Bedste Pre Workout 2024 → De 5 Bedste Pre Workouts i Test

Pre Workout

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
NY, FORBEDRET OPSKRIFT
MAKSIMAL DOSIS AF AKTIVE INGREDIENSER
HØJT INDHOLD AF L-CITRULLIN OG KOFFEIN
Pre Workout

Har du brug for et ekstra skud energi lige inden træningen starter? Så kan du med fordel overveje at investere i noget pre workout. Det giver nemlig alt den energi, som du behøver, når du skal give den gas I træningscenteret, på løbeturen eller hvordan du ellers træner. 

Markedet for pre workout er enormt, og der er således rigeligt at vælge i mellem, når man skal fylde depoterne op eller købe for første gang. Det er naturligvis dejligt, men det betyder også, at det kan være lidt svært at finde ud af, hvad der rent faktisk er det bedste pre workout.

Det har vi forsøgt at hjælpe dig med i forbindelse med sammensætningen af denne bedst i test guide til pre workout. Vi har nemlig undersøgt markedet og udvalgt 6 forskellige pre workouts, der alle er særligt fremhævelsesværdige.

Hver af disse pre workouts er blevet kåret som de bedste i hver deres kategori. Hvis du hurtigt skimmer artiklen igennem, vil du hurtigt opdage, at vi har opdelt den i kategorier, som gør det nemt at finde lige netop det bedste pre workout, som passer til det, du er på udkig efter.

God fornøjelse!

Bodylab Pre Workout – Bedste pre workout

BODYLAB PRE WORKOUT (200 G)

Som det ubetinget bedste pre workout har vi kåret Bodylab Pre Workout. Generelt er Bodylab et mærke, man bør overveje, hver gang man skal købe kosttilskud til træningen. Det er nemlig et dansk firma, der er kendt for gang på gang at lave velfungerende og velsmagende produkter til attraktive priser.

Deres pre workout er ingen undtagelse, og du kan derfor roligt se frem til masser af energi inden træningen, når du køber en deres populære bøtter med pre worout pulveret i. For at gøre det lidt sjovere at tage pre workout, kan du vælge lige præcis den smagsvariant, som du er mest til – hvad end det så er blåbær, ananas, æble, cola eller tyggegummismag.

En god blanding af energigivende kosttilskud

Selv kalder Bodylab deres pre workout for en ”alt i en”-løsning, og det er på en eller anden måde meget sigende. Det indeholder nemlig en god blanding af en række energigivende kosttilskud, der sørger for, at du er i det helt rette gear, når du skal i gang med at træne.

Helt specifikt tæller ingredienslisten følgende:

 • L-Leucin
 • L-Isoleucin
 • L-Valin
 • L-Arginin
 • Citrulin
 • Beta-alanin
 • Koffein
 • L-Tyrosin

Det er naturligvis helt forståeligt, hvis ikke du har styr på, hvad de enkelte tilskud har af effekt. Du skal bare vide, at ovenstående er en optimal sammensætning af alt det, som du behøver for at få en energisk træning – hvad end det så er i træningscenteret, i robåden, i sadlen eller i løbeskoene.

4,0 ud af 5 stjerner

Bodylab pre workout er i skrivende stund blevet anmeldt af intet mindre end 535 kunder. De har i gennemsnit vurderet det til 4 ud af 5 stjerner, hvilket er ganske pænt. Der er særligt roser til pulverets effektivitet; praktisk talt alle er enige om, at det giver masser af energi inden træningen.

Derfor får det også her titlen som det bedste pre workout. For det er lige netop energi til at give den ekstra meget gas, som vi, og sandsynligvis også du, er på udkig efter. Der hvor der til gengæld er lidt uenighed blandt kunderne er i forhold til smagsvarianterne.

Enkelte skriver, at de synes at smagen bliver for kraftig og i nogle tilfælde lidt for kunstig. Omvendt skriver omtrent lige så mange, at de er begejstrede for den lækre smag. Det er derfor tydeligvis et spørgsmål om smagsløg og præferencer.

Det er vigtigt at have in mente, hvis du vælger at bestille Bodylab pre workout. Det kan nemlig være en god idé ikke at bestille et større lager hjem med det samme, men i stedet lige prøve smagsvarianterne af, så du kan få købt den pre workout, som du bedst kan lide.

