Segboard Test 2024 → De 4 Bedste Segboards

Segboard-test

Er du typen, der elsker gadgets? Eller kender du en, der gør det? Så skal du helt sikkert skaffe dig – eller en du kender – et segboard, der er en af de absolut sejeste gadgets på markedet lige nu. Et segboard er et unikt køretøj helt uden styr, håndtag eller rat. Køretøjet er lillebror til den berømte Segway, som fungerer lidt på samme måde. Et segboard ligner til forveksling et skateboard, men det drives automatisk frem den vej, din krop hælder mod – ligesom med en Segway.  Det er altså et højteknologisk stykke legetøj og transportmiddel, der gennemsligt kan køre op mod 15 km/t. For nybegynderen kan det godt kræve lidt øvelse at få lært teknikken, men når du først kender teknikken, så er det legende let at benytte segboardet. Køretøjet kan bruges til sjov og leg, men det kan også hurtigt og effektivt få dig fra A til B. Det er altså ikke kun praktisk og smart at anskaffe sig et segboard, men det er helt vildt sjovt og vanedannende.

I modsætning til segwayen er segboardet dog nede i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Det er dog vigtigt ikke at gå ud og købe det første det bedste til den billigste pris. Kvalitet og pris hænger nært sammen, når det kommer til segboardet og vi vil derfor komme med nogle gode bud på kvalitetssikre segboards til prisen. Vi har nemlig samlet en guide over de segboards, der klarer sig bedst i test, er billigst til prisen, har de bedste funktioner og meget mere. Herudover kan du, ved at læse videre, lære segboardets mange muligheder endnu bedre at kende. Et segboard er nemlig helt vildt sjovt, vanedannende og den perfekte gave til dig selv eller til en, du holder af.

Disse segboards klarer sig godt i test

Baseret på diverse test og forbrugeranmeldelser har vi samlet en liste over de bedste segboards samt de bedste segboards med en særlig række specifikationer. Du kan altså forvente topkvalitet til prisen, hvis du ønsker at købe nogle af de produkter, du finder på denne side. Leder du bare efter lidt nyttig information om segboardet og dets mange muligheder? Så finder du med garanti også det, som du har brug for at vide lige her.

Hvis du ikke finder noget interessant i vores liste, håber vi i hvert fald, at du kan lære, hvad du skal holde øje med inden du går ud og køber et segboard. Det er for eksempel vigtigt at segboardet er godkendt til kørsel på cykelstier, hvis du ønsker at bruge segboardet som transportmiddel udenfor dit eget hjem. Herudover er det vigtigt, at segboardet maksimalt kan køre 20 km/t og har godkendte reflekser og lys på hele døgnet, der skal kunne ses på mindst 300 meters afstand.  Hvis du blot ønsker et segboard til brug på din egen grund, kan du spare mange penge, ved at købe et løbehjul, der ikke har disse specifikationer. Du kan forvente at alle de anbefalede produkter på denne side er CE-godkendt og ikke overskrider den tilladte maksimalhastighed. Der medfølger også godkendte reflekser og lys på de fleste segboards. Herudover anbefaler vi altid at du anvender godkendt sikkerhedsudstyr, når du kører på et segboard, så du ikke kommer til skade. 

Segboard Multicolor 6.5” og Segboard Pink (bedste unikke segboards)

Segboard Multicolor

Eftersom flere og flere hopper på segboard-trenden er det både praktisk og sejt at have et segboard, der skiller sig ud fra mængden. Innoliving har en lang række unikke og seje boards, som ikke ses mange steder i gadebilledet. Du kan for eksempel finde den unikke Segboard Multicolor 6.5”, der foruden at være vildt flot, unik og sej at se på også har en lang række andre specifikationer. Med dette segboard kan du med de tryksensisitve fodplader få fuld kontrol over boardet, der også har et dobbeltafbalancerende teknologisystem. Dette gør boardet genialt til nybegyndere og børn, men kan selvfølgelig også bruges af de vante brugere. Herudover er boardet produceret i robuste materialer, der tåler, at du bruger det på daglig basis. Segboardet er selvfølgelig godkendt til brug på de danske cykelstier og med en vægt på 10 kg. er det nemt at slæbe til og fra skole eller, hvor end det skal bruges.

