Skabsfryser Test 2024 → Se De 4 Bedste Skabsfrysere

bedste skabsfryser

Hvis du ofte køber frosne fødevarer i løs vægt, laver en masse madforberedelse eller jager efter dit eget kød, kan du måske finde ud af, at dit køleskabs fryseafsnit hurtigt bliver overfyldt. I stedet for at klemme alt sammen i en trang iskasse, kan en enkeltstående skabsfryser være en god investering. En dedikeret skabsfryser er en fantastisk måde at frigøre plads på og gøre det lettere at holde dine frosne fødevarer organiseret. Med en række forskellige størrelser til rådighed kan du finde en fryser, der passer ind i dit eksisterende køkken eller let kan placeres i en garage eller kælder.

Whirlpool W5 711E W 1 – Mest energivenlige skabsfryser

Whirlpool kølefryseskab W5 711E W 1

 

Energieffektiv Whirlpool-model, der giver både optimale resultater og lavt energiforbrug. Denne Whirlpool køleskab/fryser er designet til at placeres direkte på en væg eller et skab uden problemer, for at åbne døren helt og trække fryser- og grøntsagsskuffer ud. Dette er takket være et tyndt dørdesign med specialdesignede hængsler. Denne Whirlpool fryser er designet til at give en rummelig og praktisk opbevaringsplads til din mad og drikke. Køleskabet rummer 197 liter og fryseren 111 liter.

SENSE-teknologi

6TH SENSE-sensorteknologi holder temperaturen på et konstant niveau, og som automatisk sænker temperaturen i dit køleskab, når nye fødevarer indstilles, hvilket reducerer energiforbruget. I tilfælde af strømsvigt, eller når døren har været åben, registrerer sensorerne det og nulstiller temperaturen til et optimalt niveau. Resultatet er energieffektiv køleopbevaring, der holder maden frisk i længere tid.

Frisk æske

Grøntsagsæsken bevarer dine frugter og grøntsager under perfekte forhold.

Elektronisk kontrolsystem

W5 711E W 1 har et elektronisk styresystem, der garanterer, at alle parametre altid er indstillet korrekt, hvilket giver optimal funktion og temperaturregulering.

Led lys

Energieffektive LED-lys spreder et jævnt lys i køleskabet, hvilket gør det lettere for dig at finde det, du leder efter.

Glem frostdannelse

Innovativ LessFrost-teknologi med kølespiraler placeret i væggene uden for selve fryseafdelingen. Dette reducerer drastisk risikoen for frost- og isdannelse i fryseren.

Fordele ved denne skabsfryser:

 • Energivenlig
 • SENSE-teknologi
 • Flot design

LG LFXC24796D InstaView – Bedste smarte skabsfryser

LG GMX844MCKV InstaView

En anden dag, endnu et “Door-in-Door” køleskab fra LG. Med Door-in-Door kan du trykke på en knap på køleskabshåndtaget for at åbne frontpanelet på den højre dør – dette giver dig mulighed for at tage smørret eller en flaske øl ud af hylderne uden at åbne køleskabet selv.

Nu kommer Door-in-Door-rummet i LGs nyeste køleskabe med et “InstaView”-vindue. Giv det et dobbelt bank, og køleskabets indvendige lys tændes og oplyser dine dagligvarer indeni. Det giver dig mulighed for at søge efter en snack eller en drik uden at åbne noget overhovedet. Det er en interessant funktion, men i bedste fald en niche-bekvemmelighed.

Stadig, som niche-bekvemmeligheder går, er InstaView ganske vist smidig, og det gør LGs Door-in-Door-funktion mere synlig end nogensinde. Det er mere end noget andet, hvad LG sandsynligvis går efter her. Den koreanske producent har gjort Door-in-Door til en grundsten i dets køleskabspakke; det har brug for, at folk kender til det og ønsker det. InstaView handler ikke om at se dine dagligvarer – det handler om at se Door-in-Door.

Alt dette bringer os til LG LFXC24796D. Det er en fransk dørmodel i modsat retning i en attraktiv sort finish i rustfrit stål, og InstaView-vinduet er dets markeringsfunktion.

Dette køleskab ser godt ud

Stigningen af ​​sort rustfrit stål tilbød LG et nyt lag maling til sine avancerede køleskabe. Det er en æstetik, der får alt til at føles mere moderne, og det ser godt ud på LFXC24796D. Tilføj InstaView-vinduet, så ser du på en markant fransk dørmodel, som dine husgæster vil være sikre på at “ooh” og “aah” over (de vil sandsynligvis også banke på det).

Størrelsesmæssigt tilbyder denne 23,5 kubikmeter samlet lagerplads, hvoraf 15,6 tildeles køleskabet. Det er et anstændigt tal til et køkkenskab mod denne dybde, der er designet til at passe sammen med fronten på dine skabe og bordplader. Men husk, at de tilbyder mindre dybde end deres søskende i fuld størrelse. Prøv at sætte en ekstra stor pizzaboks indeni, så lukkes dørene ikke.

Alligevel havde jeg ingen problemer med at montere vores fulde belastning med test dagligvarer inde, og bortset fra pizzaboksen, passer jeg også vores store stresstestemner ind. Mit eneste skænderi var, at der ikke var et godt sted for 2-liters flasker. Door-in-Door hylderne ville være det optimale sted for dem, men ingen af ​​disse hylder er høje nok til at passe en, og ingen af ​​dem er justerbare. Du kan skubbe en af ​​de vigtigste kropshylder mod bagsiden af ​​køleskabet for at give plads til høje genstande under det, men den glider kun tilbage så langt. Vores test 2-liter sad akavet over kanten af ​​hylden nedenfor som et resultat.

Hvad angår funktioner, foregår der nogle gode ting inde i dette køleskab. Min favorit er SlimSpace-ismaskinen, som pakker hele ismakeren ind i venstre dør. Det sparer plads inde i køleskabet og holder det indvendige af døren perfekt fladt, hvilket gør det nemmere at placere ting i hylderne.

Door-in-Door: Hvad er det godt for?

LG lægger det som både en bekvemmelighed og en energibesparelse, men jeg ser det heller ikke som. På bekvemmelighedsfronten åbner du stadig en dør og griber fat i din flaske øl – det er bare en anden dør end før. For så vidt angår energi, har vi endnu ikke set et Door-in-Door-rum har nogen mærkbar indflydelse på ydeevnen, og vi har testet flere af dem.

