Knivsæt Test 2024 → Se De 10 Bedste Knivsæt

Knivsæt

BedstTest.dk Anbefaler

2024

bedsttest badge 5a
Dette knivsæt indeholder nemlig knive til en hver givende situation i køkkenet.
High quality carbon steel In 67 layers
Vandafvisende skæfte I pakkatræ
  
Knivsæt

Et godt knivsæt er guld værd og kan holde hele livet hvis ellers, at man passer godt på det. Samtidig er forskellen på knive i et almindeligt knivsæt og i det bedste knivsæt som nat og dag, og kan gøre meget for oplevelsen med at stå ved skærebrættet i køkkenet.

Hvis det lyder som noget, du godt kunne drømme om, så er du kommet til det helt rigtige sted. I denne artikel præsenterer vi dig nemlig for de bedste knivsæt, som du kan købe lige nu og her. Vi har helt konkret samlet 10 forskellige sæt, som hver har deres forcer. Det vil du hurtigt kunne læse dig til i løbet af gennemgangen nedenfor.

På anden side af vores bedst i test liste venter der gode råd og tips til køb af knvisæt. Her kan du blandt andet lære, hvordan du kan gøre købet lidt billigere, hvor du kan købe et knivsæt, og hvilke mærker, der er værd at holde øje med.

God fornøjelse!

Qknives The Complete Set – Original Series – Bedste knivsæt

Knivsæt The Complete Set Original Series

Først på listen over de knivsæt har vi The Complete Set i produktserien Original Series, som kommer fra danske Qknives, der holder til i Aalborg. Men selvom firmaet er dansk, så er knivene det ikke; de er nemlig lavet som japanske knive, og det er værd at bide mærke i.

Japanske knive har nemlig nogle helt særlige egenskaber, der gør dem til nogle af de mest holdbare i verden. Knivene i sættet her er da også udarbejdet i 67-lags carbonstål ved brug af Damaskus-metoden, og opnår hele 62 HRC på Rockwell-skalaen, hvilket er et udtryk for knivenes hårdhed og restistens. Samtidig bidrager materialerne og hårdheden til, at de japanske knive fra knivsættet her holder sig skarpe i meget længere tid end en traditionel europæisk kniv.

6 knive til ethvert formål i køkkenet

Med dette bedste knivsæt fra Qknives, får du i alt 6 knive. Tilsammen kan de løse et hvilket som helst behov, som måtte opstå i køkkenet, og du kommer derfor aldrig til at mangle noget. Der er tale om følgende knivtyper:

 • Kokkekniven, som er en alsidig kniv, der kan bruges til de fleste formål i køkkenet.
 • Brødkniven, som bruges til at skære brød eller andet med sprød skorpe (stegt flæskesteg, chokolade og lignende).
 • Urtekniven, som bruges til at skære grøntsager, frugter og naturligvis urter.
 • Utility kniven, som er en blanding mellem en urtekniv og en kokkekniv rent størrelses- og funktionsmæssigt.
 • Nakiri kniven, som bruges til at skære grøntsager med i Japan.
 • Santoku kniven, som bruges til at skære tynde skiver og små tern af grøntsager, fisk, kød og lignende.

Sørger du for at passe godt på disse knive, som i øvrigt er lavet med vandafvisende træ, har du et knivsæt, der holder de næste mange år, hvis ikke længere.

Laguiole by Hâws LG0004B – Bedste Laguiole knivsæt

Laguiole by Hâws knivsæt med knivblok

Er du på udkig efter det bedste Laguiole knivsæt, vil vi anbefale, at du går efter Laguiole by Hâws LG0004B. Det er et sæt med i alt fem forskellige knive, der dækker de fleste af de behov, som du nu engang måtte have til udvalget af knive i dit køkken:

 • Santokuk kniv
 • Kokkekniv
 • Udskæringskniv
 • Urtekniv
 • Brødkniv

Samtidig er knivene lavet til at holde længe og i øvrigt til at være en elegant tilføjelse til køkkenet. Dette hjælpes på vej af den medfølgende magnetiske knivblok. Med sit stilrene look er knivsættet og den medfølgende knivblok lige klar til at flytte ind i dit køkken.

Gode anmeldelser fra kunderne

Dette Laguiole knivsæt kan blandt andet købes hos COOP, hvor der i skrivende stund er 78 kunder, der har anmeldt det. De har i gennemsnit vurderet dette knivsæt til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket må siges at være meget pænt.

