Printer Test 2024 → Se De 5 Bedste Printere

printer test

Den gode nyhed: Hver printer, der er nævnt herunder, kan håndtere grundlæggende udskrivning. De kan udskrive via en kabelforbindelse og via trådløs printerforbindelse. (Bemærk, at nogle, men ikke alle, printere understøtter Apples AirPrint og Googles Cloud Print-protokoller, som normalt er mindre belastende end printerleverandørernes egne systemer). Men det du udskriver afgør hvilken model der er den rigtige for dig. Hvis du for det meste arbejder med indkøbslister, koncertbilletter eller rejseplaner, er udskriftskvaliteten uden tvivl mindre vigtig end udskrivningshastighed og pris. 

Hvis du bruger din printer til professionelle materialer eller fotoudskrivning, er farvenøjagtighed, udskriftskvalitet og inkludering af funktioner som udskrivning uden kant primære overvejelser, når du leder efter den rigtige printer. En anden faktor at overveje er omkostningerne ved blæk og at sikre, at du har nok blæk til at udskrive alt, hvad du har brug for (der er ikke noget mere frustrerende end at have en printer, men ingen blæk i blækbeholderen). Så selvom du får en god printeraftale, skal du også undersøge blækket.

Vi har testet og gennemgået topmodellerne til hjemmebrug og små kontorer Uanset om du udskriver til erhverv eller privat brug, derhjemme eller på kontoret, har vi den bedste printer til dig.

Canon i-Sensys LBP623CDW – Bedste laserprinter

Canon i-SENSYS LBP623Cdw printer

 

Hvis du har brug for at udskrive mange dokumenter i professionelt kvalitet, forretningsforslag eller brochurer, skal du have en laserprinter. Disse avancerede enheder leverer næsten professionel kvalitet, der er mærkbart bedre end hvad du får fra en inkjet. De er også billigere, end du måske forventer, hvilket gør dem til en fantastisk hjemmeprinter.

Canon LBP622Cdw er lidt af en one-trick pony, men den klarer ærterne. Der er ingen scannings- eller kopimuligheder, men denne farvelaserprinter udskriver levende tekst og farvegrafik med høje kontrastniveauer og rækkevidde på både hvidt og farvet printerpapir. Den er ikke dyr at drive, takket være dens tonerpatron med høj kapacitet, en sjældenhed blandt laserprintere i denne prisklasse. Når det kommer til udskrivningshastighed, er den cirka gennemsnitligt.

Multifunktionel

LBP622Cdw har en enkeltarkfremfører, der kan tage konvolutter og fotos med, mens den almindelige papirbakke til 250 ark forbliver uforstyrret. Du kan stable op til 10 konvolutter i hovedpapirbakken, hvilket er mere end dobbelt så mange som de fleste andre laserprintere.

Selvom denne printers fem-linjes LCD ikke er en berøringsskærm, er den let at navigere og giver nyttige oplysninger, herunder navnet på udskrivningen og personen der sendte det. Der er også en USB-port, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse og udskrive, hvis netværket går i stykker.

Fordele ved denne printer:

 • Billig printepris
 • Hæj kontrast
 • LCD-skærm

Canon Pixma iP8720 – Bedste fotoprinter

Canon Pixma iP8750 fotoprinter

 

Den ligner på mange måder Canon Pixma iX6820 trådløs inkjetprinter. Den indeholder en vigtig tilføjelse, der gør det til en meget anderledes printer. Canon iX6820s femfarvede blæksystem (med cyan, magenta, gul, sort og fotosort) gør et godt stykke arbejde med fotos, men den er stadig primært rettet mod forretningsbrug. IP8720 tilføjer grå blæk, som lader den udskrive langt bedre sort-hvid fotos. Det gør også iP8720 til en næsten dedikeret fotoprinter og vores redaktørvalg til fotoentusiaster på forbrugerniveau.

For at være klar er iP8720 ikke i direkte konkurrence med dyrere nær dedikerede fotoprintere, som Epson Stylus Photo R2000, eller den stadig dyrere Epson Stylus Photo R3000. Begge printere er også stabile, men de er rettet mod forbrugere og professionelle fotografer. IP8720 er meget mere en avanceret forbrugerprinter..

Det grundlæggende

På trods af iP8720s fokus på fotoudskrivning, deler den det meste af sit design med Canon iX6820. Især Canon siger, at dets blæksystem i det væsentlige er identisk, bortset fra den ekstra blækfarve og ekstra dyser til at følge med. Den deler også den samme papirhåndteringsmulighed med en enkelt bakke, der kan rumme op til 150 ark almindeligt papir eller mindst 20 ark fotopapir, afhængigt af hvilket fotopapir du bruger. Den maksimale papirstørrelse er 13 x 19 tommer.

Blæksystemet og papirhåndteringen giver iP8720 de samme muligheder som Canon iX6820 til tekst, grafik og fotos på almindeligt papir, hvilket betyder, at du kan bruge den til daglig udskrivning. Imidlertid har den kun en papirbakke, der er bedst egnet som anden printer til kun fotos, hvilket er en del af det, der definerer den som en næsten dedikeret fotoprinter. Bemærk også, at i modsætning til Canon iX6820 kan iP8720 udskrive på optiske diske, der kan udskrives.

Til mobiludskrivning tilbyder iP8720 udskrivning gennem skyen og udskrivning via Wi-Fi med AirPrint eller med Canons gratis apps til Android- og iOS-telefoner og tablets. For at nogen af ​​disse funktioner skal fungere, har du brug for et adgangspunkt på dit netværk med printeren forbundet til adgangspunktet via Wi-Fi. Printeren har ikke en Ethernet-port.

En relateret funktion er understøttelse af trådløs PictBridge, men ikke PictBridge med USB-kabelforbindelse. I skrivende stund har Wireless PictBridge imidlertid begrænset nytteværdi, da den kun er tilgængelig med udvalgte modeller af Canon-kameraer.

