Har du fået en parkeringsbøde for meget? Fordi du glemmer at sætte din parkeringsskive, når du parkerer? Så kan du meget nemt spare en del penge ved at købe en god elektronisk p-skive, som indstiller tiden af sig selv. Det er dyrt at få en parkeringsbøde, og får du det ofte, vil en elektronisk p-skive tjene sig selv hjem inden for ganske kort tid.

Inden for de seneste år er der kommet mange elektroniske p-skiver til, som har sparet bilister for et væld af bøder. Kunne du også godt tænke dig det, er du havnet det rette sted. For her på siden har vi lavet en elektronisk p skive test med det formål at finde en elektronisk p skive bedst i test. Med det sagt behøver det ikke nødvendigvis være den bedste i test, der passer bedst til dig og dine behov. Men du kan i hvert fald benytte dig af testen til at finde ud af, hvilke elektroniske p skiver, der er de bedste og derudfra vælge det, du har det bedst med.

Der findes mange forskellige slags på markedet, som alle har det tilfælles, at de hjælper dig og andre bilister med at undgå parkeringsbøder. Du skal blot huske at tjekke, om batterierne virker, og om tiden er sat rigtigt, når der er skifte til sommer- og vintertid. Det er meget simpelt og enkelt.

Park Solar elektronisk P-skive test med solceller

Park Solar – Parkeringsur

Skarpt efterfulgt af Park N Go kommer Park Solar, som med deres teknologi og design er en p-skive, der ikke er til at komme udenom i vores elektronisk p-skive test. Det smarte ved den er, at den ikke kun registrerer parkeringstidspunktet, men også drives ved hjælp af integreret solcelleteknologi. Du kan derfor i princippet bruge den uden batterier. Det er dog bedst at bruge batterier, hvis du gerne vil undgå, at den går ud, og du dermed får en bøde.

Men, samtidig undgår du naturligvis også, at du ikke kommer tilbage til en parkeringsskive, der er gået død for batterier, da solcelleteknologien kan tage over. Dermed er der ingen grund til bekymring overhovedet, når først du har parkeret bilen.

Kan indstilles manuelt

Har du brug for det, kan du også indstille p-skiven manuelt. Dette er smart, hvis du har brug for den i forbindelse med udlandskørsel og derfor skal ændre den til en anden tidszone, eller fordi du har skiftet batterier og derfor skal indstille den på ny.

Men, når først parkeringsskiven er indstillet, skal du ikke være bange for, at du er nødt til at gå tilbage til bilen, fordi du har glemt at stille p-skiven. Det gør den helt af sig selv, ligesom den også fremskriver frem til nærmeste kvarter.

ParkOne 2 elektronisk p skive test

ParkOne 2 parkeringsskive

ParkOne er måske nok en af de mest populære modeller, der er på markedet lige nu. Derfor er den heller ikke til at undgå i vores p skive test. Vi kan godt forstå, hvorfor den er så populær, da den vitterligt har alle de bekvemmeligheder, som man forventer af en elektronisk p-skive. Det vil sige, at den selv indstiller tid for dig, når du har parkeret din bil, hvilket er lige med færre parkeringsbøder.

Vi kan ret godt lide ParkOne, da den er meget nem at montere i forruden, ligesom det at indstille uret er nemt og ligetil. Det tager ikke mange minutter, fra man pakker den ud, til den er monteret og klar til at hjælpe dig med at undgå p-bøder. Det er desuden en p-skive, der er godkendt af Færdselsstyrelsen.

Virker altid

Der er ikke en finger at sætte på teknologien i denne p-skive, da den på mindre end 20 sekunder har indstillet tiden, efter du har parkeret. Du kan derfor knapt nok nå ud af bilen, inden den har indstillet tiden – du kan derfor helt trygt holde parkeret, også selvom du skulle gå hen og glemme at tjekke den.

Rent prismæssigt er den meget ligetil, hvilket også er en af de helt store årsager til, hvorfor p-skiven er så populær blandt danske bilister. Vi kan derfor på alle punkter anbefale denne elektroniske p-skive, hvis du står og mangler.

Park Deluxe elektronisk p skive test

Park Deluxe elektronisk p-skive

Park Deluxe beviser, at det ikke kun er de dyre modeller, der leverer. For selvom denne er en noget billigere model, har den stadig et eksklusivt udtryk og fungerer upåklageligt. Den fortjener derfor om noget en plads i vores elektroniske p-skive tekst.