Hvis noget, kan du argumentere for, at dør-i-dør-rummet faktisk skærer mod ydeevne – og også mod bekvemmelighed. Dør-i-dør temperaturer er næsten altid lidt varmere end resten af køleskabet, et mønster, der holdt fast med LFXC24796D. Og hvis du vil have adgang til disse hylder på den gammeldags måde (indefra i køleskabet), skal du åbne – vent på det – en anden dør. Ja, Door-in-Door har en anden dør inde i døren.

Fordele ved denne skabsfryser:

Samsung RS6HA8891B1/EU – Bedste skabsfryser til familier

Samsung RS6HA8891B1

 

Samsung Family Hub er et smukt apparat, der fungerer som det avancerede køleskab, det er, og det er fyldt med brugervenlige funktioner, du ikke finder andre steder. Masser af disse funktioner føles mægtige overflødige (jeg er lige så skeptisk over for køleskabsbaseret browsing som du sandsynligvis er), men nok af dem tilbyder legitim nytte, bekvemmelighed og luksus for at tjene min godkendelse. Bundlinje: det er et top-of-the-line køleskab, der er absolut værd at ønske – og ja, også værd at købe, hvis det er den slags budget, du ruller med.

Fremtidens køleskab, rødder i fortiden

Hvis Samsungs mål var at skabe det mest moderne køleskab på markedet, var mission fuldført. Der er virkelig intet andet som Family Hub-køleskabet, ikke engang blandt smarte køleskabe. Samsungs Four-Door Flex-build føltes allerede som en logisk, ønskelig udvikling fra nutidens næsten allestedsnærværende franske dørstyling – Family Hub-køleskabet tager det og tilføjer en 21,5-tommers berøringsskærm fyldt med apps, kameraer, der ser lagerbeholdningen på indersiden, og en særlig attraktiv sort rustfrit stål finish. Det er et smukt, futuristisk apparat, der skubber ud over, hvad vi forventer af moderne køleskabsdesign.

Og alligevel, selv med futurismen, er dette køleskab rodfæstet i fortiden. Det er lige der i navnet “Family Hub”. Køleskabe har altid været noget af en bypost for travle familier – et sted for kalendere, billeder, rapportkort, opgavelister og påmindelser om fodboldøvelse. Det er den historie, Samsung prøver at bruge her.

Som et resultat finder du apps, der har til formål at hjælpe dette fremtidige køleskab med at gøre, hvad køleskabe altid har gjort. Der er en indkøbsliste-app og en app til visning af fotos. Der er en tavle-app til at tegne en hurtig doodle eller skrive en note til mor. Der er en kalender-app kaldet StickiBoard, der importerer alles eksisterende kalendere i en delt familie-køleskabskalender. Det hele holder Family Hub jordet i den slags normale hverdag, vi forventer af et køleskab – men det får dig også til at spekulere på, om noget af det virkelig er nødvendigt, i betragtning af at magneter og skrabepapir har fået arbejdet gjort i generationer nu.

Måske til det formål synes andre funktioner udelukkende designet til at lade dig gøre ting, som du aldrig kunne gøre med dit køleskab før. Køleskabskameraerne er det mest oplagte eksempel. De tager et billede af dine dagligvarer, hver gang du lukker dørene – tryk på knappen “Vis inde” på berøringsskærmen, så får du vist det nyeste sæt billeder, komplet med mulighed for at trække små nedtællingsikoner over bestemte ingredienser til hjælp med at spore udløbsdatoer. Download Samsungs app på din Android- eller iOS-enhed, så kan du se indersiden af ​​køleskabet og alle dine timere, mens du er ude i butikken. Det er lidt klodset for så vidt apps går, men det virker.

Træk-og-slip-timerne er min favoritdel af den tonehøjde, og en af ​​mine foretrukne Family Hub-funktioner generelt. De følger ikke ingredienserne rundt, hvis du flytter dem, men de er stadig overraskende nyttige – og du finder dem ikke på noget andet køleskab end dette.

Lad os tale berøringsskærm

På 21,5 tommer fra hjørne til hjørne er Family Hub’s berøringsskærm den åbenlyse stjerne i showet og tilbyder et dedikeret køkkenkommandocenter. Det er en enorm størrelse opgradering over den relativt dårlige berøringsskærm på Samsungs tidligere stak på det smarte køleskab, og en der hjælper Family Hub med at føle sig fuldt ud realiseret. Kalenderen, fotos, browsing på Internettet – intet af det ville have givet mening med en lille skærm. Det skulle være stort.

Størrelse er dog ikke alt. Vi er alle vant til glatte, lydhøre touchkontroller på vores telefoner og tablets, og det er rimeligt at forvente det samme fra et køleskab med berøringsskærm, der koster så meget.

Fordele ved denne skabsfryser:

 • Smart berøringsskræm
 • Meget rummelig
 • App-funktion

Miele FN 28262 ws – Mest rummelige skabsfryser

Miele fryseskab FN28262WS

 

Med NoFrost-systemet behøver du aldrig afrimning af dit Miele-køleudstyr igen. NoFrost-systemet fordeler kold, tør luft jævnt, så der ikke kan dannes is i kabinen. Derudover dannes der ikke isaflejringer på din frosne mad, og uden islag i det indre kan skuffer altid åbnes og lukkes let. NoFrost tilbyder maksimal bekvemmelighed til frysning af mad og sparer dig besværet med afrimning for evigt.

Miele mobilapp

Intelligent netværk Med Miele mobile er det let for dig at oprette forbindelse til dit køleudstyr eller vinenhed. Med Plug Play registrerer du apparatet i appen, og du har straks adgang til den aktuelle status, uanset hvor du er. Du kan også styre nogle individuelle apparatfunktioner via appen og holdes pålideligt underrettet om fejl og alarmer.

VarioRoom

VarioRoom-opbevaringskonceptet giver dig mulighed for at arrangere lagerplads i fryseren, så de passer til dine behov. Dette er især nyttigt, når du f.eks. vil fryse store genstande. Skuffer og glashylder kan nemt fjernes, så du kan skabe så meget plads som du har brug for på ingen tid.

Frysersektion belysning

Lyse lysdioder fra den øverste køleskabsdør belyser frysesektionen perfekt og sikrer et perfekt overblik over dine frosne genstande, uanset om skuffer er åbne eller lukkede. Du behøver ikke længere bruge tid på at lede efter frosne madvarer.

Fordele ved denne skabsfryser:

 • NoFrost-funktion
 • Mobilapp
 • God belysning

Hvad skal du se efter når du køber en skabsfryser?

Der er to hovedtyper af enkeltstående frysere: brystfrysere og opretstående frysere. De er begge tilgængelige i en række kapaciteter og tilbyder lignende sæt funktioner. Den største forskel er, som du måske har gættet, deres fysiske orientering. Hver type har nogle ekstra træk, som kan gøre en til bedre fryser til dine behov.

