Løbebånd Test 2024 → Se De 2 Bedste Løbebånd

løbebånd

Det rigtige løbebånd til hjemmet kan hjælpe dig med at tabe fornuftigt, indarbejde fitness i dit daglige liv og nyde træning fra hjemmets komfort uanset vejret. Hvis du er på jagt efter et nyt løbebånd til hjemmet, kan du lære mere om, hvordan du finder dit perfekte match ved hjælp af vores anmeldelser til løbebånd nedenfor. Den dækker hvilke funktioner, du skal kigge efter, når du gennemser muligheder for løbebånd, og hvordan du kan spare tid og penge undervejs.

Sole F85 løbebånd – Bedste smarte løbebånd

Sole F85 2020 løbebånd

 

Sole F85 er et foldbart løbebånd af høj kvalitet til hjemmebrug. Det bygger på den bedst sælgende F80 med endnu hårdere komponenter og mere hestekræfter. Denne cardio-træner har kommercielle dele som et flerlagsbane og 2,75”, og dens tekniske integration er bedre end nogensinde. Den nye Sole F85 løbebåndskonsol har en 10,1” skærm, en sikker tabletcomputerholder, smartphone-kompatibilitet og Bluetooth-forbindelse til datadeling. Også inkluderet er små, men alligevel meget værdsatte ekstraudstyr, som vandflaskeholdere og køleventilatorer.

Træningsprogrammer

Sammen med de andre Sole løbebånd, har F85 en programmenu på 10 valgmuligheder. Inkluderet er manuel tilstand, to pulsstyrede træningsprogrammer, to programmer oprettet af brugeren og fem klassiske løbebånds træningsprogrammer: Cardio, Fat Burn, Hill, Interval og Strength. Disse træningsprogrammer kan indstilles til forskellige varigheder og kontrollere løbebåndets hastighed og hældning. Flere brugerprofiler til løbebåndet kan oprettes med Sole Fitness-mobilappen.

Sole F85 Funktioner

Alle Sole løbebånd til hjemmet har sammenklappelige rammer. Med hydraulisk teknologi kan F85 praktisk talt folde sig og folde sig ud. For at beskytte små børn låses den sikkert ind i hver position.

Træningsfremskridt vises på en 10,1-tommers grafisk skærm med justerbar vinkel og en forbedret hylde til en tablet-computer eller smartphone. Det nye F85 løbebånd kan også bruge en Bluetooth-kompatibel mobilenhed til at vise træning, gemme træningsstatistik og dele fitnessdata trådløst. Den forbinder med Sole Fitness-appen, som kan synkroniseres med iHealth, MyFitnessPal og andre mobilapps, der giver brugerne mulighed for nemt at administrere deres all-over fitness-aktivitet.

Sole F85 har en 22” x 60” løbeflade, som er den mest tilgængelige i årets Sole Fitness løbebåndsserie. Sporet er flerlags for holdbarhed og bevæger sig over høj kvalitet 2,75″ for at minimere støj og slid.

For ekstra udfordring har sporet 30 rampeindstillinger op til 15 grader. Hældningen styres af programmer, med skærmkontroller eller med knapper baseret på styret.

Soles kommercielle kvalitetsdæk, CushionFlex Whisper Deck, hjælper med at gøre løbebånd op til 40% blidere på leddene sammenlignet med udendørs løb. Den absorberer også lyden fra hvert trin til mere støjsvag træning i hjemmet.

Kontinuerlige pulsmålinger er tilgængelige via berøringssensorer på styret og en trådløs brystrem. Et brystbælte er inkluderet i salgsprisen.

Andre funktioner på Sole F85 er køleventilatorer, flaskeholdere, en tilbehørsbakke, en integreret tabletholder, Bluetooth-lydhøjttalere og en USB-opladningsport.

Konklusion

Sole F85 er det øverste foldende løbebånd fra et førende internationalt mærke. Det giver mere magt, end de fleste individuelle øvede har brug for, men for de mest ivrige løbere eller hjem med flere træningsmænd, er det et af de bedste valgmuligheder, der er tilgængelige.