Off The Hook Stim Free – Bedste pre workout uden koffein

Off the Hook, Stim Free, 525 g

Langt det meste pre workout har koffein i sig. Det giver god mening, da koffein om noget er med til at give kroppen energi. Men træner du umiddelbart inden sengeting, eller forsøger du bare at undgå koffein, kan det naturligvis være et problem at skulle tage pre workout.

Heldigvis er der koffeinfri muligheder, og her er der ingen tvivl om, at det er værd at tage et nærmere kig på Off The Hook Stim Free. Det løber med titlen som det bedste pre workout uden koffein, og det kan det naturligvis fordi der ikke er koffein i pulveret.

Masser af energi – uden koffein

Men Off The Hook Stim Free er naturligvis ikke bare det bedste pre workout uden koffein, fordi det er koffeinfrit. Det tjekker naturligvis mange af de andre parametre, som definerer anbefalelsesværdigt pre workout.

Vigtigst af alt er det naturligvis, at det fortsat giver masser af energi, når man tager det. Måden hvorpå det kan lade sig gøre er, at man i stedet for koffein har givet pulveret et ekstra skud beta-alanin og L-citrullin.

Det betyder, at du reelt set ikke kommer til at mærke den manglende koffein. Du kommer til at være godt kørende under alle omstændigheder, ligesom du får mange af de samme effekter, som du får ved pre workout med koffein.

Det vil altså sige øget styrke, udholdenhed og pump. Samtidig kan du glæde dig til en forbedret fokus, hvilket man ikke skal undervurdere. Med fokusevnen på plads er man allerede et godt stykke henne i forhold til en god og succesfuld træning, hvor man koncentrerer sig om én ting og kun én ting; at gøre det så godt som overhovedet muligt.

5 ud af 5 stjerner

Selvom der er mange, der døjer med søvnproblemer og givetvis også en vis afhængighed af koffein, er det ikke ret mange danskere, der vælger at købe koffeinfrit pre workout. Det kan være svært at forstå, men de der gør, er begejstrede for Off The Hook Stim Free.

Pulveret har nemlig i skrivende stund fået 5 ud af 5 stjerner hos Bodystore. Der er særligt ros til smagsvarianten med blåbær, men hvis du er mere til fersken, så er det også et oplagt og ikke mindst et velsmagende valg.

Linuspro Pure Pre Workout – Bedste premium pre workout

LinusPro PURE Pre-Workout (PWO) (Hindbær, 200 g)

Er du på jagt efter det bedste premium pre workout, så vil vi gerne slå et slag for Linuspro Pure Pre Workout. Hvis du tidligere har prøvet pre workouts produkter, som eksempelvis deres proteinpulver, vil du vide, at de generelt producerer kosttilskud af usædvanlig høj kvalitet.

Her er deres Pure Pre Workout ingen undtagelse, og derfor løber de også med titlen som det bedste premium valg. Efter at have taget et scoop sidder du nemlig tilbage med en klar kvalitetsfornemmelse, og det er drønhamrende vigtigt, hvis man planlægger at tage pre workout på regelmæssig basis.

Alt du behøver til en energisk træning

Det er sådan med pre workout, at mange af ingredienserne går igen fra mærke til mærke. Alligevel er det til at mærke forskel de enkelte pulvere i mellem, og det gælder også for LinusPro, som i den grad har fanget det helt rigtige forhold i deres kosttilskud, der indeholder:

 • L-leucin
 • L-isoleucin
 • L-valin
 • L-arginin
 • L-citrullin
 • Beta-alanin
 • Koffein
 • L-tyrosin

Som du vil bemærke, er dette ikke en variant uden koffein. Den er derfor til dig, der ikke har et ønske om at undgå koffein i dit pre workout. Der kan da heller ikke herske nogen tvivl om, at koffein er et stærkt værktøj, når man skal have ekstra gang i kroppen og koncentrationen til en god træning.

Velsmagende hindbærvariant

Udover naturligvis at være et effektivt kosttilskud, så er LinusPro Pure Pre Workout særligt stærk på sin smag. Det er nemlig sådan, at rigtig mange pre workouts og andre kosttilskud hurtigt bliver meget syntetiske i deres smag.

Selvom det kan være svært at undgå fuldstændig, så har LinusPro alligevel formået at skabe et af de mest naturlige og velsmagende pre workouts med deres hindbærsmag her. Den er mere afdæmpet end de fleste af de øvrige pre workouts, der er at vælge i mellem på markedet. Det er naturligvis også afgørende for, at man sidder tilbage med en fornemmelse af, at det her rent faktisk fortjener at blive kaldt for et premium pre workout.