Opsætning, hastighed og outputkvalitet

Med 6,3 x 23,3 x 13,1 tommer (HWD) er iP8720 større end de fleste standardblækpatroner, men lille til en næsten dedikeret fotoprinter. Til mine tests tilsluttede jeg den med USB-kabel til en pc, der kører Windows Vista.

Opsætning er standard, når den fungerer som designet. Jeg løb dog ind i et mindre problem med en sikkerhedsfunktion i Windows Vista, der stoppede installationsprogrammet fra at køre. I skrivende stund undersøger Canon stadig problemet, men virksomheden kunne give mig et let alternativ til installation af driveren. Hvis du støder på det samme installationsproblem, bør du kunne få løsningen ved at ringe til Canons tekniske supportnummer.

Trådløs inkjet fotoprinter

Vi kører normalt ikke vores forretningsprogrammer med denne printerkategori, men fordi du med rimelighed måske vil bruge iP8720 til standardudskrivning såvel som til fotos, kørte jeg testen i dette tilfælde. Jeg brugte printeren (ved hjælp af QualityLogics hardware og software til timing) med en hastighed på 2,7 sider pr. minut (ppm). Ikke overraskende i betragtning af lighederne mellem de to, der gør iP8720 bundet til Canon iX6820. De to matchede også fotofart, i gennemsnit 59 sekunder til en 4-by-6 print. Det er bare lidt langsommere end Epson R2000 og R3000, som begge kom ind på 53 sekunder.

Outputkvaliteten var ujævn, idet iP8720 afleverede lidt subpar tekst og grafik, men betydeligt bedre fotos end de fleste inkjets kan klare. I det omfang det betyder noget, ville de fleste mennesker betragte teksten i printerens standardtilstand som egnet til de fleste forretningsbehov, så længe du ikke behøver at bruge små skrifttyper. På samme måde er grafikoutput i standardtilstand, let god nok til enhver intern forretningsbrug.

I betragtning af at iP8720 fokuserer på fotos, er fotokvaliteten det vigtigste, hvilket er præcist det, printeren gør godt. Selvom farvebillederne ikke matcher output fra førsteklasses printere, ligesom Epson R3000, er de et klart trin over typiske printere. I modsætning til Canon iX6820 udskriver iP8720 også sort-hvid fotos på samme høje niveau, uden nogen tydelig farvetone og med passende subtil skygge.

Det bedste resultat?

Hvis du vil have det bedst mulige output og er villig til at betale for det, vil du have et af de dyrere redaktørvalg, f.eks. Epson R2000 eller Epson R3000. Hvis du aldrig udskriver sort-hvide fotos, kan du spare lidt ved at få Canon iX6820, som tilbyder en tæt match til farvefotokvalitet. Når det er sagt, hvis du vil have en printer, der kan håndtere alle dine fotos godt, og du ikke kan retfærdiggøre prisen på en printer, der er beregnet til forbrugere og fagfolk, er Canon Pixma iP8720 Wireless Inkjet Photo Printer det oplagte valg, og den tilbyder mere mere end nok til at gøre den til vores redaktørvalg for fotoprintere, der er næsten dedikerede på forbrugerniveau.

Fordele ved denne printer:

 • Fotoprint
 • Printehastighed
 • App integration

Epson Expression Photo XP-970 – Billigste billedeprinter

Epson Expression Photo XP-970 fotoprinter

Epson Expression Photo XP-970 Small-in-One, en forbrugerkvalitets bredformatfotoprinter og flagskib for den japanske printergigants populære Small-in-One-serie, erstatter den XP-960, der blev anmeldt for næsten fire år siden. Ligesom sin direkte konkurrent, Canon Pixma TS9520 Wireless Inkjet All-in-One, er XP-970 i stand til at udskrive brede sider eller tabloidformater (11 x 17 tommer). Begge maskiner er glimrende store fotoorienterede familie- og hjemmebaserede kontor-AIO’er, men sammenlignet med Canon har Epson nogle få begrænsninger, f.eks. manglende evne til at holde mere end et bredformatark ad gangen. Alligevel er XP-970 et bredt format foto-AIO’er, der er et relativt velegnet valg, især hvis du skal udskrive billeder uden ramme og dokumenter op til tabloidstørrelse.

Bredt møder småt

Den måler 11,6 x 18,9 x 26,3 tommer (HWD) er den flere tommer højere og længere end Canon TS9520. Noget større og tungere er stadig Epsons Expression Premium ET-7750 EcoTank Wide-Format All-in-One, en fotorienteret maskine med blækfarve, der får blækket fra reservoirer fyldt fra flasker i stedet for blækpatroner.

En primær forskel mellem disse fotoprintere og forretningsorienterede AIO’er er, at de fleste kontormultifunktioner (f.eks. Epson WorkForce WF-7720 Wide-Format All-in-One) anvender de fire grundlæggende procesfarveblæk, cyan, magenta, gul og sort. Fotocentriske modeller øger billedkvaliteten, farveområdet og detaljerne ved at øge antallet af basisfarver. Ud over den velkendte CMYK-firkant, smider XP-970 en lys cyan og en lys magenta i blandingen. Canons TS9520 bruger fem blæk, ligesom Epsons ET-7750.

En vigtig skelnen mellem XP-970 og TS9520 er, at Pixma leveres med en 20-arks automatisk dokumentføder (ADF) til afsendelse af flersidede dokumenter til scanneren, mens Small-in-One kun har en flatbed-scanner, der er i stand til at kopiere eller kun scanne en side ad gangen. Hvis du planlægger at fange flersidede dokumenter ofte, er en ADF en enorm tidsbesparelse.

Konfiguration af XP-970, kontrol af forbrugsstoffer og udførelse af walkup-funktioner som f.eks. kopiering eller udskrivning fra hukommelseskort, gøres enkelt med en 4,3 tommer berøringsskærm, der omfatter hele kontrolpanelet.

