Møbelforretninger → 8 Kendte Møbelbutikker Med Et Stort Udvalg

Møbelforretninger

Du mangler møbler til boligen. Til det formål er kendskabet til de helt rigtige møbelforretninger guld værd for dig. Du kan samle dine indkøb af møbler under en, eller du kan finde inspiration hos nogle af de største møbelbutikker på markedet.

Møbelforretninger vil som supermarkeder, bagerier eller restauranter henvende sig til et bestemt publikum. Selvom flere møbelforhandlere brander sig på at have et enormt udvalg, vil de have et kundesegment i tankerne, når de køber varer hjem til sine kunder.

Vi har forsøgt at give et bredt udsnit af alle de møbelforretninger, du kan finde online.

Dine kriterier til møbelforretningen

Når du leder efter din næste – og måske endelige – møbelforretning, må du spørge dig selv, hvilke kriterier, der er de vigtigste for dig. Normalt vil de vigtigste kriterier være økonomi og stil. Begge er rimelig brede kategorier.

Prisen på møblerne ønsker vi naturligvis alle sammen, skal være så lav som muligt. Dog heller ikke så lav, at vi allerede på prisen kan gennemskue, at det er noget billigt og uholdbart bras, vi er ved at købe.

Stilen i de danske hjem varierer naturligvis utroligt meget, men generelt har vi en forkærlighed for den nordiske stil, som ofte er meget elegant, rolig og ren. Mange har en simpel og elegant indretning. Den tradition for minimalistisk indretning skinner også igennem på de møbelforretninger, der er udvalgt her.

My Home Møbler – Dansk Møbelforretning

My Home Møbler - Dansk Møbelforretning

My Home Møbler er en dansk møbelforretning. De har solgt møbler siden 2006. I al den tid har de ikke stået selv og skruet møbler sammen eller udviklet design. De tager sig af salget til kunderne, og gør det på en billig og nem måde. Du finder butikkerne i hele det ganske, danske land, hvorfor du også i 80 % af tilfældene får leveret møblet inden for en uge.

Leder man efter en møbelforhandler, som kan finde kvalitetsmøbler såvel som billige møbler til gode priser, er det her, man skal kigge hen. De bruger ikke store summer penge på indretning af showrooms eller andre unødige ting.

Pengene bruges på at finde gode, stærke møbelproducenter, fremvise deres varer og sende produkterne fra producenten til kunden. Allerhelst ser de, at møblerne ikke kommer ind på et lager eller igennem et mellemled, der blot besværer og bebyrder arbejdsprocessen.

Fokuseret forhandler

My Home Møbler sørger for, at kvaliteten af deres produkter altid er helt i top. De står også klar til at rådgive og hjælpe dig, skulle du have spørgsmål.

Men det helt geniale ved den lidt over 15 år gamle møbelforhandler er, at alle mennesker med en indretningside, kan finde deres drømmemøbler på siden til en god pris. Det er den gode handel, som er i centrum. Er det ikke det, man som forbruger søger af en møbelforretning – det bedste tilbud?

Du skal vælge My Home Møbler, fordi:

 • Du vil have en god handel
 • Du elsker god kvalitet
 • Du har styr på indretning
 • Du leder efter en god forhandler

SHOP HOS MYHOMEMØBLER

By tika

By tika

Igen på listen får vi en virksomhed, der ikke blot sælger møbler. By Tika laver også deres egne designs og har egen produktion. Det er langt fra alle møbelforretninger, man kan sige det om. Ofte betyder det også, at møbelforretningen har en tydeligere rød tråd gennem deres designs og sortiment.

By Tika går meget op i, at deres møbler skal være producerede at bæredygtige materialer – og produceres I Danmark. En bæredygtig bambusproduktion gør ikke meget, hvis den skal fragtes fra Kina. Det vil By Tika gerne ændre på i deres møbelproduktion.

Det giver desuden stilen den mere nærværende, skandinavisk fornemmelse, som de er kendte for.

Dansk stil fra danske skove

By Tika går en dyd ud af at følge den stil, som vi har i Danmark. Læseren ved nu, at det er den minimalistiske, moderne og rene stil, som her menes.

