Knivblok Test 2024 → Se De 5 Bedste Knivblokke

Knivblok

Hvis du har investeret i et sæt gode knive, er det drønhamrende vigtigt, at du sørger for at opbevare dem ordentligt. Det vil sige, at de ikke bare skal ned og ligge i en skuffe. I stedet skal du finde en knivblok, der er lavet til at opbevare dem på en måde, der sikrer mindre slitage og øget sikkerhed.

For at hjælpe dig lidt på vej, har vi her i artiklen fundet de 5 bedste knivblokke, som du kan købe lige nu. De er hver især den bedste knivblok i deres kategori. Det betyder, at du forhåbentligt kan finde den helt rette knivblok relativt nemt, når du læser nedenstående liste.

På den anden side af listen kan du se frem til lidt information om, hvordan vi er kommet frem til, at det lige netop er disse 5 knivblokke, der er bedst. Det vil også være der, at du kan læse mere om, hvordan du sparer penge på køb af en knivblok.

Der er altså lagt op til masser af god viden, så derfor vil vi heller ikke holde på dig længere. Se at komme i gang med at blive klogere på, hvilken knivblok, der er den bedste for dig.

Q-knives Knivholder i Akacietræ – Bedste knivblok

Knivholder i Bæredygtigt Akacietræ

Den første og bedste knivblok på listen er denne knivholder fra Q-Knives. Den er udført i bæredygtigt akacietræ, hvilket ikke bare er godt for miljøet, men også for dine knive. Du kan nemlig være sikker på, at der ikke er farlige stoffer eller andet i træet, som kan sætte sig på knivene og dermed også i maden.

Materialebruget er blot en af årsagerne til, at knivblokken her løber afsted med titlen som den bedste knivblok. Det skyldes også, at den har et enkelt og stilrent design, der passer ind i de fleste køkkener med sin varme glød og eksklusivitet.

Indbyggede magneter og plads til 6 knive

Denne bedste knivblok fra Q-knives har magneter indbygget i træet. De er skjult for det blotte øje, men det betyder, at du kan hænge dine knive på blokken uden problemer. Apropos knive, så er der umiddelbart plads til 6 af dem her, men det afhænger naturligvis af bredden på dem.

Du kan eventuelt selv finde målebåndet eller tommestokken frem, for at sikre dig, at dit knivsæt kan være der. Til information er målene på denne bedste knivblok 275 millimeter x 210 millimeter x 100 millimeter. Det er de to første tal, som du skal være interesseret i, da de vedrører bredden og højden.

Eva Solo Knivblok Sort – Bedste knivblok i sort

Eva Solo KNIVBLOK SORT

Er du på udkig efter den bedste knivblok i sort, så er der ingen tvivl om, at du skal kigge lidt nærmere på modellen her fra Eva Solo. Det er en cylinderformet en af slagsen, hvori knivene stikkes ned. Det er således også en knivblok i den mere traditionelle ende af slagsen, i modsætning til ovenstående model fra Q-Knives, som ikke havde blok-udtrykket.

Denne Eva Solo knivblok er udført i lækkert bøgetræ, som også ses i toppen og bunden. På siderne er den dog lakeret sort, og er således en oplagt tilføjelse til mange af de danske hjem, der er indrettet på minimalistisk vis med en blanding af sorte og hvide elementer. Det synlige bøgetræ i toppen bidrager dog stadig med lidt varme og natur i køkkenet, og kan være et fantastisk diskret touch rent indretningsmæssigt også.

Funktionelt design

Cylinderformen sikrer, at der kan sættes knive i knivblokken hele vejen rundt – uden, at den behøver at fylde en masse. Helt konkret, er der plads til hele 8 knive. Således burde de fleste kunne få deres knivssæt flyttet fra skuffen og over i knivblokken fra Eva Solo her.

Hvad der er særligt interessant, og hvad der vidner om et funktionelt og gennemtænkt design er, at sprækkerne til knivene går hele vejen gennem knivblokken. Det vil sige, at der ikke samler sig eksempelvis brødkrummer i bunden af blokken, som på sigt kan mugne og skabe dårlig hygiejne.

