Terrassevarmer Test 2024 → De 5 Bedste Terrassevarmere

Terrassevarmer

En aften på terrassen med godt selskab og mad fra grillen er noget af det, som er noget af det hyggeligste mange danskere kan forestille sig – og det er da også utroligt hyggeligt at sidde under åben himmel, spise god mad sammen med mennesker, man kan lide. 

Desværre bor vi bare også i et land, hvor der er grænser for, hvor længe det kan lade sig gøre uden, at det bliver for koldt. Heldigvis er der en løsning; terrassevarmere. Med en eller flere af disse kan man hurtigt forlænge sommeren, så den begynder tidlig på foråret og strækker sig langt ind i efteråret.

Men hvilken terrassevarmer skal man vælge? Det forsøger vi at give dig svaret på her i vores terrassevarmer test, hvor du vil blive præsenteret for intet mindre end 6 forskellige og gode bud på, hvordan du kan holde terrassen varm, når det ellers er lige køligt nok til at sidde ude.

Listen nedenfor har vi delt op i 6 forskellige kategorier, så du hurtigt kan finde frem til lige netop den kategori og dermed den bedste terrassevarmer, der passer til dine behov, ønsker og ikke mindst dit budget. God fornøjelse!

Outfit Fie – Bedste terrassevarmer med gas

Outfit Fie Terrassevarmer, sort

Hvis du er på udkig efter den bedste terrassevarmer med gas, så er det Outfit Fie, du skal have fat i. Den har et meget klassisk design, som mange forbinder med terrassevarmere – særligt dem, der ofte bliver brugt på caféer og andre spisesteder med udendørs servering.

Fordelen ved en terrassevarmer med gas som denne er, at den har en hygge over sig, som de infrarøde terrassevarmere ikke har på samme måde. Her kan du nemlig se flammen, og det har næsten samme stemningseffekt, som havde man fakler på væggen, et bål tændt eller stearinlys på bordene.

Effektiv opvarmning og nem at flytte på

Der er flere ting, der taler for, at man skal vælge Outfit Fie, hvis man vil have en terrassevarmer med gas. Det er blandt andet højden og bredden, som gør, at den har et stort areal, hvor den kan sende varme ud i alle retninger, men samtidig ikke er for stor til at håndtere.

Modellen her kan både bruge propan og butan-gas, så du bestemmer selv, hvad du foretrækker. Uanset hvad, så kan effekten ligge på mellem 5.000 Watt og 13.000 Watt, så der er for alvor tale om en terrassevarme, der vil noget rent opvarmningsmæssigt.

Håndteringen bliver også gjort nemmere af, at terrassevarmeren er udstyret med hjul. Disse gør det nemt at flytte rundt på Outfit Fie, så den altid er placeret der, hvor det giver bedst mening den pågældende aften.

5 ud af 5 stjerner

I skrivende stund er Outfit Fie blevet anmeldt af én kunde hos KitchenOne, der blandt andet forhandler terrassevarmeren her. Vedkommende har vurderet modellen til 5 ud af 5 stjerner, og skriver, at den både er let at samle ved levering, samt mindst lige så let at benytte.

Hortus 211-352 – Bedste terrassevarmer med el

HORTUS HORTUS 211-352

 

Vil du helst undgå gas og i stedet have den bedste terrassevarmer med el, så er det Hortus 211-352, du skal have fat i. Modellen her har et enkelt og ligetil design, som passer ind til de fleste danske huse, og så er den samtidig utrolig effektiv til at varme op.

Derudover er den værd at bemærke, fordi vi ikke står alene med vurderingen af, at det er den bedste terrassearmer med el. Den er nemlig også blevet kåret som bedst i test af PriceRunner.

Modstandsdygtig og holdbar

Udover at være en effektivt opvarmende terrassevarmer, så er der også flere andre aspekter, hvor Hortus 211-352 gør sig positivt bemærket. Eksempelvis er der en medfølgende fjernbetjening, hvor du nemt kan styre terrassevarmeren, samt justere, hvor mange Watt den varmer med (500, 1.000 eller 1.500).

Varmerøret er af typen Ultra Low Glare, hvilket betyder, at det både er energibesparende, og udleder meget mindre lys end en traditionel terrassevarmer med ”Clear” varmerør. Selve røret har en levetid på mindst 5.000 timer, hvilket reelt set betyder, at man kan bruge den i 2 timer hver evigt eneste aften i knap 7 år uden at være bekymret for, om det skal udskiftes.