Smag er dog, som bekendt, subjektivt – og vi kan derfor endnu engang blot opfordre dig til at afprøve en enkelt bøtte pre workout fra LinusPro inden, at du bestiller et stort lager hjem. Det kan jo være, at du er mere til deres variant med appelsinsmag.

Bodylab Hydro Tabs – Bedste pre workout som tabletter

BODYLAB HYDRO TABS (1X20 STK)

For langt de fleste gælder det, at de forbinder pre workout med et pulver, som kan opløses i væske. Men det er langt fra den eneste form, hvorpå man kan få pre workout. Det viser vi dig her og i de to nedenstående produktanbefalinger.

Vi lægger ud med at vende tilbage til Bodylab. Denne gang tager vi et nærmere kig på deres Hydro Tabs, som får titlen som det bedste pre workout som tabletter. Det ligger både i kategorititlen og navnet på produktet; det er tabletter – præcis som du kender dem fra eksempelvis Treo.

Lav din egen sportsdrik

Forskellen er blot, at disse tabletter ikke hjælper på hovedpinen, men i stedet kan blandes i med vand for hurtigt at lave en velsmagende sportsdrik med masser af gavnlige effekter. Udover, at det naturligvis giver dig noget energi, så er der også elektrolytter (en blanding af mineraler og vitaminer) i tabletterne.

Disse elektrolytter er med til at hjælpe kroppen med at optage væske, og dermed kan du være sikker på, at du hydrerer, når du drikker af sportsdrikken lavet med Bodylab Hydro Tabs. Det er en god måde at sikre, at du får nok væske i forbindelse med træningen – for det er nemlig ikke noget man må glemme.

Udover, at det naturligvis er usundt at dehydrere, så har det også en effekt på din performance. Faktisk siger man, at et væsketab på blot 2 % vil kunne forringe din performance med helt op til 30 %. Det har altså en stor indvirkning på din træning, at du sørger for at få nok væske.

Og det er altså lige netop det, som Bodylab Hydro Tabs hjælper med – ovenikøbet på en velsmagende måde. Du kan nemlig vælge melleme flere smagsvarianter; citrus, tropisk, appelsin og bær. Vil du gerne have dit pre workout uden koffein, skal du vælge bær-smagen – det er nemlig den eneste af de 4, der ikke har koffein i sig.

4,5 ud af 5 stjerner

Der er i skrivende stund 440 kunder, der har anmeldt Bodylab Hydro Tabs. De har i gennemsnit vurderet den populære pre workout som tabletter til 4,5 ud af 5 stjerner, hvilket absolut er imponerende.

Kunderne er meget begejstrede for tabletterne, fordi de netop har en indvirkning på ens energiniveau. Samtidig skriver flere, at det hjælper dem med at indtage nok væske under træningen, når de har smidt en tablet i flasken.

Udover, at det hjælper at vide, at det er ens pre workout, der er i flasken, så har smagene en stor indvirkning. Mange er meget begejstrede for særligt citrus- og bær-varianterne. Flere har købt flere smagsvarianter, fordi de på den måde har deres pre workout som tabletter både med og uden koffein.

Derfor kan de vælge smagsvariant alt efter, om de ønsker at indtage koffein på i forbindelse med træningen eller ej. Det er super smart, og det er heldigvis nemt at blande de forskellige smagsvarianter, når man bestiller – så du kan gøre det samme.

https://www.youtube.com/watch?v=HbtYiS–9Rg

 

Nutramino +Pro Pre Workout Shot – Bedste pre workout shot

Nutramino +Pro Pre Workout Shot Berries 12x60ml

Skal det ikke være for kompliceret at tage pre workout? Så kan du overveje om du skal prøve at tage et pre workout shot. Det er præcis, hvad det lyder som; et shot fyldt med alt, hvad du skal bruge for at få energi til en effektiv træning.

På mange måder minder det om et ingefærshot eller lignende – her får du bare masser af gåpåmod og så smager det af bær i stedet for ingefær. Det er i hvert fald tilfældet når du drikker Nutramino +Pro Pre Workout Shot, som her får titlen som det bedste af sin slags.

