Bedre Nætter Anmeldelse 2024 → For En Bedre Nat

Bedre Nætter

Overvejer du at købe en ny seng fra Bedre Nætter? Så er det i denne anmeldelse, at du skal læse med. Vi har nemlig taget et nærmere kig på den populære webshop, der i dag sælger alt, hvad du skal bruge for at kunne sove godt om natten.Bedre Nætter

Som altid, når vi anmelder virksomheder, kan du naturligvis finde alt du skal vide i denne Bedre Nætter anmeldelser inden, at du handler hos dem. Du kommer blandt andet til at kunne læse mere om, hvem de er som virksomhed og hvad du kan finde i deres produktudvalg. Dertil tager vi et nærmere kig på, hvordan de klarer sig på Trustpilot, mulighed for at handle i outlet og meget mere.

Undervejs vil du også blive præsenteret for nogle af de bedste senge fra Bedre Nætter. Det er ikke en fuldbyrdet bedst i test artikel, men vi kan allerede nu afsløre, at deres populære senge har rangeret helt i top, når vi har lavet bedst i test af eksempelvis elevations- og kontinentalsenge.

Vi tør godt love, at du er blevet meget klogere på om det er her, at du skal købe din nye seng, når du har læst vores Bedre Nætter anmeldelse. Derfor vil vi heller ikke bruge mere tid på at introducere den, men i stedet

Hvad er Bedre Nætter?

Bedre Nætter er en dansk webshop, der sælger senge, madrasser, dyner, puder og så videre. Virksomheden blev stiftet tilbage i 2013 af to brødre og en af deres gode venner. Målet var at gøre det nemmere og billigere at sove bedre; deraf navnet Bedre Nætter.

Det er i den grad gået godt – henover årene har de nemlig solgt deres produkter til mere end 100.000 kunder. Det betyder også, at virksomheden er udvidet gennem tiden; både når det kommer til produktudvalg og antallet af ansatte. Hele vejen rundt er der altså tale om en sand iværksætterhistorie, hvor en lille virksomhed har vokset sig stor.

En af de ting, som har drevet Bedre Nætter til deres succes er blandt andet deres tilbud om en 100 dages prøveperiode på alle deres senge. Kombineret med gratis levering og særdeles attraktive priser, er det er blevet overskueligt for danskerne at købe en seng på internettet.

Dette kombineret med en kompetent kundeservice, der har åbent hver eneste dag mellem klokken 09:00 og 23:00 på telefon, e-mail og live-chat bliver ved med at tiltrække kunder til den populære webshop med hovedsæde i Aarhus C.

Produktudvalg

Man bliver ikke en af Danmarks førende webshops indenfor en bestemt niche, uden at have et udvalg af kvalitetsprodukter, der tilfredsstiller kundernes behov. Derfor er det heller ikke overraskende, at du i dag finder praktisk talt alt, hvad du kunne drømme om, når du eller dine gæster skal sove bedre om natten.

Nedenstående liste er blot et lille udvalg af de produkttyper, som er til salg hos Bedre Nætter:

Det betyder med andre ord, at uanset om hele sengen skal udskiftes, eller om du blot er på udkig efter en sengegavl eller ny topmadras, så kan Bedre Nætter være behjælpelig. Samtidig er det værd at fremhæve deres utroligt lækre dyner, der ikke bare er behagelige, men også allergivenlige og elsket af kunderne.

Samtidig er der også udstyr til andet end soveværelset. Er du eksempelvis på udkig efter en sovesofa, som du kan have stående på kontoret, gæsteværelset eller i stuen, så er det også en mulighed. Noget af det fede ved Bedre Nætter er også, at deres sovesofaer rent faktisk er rimelig stilfulde i modsætning til mange andre mærker. De ville derfor sagtens kunne fungere som en slags daybed på kontoret med mulighed for at være en reel god soveplads om natten.

Bedre Nætter på Trustpilot: Sådan klarer de sig

Det absolut bedste råd vi har til kunder, der ønsker at handle online er, at de skal slå webshoppen op på Trustpilot inden, at de lægger deres bestilling. Hvis der er problemer, er det nemlig her, at de kommer frem i lyset, for hvis der er nogen kunder, der anmelder deres købsoplevelser, så er det de utilfredse.