Brystfryser

Som navnet antyder, åbner en brystfryser som en kiste med døren øverst. De er bredere, end de er høje, og er det bedre valg for brugere, der har brug for at holde mange store eller lange genstande frosne. Jægere eller enhver, der køber store kødplader direkte fra en slagter, vil sætte pris på det uafbrudte rum i en kistefryser.

Brystmodeller inkluderer typisk et sæt skillevægge og hængende kurve, som kan hjælpe med organisering, men de kan let afmonteres, når du skal have plads til store genstande. Og fordi du kan stable genstande oven på hinanden, er det lettere at fylde hver kvadratcentimeter i en kistefryser med frosne varer. Ulempen ved denne taktik er, at det kan være svært at hente genstande, der er i bunden af ​​stakken.

Brystfrysere har også tendens til at forblive kolde længere end opretstående frysere i tilfælde af strømafbrydelse. En anden fordel ved en opretstående fryser er, at det i det væsentlige er umuligt ved et uheld at lade døren stå på klem.

Opretstående fryser

En opretstående fryser ligner meget et standardkøleskab, men det har kun en dør og et hovedrum. På grund af deres orientering optager opretstående frysere meget mindre gulvplads end en brystfryser med tilsvarende kapacitet. Dette gør dem til et bedre valg til brug i et køkken eller et andet lille rum.

De justerbare stativer, skuffer og dørkasser – svarende til dem, du finder i et traditionelt køleskab – giver alle opretstående frysere bedre organisationsmuligheder. Hvis du leder efter en måde at opbevare mange mindre, individuelle genstande (frosne pizzaer, små stykker kød, halvliter is), er en opretstående fryser den bedre mulighed for dig.

Der er en tredje, mindre almindelig mulighed: undercounter-fryseren. Disse er kommercielle apparater, der er bygget til at modstå livsbesværet i en bar eller restaurant – men de kan ofte også findes i luksuriøse køkkener. Frysere til underkøkken tilbyder alle funktionerne i en standard opretstående fryser i et apparat, der kan glide under en typisk køkkenbord. Da disse er bygget med avancerede komponenter og finish, kan du forvente at betale en præmie for den begrænsede frysekapacitet.

Funktioner du skal se efter, når du køber en skabsfryser

Nogle af de vilkår og begreber, du bør være fortrolig med, før du køber en fryser. Alle disse ting hjælper med at gøre det meget nemmere at finde den bedste fryser til dine behov.

Kapacitet

Frysere måles ved deres indvendige kapacitet, som vil blive opført i kubikmeter plads. Selvom de kan beskrives med udtryk som “ekstra stor kapacitet”, skal du kontrollere den faktiske kapacitet, når du sammenligner to modeller fra forskellige producenter. Der er ingen standardterminologi, så et mærkes “ekstra store” er muligvis ikke i samme størrelse som et andet. “Hvor stor en fryser skal jeg købe” er det mest almindelige spørgsmål, som forbrugere stiller. Svaret afhænger helt af, hvor meget mad du planlægger at opbevare. De fleste eksperter foreslår 1,5 kubik fryseplads til hvert medlem af din familie, men det afhænger af, hvilken slags frosne varer du køber. Det kan være fristende at købe den største fryser, du kan finde, men prøv at bestemme dit optimale fryserum ud fra, hvor meget mad du realistisk set tror, ​​at du opbevarer. En stor fryser, der for det meste forbliver tom, skal arbejde hårdere for at holde sig kølig og er unødvendig spild af energi.

Afrimningsafløb

Vand fra den smeltende is strømmer ud af fryseren gennem dette afløb. Et afrimningsafløb gør det lettere at afrime fryseren, fordi du ikke behøver at samle alt vand med en svamp og spand.

Energieffektiv klassificering (energiguidemærke)

EER, også kendt som Energy Guide-mærket, giver dig to vigtige oplysninger: det anslåede energiforbrug på en skala, der viser et interval for lignende modeller, samt de estimerede årlige driftsomkostninger baseret på de nationale gennemsnitlige omkostninger til elektricitet.

Afrimningsfunktioner

Dedikerede frysere er især tilbøjelige til frostopbygning. Selvom det kan se ud som om dette vil holde dine fødevarer koldere bedre, reducerer frostopbygning på frysevægge eller kølespoler faktisk fryserens effektivitet og kan få den til at fungere dårligere. For at forhindre dette skal du lejlighedsvis afrime din fryser. Mange frysere kan afrime sig automatisk, mens andre skal gøres manuelt.

Selvafrimnings frysere

Som navnet antyder, kan frysere med selvafrimning (undertiden kaldet frostfrie frysere) automatisk forhindre ophobning af frost eller is. Et specielt internt varmeelement aktiveres regelmæssigt og smelter eventuel overdreven frost, der er dannet. Under afrimningscyklussen skal den interne frysetemperatur ændrer sig ikke mere end to grader, så maden påvirkes ikke negativt. Selvafrimningsfrysere forårsager ikke forbrænding af fryseren, som opstår, når mad, der er placeret i fryseren, er forkert indpakket eller opbevares frossen i længere tid. Indpakning af mad i kraftig aluminiumsfolie, plastbelagt frysepapir eller polyethylenposer forhindrer frysning.

Manuelle afrimningsfrysere

Manuelle afrimningsfrysere har ingen indbygget mekanisme, der forhindrer isdannelse eller smelter den, når den er bygget op. Du bliver nødt til at slukke for fryseren og lade døren være åben for at smelte isen. Alle brystfrysere skal afrimes manuelt, hvilket kan være en rodet, tidskrævende opgave. En fordel er dog, at manuelle afrimningsfrysere normalt er mere energieffektive.

Hylder, opbevaringskurve og skuffer

Tænk over de typer ting, du sandsynligvis opbevarer i din nye fryser, og sørg for, at den fryser, du vælger, kan organiseres, så den passer til dine behov. Den rigtige mængde hylder, kurve og endda skuffer sikrer, at du har et sted at opbevare alt. På bagsiden skal du sørge for, at de alle let kan fjernes, hvis du forventer at opbevare store genstande.

Dørlåse

Mange enkeltstående frysere har en integreret dørlås. Dette er en fantastisk måde at sikre, at din frysedør forbliver sikkert lukket. Det er også en stor tyveriafskrækkende effekt for dem, hvis frysere er placeret i en garage.

Garageklar

Hvis du planlægger at placere køleskabet i din garage eller et andet sted, der ikke er klimakontrolleret, skal du sørge for, at fryseren er certificeret som garage klar. Disse apparater er bygget til at fungere i temperaturer, der er mere ekstreme, end du ville finde i et normalt hus. En standardfryser kan ikke garantere, at dens indhold forbliver frossent, hvis det placeres i en alt for varm garage.

