Popcornmaskine Test 2024 → Se De 10 Bedste Popcornmaskiner

Popcornmaskine Test

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Popcornmaskinen tilsluttes strøm, varmes op
Popcornmaskinen bruger hverken smør eller olie
  
Popcornmaskine Test

Mennesket har poppet popcorn i mange årtusinder. Tilbage omkring starten på vores tidsregning poppede man popcorn i det varme sand ved ildstedet. Men den første popcornmaskine blev opfundet af Charles Cretors tilbage i 1885. Den blev udstillet på verdensudstillingen i Chicago i 1893. Dén popcornmaskine blev drevet af en dampmaskine, men meget er sket siden og i dag er popcornmaskiner super avancerede maskiner, der klarer alt arbejdet for dig, så du kan nøjes med at nyde de lækre popcorn.

I denne test gennemgår vi de bedste popcornmaskiner på markedet. Vi gennemgår popcornmaskiner af forskellige typer og størrelser, så der er noget for alle. Efter testen kan du desuden læse mere om, hvad du bør være opmærksom på når du køber popcornmaskine.

Retro Popcorn Maskine med hjul – Bedst i test

Retro Popcorn Maskine m/hjul

Denne retro popcornmaskine med hjul er det perfekte supplement til en hyggelig aften derhjemme, hvad enten der er fodbold, film eller familiemiddag på programmet. Maskinen, der har et nostalgisk design, fungerer uden brug af smør eller olie og tilbyder således en sundere version af biografens sprøde popcorn. Kun ved hjælp af varme popper majskornene på cirka 2-3 minutter, hvilket gør det muligt hurtigt at servere friske popcorn direkte fra maskinen.

Maskinen er praktisk med en kapacitet til at lave mellem 1-1,5 liter popcorn pr. omgang og designet til at være brugervenligt med aftagelige dele, der nemt kan vaskes eller endda tåle en tur i opvaskemaskinen. Den stilfulde retro popcornmaskine måler 39 x 20 centimeter i højde og bredde, hvilket gør den let at placere i ethvert køkken eller underholdningsområde.

Hver detalje i maskinens design er tænkt for at forbedre brugeroplevelsen og skabe en autentisk biografstemning i hjemmet. Med sin effektive og brugervenlige teknologi, der sikrer en fedtfattig tilberedning, er denne popcornmaskine ikke kun en praktisk tilføjelse til køkkenet, men også et hit til sociale sammenkomster, hvor den både fungerer som en funktionel og dekorativ genstand.

OBH Big Popper – Popcornmaskine

Popcornmaker Big Popper 6398

Når der skal være popcorn nok til alle

Med OBH´s Big Popper popcorn maskine, så er det let at lave popcorn nok til alle. For det første har Big Popper en stærk motor og et godt varmelegeme, som hurtigt popper popcornene færdige til dig. For det andet så kan du lave en kæmpe portion popcorn af gangen med denne model. Det er en stor fordel, hvis hele familien skal hygge sig med popcorn, mens i ser film eller hvis ungerne har legekammerater på besøg.

Big Popper har indbygget skål til popcornene

Ikke nok med at Big Popper hurtigt popper store mængder popcorn. Big Popper er også konstrueret sådan, at det store gennemsigtige plast låg kan bruges som skål til popcornene, når de er færdig poppet. Faktisk vender du bare maskinen på hovedet, når popcornene er færdige og så ligger de alle i skålen. Parate til at blive spist af store og små popcornsspisere.

Non-stick belægning sikrer nem rengøring

OBH Big Popper har en non-stick belægning som sikre, at popcornene ikke brænder fast under popningen. Det betyder også, at du ikke skal bruge lang tid på at rengøre popcornmaskinen bagefter. Vi ved nemlig, at grunden til at mange undlader at købe en popcornmaskine er, at de tror den er tidskrævende at rengøre. Det er ikke tilfældet med denne model. Plastlåget som kan bruges som skål kan endda tåle maskinopvask. Det kan resten af maskinen dog ikke, men den er hurtig at tørre over med en klud.