Epson Expression Photo XP-970 kontrolpanel

Papirhåndtering består af en sparsom 100-arks hovedbakke, der er begrænset til en maksimal papirstørrelse på 8,5 x 11 tommer, selvom du får en indbygget dupleksenhed og en anden bakke til op til 20 ark med 5 x 7-tommer foto papir. Fotobakken sparer dig for at skifte papir ud i hovedbakken, hver gang du skifter mellem udskrivning af dokumenter og fotos. Sider i tabloidformat udksrives fra bagsiden af ​​maskinen, men som nævnt kan du kun indlæse et ark ad gangen.

Epson Expression Photo XP-970 input

Derimod rummer Canon TS9520 op til 200 ark fordelt på to kilder. Epson ET-7750 har tre papirkilder (100-arks almindeligt papir og 20-arks fotopapirbakker foran og en tabloidbakke bagpå). Til sin fordel kan XP-970 udskrive ark uden kanter op til 11 x 17 tommer, mens TS9520’s kantløse sider stopper ved bogstavstørrelse.

Ligesom flere fotocentriske pixler, herunder TS9520, TS9521C og TS9120, udskriver XP-970 etiketter på forudoverfladede CD-rom og DVD-diske via en bakke, der glider ind under kontrolpanelet.

Standard og mobil forbindelse

Få printere har flere tilslutningsmuligheder end XP-970. Small-in-Ones standardgrænseflader er Ethernet, USB 2.0 til tilslutning til en enkelt pc, 802.11b/g/n Wi-Fi og Wi-Fi Direct, til at oprette peer-to-peer-forbindelser til mobile enheder uden at skulle bruge et lokal netværk. Du får også support til de fleste varianter af SD- og mini-SD-kort, de foretrukne hukommelsesenheder til de fleste digitale kameraer og smartphones.

Som de fleste Canon-, Epson- og HP-forbrugerprintere og AIO’er i dag understøtter XP-970 stemmekommandoer fra Amazon Alexa og Google Assistant, eller tilsvarende apps på dine mobile enheder. For stemmekommandoer via andre tjenester, f.eks. Apples Siri eller Microsofts Cortana, kan du implementere IFTTT-scripts, der er tilgængelige på IFTTT.com eller andre steder på Internettet.

Tredjeparts mobilenhedsunderstøttelse omfatter Apple AirPrint, Google Cloud Print, Android, Amazon Fire OS, Mopria Print Service og Epsons Scan to Cloud-funktioner. Du får også Epsons Web Connect, en samling apps til mobilenheder bestående af Epson Email Print, Epson Remote Print, Epson iPrint App til Android og iOS og Epson Creative Print App. Den sidste tilbyder plakat, kalender og andre skabeloner, der er tilgængelige på både iOS og Android-enheder.

Andre tilføjelser til standardudskrivnings- og scannerdrivere omfatter Scan Utility 2, et effektivt og brugervenligt scannerinterface; Epson Easy Photo Scan og Epson CD Print, til design og udskrivning af optiske disketiketter og ædelkassetter.

Fordele ved denne printer:

 • Købspris
 • Mange fotoudskrivningsfunktioner
 • Lille størrelse

HP DeskJet 3755 – Billigste printer

HP Deskjet 3750 All-in-One - billigste printer

 

HP udråber sin Deskjet 3755 All-in-One Printer som verdens mindste alt-i-en-printer (AIO) til hjemmet. Den er bestemt lille og unikt designet. I modsætning til den forretningsorienterede HP OfficeJet 250 Mobile All-in-One Printer, er 3755 rettet mod forbrugere, der ønsker at udskrive fotos fra mobile enheder. 3755s langsomme hastighed og sparsomme funktion begrænser den til let brug, men den burde klare sig godt i sin tilsigtede rolle.

Regnbue af printere

Modellen måler 5,6 x 15,9 x 7 tommer (HWD) når den er lukket, 10,4 x 15,9 x 17,8 tommer med bakker forlænget. Dette kan sammenlignes positivt med Epson Expression Home XP-430 Small-in-One, der måler 5,4 x 15,4 x 11,8 tommer, mere end 4 tommer dybere end denne.

Den fås i syv farver, hver i en tofarvet blanding kombineret med hvid. Vores testenhed er Electric Blue. Andre farver, der er tilgængelige, omfatter Dragonfly Blue, Sporty Purple, Cardinal Red, Stone og Poppy Pink.

En atypisk alt-i-en

En usædvanlig funktion er, hvad HP kalder scanningsstrålen, som er et buet stykke plast, der vandret spænder over printerens top. Du scanner en side ved at skubbe den under bjælken; den fodres igennem og dukker op på den anden side. Den mangler en flatbed og en automatisk dokumentudskriver. Sider skal indføres ét ark ad gangen. Strålens højre ende huser kontrolpanelet med en lille monokrom skærm og dens betjeningsknapper til at starte farve- eller monokrom scanning, aktivere/deaktivere Wi-Fi eller Wireless Direct, annullere eller genoptage et udskriftsjob eller aktivere HP’s Web Services.

Forbindelse er via USB eller 802.11b/g/n Wi-Fi. Den understøtter også direkte peer-to-peer-forbindelse med en kompatibel computer eller mobilenhed via Wireless Direct. Den er kompatibel med Apple AirPrint og HP ePrint. Den fungerer godt med HP Smart-mobilappen.

På den langsomme side

Vi forventede ikke hurtig hastighed fra den og vi fik det ikke. Både til udskrivning af vores Word-testdokument (4,3 sider i minuttet) og vores fulde forretningspakke (1,4 sider pr. minut), leverede den de langsomste tidspunkter for enhver printer, vi har testet ved hjælp af vores nuværende testsuite. (Vi timede Epson Expression Premium XP-640 Small-in-One Printer, den nærmeste sammenlignelige printer, med 3,2 sider pr. minut for hele pakken, selvom det var relativ hurtig på 9,5 sider pr. minut. Fotoudskrivningshastighed (i gennemsnit 46 sekunder pr. udskrivning) er også langsom, men ikke den langsomste for en inkjet, som vi har testet. Brother MFC-J6535DW var for eksempel i gennemsnit 1 minut, 25 sekunder pr. udskrivning.