Der er en tydelig overvægt af 5-stjernede anmeldelser, og antallet af kunder, der har efterladt en vurdering på 3 stjerner eller derunder kan vitterligt tælles på en hånd. Det er nemlig 5 styk, som primært mener, at knivene er sløve. Det er dog værd at bemærke, at ingen af dem har valgt at benytte sig af deres fortrydelsesret på trods af tilbud fra COOP.

Victorinox Knivsæt med 4 knive – Bedste Victorinox knivsæt

Victorinox med kokkekniv, brødkniv, trancherkniv og urtekniv

Victorinox er et mærke, der er kendt for sin høje kvalitet, og det er blandt andet også dem, der står bag de originale schweizerknive, som enhver spejder, outdoor-type eller campist med respekt for sig selv har liggende.

Kvaliteten er deres knive er mindst lige så høj som den er for schweizerknivene, og du kan derfor med fordel overveje om dette bedste Victorinox knivsæt skal være det næste sæt af knive, som du investerer i. Prismæssigt placerer det sig i et slags mellemleje mellem de dyreste og billigste knivsæt her på listen, og er derfor også et oplagt valg for rigtig mange.

Det er værd at bemærke, at dette Victorinox knivsæt er blevet anmeldt af nogle af de kunder, der har købt det hos KitchenOne. De har i gennemsnit vurderet det til 4,9 ud af 5 stjerner, hvilket er tæt på at være en perfekt score. Det er uden tvivl et plus i bogen, og også en af årsagerne til, at det er lige netop dette knivsæt fra Victorinox, der fremgår af bedst i test listen her.

Schweizisk stål og FSC-certificeret træ

De 4 knive i dette knivsæt er alle udført i schweizisk rustfrit stål, og har samtidig skafter, der er udarbejdet i FSC-certificeret rosentræ fra Indien. Fordelen ved rosentræ er, at det er en meget hård træsort, hvilket betyder, at den holder længe.

Helt konkret består knivsættet af følgende knivtyper:

 • Kokkekniv
 • Brødkniv
 • Urtekniv
 • Trancherkniv

Det er blot halvdelen af antallet af knive i knivsættet fra Onyx, som vi netop har gennemgået, men det er okay. For det er langt fra alle, der har behov for et knivsæt med 9 knive; som regel vil ovenstående fire være mere end tilstrækkeligt til langt de fleste behov.

Global Knivsæt med 7 knive – Bedste Global knivsæt

Global med 7 knive

Global er endnu et af de mærker, som er meget almindeligt kendte, når det kommer til køkkenknive. Det her er naturligvis det bedste Global knivsæt, og det er en pakke med 7 forskellige og alsidige knive, som kan byde på lidt af det hele:

 • Allkniv
 • Grøntsagskniv
 • Kokkekniv
 • Brødkniv
 • Fileteringskniv
 • Kokkekniv med granton-skær

Alle knivene er udarbejdet i stål af høj kvalitet; også skaftet, som i øvrigt er designet på særdeles ergonomisk vis. Det betyder, at det er en sand fornøjelse at stå og skære grøntsager, kød, frugt, filetere en fisk eller lignende.

Derfor er Global-knive så populære

Det er ikke uden grund, at der er mange, der vælger at købe et Global knivsæt. Mærket har nemlig designet og fremstillet knive siden 1985. De har således mange års erfaring, og var blandt de første japanske knive, der blev introduceret på globalt plan.

Ja, du læste rigtigt. For selvom Global-navnet er meget internationalt i sin ordlyd, så er det et mærke, der er stiftet af japanske Komin Yamada. Han har bragt japanske knive rundt om i verden til mere end 95 lande, hvor de dagligt bliver brugt i private køkkener og af professionelle kokke på restauranterne.

Zwilling Gourmet – Bedste Zwilling knivsæt

Zwilling - Gourmet - 3 dele

Vi fortsætter med vores fokus på populære kniv-mærker. Det her er nemlig det bedste Zwilling knivsæt, og lur os om ikke du har hørt om det eller kender nogen, der har et sæt knive fra Zwilling. De har i hvert fald et meget ikonisk design, som man nemt kan identificere i et ethvert køkken.

Dette specifikke bedste Zwilling knivsæt heder Gourmet, og består af 3 forskellige knive:

 • Urtekniv
 • Universalkniv
 • Kokkekniv

Det er ikke mange forskellige, men til det lille køkken, dig der lige er flyttet hjemmefra eller dig, som ikke har behov for fileteringsknive, japanske grøntsagsknive og så videre, er det et oplagt valg.

