Crosstrainer Test 2024 → Se De 3 Bedste Crosstrainere

crosstrainer test

Med adgang til en top crosstrainer derhjemme, kan du målrette næsten alle større muskelgrupper i din krop, inklusiv dine arme, hofter og ben. Crosstrainere, også kendt som elliptiske trænere, giver en træning i hele kroppen med lav effekt, der lægger mindre belastning på dine knæ end træningsløb.

Bevægelsen med en crosstrainer hjælper også med at beskytte dine led mod skader, hvilket er vigtigt for alle med knæ-, hofte- eller underkropsskader. Ud over det kan en crosstrainer gøre træning sjov, så det er ikke underligt, at det er et populært valg til hjemmetræningsudstyr.

Vores ekspertguide løber gennem fordelene ved at bruge en crosstrainer, fremhæver de funktioner, der betyder mest, og afslører crosstrainer mærkerne med de lykkeligste kunder, ifølge vores undersøgelse. Sørg for at vide, hvad du leder efter, når du køber en crosstrainer til dit hjemmegymnastik.

Titan Life Athlete C55 – Bedst i test crosstrainer – anbefalet af eksperter

TITAN LIFE Crosstrainer ATHLETE C55

 

Titan Life Athlete C55 er en god budgetmodel, der blandt andet modtog prisen “bedste budgetvalg”, da svenskerne testede crosstrainers. Selv når vi ser på kundeanmeldelser, er de fleste mennesker meget tilfredse med deres valg af denne crosstrainer.

Er dette den bedste og mest stabile crosstrainer på markedet? Måske ikke, men vi kan ikke sammenligne dette med modeller, der koster op til 10.000 kroner. Det er simpelthen ikke fair. Men dette er stadig en meget god crosstrainer med en pris, der passer til de fleste tegnebøger.

På trods af den lave pris, tilbyder Titan Life Athlete C55 flere gennemtænkte funktioner. Et stort plus er den elektroniske magnetiske modstand med 32 niveauer. Den er dog ikke automatisk og skal derfor justeres manuelt via en skyder. Svinghjulet er også 8 kg og giver en let glidende bevægelse.

Som alle andre modeller, har denne crosstrainer også en dedikeret træningscomputer med LCD-skærm. Træningscomputeren hjælper dig med motivation med sine 12 forskellige træningsprogrammer og viser blandt andet tid, afstand, kalorier, håndpuls, ur, alarm, temperatur og omdrejningstal.

Titan Life Athlete C55 er en lidt større crosstrainer med en skridtlængde på 40 cm og 36 cm mellem fodpedalerne. Den maksimale brugervægt er 120 kg, og selve maskinen vejer 55 kg.

Fordele med denne crosstrainer fra Titan:

 • Budgetvenlig købspris
 • Mange træningsprogrammer

Ulemper:

 • Ikke den bedste kvalitet

Titan Life C35 – Den bedste crosstrainer til prisen

TTIAN LIFE Crosstrainer C35

TITAN LIFE C35 Tilbyder dig en solid kvalitet på hjemmetræningsniveau. Trinlængde på 38 cm giver denne crosstrainer god mobilitet og god effekt for hele kroppen. Svinghjulet på 6 kg er udstyret med elektronisk justerbar magnetisk modstand, der giver en let og glidende bevægelse i alle modstandsniveauer. Det smarte styr på displayet er udstyret med håndpulsfølere, så du nemt kan holde styr på din puls under træningen.

Modstand: magnetisk styret modstandssystem til glat gang og øget komfort under træning

Fordele med denne Titan Life crosstrainer:

 • Billig købspris
 • Kvalitet
 • Mange træningsfunktioner

Ulemper:

 • Færre træningsfunktioner

Odin C5 (C500) Crosstrainer

ODIN C500

ODIN C500 er en crosstrainer, med en god byggekvalitet og moderne funktioner. Crosstraineren har et svinghjul på 15 kg og en rigtig fin computer. Computeren på ODIN C500 er meget brugervenlig og viser tid, distance, kalorier, hastighed, puls, modstandsniveau, RPM samt watt. Modstanden på crosstraineren justeres elektronisk og der er 16 niveauer. Computeren har 21 træningsprogrammer, så du altid kan få en underholdende og varieret træning.

ODIN C500 har en skridtlængden er 41cm. Der har indbyggede håndpulssensorer, så du nemt kan følge med i intensiteten af din træning. Den kan klare en maksimal brugervægt på 150 kg., med dimensionerne 156 x 78 x 166 cm og en vægt på 43,3 kg.