Dør- og temperaturalarm

Det kan være katastrofalt at lade døren stå på klem på din opretstående fryser. For at forhindre det, tilbyder mange modeller en hørbar alarm, der advarer dig, hvis døren ikke lukker helt, eller temperaturen stiger af anden grund.

Hvordan vedligeholder man sin skabsfryser?

At leve en sund, bæredygtig livsstil begynder med et mere bæredygtigt hjem. I vores daglige liv forsøger mange af os at træffe beslutninger til gavn for miljøet. Disse beslutninger inkluderer ofte genbrug, køb af produkter med mindre emballage og opmærksomhed omkring vores energi- og vandforbrug. Korrekt pleje og vedligeholdelse af de ting, vi bruger, kan forlænge deres levetid og yderligere mindske vores miljøpåvirkning.

Et fungerende køleskab tages ofte for givet. Når det ikke virker, er det en dyr løsning, eller endnu værre, en dyr udskiftning – og en masse spildte materialer går til en losseplads. Men vidste du, at der er ting, du kan gøre for at forbedre deres funktion og hjælpe dem med at vare længere?

At lære dit køleskab at kende gennem regelmæssig vedligeholdelse hjælper dig med proaktivt at foretage reparationer langt inden det går i stykker, hvilket sparer tid og penge på lang sigt. Gennem regelmæssig pleje kan du identificere og rette energilækager, undgå overraskende reparationer og forlænge dit køleskabs levetid så meget som 20 år!

Halvmånedlig vedligeholdelse af skabsfryser

At holde dit køleskab kørende i topform kræver ikke meget. Hvis du planlægger kun 30 minutters vedligeholdelse af køleskabet en gang hver anden måned, bliver din mad friskere og mere sikker.

Sådan vedligeholdes din skabsfryser

Du rengør sandsynligvis allerede dit køleskab regelmæssigt for at holde det lugtfrit, men her er en hurtig gennemgang for at holde dig fokuseret:

 • Rens det. Tag alt ud af køleskabet, kast eller komposter gamle og udløbne genstande. Sørg for at kontrollere udløbsdatoer på disse krydderiflasker!
 • Tør den af. Brug en svamp eller klud og varmt sæbevand til at tørre alle overflader ned, inklusive hyldernes underside, producere skuffer og skuffespor. Sørg for at bruge en sæbe uden kemiske tilsætningsstoffer!
 • Skrub gunk. Hvis du finder sammenklæbede klæbrige rod, skal du sørge for at give dem en god skrubbe for at fjerne snavs.
 • Organisere. Sæt dine varer metodisk tilbage i det rene køleskab. Sørg for at arrangere ting med først ind, først ud filosofien for at sikre, at du bruger mad, der når deres udløbsdato hurtigst, først. Dette trin gør det lettere at visualisere, hvad du er kommet om middagen, og når nogen griber en snack.
 • Fjern lugt. Tilsæt en ny kasse bagepulver eller andre deodoriserende stoffer hver 2-3 måneder for at absorbere madlugt og holde dit køleskab lugter frisk.
 • Nulstil temperaturen. Temperaturhjul kan let blive banket, når du rengør eller tager ting ud og ind. Kontroller, at din fryser er indstillet til 0 grader Fahrenheit, og at dit køleskab er indstillet til et sted mellem 37 og 40 grader.
 • Hold det fyldt. Selvom du foretrækker at spise ude eller have brug for en købmandskørsel, er det vigtigt at holde dit køleskab fyldt for at opretholde den kolde indre temperatur (termisk masse). Hvis du kører tomt, vil et par kander vand gøre tricket.

Hvorfor skal du rengøre og kontrollere skabsfryserens drypgryder og dørpakninger?

Dit køleskab har en drypkande placeret i bunden af ​​enheden for at opsamle kondens og issmeltning. Rengøring hver 2-3 måned forhindrer bakterier i at opbygges. På samme måde skal pakningerne eller tætningerne omkring dørkanterne rengøres og kontrolleres hver 2-3 måneder. Denne regelmæssige vedligeholdelse vil sikre en tæt forsegling, der styrer den interne temperatur og undgår enhver energilækage. Par disse to opgaver for hurtig og nem vedligeholdelse af køleskabet.

Sådan rengøres drypskålen

 • Brug drypbogen til at finde drypskålen i bunden af ​​køleskabet og følg instruktionerne til sikker fjernelse.
 • Rengør det med varmt sæbevand.
 • Kontroller for eventuelle revner i gryden. Hvis du bemærker noget, skal du udskifte panden for at undgå lækage.
 • Undersøg dræningshullet for opbygget snavs og dyrehår. Fjern og rengør grundigt.

Sådan rengøres dørpakninger

 • Åbn køleskabsdøren.
 • Brug en støvsuger til at rense krummer, snavs og kæledyrshår.
 • Brug en tandbørste og varmt sæbevand blandet med et stænk eddike til at rense rillerne i forseglingen omkring døren.
 • Gnid vaselin på forseglingen for at forlænge dens levetid
 • Kontroller for revner og vridning. Hvis du finder nogen, skal du udskifte pakningen for en tæt forsegling. Udfør “pengeseddelstesten! Anbring en pengeseddel i døren og luk den.
 • Prøv langsomt at trække regningen ud uden at åbne døren. Hvis den glider ud uden modstand, er det tid til at udskifte dine pakninger.
 • Gentag trin 1-5 for fryserdørens pakning.

Halvårlig vedligeholdelse af skabsfryser

Hvis du investerer cirka 30 minutter ekstra to gange om året i lidt ekstra vedligeholdelse af køleskabet, holder din familie sundere og dit køleskab kører mere effektivt i længere tid.

Hvorfor skal du rense køleskabens spoler? Hvor ofte?

Dit køleskab har to sæt spoler: kondensatorspoler placeret på enhedens ydre og fordamperspoler placeret i det indre. Kondensatorspolerne arbejder for at uddrive varme fra køleskabet, mens fordamperspolerne absorberer varme indefra. Hvis du holder begge sæt rene, forhindres dit køleskab i at overarbejde og forbruge mere energi end nødvendigt. Rene spoler holder køleskabet også mere stille og hjælper dig med at undgå for tidlig kompressorfejl.

Du bør rengøre dine køleskabsspiraler 1-2 gange hvert år eller hver tredje måned, hvis du bor sammen med kæledyr, da kæledyrshår har tendens til at samle sig hurtigt.

Hvordan rengøres skabsfrysere?