Fordele:

 • Mange træningsprogrammer
 • Stor løbeflade
 • App-integreation

ProForm Power 995i – Bedste løbebånd til prisen

Kettler Alpha Run 200 Løbebånd

 

I modsætning til andre løbebånd i dyre rækkevidder, har Proform ikke gjort meget for at forbedre kvaliteten med Power 995i. Når vi sammenligner dette løbebånd med andre i denne prisklasse, finder vi, at kvaliteten og holdbarheden falder under gennemsnittet. Så Power 995i tilbyder ikke kun færre funktioner og værdi, men den vil sandsynligvis også bryde sammen hurtigere end andre dyre løbebånd på markedet. Hvis du absolut er nødt til at købe Power 995i, ville det være klogt at kun bruge den til tung gang.

Kort overblik

Det ser ud til, at Proform enten er blevet selvtilfredse, eller at de har sænket deres kvalitetsstandard. Da det sammenlignes med dagens marked, er Power 995i et løbebånd under gennemsnittet med kun få gode funktioner. Derfor tager vi Power 995i af sin piedestal for at give plads til løbebånd af bedre kvalitet.

Samlet kvalitet

Du starter nogensinde et løb med fuld spænding og forventning og så om nogle få måneder finde dig selv elendig og hårdt skuffet? Nå, Power 995i ligner det, da den var fantastisk, da den først kom ud, men har siden gjort lidt for at forbedre sig. De tilsyneladende komponenter af høj kvalitet har vist sig at være billige sammenlignet med andre løbebånd på nutidens marked. Selvom vi anbefaler Power 995i, er vi kede af at se det mægtige fald. Når vi sammenligner Power 995i med de andre løbebånd, ser vi, at den falder kort i næsten alle kategorier. Ligesom de andre løbebånd leveres Power 995i med standard 12 procent hældningskapacitet og 12 km/h hastighed. Tilsvarende har Power 995i standard gangområde 20 til 60 tommer og foldbarhed. Men hvad angår garantien og byggeriet, falder Power 995i under standarden. Der er virksomheder i denne prisklasse, der tilbyder tre års garantier (og Proform er en af ​​dem!), Men af ​​en eller anden grund har Proform kun givet Power 995i et års garanti på dele.

Vi har set bedre garantier på modeller i området. Derudover er Power 995i’s så under gennemsnittet, at vi ikke engang er sikre på, om den vil være i stand til at modstå langvarig brug fra en jogger. Hvis du bruger mange penge på et løbebånd, bør du fuldt ud forvente at kunne i det mindste løbe på det. De få gode ting, vi kan sige om Power 995i, er, at den har lidt mere elektronisk-baserede funktioner. Det gennemsnitlige antal træningsprogrammer for denne prisklasse er 26, mens Power 995i tilbyder tredive indbyggede træningsprogrammer. Proform har også inkluderet et års gratis iFit-medlemskab. Husk dog, at iFit-medlemskabet skal tages med et saltkorn. Sikker på, det er en merværdi, men den eneste grund til, at det tilføjer værdi, er fordi det er så dyrt. Og de omkostninger vil falde på dig, når året er op, hvis du vælger at beholde medlemskabet. Hvis du ikke holder medlemskabet, falder din Power 995i endnu længere under gennemsnittet. Vi kan godt lide konsollen på Power 995i, men denne funktion skal også tages med et saltkorn. Selvom Power 995i har en attraktiv konsol, har den ikke en HD-berøringsskærm, som andre løbebånd med samme pris har. Alt i alt er selv Power 995is gode kvaliteter en påmindelse om dens middelmådighed.

Fordele:

 • Mange programmer

Ulemper:

 • Middelmådig kvalitet
 • Ingen skærm

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

NordicTrack T 8.5 S løbebånd

Hvis du vil vælge et løbebånd af kommerciel kvalitet, der er et godt valg for begyndere op til mere avancerede løbere, kan NordicTrack T8.5S være valget for dig. Dette løbebånd er fantastisk, da det har foldekapacitet, så det er fremragende til dem, der ønsker at spare plads i et lille boligdesign.

