Robotstøvstuger Med Gulvvask Bedst i Test 2024 → De 3 Bedste Robotstøvstuger Med Gulvvask

Robotstøvstuger Med Gulvvask

Robotstøvsugere er smarte, fordi de frigør tid fra støvsugningen, som man i stedet kan bruge på noget andet. Samtidig sørger de for, at der altid er støvsuget, når man kommer hjem – men hvad nu hvis gulvet også var vasket? 

Det er idéen bag en robotstøvsuger med gulvvask eller moppefunktion, om man vil – og det er lige netop det, som det skal handle om her i denne bedst i test guide. Nedenfor vil du blive præsenteret for 4 af de bedste robotstøvsugere med gulvvask, som du kan købe i dag.

Du vil opdage, at vi har delt vores liste over de bedste modeller op i 4 kategorier. Hver af disse kategorier har noget særpræget over sig, der enten vedrører den gulvvaskende robotstøvsugers pris eller størrelse. Dette skulle gerne gøre det nemt for dig at finde lige netop den bedste robotstøvsuger med gulvvask til dine behov og dit budget.

Vi håber naturligvis, at du vil læse med videre, når vi fortæller, hvorfor det lige netop er disse robotstøvsugere med moppefunktion, der er de bedste. Ender du med at finde lige netop den model, som du skal have, så kan du klikke dig direkte videre til danske forhandlere som sælger de enkelte robotstøvsugere med gulvvask.

Neatsvor X650 Pro Robotstøvsuger med gulvvasker – Bedst i Test

Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger

Neatsvor X650 Pro Robotstøvsuger med gulvvasker er en avanceret rengøringsløsning designet til at gøre hverdagen lettere. Denne robotstøvsuger er ikke kun effektiv til at fjerne støv og snavs fra gulvet, men den har også en indbygget gulvvasker, der sikrer en dybdegående rengøring.

Teknologi og Innovation

Neatsvor X650 Pro er udstyret med avancerede sensorer og algoritmer, der giver den mulighed for at navigere problemfrit rundt i hjemmet. Uanset om det er under møblerne eller rundt om hjørnerne, kan denne robotstøvsuger nemt tilpasse sig og sikre en omfattende rengøring.

Brugervenlighed og Komfort

Med en intuitiv app kan brugerne nemt programmere og overvåge rengøringsprocessen. Derudover kan Neatsvor X650 Pro automatisk vende tilbage til sin ladestation, når batteriet er lavt, og genoptage rengøringen, når det er fuldt opladet.

Fordele

  • Avanceret navigationssystem, der sikrer omfattende rengøring.

  • Kombineret støvsugning og gulvvask for dybdegående rengøring.

  • Brugervenlig app til nem programmering og overvågning.

Ulemper

  • Kan kræve regelmæssig vedligeholdelse for optimal ydeevne.

  • Kan have svært ved at navigere i meget rodede områder.

Specifikationer

  • Navigationssystem: Avancerede sensorer og algoritmer.

  • Rengøringsmetoder: Støvsugning og gulvvask.

  • Batterilevetid: Op til 180 minutter på en enkelt opladning.

  • Kontrol: Via en intuitiv smartphone-app.

  • Automatisk genopladning: Ja.

Neatsvor X650 Pro Robotstøvsuger med gulvvasker er en ideel løsning for dem, der søger en effektiv og automatiseret rengøringsløsning. Med sin avancerede teknologi og brugervenlige funktioner er det et fremragende valg for moderne hjem.

Evovacs Deebot T9+ DEEBOTT9PLUS – Bedste premium robotstøvsuger med gulvvask

Ecovacs Deebot T9+ robotstøvsuger DEEBOTT9PLUS

 

Må din robotstøvsuger med gulvvask gerne koste lidt ekstra, så er det Evovacs Deebot T9+ DEEBOTT9PLUS, du skal have fat i. Det er naturligvis en lidt dyrere model end de andre, når den har titlen som den bedste premium robotstøvsuger med gulvvask, men du får så også lige det ekstra hele vejen rundt.

