noget mere end den sidste LAFORMA lampe på listen, nemlig hele 2,4 kg. Dét betyder, den godt kan være for tung for mange børn, og derfor er den knap så velegnet som natlys.

Der medfølger både en pære og et USB-kabel til opladning, så du ikke skal bekymre dig om, om du har det rigtige udstyr. På fuld styrke har LAFORMA Dinesh en batterilevetid på ca. 5 timer, mens den på laveste styrke kan præstere op til 72 timer. Det tager ca. 4 timer at lade batteriet fuldt op igen.

LAFORMA Dinesh er nem at gøre ren, og du kan tage dig af den med en fugtig klud, mildt rengøringsmiddel, eller en støvkost.

Fordele

 • Ladekabel medfølger
 • 3 lysstyrkeniveauer
 • Nem at rengøre
 • Batterilevetid pĂĄ op til 72. timer

Ulemper

 • En smule tung
 • Skal samles
 • Kan ikke bruges under opladning

LAFORMA Dinesh bordlampe – ledningsfri bordlampe med fod

LAFORMA Dinesh bordlampe, ledningsfri

Den tredje lampe fra LAFORMA på den her liste skiller sig ud, da det er den første med fod. Den her LAFORMA Dinesh kan som den foregående bruges både indendørs og udenfor, men den her kan nemmere sættes ind som en permanent tilføjelse til en del af hjemmet.

Selve lampen i LAFORMA Dinesh er en hvid, rund kugle, men foden sørger for, at lampen i alt er 64 cm høj, og altså sagtens kan bruges som læselys, sengebordslampe eller skrivebordslampe. Du kan vælge mellem de tre forskellige lysstyrkeniveauer manuelt eller med den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen gør også den her lampe brugervenlig for ældre mennesker.

Bordlampen er af plads med en fod af sort stål. Som de andre har den genopladeligt LED lys, og der medfølger et kabel, så du har de nødvendige forudsætninger op opladning. Ligesom med de to andre LAFORMA lamper, er den her nem at gøre rent, og du skal kun bruge en fugtig klud, mildt rengøringsmiddel eller en støvkost, for at holde den pæn.

LAFORMA Dinesh kan godt bruges udenfor, men da den er højere og dermed mindre balanceret end de andre, er det ikke her, den fungerer ideelt. Det sagt vejer lampen stadig 4 kg, så den er tung nok og kan stå ordentligt fast.

Det tager cirka 5 timer for LAFORMA Dinesh at lade helt op, og på laveste styrke har den en batterilevetid på op til 8 timer. Her skiller lampen sig ud igen – det er nemlig nemt at bruge LAFORMA Dinesh, mens den lader op, da stikket ikke kommer i vejen for foden.

Fordele

 • Kan styres med fjernbetjening
 • Kan bruges under opladning
 • USB kabel og fjernbetjening medfølger
 • Tre lysstyrkeniveauer
 • Fjernbetjening og pære medfølger

Ulemper

 • Ikke velegnet til udendørs brug
 • En smule tung
 • Kort batterilevetid

TakeMe I – batteridrevet lampe i lækkert design

TakeMe I battery table lamp

Hvis du leder efter en stilet, elegant om moderne ledningsfri lampe, er TakeMe I et god bud. Den flotte og næsten retro lampe er af messing og har et utrolig sofistikeret design, som vil passe godt ind i det moderne hjem og på det seriøse kontor. Messingelementerne skaber en varme til lampens design, og den simple knap giver et retro touch.

Bordlampen er genopladelig og egner sig også godt til caféer og restauranter. Den høje kvalitet smitter naturligvis af på prisen, men med den høje fleksibilitet og det gode lys, den giver, kan det også betale sig. Du slipper for problemer med ledninger, og lampen kan give et næsten intimt udtryk, hvis den bruges rigtigt.

TakeMe I kan også bruges til at oplade mobiltelefonen via det medfølgende USB-kabel – som den første lampe på listen medfølger der også en adapter. Lampen er lavet af aluminium, messing og akryl, så den får det flotte og modne udtryk, der giver seriøsitet og alvor en let undertone. Det er muligt at finde lampen i flere farver.

Batteriet kan udskiftes, men har op til 500 fulde opladninger i sig. Der er op til 1000 tænd/sluk i batteriet, og lyskilden har helt op til 25.000 timer, så længe den behandles ordentligt. Brændetimerne er op til et helt døgn pr. opladning, som tager omkring 8 timer for at nå det maksimale punkt.