Parkeringsskiven er udviklet af Samatech ApS i samarbejde med danske designere og ingeniører, hvilket er tydeligt, da der ikke er en finger at sætte på selve teknologien eller designet. Der er både spændende funktionaliteter og lækre, æstetiske kvaliteter, som man ellers ikke normalt får i denne billige kategori.

Batterilevetid på 5 år

Takket være det gennemtænkte design, indstiller parkeringsskiven selv parkeringstiden, ligesom den også selv opdaterer i forbindelse med sommertid og vintertid. Vil du dog hellere selv indstille tiden, kan du også dette. Parkeringsskiven er batteridrevet og den forventede batterilevetid er fem år. Du skal derfor ikke være nervøs for, om du kommer tilbage til en parkeringsskive, der er løbet tør for strøm.

Designet på parkeringsskiven er tidløst og klassisk og er attraktiv for enhver, der godt kan lide et flot stykke design, der ovenikøbet er dansk. Modellen er derfor ideel både som gave og til dig selv, hvis du gerne vil have, at designet stemmer overens med bilens udtryk.

ParkOne Exclusive elektronisk p-skive test

ParkOne Exclusive p-skive

Vi har allerede nævnt ParkOne i denne test, men vi gør det igen, da denne er et rigtig godt valg til dem, som også gerne vil have lidt ekstra på designet og looket. Derudover er det naturligvis også en god parkeringsskive, hvilket er bevist ved, at den er testvinder hos Familie Journalen, Bilekspressen og Ekstra Bladet. Der er derfor ingen tvivl om, at den virkelig leverer og er en parkeringsskive, der ikke er til at komme udenom.

Stilrent design

ParkOne Exclusive kan meget det samme som andre elektroniske p-skiver her i testen, men den skiller sig ud ved sit stilrene design, der er i sort akryl og helt spejlblankt med børstet aluminum og indgraverede tal. Er du derfor på udkig efter en p-skive, som ser pæn ud i bilen og virker efter hensigten, er denne et rigtig godt bud.

ParkMini elektronisk P-skive test

Park Mini p-skive

En meget anderledes model i testen er verdens mindste elektroniske parkeringsskive. Den skal selvfølgelig med i testen, da den er oplagt for de bilister, der bare gerne vil have en elektronisk p-skive, der kan vise tiden og intet andet. For det er netop, hvad ParkMini er.

Det fantastiske ved den er, at den grundet størrelsen ikke fylder meget i forruden og derfor ikke er til gene for udsynet. Den vejer heller ikke særlig meget og er ganske billig i indkøb, fordi den er så nem og ligetil funktionsmæssigt. Men selvom den er lille og billig, stiller den stadig helt selv tiden, så du ikke skal være bekymret over, om du vender tilbage til en parkeringsbøde.

Når du køber den, støtter du også dansk design, da den er udviklet her i Danmark. Derfor kan den også klare ekstreme temperaturer, når det kommer til kulde og varme. Når skiven skal indstilles, kan man gøre det ved brug af den medfølgende manual. Heri er der også en renseserviet, som du kan bruge af og til, når den er blevet støvet. Det sikrer, at parkeringsvagten kan læse tallene.

Elektronisk P-skive Jacob Jensen

jacob jensen p-skive

Den elektroniske p-skive fra Jacob Jensen er dansk design, når det er bedst. Det er en meget æstetisk flot p-skive, som kommer med et stort og letlæseligt display. Den er desuden nem at sætte op i bilens forrude og registrerer automatisk, når du parkerer bilen. Ønsker du at indstille den manuelt, kan du gøre det ved hjælp af knapperne under frontdækslet.

Parkeringsskiven blinker desuden blåt, når tiden for parkering er indstillet, ligesom den lyser råd, når skiven begynder at mangle batteri. Du kan altid være sikker på, at p-skiven virker, som den skal, da den har patenteret teknologi. Sommer- og vintertid er heller ikke noget problem, hvorfor det ikke kunne være nemmere at holde parkeret.

Batteritiden er cirka 1-2 år. Den er derfor meget nem og billig i drift.

Park N Go elektronisk p-skive test (bedst i test)

Park N Go ECO parkeringsskive PNG281

Hvis du gerne vil, at det skal være slut med parkeringsbøder, fordi du ikke får stillet parkeringsskiven, så er denne elektroniske p-skive lige noget for dig. For med den kan du nemlig være helt sikker på, at du ikke får en bøde igen – i hvert fald ikke på grund af, at du har glemt at indstille tiden.