Fordele med denne crosstrainer fra Odin:

 • Brugervenlig
 • Mange træningsprogrammer

Fordele ved en crosstrainer

At træne på en crosstrainer hjælper dig med at tabe dig, komme i form, øge dine muskler og forbedre helbredet. Disse fordele ved crosstrainere kan realiseres ved at træne regelmæssigt i en kort periode. crosstrainer e giver også en fantastisk træning med lav effekt, så de er venligere over for dine led og muskler end andet træningsudstyr.

Få en fuld kropstræning med en crosstrainer

Crosstrainere vil tone og styrke dine quads, hamstrings, kalve, bund og arme, alt sammen på samme tid. Den bøjer også din mave og sider med blide vridningsbevægelser. Du kan øge modstandsniveauet for at forbedre muskeltonen eller holde modstandsniveauerne lave, for at nå målene for cardio og vægttab. Vælg en crosstrainermed en hældningsfunktion, og du kan også målrette mod din mave og lår.

Vægttab og kalorieforbrænding

Crosstrainere er fantastiske til forbrænding af kalorier, fordi de arbejder på flere muskelgrupper på samme tid – hvilket giver en mere intens træning. Antallet af kalorier, du kan forbrænde på en crosstrainer, varierer afhængigt af alder, køn, fysisk kondition og den mængde indsats, du udøver. Som en grov guide tager det i gennemsnit 30 minutter at forbrænde 200 kalorier.

Styrker din krop

Skift vægt på din træning baseret på den kropsdel, du vil målrette mod. For eksempel, hvis du ønsker at styrke og tone i dine arme, skal du slappe af i dine benmuskler og lade dine arme pumpe frem og tilbage. Hældningstræner som JTX Tri-Fit hjælper dig med at målrette mod de mest almindelige problemområder; lår, bund og mave. Du kan også arbejde på at forbedre din kernestabilitet ved at tage armene ud af håndtagene og kun bruge dine ben til at træne. Crosstrainere kan tilpasses fuldstændigt og tilbyder noget for enhver smag, uanset din alder, køn, fitnessmål eller evner.

Sundhedsmæssige fordele

Crosstrainere giver en fantastisk cardiotræning for hjertet. Et par sessioner om ugen på en crosstrainer vil forbedre din generelle kondition, styrke knoglerne og øge lungekapaciteten.

Der er ingen tvivl om, at cross-træner tilbyder meget mindre træning end løb. Dine fødder efterlader ikke understøtningerne på en crosstrainer, hvilket skaber meget mindre indflydelse på dine knæ, led og ryg. Dette reducerer sandsynligheden for en skade. Jo længere skridtlængden er, jo glattere bevægelse og påvirkning af dine led.

Crosstrainere er en fantastisk supplerende træningsmulighed, hvis du arbejder hen imod en udholdenhedsudfordring. Crosstrainere får din krop til at arbejde hårdere – de er ikke skræddersyet til et enkelt mål, såsom at vinde styrke eller blive hurtigere, de gør begge samtidigt! Dette betyder, at din krop og dit fitnessniveau forbedres meget hurtigere, end hvis du skulle holde dig til en type træning.

3 TRIN TIL AT KØBE DEN BEDSTE CROSSTRAINER TIL DIT HJEM

Trin 1: Typer af crosstrainere

En skråtræner med skråninger giver brugeren mulighed for at målrette mod forskellige muskelgrupper. Hældningsniveauet kan ændres for at simulere at gå op ad bakke eller træne på fladen. Særligt godt til målretning mod kernemuskler og overlår.

Variabel længde crosstrainer

En crosstrainer med variabel skridtlængde giver en række skridtlængdeindstillinger i en maskine. Det giver brugeren mulighed for at vælge mellem en gang (kortere skridt) og en mere intens, løbende bevægelse (længere skridt). Disse er også en god mulighed, hvor forskellige familiemedlemmer med forskellige naturlige skridtlængder sandsynligvis vil bruge crosstrainere.

Elektro-magnetisk modstands crosstrainer

Denne type maskine bruger et varierende magnetfelt til at kontrollere modstandsniveauet. Dette er den type modstand, der findes på de bedste kvalitetstrænere af god kvalitet.