Det anbefales, at lampen støves af inden brug, så den kan komme til sin fulde ret. Der er nemlig tale om et sofistikeret lys med en flot udstråling, som fortjener de bedst mulige omstændigheder hver gang.

Fordele

 • Flot design
 • Kan fungere som mobillader
 • USB ledning og adapter medfølger

Ulemper

 • I den dyrere prisklasse

Eva Solo Radiant LED Batt.lampe oak – ledningsfri lampe i et helt unikt design

RADIANT LED BATT.LAMPE OAK

Du finder ikke en anden lampe, der er helt som den her. Den unikke lampe fra Eva Solo er lavet af træ og kan næsten fungere som en fakkel, når den tages af sin medfølgende ladestander. Med et simpelt tryk kommer der lys, som giver en næsten udenjordisk atmosfære

Træelementerne i Eva Solo Radiant LED Batt.lampe oak er med til at give den sin helt unikke fremtoning, som ikke ses hos andre modeller, hverken fra Eva Solo eller konkurrenterne. Lampen lades op på en ladestander, der er forbundet til strøm via ledning, men kan tages med rundt i hjemmet. Det gør den til en fleksibel semiinstallation, der også kan bruges som dekoration.

Du kan nemt skabe hyggelige omgivelser med det rustikke, nordiske udtryk. Det skandinaviske design er moderne og bringer naturelementer ind i hjemmet, og den kan fungere som et fremragende alternativ til fyrfadslys.

Eva Solo Radiant LED Batt.lampe oak kan holde i op til seks timer med fuld lysstyrke på én fuld opladning, hvorefter den nemt placeres på sin ladeplads for at få strøm igen. Du kan give lampen en fast plads ved opladeren og tage den med dig, når du går forbi.

Lampen er lavet af egetræ, kunststof og plastik.

Fordele

 • Unikt design
 • Kan fungere under opladning

Ulemper

 • Det unikke design kan fĂĄ den til at stikke ud i nogle indretningsformer

LAFORMA Dinesh gulvlampe – ledningsfri gulvlampe til inden- og udendørsbrug

LAFORMA Dinesh gulvlampe

Den sidste LAFORMA lampe på listen er også den første og eneste ledningsfri gulvlampe. Det simple, hvide design er nemt at få til at passe ind i enhver bolig, og fordi lampen er ledningsfri, er den det ideelle valg til dig, der mangler plads, men vil have den ultimative frihed over din indretning.

Ligesom de andre modeller i LAFORMA Dinesh-serien kan den her model bruges både inden- og udenfor, noget helt unikt for gulvlamper. Det betyder, at du kan oplyse dine loungemøbler på terrassen, som om det faktisk var din stue. Dét kan være grundlaget for nogle utroligt hyggelige sommeraftener.

Lampen har tre forskellige lysstyrker og kommer med en fjernbetjening, sĂĄ du let kan styre dem. Den er genopladelig og kan bruges igen og igen, og den kan endda bruges mens den lader op. Ladestikket sidder nemlig i selve lampen, og ikke i foden.

Lampefoden er lavet af hvidt stål og giver en samlet højde på ca. 38 cm. I alt vejer lampen 7,3 kg, og det er altså ikke alle, der let kan flytte rundt på den.

Fordele

 • God pris
 • Fjernbetjening medfølger
 • 3 forskellige lysstyrkeniveauer

Ulemper

 • Kan være lidt tung for nogle mennesker

Sådan vælger du den rette ledningsfri lampe

Når du skal finde en ledningsfri lampe, skal du overveje følgende:

 • Batteribehov
 • Placeringsbehov
 • Lysstyrkebehov

Batteribehovet handler om, hvor længe du har brug for, at lampen kan lyse. Hvis du leder efter en primær lyskilde eller én, der skal bruges ofte, skal batterilevetiden være lang.

Inden du vælger en lampe, skal du være klar over, hvor du vil bruge den henne – altså, dit placeringsbehov. Der er forskel på, om en lampe er beregnet til sengebordet eller stuehjørnet. Samtidig bør du overveje, om du har behov for en ledningsfri lampe, der er vandtæt.

Du skal selvfølgelig også overveje, om du har behov for en primær lyskilde eller hyggebelysning. Du kan få begge dele med ledningsfri lamper, men du kan ikke forvente, at alle lamper kan leve op til alle krav. Nogle lamper er mere velegnede til hyggebelysning på terrassen end som den primære belysning på dit spisebord i din dagligdag.