Flotte anmeldelser

Zwilling knivsættet her forhandles blandt andet hos COOP. På COOPs webshops har kunderne mulighed for at anmelde de produkter, som de køber – og de er flittige til det. Det ser vi også for dette knivssæt, der i skrivende stund har fået 69 anmeldelser.

Kunderne vurderer det i gennemsnit til 4,8 ud af 5 stjerner, hvilket er meget flot. Samtidig er det en tydelig indikator af, at der her er tale om et kvalitetssæt af knive, hvor du får masser af værdi for pengene. Fordelen ved at købe et mindre knivssæt fra Zwilling til en start er ligeledes, at du altid kan tilføje til samlingen uden bekymringer. Designet er nemlig ikonisk og til at få fat i, og Zwilling er et stærkt brand med masser af gode knive, og som kommer til at eksistere mange år ud i fremtiden.

KinderKitchen Knivsæt – Bedste knivsæt til børn

Kinderkitchen - Til Børn - Pink + Lilla

Det kan være en rigtig god idé at få børnene med i køkkenet fra en tidlig alder. Både er det ofte sjovt for børnene at prøve, og for det andet får de som regel et bedre forhold til mad, madlavning og omgang i et køkken, når det er en del af deres opvækst.

Men man giver naturligvis ikke bare lige en skarp kniv til et lille barn. Derfor har vi her fundet det bedste knivsæt til børn, som er et såkaldt KinderKitchen knivsæt. Hvis du skulle være i tvivl betyder det kort sagt ”børnekøkken”.

Knive designet til børn

Der medfølger to knive i dette knivsæt, og det er tydeligt, at de er designet til børn. For selvom de er fremstillet af japansk stål, som mange af de bedste og skarpeste knive, så er de ikke slebet så voldsomt. Det betyder, at de ikke er så skarpe.

Børnene kan dog stadig hjælpe til i køkkenet, for knivene kan godt håndterer blødere mad som eksempelvis rød peber, frugt og diverse grøntsager. Men det er ikke den eneste måde, hvorpå der er taget hensyn til, at målgruppen er børn.

Dette knivsæt til børn er nemlig også designet som var det to hunde. Hver kniv har således en lille hale og øre, og på selve knivsbladet er der et sæt øjne. Det gør det ikke bare sjovere, men ørerne har også en funktion. De blokerer nemlig en smule, så børnenes fingre ikke bare lige glider ned på eller under knivsbladet.

Satake Houcho Knivsæt- Bedste japanske knivsæt

Satake i balsaboks, 3 dele

Vi har faktisk allerede præsenteret flere japanske knivsæt, men her får du det bedste japanske knivsæt, som vi ikke allerede har præsenteret dig for. Det kommer fra det japanske mærke Satake, og har 3 gode knive fra produkserien ved navn Houcho:

Endnu engang har vi således et knivsæt uden alverdens knive, og det er helt perfekt til dig, der ikke behøver enhver knivtype. Samtidig er det en billigere måde at få fingrene i et japansk knivsæt, hvilket naturligvis også er positivt.

Rosende ord fra kunderne

Lige netop det med den attraktive pris er blandt andet noget af det, der bliver fremhævet i kundernes anmeldelser af knivsættet på KitchenOnes webshop. Her bliver det i gennemsnit vurderet til 4,6 ud af 5 stjerner.

I kundeanmeldelserne kaldes knivsættet blandt andet for virkelig flot og beskrives som et lækkert knivsæt, der sikrer japansk kvalitetsstål til lige omkring halv pris i forhold til butikker, hvis man skal tro Poul-Erik Jørgensens anmeldelse.

Laguiole by Hâws LG01-10 – 04A – 04C – Bedste billige knivsæt

Laguiole by Hâws

Rosinen i pølseenden bliver dette bedste billige knivsæt, der er fremstillet af Laguiole by Háws. På trods af deres høje kvalitet, kan du her få 3 gode knive til en attraktiv pris:

 • Santoku kniv
 • Kokkekniv
 • Brødkniv

Men bare fordi det er et billigt knivsæt, er det ikke ensbetydende med at det er det billigste. Det er dog her, at du ifølge vores vurdering får absolut mest værdi for dine penge. Det ses også på materialerne, som til knivsbladet er rustfrit stål af høj kvalitet og til skaftet oliventræ.