Ergometer crosstræner

Måler modstand i watt. Dette er en god funktion for atleter, der er på udkig efter præcis nøjagtighed, men det er ikke nødvendigvis vigtigt for langt de fleste mennesker, der bruger crosstrainere. Denne funktion kommer ofte med en stor pris.

Bæltemodstændige crosstrainer

Bruger et bælte og svinghjul til at styre modstandsniveauerne. Disse har tendens til at være billige crosstrainere med lav byggekvalitet. Hvis du leder efter en crosstrainer, der er robust og pålidelig, vil vi anbefale, at du undgår denne type crosstrainer.

Bagkørte crosstrainere

Bagdrevne crosstrainere har svinghjulet bag på maskinen og har en lidt mere elliptisk bevægelse.

Fordrevne crosstrainere

Den forreste del har et svinghjul foran på maskinen og en lidt fladere bevægelse. Valget af en front- eller bagdrevet crosstrainere, er afhængig af personlig smag. Det er maskinens kvalitet mere end den forreste eller bageste konfiguration, der vil diktere træningskvaliteten.

Crosstrainere med ventilator

Frisk ud af 80’erne er dette en ventilator i et bur, der har et meget begrænset modstandsområde. Disse crosstrainere er budgetmaskiner, der tilbyder en begrænset træning og simpelthen ikke er bygget til at holde. Vi anbefaler elektromagnetisk modstand, hvis dit budget tillader det.

Trin 2: Før du køber en crosstrainere

Vælg hvor du skal sætte din crosstrainer

Vi anbefaler, at du ikke opbevarer elektronisk fitnessudstyr i kølerum eller garager. Især i vintermånederne kan temperaturen svinge meget. Dette kan forårsage kondens inde i computeren og printkortene. Hvis du ønsker at opbevare din maskine i et rum som dette, anbefaler vi bestemt, at du holder det under et tungt ark eller tæppe for at minimere risikoen for skader.

Det er også værd at undgå værelser, der bliver ekstremt varme. Dette handler ikke så meget om vedligeholdelse, mere fordi det vil gøre det vanskeligere og ubehageligt, når du kommer til træning.

Hvis du kan, anbefaler vi, at du placerer din crosstrainer i et rum med tv eller stereoanlæg. At få motiverende sange eller din yndlings-tv-serie på hjælper dig med at komme i zonen og smadre gennem din træning.

Sørg for, at du har nok plads

Crosstrainere kan være overraskende store. Føj 10-15 cm til bredden og længden af ​​en crosstrainer, for nem adgang og plads nok til komfortabel træning.

De fleste producenter af crosstrainere leverer en maksimal brugervægt på omkring 130 kg. Dette øges ofte med maskinens kvalitet. Hvis du vejer næsten 130 sten, anbefaler vi, at du kigger efter en maskine med et fodaftryk større end 140 cm langt og 75 cm bredt for at sikre en stabil og behagelig træning.

Dette er den maksimale afstand mellem den bageste del af din forfod og den forreste del af din bagfod, mens du træner. Det er vigtigt at overveje skridtlængde, når du køber en crosstrainer. Generelt har crosstrainers af højere kvalitet en lang skridtlængde. Skridtlængden påvirker bevægelsesområdet på en crosstrainer. Brug af en gangbevægelse på en crosstrainer kræver kun en kort skridtlængde. Forøgelse af træningens hastighed og intensitet forlænger skridtlængden. Hvis du køber en crosstrainer med en skridtlængde, der er for kort, vil din træning være begrænset, og bevægelsen kan føles akavet.

Svinghjulets vægt måles i kg. Det er en vigtig faktor, som påvirker både modstanden og glatheden i en crosstrainer bevægelse. Generelt, jo højere svinghjulet er, jo bedre. Nogle skruppelløse producenter kan angive oppustede svinghjulsvægte, så det er også godt at kontrollere maskinens samlede vægt. Hvis den samlede maskinvægt ser for lav ud for den svinghjulsvægt, der er annonceret, er det værd at tænke to gange.

Forståelse af modstandsniveauer

Dette er vanskelig! Generelt er det bedre at have et større antal modstandsniveauer på en maskine end kun få. Det højere antal modstandsniveauer giver dig et større modstandsområde – svarende til at have flere gear på en cykel. Imidlertid kan crosstrainer ‘A’ med 20 modstandsniveauer muligvis ikke tilbyde mere modstand end crosstrainer ‘B’ med 10 niveauer (hvert niveau på crosstrainer ‘B kan muligvis bare spredes længere fra hinanden). Så generelt er det værd at kontrollere, hvor mange modstandsniveauer en maskine har, men vi vil ikke anbefale at bruge antallet af modstandsniveauer på en maskine som en indikator for kvalitet.