God printer til fotos

Baseret på vores test er den overordnede tekstkvalitet gennemsnitlig for en inkjet med gennemsnitlig tekstkvalitet, sub-par grafik og fotokvalitet. For de fire standardskrifttyper i vores testsuite, var den bedre end normalt for en inkjet, mens den havde problemer med de tre mere eksotiske skrifttyper i pakken. Så længe du holder dig til almindeligt anvendte skrifttyper, skal du nok have det godt.

Med grafik bemærkede vi moderat bånd, et regelmæssigt mønster af svage striber, i nogle illustrationer og nogle baggrunde virkede lidt plettede og led af ujævn fordeling af blæk. Det er i orden at udskrive din egen grafik, men egentlig ikke egnet til udskrivning af dokumenter såsom PowerPoint -uddelinger, beregnet til distribution.

Da 3755 primært er designet til fotoudskrivning og fotos, er det ikke overraskende, at den har fotokvalitet over gennemsnittet, på trods af at den kun har to blækbeholdere, en til sort og en til cyan, magenta og gul, mens de fleste printere har separate tanke til hver farve. De fleste af vores testudskrifter var mindst lige så gode, som vi ville forvente og et par udskrifter var bedre. Der var lidt tab af detaljer i lyse områder i ét tryk, og vores monokrome billede havde en lille farvetone.

Fordele ved denne printer:

 • Købspris
 • Mange printefunktioner
 • Fylder mindre end andre printere

Brother HL-L2395DW – Bedste sort/hvid printer

Brother HL-L2375DW

Hvis du er ligeglad med farvegrafik eller fotos, er der en meget god grund til at købe en sort-hvid printer. Der er kun en toner eller blækpatron, der skal genopfyldes, hvilket vil holde din pris pr. side nede.

Da vi anmeldte denne Brother-printer i 2018, fandt vi den bemærkelsesværdig for dens kombination af lav pris (i hvert fald når den er til salg), smertefri opsætning og betjening og næsten universel kundegodkendelse. Det er en monokrom laserprinter, så du kan ikke udskrive farvebilleder eller fotos, men Brother HL-L2395DW klarer enhver sort-hvid laserudskrivning. (Dens søskende, HL-3170CDW, tilføjer farvefunktioner, men har ingen scanner eller berøringsskærm.)

Let at tilslutte

Denne monokrome printer er let til at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, og den understøtter Google Cloudprinter og netværksudskrivning, uanset om du bruger en pc eller Mac og det er hurtigt. Udskrivning af 10 sider fra en MacBook tog 27 sekunder. En syv sider lang webside fra Edge-browseren på en Windows-bærbar computer tog 36 sekunder. Kopiering af et enkelt ark papir tog 9 sekunder.

Brother siger, at den “starter” sorte toner, der følger med systemet, bør være god til 700 udskrevne sider. Ligesom en række andre modeller, vi testede, understøtter denne printer Amazon Dash Auto Replenishment, hvilket betyder, at den automatisk bestiller ny toner til dig, når den er ved at løbe tør (medmindre du slukker funktionen i dine Amazon-indstillinger).

Fordele ved denne printer:

 • Billig at drive
 • Pladsbesparende
 • Brugervenlig

De mest almindelige printertyper

Printere varierer meget afhængigt af, om de er til hjemmebrug eller forretningsbrug (eller dobbelt brug i hjemmet og hjemmekontoret), hvad du agter at udskrive med dem (tekst, grafik, fotos, etiketter), og om du har brug for farveudskrivning eller bare monokrom.

De fleste printere er designet med enten forretnings- eller hjemmebrug i tankerne. Generelt er forretningsmodeller rettet mod tekst og normalt grafik, mens hjemmeprintere (generelt inkjets) favoriserer fotos. Specialmuligheder inkluderer dedikerede og næsten dedikerede fotoprintere og etiketprintere. (Selv blandt specialprintere er 3D-printere et specielt tilfælde og ligger uden for denne diskussions omfang.) Selvom du primært vil udskrive fotos, kan du også have en printer, der kan andre ting, så vær tydelig på hele omfanget af dine udskrivningsbehov, før du køber.

De to mest almindelige teknologier, laser og inkjet, overlapper i stigende grad mulighederne, men der er stadig forskelle. De fleste lasere og LED-printere (som er identiske med andre lasere end at bruge lysdioder til en lyskilde) udskriver tekst af højere kvalitet end de fleste inkjets, og næsten enhver inkjet udskriver fotos af højere kvalitet end de fleste lasere, men begge teknologier har udviklet sig betydeligt i de sidste mange år, og du kan blive overrasket over at finde ud af, hvad der er bedst for dine behov.

Ud over spørgsmålene om indre teknologi og outputtype er der flere mere finkornet printerkategorier.

Hjemmeprintere

De er næsten udelukkende blækpatroner og er bygget til udskrivning i lavt volumen. De har en tendens til at være langsomme og har høje blækomkostninger. De udskriver fotos bedre end tekst og grafik. Næsten alle er multifunktionsenheder (alt-i-en), der er i stand til at scanne, kopiere og ofte faxe samt udskrive. Hvis dit budget er stramt, er det her du skal begynde at lede efter en billig printer.

Hjemmekontorprintere

De er stort set inkjets og er bygget til lav til mellemstor udskrivning. De fleste er multifunktionsprintere. De er rettet mod tekst- og grafikudskrivning over fotos. Papirkapaciteten starter på cirka 100 ark, og modeller i højere kvalitet kan rumme op til 500 ark. De fleste af disse printere kan også bruges i såkaldte mikrokontorer (med op til fem personer), og mange er helt fine valg for husstande, især hvis en elev udskriver mange dokumenter til skolen.

Hjemmekontorprintere er en delmængde af forretningsprintere, der spænder fra kompakte, enkeltfunktionsmodeller til brug i lavt volumen til voldsomme gulvstående enheder, der kan klare en afdeling. Størstedelen af forretningsprintere er lasere, selvom inkjets gør indhug i markedet og de fleste er multifunktionsenheder. Mange er monokrome og foretrækker tekst- og grafikudskrivning frem for fotos.