 1. Tag stikket ud af køleskabet, og træk det væk fra væggen.
 2. Se i din brugervejledning for at finde spolerne (en rist kan skjule dem).
 3. Brug en støvsuger eller en spiralbørste til at rengøre grundigt.
 4. Sørg for at rengøre eventuelle rister eller åbninger.
 5. Rengør gulvet under køleskabet.
 6. Skub køleskabet tilbage på plads, og efterlad en tomme mellem enheden og væggen for korrekt ventilation.

Udskift vandfiltre

Antag at du har et køleskab med en indbygget ismaskine eller vanddispenser. I så fald skal du regelmæssigt udskifte filteret for at undgå ophobning og holde dit vand og is rent. Se din brugervejledning for anbefalinger om, hvor ofte filteret skal udskiftes, og instruktioner til bestilling af udskiftninger.

Kontroller for en plan overflade

Det kan synes unødvendigt, men det er meget vigtigt at sikre, at dit køleskab hviler på en plan overflade hver sjette måned. Dit gulv kan synke eller vippe med dit hjem, hvis dit fundament er svagt, eller jorden under dit hjem skifter. Gulvet kan også kæde eller se skader på grund af vægten af ​​køleskabet, fugt eller lækager. Overraskende nok kan en ujævn overflade dramatisk påvirke dørpakningens tætte tætning og køleskabets overordnede funktion.

Sådan kontrolleres og justeres din skabsfryser:

 • Læg et konstruktionsniveau oven på dit køleskab for at sikre, at det er 100% niveau.
 • Hvis det ikke er vandret, skal du justere køleskabens fødder med en håndnøgle, indtil den læser niveau.

Hvordan kan du reparere almindelige skabsfryserproblemer?

Ved regelmæssigt at rengøre og kontrollere dit køleskab, er du mere tilbøjelige til at bemærke problemer, før de bliver et reelt problem. Nedenfor er blot nogle få almindelige problemer og nemme rettelser for at få det til at køre effektivt igen.

Skabsfryseren er varm

Det sker. Nogle gange føles dit køleskab ikke så koldt som det burde. Inden du går videre, skal du kontrollere temperaturmåleren for at sikre, at den er indstillet til den rette temperatur, og at køleskabet er moderat fyldt. Hvis både tjek og køleskabet stadig er varmt, skal du kontrollere følgende dele.

Fordamperblæser

Hvis nogen del i dit køleskabs afrimningssystem er brudt eller har brug for reparation, vil din fordamperblæser arbejde overarbejde. Du bemærker måske, at blæseren kører højt. For at reparere det skal du tage stikket ud af køleskabet og prøve at dreje blæserbladet manuelt. Hvis det ikke bevæger sig let, kan det være tid til at udskifte blæseren.

Kontrol af luftspjæld

Et varmt køleskab kan skyldes en luftspjældkontrol, der enten er blokeret eller er stoppet med at virke. Find spjældet ved hjælp af din brugsanvisning, og følg det i aktion. Hvis det ikke åbnes og lukkes for at tillade kold luft, kan det være tid til en udskiftningsdel.

Dørpakning

Utætte dørpakninger er en sikker måde at varme køleskabet på. Kontroller jævnligt dine dørpakninger ved hjælp af ovennævnte pengeseddelstest, og udskift dem, hvis de fejler testen eller ser ud til at være revnede eller skæve.

Skabsfryseren lækker vand

Vandlækager er ret åbenlyse, men kan opdages, før de bliver et problem ved rengøring af spolerne. Det er bydende nødvendigt at finde disse utætheder med det samme for at forhindre beskadigelse af dit gulv og en meget større reparationsregning. Nedenfor er et par hurtige reparationer, du kan prøve, hvis du finder vandlækage.

Afrimningsafløb

Din fryser afrimer sig regelmæssigt for at dræne opbygget is. Stadig kan afløbet let blive tilstoppet med mad, snavs eller endda fryse, hvilket får drænet vand til at lække ud i stedet for at dræne korrekt. For at løse dette:

 1. Tag stikket ud af køleskabet, og find afrimningsafløbet.
 2. Rens enhver tilstopning, og kontroller røret for at se, om det er frossent.
 3. Hvis det er tilfældet, skal du optø det ved at løbe varmt vand over det og derefter fjerne eventuelle resterende træsko.

Afløbsbeholder

Afløbsbeholderen (nævnt ovenfor) opsamler vand, men lækker, hvis den er revnet. Du vil bemærke dette, når du rengør afløbsbeholderen, eller hvis dit køleskab lækker fra bunden eller bag enheden. Hvis den er brudt, skal du straks udskifte afløbsbeholderen.

Vandindløbsventil

Vandindløbsventilen – stikket, der overfører vand ind i køleskabet – kan forårsage vandlækage, hvis det er revnet eller løst. Find ventilen, og sørg for, at den er sikker. Hvis der er skader, skal du straks udskifte den.

Bundlinie

Dit køleskab skal fungere hele tiden, og det var sandsynligvis et af de dyrere apparater i dit hjem. Hvis du får det til at køre mere jævnt og holder længere, sparer du penge på energiregninger, reparationsomkostninger og en mere betydelig udskiftningsudgift – alle vigtige dele af et mere bæredygtigt hjem.

10 hemmeligheder, du ikke vidste om din skabsfryser

1. Du bør ændre filtrene regelmæssigt

Ligesom den åbne kasse med bagepulver, du opbevarer i dit køleskab for at fjerne lugt, deodoriserer luftfilteret også kølerummet. LG anbefaler, at du skifter luftfilter hver sjette måned for at sikre, at beholderen med ægsalat og Camembert-hjulets stinkende lugt ikke svæver gennem hele køleskabet. Det samme gælder for vandfilteret: Sørg for at skifte det, når dit køleskab advarer dig om at undgå at drikke forurenet H2O.

2. Organiser for at undgå forurening

Ligesom du ikke ville bruge det samme skærebræt til at sommerfugle rå kyllingebryst, som du ville hugge skalotteløg, skal du ikke opbevare forskellige fødevaregrupper i de samme skuffer. Råt kød, fjerkræ og fisk og skaldyr skal opbevares i den nederste hylde i køleskabet, ideelt i en beholder for at beskytte andre genstande på hylden mod dryp. Friske, spiseklare fødevarer såsom frugt og grøntsager skal opbevares i produktskuffer eller i hylder over råt kød for at forhindre risikoen for krydskontaminering.