Elsker du pink, så har Innoliving også dette segboard i en stilren pink farve, der helt sikkert vil vække opsigt i trafikken og hos vennerne. Dette board har de samme specifikationer som Segboard Multicolor og er altså lige så nem og praktisk at have med dig på farten. Med disse boards medfølger desuden også en taske til dit segboard, som gør det endnu mere praktisk og nemt at tage med dig, når du skal fra hjemmet. Du kan derfor nemt tage boardet i skole eller på arbejde. Tag det i tasken imens, det er nemlig smart og sikrer, at du ikke får stjålet dit segboard.

Foruden disse boards har Innoliving også Segboard Hiphop, Segboard Camouflage, Segboard guld og Segboard sølv, der alle er modeller, der skiller sig ud fra mængden. På denne måde mister du ikke nemt dit board og kan altid genkende det. Du skiller dig samtidig ud fra mængden og vil helt sikkert få en masse positiv opmærksomhed med et unikt segboard.

Segboard Guld (bedste segboard med Buetooth)

Segboard Guld

 

Kan du forestille dig noget bedre end at køre en tur på dit segboard. Flyvende gennem landskabet, vind i håret og de bedste hits i ørene? Nej vel? Dét er noget, der øger livskvaliteten øjeblikkeligt. Det bedste segboard med Bluetooth finder du selvfølgelig også hos førnævnte Hummer 3.0. Dette board er helt i særklasse og har derfor også en indbygget trådløs Bluetooth højtaler, så du kan køre en tur til lyden af dit yndlingsmusik. Du parrer blot din telefon med højtaleren i boardet og derfra kan du så lytte til de playlister, du har i forvejen.

Hvis du i stedet ønsker et billigere alternativ, så har Innoliving det såkaldte Segboard guld, der er produceret i robuste materialer og tåler slid. Det kan køre op til 20 km på en fuld batteri, som tager cirka 2-3 timer at oplade. Boardet er selvfølgelig CE-godkendt og RoHS certicieret. Det er brandsikkert. Har en 700W moter, 65 tommer hjulstørrelse og kan køre op til 12 km/t. Så er boardet selvfølgelig også produceret med Bluetooth, så du kan parre dit segboard med din telefon og høre det musik, du ønsker at lytte til på din tur. En tur på segboard er sjov i forvejen, men når man tilføjer musik, så bliver det bare ikke bedre.

Hummer Segboard 3.0 (bedste segboard)

Hummer Segboard 3.0 – Blå

Det bedste Segboard på markedet, ifølge diverse test og forbrugerne er Hummer Segboard 3.0, der er et robust og ekstraordinært Segboard fra mærket Hummer. Hummer startede oprindeligt i 1990’erne som et firma, der lavede crossere og SUV’er. De har dermed mange års erfaring med køretøjer. Du kan altså forvente et kvalitetsprodukt, der holder og robuste dæk, der muliggør kørsel på selv det mest udfordrende terræn. Hummer Segboard 3.0 er selvfølgelig sikkerhedsgodkendt og har et langtidsholdbart batteri. Herudover kan dette segboard køre op til 15 km på fuld opladning og har en max hastighed på 15-20 km/t. Hummer Segboard 3.0 er altså ikke blot et stykke legetøj, men er et kvalitetssikkert køretøj, som du med ro i sindet kan tage med på de danske cykelstier og bruge til at komme fra A til B.

Grunden til at dette board i vores optik er det bedste på markedet skyldes, at der medfølger RGB belysning foran på boardet. Herudover medfølger en tilhørende app. Du kan derfor kontrollere din selvbalance via appen, se batteriniveauet, advarselssignaler og styre farven på belysningen. Ydermere er der indbygget bluetooth højtaler, så du kan lytte til dit favortimusik, når du er på farten. Alle disse funktioner og specifikationer gør, at du kan bruge segboardet, hvad enten du er ung, gammel, nybegynder eller en erfaren segboard-kører. Hummer 3.0 har alt det du kunne drømme om og selvom prisen er i den lidt højere ende for danske segboards, så får man altså rigtig meget for pengene. Herudover kan du forvente et robust segboard, der foruden at kunne køre i det meste terræn også vil holde i mange år. Alle disse grunde er med til at gøre at Hummer 3.0 er vores favorit, når det kommer til segboards.