For mange virksomheder er hastighed og papirkapacitet altafgørende. Omkostninger er også en faktor; generelt, jo dyrere printeren er at købe, jo lavere er pr. side prisen. Bulk-ink-modeller har de laveste omkostninger pr. side, og der er nu blækabonnementsprogrammer, der subsidierer omkostningerne ved blæk og toner. De fleste forretningsprintere tilbyder sikkerhedsfunktioner såsom adgangskodebeskyttet udskrivning, og nogle anvender endda tilbehør som f.eks. en krypteret harddisk eller en ID-kortlæser.

Fotoprintere

De er designet til professionelle fotografer og fotoentusiaster. Selvom fotoprintere kan udskrive tekst og grafik, er de primært til udskrivning af fotos i høj kvalitet. Nogle er bredformatprintere med brede rammer til at rumme papir i stort format, og mange kan også udskrive fra papirruller. For præcisionsfarve bruger de op til et dusin blækpatroner. Du betaler ofte mere pr. side på grund af mængden af blæk de bruger, og det papir i høj kvalitet, der giver de flotteste resultater.

Fotoprintere i lille format

De er dedikerede enheder, der er bygget til kun at udskrive fotos. Udskriftsstørrelser kan variere fra tegnebogstørrelse til 5 x 7 tommer. Bemærk, at mange modeller kun kan udskrive en enkelt størrelse. De fleste er meget bærbare og leveres enten med et batteri eller indeholder et batteri, som du køber separat.

Tabloid-størrelse printere

De er nyttige, når sider i letter- eller legal-størrelse bare ikke er store nok. Du vil ikke være i stand til at udskrive plakatstørrelse 24 x 36 tommer på disse modeller (i hvert fald ikke på et ark), men disse bredformater kan udskrive 11 x 17 tommer (og i nogle tilfælde 13 x 19 tommer) i små mængder.

Etiketprintere er bygget til at slibe papir- eller plastikmærker ud. Nogle inkluderer software til etiketdesign og opretter forbindelse til din computer, mens mange er enkeltstående enheder, der lader dig designe og udskrive etiketter ved hjælp af et lille, indbygget tastatur. Producenter af selvstændige etiketprintere, tilbyder en bred vifte af etiketfarver og typer.

Har du brug for en enkeltfunktionsprinter eller en alt-i-én?

Langt de fleste almindelige hjemmeprintere og mange forretningsprintere er også multifunktionsmodeller (også kaldet MFP’er eller alt-i-en). Disse andre funktioner omfatter en kombination af scanning, kopiering og fax fra din pc, selvstændig faxning og scanning til e-mail. Kontorprintere indeholder typisk en automatisk dokumentbakke (ADF) til scanning, kopiering og/eller faxning af flersidede dokumenter og sider i normal størrelse. Mange ADF’er kan håndtere tosidige dokumenter, enten ved at scanne den ene side, vende siden om og scanne den anden side, eller bruge to sensorer til at scanne begge sider af siden med et enkelt pas.

Nogle MFP’er tilbyder yderligere udskrivningsmuligheder. Fotocentriske inkjets kan udskrive på DVD’er eller andre optiske medier. Webaktiverede printere, både hjemmemodeller og kontormodeller, kan oprette forbindelse direkte til internettet via dit Wi-Fi-netværk for at få adgang til og udskrive valgt indhold, uden at skulle arbejde via en computer. Mange Wi-Fi-modeller lader dig udskrive dokumenter og billeder fra håndholdte enheder. Nogle modeller lader dig e-maile dokumenter til printeren overalt i verden, og du kan derefter udskrive dem. Vores fornævnte samling af de bedste alt-i-en-printere, hjælper dig med at gennemse de mange muligheder derude.

Hvor meget planlægger du at udskrive?

Hvis du kun udskriver et par sider om dagen, behøver du ikke bekymre dig om, hvor meget en printer er designet til at udskrive, som defineret af dens anbefalede (ikke maksimale) månedlige driftscyklus. (Maksimal driftscyklus er det absolut meste, som en printer kan udskrive pr. måned, hvorimod den anbefalede arbejdscyklus er, hvor meget den kan klare uden unødig slitage.) Hvis du udskriver nok til, at driftscyklussen har betydning, skal du dog ikke købe en printer, der ikke indeholder disse oplysninger i sine specifikationer. Find ud af, hvor meget du udskriver efter hvor ofte du køber papir og i hvilke mængder. Vælg derefter en printer, der er designet til at udskrive mindst så meget.

Overvej også minimum og maksimal papirstørrelse, og om du har brug for en dupleksenhed til at udskrive på begge sider af siden. For inputkapacitet er en nyttig tommelfingerregel at få nok kapacitet, så du skal ikke tilføje papir mere end en gang om ugen. Hvis du ofte udskriver på konvolutter, checks eller brevpapir, skal du kigge efter en printer med flere skuffer, så din udskrivning ikke bliver langsommere, ved at skulle fjerne almindeligt papir.

Hvor hurtigt skal du udskrive?

Hvis du kun udskriver en eller to sider ad gangen, har du sandsynligvis ikke brug for en hastighedsdæmon. Faktisk er de fleste hjemmeprintere ikke bygget til hastighed. Hvis du udsender mange længere dokumenter, er hastigheden imidlertid vigtigere og det betyder, at du sandsynligvis vil have en laserprinter.

Som regel vil laserprintere være tæt på deres påståede hastigheder for tekstdokumenter, som ikke kræver meget behandlingstid. Inkjets hævder ofte hurtigere hastigheder end dyrere lasere, men lever normalt ikke op til disse krav. Inkjet-printere er imidlertid blevet hurtigere, og et par nyere high-end-modeller (undertiden kaldet “laseralternativ” inkjets), kan holde deres egen hastighedsmæssigt i forhold til lasere til sammenlignelige priser.

Hvad vil en printers driftsomkostninger være?