Udvalgte produktinformationer:

Effekt: 1000 watt
Farve: Sort
Materiale: Plast
Højde: 39 cm
Bredde: 34,5 cm
Vægt: 1,9 kg

Værd at fremhæve: Non-stick belægning, låg kan anvendes som skål, nem rengøring

Great Northern Little Bambino Popcornmaskine

Great Northern Little Bambino Popcornmaskine

Great Northern Little Bambino popcornmaskinen er designet til at bringe biografoplevelsen hjem i stuen. Med sin kompakte og stilrene udformning passer denne maskine perfekt på ethvert køkkenbord og tilfører en autentisk følelse af amerikansk biografstemning. Maskinens effektive fremstillingsteknologi kan producere 2-3 liter popcorn ad gangen, hvilket gør den ideel til små familier eller en hyggelig aften med venner.

Højdepunktet ved denne maskine er den aftagelige kasserolle, som ikke kun gør det nemt at tilberede popcorn, men også sikrer en let og sikker rengøring efter brug. Sikkerhed er yderligere sikret med et praktisk håndtag på kasserollens yderside, som gør håndteringen både sikker og bekvem under brug.

Denne model er blevet en favorit i mange amerikanske hjem og er nu tilgængelig i Danmark, hvor den allerede har modtaget positive anmeldelser for sin brugervenlighed og effektive popcornproduktion. Great Northern Little Bambino popcornmaskinen er mere end bare en appliance; den er en invitation til at skabe hyggelige stunder med lækre, frisklavede popcorn, præcis som i biografen.

VidaXL Popcornmaskine med teflongryde

vidaXL popcornmaskine med teflongryde 1400 W

Med VidaXLs popcornmaskine kan man hurtigt og effektivt forvandle almindelige popcorngryn til sprøde snacks. Dette apparat er ideelt til både professionel catering og hjemmebrug, og det kombinerer funktionalitet med æstetik for at skabe en sand oplevelsesmaskine i køkkenet eller eventområdet.

Denne model, der kører med en kraftig 1400 watts motor, opvarmes hurtigt og er klar til at lave store mængder popcorn på kort tid. Den er udstyret med en kedel i rustfrit stål, som sikrer holdbarhed og nem rengøring. Et indbygget omrøringssystem forhindrer popcornene i at brænde på, og den specielle Teflon-belægning på den aftagelige gryde gør, at popcornene ikke hænger fast og forbliver lette at håndtere.

Takket være maskinens design med ventilerede vinduer kan man nemt følge med i poppeprocessen, og et oplyst indre hjælper med at sikre, at hver portion bliver perfekt. Efter brug er popcornene nemme at tage ud og servere, da maskinen er designet med en praktisk vippeport.

Denne popcornmaskine er ikke kun praktisk, men også meget mobil. Dens lette konstruktion gør det nemt at flytte maskinen mellem forskellige placeringer, hvilket er ideelt til events, fester eller film aftener derhjemme. Med sit stilfulde og funktionelle design, er VidaXLs popcornmaskine en uundværlig enhed for enhver popcornelsker.

Great Northern All Star Popcornvogn

Great Northern All Star Popcornvogn

Popcornmaskinernes Rolls Royce

Hvis du leder efter den ultimative popcornmaskine som både laver fantastiske popcorn og som samtidig har wow effekt, så behøver du ikke lede længere. Great Northern All Star popcornvogn er virkelig et samtale piece af format. Den leder tankerne hen på gamle biografer, cirkus og tivoli hvor lignende popcornvogne altid har været anvendt.

Designet er retro og tydeligt inspireret af den amerikanske popcornsvogn, men her er ikke kun tale om ydre skønhed. Her er tale om kvalitet hele vejen igennem

Lav store mængder og hold dem varm

All star popcorn maskinen ser ikke kun fantastisk ud. Den er også eminent til at lave popcorn og den kan  lave mange af dem af gangen. Faktisk kan den uden problemer lave 8 – 10 liter popcorn af gangen. Popcornvognen er perfekt til dig, der skal lave popcorn til mange mennesker. Du kan nemlig sagtens tillade dig at lave en ordentlig portion, for popcornmaskinen har en varmelampe indbygget som sørger for at holde popcornene dejlig varme, så hver portion er helt perfekt.

Popcornsvogn med hjul er vejen frem

Ud over at se godt ud, så er Great Northern All Star popcornsvognen også super smart, fordi den har hjul. Det gør nemlig, at du let kan transportere den rundt uden hjælp fra andre. De store hjul glider let hen over alle jævne underlagt. Det gør den super anvendelig både hjemme i boligen, men også til større arrangementer som havefest, børnefødselsdag, byfest, festival, markedspladser og alle andre steder, hvor det er tilladt at hygge sig.