Denver HBO-6620 (bedste segboard til under 1.500 kroner)

 Denver HBO-6610 White , Segboard

 

Er Hummer 3.0 lidt for dyr til dig og din pengepung, så er der heldigvis også billigere alternativer derude. Når det kommer til køb af segboards, er det dog vigtigt at vide at kvalitet og pris hænger sammen. Mens man sagtens kan finde segboards til 1000 kr., så anbefaler vi, at man bruger god tid på at kigge på anmeldelserne af det pågældende board. Vi anbefaler også at man eventuelt kigger på et lidt dyrere alternativ. Man kan nemlig nemt finde et segboard billigt. Der er dog her også en risiko for at man får noget uholdbart, der ikke fungerer i længden, har et dårligt batteri eller er svært at styre. Hvis du vil bruge dit segboard i trafikken, er det også vigtigt, at det overholder de danske regler for segboards i trafikken. Det må altså max køre 20 km/t. Højst veje 25 kg., være 2 m. langt og 70 cm. Bredt og så skal det være CE-godkendt og have de rette reflekser samt lys. Mange af de helt billige boards har nemlig ikke disse godkendelser, hvilket altså gør det ulovligt at køre med i trafikken.

Dog kan man sagtens finde billige løsninger, der stadig har alle de ovennævnte specifikationer. Du kan købe et Denver HBO-6620 board, der koster en smule mere end de 1000 kr., men som stadig ligger i et rigtig fornuftigt prisleje, når det kommer til kvaliteten. Dette segboard er godkendt til brug i norden og har en maxhastighed på 12 km/t., hvilket altså gør det godkendt til brug på de danske cykelstier. 

Sådan finder vi de bedste segboards

Baseret på test af diverse segboards og forbrugernes anmeldelser har vi samlet en liste over de segboards, der klarer sig bedst i test og hos forbrugerne. Vi ved nemlig at forbrugerne er bedre end nogen andre til at vurdere, hvilke produkter der er bedst i henhold til prisen. Derfor kan du være sikker på kvalitet til pengene, hvis du køber nogle af produkterne, som vi har anbefalet på denne side.

Det er nemlig en rigtig god idé at undersøge test-hjemmesider og forbrugernes anmeldelser af diverse segboards, før man går ud og investerer i et board selv. På denne måde ved du, hvilken kvalitet du kan forvente inden købet og ender ikke med at købe noget uholdbart. Det perfekte segboard til dig, skal dog også afspejle dine behov og hvad der er vigtigt for dig. Men før du bruger en masse tid på det, så har vi lige her gjort arbejdet for dig. Du behøver altså ikke bruge tiden på at undersøge diverse anmeldelser og test. Vi har nemlig samlet de bedste segboards lige her på siden, samt de bedste boards med særlige specifikationer. Dette betyder, at du kun er få klik fra at få din segboard-drøm til at gå i opfyldelse og altså fra at finde det segboard, der matcher dig og dine behov.

Er det vigtige for dig et board, du kan køre med på vejen foran dit hus? Så er der måske ikke samme behov for vores anbefaling om en Hummer Segboard 3.0. Hvis du i stedet har har planer om at bruge det på cykelstierne og på at komme fra A til B, så er Hummer 3.0 måske det helt rigtige valg? Du skal også have gjort det klart om du ønsker Bluetooth-højtaler, så du kan køre til lyde af musik? Måske ønsker du ikke en række ekstra specifikationer og kan nøjes med et billigere alternativ? Det hele er op til dig. Det er derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad dine ønske er, når det kommer til køb af et segboard.