Men der er ikke kun varmerøreret, der er holdbart. Det er selve terrassevarmeren også. Helt konkret er den certificeret med IP65, hvilket betyder, at den er vandtæt og i øvrigt også særdeles resistent overfor støv. Dermed kan man uden problemer sætte den op på husmuren uden, at den er beskyttet under et halvtag eller lignende.

4,5 ud af 5 stjerner

Udover at være kåret som bedst i test af PriceRunner, så er der også nærmest kun roser til overs for Hortus 211-352 blandt de kunder, der har købt og anmeldt den hos Skousen. Her bliver den anbefalet for at være god til prisen, at der ingen ventetid er og at den tænder hurtigt.

Samtidig skriver flere, at den er utrolig nem at montere, og at fjernbetjeningen er en smart detalje. Alt i alt meget positive og tilfredse kunder, hvilket naturligvis også er med til at sikre modellen en plads på listen som den bedste terrassevarme med el.

Solamagic 2000 ECO+PRO BTC – Bedste terrassevarmer med app

SOLAMAGIC 2000 ECOPRO BTC, Antracit

Solamagic 2000 ECO+PRO BTC er det ultimative valg for dig, der gerne vil have en high-tech terrassevarmer med app. Modellen her kan nemlig betjenes direkte fra den tilhørende Solamagic-app, der kan hentes til både iOS og Android.

Herfra kan du justere alt det, som du måtte have behov for, og dermed behøver du ikke at bekymre dig om at skulle skifte batterier i en fjernbetjening, eller om at skulle rejse dig for at indstille på terrassevarmeren. Det foregår i stedet alt sammen direkte via telefonen.

Smart terrassevarmer med justerbar effekt

Udover at have en tilhørende app, så er Solamagic 2000 ECO+PRO BTC samtidig en ganske anbefalelsesværdig terrassevarmer, der i den grad har sine styrker. Eksempelvis kan den justeres trinløst mellem minimumseffekten på 500 Watt og maksimumseffekten på 2.000 Watt.

Det betyder, at I kan få lige præcis den varme, som passer jer bedst på et hvilket som helst givent tidspunkt. En sådan trinløs justering er klart at foretrække over de terrassevarmere, der har fastindstillede trin eller måske slet ingen trin overhovedet.

Det handler nemlig både om komforten, men har naturligvis også indflydelse på strømforbruget. For kan man nøjes med 500 Watt eller 800 Watt, så er der ingen grund til, at terrassevarmeren hamrer derudaf med 1.500 Watt eller mere.

Hortus UFO W HA – Bedste terrassevarmer som bordmodel

HORTUS UFO 800/1200/2000 W HA, black

 

Som rosinen i pølseenden har vi Hortus UFO W HA, som er en terrassevarmer i bordmodel – og faktisk den bedste af slagsen. Størrelsen gør nemlig, at du nemt og uden problemer kan stille UFO-modellen her på havebordet, og dermed sikrer, at både dem omkring bordet og maden på bordet bliver holdt varm.

Det er en utrolig smart løsning, hvis man er begrænset på plads eller ikke er interesseret i at have en mere fastmonteret eller større terrassevarmer. Samtidig er fordelen ved Hortus UFO W HA, at den er utrolig flytbar. Med en størrelse på blot 80 centimeter i højden og 45 centimeter i diameteren er den lige til at tage under armen (i afkølet tilstand naturligvis).

Opvarmning både inde- og ude

Størrelsen kombineret med det faktum, at dette er en infrarød terrassevarmer gør, at Hortus UFO kan bruges både inde og ude. Det betyder, at har I eksempelvis en udestue eller det blot koldt indenfor, så kan denne terrassevarmer som bordmodel bruges.

Jovist, det bliver nok aldrig den billigste opvarmningskilde, men det kan være rart at have. Uanset hvor den står, så kan du nemt tænde den med knappen på selve terrassevarmeren, hvorefter den kan betjenes med den medfølgende fjernbetjening.

På denne fjernbetjening kan du vælge mellem de tre forskellige effekttrin eller varmestyrker om man vil, som bordmodellen kan indstilles til; 800 Watt, 1200 Watt og 2000 Watt. Det betyder, at der er en rimelig fornuftig indstillingsmulighed for styrken af varmen, så man kan få det til at passe til det behov man sidder med i øjeblikket.