Vil du gerne bruge popcornmaskinen et sted, hvor der ikke er så meget plads, så kan du sagtens skille selve popcornsmaskinen fra vognen. Det tager kun et øjeblik.

Udvalgte produktinformationer:

Farve: Sort, men samme model fås i rød
Materiale:
Højde: 152 cm
Bredde: 68 cm
Vægt: 26 kg

Værd at fremhæve: Har hjul til transport, stor kapacitet, varmelampe og aftagelig gryde

Russell Hobbs Fiesta Popcornmaskine

Russell Hobbs Fiesta popcornmaskine

Popcorn uden brug af fedtstof

Russels Hobbs Fiesta popcornsmaskine anvender varm luft til at poppe dine popcorn frem for en roterende varmeplade. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at tilføre fedtstof, når du popper popcorn. Du kan altså let poppe velsmagende sprøde og varme popcorn helt uden brug af olie eller smør. Det betyder, at du altid godt kan tillade dig at tænde op for maskinen.

Popcorn nok til en hel filmaften

Med denne popcornmaskine behøver du ikke være bange for, at der ikke er nok popcorn til alle i sofaen. Med en enkel påfyldning af majs kerner kan du lave hvad der svarer til 12 portioner popcorn. Det burde kunne lukke munden på alle. Og husk det tager kun et par minutter at poppe en portion popcorn, så du kan hurtigt lave en ny portion, hvis det er nødvendigt.

Gennemsigtigt låg lader dig følge processen

Specielt børn synes det er sjovt at se popcorn blive poppet og det har de rig mulighed for med en Russell Hobbs Fiesta popcornmaskine. Låget på maskinen er gennemsigtigt, så det er let at følge med i hvad der sker nede i maskinen. Og forrest på popcornmaskinen sidder en sliske som de færdig poppede popcorn flyver ud af og direkte ned i skålen, parate til at blive spist.

Udvalgte produktinformationer:

Effekt: 1200 watt
Farve: Sort, hvid og rød
Materiale: Plast

Værd at nævne: Anvender varmluft, fedtfattige popcorn, let at rengøre

Nedis popcornmaskine

Nedis Popcorn machine

 

 

Fedtfattige popcorn med varmluft

Med en Nedis popcornmaskine i huset så kan du godt tillade dig at lave popcorn lige så ofte, som du har lyst til. Nedis popcornmaskine anvender nemlig varm luft til at poppe popcornene. Det betyder, at du kan undlade at tilføje olie eller smør, hvis du gerne vil have fedtfattige popcorn. Har du har muligheden for at lave popcorn både med og uden fedtstof gør, at popcorn lyst ikke behøver at give dårlig samvittighed

Kraftigt varmelegeme sikre hurtig popning

Nedis popcorn maskinen er en kraftfuld maskine på 1200 watt. Det betyder, at den hurtigt opnår den ønskede temperatur og for dig betyder det, at du har lækre sprøde popcorn på mellem 2 – 4 minutter. Det er lige lang nok tid til, at du kan nå at hente noget at drikke i køleskabet, så du er klar til at sætte dig til filmen eller spillet, når popcornene er færdige.

Popcornmaskine der er super let at betjene

Det skal være nemt og enkelt at lave popcorn og det er det også med denne maskine fra Nedis. Alt hvad du skal gøre er, at hælde den ønskede mængde majskorn i maskinen og derefter trykke på én knap. Det er lige til at klare. Resten klare maskinen og efter få minutter er dine lækre popcorn klar. Målebægre til majskorn medfølger.

Udvalgte produktinformationer:

Effekt: 1200 watt
Farve: Rød og hvid
Materiale: Plast

Værd at fremhæve: anvender varm luft, popcorn uden fedtstof, kraftigt varmelegeme

Ariete Party Time Popcornmaskine i blå

Ariete Party Time Popcornmaskine

Ariete Party Time Popcornmaskine er en optimal løsning til dem, der ønsker at bringe biografens magi hjem i stuen. Med sit retro-inspirerede design og friske blå farve, tilføjer denne maskine stil til enhver film- eller spilaften. Dens evne til at lave 60 gram majskerner om til luftige, sprøde popcorn på under to minutter gør den til en hurtig og effektiv følgesvend.