Kontroller kundeanvisninger

Anmeldelser er en fantastisk måde at forstå, om en virksomhed er så god, som de siger, de er. Vi samler vores anmeldelser i samarbejde med TrustPilot, hvilket betyder, at du kan være helt sikker på, at de er uafhængige, autentiske anmeldelser fra ægte kunder.

Læs det med småt

Pengene-tilbage-garantier: Hvis du køber fitnessudstyr over internettet, skal du sørge for at have ret til at skifte mening, når du har samlet maskinen og prøvet den. De fleste velrenommerede virksomheder har en 28 dages pengene-tilbage-garanti, så længe du returnerer den i den originale emballage og betaler for leveringsomkostninger.

Nogle virksomheder begrænser returperioder til 7 dage, og værre er det, at maskinen skal være uåbnet og ubrugt. Vi føler, at hvis du ikke kan åbne og teste din maskine, er returpolitikken værdiløs. Alt, hvad vi spørger, hvis du ikke er sikker på, at du vil opbevare din maskine, er at du opbevarer din emballage og ompakker den, så vi kan hente den.

Omkostninger til service eller udskiftning i din garantiperiode: Sørg for, at garantien dækker reparationer i hjemmet for at omfatte dele og arbejde. Ellers sidder du muligvis tilbage med en crosstrainer, der kan koste så meget som den originale maskine at servicere.

Forhandler- eller producentgaranti: Ofte kommer garantier fra den originale producent i stedet for det firma, du købte maskinen fra. Sørg for, at det er klart, hvem din garanti er hos. Det er også værd at forstå, om din garanti er automatisk eller skal aktiveres, og i givet fald hvordan du aktiverer den.

Trin 3: Indstill dit budget

Et lille budget giver dig mulighed for kun at købe en entry trainer til hjemmebrug. Mange crosstrainere til denne pris er 2-i-1-stilen, der indeholder et sæde. Crosstrainere på dette budget har sandsynligvis manuel modstand. Vi vil ikke anbefale dig at vælge denne type crosstrainer, hvis du planlægger regelmæssige eller intense træningsprogrammer. Skridtlængder er sandsynligvis meget korte, hvilket begrænser dig til en bevægelse af gangtype. Garantier er ofte højst 1 år, og byggekvaliteten er lavere, end du kunne forvente.

Mellembudget. Du kan forvente at købe en hjemmekrosstræner i god kvalitet med lav indvirkning til denne prisklasse. I modsætning til crosstrainere på entry level, ville du være i stand til at nyde regelmæssig træning på en meget mere pålidelig maskine. Forvent en 16” skridtlængde, 40-55 kg maskinvægt og en 2 års garanti til hjemmebrug.

Høj prisklasse. Vi anbefaler denne prisklasse, hvis du ønsker at investere i en hjemme kvalitetstræner af høj kvalitet. På dette budget er der så mange at vælge imellem, og det kan være vanskeligt at vælge den bedste crosstrainer til dine behov. Der er et par nøglefunktioner, der vil gøre en stor forskel for din træning: vi mener, at en lang skridtlængde, hældningsfunktioner og høj byggekvalitet er værd at betale lidt ekstra for:

Skridtlængde

Cross-trænere ved dette budget har sandsynligvis skridtlængder mellem 16 ” og 21”. Jo længere skridtlængden er, jo glattere og mere flydende bevægelse. ‘Variabel’ eller ‘justerbar’ skridtræner er mellem den mindre hjemmetræning og den overlegne træning, du oplever på en gymnastiksal. Der er en række navne på denne type maskine inklusive justerbar/udvidelig skridtlængde eller ‘udvidet bevægelsesteknologi’. Gennem smart teknik skaber de en lang skridtlængde i en kompakt maskine. Dette gør dem populære til regelmæssig træning med høj energi derhjemme.

Hældning

Investering i en crosstrainer med en hældningsfunktion, giver dig mulighed for bedre at målrette mod din mave og lår. Det giver dig også mulighed for at tilføje intensitet til din træning.

Der er to forskellige hældningstyper: Power Assisted eller manuel. Den magtassisterede hældning kan justeres fra konsollen under din træning. En manuel hældning opnår de samme fordele, men skal justeres, inden du begynder at træne.