Derudover spiller træ en stor rolle i møbelproduktionen fra By Tika – deraf navnet. Du får den rå, nøgne, bare og lækre fornemmelse af at befinde dig blandt en skøn dansk skov.

Du skal vælge By Tika, fordi

 • Du vil have designermøbler fra en dansk producent
 • Du vil have kvalitet
 • Du søger nordiske møbler

SHOP HOS BY TIKA

Lepong

Lepong

Sidste levende billede i testen er Lepong. Selvom navnet måske snyder dig, er det en dansk virksomhed. De har været på markedet i snart 10 år, hvor den klassiske stil har stået på tegnebrættet.

Det særegne ved Lepong er dog, at de har et asiatisk præg over sig, som passer overraskende godt ind i de danske hjem. Der er er noget over enkeltheden, finessen og det dygtige håndværk, som taler tydeligt sammen.

I den asiatiske møbelproduktion er dog en højre detaljerigdom, som man ikke finder tilsvarende i den minimalistiske og enkle, danske stil. Her må vejene altså skilles.

Stærke priser til de danske hjem

Lepong har virkelig alt på deres webshop. Du kan finde julekugler for den lette sum af 20 kroner. Omvendt finder du overdådige, lækre lysekroner for 20.000 kroner. Her kan man virkelig få spenderet en masse penge på boligindretningen, uden at det når at blive kedeligt.

Trods det store spænd i pris er det røde tråd mere eller mindre konstant. Du finder altid den elegante og en smule overdådige stil i de mange varer fra Lepong, om det er en sofa eller tallerken.

Lepong er perfekt til alle mennesker, som ved, hvad de vil have. Som ved, at deres møbler skal have en vis kvalitet, skal være lækre og skal kunne imponere gæsterne.

Du skal vælge Lepong, fordi:

 • Du elsker den klassiske, minimale, skandinaviske stil
 • Du elsker et asiatisk præg i din indretning
 • Du har råd til den bedste kvalitet

SHOP HOS LEPONG

Likehome

Likehome - Møbelforretning & Interiør design

Likehome har – udover et genialt navn – markeret sig mærkbart i branchen over de sidste år. Det er, selvom de kun har sølle 7 år i branchen.

Fra et lager i Nibe sender de alle deres varer ud til kunden. Kunden skal blot udvælge de produkter, som denne finder spændende og derefter vente ved hoveddøren til, varen bliver leveret.

Priserne bevæger sig generelt i den tungere ende. Dog opererer man her med et genkendeligt varemærke, hvor alle mennesker skal have råd til den bolig, de drømmer om. Hvis du har spenderbukserne på og leder efter dyre mærkevarer, kan du også sagtens finde dem.

Modsat andre kvalitetsbolighuse er der her ikke brugt dyre penge på at få indrettet en masse showrooms eller andet. Møblerne er lavet af dygtige producenter, og de rette materialer er udvalgte. Men mere kompliceret er det ikke hos Likehome.

Stilen taler for sig selv

Møbler fra Likehome vil passe hjem i alle danske boliger, hvor man vil bruge sine penge på skønne møbler. De har det nordiske kendetegn med enkle designs. Dog er deres designs stadig tunge og bærer en råhed, som er så velkendt i det nordiske.

Likehome er opsat på aldrig at gøre deres sortiment kedeligt. Du finder f.eks. brug af sølv og guld, eller det der ligner i deres produkter. Du finder eksotiske lamper og nipsting, som vil kunne pifte stemningen op i de danske hjem.

Derudover er deres sortiment virkelig bredt. Du kan finde ALT til boligen. Du skal blot være klar over, at det kan tage lidt tid, fordi sortimentet er så overvældende, at du ikke blot vælger det første og det bedste.

Du skal vælge Likehome, fordi:

 • Du værdsætter kvalitet
 • Du værdsætter en god handel
 • Du leder efter et bredt sortiment

SHOP HOS LIKEHOME.DK

Norliving

Norliving

Norliving er en af de nyeste og spædeste møbelforretninger, vi har her i testen. De har kun været på markedet i 4 år. Trods den korte tid som møbelforretning, har de skabt sig en stor kundegruppe, der elsker Norliving for den høje kvalitet, de lave priser og den røde tråd i sortimentet.