Oliventræer har den kvalitet, at de er utrolige hårdføre. Samtidig har de et helt unikt udtryk, og kan tilskæres sådan, at knivene fra dette billige knivsæt ligger utroligt godt i hånden.

Fantastisk gode, skarpe og flotte knive

Det er ikke bare overskriften på afsnittet her, men også på en af de anmeldelser, som er skrevet af knivsættet her på COOPs webshop. Den flotte anmeldelse er intet enkeltstående tilfælde – nærmest tværtimod.

Ud af de i alt 60 anmeldelser, som er skrevet om dette billige knivssæt i skrivende stund, er der 2, der har givet 3 stjerner og 2, der har givet 2 stjerner. De resterende 56 anmeldelser vurderer knivsættet som værende godt eller decideret fremragende. Det er da en blåstempling, der vil noget.

Sådan finder vi de bedste knivsæt

Det var vores liste over de bedste knivsæt. Forhåbentligt, var der et eller flere af dem, der kunne vække din interesse. Hvis du er klar til at købe, er det naturligvis bare med at slå til. Alternativt kan du læse med videre i artiklen her og blive lidt klogere på knivsæt generelt og hvordan du måske kan spare penge på dem.

Inden da skal det dog først lige handle om, hvordan vi finder de bedste knivsæt. Hvis du regelmæssigt læser med her på siden, vil du givetvis vide, at vi ikke selv tester de produkter, som vi anbefaler. Det er der flere årsager til; det handler dog primært om mangel på ressourcer og kompetencer til at kunne gennemføre fuldbyrdede tests.

I stedet baserer vi ovenstående bedst i test liste på en række andre informationer. Først og fremmest handler det om anmeldelser fra kunder, der har købt knivsættene og bruger dem til hverdag. Dernæst kommer anmeldelser fra eksperter og testmagasiner, når disse er til rådighed.

Som supplement til anmeldelserne vurderes knivsættene også baseret på tekniske specifikationer, priser og andre produktinformationer. Her er det vigtigt, at de fremstillet i et holdbart materiale, er fornuftigt prissat i forhold til den værdi de leverer og så videre.

Køb et knivsæt på tilbud

Du kan med fordel undersøge muligheden for at købe et knivsæt på tilbud. Vi kan allerede nu afsløre, at det faktisk ikke er så svær en øvelse, som man måske kunne gå og tro. Der er nemlig regelmæssigt forhandlere, der sætter deres knivssæt på tilbud.

Vi forsøger så vidt muligt at linke ind til nogle af disse forhandlere via vores bedst i test oversigt for knivsæt. Det er naturligvis ikke en garanti for, at lige netop dit nye knivsæt er på tilbud, når du læser denne artikel og klikker dig videre til forhandlerne. Men det er et oplagt sted at starte din søgen – også fordi de som regel i forvejen har gode og attraktive priser.

Grunden til, at vi regelmæssigt ser knivsæt på tilbud er, at det kan være en god måde for forhandlerne at få nye kunder. Knivsæt er mange gange noget man køber, hvis man flytter for første gang. Derfor vil man ofte også skulle købe andet køkkenudstyr, og hvis man først har haft en god oplevelse med en enkelt webshop, er man givetvis tilbøjelig til at komme igen.

Derudover kan det ske, at man vil udvide sit udvalg af knive med tiden. Her vil de fleste vælge at købe en kniv fra samme mærke, men det er ofte dyrere end at købe et helt knivsæt. Men fordi man har vænnet sig til et bestemt udvalg af knive og fordi man gerne vil have et ensartet design, bruger man de ekstra penge på at holde stilen ren og bibeholde vanerne.

Det rigtige knivsæt kan holde i mange år

Heldigvis kan det rigtige knivsæt følge dig det meste af livet. Der er en grund til, at det ofte er førstegangsudflyttere, der køber knive som sæt. For hvis de vælger rigtigt i første omgang, så har de potentielt set et sæt knive, der holder resten af livet.

Det er ikke ualmindeligt, at man kan købe et knivssæt af god kvalitet, som faktisk følger en hele vejen gennem livet. Det kræver naturligvis, at man passer godt på det. Det vil sige, at man vasker dem op i hånden, hvis ikke de tåler opvaskemaskinen, at man sørger for at få den slebet, når det er nødvendigt og, at man bruger dem til deres formål og ikke andet.