Det er vigtigt at forstå forholdet mellem skridtlængde og hældning. De fleste britiske crosstrainere med variabel skridtlængde og en skråningsfunktion skal reducere skridtlængden for at øge hældningen. Designet af JTX Tri-Fit giver dig mulighed for at bruge hele hældningsområdet, uden at gå på kompromis med skridtlængden. Dette betyder, at du kan træne i den maksimale hældning og maksimale skridtlængde. Dette er ikke altid muligt med elektroniske hældningsjusterere.

Bygningskvalitet

Dette er en vanskelig funktion at identificere, men vil gøre en stor forskel for kvaliteten af ​​din træning. Maskinens samlede vægt er altid en god indikator, svinghjulstørrelsen og den maksimale brugervægt er også god statistik at kontrollere. De tilbudte vilkår og garantier har også tendens til at vise tillid til et produkt.

Hvis dit budget strækker sig ud over det høje niveau, skal du være i stand til at få en crosstrainer i kommerciel stil. Disse crosstrainere er designet til at modstå konstant brug.

Crosstrainerens historie

Crosstraineren blev introduceret i fitnessbranchen i 1990’erne. Disse tidlige rudimentære maskiner udøvede kun underkroppen. Den første, der udøvede både den øverste og den nedre del af kroppen, kom på markedet i 1997. Den blev fremstillet af det amerikanske firma Smooth Fitness (nu InternetFitness.com, LLC), som i 2011 stadig var en af ​​de største detailhandlere af crosstrainere, løbebånd og træningsudstyr til hjemmet.

Det første patent på en crosstrainer kom fra General Motors-medarbejder Larry D. Miller i 2004. Miller blev inspireret til at patentere sit design efter at have filmet sin datter løbende sammen med sit køretøj. Han fandt ud af, at hendes bevægelse tilnærmede formen på en ellipse. Precor, Inc. købte patentet fra Miller, og det fortsatte med at udvikle og tilføje crosstraineren til deres EFX-linje.

Beskrivelse af crosstrainere

Crosstrainere er en gruppe stationære træningsmaskiner, der simulerer klatring, cykling, løb eller gå. Undertiden forkortede elliptiske, de kaldes også elliptiske træningsmaskiner. Aktiviteterne med at klatre, cykle, løbe eller gå, forårsager alt pres ned på kroppens led. Imidlertid simulerer crosstrainere disse handlinger, med kun en brøkdel af det tilknyttede fælles tryk. Crosstrainere findes i fitnesscentre og helseklubber og i stigende grad inde i hjemmet. Udover at give en træning med lav effekt, tilbyder disse maskiner også en god kardiovaskulær træning.

Formål med crosstraineren

Crosstrainere giver mulighed for kardiovaskulær træning, mens de lægger mindre pres på leddene end aktiviteter som løb eller cykling.

Crosstrænere kommer i mange størrelser og former og varierer i omkostninger afhængigt af kvaliteten og tilgængeligheden af ​​funktioner. Crosstrainere indeholder leddbare (bevægelige, justerbare) fodpedaler eller -plader, der svarer til det naturlige elliptiske skridt på maskinen. Fødderne opretholder kontakt med pedalerne, da de konstant tilpasser sig vinklen på den elliptiske bevægelse. Da fødderne ikke hæver sig fra pedalerne, er der mindre tryk på leddene. Fodpedalerne driver maskinens bevægelse.

En bred vifte af modstandsniveauer er ofte inkluderet i crosstrainere, enten som en manuel kontrol (når en motor ikke er tilgængelig) eller elektronisk på kontrolpanelet (når en motor er til stede). Mange modstandsniveauer giver brugeren større mulighed for at kontrollere træningens intensitet, hvilket giver mulighed for flere sundheds- og fitnessfordele for kroppen.

De fleste crosstrainere har også armhåndtag, der enten er stationære eller bevægelige. Hvis de er stille, placeres hænderne i siderne eller holdes på brysthøjde af en tværstang. Hvis de er bevægelige, placeres hænderne på dem, når de bevæger sig sammen med fødderne.

En fast eller justerbar hældning er inkluderet i maskinen. En justerbar hældning tilføjer træningen intensitet på grund af simulering af bjergbestigning i forskellige grader.