I stedet er der hul hele vejen fra top til bund, og det sikrer altså et godt flow af støv, skidt og hvad der ellers måtte sætte sig. Samtidig betyder det også, at du ikke er begrænset i forhold til længden af de knive, der sættes i denne bedste knivblok i sort.

Anders-Furniture Knife Block – Bedste knivblok i træ

Andersen - Furniture KNIFE BLOCK - H24 X 8,5 X 22 CM

Selvom begge af de ovenstående knivblokke har været udført i træ, så er der ingen af dem, der gør det på samme måde som denne model fra Anders-Furniture. Det er nemlig en knivblok i egetræ, hvilket også forklarer prisen.

Udover at egetræ er en utrolig flot træsort, der virkelig skriger eksklusivitet, kvalitet og dansk design, så fungerer det også rigtig godt til en knivblok som denne. Eg er nemlig også en slidstærk træsort, der kan holde til det meste, og det er fint, fordi man kommer til at udsætte den for lidt af hvert, når knivene skal ind og ud ad blokken.

Flot design til dit køkken

Der er ingen tvivl om, at en af grundene til, at Anders-Furniture Knife Block får titlen som den bedste knivblok i træ er, at den er utrolig flot designet. Den kan i princippet stå om et stykke design på køkkenbordet, præcis som man kan have et designmøbel stående i stuen.

At den samtidig er funktionel og praktisk sikrer, at du her får en knivblok i træ, der giver det helt rigtige udtryk i køkkenet. Fordelen ved egetræ som sort er naturligvis også, at den er dejlig lys, hvilket passer rigtig godt ind i mange danske hjem.

Miyabi Toishi Pro – Bedste magnet knivblok

Miyabi Toishi Pro knivblok med magnet i bambus

Skal du have fingrene i den bedste magnet knivblok, så tag et kig på Miyabi Toishi Pro. Det er den første og eneste knivblok på listen her, der er udarbejdet i bambus, hvilket er et holdbart materiale. Det ser samtidig utrolig flot ud, og så trækker det naturligvis på den japanske kultur, som så mange af de bedste knive også gør.

Dette er en relativ stor knivblok, der kan rumme i hvert fald 6 knive og muligvis flere. Det gør den ved hjælp af den indbyggede magnetstrimmel, som i øvrigt også sørger for, at dine knive er frit til skue. Det har flere fordele, men den primære er, at du rent faktisk kan se, hvilken kniv det er du tager fat i.

Positive anmeldelser fra kunderne

Miyabi Toishi Pro er en knivblok med magnet, der sælges hos blandt andet KitchenOne. Det er en webshop, der er blandt de førende i Danmark, når det kommer til køkkenudstyr, og derfor også en webshop, som vi gerne anbefaler til vores læsere.

På produktsiden for lige netop denne knivblok, er der indløbet anmeldelser fra nogle af de kunder, der har købt den. De vurderer den i gennemsnit til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket må siges at være ganske pænt og en god indikator for, at det her faktisk er en god knivblok med magnet.

Zwilling Knivblok med skærper – Bedste knivblok med knive

Zwilling knivblok med skærper

Sidst på listen har vi den bedste knivblok med knive. Den kommer fra Zwilling, og her får du altså både et knivsæt og en knivblok med i købet. Det er et oplagt valg, hvis du står og skal anskaffe dig dine første køkkenknive, eller hvis det er blevet tid til at skifte de gamle ud.

Hvis vi kort skal starte med at tale om knivblokken, så er det en model med indbygget skærper. Det vil sige, at du ikke længere behøver at købe en separat knivskærper eller tage til den lokale slagter, for at få ham til at slibe knivene for dig.

Knivblokken, der er udarbejdet i asketræ, har nemlig indbyggede keramiske slibestænger. Det betyder kort sagt, at knivene slibes hver eneste gang, de tages ind og ud af knivblokken. Det er naturligvis ikke alverdens, men den konstante lette slibning sikrer, at du altid har de skarpeste knive, der aldrig når at blive sløve.

Medfølgende knive med gode anmeldelser

Det er ikke uden grund, at lige netop denne model kåres som den bedste knivblok med knive. For udover at være en god knivblok, så har den også en lang række medfølgende knive af god kvalitet. Her får du en urtekniv, en tomatkniv, en forskærerkniv, en kokkekniv, en brødkniv og sørme også en saks.