En af de mest imponerende funktioner ved Ariete Party Time popcornmaskine er dens varmluftstilberedningsteknologi, som sikrer perfekte popcorn hver gang, helt uden brug af olie. Dette gør popcornene til en sundere snack, uden at gå på kompromis med smagen, hvilket er ideelt for sundhedsbevidste forbrugere eller dem, der holder øje med kalorieindtaget.

Målgruppen for denne popcornmaskine er familier, filmelskere og alle, der ønsker at genskabe biografoplevelsen derhjemme. Med sit lette vægt på 0,95 kg og kompakte dimensioner, er denne maskine nem at opbevare og flytte rundt på, hvilket gør den tilgængelig, uanset arrangementets størrelse.

Ariete, mærket bag denne maskine, er kendt for sin kvalitet og innovation inden for køkkenapparater, hvilket giver ekstra tryghed ved køb. Kundernes anmeldelser taler også sit tydelige sprog, hvor mange fremhæver maskinens brugervenlighed og kvaliteten af popcornene.

Champion Mini Popcornmaskine

Champion – Popcorn Maskine

Med Champion Mini Popcornmaskine kan enhver blive mester i hjemmebiografens snacks. Denne kompakte maskine er designet til at fremstille friske og lækre popcorn hurtigt og effektivt, og det er ideelt til filmaftener, fødselsdagsfester eller bare en hyggelig aften derhjemme. Med sin beskedne størrelse på ca. 13 x 19 x 26,5 cm og en effekt på 1.200 watt, passer denne popcornmaskine perfekt på ethvert køkkenbord uden at optage for meget plads.

Champion Mini Popcornmaskine tilbyder en brugervenlig oplevelse, hvor du kan tilføje din favorit topping, hvad enten du er til søde, salte eller traditionelle popcorn. Enheden er nem at betjene og kræver minimal opsætning, så du kan komme i gang med din popcornproduktion næsten med det samme. Denne popcornmaskine sikrer, at hver portion popcorn bliver sprød og lækker, hvilket gør dine film- og spilaftener til en endnu større fornøjelse.

Dette produkt er ikke kun praktisk, men også stilfuldt med et moderne design, der vil komplementere ethvert køkken. Med Champion Mini Popcornmaskine kan du altså bringe biografens magi direkte ind i dit hjem med frisklavede popcorn, der er klar på få minutter.

WMF Kitchen Minis Popcornmaskine

WMF KitchenMinis popcorn maker 2.2 l

Popcorn er perfekt til en filmaften for to

Hvis i har besluttet jer for en aften hjemme bare jer to og en god film på skærmen  så er det eneste  der mangler  en stor skål lækre dampende varme popcorn  som knaser let i munden. WMF KitchenMinis popcornmaskinen har den perfekte størrelse til et par eller til dig  der godt kan spise popcorn for to. KitchenMinis har nemlig et kammer, der kan rumme 2,2 liter popcorn.

Lille, kompakt og let at opbevare

Vi kan ofte være bekymrede for at købe store køkkenmaskiner, fordi vi ikke ved, hvor vi skal gøre af dem. Derfor har WMF valgt at lave denne mini popcornmaskine, der laver den perfekte portion popcorn til to mennesker. Det mindre kammer gør også at selve popcornmaskinen er mindre. Den er derfor lettere at få plads til på en hylde i skabet, når den ikke er i brug.

Hvis du gerne vil have den stående fremme på bordet, så er dette et godt valg i et lækkert design.

Her brænder du ikke fingrene

WMF Kitchen Minis popcornmaskine er lavet i et materiale, der gør, at hverken håndtag eller kabinettet bliver varme under brug. Det er en stor fordel, hvis der er børn i husstanden, som gerne vil følge popcorn lavningen tæt.

Du får heller ikke fedtede fingre med denne popcornmaskine. Når majskornene er poppet, så kan du bare vende maskinen på hovedet og bruge det store plastlåg, som skål til at servere.

Udvalgte produktinformationer:

Effekt: 1000 watt
Farve: stål og sort

Værd at fremhæve: Låg kan anvendes som skål, håndtag og yderside af maskine bliver ikke varme under brug, let at rengøre

Hvad er en popcornmaskine?

En popcornmaskine er en enhed designet til at lave popcorn ved at varme op majskerner, indtil de popper og bliver til det velkendte, luftige snack. Denne maskine findes i forskellige størrelser og modeller, fra små bordmodeller til store kommercielle enheder, der bruges i biografer. Popcornmaskinen har en varmekilde, en beholder til majskernerne og ofte en mekanisme til at omrøre kernerne for at sikre jævn opvarmning og forhindre, at kernerne brænder på.