Køb fra en velkendt producent af knive

Et knivsæt af god kvalitet kan komme mange steder fra, men i mange tilfælde vil man komme længst, hvis man vælger et sæt fra en velkendt producent eller et velkendt mærke. Der er mange eksempler på disse, og vi kan umuligt komme hele vejen rundt her i artiklen.

Men nedenstående liste er et udvalg af de mest populære producenter af knivsæt:

 • Fiskars
 • Raadvad
 • Zwilling
 • Sabatier
 • Onyx
 • Laguiole
 • Qknives
 • Global
 • Victorinox

Der er naturligvis mange flere. Men du vil sandsynligvis bemærke, at ovenstående liste har mange fællesnævnere med bedst i test listen længere oppe på siden. Det er selvfølgelig ikke helt tilfældigt; det er nemlig nogle af de bedste producenter af knivsæt på verdensplan, og derfor fortjener de at blive fremhævet på en liste som denne.

Et varieret udvalg af knive er guld værd

Er man lidt nærig og ikke så interesseret i madlavning, kan man fristes til at gå efter så få knive som overhovedet muligt, for hvad skulle man dog nogensinde bruge 9 knive til? Det er en fair pointe, der kan være svær at argumentere imod, for i bund og grund er en kniv trods alt en kniv.

Men vi vil nu alligevel slå et slag for, at du overvejer at købe et knivsæt, hvor du som minimum får tre forskellige knive – og gerne lidt flere. For en kniv er nemlig ikke bare en kniv; der kan være stor forskel på, hvor god den er til forskellige formål.

Ønsker du eksempelvis at filetere fisk, bliver det ikke sjovt at gøre det med en urtekniv, og en brødkniv vil næppe være optimal til at lave kødudskæringer med. Omvendt vil en udskæringskniv sjældent have meget held med at skære skiver af et franskbrød.

Der er altså forskellige knivtyper af en grund, og selvom det kan være svært at se lige nu, så kan det altså være guld værd at have et varieret udvalg af knive i fremtiden. Skulle du en dag få lyst til at lave en bestemt steg, skære tynde skiver grøntsager til sushi eller lignende, så vil du sætte pris på forskellige knive, der har hver deres rolle, som de løser optimalt.

Køb dit nye knivsæt online og spar penge

Vi anbefaler, at du køber dit nye knivsæt online. Det gør vi primært fordi det i mange tilfælde er en måde for dig at spare penge på. Du har givetvis tænkt over det gennem tiden; webshops har ofte lavere priser end de fysiske butikker.

Det er ikke helt uden grund. Blandt andet har webshops som regel lavere faste udgifter per salg, end en fysisk butik vil have. Samtidig er internetbutikkerne i benhård konkurrence med hinanden, fordi du som kunde frit kan klikke dig fra webshop til webshop. Dermed har du rigtig meget magt, når du skal købe dit knivsæt.

For at vinde dig som kunde gør de fleste webshops, hvad de kan for at fange din opmærksomhed. Det mest effektive værktøj er som regel prisen, og ellers er det leveringsmuligheder, handelsbetingelser, kundeklubber og lignende, der ofte bliver trækplasteret.

Derudover er det det faktum, at du ved at handle online, får adgang til et langt større udvalg af knivsæt, end du gør ved at gå i en fysisk butik. Det skyldes simpelthen de mange flere webshops, samt det faktum, at de ikke er begrænset på pladsen i samme grad som en fysisk butik typisk vil være.

Gode forhandlere: Se oversigten her

Uanset om du lytter til vores anbefaling om at købe dit knivsæt online eller ej, så er der masser af steder, hvor du kan gå hen for at handle. Nedenstående liste er blot nogle af de online og fysiske forhandlere, der har knivsæt som en del af deres permanente eller midlertidige sortiment:

 • Bilka
 • IKEA
 • Imerco
 • COOP
 • Biltema
 • Bahne
 • KitchenOne
 • Coolshop
 • Gucca

Listen er naturligvis ikke udtømmende, men som du kan se, er dine muligheder ganske fornuftige.

Knivsæt bedst i test: Hvilket knivsæt skal jeg vælge?