Dette løbebånd giver god vejledning, når du vælger din træning, og så skal den være i stand til at hjælpe dig med at vælge et program, du ikke kun nyder, men holder fast i med tiden.

Vores vurdering

NordicTrack T8.5S er et løbebånd i kommercielt kvalitet, der ikke får dig til at bryde banken, men alligevel har den stadig en række fantastiske muligheder for dem, der ønsker at komme i form i deres eget hjem. NordicTrack har gjort det nemt for folk at følge et træningsprogram, uden nogensinde at skulle investere i en personlig træner, takket være deres iFit-applikation.

Denne app, som du får gratis i et års periode med køb af dit løbebånd, giver dig over 16.000 forskellige træningsprogrammer, tilbyder live coaching til dem, der har brug for lidt hjælp og vejledning, og er et ideelt valg til dem, der håber på at maksimere deres konsistens. Med hjælp til ernæring og livsstilssiden, er iFit virkelig som din helt egen personlige træner.

Bemærk, at denne applikation dog koster $ 39 om måneden, efter at din første års periode er opbrugt, så det er en omkostning, du bliver nødt til at bære. Når det er sagt, er det meget at have medtaget på løbebåndet det første år, du bruger det.

Størrelsesmæssigt er løbebåndet en ret god fodaftrykstørrelse og skal let passe i de fleste hjem. Det er ikke alt for stort, men når det er sagt, da det er et løbebånd i kommerciel stil, bliver den større end nogle af hjemme løbebåndene derude.

Den har gode hældnings- og hastighedsfunktioner, som måske ikke er de bedste derude, men for begyndere, der bare ønsker at begynde deres træningssessioner, vil det let få arbejdet gjort. Selv for mere avancerede løbere skal de ikke have noget problem med at komme i form på denne maskine.

Den største ulempe måske ved NordicTrack T8.5S er, at den ikke har den største af maksimal vægtkapacitet. Ved 300 kg vægt kan brugere, måske finde dette løbebånd ikke føles så stabil som andre på markedet, når de kører med højere hastigheder eller stigninger.

Hvis du er under 300 kg, har du sandsynligvis ikke noget problem ved, at bruge dette løbebånd, men hvis du vejer meget, kan du investere i en maskine på højere niveau med en højere vægtangivelse.

Konklussion

Hvis du ønsker at komme i form eller tage din fitness op på det næste niveau, skal du vide, at NordicTrack T8.5S er en fantastisk model at bruge og hjælper dig med at maksimere dit fitness potentiale. Med så mange gode træningsprogrammer at vælge imellem, vil du løbende udvikle dig og bør forblive ganske konsekvent, da kedsomhed ikke kommer med.

Hvis du ikke føler dig udfordret nok, skal du bare bruge på de mange forskellige iFit-programmer, der er tilgængelige på stedet. Du kan også folde dette løbebånd op til plads til også at udføre dine styrketræningsaktiviteter, hvilket giver dig det bedste fra begge verdener til din fitnessplan.

Fordele:

 • Mange programmer
 • Integreret app
 • Foldefunktion

Sole TT8 Løbebånd

Den nye Sole TT8 lette kommercielle løbebånd er en ikke-foldbar model, der sælges med garantier til hjemmetræningscentre og lette kommercielle indstillinger såsom træningscentre til kontorparker og hotellets fitnessrum.

Den har premium-komponenter til høj ydeevne, såsom et ekstra stort firelags spor, en næsten lydløs 4.0 CHP-motor og 3″ sporvalser, der understøtter lav vedligeholdelse.

Det er den eneste Sole løbebånd, der har et kraftfald ud over hældningen; rækkevidden er -6% til 15% og kan let justeres midt i træningen med styrbaserede kontroller.