Hvordan virker en popcornmaskine?

For at forstå, hvordan en popcornmaskine fungerer, er det vigtigt at kende til den grundlæggende proces bag popping af popcorn. Når majskernerne opvarmes, omdannes fugtigheden inde i kernen til damp, hvilket skaber et indre tryk. Når trykket når et kritisk punkt, eksploderer kernen, og stivelsen indeni bliver til det sprøde, luftige popcorn vi kender. En popcornmaskine optimerer denne proces ved konstant at levere varme og omrøring, hvilket sikrer at de fleste kerner popper uden at brænde.

Hvordan laver jeg popcorn i en popcornmaskine?

At lave popcorn i en popcornmaskine er en simpel proces, der kræver få ingredienser og trin. Først skal du sikre, at maskinen er ren og klar til brug. Tilføj den anbefalede mængde olie og majskerner i maskinen. Mange maskiner har en indbygget måleske til olie og popcorn, så du nemt kan dosere de korrekte mængder. Tænd for maskinen, og vent mens den varmer op og begynder processen. Når popcornene begynder at poppe, vil du snart have en frisk portion popcorn klar til at blive nydt. Det er vigtigt regelmæssigt at rengøre din popcornmaskine for at sikre dens levetid og performance.

Husk altid at følge producentens specifikke instruktioner for din popcornmaskine for at opnå de bedste resultater og sikre sikker brug af enheden.

Dét bør du have fokus på når du køber en popcornmaskine

Det er altid en god idé, at gennemtænke et køb inden du foretager det. På den måde undgår du at lave ærgerlige fejlkøb. Det, der er den perfekte popcornmaskine for den ene, er det ikke nødvendigvis for en anden. Det kommer helt an på hvilke forventninger, du har til en popcornmaskine og hvad dine behov er. Vi gennemgår her nogle af de vigtigste ting, som du bør have med i dine overvejelser, når du vælger hjemmets næste popcornmaskine.

Fedtstof eller varmluft

Når du skal vælge popcornmaskine, så skal du beslutte dig for, om du vil have en traditionel model, der bruger smør eller olie til at poppe popcornene eller om du bedre kan tænke dig en model, der bruger varmluft til at poppe popcornene.

Popcornmaskiner med varmluft giver dig mulighed for at lave fedtfattige popcorn, hvilket gør popcorn til en “lovlig” snack, selv hvis du passer på, hvad du spiser. Nogle påstår, at popcorn med smør smager meget meget bedre. Hvad der er det rigtige valg til dig og din familie ved kun du. Vi har sørget for, at der er begge varianter i vores udvalg af de bedste popcorn maskiner på markedet.

Effekt

Effekten er det, der har betydning for hvor kraftigt varmelegemet er i popcornmaskinen. Det er vigtigt, at du vælger en model med en stor effekt. Vi vurdere, at den som minimum bør være på 900 watt. Det sikre nemlig, at popcornmaskinen let kan holde temperaturen og poppe dine popcorn til perfektion.

Størrelsen betyder altså noget

Popcornmaskiner findes i rigtig mange forskellige størrelser. Fra helt små popcornmaskiner, der kan lave popcorn til én person til store popcornsvogne, der kan sprøjte litervis af popcorn ud på få minutter. Du skal vælge den model, der passer til antallet i jeres familie. Vi ved af erfaring, at der altid bliver spist flere popcorn end forventet, så vælg endelig ikke en model, der er for lille. Mange af de helt store popcornmaskiner har en indbygget varmelampe, som sørger for at holde popcornene varme, indtil de skal spises.

Designet på popcornmaskinen

For mange er en rigtig popcornmaskine en popcornmaskine, der ligner en popcornmaskine, du kan forvente at se i en biograf eller i tivoli. De modeller der har et retro look er de mest populære i øjeblikket. De er som regel enten røde eller sorte, som står skarpt til stål kanterne på maskinerne og er perfekte både på køkkenbordet og i hjemmebiografen.

Der er også popcornmaskiner, som har et mere moderne look, med lige linjer og et minimalistisk design. De fås i både stål, sort og hvid, så du sagtens kan finde noget, der passer til dit køkken.