Fyldt med alt du forventer af pre workout

Bare fordi du her får dit pre workout som et shot, så skal du ikke være bekymret for, hvorvidt du går ned på energigivende kosttilskud. Nærmest tværtimod, Nutramino +Pro Pre Workout Shot består nemlig af:

Særligt koffeinindholdet er ikke til at tage fejl af. For i de 100 milliliter, som shottet måler, er der nemlig intet mindre end 100 milligram. I kombination med de øvrige ingredienser, burde det være nok til at give kroppen og koncentrationen det nødvendige skub til at sikre en god og effektiv træning.

Vitaminerne B6 og B12 har vi også set i flere af de andre kosttilskud. De har til formål at gå ind og hjælpe kroppen med at blive mere frisk og minimere udmattelsen. Samtidig har de også mere langsigtede effekter på kroppens stofskifte, hvilket naturligvis også er vigtigt for et generelt sundt og vellykket træningsforløb.

 

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Blast! Pre Workout

Frigør din indre styrke og løft din træningspræstation til nye højder med den bemærkelsesværdige kraft fra Blast Pre-Workout. Specielt designet til at antænde dine energiniveauer og skærpe din fokus, er dette enestående pre-workout kosttilskud nøglen til at frigøre dit sande potentiale og tage din træning til hidtil usete højder.

Gør dig klar til at opleve en bølge af vitalitet og udholdenhed med Blast Pre-Workouts omhyggeligt sammensatte blanding af højtydende ingredienser. Fra den energigivende virkning af koffein til muskelstyrkende effekter af beta-alanin og kreatin arbejder hvert element i denne formel synergetisk sammen for at superoplade dine træningspas. Oplev transformationen, når du overvinder dine grænser, opnår nye personlige rekorder og når dine fitnessmål.

Udover dets ekstraordinære præstationsfremmende egenskaber er Blast Pre-Workout en sanselig fornøjelse. Forkæl dine smagsløg med forfriskende smagsvarianter, der efterlader dig forfrisket og ivrig efter at erobre din træningssession. Dens problemfri blandingsevne sikrer en glat og behagelig pre-workout oplevelse, så du kan fokusere fuldt ud på den opløftende rejse, der venter foran dig.

Uanset om du er en dedikeret atlet, der stræber efter toppræstationer, eller en entusiast, der søger en ekstra fordel, er Blast Pre-Workout din urokkelige allierede i jagten på storhed. Fyr dine træninger af med den ubrydelige selvtillid, der kommer fra at vide, at du har bevæbnet dig selv med et pålideligt og potent pre-workout kosttilskud. Løft dit fitnessniveau, bryd barrierer og omdefiner, hvad der er muligt, med Blast Pre-Workout ved din side.

Bodyman Energy Cola 24x250ml

I princippet kunne man godt tylle en energidrik forud for en træning og bruge den som pre workout.  Forhold til mængden af energi ville det i princippet være det samme, og hvis det er det eneste du søger at opnå ved at tage pre workout, så kan det i mange tilfælde være en udmærket løsning.

Men det kan også være en idé at kigge nærmere på det bedste pre workout som energidrik; den titel går til Bodyman Energy Cola og den har en række fordele, som gør den mere velegnet til dig, der holder styr på kosten og tager træningen seriøst.

5 kalorier og ingen sukker

En traditionel energidrik er stoppet til randen med kalorier, sukker og alverdens andre spændende ting og sager. Det er naturligvis problematisk, hvis man forsøger at holde nogenlunde styr på det antal kalorier man indtager, for at sikre, at træningen forløber præcis som den skal.

Er du derfor på udkig efter pre workout som energidrik, er der ingen tvivl om, at det kan give mening at kigge mod Bodyman Energy Cola. Det er nemlig en traditionel energidrik med colasmag, som du kender det – bare praktisk talt uden kalorier.

Du slipper naturligvis ikke helt, men dåsen på 250 milliliter indeholder 5 kalorier, hvilket svarer til 2 kalorier per 100 milliliter. Det er tilpas lidt til, at der burde kunne blive plads til det i dagens kaloriesammensætning for at få et ordentligt skud energi forud for træningen.

For det får du; med 80 milligram koffein, kan du roligt regne med, at du bliver godt kørende. Det hjælpes i øvrigt på vej af B6, B12 og Niacin-vitaminer, som alle også bidrager positivt til kroppen og dens energiniveau – både i øjeblikket og på længere sigt.