Tre grundlæggende typer crosstrainere…

…er tilgængelige: selvdrevne, frontdrevne eller centerdrevne. De selvdrevne modeller bruger ikke en motor. Bevægelsen af ​​benene og (undertiden) armene driver fodpedalerne. Fordi ingen motor er inkluderet, er en justerbar hældning ikke tilgængelig. Den frontdrevne maskine bruger en motor placeret på forsiden af ​​den elliptiske, hvor en enkelt aksel drejer pedalerne. Det driver maskinen sammen med at ændre mængden af ​​modstand og graden af ​​hældning på platformen.

Centerdrevne crosstrainere har en motor placeret mellem to aksler placeret foran og bag på maskinen. Den elliptiske centerdrev betragtes som den bedste samlede type crosstrainere træner på markedet.

Crosstrainere giver brugerne mulighed for at tilpasse intensiteten og typen af ​​træning baseret på personlige mål og fitnessniveauer. Hældningsgraden og hastigheden er kun to af de mange funktioner, der kan justeres på disse maskiner. Mange af disse funktioner vises foran brugeren på et kontrolpanel (displaykonsol). Disse crosstrainere inkluderer normalt også en indbygget hjerteratemonitor og forprogrammerede rutiner, såsom dem, der lægger vægt på fedtforbrænding (vægttab), kardiovaskulær forbedring, bakketræning og udholdenhed sammen med opvarmnings- og afkølingsperioder. Nogle indeholder også indbyggede tv-skærme og forskellige lyd- og videotilbehør.

Et vigtigt træk ved crosstrainere trænere er skridtlængden. Det vil variere, normalt fra 14-22 tommer (35,6-55,9 cm). Jo mindre skridtlængde, jo mindre glat bevægelse; jo mindre elliptisk (mere cirkulær) bevægelse, hvilket får turen til at blive mere ru og hoppende. Mange træningstræner anbefaler en skridtlængde på mindst 18,7 cm (45,7 cm), hvis der ønskes en jævnere tur.

Fordele ved crosstrainere

Crosstrainere hjælper brugerne med at holde sig i form og være sunde, opbygge udholdenhed og styrke og tabe sig, samtidig med at de giver en træning med lav effekt, der hjælper med at reducere risikoen for skader. Bevægelsen fra crosstrainere simulerer den naturlige bevægelse af at løbe og træde. Brug af crosstrainer giver en meget god kardiovaskulær træning med kun en minimal risiko for skade. God kardiovaskulær sundhed hjælper med at sænke blodtrykket og kolesterolniveauet og reducerer risikoen for type 2-diabetes og visse kræftformer. Samlet set giver crosstrainere et godt fundament for et regelmæssigt fitnessprogram.

Benbevægelserne på crosstraineren udøver gluteus maximus (glutes), quadriceps femoris (quads) og kalven, når brugeren står oprejst. Hvis brugeren bøjer sig frem under træning, får glutes det meste af fordelen ved øvelsen. Armens bevægelser på crosstrainere gavner mange muskler i overkroppen såsom biceps, triceps,, bageste delts (deltoids), lats (latissimus dorsi), fælder (trapezius) og brystvorter (pectoralis) større og mindre). Men da crosstrainere giver en aerob træning, er den primære muskel, der udøves, hjertet.

Risici ved crosstrainere

Der skal være masser af sikkerhedsfunktioner i crosstrainere. Maskinen skal have opvarmnings- og afkølingsperioder. Effektivt placerede gelændere giver balancestøtte uden at komme i vejen for den faktiske træning. Konsollen skal være nem at bruge og velorganiseret. Hvis du køber en crosstrainer, skal der medtages en god garanti, helst en, der varer et år for arbejde og et til to år for dele. Sørg også for, at organisationen har et uddannet personale til at servicere udstyret, når du køber. Det tilrådes altid at prøve flere crosstrainere, før du køber en, for at sikre, at de opfylder træningskravene og inkluderer alle de funktioner, der er vigtigst for brugeren.

Spørgsmål at stille din læge

 • Er jeg i god nok fysisk form til at bruge crosstrainer?
 • Vil brugen af ​​den crosstrainer regelmæssigt hjælpe mig med at blive fysisk fit?
 • Vil jeg tabe mig ved hjælp af crosstrainer?
 • Hvor kan jeg lære mere om de forskellige typer og modeller af crosstrainere?
 • Er der noget, der fysisk forhindrer mig i at bruge en crosstrainer?
 • Hvilke typer livsstilsændringer hjælper med at forbedre min kondition, når jeg bruger en crosstrainer?