Køb en segboard chair og konvertér til en gokart

Er du blevet lun på Hummer Segboard 3.0 eller et andet segboard, så bør du undersøge om, der er mulighed for tilkøb af en segboard chair. Dette kan nemlig forvandle hele din oplevelse med segboards. Har du dårlig balance? Føler du dig ikke helt tryg ved princippet omkring en segboard og det manglende styr, håndtag eller rat? Eller måske kan du bare godt lide at have flere muligheder, når det kommer til transport og sjov og leg. Med en segboard chair kan du nemlig konvertere dit board til en gokart og det giver dig altså mulighed for at sidde ned, når du kører. Du styrer på samme smarte måde som med dit segboard, men du har nu et rat til at styre med.

Innoliving har lige nu en Off-Road Gokart tilgængelig på deres website. Med denne robuste adapter, kan du køre på alt slags terræn, da gokarten har affjedring bag hvert håndtag. Herudover har gokartadapteren terrængående hjul, som sørger for at du ikke skrider, når du kører på den. Derfor kan du altså føle dig helt sikker, når du skal ud at prøve din nye gokart. Er behovet ikke til at køre i barsk terræn? Så er der også en lang række andre gokart adaptere på markedet, som fungerer godt i skolegården eller på terrassen. Med en chair til dit segboard, får du altså to køretøjer i én, hvilket gør segboardet til en super gave med mange muligheder.

Det kan også være du hellere vil have en elcykel, se vores elcykel test her

Husk at anskaffe en oplader til dit segboard

Et segboard er batteridrevet og kræver derfor, at du også anskaffer dig en oplader, for at kunne på dit segboard. I de fleste tilfælde vil en oplader automatisk følge med købet af dit segboard, men hvis det af den ene eller anden grund ikke er tilfældet, eller din oplader er væk eller i stykker, så kan du købe dem billigt lige her. En oplader som denne er desuden brandsikker og sikkerhedsgodkendt.

Det kan også være en god idé at ligge inde med en ekstra segboard oplader, så du kan have en fast oplader på arbejdet eller i skolen, samtidig med at du har en derhjemme. På denne måde kan du nemlig sørge for at dit segboard altid er opladet, når du skal til eller fra dit hjem. Et segboard vil typisk være fuldt opladet på 2-3 timer og kan typisk køre omkring 15 km. Derfor er det en god idé at have en oplader flere steder, eller medbringe din oplader, når du skal på arbejde eller i skole, så den kan oplade inden du skal ud og køre igen. Dette afhænger selvfølgelig af afstanden mellem dit hjem og den pågældende destination og hvorvidt du bruger dit segboard til sjov eller som transportmiddel. Det er dog værd at overveje.

Køb et segboard på tilbud

Pris og kvalitet hænger ofte unægtelig sammen, når det kommer til køb af et segboard. Dog kan du være heldig, at det rette board er på tilbud, så du kan få et segboard billigt. Det er derfor en meget god idé at holde godt øje med diverse hjemmesider; såsom Skousen, Innoliving, Elgiganten etc. Der vil oftest være løbende gode tilbud på disse hjemmesider og herunder også på segboards af god kvalitet, som normalt ville have været meget dyrere. Tålmodighed er dyd, hvis du vil spare en masse penge. Men det er selvfølgelig helt op til dig og vi forstår godt, hvis du ikke kan vente med din segboard-drøm. Men tag tiden og undersøg det, måske er dit drømmeboard på tilbud lige nu?

Derfor er Denver Segboard populære

Denver segboards er meget populære, da du her virkelig får noget god kvalitet for pengene. Prisen er nemlig oftest langt lavere end hos dennes konkurrenter. Denver segboards er berygtede for at være bedst i test, når man sammenligner med prisen. Især Denver HBO-6620 og Denver HB0-6620 er særligt populære hos de danske forbrugere.  Her får du en flot kvalitet til en lige så flot pris. Disse board er især rigtig gode til børn på grund af størrelsen, tophastigheden og sikkerheden. Men Denvers boards kan bruges af alle. Hos Denver er sikkerheden altid i øverste prioritet. Denver har dog en lang række forskellige boards i en lang række forskellige farver, så det er værd at undersøge om et Denver segboard er noget for dig.