3. Køling beskytter ikke altid mod bakterier

Det er praktisk kendt, at køling af mad kan forhindre bakterievækst og holde din mad frisk – det er præcis, hvorfor USDA anbefaler at køle letfordærvelige fødevarer inden for to timer. Imidlertid kan ikke al patogenvækst forhindres. “Nogle fødevarebårne patogener som Listeria kan vokse i kølede temperaturer,” siger Barbara Kowalcyk, assisterende professor i fødevarevidenskab og teknologi ved Ohio State University og medstifter af Center for Foodborne Illness Research and Prevention. Dit bedste valg er at holde dit køleskabs temp på 40 grader Fahrenheit eller derunder.

4. Oprethold 4 grader til enhver tid

Som tidligere nævnt skal dit køleskabs temperatur forblive på 4 grader eller derunder for at forhindre fødevarebåren sygdom ifølge FDA. Opbevaring af mad ved stuetemperatur tillader, at mængden af ​​sygdomsfremkaldende bakterier fordobles hvert 20. minut, så vedligeholdelse af denne kølige temperatur kan hjælpe med at holde buggere og maveproblemer væk. FDA anbefaler at købe et termometer for regelmæssigt at holde øje med temp.

5. Dette er det koldeste sted

Hvis dit køleskab ikke kommer med en ismaskine, er bagsiden af ​​den nederste hylde det sejeste sted. Hvorfor? Bagsiden af ​​køleskabet er længst væk fra den varmere luft, der kommer ind hver gang du åbner køleskabsdørene. Og da kold luft synker, vil de nederste rum altid være køligere. Men hvis du har luksus som en ismaskine, er det område, der er tættest på de frosne terninger, det koldeste. Organiser i overensstemmelse hermed og opbevar kød og oste i de koldeste områder for at bevare deres friskhed i længere tid.

6. Dette er det varmeste sted

Da dørene er mest modtagelige for temperatursvingninger takket være den konstante åbning og lukning, finder du ud af, at det er det varmeste sted. I stedet for at opbevare meget letfordærvelige fødevarer som æg på dørene, skal du holde krydderier, madolie, saucer, frugtkonserves og nøddebuttere, der ikke kræver superkolde temps på døren.

7. To fordampere er nøglen

Ifølge Consumer Reports kan afskalning af ekstra kontanter på et køleskab med to fordampere forhindre ødelæggelse og lugtvandring fra fryseren til køleskabet. Køleskabe med dobbelt fordampning kan opretholde to forskellige klimaer: et der er egnet til fryseren og et til køleskabet.

8. Gummidørstætningen spiller en vigtig rolle

Gummitætningen, der skitserer indersiden af ​​køleskabet og frysedørene, er også kendt som pakningen, og den spiller en vigtig rolle for at opretholde din mads friskhed. Det holder varm luft ude af køleskabet, da det hermetisk forsegler døren lukket efter hver brug. Da gummipakningen er udsat for daglig slitage, er det vigtigt at rengøre den regelmæssigt og udskifte den, når du har bemærket, at den bliver sprød.

9. Støvkaniner kan forkorte din skabsfryser levetid

Kender du de tykke støvkaniner, der gemmer sig under gulvet i dit køleskab? De gør muligvis dårligt for dit apparat. Hvis du sørger for at fjerne grillen og rengøre nedenunder regelmæssigt, kan dit køleskab opretholde kølige temperaturer uden at bruge for meget strøm. Da kondensatorspolerne (som holder kølemidlet koldt) normalt er skjult i bunden, hjælper det med at holde dem fri for snavs at frigive varme og hjælper kompressoren med at opretholde effektiviteten.

10. Overbelægning kan forårsage forurening

Overfyldning af dit køleskab med for meget mad er en opskrift på forurening, da det kan blokere ventilationsåbninger og tilskynde til dårlig cirkulation, hvilket gør kold luft sværere at nå din mad og holde den frisk. Ikke kun det, overbelægning kompromitterer også dit apparats energieffektivitet, så køleskabet vil kræve mere elektricitet – og penge – for at holde det surrende. I stedet for at fylde skraldespanden over, skal du overføre disse 18 overraskende madvarer, du ikke behøver at opbevare i køleskabet, til spisekammeret.

Historien bag skabsfryseren

Engang en ægte luksus, nu en uundværlig standard: Evnen til at afkøle mad i køleskab eller fryser og holde den frisk i længere tid. Læs videre for at finde ud af, hvordan alt dette blev til.

Ved du, hvordan folk stoppede mad fra at gå for 100 år siden? Eller endda før, da der ikke var nogen køleskabe og frysere, som vi kender dem i dag?

Så lad os begynde denne fortælling: Der var engang langt tilbage til jæger-samlerens dage, blev enhver mad, der blev jaget eller samlet, spist med det samme. Ideen om at køle mad var langt væk. Vores forfædre opgav gradvis deres nomadiske livsstil og holdt op med at være på ‘jagt’ efter mad, så situationen begyndte at ændre sig. Da folk bosatte sig, måtte de finde måder at holde maden frisk på. De begyndte at udvikle en række løsninger, herunder rygning, hærdning og betning af mad. I middelalderen gav nicher i trævægge en vis grad af kølighed til opbevaring af mad, ligesom vandløb, damme og huller gravede i jorden. En kølig kælder var et ideelt sted at holde letfordærvelige fødevarer friske i længere tid. Fødevarer blev opbevaret i træ- eller lerbeholdere.

Udvikling af køleskabet

I 1748 gav William Cullen den første demonstration af kunstig køling nogensinde ved University of Glasgow. Det kemiske køleskab blev udviklet og bragt til det kommercielle marked i 1834. Ferdinand Carré foretog yderligere forbedringer i 1859. Køleskabe var imidlertid langt væk fra at være en standardfunktion i private hjem. Folk lagrede mad i en simpel trækasse indeholdende isblokke og isoleringsmaterialer. Dette forklarer oprindelsen af ​​udtrykket ‘isboks’, som vi stadig bruger i dag til at henvise til køleskabe. Langs med kom Carl von Linde. Hans Gesellschaft für Lindes Eismaschinen AG (Lindes Ice Machine Company) spillede en nøglerolle i udviklingen af ​​køleskabe fra 1870’erne og fremefter. Senere tekniske og kemiske fremskridt så køleskabe blive en standardfunktion i amerikanske private husstande i 1930’erne.

Køleskabe sparer tid for folk

I Tyskland forblev køleskab en ægte luksusartikel i mange år fremover. De var for dyre og omfangsrige til den gennemsnitlige husstand. Mange husstande havde ikke engang elektricitet på det tidspunkt. Mange landsbyer og samfund stolede på fælles kølehuse, hvor frugt, grøntsager, kød og andre typer mad kunne opbevares. Dette var ganske enkelt meget billigere. Først i 1950’erne startede køleskabe virkelig i Tyskland. De eliminerede behovet for timevis af forberedelse og daglige ture til butikkerne. Snart blev køleskabe omtalt som ‘enhver kvindes bedste ven’. Der er ingen tvivl om, at disse ‘nye venner’ også gav nogle fordele til mænd …

Måltider blev øjeblikkeligt langt mere varierede. Fløde kager, pålæg, frugt og andre velsmagende lækkerier blev nu alle nydt i tiden efter krigen ‘Wirtschaftswunder’ Tyskland.