Derfor er det en fornøjelse at se Bedre Nætter på Trustpilot, hvor de i skrivende stund har fået 2.807 anmeldelser og alligevel formår at få en gennemsnitlig vurdering på 4,7 ud af 5 stjerner. Hvad der er endnu mere interessant er, at hele 86% af anmeldelserne har vurderet webshoppen til at være fremragende (5 ud af 5 stjerner).

Derudover er der 7%, der kalder deres oplevelse for god, og således er 93% kunderne tilfredse eller meget tilfredse med at handle hos Bedre Nætter. Det er en tydelig indikation af, at du kan være helt tryg ved at købe din nye seng hos den populære webshop.

TIL BUTIK

Hvad siger kunderne i deres anmeldelser af Bedre Nætter?

De positive anmeldelser roser Bedre Nætter for deres gode service, hurtige levering og ikke mindst deres lækre senge, samt dyne– og pudebetræk. De få mindre positive anmeldelser kommer fra kunder, der har haft uheldige oplevelser med forsinkede leveringer eller som har modtaget en seng, der ikke var det de havde drømt om i forhold til søvnkvalitet. Det viser, at der til tider kan ske fejl fra Bedre Nætters side, men de skal have ros for at svare på alle anmeldelser og være behjælpelige med at finde en løsning.

Webshoppen er nemlig ikke bleg for at opfordre kunderne til at bruge deres 100 dages returret. Det vil sige, at skulle du modtage en seng, som ikke passer til din krop, så kan du bare returnere den. Det er trods alt en af grundene til, at Bedre Nætter er værd at handle hos; man kan nemlig aldrig vide, hvad ens krop vil synes om den nye seng, før man har prøvet den.

Overordnet set er vi ikke et sekund i tvivl om, at Bedre Nætter på Trustpilot tydeligt er en indikation for, at det er en god virksomhed at købe sin nye seng hos. Med 9,3 ud af 10 kunder, der er godt eller meget tilfredse, er det svært at finde konkurrenter, der kan følge med på samme niveau.

Gør et godt køb hos Bedre Nætter outlet

Bedre Nætter har et bredt udvalg af produkter, og mens de ikke er deciderede billige, så er de skarpt prissat. Du kan dog få mulighed for at spare endnu flere penge på en god seng, hvis du handler hos Bedre Nætter outlet.

De kan nemlig sjældent sælge en seng til fuld pris, hvis den er blevet returneret efter at have har været prøvet i 100 dage. Derudover vil der også være nogle udgåede modeller, som ikke længere sælges på webshoppen, men som der stadig er et par stykker tilbage på lageret af.

Bedre Nætter outlet ligger på Øste Langgade 58 i Ans i Jylland, hvor du kan møde op indenfor åbningstiderne og gøre dig et godt køb. Alternativt bliver der af og til afholdt live-auktioner via internettet, så du kan købe en god seng på auktion og dermed være heldig at få den til en særdeles attraktiv pris.

SPAR OP TIL 63% HOS BEDRE NÆTTER HER

Bedre Nætter bedst i test: De bedste senge fra den populære forhandler

Udvalget af senge på webshoppen er stort, så man kan hurtigt blive i tvivl om, hvilken man skal vælge. Heldigvis hjælper de dig på vej med masser af kundeanmeldelser og dybdegående beskrivelser af hver eneste seng, dens materialer og så videre.

Derudover kan vi afsløre, at vi har skrevet diverse bedst i test artikler, hvori Bedre Nætter fremgår med flere af deres produkter. Nedenfor har vi udvalgt nogle af de senge fra webshoppen, som vi tidligere har udnævnt som værende de bedste i en eller flere kategorier.

Venus

Venus - Lysegrå

Venus har blandt andet vundet titlen som en af de bedste kontinentalsenge, fordi man her har mulighed for at vælge en forskellige fasthed i hver side af sengen. Det betyder, at der ikke er grund til at skændes med din parter om, hvorvidt I skal have en blød eller hård seng.

Men fastheden er naturligvis ikke den eneste grund til, at Venus vinder som en bedst i test Bedre Nætter seng. Det skyldes også brugen af OEKO-TEX-certificerede materialer, en medfølgende Svanemærket topmadras og de 7 komfortzoner, som springmadrassen er inddelt i.

Den absolut vigtigste faktor i vurderingen er dog, at Bedre Nætter Venus har fået topkarakter fra kunderne. I skrivende stund har den helt præcist fået 648 anmeldelser, der i gennemsnit har vurderet den til 4,5 ud af 5 stjerner.