Avancerede kortlægnings- og navigationssystemer

Der er ingen tvivl om, at noget af det, der gør denne model fra Evovacs særlig interessant er, at den har nogle meget avancerede systemer, som den gulvvaskende robotstøvsuger bruger til at navigere rundt omkring i hjemmet.

Et af disse systemer er TrueDetect 3D 2.0, som konstant registrerer robotstøvsugerens omgivelser i 3D. Dette benyttes til at opdage forhindringer og undvige dem. Sådanne systemer har enhver god robotstøvsuger med gulvvask, men det er særligt velfungerende i denne model.

Det komplimenteres af TrueMapping 2.0, som, ved hjælp af et indbygget dToF-lasernodul, skaber et kort over din bolig. Dette gøres med henblik på at registrere vægge og fasstående møbler, så robotstøvsugeren med gulvvask ikke skal bruge hukommelseskræft på også at registrere disse, når den kører rundt i hjemmet.

Effektiv rengøring – døgnet rundt

Det smarte ved en lasersensor er, at de ikke påvirkes af lysforholdene, når robotstøvsugeren kører. Derfor kan Evovacs Deebot T9+ klare rengøringen både i løbet af dagen med klart dagslys, og i løbet af aftenen og natten, hvor det er mørkt. Det betyder, at du helt selv kan planlægge, hvornår din robotstøvsuger med gulvvask skal køre.

Rengøringen er naturligvis effektiv – meget endda. Den suger praktisk talt alt, hvad der måtte ligge på gulvet, ligesom den også sørger for at give det en god tur med moppen undervejs. Dertil udløser den undervejs en Air Freshener, som giver en god og frisk duft i hjemmet, når maskinen har kørt en tur.

Når den er færdig med at gøre rent eller har behov for at oplade, kører Evovacs Deebot T9+ hen i dockingstationen. Her lader den ikke bare op, men tømmer også automatisk sin støvbeholder ind i stationen. Der er nemlig en støvsugerpose på 2,5 liter, hvilket betyder, at der går lang tid mellem, at du skal tømme den.

Ecovacs Deebot OZMO T9 AIVI ECOT9AIVI – Bedste lille robotstøvsuger med gulvvask

Ecovacs Deebot OZMO T9 AIVI robotstøvsuger ECOT9AIVI (sort)

 

Vi holder os i Evovacs-regi, når det kommer til den bedste lille robotstøvsuger med gulvvask. Titlen går nemlig til Evovacs Deebot OZMO T9 AIVI, som er en lille gulvvaskende model, der er blandt de smalleste på markedet.

Faktisk måler den blot 35,3 centimeter i bredden og 35,3 centimeter i længden. Samtidig er den blot 9,36 centimeter høj. Fordelen ved sådan en lille model er naturligvis, at den kan komme rundt om og ind under flere forhindringer.

Fyldt med smarte funktioner

Men bare fordi Evovacs Deebot OZMO T9 AIVI er en lille robotstøvsuger med gulvvask, så skal man ikke underkende den. Den er nemlig stoppet til randen med smarte funktioner; både har den TrueMapping 2.0, som vi så på modellen ovenfor, og så har den også AIVI 2.0, som er et kunstig intelligenssystem.

Formålet med dette er at sikre, at robotstøvsugeren nemt og effektivt kan identificere hvilken type af rum den befinder sig i, samt alverdens forskellige genstande og objekter, der kan være forhindringer. Fordelen ved dette er, at den ved præcis, hvordan den skal indgå disse – for det er den blevet trænet til.

Vil du følge med i, hvordan det går derhjemme, kan du altid koble op til støvsugeren via den medfølgende smarte app. Her vil du kunne se et direkte feed af, hvad robotstøvsugeren ser med sit HD-kamera. Derfor kan den ikke bare bruges til at holde øje med, hvordan det går – den kan også bruges som et slags overvågningskamera, når I eksempelvis er på ferie.


❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Roborock S6 MaxV robotstøvsuger Robotstøvstuger Med Gulvvask

Først på listen har vi Roborock S& MaxV, som simpelthen får titlen som den bedste robotstøvsuger med gulvvask. Det gør den blandt andet på grund af den høje værdi for pengene, de mange positive anmeldelser fra tilfredse kunder, det smarte design og de mange funktioner.

Dækker op til 240 kvadratmeter

Med en Roborock S6 MaxV får du en robotstøvsuger med gulvvask, som kan klare selv de største boliger. På en enkelt opladning holder den sig kørende med både støvsugning og gulvvask i 180 minutter, svarende til 3 timer.

På disse 3 timer klarer den helt op til 240 kvadratmeter, hvilket burde være rigeligt for den gennemsnitlige danske familie. Batteriet er naturligvis genopladeligt, hvilket betyder, at når Roborock S6 MaxV er ved at løbe tør, så køre den automatisk tilbage i sin ladestation og lader op.

Når robotstøvsugeren med gulvvask er færdigopladet, fortsætter den med den rengøring, som den var i gang med eller starter forfra, hvis den er blevet bedt om det. Det er helt op til dig som ejer at indstille den efter jeres præferencer.

Nem kontrol via app

Det er heldigvis meget nemt at indstille og kontrollere Roborock S6 MaxV. Det foregår via den tilhørende app, som naturligvis er gratis og kan hentes til både Android og iOS. Med denne kan man forbinde til robotstøvsugeren uanset hvor man er – bare, at man selv og robotstøvsugeren er koblet på internettet.

Via den tilhørende Roborock app, kan man bruge planlægningsfunktionen og andre indstillinger, der vedrører robotstøvsugeren. Det betyder, at man altid kan bestemme, hvornår man vil have støvsuget og vasket gulv derhjemme. Dermed tager det heller ikke mange øjeblikke at sikre, at der er helt rent i hytten, når du kommer hjem fra arbejde.

Klarer sig selv

Denne fjernkontrol og planlægning er naturligvis kun noget værd, hvis Roborock S6 MaxV er en robotstøvsuger med gulvvask, der kan klare sig selv, og ikke hele tiden kører fast eller skal reddes på anden vis.

Det er heldigvis tilfældet, hvilket blandt andet skyldes det indbyggede PreciSenseLiDAR-system og dobbeltkameraerne, som Roborock S6 MaxV er udstyret med. Disse registrerer effektivt alt, hvad der er omkring støvsugeren, og sørger således for, at den undgår forhindringer.

Dataen som de to systemer indsamler behandles af en ReactiveAI-sensor, som bruger kunstig intelligens til at støvsugeren rent faktisk kan genkende områder, som tidligere har givet problemer eller som den forventer vil give problemer, og dermed undgår dem.

Men den kan også bruges til at registrere pletter og områder, der er ekstra snavsede. Her vil den bruge ekstra meget tid for at sikre, at de bliver så rene som muligt. Alt i alt en vældig smart robotstøvsuger med gulvvask.

4,7 ud af 5 stjerner

Det er ikke en konklusion, som vi står alene med. Faktisk er der i skrivende stund mere end 500 anmeldelser af lige netop Roborock S6 MaxV hos Elgiganten, hvor den forhandles. Disse anmeldelser er skrevet af kunder, der har købt robotstøvsugeren og brugt den i deres hverdag derhjemme, og de er godt tilfredse.

Faktisk har de i gennemsnit vurderet modellen her til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i den grad er en flot score. Kunderne fremhæver, at den rent faktisk er god til at holde skidtet nede; faktisk mener flere, at den støvsuger bedre end en traditionel og manuelt betjent støvsuger gør.

Også gulvvask-funktionen får stor ros med på vejen, og flere mærker tydeligt, at deres hjem er blevet meget renere efter, at de har opgraderet fra en traditionel robotstøvsuger til denne model med gulvvask.