Den nye TT8 løbebånd viser også Sole Fitness’s bedste dataskærm, en 10,1″ grafisk skærm og har en port og højttalere til en MP3-afspiller.

Træningsprogrammer

Sole TT8 Light Commercial har, som alle Sole løbebånd i år, en træningsmenu på 10 valgmuligheder.

Valgmulighederne inkluderer manuel tilstand, to pulsstyrede træningsprogrammer, to brugerdesignede programmer og fem klassiske løbebåndsprogrammer: Cardio, Fat Burn, Hill, Interval og Strength.

Sole TT8 Funktioner

TT8 viser træningsprogrammering på Soles bedste løbebåndsskærm, en 10,1″ grafisk skærm på en justerbar vinkelkonsol. Derudover kan den nye TT8 bruge Bluetooth til at forbinde en mobilenhed, der kører Sole Fitness-appen. Dette lader løbebåndet bruges med ubegrænset brugerprofil og lader hver bruger gemme træningshistorik og dele fitnessdata trådløst. Sole Fitness-appen kan synkroniseres med iHealth, MyFitnessPal og andre mobile apps til styring af fitness.

TT8 har en 22″ x 60″ løbebane, den største fra Sole Fitness og de fleste andre løbebåndsmærker. Den har fire lag til jævn drift med lav vedligeholdelse, og den bevæger sig over kommercielle 3-tommer ruller for at minimere støj og slid.

For at muliggøre skråningstræning og simulering af udendørs ruter, har sporet et effektrampeområde på -6% til 15%. Hældning/tilbagegangskontrol er indbygget i styret, hvilket gør det praktisk at ændre hældningsniveauet under en træning.

TT8 Light Commercial understøtter behagelig kørsel med sit CushionFlex Whisper Deck. Dette kommercielle dæmpningssystem hjælper med at gøre løb på en løbebånd op til 40% blidere på samlinger sammenlignet med at køre på fortov. Whisper Deck hjælper også med at dæmpe lyden af ​​hvert trin til mere støjsvage træning.

Professionelle kan overvåge puls med berøringssensorer på styret eller en trådløs brystbælte (sælges separat).

Ekstraudstyr på den nye Sole TT8 er køleventilatorer, to vandflaskeholdere, en opbevaringsbakke, en integreret tabletholder, Bluetooth-lydhøjttalere og en USB-opladningsport.

Fordele:

 • Stor LCD-skærm
 • Mange træningsprogrammer
 • Meget tilbehør

Spirit Fitness CT850 løbebånd

Spirit CT 850 ser ud til at have kvalitet alle de rigtige steder, men der er stadig nogle funktioner, der lader mere tilbage at ønske.

Samlet kvalitet

Spirit CT 850 er bygget med flot kvalitets basismaterialer. Den har en vekselstrømsmotor i modsætning til sin lillebror, CT 800s jævnstrømsmotor. En vekselstrømsmotor er en meget mere effektiv motor og har meget færre problemer i det lange løb generelt set. Løbedækket og løbebåndet er begge godt konstrueret og er retfærdiggjort som kommercielle, når de kombineres med den løbende overflade i kommerciel størrelse. Når du begynder at køre nord for basen, er der et problem. Selvom det nye udseende af CT 850’s konsol er bedre end gamle lillebror, ser den stadig lidt billig ud. Vi kan ikke lide pulsgreb eller plastikets billige udseende. Vi har set en rimelig andel af plastikpulsgreb, og kopholdere bliver revnet eller sprængt hurtigt i en let kommerciel indstilling. Med dette i tankerne er vi til din boligapplikation sikre på, at du ikke skal have et problem med dette aspekt.

Konklusion

Selvom CT850 er begrænset med hensyn til hastighedsområde og programvalg, er vi imponeret over de højkvalitetsdele, Spirit byggede CT 850 med. Hvis du er bekymret for kvalitetsopbygning og ikke så meget om teknologimuligheder, kan dette være dit næste køb af løbebånd.