Senses

Senses - Lysegrå

En anden populære Bedre Nætter seng er deres model Senses. Den fremgår blandt andet af vores artikel om elevationssenge, hvor den bliver kåret som den bedste elevationsseng i sin kategori. Denne model bliver også rost for at have mulighed for forskellig fasthed i hver side af sengen, hvilket bare er utroligt vigtigt.

Dernæst er der en medfølgende sengegavl, 5 års garanti på motoren til at styre elevationen og 25 års garanti på sengenes fjedre og ramme. Kvaliteten er også i top til en ganske fornuftig pris. Hele vejen rundt er der altså tale om en vældig fin seng, der i øvrigt også fås uden elevation.

På Bedre Nætters hjemmeside har Senses ligeledes fået masser af anmeldelser; i skrivende stund er det 508, der i gennemsnit har vurderet sengen til 4,5 ud af 5 stjerner. Den bliver rost for sin gode kvalitet, det høje komfortniveau og endnu engang bliver der lagt vægt på den sublime kundeservice.

Spar penge med en Bedre Nætter rabatkode

Det hænder fra tid til anden, at der er mulighed for at spare penge på dit køb af seng ved brug af en Bedre Nætter rabatkode. Det er naturligvis webshoppen selv, der bestemmer, hvor ofte og hvor mange rabatkoder de ønsker at udstede, så derfor er vi desværre ikke herre over, om der er en til rådighed idet, at du læser denne anmeldelse.

Vi sørger dog for at holde nedenstående oversigt over Bedre Nætter rabatkoder opdateret, så du kan være sikker på at spare ekstra penge på dit køb af seng, dyner, sengebetræk eller lignende, hvis du har muligheden for det.

Kom derfor også gerne tilbage forbi siden her regelmæssigt for at se, om der skulle være kommet nye rabatkoder i mellemtiden. Alternativt kan du også gå direkte videre til Bedre Nætters hjemmeside for at se om ikke der er nogle gode tilbud, som du kan gøre brug af allerede i dag – uanset om det så bliver med eller uden en rabatkode.

SPAR OP TIL 63% HOS BEDRE NÆTTER HER

Informationer om virksomheden

Bedre Nætter er en danskejet virksomhed, der er registreret som et anpartsselskab med base på Vesterbro Torv 3 i Aarhus C, samt en butik i den jyske by Ans.

Deres webshop er godkendt af E-Handelsfonden og er derfor også det, som man kalder for e-mærket. Det er en garanti til dig som køber for, at du handler hos en troværdig internetbutik, der behandler deres kunder ordentligt.

Levering & handelsbetingelser

Det er værd at fremhæve, at Bedre Nætter har gratis fragt og 100 dages prøveperiode på alle deres senge. Det betyder, at du kan være helt rolig ved at købe en seng på internettet; der er nemlig rig mulighed for at prøve den af derhjemme og få en idé om, hvorvidt det er den rigtige seng til dig og din krop.

Levering foregår med fragtfirmaer som eksempelvis GLS og DSV alt efter, hvor stor den bestilte vare er. De leverer den lige til døren, så du ikke skal døje med at få en seng hjem fra en fysisk butik. I stedet skal den bare bakses ind i soveværelset – noget du i øvrigt også kan betale dig fra at få fragtmanden til at gøre for dig.

Betalingsmuligheder

Når du handler hos Bedre Nætter kan du gøre brug af en af følgende betalingsmuligheder:

  • Betalingskort (Dankort, Visa, Visa Electron eller MasterCard)
  • MobilePay
  • Delbetaling via Santander
  • Gavekort

Kontaktoplysninger

Hvis du vil i kontakt med Bedre Nætter, så kan du gøre det via nedenstående oplysninger:

Virksomhedsnavn: Bedre Nætter ApS
CVR-nummer: 34613931
Kontoradresse: Vesterbro Torv 3, 1. 8000 Aarhus C
Butiksadresse: Østre Langgade 58, 8643 Ans
Telefonnummer: 78 75 00 77
E-mail: [email protected]

De kan ligeledes findes på både Facebook, Instagram og Pinterest, og så er der en livechat på webshoppen, hvor du kan chatte med Bedre nætter fra klokken 09:00 til 23:00 alle ugens dage – også i weekenden.