Knivene passer naturligvis perfekt til knivblokken, og så er de fremstillet af det bedste Friodur behandlede stål. Det er noget, der virker, for denne knivblok med knive er i gennemsnit blevet vurderet til 4,9 ud af 5 stjerner i skrivende stund på COOPs webshop.

Vurderingen baserer sig på 17 anmeldelser, hvoraf de 16 er 5-stjernede og den sidste er 4-stjernet. Det er sjældent, at man støder på så bred enighed om, hvor godt et produkt er. Men det er altså tilfældet ved denne Zwilling knivblok med skærper og medfølgende knive.

Sådan finder vi de bedste knivblokke

Det var vores liste over de bedste knivblokke. Vi håber naturligvis, at du har fundet en, som kunne passe til de behov, som du har. Hvis ikke, så kan vi kun anbefale, at du tager et kig på en af ovenstående webshops, de har nemlig alle et stort udvalg af knivblokke og med garanti også den rette til dig.

Lige om lidt står den på gode råd om at købe en knivblok på tilbud og andre måder, hvorpå du kan spare penge på dit køb. Først skal vi dog kort snakke om, hvordan vi har fundet de bedste knivblokke. Det er nemlig ikke os selv, der tester dem.

I stedet har vi baseret vores bedst i test liste på forbrugeranmeldelser, ekspertanmeldelser, tekniske specifikationer, priser og andre produktinformationer. Alt dette er data, som bliver indsamlet for en bred vifte af knivblokke og efterfølgende analyseret med henblik på at finde de, der klarer sig bedst indenfor de kategorier, som den ovenstående liste er opdelt i.

Køb en knivblok på tilbud

Der er rig mulighed for at købe en knivblok på tilbud, og det er bare med at gribe den. Det giver dig nemlig mulighed for at spare nogle penge, og hvem vil ikke det? Samtidig kan det være en ting, som mange har det lidt ambivalent med at bruge en masse penge på, for det er trods alt ”bare” en holder til knivene.

Det er dog en god investering, men vi er helt med på, at en knivblok på tilbud er langt bedre end en, der ikke er på tilbud. Derfor linker vi også ind til forhandlere i oversigten ovenfor, der som regel er gode til at sætte deres knivblokke på tilbud.

Det er derfor et oplagt sted at starte, hvis du gerne vil købe din nye blok til knive til en god pris.

Køb din knivblok online og spar penge

Apropos online forhandlere, så kan det være en rigtig gode idé at købe en knivblok online. Det er nemlig som regel gode muligheder for at spare penge, når man handler på internettet. Det ved du givetvis allerede godt fra andre brancher, men det er altså også tilfældet, når det kommer til køkkenudstyr.

Vi anbefaler derfor altid vores læsere, at de udnytter de lavere priser og bedre kundeforhold på internettet, når de skal købe knivblokke og andet køkkenudstyr. Det kan i langt de fleste tilfælde betale sig, og under alle omstændigheder er det den nemmeste løsning, og der hvor man i øvrigt har det største udvalg af knivblokke at vælge i mellem.

Knivblok bedst i test: Hvilken knivblok skal jeg vælge?

Det var alt, hvad vi havde at sige om knivblokke i denne omgang. Forhåbentligt er du blevet lidt klogere på, hvilken knivblok du skal vælge. For at opsummere vores forslag, kan du nedenfor se en kort oversigt over de bedste knivblokke fra listen øverst i artiklen:

  • Bedste knivblok: Q-Knives Knivholder i Akacietræ
  • Bedste knivblok i træ: Eva Solo Knivblok Sort
  • Bedste magnet knivblok: Anders-Furniture Knife Block
  • Bedste knivblok med knive: Miyabi Toishi Pro
  • Bedste knivblok i sort: Zwilling Knivblok med skærper

Har du brug for at få opsummeret, hvorfor det lige netop er disse knivblokke, der er bedst? Så scroll op til bedst i test listen, hvor vi gennemgår lige netop dette. Det er i øvrigt også her, at du kan klikke dig videre til webshops, der sælger de pågældende knivblokke.

God fornøjelse med jagten efter den rette holder til knive og tak fordi du læste med!