Tre almindelige skader på crosstrainer er muskelsmerter, knæbelastning og lægstamme. Muskelsår eller smerter skyldes overforbrug af crosstrainer. Brug af den samme muskelgruppe i lang tid kan give sådanne problemer. Knæene kan tvinges til forkert tilpasning på grund af design af crosstrainer, og der er fundet yderligere belastninger på knæet, når hælene holdes fast på fodpedalerne.

Kalvestammer opstår undertiden, fordi crosstrainere naturlige crosstrainer bevægelse lægger ekstra stress på lægmusklerne. For at mindske risikoen for sådanne skader bør personer besøge en læge, såsom en huslæge, for at sikre, at de er fysisk i stand til at begynde at træne på en crosstrainer. Personlige trænere eller andre sådanne uddannede eksperter i fysisk kondition kan rådgive om korrekt brug af crosstrainer.

Generelt må du ikke overforbruge crosstrainer under en session for at minimere risikoen for skader. Derudover må du ikke bruge trænere hver dag. Spring mindst en dag mellem træningen. For yderligere at reducere risikoen for skader på crosstrainer, skal du udføre en opvarmningsperiode, før du træner. Strækøvelser udført før en crosstrainer sammen med at begynde i et langsomt tempo, øger chancerne for at få en træning uden skader og smerter.

Tests af andre motionmaskiner

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

Inshape crosstrainer - CT700

Denne CT700 har flisebestandig maling og et robust design, der er CE-certificeret; Dette træningsudstyr til cross-trainer er velegnet til mennesker op til 110 kg og er i modsætning til dårligere fitnessudstyr bygget til at vare livet ud.

Hver opretstående crosstrainer har gennemgået streng kvalitetskontrol; udstyr til hjemmegymnastik opfylder strenge europæiske standarder. Løftet er dette; hvis vi ikke selv bruger træningsmaskinen, sælger vi den ikke.

Vores crosstrainer er den perfekte combo træner til alle niveauer. Vores pedaltræner har 5,5 kg magnetisk svinghjul med tovejsbevægelse til hamstring og quad-træning, præcise LCD-skærme og sensorer til måling af hastighed, afstand, puls, odo, kalorier og varighed, inklusiv en indbygget tablet/telefonholder.

Alle vores konditionsmaskiner er udviklet i samråd med fagfolk inden for hjemmetræningsudstyr; Vi er stolte af fremragende cardio-udstyr, der er blevet raffineret af hundreder af timers banebrydende forskning.

Fordele med denne crosstrainer fra Inshape:

 • Kvalitet
 • Mange træningsprogrammer

Kettler Optima 800 Crosstrainer

Slank design og udstyrsfunktioner, der giver mening. Dette gælder især for Kettler Optima 800 Crosstrainer, den øverste model i Optima-serien fra Kettler. Med sin behagelige, friske farve og kun 144 cm x 56 cm gulvplads, gør Kettler Optima 800 Crosstrainer sig bemærket, hvor den findes.

Kettler Optima 800 Crosstrainer er udstyret med et ekstremt højkvalitets induktionsbremsesystem med 10 modstandsniveauer og et 22 kg svinghjul, der sammen med giver drivsystemet og de dobbelte kuglelejesamlinger en afbalanceret løberunde.

Udvidet bevægelsesteknologi

Kettler Optima 800 Crosstrainer har til sin rådighed innovative Extended Motion-teknologi. Denne teknologi hjælper Kettler Optima 800 Crosstrainer med at udvide trinlængden med 48 cm. Resultatet er en førsteklasses bevægelsessekvens, der er yderst fællesvenlig, når den kører. Som sådan resulterer det ergonomisk optimerede træningsforløb i reduceret tryk på leddene og muskelbehov.

En robust crosstrainer til hele familien

Kettler Optima 800 har brugerhukommelse til 4 personer og gæsteadgang. Sådan kan alle, der træner på crosstrainer, hurtigt henvise til deres data. Træningscomputeren tilbyder 10 indstillede indstillinger, hvoraf mange er individuelt programmerbare.

Kettler Premium viser maksimal træningseffektivitet med personlig coaching. Med den nye premium-skærm, har Kettler udviklet en hurtigt forståelig cockpit med intuitive kontroller. Via det centrale rat, kan du hurtigt skifte mellem indstillingerne, og justeringen er ligetil. En række træningsindstillinger er tilgængelige for dig. Af særlig interesse er de forudindstillede træningsindstillinger, f.eks. IPN-system, udfordringstræning, pulsbaseret træning og HIIT-træning. HIIT-træningen (High Intensity-træning) tilbyder inden for den korteste træningstid en intensiv træning, Den du hurtigt til dine grænser kræfter.