Norliving er vilde med den mere klassiske og rustikke stil. Dog finder du også meget moderne stilarter i deres sortiment. Du finder alt fra tungt træ, hvor man kan se årenes gang, til dybt læder, som du kan glide langs foran fjernsynet.

De har mærker som Just Design, Snowdrop Copenhagen, CASØ og mange flere. Som nævnt er de nye på markedet, så mærkevarerne kommer der kun flere af løbende, så længe mærkerne passer til Norlivings strenge krav om stil og pris.

Fornuftige priser for kvalitet

Norliving er ikke billig, men bestemt heller ikke dyr. Du finder sofaer, senge, badeværelse og køkkentilbehør til meget lave priser. Du kan også finde dyrere senge i prisrækken af 30.000 kroner. Her er der tale om en investering i – ikke bare en god nattesøvn – men i et kvalitetsmøbel.

Den klassiske og rustikke stil, du får med kvalitetsmøblerne fra Norliving, vil altid have en stærk pris på markedet. God kvalitet af materialer, af design og stil koster bare lidt ekstra for kunden.

Du skal vælge Norliving, fordi:

 • Du forlanger kvalitet
 • Du elsker en klassisk stil
 • Du altid leder efter den bedste pris

SHOP HOS NORLIVING

Boboonline

Boboonline

Boboonline er en møbelforretning, hvor kvaliteten er i højsædet. Her er det ikke acceptabelt, at kunden har en oplevelse af, at varen er billig og dårlig. Selvfølgelig kan der forekomme fejl eller ting, som går kunden utilfreds. Det må bare aldrig være grundet møblets kvalitet, at kunden ringer til kundeservice.

Derfor udvælger Boboonline kun de allerstærkeste produkter til deres sortiment. Det kan være mærker som Broste Copenhagen, Creative Collection, Ib Lausen, HSM collection og lignende kvalitetsbrands.

Her er stilen elegant, ren og overdådig, uden at den på nogen måde bliver pompøst eller skrigende. Du finder lette, elegante designs af lamper og boligtilbehør som kander og skåle. Du finder lækre lædersofaer eller polstrede sofaer, som du sidder behageligt i og kan blive siddende i, i flere år ud i fremtiden.

Boboonlines egen service

Boboonline er lidt mere end de andre møbelforretninger. Du kan f.eks. finde Design by BOBO, hvor du finder lækre, stilrene møbler, som vil passe ind i de fleste danske hjem. Prisen på Design by BOBO er langt fra skyhøj, men noget alle husstande vil have råd til.

Deres senge har en romantisk, æstetisk kvalitet, som er svær ikke at falde for. Generelt på siden vil du finde, at der er plads til romantik, til æstetik, farver og udenlandske udtryk. Det er ikke blot den skandinaviske minimalisme, som hærger her.

En anden service, som Boboonline er kendt for, er deres kundeservice. På Trustpilot scorer de topkarakter i branchen på hele 4,5. Dem, der siger, at en gode kundeservicebehandling ikke findes, burde rette sit fokus mod Boboonline.

Man gør en dyd ud af at kunne levere et solidt brand. Der bliver ikke leflet for nogen, men Boboonline vil altid være tilgængelig, når der er spørgsmål til forsendelser, reklamation eller udvælgelse af varer til boligen.

Du skal vælge Boboonline, fordi:

 • Du går op i kvalitet
 • Du kræver den bedste behandling som kunde
 • Du søger varme, elegance og æstetik

SHOP HOS BOBO ONLINE

Interiorshop

Interiorshop

Interiorshop er en møbelforretning med 30 års erfaring. Udover de mange, mange år i branchen, hvor de har kunnet forfine deres sortiment af møbler, hjælper de også kunder med at indrette deres bolig.

Hos Interiorshop finder du mærker som Fritz Hansen, Montana, Carl Hansen og mange flere. Du finder lækre lamper, moderigtige sofaer og skønne senge. Der er her tale om brugskunst, hvor designeren lige så vel kunne have lavet en skulptur, der kunne stå på et museum.