Prisen på popcormaskiner

Prisen på en popcornmaskine svinger meget. Du kan få billige popcornmaskiner, som alle har råd til. Du kan få popcornsmaskiner i en mellemprisklasse, hvor de fleste stadig kan være med. Og så kan du selvfølgelig også få popcornsmaskiner i den helt høje prisklasse.

Du kan nu sagtens finde kvalitetsprodukter i alle prisklasser. Det er vores test af popcornmaskiner et godt eksempel på. Hver eneste popcornmaskine du ser her, er i en kvalitet over middel og udmærker sig fra andre lignende modeller.

Popcorn er nærmest en global nationalret

Popcorn er ikke kun højst elsket i Danmark. Faktisk er popcorn en af de få snacks, der er kendt og elsket i hele verden, selv i afkroge af verden der ellers ikke har adgang til snacks. Popcorn er nemlig utrolig lette og billige at lave. Alt hvad du har brug for er majskorn og varme.

Der er fundet spor af, at man har spist popcorn helt tilbage til 4000 år før vores tidsregning. Dengang poppede man majskornene på glohede sten som lå i udkanten af bålstedet. Men endnu mere smart var det at poppe majskernene i det varme sand. Det gav en jævn varme som ikke brændte kernerne.

Popcorn er en hyggelig snack

Popcorn er en utrolig hyggelig snack. Den er varm og den er knasende og blød på samtidig og så er vi mange, der foretrækker dem med smør og salt. Vi spiser popcorn til mange forskellige anledninger og også, når der ingen anledning er. Vi spiser popcorn i sofaen, når vi skal hygge os alene eller sammen med ungerne. Det er nærmest tradition at spise popcorn, når vi er i biografen. Det samme gælder, når vi er i cirkus eller på marked. Der er simpelthen noget utrolig hyggeligt i at gå rundt med et kræmmerhus varme popcorn og more sig sammen med familie eller venner.

Popcorn med farve til børnefødselsdagen

Det har i mange år været populært at tilsætte smag til sine popcorn. Det har dog nok været mest populært i USA og Japan, hvor man gerne giver popcornene smag af alt fra ost, til lakrids og pistacienødder og grøn te, men du kan også farve dine popcorn uden at tilsætte farve.

Popcorn er super populære til børnefødselsdage. Det er en snack, som næsten alle børn kan lide og så er det en prisvenlig snack, hvilket også har betydning, hvis du skal bespise mange børn.

Popcorn er lækre i sig selv, men du kan gøre dem endnu sjovere ved at tilsætte farve til dem. Det kan sikkert gøres på mange måder, men en nem og enkel måde at gøre det på er ved at bruge kulørte chokoladeknapper som M&Ms. Hvis du gerne vil have røde popcorn, så lægger du en lille håndfuld røde chokoladeknapper med majskornene i maskinen. Farven fra chokoladeknapperne lægger sig på popcornene og farver dem røde.

Du kan også lave regnbuefarvede popcorn. Det gør du ved at lægge forskellige farver af chokoladeknapper ned mellem popcornene. Her er det vigtigt, at du vælger flest lyse farver da de mørke farver vil dominere det endelige resultat.

Hvis ikke du har lyst til at hælde chokoladeknapper ned i din popcornmaskine, så kan du få samme resultat ved at smide en håndfuld chokoladeknapper ned i de helt varme popcorn der lige er kommet ud af maskinen. Det kræver bare, at du er hurtig inden popcornene køler ned.

DIY med popcorn for børn og barnlige sjæle

Hvis det næsten utænkelige skulle ske, at der er popcorn til overs, som er stået og blevet kolde, så skal du endelig ikke smide dem væk, hvis der er mindre børn i huset. Popcorn kan nemlig sagtens bruges til andet end at spise.

  • Halskæde med popcorn. Der kan laves halskæder og armbånd med popcorn. Alt hvad I skal bruge er en stoppenål (en nål der har en rund top i stedet for spids) og en garn rest eller stærk tråd.
  • Girlander med popcorn. I kan lave lange guirlander med popcorn efter samme fremgangsmåde som med halskæderne. Popcorns guirlander er super sjove at lave
  • Lav billeder med popcorn. Find et stort stykke karton og noget skolelim frem og lad børnene lave fin kunst til dig ved at lave flotte popcorns billeder.
  • Lav popcornsvaser. Vask et gammelt glas med rødbeder eller lignende og lim popcorn på ydersiden, helt tæt sammen. Det ser super trendy ud.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Popcornmaskine Retro Black Edt

Retro popcorn til filmen

Hvis du elsker retro looket, så vil du elske denne popcornmaskine fra Champion. Popcornmaskinen oser af retro stemning og du bliver automatisk ledt tilbage til en amerikansk biograf i 50erne. Det er da den perfekte stemning til hjemmebiografen. Det elegante look i sort og stål og de rene linjer uden skarpe kanter gør denne popcornmaskine til en køkkenmaskine, som du gerne har stående fremme også alle andre steder end køkkenet. Det kunne være i hjemmebiografen. Har i børn i huset vil de sikkert også foreslå, at den kan stå hos dem.