Sørg for at tjekke de samlede ejeromkostninger. De fleste producenter fortæller dig prisen pr. side, og mange giver en pris pr. foto. For at få de samlede ejeromkostninger, skal du beregne omkostningerne pr. år for hver type output (monokrom, farvedokument, foto) ved at gange omkostningerne pr. side, for den output med antallet af de sider, du udskriver om året. Tilføj de tre beløb sammen for at få de samlede omkostninger om året. Multiplicer derefter det med det antal år, du forventer at eje printeren, og tilføj printerens startomkostninger. Sammenlign de samlede ejeromkostninger mellem printere, for at finde ud af, hvilken model der vil være billigst i længden.

De høje omkostninger ved printerblæk, har traditionelt været et ømt sted blandt både hjemmekunder og erhvervskunder, men de store producenter har introduceret måder, hvorpå brugerne kan sænke deres omkostninger pr. side og samtidig bevare deres egne indtægter. HP gør dette gennem sit Instant Ink-abonnementsprogram, hvor ejere af udvalgte DeskJet-, OfficeJet-, Envy- og Tango-printere kan vælge mellem tre niveauer og betale et månedligt gebyr for udskrivning op til et bestemt antal sider. (Niveauerne er 50, 100 og 300 sider om måneden). Det samme gebyr gælder for enten sort- eller farveudskrivning. HP sender dig automatisk mere blæk, når du er ved at løbe tør. Disse programmer kan spare dig en betydelig sum penge, især hvis du udskriver mest i farver.

Andre producenter tilbyder printere, der accepterer patroner med høj kapacitet. Brothers INKvestment -modeller leveres med store blækpatroner, i nogle tilfælde flere sæt, så du kan betale ekstra forud for printeren, men blækforsyningen vil vare længe, ​​og der kan købes ekstra patroner til en lav pris. Brothers INKvestment Tank-printere ligner hinanden, bortset fra at deres patroner med høj kapacitet aflæser blæk i reservoirer i printeren.

Hvordan tilslutter du din printer?

USB -porte forbliver allestedsnærværende på printere. De fleste kontorprintere og et stigende antal hjemmeprintere inkluderer Ethernet-porte og/eller Wi-Fi, som giver dig mulighed for at dele printeren med dit hjemmenetværk. (Hvis du har problemer med denne funktion på din nuværende printer, kan du her foretage fejlfinding af printerens Wi-Fi-forbindelse). Printere, der understøtter Wi-Fi Direct (eller en tilsvarende peer-to-peer-protokol) kan oprette forbindelse direkte til de fleste Wi-Fi-aktiverede enheder.

Nogle få printere kan oprette forbindelse til og udskrive fra en mobilenhed via NFC (nærfeltskommunikation), blot ved at trykke på telefonen eller tabletten til et bestemt sted på printeren, men NFC-fad ser ud til at falme. De fleste større printervirksomheder tilbyder nu mobilapps, så du kan tage et foto med din telefon og udskrive det direkte uden at skulle overføre det til en computer først. Fotoprintere i lille format understøtter ofte Bluetooth til tilslutning af mobile enheder og mere.

Har du brug for sikkerhedsfunktioner til printer?

Printersikkerhed overses ofte, men på din virksomheds beskostning. Hackere kan få adgang til et netværk via printeren, og følsomme dokumenter i papirbakken kan ses af nysgerrige øjne. Mange bedre forretningsorienterede modeller har adgangskodebeskyttelse, så når en bruger starter et udskriftsjob, skal de indtaste en pinkode i printeren for at komme igennem. Dette sikrer, at fortrolige dokumenter ikke falder i de forkerte hænder.

Sådan genbruges din gamle printer

I tilfælde af forretningsprintere skal firmwaren holdes opdateret, da den ofte reparerer sårbarheder, og eventuelle printerharddiske skal være krypteret. Mange producenter tilbyder administrative værktøjer til at hjælpe it-afdelinger med at sikre printersikkerhed.

Hvordan måler du størrelse og vægt på din printer?

I stor udstrækning er en printeres størrelse og vægt afhængig af dens tilsigtede anvendelse, men alligevel er der betydelige variationer. Sørg for, at printeren får plads i det tildelte rum (i alle tre dimensioner, herunder papir i arkføder og outputbakker, der muligvis skal forlænges) og ikke er for tung til at flytte rundt, hvis du beslutter dig for at renovere. Meget kompakte printere er tilgængelige for mennesker, der bor og arbejder i kollegieværelser eller andre trange rum.

Som hovedregel bliver printere større, jo flere funktioner du tilføjer. Ekstra papirbakker, automatiske dokumentfremførere, blækbeholdere med høj kapacitet og så videre. Hvis rummet er en bekymring, skal du vælge klogt, når det kommer til disse tilføjelser.

Ofte stillede spørgsmål

Skal du købe tredjepartsblæk eller påfyldningssæt til din printer?

Tredjepartsblæk koster ofte betydeligt mindre end mærkevarer. Men vær opmærksom på, at det kan komme med en hel tank fuld af problemer. Først og fremmest er der ingen garanti for, at du får den samme kvalitetsblæk fra en tredjepart, som du ville, når du købte et produkt med et mærke.

Brug af blæk, der ikke er godkendt af producenten, kan også krænke din garanti. Tro ikke, at du i hemmelighed kan slippe af med at bruge det forfalskede blæk. Hvis din printer har en internetforbindelse, er det muligt, at detnkan rapportere din overtrædelse til producenten. Nogle gange har vi med firmwareopdateringer set brugen af ​​tredjepartsblæk “deautorisere” brugen af ​​eftermarkedet.

Mange printerproducenter tilbyder nu blækabonnementer, så nyt blæk dukker op ved din dør, når du har brug for det. Hvis det er tilgængeligt for din model, er det den bedste måde at gå.

Skal du købe billigt papir og hvad med genbrugspapir?