Med Denver er det også rigtig nemt at finde specialudstyr til dit segboard. Du kan blandt andet finde både taske og chair, der passer til dit segboard. Hos Whiteaway kan for eksempel finde en særlig Denver chair, så du kan forvandle dit board til en Gokart. Med et Denver segboard åbner du altså op for en lang række muligheder og kan nemt finde et board til en fornuftig pris og forvente kvalitet ovenikøbet.

Derfor skal du anskaffe dig et segboard?

Ikke alene er det helt vildt praktisk at have et segboard og muligheden for at køre på et alternativt køretøj, når du skal fra hjemmet. Det er også bare helt vildt sjovt. Er du endnu ikke solgt på idéen, så har vi samlet en liste herunder med alle de mange gode grunde til, hvorfor du skal anskaffe dig, eller en du holder af, et segboard:

  • Miljøvenligt transportmiddel – Segboard er kendt for at være et miljøvenligt alternativ til at tage bilen på arbejde eller ned i supermarkedet
  • Frihed – Segboards giver følelsen af at være fri og kunne flyve derhen, hvor dit hjerte begærer. Der er ingen følelse som at stå på et segboard med vinden i håret og musikken i ørene
  • Sjov og leg – der er mange sjove lege man kan lave på et segboard. Har dine venner også segboards? Så er fangeleg og kør om kap helt genialt
  • Kræver stort set ingen vedligeholdelse – det eneste du skal sørge for, er at have opladet dit batteri, inden du kører på det
  • Nemt at lære – Segboardet er nemt at lære for alle uanset om du er barn, voksen eller ældre og så er det lige sjovt for alle

Segboardet samler altså alle – store som små – og så kan du endda køre på det med god samvittighed, velvidende at du ikke skader miljøet. Herudover er segboardet lille og vejer ikke særlig meget, så du kan nemt have det med dig overalt. Netop derfor er segboardet en fantastisk gave til dig selv eller en, som du holder af. Vi håber du har fundet det du søgte på denne side. Måske har du endda fundet din næste favoritgadget. Ellers håber vi i hvert fald, at du har fået noget god og ny viden om segboardet og dets utallige muligheder som transportmiddel såvel som et sjovt og underholdende stykke legetøj for hele familien.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Segboard Lava 10 Tommer

Søger du et segboard til børn, så er det vigtigt, at du vælger et segboard, der måske ikke kan køre max hastigheden på 20 km/t.  Samtidig er det en god idé at vælge et board med auto-balance funktion. Denne funktion finder du også hos Hummer 3.0, der også har en max hastighed på 15 km/t og er god i det meste terræn. Derfor er dette board ideelt til børn og nybegyndere.

Innoliving har dog også dette Segboard Lava, der er lavet i robuste materialer. Det har et dobbelaftbalancerende teknologisystem og tryksensisitve fodplader, så dit barn nemt kan styre boardet. Heruover har det også en maxhastighed på 15 km/t. Det er altså ideelt til brug af et barn.

Du kan også vælge den lidt billigere Denver HBO-6620, hvis behovet for at kunne køre i barsk terræn ikke er lige så stort. Dette board fås i forskellige farver og er ligesom Hummer 3.0 selvbalancerende, så dit barn ikke kommer til skade. Vi anbefaler dog, at du også skaffer dig noget sikkerhedsudstyr, hvad enten boardet er til et barn eller voksen, da der altid kan forekomme uheld. Dette board er nemt at lære at stå på og kan køre op til 14 km/t.

Det er vigtigt at vide at man skal være fyldt 15 år for at køre på et segboard i trafikken. Dog kan børn under 14 år køre, hvis de er sammen med en voksen på mindst 18, der har kontrol over barnets kørsel. Det er vigtigt at følge de gængse cykelregler og kører man i trafikken, skal man køre på cykelstien. På legepladser, opholdssteder og på din egen grund, er der ingen regler, men det er vigtigt at passe på og tage sine forholdsregler, når man bruger et segboard.

Segboards til børn er dog en rigtig god idé. Ikke alene giver det et lille afbræk for forældrene, men det er også sundt at børnene kommer lidt ud i det fri. I stedet for at sidde indendørs og spille på sin computer eller iPad hele dagen. Et segboard er altså den perfekte gave til dig og dit barn.