Bordmodel med stort kammer

Denne model er en bordmodel, som med sit lækre design er en dekoration i sig selv. Men popcornsmaskinen ser ikke kun godt ud. Den laver også super velsmagende popcorn. Champion Retro kan sagtens følge med med popcorn selvom i spiser hurtigt. Du kan nemlig lave hele 14 liter popcorn af gangen. Maskinen har en rød varmelampe som sørger for at holde popcornene varme, indtil de skal spises.

Sådan popper du popcorn i Champion Retro Popcornmaskine

Det er ganske enkelt at lave popcorn i Champion Retro Popcornmaskinen. I midten af maskinen er der en lille gryde. Det er heri, du hælder olie og / eller smør og majskornene. Nu klarer maskinen resten og i løbet af ingen tid er hele kammeret fyldt med de lækreste friske og sprøde popcorn. Du behøver hverken være bange for, at de brænder på eller at de ikke kan holde sig varme. Maskinen klare begge ting til perfektion.

Du behøver heller ikke tænke på rengøringen. De dele du ikke kan tage ud er lette at komme til.

Udvalgte produktinformationer:

Strømtilslutning: 230V
Farve: Sort men modellen fås også i rød
Højde: 45,5 cm
Bredde: 23,5 cm

Værd at fremhæve: Kan rumme 14 liter popcorn, har indvendig belysning, målebægre medfølger.

Popcornmaskine 1200 watt Hvid

Popcorn helt uden fedtstof

Hvis du elsker popcorn, men samtidig ønsker at passe på med hvor meget fedtstof du indtager, så er denne popcornmaskine fra Severin, det perfekte valg til dig. Her har du nemlig mulighed for at lave lækre sprøde popcorn helt uden at bruge fedtstof. Denne funktion har gjort denne model til en favorit blandt mange. Fordi de netop ikke behøver at tænke over, om de kan tillade sig at tage en ekstra håndfuld eller to.

Brændte og undertilberedte popcorn er fortid

Der var engang, hvor tilberedningen af popcorn var noget der tog tid at kunne til perfektion. Det er nemlig meget let at give popcorn for meget, så de smager grimt og for lidt, så alle majskornene  ikke popper. Med en popcornmaskine som denne fra Severin, så er du sikret lækre perfekt poppede popcorn hver gang, du tænder for maskinen. Med maskinen medfølger et målebægre, så det er let at dosere den rette mængde majskorn.

Lav popcorn mens der er reklamer

Lav popcorn mens der er reklamer. Længere tid tager det ikke at lave en lækker skål popcorn med en Severin popcornmaskine. Faktisk har du også tid til at sætte maskinen på plads i skabet igen efter brug inden reklamerne er ovre, så hurtigt går det.

Popcornmaskinen har et transparent låg, der gør at du let kan følge popcornene under tilberedningen. Brug næste reklamepause på at lave en portion dampende varme popcorn.

Udvalgte produktinformationer:

Effekt: 1200 Watt
Farve: Hvid
Materiale: Plast
Højde: 28,2 cm
Bredde: 21,8 cm
Vægt: 0.95 kg

Værd at fremhæve: non-stick belægning, mulighed for at påfylde under brug, kan tilberede popcorn uden brug af fedtstof

TKG Team Kalorik TKG PCM 1002 W NYC Popcorn-maskine Hvid

Multifunktional popcornmaskine

Med Kalorik Pcornmaker får du et multifunktionelt køkkenapperat, der kan meget mere end bare lave lækre popcorn til dig. Har du et mindre køkken eller foretrækker du bare husholdningsapparater, der har flere funktioner, så vil du elske denne model. Med en Kalorik Pcornmaker kan du både lave popcorn, men du kan også lave lækre omeletter, stege en bøf eller bruge den som bordgrill