Til daglig udskrivning vil almindeligt papir i butiksmærket normalt tjene pænt. Du får dog bedre resultater, hvis du går op i papir af højere kvalitet. For lasere såvel som for inkjettekst og grafisk udskrivning betyder det en tungere vægt og muligvis et lysere hvidt niveau. For fotos på inkjets betyder det, at man får fotopapir. Normalt vil det bedste valg være at få et fotopapirmærke, der matcher printerens mærke. Printerproducenter designer blæk og papir for at arbejde sammen og tilbyder ofte en række fotopapir.

Genbrugspapir er ligeledes forbedret i kvalitet, og du kan finde 100% genbrugspapir efter forbrugerindhold til mange anvendelser, herunder omslag og lyst hvidt papir, der er velegnet til forretningsbrug. Der findes også andre former for miljøvenligt papir på markedet, såsom universalpapir fremstillet af sukkerrør og fotopapir fremstillet af bomuld. Gør din lille del for at redde et træ og undersøg miljøvenlige mediemuligheder. Enhver moderne printer vil håndtere dem godt.

Hvad er den bedste printer til hjemmebrug?

Hvilken slags printer du får til dit hjem afhænger af, hvad du planlægger at udskrive. Som hovedregel vil en laserprinter gøre arbejdet, hvis du slår mange tekstbaserede sider ud. Hvis farvedokumenter eller fotos er på din dagsorden, vil du gå med en inkjet. Hvis du planlægger at scanne eller kopiere, skal du se på en alt-i-en eller multifunktionsprinter. Anstændige AIO’er er ikke så meget dyrere end andre printere, og de tilbyder masser af ekstra funktioner.

Skal du købe en renoveret printer?

Udskrivningsteknologi opdateres ikke ofte, så at købe en printer, der er et par år gammel, betyder ikke, at man skal ofre noget banebrydende teknologi. Hvis du køber en renoveret eller brugt printer, skal du hente den fra en pålidelig kilde, sørge for at den er blevet certificeret igen af ​​producenten, og se efter en rimelig garanti og returperiode. Her er hvad du skal vide, før du køber renoveret elektronik.

Hvilken printer skal jeg købe?

Baseret på vores råd overfor og vores nøglevalg, bør du være klar til at shoppe. Husk, hvad du vil udskrive, hvor meget du vil udskrive, og hvor meget du er villig til at betale på forhånd og pr. side, og du vil være sikker på at finde den rigtige printer til dig. Hvis du udskifter en gammel printer, skal du genbruge eller donere den.

Hvis pengene er stramme, skal du starte med vores valg til de bedste billige printere og se, hvordan du sparer penge på blæk. Hvis du handler for en virksomhed, har vi også de bedste forretningsprintere samlet til dig.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

HP LaserJet Pro M15w mono laserprinter

HP’s LaserJet Pro M15w er en personlig monokrom laserprinter, på entry-level til brug på små og hjemmebaserede kontorer, soveværelser og stort set alle andre steder, hvor pladsen er begrænset. M15w er den mindste laserprinter, vi har set til dato. Den udskriver generelt godt og er hurtigt i betragtning af den lave pris, men driftsomkostningerne er høje. Dens unikke størrelse og HP’s Smart Task-mobilenhedsintegration, satte den dog i en helt egen klasse, hvilket gør den til vores bedste valg som en let personlig laserprinter.

Mindre end en brødkasse

Ved 6,3 x 13,6 x 7,5 tommer (HWD), kan du placere M15w stort set overalt. En af dens nærmeste konkurrenter, Editors ‘Choice Brother HL-L2370DW, er næsten dobbelt så lang og tung, og mens der er familieorienterede og hjemmebaserede inkjet-alt-i-en-printere (AIO) tæt på størrelse og vægt til M15w, er ingen af ​​dem monokrome lasermaskiner med en funktion og er derfor helt forskellige.

De tre muligheder er Power, Cancel og WPS (Wi-Fi Protected Setup) til initialisering af en et-tryk-forbindelse til dit trådløse netværk. Hver knap har også en tilsvarende LED-statusindikator. Som med de fleste forretningsorienterede printere og især laserprintere, kan du også konfigurere og overvåge enheden og generere rapporter fra M15w’s indbyggede webserver.

HP LaserJet Pro M15w printersoftware

Papirhåndtering består af en 150-arks bakke, der kan foldes ned fra forsiden af ​​enheden. Brother HL-L2370DW rummer derimod 251 ark, fordelt mellem en 250-arks kassette og en én-arks overstyringsbakke.

Forbindelse og smarte funktioner

M15w er en af ​​de meget få laserprintere, jeg har set uden en Ethernet-port. Hvad du får ved hjælp af standardgrænseflader er Wi-Fi og forbindelse til en enkelt pc via USB 2.0, og Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, Wi-Fi Direct og HP Smart App letter mobilforbindelse.

Udover at give en ensartet grænseflade på tværs af flere platforme til at oprette forbindelse til og administrere din printer, giver Smart App dig også adgang til HPs smarte funktioner, som er arbejdsgangsprofiler, der forkorter aktiviteter i flere trin ned til at trykke eller klikke på et ikon. Smarte opgaver giver dig også mulighed for at bruge din smartphone eller tablet-kamera som en scanner, og du kan igen udskrive et dokument i fuld størrelse på din HP-printer, en funktion, HP først introducerede på sin Tango og Tango X printere for et stykke tid siden.

HP LaserJet Pro M15w app

Canons nylige hjemme- og familieorienterede Pixma TS702 fotoprinter, understøtter også lignende smartphone-kamera-til-printer-kopiering og jeg formoder, at vi snart vil se en strammere integration af mobilenheder i samme retning fra flere printerproducenter snart. Med HPs smarte opgaver kan du også gengive en proces, der består af flere trin, f.eks. at fange et dokument med din smartphone og sende det til flere destinationer som f.eks. printeren, skyen, e-mail og så videre.

HP Officejet Pro 9025e All-in-One Blækprinter Multifunktion

HP OfficeJet Pro 9025 behandle dokumenter og fotoudskrifter to til tre gange hurtigere end konkurrenterne i inkjetprintere. Printeren understøtter duplexudskrivning, herunder tosidet scanning af tosidede originaler.