For med den populære Park N Go er det slut med at gøre sig bekymringer om, hvorvidt man har husket at stille p-skiven. Den har nemlig G-sensor og vibrationsteknologi som gør, at den altid ved, hvornår uret skal stoppes. Du kan derfor blot parkere bilen og så sætter p-skiven sig helt automatisk.

Med solcelleteknologi

Hvad der er endnu mere smart ved denne elektroniske p-skive er, at den er med integreret solcelleteknologi. Det får den derfor til at virke, når der er tilstrækkeligt med lyspåvirkning. Når det er mørkt, tager batterierne over. Der er derfor mulighed for at spare mange penge på batterier, da den i dagtimerne gør brug af solcellerne.

Det er bare at placere den i forruden, indstille uret og så er den klar til at spare dig for mange parkeringsbøder. Du kan faktisk også hente en gratis app til din smartphone, som kan fortælle dig, hvornår din parkeringstid udløber – så undgår du også at få en bøde for det.

Har du brug for det, kan du også indstille skiven helt manuelt. Overordnet set bliver det med denne elektroniske p-skive bedst i test ikke nemmere at slippe for en p-bøde. Vi er vilde med den, og det er vi også sikre på, at du bliver.

Hvordan virker en elektronisk p-skive?

Hvis du ikke gider, at dine hårdt optjente penge skal gå til parkeringsbøder, skal du have dig en elektronisk p-skive med det samme. For den er ganske enkelt med til at reducere risikoen for en p-bøde. Er du smart, sørger du også for at købe en p-skive, der helt selv kan indstille efter sommer- og vintertid samt giver besked, når det er tid til at skifte batteriet. For så er det virkelig ingen sag at holde parkeret mere.

Når du har aktiveret din parkeringsskive og også monteret den i din bil, registrerer den helt selv, hvornår bilen kører, og hvornår den holder parkeret. Det er smart, da den dermed indstiller tiden efter, hvornår du slukker for bilen. Det er nemt for parkeringsvagter at aflæse p-skiven udefra, da de altid har et letlæseligt og synligt LCD-display.

Har du brug for at indstille den manuelt, kan du som oftest gøre det gennem knapper, der er skjult under frontdækslet eller placeret på siden af uret.

Men overordnet set er en elektronisk p-skive blot et ur, der helt automatisk kan indstille sig efter, hvornår du holder parkeret. Det kan spare dig for mange penge over tid og giver dig mere ro i kroppen, når du skal ud at handle eller på tur i storbyen.

Hvordan sætter man en elektronisk p-skive op?

Når du bruger en elektronisk p-skive, skal den være indstillet til at vise den tid, hvor du parkerede bilen. Du kan også indstille den til at vise tiden til slutningen af det kvarter, hvor du startede parkeringen. Men, du skal ikke være nervøs omkring dette, da det sker helt automatisk, hvis du har sat den rigtigt op og bruger batterier, der virker.

Mange elektroniske p-skiver kan sættes fast til vinduet med nogle gummidutter, som har lim på overfladen. For at sætte den korrekt, skal den være placeret i højre hjørne af forruden i en højde, hvor parkeringsvagten nemt kan se den. Sæt den dog ikke så højt, at den generer dit udsyn.

Skal man have en parkeringsskive i bilen?

Kort og godt, så er svaret ja. For når du parkerer på en parkeringsplads med begrænset parkering, f.eks. i forbindelse med et supermarked, en biograf eller en gågade, er det et krav, at du skal have en godkendt parkeringsskive monteret i forruden. Om der er begrænset parkering, kan du se på skiltene, hvor der med al sandsynlighed vil stå ”P-skive påbudt”. Selvom du måske ikke synes, du parkerer andre steder end på arbejdet eller derhjemme særligt ofte, er det nu og engang en god ide med en parkeringsskive, da du ellers hurtigt risikerer et væld af parkeringsbøder.

Parkerer du omvendt i områder, hvor det er nødvendigt at købe en parkeringsbillet, er det lige meget, om der er en parkeringsskive i din bil. For får du en bøde, får du det enten fordi, du ikke holder korrekt, eller fordi du ikke har købt en p-billet.

Der er dog ingen grund til at spare på en parkeringsskive, da du sparer dig selv for bekymringer og ikke mindst for unødige udgifter.

Er det bedst med en elektronisk p skive med solceller?

Som du kan se i vores elektronisk p-skive test, er det muligt at få modeller både med og uden solceller i forskellige prisklasser. Hvad du synes, der er bedst, kommer helt an på, hvad du har af behov. For er du ofte ude at parkere på offentlige og private steder, hvor det er nødvendigt med tidsindstilling, er det måske en meget god ide at købe en p-skive med solceller, da de kan sørge for, at den aldrig går ud – i hvert fald hvis du holder på p-pladser uden overdækning.