Det var stort set alt, hvad vi havde at berige dig med i denne omgang. Som en konklusion på artiklen, har vi lavet nedenstående opsummering af vores bedst i test liste over knivsæt. Du kan eventuelt skimme den igennem inden, at du går herfra, så den står helt klart i hukommelsen:

 • Bedste knivsæt: Qknives The Complete Set – Original Series
 • Bedste Laguiole knivsæt: Laguiole by Hâws LG0004B
 • Bedste Onyx knivsæt: Onyx Keramik-Stål-Hybrid Komplet Knivsæt
 • Bedste Victorinox knivsæt: Victorinox Knivsæt med 4 knive
 • Bedste Sabatier knivsæt: Sabatier Trompette
 • Bedste Global knivsæt: Global Knivsæt med 7 knive
 • Bedste Zwilling knivsæt: Zwilling Gourmet
 • Bedste knivsæt til børn: KinderKithen Knivsæt
 • Bedste japanske knivsæt: Satake Houcho Knivsæt
 • Bedste billige knivsæt: Laguiole by Hâws LG01-10 – 04A – 04C

Hvis du gerne lige vil blive mindet om, hvorfor et eller flere af ovenstående knivsæt er blandt de bedste, kan du scrolle op øverst på artiklen. Det er nemlig der, at vi har gennemgået hvert af ovenstående knivsæt, og det er i øvrigt også der, at du kan klikke dig direkte videre til forhandlere, der sælger dem til attraktive priser.

Held og lykke med din søgen og tak fordi du læste med!

❗❗ Udgåede modeller ❗❗

Nedenfor finder du en oversigt over tidligere anmeldte produkter, som ikke længere er tilgængelige på markedet. Vi har valgt at medtage dem i denne artikel, fordi vi mener, at oplysningerne om disse produkter stadig kan være værdifulde for dig som læser, når du skal træffe en informeret beslutning.

KERAMIK Knivsæt-STÅL-HYBRID ONYX™ 9-DELE KOMPLET

En anden populær producent af knive er Onyx, og du kan købe et ret vildt Onyx knivsæt, hvis ellers budgettet kan holde til det. Hvorfor er det vildt, fristes du måske til at spørge? Fordi det består af hele 9 forskellige knive.

Du skal altså have dig en knivmagnet eller knivblok af karakter, hvis der skal være plads til dem alle. Til gengæld har du altid den helt optimale kniv ved hånden, hvis du beslutter dig for at investere i dette bedste Onyx knivsæt. Du kommer nemlig til at kunne vælge mellem følgende:

Stærke materialer, der tåler opvaskemaskine

Onyx knivsættet her er udarbejdet i en såkaldt hybrid keramisk stål, som sikrer, at du både for den langvarige skarphed fra keramikken og holdbarheden fra stålet. Det er vitterligt det bedste fra begge verdener, og det betyder, at du kan leve med dette Onyx knivsæt resten af livet.

Derudover, så er det værd at bemærke, at knivene opnår 64 HRC på Rockwell-skalaen, hvilket endnu engang er et udtryk for deres resistens, holdbarhed og generelt høje kvalitet. Samtidig siger Onyx selv, at knivene tåler opvaskemaskinen, hvilket naturligvis er et kæmpe plus, hvis man ikke ønsker at vaske op i hånden – selvom det fortsat er det bedste.

Sabatier Trompette , 3 dele

Går du og drømmer om et knivsæt fra Sabatier, som absolut er en af de mest velkendte og udbredte knivproducenter. Så snart du ser designet vil du sandsynligvis genkende det som et, du har set, når du har været på besøg hos venner, familie eller bekendte.

Fordelen ved dette design er ikke bare, at det er enkelt – det er også tidløst. Det betyder, at det i hvert fald ikke er udseendet, der får dig til at skille dig af med dette Sabatier knivsæt. Vi tør også godt gætte på, at det heller ikke bliver kvaliteten.

Knivene er nemlig udarbejdet i japansk stål. Som vi efterhånden har lært, så er det uden tvivl noget af det bedste og hårdeste stål i verden, når det kommer til at skulle fremstille knive. Derfor kan du roligt se frem til at skulle skære med de tre knive, som følger med i knivsættet her:

 • Grøntsagsniv
 • Lille kokkekniv
 • Stor kokkekniv

5 ud af 5 stjerner

Dette Sabatier Trompette knivsæt bliver blandt andet forhandlet hos KitchenOne, hvor der i skrivende stund er 14 kunder, der har anmeldt det. Det er ikke alverdens, men det er alligevel nok til, at når de alle har givet 5 ud af 5 stjerner, så er det bemærkelsesværdigt.

Hvornår har du sidst mødt 14 vidt forskellige mennesker, der er enige om et emne? Ja, det kan du nok ikke lige sige på stående fod. Derfor er det i den grad værd at fremhæve de positive anmeldelser, som dette Sabatier knivsæt har fået med på vejen.