Det tog OfficeJet Pro 9025 kun 8 minutter at udskrive en 30-siders rapport med grafik og fotos på almindeligt papir i den “bedste” kvalitetsindstilling, mindre end halvdelen af tiden, som det tog andre inkjet-printere til lignende priser. Den scannede fotos med en udskrivningshastighed på kun 8 sekunder sammenlignet med 13 til 14 sekunder for andre printere. Den udskrev et 8,5 x 11-tommer foto på kun cirka 2 minutter, mens konkurrenterne konsekvent tog tættere på 8 minutter.

Bemærkning

Denne inkjet-printer ofrer ikke hastighed for kvalitet, i hvert fald hvad teksten angår. Men fotos er en anden historie. Selvom de fleste farvetoner så acceptable ud, med passende høj kontrast, var rød for brash. Der er ingen bageste papirudskriver, så du skal skifte dit almindelige papir ud med specialpapir.

HP tilbyder kunderne en HP instant ink-abonnementstjeneste til en blækpris, som den siger er 50% billigere end at købe blæk a la carte. Der er fire månedlige planer, 50, 100, 300 eller 700 sider, som tilsyneladende sikrer, at du har nye patroner og nok blæk, før dine gamle løber tør.

Fordele ved denne printer:

 • Printehastighed
 • Værdi for pengene
 • Pladsbesparende

Epson EcoTank ET-3700 Blækprinter Multifunktion

Epson har fremført sin EcoTank-teknologi som en revolutionerende ny måde at købe blæk til din printer på i flasker, som du tømmer i reservoirer inde i selve maskinen, frem for standard blækpatroner. Som alle EcoTank-modeller, vi har set, udskriver Epson Expression ET-3700 EcoTank All-in-One Supertank-printer flotte dokumenter og fotos til meget rimelige blækpriser pr. side. Det meste af det, du betaler for denne printer, dækker imidlertid de otte flasker blæk i æsken, og ET-3700 mangler stadig (ligesom forgængeren, ET-3600) hastighed og kapacitet for næsten all-in-one (AIO) printere. Men hvis du skal udskrive billige dokumenter og fotografier, er det kun en anden EcoTank (eller Canon MegaTank) AIO, der kan udskrive dem lige så billigt som ET-3700.

Et komplet redesign

Det er vigtigt at bemærke, at ET-3700 har en søster, der er lidt mere i stand, WorkForce ET-3750 EcoTank All-in-One Supertank-printer. PrecisionCore printhoveder leverer noget bedre kvalitet, hvilket blev bekræftet i vores test.

Vi værdsætter, at Epson i denne opdatering flyttede de nydesignede blækbeholdere og tilhørende vinduer med blækniveau fra højre side af kabinettet til højre forside (et forslag, som PCMag og flere andre online teknologipublikationer lavede, da EcoTank første gang dukkede op i USA), hvilket gør det lettere at kontrollere blækniveauer.

Ud over det nye designs effektivitet og forbedrede udseende, strømliner det også ET-3700’s samlede størrelse og vægt ned til 7,4 x 14,8 x 19,8 tommer (HWD). Den nærmeste konkurrent i pris til ET-3700 i Canons relativt lille udvalg af G-serie MegaTank bulk-blækprintere er Pixma G4200 Wireless MegaTank All-in-One Printer.

Kapacitet

G4200 også stunted i kapacitet og funktioner (primært på grund af Canon bytter dem ud for relativt store flasker blæk i æsken), leveres med en 20-arks automatisk dokumentføder (ADF) til overførsel af flersidede dokumenter til scanneren. Ellers er ET-3700 og Pixma G4200 tæt tilpasset, på grund af manglen på et berøringsskærmspanel; selvom panelerne på begge er forankret med 2,4 tommer farvedisplays, som du navigerer efter meget lavere teknologiske retningstaster placeret omkring en OK-knap.

Fordele ved denne printer:

 • Let at skille sig af med blækemballagen
 • Spare på blækket ved udskrivning
 • Mange printefunktioner

Brother MFC-J890DW printer

Brother MFC-J895DW er en anstændig inkjetprinter til alle formål. Den passer bedst til dem, der hovedsageligt udskriver i sort skrift, da det ellers er meget dyrt at udskrive i farver i stor skala, på grund af patronernes lave ydelse. Scanneren er udstyret med en automatisk dokumentføder, der kan forenkle din arbejdsgang. Manglen på duplex-scanning gør scanning af dobbeltsidige dokumenter, til en frustrerende og kedelig opgave. Dens farvenøjagtighed er nogenlunde, så den anbefales ikke til professionelt brug, men hvis du bare vil udskrive billeder lejlighedsvis, gør den det ganske godt. Selvom manglen på ekstern lagringsstøtte kan være et problem for nogle, kan Brothers fantastiske mobilapp gøre det lidt lettere at få jobbet udført.

Byg og design kvalitet

Brother MFC-J895DW har en fantastisk konstruktion og design. Printeren føles velbygget, selvom den for det meste er af plast. Den eneste del, der føles lidt spinkel, er den bageste papirbakke. Blækpatronerne er let tilgængelige og selvom papirstop kun kan nås fra bagsiden af printeren, er den ikke kompliceret og involverer ikke for mange trin. Scannerlågets hængsler kan forlænges, hvis du skal scanner tykkere dokumenter eller bøger.

Der er et par ulemper ved designet. Netledningen kan ikke tages ud, så hvis den bliver beskadiget, skal du udskifte hele printeren. USB- og ethernetportene er placeret under scanningssengen og mod midten af printeren. Dette forkorter effektivt kabellængden, så du skal justere derefter. Endelig er udbakken en del af den forreste papirbakke, hvilket betyder, at hvis du skal ilægge papir under et udskriftsjob, skal du først fjerne udskrifterne.

Fordele ved denne printer:

 • Egnet til almindeligt hverdagsbrug
 • Købspris
 • Fylder mindre end andre printere