Fordele:

 • Mange træningsprogrammer
 • Motorkraft

Løpebånd RoadRun-i, DKN

 

DKN RoadRunner er bestemt et betydeligt løbebånd, der bringer følelsen af ​​en træningsmaskine til hjemmet. Dette er en no nonsense løbebånd med en førsteklasses fornemmelse.

Første antydning til motorens kraft i denne løbebånd kommer, når du trykker på startknappen for første gnage. Bæltet begynder at bevæge sig meget langsomt, og den 2,5 HK kontinuerlige driftsmotor er næsten lydløs!

RoadRunner er udstyret med et 3,3 mm ortopædisk løbebånd og har et særligt responsivt dæk. Kombinationen af ​​bælte, dæk og elastomer dæmpning, giver en helt fantastisk løbeoverflade – pænt polstret til at passe på leddene uden at føle sig grødet.

Løbebåndet har en tophastighed på 20 km/t (ca. 12,5 km/t) og tilbyder 15 niveauer af drevet hældning. Løbedækket er pænt og stort, og selve maskinen vejer over 105 kg, den føles solid og robust, når den bruges. Ved nærmere gennemgang af detaljerne på løbebåndet er det klart, at DKN har valgt komponenter af høj kvalitet med dette løbebånd. Rullerne er pæne og store, styret har en dejlig gummifølelse, der er skridsikre strimler på sideskinnerne, og listen fortsætter bare!

Konsollen på løbebåndet er stor og meget tydeligt organiseret. Der er et stort, letlæseligt LCD-display i midten, der er opdelt i segmenter. Mindre segmenter langs venstre og nederste del af skærmen giver standardoplysninger såsom hastighed, hældning, træningsvarighed, forbrugte kalorier og puls, mens der er et anstændigt segment øverst til højre, der viser et kvarter (400 m) spor, når den bruges til at rulle instruktionerne til brugeren. Med hensyn til styring af hastighed og hældning, er der one-touch-taster på konsollen som knapper på styret.

Computeren giver to brugere mulighed for at gemme deres detaljer (alder, vægt, højde, køn), og denne information bruges til at forbedre nøjagtigheden af ​​det anslåede kalorieindtag under træningssessionen.

Heldige ejere af en RoadRunner løbebånd vil bestemt ikke kede sig som et resultat af manglende programvariation. Ud over det standard manuelle program er der 24 forudindstillede programmer, der styrer både løbebåndets hastighed og hældning. For hvert af disse forudindstillede programmer, kan brugeren indstille varigheden af ​​programmet, så det passer med deres træningsplan. Derudover er der to brugerdefinerede programmer og et pulsstyret program.

Pulsstyringsprogrammet kræver brug af et Polar-kompatibelt brystbælte og fører brugeren gennem en indledende opvarmning, og varierer derefter løbebåndets hastighed og hældning hvert 10-15 sekund baseret på brugerens puls, for at hjælpe brugeren at holde sig tæt på den målte puls, der blev indtastet i starten af ​​programmet. Vi er store fans af HRC-programmer, da de hjælper meget med målspecifik træning.

Højttalerne er også ret anstændige til et løbebånd, og løbebåndet foldes til en overraskende kompakt størrelse. Som forventet har foldemekanismen et hydraulisk blødt fald.

Fordele:

 • Mange programmer
 • Foldefunktion
 • LCD-display

Spirit Fitness CT850 løbebånd

Spirit’s CT850 er et løbebånd af kommercielt kvalitet, der er virkelig ikke noget at komme omkring. Ikke at det er noget at skamme sig over, faktisk tværtimod – kommercielle løbebånd er større, stærkere og mere behagelige at bruge.

Med andre ord er de, hvad vi alle vil have i vores hjemmetræningscentre.

Men problemet for de fleste af os er, at disse løbebånd af kommercielt kvalitet er prissat langt uden for grænserne for, hvad vores budgetter tillader.

Dette løbebånd kommer ikke kun med alle de specifikationer, du forventer af en kommerciel model, som den kraftfulde vekselstrømsmotor, det store løbende dæk og det tunge alt, men det koster også omkring halvdelen af ​​det, du forventer, at det skal, men den er stadig dyr sammenlignet med andre modeller.

