Varmeovn Bedst i Test 2024 → De 5 Bedste Varmeovne

Varmeovn

En varmeovn er den perfekte løsning, hvis du ønsker at få suppleret varmen derhjemme på de kolde dage, eller hvis campingvognen, forteltet, garagen eller et andet sted uden indlagt varme gerne måtte blive lidt lunere.

Der findes mange forskellige varmeovne, og de har alle hver sit at byde på. Derfor kan det hurtigt blive en anelse uoverskueligt, hvis man ønsker at finde lige netop den bedste varmeovn. For at hjælpe dig udover denne uoverskuelighed, har vi lavet denne varmeovn test, hvor du bliver præsenteret for de 6 bedste varmeovne, der kan købes lige nu.

Hver af disse varmeovne er vurderet til at være bedst i hver deres kategori. Vi kan derfor kun anbefale, at du læser med nedenfor, når vi kårer vinderne af de fem forskellige kategorier, og dermed gør det nemt for dig at finde lige netop den varmeovn, der passer bedst til dig og dine behov.

Skulle du ende med at finde den bedste varmeovn, så har vi også gjort det let for dig at købe den. I forbindelse med hver produktpræsentation har vi nemlig indsat links til populære danske butikker, som forhandler de enkelte produkter. Det kræver derfor ikke meget mere end et par klik, før du har bestilt din nye varmeovn og den er på vej til dig.

God fornøjelse!

Imus Varmeovn – Bedste varmeovn

Varmeovn "Imus" 220V

Titlen som den bedste varmeovn går til denne Imus Varmeovn, som er en model, der på mange måder kombinerer alt det, man er interesseret i at opnå med en varmeovn – uanset om det så er til opvarmning inden- eller udendørs.

Smart og funktionelt design

Når du køber denne bedste varmeovn, så investerer du i et smart og funktionelt design. Imus er nemlig udformet som en høj cylinder, hvilket har op til flere fordele. Først og fremmest gør den runde form, at der kan fordeles varme hele vejen rundt om varmeovnen. Det er naturligvis fordelagtigt, fordi det giver en mere komfortabel opvarmning i hele rummet.

Det er dog ikke kun den runde form, der er fordelagtigt, når det kommer til udformningen af Imus. Også højden på 67,2 centimeter er værd at bide mærke i, fordi det betyder, at varmen ikke kun bliver udsendt i ét luftlag, men derimod i flere. Det medvirker naturligvis også til en mere behagelig opvarmning for alle omkring varmeovnen.

Effektiv og sikker opvarmning

Med denne bedste varmeovn får du en effektiv opvarmning, hvilket i høj grad hjælpes på vej af effekten på hele 1.500 Watt. På trods af den høje effekt, forbruger Imus dog kun 550 Watt, hvilket vil sige, at du også får en relativ økonomisk varmeovn.

Selve opvarmningen sker ved hjælp af den indbyggede infrarøde Quartz strålevarmer. Det vil sige, at du primært mærker opvarmningen på kroppen via strålevarmen, da varmeovnen ikke bruger en masse energi på at opvarme luften omkring den.

Det betyder også, at du kan være helt tryg ved at røre ved din Imus Varmeovn, fordi den ikke bliver varm udenpå. Derfor er det også et meget populært valg blandt danskere, der gerne vil forlænge sommeren og dermed tiden, hvor de kan sidde på altanen eller terrassen – man kan nemlig uden problemer placere denne bedste varmeovn under havebordet.

WeCamp Gasvarmeovn – Bedste varmeovn til camping

Wecamp gasvarmeovn

Er du på udkig efter den bedste varmeovn til camping, så vil vi anbefale, at du kigger på denne gas varmeovn fra WeCamp. Modellen her er, som navnet antyder, specifikt udviklet til brug af campister, og det kommer til udtryk på flere måder.

Praktisk design

Den første måde, hvorpå det ses, at dette er en varmeovn til camping, er i designet. Det er enkelt, robust og relativt kompakt – tre ting, der er meget praktiske, når det kommer til campinglivet, hvor man ofte har brug for, at tingene kan holde til noget og helst ikke fylder for meget.

Derfor kan du også sagtens placere denne varmeovn i forteltet eller, for den måler blot 380 millimeter x 240 millimeter x 390 millimeter. Kombinerer man dette med en vægt på 4,5 kilo, er det også en varmeovn, man relativt nemt kan flytte på – så længe, at man sørger for at lade den køle af først.

Nem tilslutning og effektiv opvarmning

Denne varmeovn til camping fra WeCamp kører på gas. Det vil sige, at du blot skal tilslutte en gasflaske med en gasslange til den påmonterede studs på varmeovnen. Det bliver med andre ord ikke meget nemmere at komme i gang med at opvarme forteltet eller campingvognen med en varmeovn.

Når først gassen er tilsluttet bestemmer du selv, hvor hurtigt det skal gå. Ovnen har nemlig tre forskellige effekttrin på henholdsvis 1.500 Watt, 2.900 Watt og 4.900 Watt. Det betyder, at du kan skrue ned for effekten for en lidt langsommere opvarmning, men til gengæld et lavere gasforbrug per time, eller du kan skrue helt op for en hurtig opvarmning med et lidt højere gasforbrug.