Liebherr går ind i kølesektoren

Det første Liebherr-køleskab blev produceret i 1954. På dette tidspunkt, på trods af det økonomiske mirakel, ejede 90% af de tyske husstande ikke et elektrisk køleskab. Virksomhedsstifter Hans Liebherr så en mulighed for at komme ind i sektoren ved at udvikle, fremstille og løbende forbedre kvalitetsapparater. I 1970’erne var køleskabe blevet en standard og integreret del af hjemmet. Først kom fritstående individuelle apparater. Derefter blev indbyggede modeller gradvist introduceret på markedet, og der blev tilgængelige køle-fryseskabe. Efterhånden som årene gik, blev Liebherr en velkendt kølespecialist, der løbende udviklede ny teknologi og innovationer inden for køle- og frysesektoren. NoFrost-teknologi, der blev lanceret i 1987, er et godt eksempel. NoFrost forhindrer, at indersiden af ​​fryseren frostes over. Med introduktionen blev hård og tidskrævende afrimning en fortid.

Tilføjet bekvemmelighed

Efter NoFrost kom BioFresh teknologi. Patenteret af Liebherr i 1996 garanterer en næsten 32 °F-zone, der er inkorporeret i køleskabet, endnu større friskhed og bekvemmelighed. Apparater med BioFresh-teknologi giver mulighed for at holde frugt, grøntsager, fisk, kød og mejeriprodukter friskere i meget længere tid, end det tidligere havde været muligt. Forskellige typer mad har forskellige temperatur- og fugtighedskrav. Disse skal opfyldes, hvis madens smag, vitaminindhold, struktur og udseende skal bevares. BioFresh-teknologi giver lige de rette betingelser for at forlænge optimal opbevaring. For eksempel vil en salat forblive frisk i 13 dage i et Liebherr BioFresh-rum, men kun i 5 dage i et normalt køleskabsrum.

I årenes løb har Liebherr også udviklet sig til en førende inden for branchen inden for design og energieffektivitet. Ved at anvende miljøvenlige kølemidler, yderst effektive kompressorer og nye isoleringsmaterialer opnåede Liebherr den eftertragtede ENERGY STAR “mest effektive” betegnelse for 2016. Det er sjette år i træk, at forskellige Liebherr-modeller har modtaget denne hæderlige udmærkelse.

Den voksende betydning af design

Siden 2010 skal alle apparater i Europa mærkes med et standardiseret energimærke. Indeholdende oplysninger om produktets energiforbrug viser etiketterne et overblik over forbrugerne, hvor meget energi et apparat bruger. Jo flere + tegn efter et brev, jo mere energieffektivt er apparatet. A ++ apparater er 21% mere energieffektive end A + apparater, og A +++ apparater er så meget som 48% mere energieffektive. Liebherr sætter bjælken endnu højere med en model, der er omkring 20% ​​mere energieffektiv end A +++ standardtærsklen og kun bruger 130 kilowattimer el om året (kWh / p.a.).

Det ‘normale’ køleskab har udviklet sig meget. Det er mere end bare et apparat til køling af mad. Køleskabe har gradvist omdannet fra rent funktionelle genstande til design-centerpieces. Tendensen har været, at moderne køkkener bliver åbne ‘kommunikationszoner’. Som et resultat er fritstående apparater med stilfuldt attraktive finish (såsom BlackSteel eller rustfrit stål) og designfremmende teknologier (såsom energieffektive LED-indvendige lyssøjler) blevet designobjekter og visuelle højdepunkter i køkkenet.

Så hvor skal vi hen næste gang? Hvordan tror du køleskabe vil udvikle sig i fremtiden? Vil de hjælpe os med at styre vores supermarkedbesøg ved at give os advarsler, når vi mangler ting – og ombestille for os? Uanset hvad der sker: Køleskabets rejse er langt fra forbi, og masser af eventyr venter stadig! Én ting er sikkert: Udviklingen stopper ikke, og vi vil fortsætte med at forsyne dig med innovative apparater af høj kvalitet, der opfylder alle dine kølebehov.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Liebherr Comfort skabsfryser SGN3036

Liebherrs NoFrost-apparater leverer ekspert køleteknologi for at sikre langvarig friskhed. Maden er frossen med kølet recirkulerende luft, og enhver fugt udstødes. Som et resultat er fryseren altid fri for is, og ingen mad frost længere. NoFrost-bekvemmelighed gør optøning let.

Automatisk SuperFrost-funktion

Den automatiske SuperFrost-funktion gør frysning enkel og sparer energi. Det reducerer hurtigt temperaturen til -32 °C og skaber således den kolde luft, der kræves for at bevare vitale vitaminer. Så snart maden er helt frossen, skifter den automatiske SuperFrost-funktion tilbage til normal tilstand efter max. 65 timer og hjælper således med at spare strøm.

Døralarm

Den hørbare døralarm advarer brugeren, hvis døren har været åben i mere end 60 sekunder for sikker beskyttelse af maden.

Børnesikring

Børnesikringen er programmeret til at forhindre, at apparatet slukkes utilsigtet. Et symbol i MagicEye angiver, når børnesikringen er tændt.

FrostSafe

Med FrostSafe er de ekstra høje og aftagelige skuffer lukket hele vejen rundt. Det betyder, at kulden ikke kan forsvinde så hurtigt, når apparatet åbnes. Rummets gennemsigtige front garanterer et optimalt overblik over de frosne genstande.

VarioSpace

Alle frysere med NoFrost og SmartFrost har skuffer og mellemliggende glashylder under dem, som nemt kan fjernes. Dette resulterer i VarioSpace – det praktiske system til ekstra lagerplads, så der hurtigt kan skabes plads, selv for større frosne madvarer.

Fordele ved denne skabsfryser:

 • Mange funktioner
 • Sikkerhed
 • Meget alve temeprature
 • NoForst

Miele køle- skabsfryser KFN37132ID Integreret

De rene linjer i den store frostfrie køleskab, giver plads til at afsløre et interiør fyldt med opbevaring af innovation og intelligent design. Køleskabet har fire glashylder og en grøntsagsskuffe til opbevaringsfleksibilitet sammen med 3 altanhylder i døren. Automatisk afrimning og en super cool funktion sikrer, at din mad altid holdes i den optimale tilstand.