Mill ULG+ CB2000PLUSS – Bedste terrassevarmer

MILL ULG+ CB2000PLUSS

 

Hvis du skal have den bedste terrassevarmer, så går vores anbefaling til denne model fra Mill. Det er helt specifikt en ULG+ CB2000PLUSS, og den får titlen som den bedste, fordi det er en terrassevarmer af høj kvalitet og med god funktionalitet til en særdeles skarp prissætning.

Fordelen ved at vælge en væghængt terrassevarmer er, at den ikke behøver at skulle stå på jorden. Det betyder, at den sagtens kan hænge indover eksempelvis et havebord eller på anden vis varme, hvor der er trangt med plads såsom på en altan.

Behagelige aftener på terrassen eller altanen

Hvad der er kendetegnene for lige netop Mill ULG+ CB2000PLUSS er, at den giver en utroligt behagelig aften på terrassen. Det opnås på to forskellige måder. Først og fremmest benytter den sig af infrarød varme, som kun opvarmer det, den rammer – og altså ikke bruger energi på at opvarme luften omkring sig.

Det er en fordel, fordi du får mere varme for pengene, som også rammer i det sekund, at du tænder for terrassevarmeren. Du skal altså ikke vente på, at luften omkring dig bliver varmet op først.

Den anden årsag til, at Mill ULG+ CB2000PLUSS varmer på en behagelig måde er fordi den bruger Ultra Low Glare Plus. Det er en form for varmerør, som lyser meget mindre end traditionelle varmerør. Faktisk hele 99 % mindre, hvilket betyder, at lyset på terrassen bliver meget mere behageligt at sidde i, når det er blevet mørkt.

4,8 ud af 5 stjerner

Slår man vejen forbi Skousen, hvor Mill ULG+ CB2000PLUSS blandt andet forhandles, vil man i skrivende stund blive præsenteret for 6 kundeanmeldelser. Disse har i gennemsnit vurderet terrassevarmeren til 4,8 ud af 5 stjerner.

Kunderne fremhæver ikke bare den effektive varmeeffekt, men også det pæne og meget enkle design, der passer perfekt til den danske byggestil. Samtidig er den nem at montere, og man får rigtig meget for pengene.

Den eneste kritik, som er kommet i forbindelse med disse kundeanmeldelser er, at det ville være fint, hvis man kunne betjene Mill ULG+ CB2000PLUSS på længere afstand. Men hvis du kan leve med denne begrænsning, så er der ingen tvivl om, at det her er et godt bud på den bedste terrassevarmer.

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

ALTANBORD MED VARME Ø70 CM. TEAK

Pladsen kan ofte være trang på en altan, så hvis man gerne vil have en terrassevarmer har man overordnet set to muligheder. Enten kan man investere i en væghængt model, eller også kan man investere i en mindre model, der ikke optager for meget plads.

Vi har allerede præsenteret flere væghængte terrassevarmere, så når vi skal anbefale den bedste terrassevarmer til altan, bliver det dette altanbord med varme.

Stilfuldt altanbord med indbygget terrassevarmer

Hvad der er fedt ved denne model er, at den kombinerer to funktioner. Her får du et lækkert og holdbart altanbord, der måler 70 centimeter i diameteren og 71 centimeter i højden. Selve bordpladen er lavet i det teaktræ af høj kvalitet, som ikke bare ser godt ud, men som også fungerer rigtig godt til udendørsmøbler.

I selve bordbenet er der indbygget en terrassevarmer, hvilket vil sige, at man kan sidde ude på altanen ved sit hyggelige altanbord, og samtidig få varmet benene. Det er en rigtig god løsning, som samtidig er utroliog nem at installere.

Bor man eksempelvis i lejelejlighed, hvor man ikke må eller har lyst til at bore i husets ydermur for at hænge en terrassevarmer op, så er der ingen tvivl om, at et altanbord med varme som dette er en bedre og nemmere løsning.

Det kræver nemlig ingen opsætning andet end, at det skal sluttes til en stikkontakt med den tilhørende ledning. På den måde undgår man altså både besværet og de eventuelle skader, der kan opstå som følge af ophængningen af en væghængt terrassevarmer over altan.