Resultatet er et kommercielt løbebånd, der er meget mere tilgængelig for de fleste af os.

Når det er sagt, er CT850 stadig langt fra billig, så du skal virkelig lave dit hjemmearbejde, før du beslutter dig for at foretage en investering af denne størrelse.

Heldigvis har vi fået dig dækket.

I denne anmeldelse tager jeg dig med på en tæt og personlig rundvisning i alt, hvad Spirit CT850 har at tilbyde. Efter læsning skal du vide, om dette løbebånd er den rigtige pasform til dit hjemmegymnastik.

Spirit Fitness har opnået et fremragende ry, for at tilbyde nogle af de bedste fitness- og kommercielle fitnessmaskiner rundt omkring. Deres produkter er velbyggede, nemme at bruge og understøttet af fantastiske garantier.

Solidt mærke

Dette mærke har et imponerende sortiment af cardio-udstyr at vælge imellem – løbebånd,, cykler, roere – du ved, alt det du forventer at se.

Men de har også et par maskiner, som de fleste mærker ikke tilbyder, som trappebestigere, en HIIT-træner og endda en liggende stepper (den fantastiske CRS800S).

CT850 er en af deres højeste løbebånd, med kun deres CT900 med mere imponerende specifikationer.

Som jeg nævnte tidligere, er CT850 opført som et kommercielt løbebånd, men den leveres også med en boliggaranti. Og med en salgspris på den hæje skala, koster den mere end en boligmodel.

Løbefladen

Løbefladen er altid den første del, jeg ser på, når jeg overvejer en ny løbebånd. Denne enkle måling fortæller dig meget om maskinen – og vigtigst af alt, om den er behagelig at bruge eller ej.

Bare for at sikre, at vi alle er på samme side her, refererer en løbebånds løbeflade til, hvor stor den anvendelige overflade på bæltet er.

Med andre ord, hvor meget plads du har under din træning.

Når det kommer til løbeoverfladen, er større altid bedre, uanset hvor høj eller kort du måske er.

Når alt kommer til alt har jeg aldrig hørt nogen klage over, at et løbebånd er “for rummeligt”.

Det er sandt, kortere brugere kan være komfortable på mindre løbebånd, men kvalitets løbebånd kommer ofte med en løbende overflade på mindst 20″ x 60″, fordi denne størrelse kan rumme de fleste uden problemer.

CT850 ticker let denne boks med en løbe overflade på 22″ x 60″.

De ekstra par centimeter i bredden, giver dig masser af vridningsrum til at svaje side om side under dine træningsprogrammer, noget jeg ofte gør.

Så du behøver ikke bekymre dig om at træde i bæltet her (medmindre du måske beslutter dig for at løbe efter et par for mange alkoholholdige drikkevarer, uden at dømme her).

Størrelsen på løbefladen på dette løbebånd er stor, men selve rammen er også ganske imponerende.

CT850 leveres med en tung, dobbelt pulverlakeret ramme, der har en maksimal vægtkapacitet på 200 kg. Jeg kan godt lide at se på vægtgrænsen som en indikator for, hvor godt bygget et løbebånd er, og ved 200 kg vil jeg sige, at denne er bygget som en ordsprogende tank.

Apropos tung, jeg kan godt lide at se på et løbebånds samlede vægt som en anden indikator for, hvor stabil den vil være – igen, tungere er bedre.

Dette løbebånd vejer 177 kg fuldt samlet, hvilket er omtrent lige så tungt som de kommer (bare husk dette, når det er tid til at flytte denne ting).

Samlet set scorer Spirit’s CT850 meget højt i løbeflade-afdelingen. Dette løbebånd er stort og tungt, hvilket giver en meget robust base til din træning.

Fordele:

 • Stor løbeflade
 • Stærk motor

Ulemper:

 • Dyr sammenlignet med andre modeller