Fryseren har en Super Freeze-funktion, der fryser din mad hurtigst muligt og låser smag og godhed ind. De 3 dybe skuffer er gennemsigtige, så du nemt kan se, hvad der er indeni, mens den frostfri funktion fungerer for at holde dette apparat i toptop-tilstand.

LED-belysning og temperaturindikatorer sikrer, at du kan se indholdet fuldt ud uden at skulle søge rundt længe og giver dig mulighed for at overvåge den interne temperatur. Hele enheden drager fordel af Mieles typiske fremragende byggekvalitet og en fremragende A ++ -klasse for energieffektivitet. Endelig er døren højre hængslet, men kan vendes, så den passer til dit køkkenlayout.

Fordele ved denne skabsfryser:

 • Gennemsigtige skabsdøre
 • Mange hylder
 • God kvalitet

Liebherr skabsfryser SGNef303622001

Liebherr er kendt for at kombinere innovativ funktionalitet, udsøgt design og førsteklasses materialer til at skabe apparater, der overgår behovene hos kræsne kunder. Denne Liebherr 304L SGNef 3036 opretstående fryser med en venstrehængslet dør kombinerer stil med funktion. Dette apparat ser lige så godt ud som det fungerer med SmartSteel-døren, der sikrer en slank og ren finish.

SuperFrost-funktionen muliggør hurtig frysning for at låse næringsstoffer og smag af kød og grøntsager, så du kan nyde sunde og lækre måltider. NoFrost-funktionerne sikrer, at din fryser er fri for isopbygning, så du ikke længere behøver at optø dit apparat. FrostSafe-skufferne gør det let at organisere dine frosne varer og gør det nemt at finde det, du har brug for takket være det gennemsigtige design. Dette system sikrer, at dine genstande holdes kolde, selv når døren ofte åbnes.

For et moderne og stilfuldt køkken er denne opretstående fryser fra Liebherr et pålideligt valg til dine kølebehov.

SuperFrost-funktion

SuperFrost-funktionen giver dig mulighed for hurtigt at fryse mad ved at arbejde ved den maksimale indstilling i en længere periode. Dette sikrer, at friskheden er låst inde, så du kan nyde smagfulde måltider.

NoFrost-funktion

Den praktiske NoFrost-funktion udsender enhver fugtighed for at forhindre isdannelse, og din mad fryses over. Dette sikrer, at din mad er optimalt frossen og sparer dig for den kedelige opgave at optø din fryser.

FrostSafe-skuffer

Denne fryser har FrostSafe-skuffer, der forhindrer kulden i at spredes, når apparatets dør åbnes. Dette sikrer optimale temperaturer, selv når døren ofte åbnes.

SmartSteel-dør

SmartSteel-døren gør det let og hurtigt at rengøre, samtidig med at fingeraftrykkets synlighed reduceres, så dit køkken altid ser elegant ud.

Fordele ved denne skabsfryser:

 • SuperFrost-funktion
 • NoFrost-funktion
 • Sikkerhed

Severin KS 9859 skabsfryser

 

KS 9859 fra Severin er en særlig stor model, der giver meget plads og derfor også kan bruges af den større familie. Fryseren har en nettokapacitet på 196 liter, og inde i enheden er der i alt seks skuffer med frossen mad. Dens strømforbrug er 193 kWh, hvilket passer.

Indretning

KS 9859 kommer i målene 65 x 60 x 145 cm, fra fabrikken har den dørhængslet på højre side. Det kan sættes på en ujævn overflade; to højdejusterbare fødder foran kan straks tilpasses forholdene. En vægafstandsstykke er også inkluderet i leveringsomfanget. Inde er der seks skuffer med frossen mad, hvoraf to er særligt store. En skuffe er velegnet til hurtig frysning af mad.

Ydeevne

Severin med betegnelsen KS 9859 bruger 193 kWh elektricitet om året, så det har gjort det til energiklasse A ++ – prisværdigt. Alt i alt er det en god værdi, med andre ord Severin ved, hvordan man skal håndtere energi. Fryseren er stille med et støjniveau på 41 dB.

Fordele ved denne skabsfryser:

 • Meget rummelig
 • Stærk motor
 • Energivenlig

Liebherr GNP 2313-22 001

 

 

Med et D-energimærke er Liebherr GP 1486-20 en energieffektiv opretstående fryser. Denne kompakte model har en nettokapacitet på 103L. De 4 skuffer er gennemsigtige, så du kan se, hvad der er i den. Temperaturdisplayet viser altid temperaturen inde i køleskabet. Hvis temperaturen på en eller anden måde bliver for høj, går temperaturalarmen på fryseren. Den har også et SmartFrost-system, hvilket betyder, at der ikke vil være meget isopbygning i skufferne eller på emballagen af produkter. Den kan også håndtere strømsvigt. Hvis strømmen slukkes, varer produkterne i fryseren op til 24 timer.

Fordele ved denne skabsfryser:

 • Energivenlig
 • Temperaturalarm
 • Særlig program til strømsvigt
 •  

Samsung skabsfryser RZ32M71357F/EE

 
 

 

Samsungs digitale inverterkompressor har flere forskellige driftstilstande afhængigt af det aktuelle frysebehov. Normalt har standardkompressorer kun to tilstande – start og stop. Flere tilstande reducerer belastningen på kompressoren, hvilket resulterer i lavere energiforbrug, reduceret slid og mindre støj.

LED-lys

Den stilfulde LED-belysning fylder kabinettet med lys og giver dig et godt overblik. Lamperne sparer energi og bliver ikke varme.

Power Cool og Power Freeze

Ved at aktivere Power Freeze blæser fryseren intenst kold luft ind i kabinettet for hurtig frysning. Perfekt, når du har brug for hurtigt at fryse nye fødevarer.

Ingen frost

No Frost-teknologien øger luftcirkulationen, hvilket forhindrer ophobning af frost og is. Den når også den indstillede temperatur meget hurtigere og øger kølesystemets holdbarhed.

Rundt køling

Kølesystemet overvåger og justerer temperaturændringer ved at køle fryseren lige fra hjørne til hjørne. Kold luft blæser adskillige dyser ud på hver hylde, så maden holdes frisk længere.

Smart Dongle

Køb WiFiDongle, og du kan indstille temperaturer og styre forskellige kølingstilstande på din mobil via den tilknyttede app. Derudover modtager du advarselsmeddelelser, når der er sket noget, for eksempel hvis døren har været åben.

Fordele ved denne skabsfryser:

  • Mange funktioner
  • Dongle-funktion
Populære Tests