Den høje bevidsthed om kvaliteten i produkterne sætter naturligvis også prisen op. Det samme gør en professionel indretning af din bolig. Derfor skal du her have en lidt tungere tegnepung.

Elegant stil uden pletter

Interiorshop har formentlig det mest stilrene sortiment her i testen. Der er ikke et øje tørt. Hvis du kan lide den elegante, rene og en smule overdådige stil, som stadig er minimal, hører du hjemme her. Du vil kunne se hele deres sortiment igennem og med garanti kunne lide det hele.

Med din egen personlige indretningsarkitekt vil du så endda kunne få indrettet dit hjem, så det ligner den skønne stil, du har fundet på siden.

Du skal vælge Interiorshop, fordi:

 • Du elsker den elegante og klassiske stil
 • Du vil have en komplet indretningsløsning
 • Du har en solid pengepung

SHOP HOS INTERIORSHOP.DK

Sinnerup

Sinnerup

Tilbage til en gammel kending. Sinnerup har været i branchen i 50 år. Virksomheden er familieejet, og mon ikke den holder ved i nogle generationer ud i fremtiden også?

Hos Sinnerup arbejder man ud fra en ide om, at det er billigere og klogere for alle parter, hvis møblet er blevet fragtet så lidt som muligt, før det ender ved din hoveddør. Det er både billigere, når der ikke skal mellemled ind – for dig og for Sinnerup. Det er også bedre for miljøet, når der spares penge på CO2.

Priserne er generelt tiltalende hos Sinnerup. Du kan virkelig få noget for pengene her. Du finder nemlig både billige møbler, som ALLE husstande har råd til. Du finder også et væld af mærkevarer, hvor producenter har indgået lange samarbejder med den aldrene møbelforretning.

Gennemtænk stil

Sinnerup stikker ikke ud fra mange andre møbelforretninger her på listen, hvad angår stilen. Du finder igen den lækre, skandinaviske minimalisme. Du finder det mere klassiske. Og så finder du faktisk også en del retro.

Retro er virkelig kommet på mode over de sidste år. Retro behøver dog ikke betyde, du skal have fundet møblet i en støvet kælder eller på et snusket loppemarked.

Her hos Sinnerup får du retro til gode priser og i langt bedre kvalitet end på loppemarkedet.

Du skal vælge Sinnerup, fordi:

 • Du vil have noget for pengene
 • Du ikke vil lede forgæves
 • Du vil have retro, klassisk eller moderne stil

SHOP HOS SINNERUP

ILVA.dk

ILVA - En af de mest kendte Møbelforretning i Danmark

ILVA er en af de store giganter, vi alle er velkendte med. Kendere vil endda kun recitere den lange, stolte historie fra Jørgen Linde 1961 til i dag – næsten uden at læse på deres hjemmeside.

Vi kender butikkerne, som ligger rundt i de små og store provinsbyer i landet. Vi kender de gode tilbud. Og sidst, men bestemt ikke mindst, er ILVA kendte for at være en møbelforhandler, som altid, altid, altid tænker kvalitet ind i deres sortiment.

Der er ikke tale om en af de overdådige møbelforretninger, hvor priserne er skyhøje. ILVA er en bred møbelforhandler, men de har ikke blot varer i butikken for at fylde den ud. De udvælger deres varer meget nidkært, efter hvordan kvaliteten, designet, farvekombinationer og prisen passer til deres kundegruppe. Mere end 50 år i branchen gør en møbelbutik rustet til at udføre et godt stykke arbejde.

Farver i de danske hjem

En del af ILVAs dna er, at de vil gøre – og har gjort – de danske hjem mere farverige. ILVA har stort set fra 60’erne arbejdet meget med at få farver ind i boligen og få givet den nordiske indretning et frisk pust.

I dag er ILVA ikke længere et frisk pust i de danske hjem, men et tegn på den gode stil i den brede befolknings hjem. Indretningen behøver ikke være sort, hvid og grå. Vi kan inkorporere mat blå, rød eller endda lyserød i de danske hjem med lidt ILVA-vilje.