Har du en gasflaske på 10 kilo, kan du forvente, at denne varmeovn til camping fra WeCamp kan køre i omtrent 30 timer ved højeste effekttrin. Det burde med andre ord være mere end rigeligt med én gasflaske til campingferien, hvis den udelukkende bruges til at holde gang i varmeovnen.

Sunnywarm 360 – Bedste el varmeovn

Varmeovn "Sunnywarm 360" 220V

Er du på udkig efter den bedste el varmeovn, vil vi gerne slå et slag for denne Sunnywarm 360. Der er her tale om en keramisk varmeovn, som er fyldt med smarte funktioner og som giver en god, behagelig opvarmning – alt sammen ved hjælp af en tilslutning til en regulær stikkontakt.

Opvarmning hele vejen rundt

Som navnet indikerer, er denne el varmeovn en, der opvarmer hele vejen rundt om sig selv. Det hjælpes på vej af cylinderformen, der sørger for en jævn fordeling af varmen rundt om sig. Kombinerer man dette med den kompakte størrelse, er det en oplagt varmeovn at have stående på eksempelvis bordet i forteltet, på terrassen eller lignende.

Selve opvarmningen er ikke bare jævn, men også ganske effektiv. For på trods af denne el varmeovns relativt begrænsede størrelse, udleder Sunnywarm 360 en effekt på hele 1.200 Watt. Det betyder, at du hurtigt kommer til at mærke en behagelig varme fra den elektriske varmeovn.

Smarte funktioner

Udover at være hurtig og effektiv til opvarmning, så er Sunnywarm 360 også en af de mere digitale varmeovne her på listen. Den kommer nemlig et digital display, der lader dig følge med i alle de vigtigste informationer.

Samtidig har den en række intuitive knapper monteret på toppen, der er nemme at komme til. De gør det ligeledes hurtigt og nemt at betjene den elektriske varmeovn.

Zibro LC-135 – Bedste petroleum varmeovn

Zibro Varmeovn

Ønsker du hverken at opvarme med el eller gas, men derimod petroleum, så skal du kigge mod denne Zibro LC-135. Det er en japansk fremstillet pertroleum varmeovn, som ikke bare er en af de mest kraftfulde i mærkets produktportefølje, men også på verdensplan i denne klasse.

Her kan du blandt andet se frem til en ualmindelig effektiv opvarmning. Det ses på effekten, der er justérbar i spændet mellem 1.050 Watt og 3.500 Watt. Det betyder også, at petroleum varmeovnen effektivt kan opvarme mellem 54 kubikmeter og 140 kubikmeter.

Smarte funktioner og høj kvalitet

Som vi kender det fra de fleste japanske produkter, så er Zibro LC-135 en varmeovn af høj kvalitet. Den er naturligvis bygget efter alle kunstens regler, hvilket i den grad gør den til et attraktivt valg på længere sigt, hvis du er villig til at investere lidt ekstra i forbindelse med købet.

Til gengæld får du en petroleum varmeovn proppet med funktioner. Eksempelvis kan du justere forbrændingstilstanden, der er indbygget backup-system og overophedningsbeskyttelse, du kan gemme dine indstillinger med SAVE-funktionen, og meget mere.

DAY Infrafrød – Bedste gas varmeovn

DAY infrarød gasvarmeovn m. varmeblæser 4.2 kW

Er du på udkig efter den bedste gas varmeovn, så er det denne DAY Infrafrød du skal have fat i. Den har en størrelse og en kapacitet, der gør den til et oplagt valg for dig, der gerne vil have en effektiv opvarmning ved hjælp af gas.

Særligt værd at fremhæve er blandt andet sikkerhedsfunktioner som den indbyggede væltesikring, samt ODS-ventilen, der fungerer som en iltsvindsensor. Alt sammen noget, der er med til at gøre DAY Infrafrød til et attraktivt bud på en gas varmeovn.

Høj kvalitet og god effekt

DAY Infrafrød er en gas varmeovn, der giver mulighed for tilslutningen af en gasflaske på op til 11 kilo. Med et ganske økonomisk forbrug sikrer det, at du uden problemer kan bruge varmeovnen til mange timers opvarmning.

Selve ovnen er fremstillet af materialer og dele i høj kvalitet. Det ser vi blandt andet på den infrarøde brænder, der uden tvivl er blandt de bedste. Kombineret med DAY Infrafrøds keramiske plader, får du her en gas varmeovn, der kan holde til mange timers intensivt brug.

Apropos intensivt, så har DAY Infrafrød tre effektindstillinger, som du kan vælge i mellem. Den kan nemlig varme med henholdsvis 1.500 Watt, 2.900 watt og 4.200 Watt. Der er med andre ord rig mulighed for at opnå den balance mellem opvarmning og forbrug, som passer bedst til et hvilket som helst tidspunkt.