Parkeringsskiverne med solceller er som regel noget dyrere end dem uden, da det kræver lidt ekstra teknologi. Til gengæld er det penge, der er godt givet ud, da batterierne i princippet kan holde i helt op til 10 år takket være solcellerne og deres egenskaber.

Det er også derfor, at vores elektroniske p-skive bedst i test er en model med solceller – simpelthen fordi det er så smart og giver bilister en ekstra sikkerhed og tryghed, når de parkerer. Har du derfor budgettet til en med solceller, kan vi varmt anbefale dig at vælge sådan en, da det sparer dig for bøvl med batterier i tide og utide og altid holder din parkeringsskive i gang.

Er en billig elektronisk p skive også god?

Når det kommer til en elektronisk p-skive, skal du selvfølgelig ikke kun se på prisen. De dyre kan selvfølgelig noget mere og giver måske også noget mere tryghed, fordi de ofte er med solceller eller anden intelligent teknologi, men det betyder ikke, at de billige modeller ikke er gode.

Har du derfor kun budget til en af de billige elektroniske p-skiver i vores test, er du stadig dækket rigtig godt ind, når du parkerer. De mister ikke så let batteri og giver altid besked, når det er ved at være på tide. En billigere p-skive uden noget designnavn giver desuden heller ikke langfingrede sjæle lyst til at bryde ind, hvilket godt kan være tilfældet, hvis der sidder en parkeringsskive fra et kendt og godt designbrand. Der er derfor ingen grund til, at du holder igen, da du stadig får det, du har brug for med en billig elektronisk p-skive: nemlig tidsindstilling, når du holder parkeret – og det er vel i bund og grund det, den bare skal kunne.

Er det muligt at finde et godt elektronisk p skive tilbud?

Ja, selvfølgelig er det det! Elektroniske p-skiver er ofte på tilbud, hvilket også gælder hos de forhandlere, vi har valgt at linke til. Vi har derfor gjort vores til, at du ikke går glip af et godt tilbud, selvom det naturligvis ikke er det, der skal afgøre dit endelige valg.

Når det så er sagt, er elektroniske p-skiver generelt meget fornuftige prismæssigt, ligesom de ikke tømmer pengepungen selv ved avanceret teknologi. Det er jo blot en lille skive, der sættes i forruden af bilen, og som parkeringsvagten skal kunne aflæse, når vedkommende kommer forbi for at tjekke, om du overholder betingelserne for parkeringen.

Vil du dog helst gerne købe en parkeringsskive på tilbud, kan du med fordel gemme testen her og vende tilbage flere gange i løbet af måneden for at se, om den du har kig på, er kommet på tilbud. Det burde der være rigtig gode chancer for. Ellers er det bare at huske på, at den altså sparer dig for de parkeringsbøder, du måske har fået førhen!

Køb en elektronisk p-skive og undgå parkeringsbøder

Er du mere end klar på at undgå parkeringsbøder? Så klik dig igennem de elektroniske p-skiver i vores test og se, om ikke du kan finde en, der er din favorit. Vi er ikke i tvivl om vores favorit, men det betyder ikke, at det er den, der er bedst for dig. Klik dig derfor gerne videre til den respektive forhandler og se, om ikke du kan finde yderligere specifikationer og blive klogere på, hvilken der er den helt rette. Ved at læse lidt mere om de enkelte modeller, bliver du i højere grad i stand til at træffe det helt rette valg.

Det er heldigvis begrænset, hvor meget en elektronisk p-skive koster i dag, da der er så mange om buddet. Det gavner selvfølgelig dig som forbruger og bilist, da du kan få en ret god og holdbar model til næsten ingen penge.

Du kan trygt købe en elektronisk p-skive gennem testen her, da vi udelukkende har linket til troværdige og i forvejen anerkendte forhandlere. Det gælder blandt andet Elgiganten og Coop, som altid har et godt udvalg, skarpe priser, en god service og hurtig levering. Har du spørgsmål til den enkelte model, kan du altid henvende dig direkte til deres kundeservice. Så er vi sikre på, at de gør alt for at hjælpe dig med at besvare dit spørgsmål samt gøre det, der skal til for, at du føler dig tryg ved det respektive køb.

Vi håber, at vores test har ledt dig nærmere hen på, hvilken parkeringsskive du gerne vil have. Husk også, at du kan tjekke vores test af helårsdæk, hvis også du mangler dette til din bil, nu hvor du er i gang.