Kan man se sig selv som deltagende i den mission, så er ILVA klart et bolighus efter din smag.

Du skal vælge ILVA.dk, fordi

 • De har gode priser
 • De er veletablerede i branchen
 • De beriger og besjæler dit hjem
 • De sørger altid for god kvalitet

Bolighuset Werenberg

Bolighuset Werenberg - Møbelbutik med mærkevarer

Werenberg står måske ikke lige så skarpt i danskernes møbelerindring som ILVA. Dog har Werenberg eksisteret i omtrent lige så lang tid. Forskellen på de to kommer særligt til udtryk ved, at Werenberg fokuserer mere på kvalitetsmøbler og -mærker.

Her er det aldrig i orden, at møblerne er billige og af dårlig kvalitet, selvom nogle kunder måske ønsker det. Varerne i butikken som i deres showrooms skal være i topkvalitet.

Du finder mærkevarer som Skagerak, Wendelbo, Tempur, Hästens og lignende kvalitetsmærker. Her er der kælet for kvaliteten på varerne. Produkterne er lavet af stærke materialer, som er holdbare, bæredygtige, komfortable og generelt velovervejede.

Kompromisløs kvalitet

Werenberg er den slags møbelforhandler, som kræver, at kunderne skal kunne mærke deres ekspertise fra hjemmeside, producent, forsendelse til endelige placering i boligen. Derfor sørger de ikke blot for hjælp til levering, men har også eksperter klar til at guide dig i dine møbelindkøb, så du finder det helt rette.

Selv i 2022, hvor masseproduktionen hærger og smadrer alt på sin vej, står Werenberg fast på, at de selv kan skræddersy og tilpasse møbler, så de passer til kunden. Du kan altså være med til at customize dine produkter fra Werenberg, så de passer til din indretningsstil, dine kvalitetskrav, komfortkrav eller andet.

Den service får du ikke hos alle forhandlere. Men servicen har naturligvis også en pris. Gode produkter, gode, stærke materialer og et individuelt præg i møblerne får du ikke for billige penge. Du må regne med at give lidt ekstra for dine møbler os Werenberg. Til gengæld slipper du for at lede efter nye møbler om en nogle år, når din sofa ellers ville være gået i stykket.

Du skal vælge Bolighuset Werenberg, fordi:

 • Du får service i absolut top
 • Du kun får kvalitetsvarer
 • Du vægter kvalitet over kvantitet
 • Du vil guides til det rette møbelindkøb

Vælg din næste møbelforretning

Testen er kommet til vejs ende. Forhåbentlig er du blevet klogere på det udvalg af møbelforretninger, vi har i Danmark. Selvom mange danske stuer ser ret så ens ud, er vejen hen til den lækre stue langt fra den samme.

I testen har vi set på møbelforretninger, hvor du kan få beklædt din bolig uden så meget som at løfte en finger. Vi har kigget på møbelforretninger, hvor de grafisk kan fremvise, hvordan deres sortiment vil se skønt ud i dit hjem. Og vi har set de mere sparsomme, hvor det handler om en billig fragt og om dine egne indretningsevner.

Derudover har vi set, hvordan stilen også varierer fra webshop til webshop. Selvom de fleste møbelforretninger her på siden har den lækre, minimalistisk stil, som vi kender og elsker i Danmark, er siderne stadig forskellige. Nogle sider sættes der stor fokus på, at kvaliteten skal være helt i top, hvor andre sider fokuserer mere på, at alle skal have råd til deres varer.

Endelig skal det nævnes, at ikke mange mennesker nøjes med at have en og kun en møbelforhandler, de tager kontakt til. Man kan sagtens hente inspiration fra flere sider. Man kan også købe fra flere sider. Det frie marked sørger heldigvis for denne fantastiske mulighed.

Med fordel kan du derfor tjekke flere af virksomhederne, som er nævnt her, ud. Se, hvad der passer til dig. Se, hvor du kan finde inspiration. Se, hvor du kan finde hjælp. Og bestil først, når du ved, at du vil elske møblet.