Det er naturligvis alt sammen med til at sikre, at det i denne bedst i test guide er Roborock S6 MaxV, der løber med titlen som den bedste robotstøvsuger med gulvvask.

Xiaomi Mi 1C Robotstøvsuger

Falder ovenstående Roborock lidt uden for budget? Så kan vi anbefale, at du tager et nærmere kig på Xiaomi Mi 1C, der her får titlen som den bedste billige robotstøvsuger med gulvvask. Den kan nemlig købes til en pris, hvor der er lidt bedre mulighed for at være med, hvis budgettet ikke er voldsomt stort.

Men bare fordi man her får en billig robotstøvsuger med gulvvask, så er det ikke ensbetydende med, at man går på kompromis. Faktisk har Xiaomi Mi 1C mange styrker og funktioner, som ligger langt over dens prisniveau.

Intelligent robotstøvsuger med nem kontrol

Der er ingen tvivl om, at du, ved at investere i en Xiaomi Mi 1C, får en effektiv og ikke mindst intelligent robotstøvsuger med gulvvask, der nemt kan navigere rundt i hjemmet. Det gør den ved hjælp af de indbyggede vSLAM-sensorer, som scanner og kortlægger boligen, hvorefter den baseret på dette planlægger den mest effektive rute for rengøring.

Har du bestemte områder, hvor den ikke skal bevæge sig ind, er det intet problem at fortælle den det. Efter at støvsugeren har scannet dit hjem, kan du nemlig se et kort over det i den tilhørende app. Her vil du kunne opsætte såkaldte virtuelle vægge rundt om områder, hvor du ikke ønsker, at din robotstøvsuger skal støvsuge eller vaske gulv.

Men det er naturligvis ikke det eneste du kan styre i app’en. Du kan også selv planlægge din Xiaomi Mi 1C’s rengøringsmønster, så det passer bedst ind i din kalender. Med andre ord kan du sikre, at den altid gør rent inden, at du kommer hjem, om natten, efter aftensmaden eller på et andet tidspunkt, hvor du enten ikke bemærker den eller hvor der er særligt brug for den.

Effektiv moppefunktion

Med en indbygget vandbeholder, der rummer 200 milliliter, kan Xiaomi Mi 1C kører i længere tid ad gangen og klare gulvvasken. Der er ingen tvivl om, at den kan tage sig af de fleste pletter – særligt hvis den kører regelmæssigt, så der er grænser for, hvor meget pletterne når at sætte sig.

Men er der noget, der er særligt genstridigt, kan det være, at man skal finde knofedtet frem. Sådan er det i realiteten med en hvilken som helst robotstøvsuger med gulvvask. For selvom de kan vaske gulvet, så fungerer det bedste, hvis de skal holde pletterne nede – og altså ikke er nødt til at starte på toppen så at sige.

4,8 ud af 5 stjerner

Slår man vejen forbi RobotEksperten, der forhandler Xiaomi Mi 1C, så vil man i skrivende stund blive præsenteret for 99 anmeldelser, der i gennemsnit har vurderet robotstøvsugeren til 4,8 ud af 5 stjerner.

Det er endnu en gang en meget flot score, og det skyldes naturligvis, at folk er vældig begejstrede for deres køb. Eksempelvis skriver en enkelt kunde, at støvsugeren ”lever fuldt op til forventningerne, om ikke mere”. Andre skriver mere eller mindre det samme, og siger netop, at denne model fra Xiaomi er god til at give en hjælpende hånd med i hverdagens rengøring.

Der hvor det kniber lidt for Xiaomi Mi 1C er med appen og stemmekontrollen via særligt Amazon Alexa. Der er nogle ting, der ikke er så tydeligt optimeret til Danmark og danske brugere, men de grundlæggende funktioner fungerer godt nok til, at det ikke giver problemer.

Kan du leve med det, er disse anmeldelser et tydeligt bevis på, at dette er et oplagt bud på den bedste billige robotstøvsuger med gulvvask.