Fordele med denne crosstrainer fra Kettler:

 • Avancerede træningsprogrammer
 • Kvalitet

Crosstrainer - Avalor ET - inSPORTline

inSPORTline Avalor ET er en professionel crosstrainer, der er perfekt til en træning for hele kroppen. Dens robuste struktur, 150 kg vægtgrænse og magnetisk bremsesystem, sikrer en lang levetid, mens skridtlængden på 52 cm, pedalafstanden på 11 cm og svinghjulet foran, gør træningen behagelig selv for høje brugere. De store skridsikre pedaler og to par håndtag (hvoraf den ene er justerbar) giver sikkerhed. De faste håndtag har indbyggede pulssensorer. Transporthjulets tabletholder og det ujævne overfladejusteringssystem er et must.

Brugervenlig betjening

Den fuldt elektroniske crosstrainer inSPORTline Avalor ET har et stort, letlæseligt og intuitivt display. De 19 programmer (12 forudindstillede og 4 brugerprogrammer) tilbyder noget for enhver smag. Du sætter måske også pris på WATT-programmet (performance tracking) og HRC-programmet (som justerer modstand i henhold til pulsniveauet). Pulsen måles enten via sensorerne indbygget i håndtagene eller en brystbælte (som er inkluderet). Alt det ovenstående gør inSPORTline Avalor ET velegnet ikke kun til professionelle fitnesscentre, men også til hjemmebrug (selv for de mest krævende brugere).

Hvis du foretrækker opadgående eller trappelignende bevægelser, eller hvis du er på udkig efter en stepper i samme design (som en anden gymnastikmaskine), anbefaler vi step inSPORTline Avalor ST.

Fordele med Denne Avalor Crosstrainer fra inShape:

 • Brugervenlig betjening
 • Mange træningsprogrammer

Ulemper:

 • Dyr købspris

Crosstrainer - Galicum - inSPORTline

inSPORTline Galicum er en professionel crosstrainer med et tidløst futuristisk design. I modsætning til andre crosstrainere, har denne svinghjulet foran, hvilket gør bevægelsen mere dynamisk og naturlig. Den unikke farvede robuste struktur med 51 cm skridtlængde, 26,5 cm pedalafstand og 14,5 kg svinghjul gør denne crosstrainer unik. Du sætter måske også pris på robuste skinner, som de store fodbrædder bevæger sig langs. Derfor sparer det ikke kun energi, men eliminerer også kabler. Crosstrainer inSPORTline Galicum har en stor LCD-skærm og en computer med en række funktioner og programmer, såsom tid, afstand, puls, modstandsniveau (40 niveauer), forbrændte kalorier, WATT-program og stofskiftemåling.

For så vidt angår programmer, har inSPORTline Galicum 4 forudindstillede programmer, 2 HRC-programmer, der fungerer baseret på den forudindstillede hørehastighed, 2 brugerprogrammer og også et manuelt program. De forudindstillede programmer inkluderer f.eks. Performance mode, Weight Loss mode og Random Difficult profile. Computeren og skærmen er nemme at bruge for folk i alle aldre. Den store skærm er tydelig synlig selv i mørke. Sidst men ikke mindst har denne crosstrainer også et USB-input og et lydkabelhul.

De skridsikre fodplader (med en rem, der fastgør foden på plads og dermed forhindrer den i at glide af), den indbyggede blæser, højttalere og skridsikre håndtag med et kontrolpanel giver sikkerhed og komfort. En flaske- og tablet-/telefonholder, transporthjul til nem transport og det ujævne overfladejusteringssystem er et must.

De, der ejer tablets med Android/Apple iOS-operativsystemer, vil sætte pris på FitConsole-appen, der overvåger og registrerer individuelle sessioner (inklusive dato, tid og statistik). Den anden app, Google Map-baseret Run On Earth, kræver internetforbindelse. Denne app giver dig mulighed for at løbe under Eiffeltårnet, i gaderne i London og/eller omkring din nabos hus. Du kan finde alle appoplysningerne i brugsanvisningen.

Fordele:

 • Mange træningsprogrammer
 • Dedikeret app