Brug din popcornmaskine som bordgrill

Det lyder helt vanvittigt, men du kan faktisk sagtens bruge din popcornmaskine som bordgrill. I hvert fald hvis du vælger denne model. Kalorik Pcornmaker ser også anderledes ud end andre popcorn maskiner, som vi har set. Det ligner mere en fancy kasserolle med låg. Netop udformningen gør, at du kan anvende den til flere ting. Den nederste del fungere som en pande, som du både kan bruge som bordgrill, men også til at lave crepes på eller som en almindelig elektrisk pande. Super smart

Non-stick bageplade og låg der kan bruges som serveringsskål

Denne popcornmaskine / multifunktionel pande er virkelig gennemtænkt. Ikke nok med at den kan bruges til at lave alverdens retter, men den er også utrolig let at gøre rent. Dette skyldes primært den non-stick belægning, der er på panden. Det gør, at mad og popcorn ikke kan brænde sig fast på den. Ydermere så kan låget også bruges som serveringsskål, hvilket er super smart. At låget er gennemsigtigt gør også, at det er let at holde øje med, hvad der sker i maskinen.

Udvalgte produktinformationer:

Effekt: 1200 watt
Farve: Hvid
Materiale: Plast og metal

Værd at nævne: 2 i 1 apparat med popcornmaskine og elektrisk pande i ét, let at rengøre

Popcorn Maskine Sæt Med Bægre

Popcornmaskine til mikroovnen

Magic Kitchen popcornmaskinen er et alternativ til de andre popcornmaskiner, vi har vist i testen. Denne model henvender sig specielt til børn, som gerne selv vil lave “rigtige” popcorn. Rigtige popcorn kommer selvfølgelig ikke i en pose, der skal lægges i mikroovnen. Nej rigtige popcorn er majskorn, som barnet selv lægger ned i den specielle mikroovns popcorns popper.

Popcornsmaskinen til barnlige sjæle

Her kan dit barn selv lave popcorn helt fra bunden uden at skulle stå ved det varme komfur. Majskornene lægges blot i den specielle popcorn skål. Du kan vælge at tilføje lidt fedtstof, men dette er ikke nødvendigt. Herefter sættes det store plastlåg på og skålen sættes i mikrovnen.

Popcorns-kit med alt hvad du skal bruge

Dette er en meget enkel popcornmaskine, men den indeholder alt, hvad du har brug for til en sjov fredag aften med Disney Sjov. Der er popcornsmaskinen hvis låg kan bruges som kæmpe skål til popcorn, men der medfølger også rigtige popcornbægre i pap som dem man får i biografen. De skal nok vække begejstring.

Emerio Popcornmaskine i fodbolddesign

Den perfekte popcornmaskine til fodbold aftener

Emerio popcornmaskinen er det ultimative indslag til en perfekt fodboldaften. Popcornmaskinen der er formet som en fodbold er absolut ikke et stykke legetøj. Den laver perfekte popcorn hver gang, du trykker på knappen. Tag den med ind i stuen. Den vejer kun 1,5 kg og måler 20,5 x 20,5 cm, så den kan sagtens stå på bordet. Den har desuden små fødder, der hæver den for bordet, så du behøver ikke sætte bordskåner under

Spis popcorn direkte fra låget

Ikke nok med at du kan nyde lækre sprøde og varme popcorn, mens du ser bold. Du behøver heller ikke tænke på opvasken bagefter. Der er nemlig næsten ikke nogen. Låget fra popcornmaskinen, den halve fodbold, kan bruge som en fed skål. Selvom skålen og maskinen ikke tåler maskinopvask, så er de alligevel hurtige at rengøre med en klud.

Kraftfuld varmelegeme sikrer perfekt poppede popcorn

Emerio popcornmaskinen har en effekt på 1200 watt. Det er et rigtig kraftigt varmelegeme og mere end rigeligt til at sikre dig perfekt poppede popcorn. Når du vælger popcornmaskine er det netop vigtigt at vælge en model med et kraftigt varmelegeme, så du er sikker på den kan varmefordele ordentligt og holde temperaturen.

Udvalgte produktinformationer:

Effekt: 1200 watt
Farve: Sort og hvid
Materiale: Plast
Højde: 20,5 cm
Bredde: 20,5 cm
Vægt: 1,5 kg

Værd at fremhæve: perfekt til fodboldaftener, låget kan bruges som skål, let at rengøre